Coolblue.nl
Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4
Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Super fijne winkel. Altijd snel geleverd. De bezorgers zijn ook altijd vriendelijk. Af en toe wel wat prijzig, maar de service is dat wel waard.
De reden dat wij steeds bij Coolblue terugkomen en naar tevredenheid overgaan tot aankoop is de persoonlijke benadering én het luisterende oor van de verkopers.
Zaterdag iets besteld en bezorgdatum zondag aangevinkt. Zaterdag een mail da het product verzonden zou zijn. Post zou zondag tussen 10 en 12 bezorgd worden. Geen pakket ontvangen. Zondag middag om half 3 weer een mail van Coolblue dat het wegens drukte niet verzonden was (dus in tegenspraak met de mail van zaterdag) en voor niets zondagochtend zitten wachten. Zondagavond wederom een mail dat het nu maandagochtend tussen 10 en 12 bezorgd zou worden. Om 9 uur krijg ik van PostNL een bericht dat de bezorger mij gemist had en dat ik het pakket de dag erna, dinsdag dus, na 3 uur kon ophalen bij een PostNL afhaalpunt. Toen gelijk maandagochtend de klantenservice gebeld dat ik het product niet meer wilde vanwege de slechte service van bezorgen. Die medewerkster zou dat in orde maken. Ook PostNL een klacht ingediend dat ze 1,5 uur te vroeg aan de deur waren want hun bericht melde tussen 10 en 12. Dus daarna gelijk nog een mail ontvangen van PostNL of Coolblue dat het feest was want ipv de dag erna kon ik het product nu al afhalen op het afhaalpunt. Maar ik wilde het thuisbezorgd hebben, daarvoor bestelde ik het bij Coolblue, en op zondag al. Ondertussen moet ik wachten tot het product weer terug is bij Coolblue voordat ik mijn geld terug krijg. En daar zit ik nog steeds op te wachten. Daar maken ze geen haast mee. Dus waardeloze ervaring want ze beloven dingen die ze niet waarmaken. En daarna ben je overgeleverd aan Coolblue en PostNL of je ooit nog je geld terugziet (terwijl ik niets met PostNL te maken heb, alleen met Coolblue. Dus was laatste keer dat ik daar iets besteld heb
Met gespaard zakgeld een mooie aankoop gedaan bij Coolblue in Groningen. Ik wilde graag een leuke monitor om te gamen en Coolblue had voor mij de perfecte aanbieding. Het was ook nog eens op voorraad en dus kon ik het online bestellen en meteen ophalen. Met de QR-code kon ik aangeven dat ik in de winkel was. Ik kon mooi rondkijken en werd opgeroepen toen mijn product klaarstond. Was meteen geholpen en de medewerker was ook heel aardig. Top geregeld!
Gemak van bestellen, snelle levertijd en een uitstekende service
Normaliter heb ik Coolblue altijd kunnen aanraden richting mijn familie en vrienden, echter na mijn recente ervaringen kan ik ze helaas niet meer aanbevelen. Coolblue had het verkeerde product geleverd, kan gebeuren, hierna werd direct een pakketonderzoek gestart, niets meer van vernomen. Zelf contact opgenomen en werd door de Coolblue medewerker geïnformeerd dat als ik het verkeerd geleverde product retourneer ik het juiste product opgestuurd zou krijgen. Bleek deze net niet in voorraad te zijn, iom de medewerker besloten 1 dag af te wachten met retourneren mocht het juiste product wel weer in voorraad zijn. Dit was volgende dag ook het geval, echter met een hogere prijs. Maar tot mijn verbazing weigerde Coolblue nu opeens precies hetzelfde product te leveren voor de prijs die op de koopovereenkomst/factuur stond. Vragen waarom ze zich opeens niet meer aan de afspraak kunnen houden werden compleet genegeerd. Een hoop heen en weer gegaan met ze, uiteindelijk moeten settelen voor een 50/50 oplossing. Dit heeft me aanzienlijk meer tijd, ongemak en geld gekost, zo'n 175 euro meer! Jammer dat Coolblue hun afspraken niet nakomt, laat staan een koopovereenkomst.
*Feitje: Uit jaarcijfers 2023 bleek dat Coolblue het boekjaar sloot met een omzet van 2,41 miljard euro, en de EBITDA werd verdubbeld tot 88,3 miljoen euro.*
Bij de tweedekansjes een hele goede deal gescoord met een paar krasjes die ik eigenlijk niet zie. Ondanks dat het tweedekansjes waren was het wel heel overzichtelijk op de site, ook tussen de verschillende opties van hetzelfde model. Makkelijk om zelf de bezorgdatum en tijd te kiezen, en steeds op de hoogte gehouden terwijl het moment dichterbij kwam. De bezorgers hoefden alleen tot de deur te leveren, maar hebben van zichzelf meteen de was/droger in mijn keuken gezet.
Op vrijdag bestelling doen en dan de verwachting op zaterdag binnen. Dan een onjuiste regio en sortering, dus helaas maandag weer een kans.
Vandaag weer onjuist gesorteerd dus weer vertraging. Dit schiet echt niet op....
Alles weer prima in orde zoals gebruikelijk. Duidelijke informatie op de site , makkelijk bestellen en een punctuele levering. En ook weer uiterst vriendelijk personeel.
Ging iets fout met de levering maar werd perfect opgelost en goed over gecommuniceerd. Kreeg een betere optie dan oorspronkelijk besteld.
Duidelijke informatie op website. Levering volgens afspraak. Product voldoet aan mijn wensen.
Geweldige coulance en fijn geholpen aan de balie in groningen
Ik kwam alleen iets ophalen. Moest belachelijk lang wachten.
mijn pakket werd met postnl verstuurd en was zoek geraakt, en dan starten zij een onderzoek en krijg je binnen 14 dagen te horen of zij weten waar het gebleven is ,dit was ik niet gewend van coolblue, bij een volgende aankoop denk ik nu eerst 3x na
Ik ben heel blij!
Met mijn aanschaf - MacBook Air en met Coolbleu. Beiden zijn fantastisch: Via mail automatisch begeleiding bij het installeren ontvangen. Heel fijn, heeft geholpen.
Verder ervaar bij Coolbleu prettig klantcontact en humor.
goede met een snelle levering van mijn laptop.
heb een tweede keus HP laptop gekocht bij coolblue en deze is werkelijk gloednieuw zoals beschreven door coolblue ik ben hier erg blij mee. de volgende bestelling zal ik weer bij coolblue doen .jullie zijn een topwinkel.
Toppers! Ik wilde een nieuwe telefoon voor mijn moeder kopen, want haar huidige was 6 jaar oud en haperde nogal. Ik vond op Tweakers een die goed uit de tests kwam. Geen super high-end telefoon, maar een degelijke, redelijk geprijsde mid-ranger.
Die telefoon bleek bij verschillende winkels te koop, maar ik weet dat Coolblue in elk geval betrouwbaar is. Meteen daar besteld en een dag later werd het pakketje geleverd. Bovendien een mailtje van Coolblue gekregen met instructies om gegevens van de oude telefoon naar de nieuwe over te zetten.
Mijn moeder is hartstikke tevreden met haar nieuwe telefoon en ik natuurlijk ook.
Fijne site. Telefoon snel verzonden. De volgende dag binnen zoals beloofd! A+
Prima website. Alles goed geregeld. Levering op afgesproken volgende dag. Niets op aan te merken.
Site is overzichtelijk en helder en de prijzen zijn oké.
Ik mis nog steeds achteraf betalen, het is altijd zoeken waar de pakketbezorger de pakketjes verstopt. Wat als ik wel betaald heb en het pakket is spoorloos? Bij bol. is dit wel mogelijk.
Mijn apparaat (airfryer) ging stuk binnen de garantietermijn (had het apparaat een half jaar). Gebeld met Coolblue en kon het apparaat opsturen zodat het gemaakt zou worden. Na 2 weken kreeg ik het terug. Maar het apparaat was beschadigd en dus nog steeds kapot, anders kapot maar kapot. Weer contact gelegd, moest de airfryer weer opsturen. Het duurde weer twee weken. Het kapotte onderdeel is vervangen voor een nieuwe maar de airfryer doet het niet meer. Geeft signaal maar wil niet meer aan. Bij Coolblue aangegeven en krijg heel droog een bericht dat ik hem weer mag opsturen voor reparatie, daar heb ik vriendelijke voor bedankt. Het is duidelijk dat het ze niet lukt het apparaat te maken, we zijn een maand verder ook en ik heb er geen vertouwen in dat het ze een 3e keer wel gaat lukken. Ze hadden fatsoenlijk een nieuwe moeten opsturen. Lijkt mij dat je een apparaat goed test voor je het terugstuurt. Op deze manier houden ze hun klanten aan het lijntje.
Wij konden een paar NVMé M2 SSD Samsung 990 PRO 2 TB bestellen voor een betere prijs vorige week
Coolblue Bestelling ophalen mislukt
14 dagen geleden een Samsung S25 Ultra besteld.
Op 1 februari kon ik die ophalen in Leiden.
Na een vermoeiende bus en treinrit (ben gehandicapt) bij de winkel in Leiden aangekomen blijkt dat deze niet binnengekomen is.
Ze hadden dit nog nooit meegemaakt.!
Ze stelde voor om deze de volgende dag thuis te bezorgen.
Volgende dag niets binnengekregen en niets meer van Cool Blue vernomen