Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1052 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AngelW 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is goed te vinden

Service
Snelle leveringen

Assortiment
Tot nu toe alles kunnen vinden.

Aanbeveling
Alles op camera gebied te vinden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans-1948 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is duidelijk, vind wat ik zoek.

Service
Levertijden voldoen aan wat is opgegeven.

Assortiment
Assortiment is meer dan voldoende.

Aanbeveling
Goede winkel om vertrouwd te kopen.

Extra toelichting
Onlinewinkel bevalt mij goed, doe online mijn aankopen bij Cameraland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry Schuuring 09-09-2013 In de winkel gekocht
v. Ostadelaan te Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is goed overzichtelijk voor te bestellen producten als zelf fotocursussen, de winkel zelf is goed te bereiken, parkeergelegenheid voor de deur maar dat niet alleen, ze hebben ook vaak acties die vaak goed uitkomen en het onderhoud van je camera-gear waarborgen.

Service
Duidelijke uitleg op vragen en goed advies bij de aanschaf van een nieuw product of accessoire voor de fotografie.
Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor de klant, zelfs ruimte voor een babbel en een grap.

Assortiment
Je komt ogen en oren te kort bij het bezoeken van de webshop en de winkel, zowel 2e hands als piksplinterenspan nieuw zijn ruim vertegenwoordigd en als jou wens niet op voorraad is word er gewoon de best gedaan om je alsnog te kunnen voorzien.

Aanbeveling
Al diverse mensen aangeraden om met problemen of wensen op fotografie gebied even een bezoekje te doen aan Cameraland te Alkmaar en de feedback is net zo positief als dat ik ben.

Extra toelichting
Ik ben uiterst tevreden en altijd goed opweg gekomen met Cameraland.nl dankzij de fotografengroep Dutch Avition Photographers Group (D.A.P.G.) waar ik samen mee werk en die mij toenertijd naar Cameraland stuurde met en Canon EOS body defect, zij komen van heinde en verre om bij Cameraland onderhoud en bestellingen te doen, nou dan moet het wel goed zijn, vandaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.H. Pasman de Bruijn 09-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden wat je wilt

Service
Staan altijd voor je klaar

Assortiment
Zo ver ik kan bekijken alles wat je nodig hebt en het beste van het beste

Aanbeveling
Kan geen betere en betrouwbaar,

Extra toelichting
Grote fan van cameraland, vooral de wonkel, kom er graag en ze nemen alle tijd al is het nog zo druk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EgonBulten 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site is erg overzichtelijke ondanks het grote assortiment. Categorieën zijn overzichtelijk en logisch!

Service
Snelle en vakkundige service, per email en social media!

Assortiment
Zeer ruim assortiment. Wat ik erg belangrijk vind is dat Cameraland ook veel accessoires van alle merken in hun assortiment hebben!

Aanbeveling
Groot assortiment met duidelijke site en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hansi2 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
lekker snelle overzichtelijke site

Service
Kundige medewerkers, goed advies

Assortiment
lekker compleet

Extra toelichting
Een mogelijkheid om bv. camera's te vergelijken in een beeld zou leuk zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

deben 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zéér gemakkelijke en toegankelijke website

Service
Goede proffessionele voorlichting

Assortiment
Zeer uitgebreid soms zelf teveel keus maar door goede voorlichting komt het meestal wel goed

Aanbeveling
betrouwbaar

Extra toelichting
Zéér goede winkel uiterst betrouwbaar en kennis van zaken hebbend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotte18 09-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website geeft voldoende informatie om alle mogelijkheden te bekijken. Voor iemand met minder verstand van camera's is het prettig dat er een winkel is met personeel met veel kennis van de verschillende producten. Tevens een plus dat ze zelf ook fotografie cursussen geven

Service
De winkel in Alkmaar is goed bereikbaar, zowel met de auto en met het openbaar vervoer. In de winkel staat veel persoon met kennis van de producten. Zij hebben mij goed geadviseerd in het de mogelijkheden van verschillende camera's, welke het beste zou passen bij mijn gebruik en prijs/kwaliteit kwaliteit verhouding.

Assortiment
Naar mijn idee beschikt de winkel over een breed assortiment. Ik was op zoek naar een veelzijdige compactcamera. Ik werd goed geadviseerd over de mogelijkheden van de verschillende toestellen binnen mijn budget.

Aanbeveling
De tijd die het personeel neemt en de goede adviezen, is voor mij een reden om terug te komen naar deze winkel!

Extra toelichting
Het personeel in de winkel is erg behulpzaam en geeft goed advies. Voor mij een reden om zeker terug te komen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J Uithof 09-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooie overzichtelijke site

Service
Niets op aan te merken

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Maar iedereen moet zelf kijken natuurlijk

Extra toelichting
Prima service, groot assortiment en redelijke prijzen. Wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Willem Dragt 09-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goeie website en auto voor de winkel

Service
Steven snapt wat je wilt en legt je de juiste keuze voor.

Assortiment
bijna alles

Aanbeveling
beste fotozaak in de regio

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.A.J.Schutter 09-09-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
toegankelijk, no-nonsens voor amateur, gevorderde en prof

Service
klantgericht, adviserend en uitproberen in de winkel alvorens aan te kopen mogelijk

Assortiment
zeer volledig en ruime produktkeuze

Aanbeveling
niet alleen zullen aanbevelen, maar reeds vaak aanbevolen !

Extra toelichting
Utstekende winkel en webshop met prima serviceverlening, ook achteraf

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daan de Moel 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed bereikbaar, gratis parkeren. Fijne website met een goede algemene afhandeling.

Service
Perfecte service uitgevoerd door gedreven medewerkers!

Assortiment
Assortiment is zeker goed maar zou in een ander pand (grotere winkel) beter kunnen.

Aanbeveling
Deze winkel kan ik aan ieder ander aanraden.

Extra toelichting
Het is altijd fijn deze winkel te bezoeken. Er heerst een gezellige sfeer en de mensen hebben echt tijd voor je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

geertberg 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op de site is het gemakkelijk zoeken en vergelijken van de diverse merken

Service
Toen mijn vorige camera een Pentax stuk ging en werd er naar een goede oplossing gezocht

Assortiment
er is ruim voldoende keuze in allerlei soorten camera's van diverse merken

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden en heb zelf deze winkel aanbevolen gekregen van een collega

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de winkel en het personeel wat er werkt. Je wordt vriendelijk en goed te woord gestaan en men neemt de tijd voor je

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Ghansie1960 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marjanne2101 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Geen zeer overzichtelijke website en snel thuisbezorgd.

Service
een geweldige service! Hier kan menig (web)winkel een voorbeeld aan nemen!!

Assortiment
Een prachtig uitgebreid assortiment!

Aanbeveling
Ik adviseer iedereen ten zeerste cameraland

Extra toelichting
Een fantastische winkel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrian Meindersma 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via de website kan je heel makkelijk bestellen en dan betalen! Lekker overzichtelijk maar ook een voortreffelijke zoekfunctie en dat is een must!!!!

Service
Nog nooit klachten met de gekochte producten gehad dus dit is eigenlijk niet van toepassing. Maar alles wel de volgende werkdag in huis en dat is TOP! Plus je wordt goed op de hoogte gehouden waar je pakketje is.

Assortiment
Meer is altijd beter! Misschien is het een idee om wat chineze producten toe te voegen. Maar dat heeft natuurlijk ook zijn nadelen.

Aanbeveling
Goede concurrerende prijzen en snel bezorgd!

Extra toelichting
Ik heb diverse producten gekocht die ik nog steeds gebruik!! Verder wil ik heel graag nog eens in jullie winkel kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woutje1 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website !
Kom je nog met vragen te zitten en stel je die , dan heb je supersnel antwoord via mail of als je wil ook per telefoon.

Service
Prima bereikbaar en proffesioneel personeel die vriendelijk en behulpzaam zijn.Levertijd was zoals afgesproken , dus prima.
Retourprocedure ook goed.

Assortiment
Volop keuze en alternatieven.
Ik kon er vinden wat ik hebben wilde . Prijs is concurerend en meestal vergelijkbaar artikel in diverse prijzen .

Aanbeveling
Ik zou idereen die zoals ik fotograferen als super hobby heeft , Cameraland aanbevelen .
Ook voor een beginner is hun voorlichting zeer duidelijk.

Extra toelichting
Eigenlijk staat het al bij de vragen ! Fijne duidelijke site , ze staan voor je klaar met al je vragen en adviseren prima en zeggen duidelijk waarom ze b.v. een alternatief adviseren. Gewoon daar gaan informerenen je blijft er komen. Ook een super vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s van dijk 09-09-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Winkel ligt binnen 5km

Service
Uitstekend en eerlijk advies bij het repareren van mijn lens

Aanbeveling
Kundig personeel

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Marka1 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel besteld en snel in huis

Service
Bij mijn bestelde Canon G12 ontbrak de handleiding en cd, deze werd na een telefoontje meteen nagestuurd, natuurlijk zonder kosten

Assortiment
Enorm uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bassegaar 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website.

Service
Goede service en snelle levering. Veel uitleg en informatie over producten. Ruim aanbod aan cursussen e.d.

Assortiment
Ruim assortiment. Veel keuze.

Aanbeveling
Tot nu toe de beste camerawinkel die ik ben tegengekomen

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de service en de nieuwsbrief. Ook vindt ik het erg leuk dat erg zo'n groot aanbod is aan cursussen en evenementen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rocyka Fotografie 09-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles te vinden wat nodig is !

Service
Bij Twijfel altijd super telefonische service gekregen

Assortiment
eigenlijk nooit misgegrepen en vaak direct leverbaar

Aanbeveling
Gewoon een veilige plek

Extra toelichting
Cameraland heeft alles in huis wat ik nodig heb om mijn gear up to date houden. Zowel voor mijn studio als mijn On-Location gear.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Hondeman 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Winkel is goed bereikbaar,Voldoende gratis parkeergelegenheid.

Service
Voldoende deskundig personeel in de winkel die (nog) echt te tijd voor je nemen. Niet het 'aansmeer'principe'maar advies wat bij je past...!

Assortiment
Ruime voorraad van het assortiment ook in de categorie duurdere camera's en lenzen.

Aanbeveling
Sinds jaren beveel ik de winkel aan bij collega's en vrienden. Altijd positieve reacties.

Extra toelichting
Ik ben heel te vreden over Cameraland Alkmaar. Kom er graag, ook als ik niet echt iets nodig heb. Even kijken wat er aan tweedehands spullen staan en vaak kom je dan toch iets tegen wat je niet kan laten liggen :-) Aardige mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Popov316 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk. Goede product omschrijvingen.
Bestelproces verliep soepel

Service
Nooit een probleem gehad waardoor ik op service van de winkel moest terugvallen.
Ervaring met Cameraland op gebeid van service is uitstekend te noemen.

Assortiment
Zeer uitgebreid, voor iedereen keuze genoeg.

Aanbeveling
Voor camera producten, ga je naar Cameraland. Zeer aan te bevelen !

Extra toelichting
Cameraland : voor uitstekende advies om een juiste keuze te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans de Boer 09-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Bestelproces makkelijk doorlopen

Service
Na telefonisch contact ivm extra vraag prima geholpen

Aanbeveling
Bestelling super snel verstuurd!

Extra toelichting
Prima contact gehad met Cameraland, en product supersnel verstuurd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

liteart 09-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is zeer overzichterlijk

Service
Prima,klantgerichtheid perfekt.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Fijne winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre koelman 09-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed toegankelijk niet ergens ver in een winkelcentrum maar vlakbij de openbare weg met veel parkeerruimte

Service
Erg goed, ik wilde een flitser hebben die niet voorradig was (tweedehands) en ik werd wel gelijk gebeld toen er een binnen was gekomen

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Hoog en sterker nog dat heb ik al twee maal gedaan en die persoon is ook goed geslaagd bij jullie

Extra toelichting
Een super winkel met gemotiveerd personeel die het ook erg leuk vonden dat ik ook weer met mijn zoon langs kwam voor een occasion Cannon D80

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pien0 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

pottfotografie 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snelle levering na bestelling.

Service
kapotte studiolamp snel nageleverd.

Assortiment
Helaas wat weinig Pentax

Aanbeveling
Kijk en vergelijk is mijn devies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

fredbaaren 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

joke stuurman-huitema 09-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Als ik er gebruik van zou maken, dan kan ik alles goed vinden en bestellen. Ik woon echter dichtbij genoeg om even langs te komen

Service
Helemaal top. Deskundig en altijd tijd voor de klant en gemoedelijk met een flinke dosis Noord-Hollandse humor ook al klinken de namen soms Fries

Assortiment
Alles is altijd wel in voorraad met een enkele uitzondering en dan komt er toch plotseling nog weer een product in voorraad tevoorschijn!

Aanbeveling
Doe ik al heel vaak!

Extra toelichting
Sinds een aantal jaren kom ik zeer tot tevredenheid bij Cameraland. Inruilen kan altijd en je hebt nooit een slecht gevoel over de overeengekomen prijs. Altijd een schappelijke onderhandeling en een goed en scherp geprijsd artikel terug. Kortom; Cameraland is een prima zaak met vriendelijke en deskundige mensen in de winkel. Daarnaast niet goed... er is altijd een oplossing

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oma Kitty 09-09-2013

Algemene score

7,3

Gemak
Jammer dat er geen oog opzit, met de zon zie je niet zoveel!!!

Service
Weet ik nog niet!!! Nooit iets besteld!

Assortiment
Er is heel veel te koop!!

Extra toelichting
Jammer dat er op deze camera geen oog opzit waardoor je kan kijken!!!! I.v.m veel zon wordt het moeilijk!!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Carmen en Arjen 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vandaag bestellen, volgende dag binnen.

Service
snelle levering. En ook in de winkel uitstekend advies en service, vriendelijke medewerkers en prima koffie.

Assortiment
voor onze Sony alfa 35 altijd diverse lenzen op voorraad, nieuw en gebruikt.

Aanbeveling
Gewoon top!

Extra toelichting
Zowel internet aanschaf als in de winkel uitstekende kwaliteit en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Steur 09-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Complete winkel met vriendelijke en deskundige verkopers. Mooie en duidelijke internetsite. Goed assortiment.

Service
Hulpvaardige medewerkers. Komen na wat ze beloven. Aandacht voor details.

Assortiment
Compleet en overzichtelijk assortiment.

Aanbeveling
Beste camerawinkel van Noord Holland. Scherp in prijs. Deskundige en klantvriendelijke medewerkers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Luk 09-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Voldoende personeelsleden met vakkennis. Door goed doorvragen proberen ze erachter te komen waar je de camera specifiek voor gaat gebruiken en passen daar hun advies op aan. Er wordt niet naar een bepaald type of merk toegepraat.

Service
Men heeft mij niet naar de duurste hoek gestuurd als relatieve leek, maar namen mij ook mee naar de afdeling gebruikte artikelen terwijl ze ook nieuwe hadden staan. Dit geldt in dit geval voor een flitser en een uitstekend statief.

Assortiment
Soms had ik het gevoel dat er teveel te kiezen was.

Aanbeveling
Voor zeker drie personen die interesse hadden heb ik ze verwezen naar Cameraland Alkmaar

Extra toelichting
Ik heb de winkel verlaten met een meer dan tevreden gevoel over de hulp en het produkt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

LeoLensen 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Vriendelijke en snelle service.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb is er.

Aanbeveling
Absoluut.

Extra toelichting
Mooie, duidelijke website. Goede informatie en vriendelijke service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ppv81 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eleveld Photograpy 09-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en overzichtelijke webwinkel

Service
In de winkel wordt je altijd goed geïnformeerd of krijgt een goed advies

Assortiment
Er is altijd genoeg op voorraad en zo niet, dan is de bestelling snel geregeld en geleverd

Aanbeveling
De winkel waar je zeker terug blijft komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riajanssen 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
als ik iets wil vinden han dat op een klantvriendelijke manier. geen ingewikkeld gedoe voor je vind wat je moet vinden.

Service
nou, ik had iets gekocht waar ik achteraf niks mee kon. heb het terug gestuurd en heb meteen mijn geld terug gekregen.

Assortiment
is aardig compleet, tenminste, die produkten die ik zoek kan ik vinden.

Aanbeveling
ik aanbeveel de webwinkel al aan andere fotografen.

Extra toelichting
ik ben persoonlijk gewoon heel tevreden over cameraland.nl. heb er verschillende produkten van oa. mijn canon 7D waar ik super tevreden over ben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vacher 08-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Medewerkers zijn deskundig. Dringen hun mening niet op, maar ondersteunen door het stellen van de juiste vragen. Op deze wijze kom je tot een eigen keuze die goed voelt. Ook al was dit niet de oorspronkelijke gedachte waarmee je naar de winkel kwam.

Assortiment
Zeer ruim assortiment. Op elk gebied vergenwoordigd.

Aanbeveling
in principe een 10, maar je moet altijd een slag om de arm houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pietervdv 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
De service is precies zoals als je van een echte speciaalzaak mag verwachten

Assortiment
Het assortiment is echt overweldigend, zowel voor de beginnende fotograaf als voor de meer gevorderde.

Aanbeveling
Ik ken zelf geen winkel met zo'n uitgebreid assortiment en gespecialiseerde medewerkers.

Extra toelichting
Ik ben meerdere keren in de winkel in Alkmaar geweest en mij viel op, dat de beginnende (hobby-)fotograaf net zo geholpen wordt als de gevorderde en professional.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof Hoving 08-09-2013 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik kwam er voor een fototas. Was al veel op internet aan het zoeken geweest. Bleek dat hier de meeste keuze was en dat was ook daadwerkelijk zo.

Service
Prima geholpen. De eisen die ik had werden snel vertaald in een aantal mogelijkheden

Assortiment
Zie bij vraag Gemak. Ben nog niet zoveel tassen tegelijk tegengekomen.

Aanbeveling
Ben er nu een keer gewest. Heb ook nog even gevraagd naar een lens. Kom er zeker weer. beveel een bezoek aan. Bovendien gemakkelijk bereikbaar met auto en voldoende parkeerruimte.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laan63 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede website met heel veel info, grote voorraad camera's

Service
Je wordt altijd goed geholpen, camera is ook altijd uit te proberen en kan dan evt. Omgeruild worden voor een andere uitvoering

Assortiment
Heel veel voorraad waardoor je nooit voor niks komt.

Aanbeveling
Vanwege het deskundige advies, grote voorraad en uitstekende service

Extra toelichting
Goed geholpen, deskundig advies. Zou een volgende keer hier weer heengaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

DJ Dijkman 08-09-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
We zijn naar de winkel gegaan, een enorme sortering maar vooral een uitstekend advies op basis van onze wensen. Alles uit voorraad leverbaar.

Assortiment
Een zeer breed assortiment voor de amateur t/m professional.

Aanbeveling
Het assortiment icm het goede advies en de tijd die ze hiervoor nemen is heel prettig. De combinatie is tegenwoordig helaas bijna uniek en dat maakt Cameraland tot een topper

Extra toelichting
Het assortiment icm het goede advies en de tijd die ze hiervoor nemen is heel prettig. De combinatie is tegenwoordig helaas bijna uniek en dat maakt Cameraland tot een topper

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ilonka van Leeuwen 08-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel is makkelijk bereikbaar.

Service
De service is perfect. We hebben al meerdere artikelen gekocht en er is genoeg kennis aanwezig.

Assortiment
Het assortiment is prima. Meer keus moet je niet hebben.

Aanbeveling
Ik zou zeggen, iedereen naar Cameraland!

Extra toelichting
Door de goede bereikbaarheid, prima service, het uitgebreide assortiment en de vriendelijkheid van het personeel is het zeer zeker aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René1908 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie lokatie veel spullen op voorraad

Service
Gaan voor het beste voor de klant, niet voor het duurste

Assortiment
Is groot en luisteren naar je en zoeken naar het beste

Aanbeveling
Met grote mate personeel weet wat er te koop is en nemen de tijd voor je

Extra toelichting
Gewoon een prettige winkel om je spullen vandaan te halen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alber2 08-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website, voldoende info, duidelijke opzet

Service
in de winkel, goede service, deskundig personeel, vlotte bediening

Assortiment
ruim assortiment, goede voorlichting, concurrerende prijzen

Aanbeveling
prettige winkel

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

blub39 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
uitstekende winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patje1979 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De web site werkt op de iPad niet helemaal optimaal op de pc werkt deze perfect
Het idee er achter is duidelijk en is is een mooie duidelijke website

Service
De service in de winkel is perfect deze mensen weten waar ze het overhebben
En leggen dingen goed uit als je vragen hebt over een product

Assortiment
Ruime keuze en als ze het niet hebben kan het wel besteld worden

Aanbeveling
Gezien de service en alles er omheen heb ik de winkel al meerdere keren bij vrienden aanbevolen

Extra toelichting
Perfecte service van vakbekwame mensen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Mantel 08-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je voelt je op je gemak in deze winkel omdat je geen haast ervaart bij de verkoper, er wordt tijd voor je genomen.

Assortiment
Gigantisch wat een assortiment, en men weet ook heel goed wat men verkoopt, coplimenten.

Aanbeveling
Tsja, net geen 10 natuurlijk. Er moet iets te verbeteren zijn. Er zijn gerust eer goede winkels, al scoort Camera wel erg hoog bij mij. Misschien nog wat breder in het 2e hands materiaal en dan vooral de duurdere lenzen en body's.

Extra toelichting
Mooie winkel, kundig personeel en breed aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gornik 08-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer goede service met goed advies. Nemen ruim de tijd om je te helpen met je keuze.

Assortiment
Erg veel op voorraad!

Aanbeveling
De beste plek voor advies en zeer scherpe prijzen.

Extra toelichting
Zeer fijne winkel, erg vriendelijk personeel die ruim de tijd voor je nemen en meer dan genoeg op voorraad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews