Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6231 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 967 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

p959 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
als je belt of het er nog is, gaan ze zoeken voor je.

Aanbeveling
goede services

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mennox 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Altijd deskundig en vriendelijk

Service
Staan altijd klaar

Assortiment
Alles wat je maar wenst is er een snoepwinkel voor foto liefhebbers

Aanbeveling
Echte aanrader voor elke fotoliefhebber

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Dijksen 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke informatie!

Service
Altijd behulpzaam

Assortiment
Ruime keus!

Aanbeveling
vanwege bovengenoemde aspecten en de deskundigheid!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

paulstam48 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De vorige (oude website) vond ik zelf fijner om dingen te zoeken. Maar de nieuwe site is ook prima.

Service
Altijd goede service, deskundig en betrouwbaar.

Assortiment
Dat wat ik zocht was vrijwel altijd aanwezig.

Aanbeveling
Een van de beste camera winkels van Nederland.

Extra toelichting
Nier langer dralen, gewoon hier je camera halen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert94 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maudvreeburg 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
In de winkel ben ik goed geholpen en geadviseerd, ik kwam thuis met datgene wat ik graag wilde en waar ik nog steeds erg blij mee ben.

Service
Je vragen en wensen worden serieus genomen en er wordt samen bekeken wat het best bij jou past.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

elninjo 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede rubrieken alles is snel vindbaar

Service
service is net zo goed als in de winkel

Assortiment
goed assortiment en duidelijk aangegeven wat er wel en niet is

Extra toelichting
Goede service en goed advies

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BESUYEN 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Altijd snel, effectief en vakkundig geholpen

Assortiment
Vrijwel altijd alles aanwezig

Aanbeveling
Als je in regio Noord-Holland woont, is er bijna geen betere winkel

Extra toelichting
De beoordeling is tot stand gekomen door prima assistentie van het personeel bij de aanschaf van fotomateriaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor de Wit 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed online aanbod. Door de grote hoeveelheid producten is het soms lastig een juiste keuze te maken. Daarom ben ik uiteindelijk naar de winkel gegaan.

Service
Was op zoek naar een fotorugtas. Na een voorselectie via de website heb ik in de winkel de verschillende modellen gepast. Hier werd alle ruimte voor gegeven. Alle vragen werden uitstekend beantwoord. Ook werden er goede tips voor gebruik gegeven.

Assortiment
Een erg groot assortiment, waardoor je online soms vrij lang moet zoeken. Mogelijk ligt dit ook aan mijn kritische 'blik'bij het maken van keuzes of gebruik ik de zoekfilters niet goed. Prijzen zijn niet altijd concurrerend, maar liggen goed in de markt.

Aanbeveling
Op de website een goed aanbod. Per mail goede en vlotte reactie. In de winkel uitstekende advies en begeleiding bij aankoop.

Extra toelichting
Gewoon een winkel die weet hoe het moet!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pafra1957 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je loopt de winkel in en je wordt geholpen door vakkundig personeel en je betaald zoals jij dat wilt koop je online dan gaat het net zo makkelijk

Service
Goede service vindt je hier je wordt persoonlijk geholpen door vakkundig personeel dat weet waar het over gaat en als je wat in te ruilen hebt is dat geen probleem

Assortiment
Hier koop je echt wat je wilt van goedkoop tot zeer duur alles is voorradig.

Aanbeveling
heldere uitleg bij wat je koopt wordt niet wat aangepraat

Extra toelichting
kortom een winkel waar je naar toe gaat als je iets nodig hebt of wilt aanschaffen wanneer je nog niet precies weet wat je wil hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J.G. Admiraal 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon duidelijke informatie vinden over mijn gewenste objectief

Service
Ik werd zeer goed geholpen in de winkel, met extra informatie over fotobewerking via Lightroom

Assortiment
Ruime assortiment

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over het gekochte product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mooiweer42 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Toen we na de aankoop van een fototas hier thuis iets aan ontdekten, hebben we hierover gebeld, omruilen was geen enkel probleem. Verder wordt je in de winkel zeer vriendelijk en terzake kundig geholpen. Ook werd direct geholpen met een probleem met een toestel dat niet in deze winkel gekocht was. Hulp bij vragen over eerder gedane aankopen werd spontaan en heel vriendelijk geboden. Het personeel heeft plezier in hun werk, een verademing.

Assortiment
Het assortiment is zodanig, dat er voor ieder wat wils is, misschien wel iets te ruim.

Aanbeveling
Hier kom je graag terug!!!!

Extra toelichting
de beoordeling van het gemak slaat op de webwinkel en dat is niet van toepassing, omdat we in de fysieke winkel geweest zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma de Wit 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site staat niet bovenaan, terwijl de prijzen gelijk zijn.

Service
Alle tijd wordt voor je genomen! Goede, deskundige uitleg.Bij twijfel omtrent de aankoop van een product wordt goede raad gegeven zonder aan te dringen op een aankoop. Zelfs een objectief 2 weken op proef mogen gebruiken!

Assortiment
Alles wat ik wilde was aanwezig.De prijzen zijn hetzelfde als de concurenten

Aanbeveling
Alleen goede ervaringen en deskundig advies.

Extra toelichting
Om op te vallen in Google en vergelijkings- sites is het misschien raadzaam op te vallen door de plaatsnaam (Alkmaar) te accentueren, omdat het uiteindelijk toch prettig is het dure product te kunnen bekijken, waardoor je bij die winkel koopt. Prijzen maken niet uit...

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dionne Beunder 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kon online makkelijk vinden wat ik zocht en ook was het erg overzichtelijk als ik verschillende camera's en accessoires wilde vergelijken.

Service
Uitmuntend!! De werknemers hebben echt verstand van wat ze verkopen en komen ook met goede adviezen en tips waardoor je uiteindelijk met de beste koop de deur uitloopt. En ook geven ze je totaal niet het gevoel dat het om het verkopen gaat want ze geven je de beste prijs.

Assortiment
Ze hebben alles in huis, zodat je alles in 1 keer kunt kopen. Van de grote tot de kleine artikelen.

Aanbeveling
Ik heb dit al gedaan en zal dit ook blijven doen.

Extra toelichting
Ik ben erg gecharmeerd van deze winkel, zowel over het assortiment als de service en de kennis van de medewerkers. Daar is deze beoordeling dan ook op gebaseerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hindy 05-09-2013

Algemene score

6,8

Gemak
overzichtelijke site

Service
Snelle reacties op vragen

Assortiment
erg uitgebreid!!!

Aanbeveling
voor iedere fotograaf een aanrader

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Rik van TopPix Fotografie 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kan snel vinden wat ik zoek, maar de hoeveelheid producten is enorm, soms teveel.
Gelukkig is de telefonische service perfect. Oh, sorry, volgend kopje.

Service
Zeer kundige mensen, echt fotografie mensen die het beste voor je uitkiezen en daarna kijken welk product het goedkoopste is met dezelde goede werking.
Ik voel me altijd begrepen en ik kan net zo vaak bellen en mailen wat ik wil, ik wordt geweldig geholpen. Daarom stuur ik ook iedereen naar jullie door.

Assortiment
Goed, en genoeg

Aanbeveling
Zie het kopje service, sorry voor de rommel in de antwoorden :D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Karto 05-09-2013 In de winkel gekocht
den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is prima en gemakkelijk te doorbladeren.
Info is ook up to date.
Gebruik de info om een artikel te kunnen beoordelen.
Voor aanschaf ga ik altijd naar de winkel

Service
Service en deskundigheid is ook heel goed.
Advies wordt ook graag gegeven en zijn ook zeer behulpzaam om een alternatief te zoeken.

Assortiment
Assortiment is voor de doorsnee koper voldoende.
Voor speciale wensen kan je ook goed laten informeren voor een andere alternatief

Aanbeveling
Voor iedereen doe goed en goedkoop de laatste artikelen wilt kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiepko Lubbers 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Geweldige site met uitgebreid assortiment. Goede service en vooral snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Janneke Mensink 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijker kan niet!

Service
perfecte service, snelle levering

Assortiment
assortiment genoeg, wat ik zocht heb ik gevonden, en het is super!

Aanbeveling
heb het al aanbevolen aan iedereen die er naar vroeg :-)

Extra toelichting
cameraland is een super organisatie, snelle service en veel op voorraad, ik heb erg veel plezier van mijn camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent van den Burg 05-09-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor mij is de locatie ideaal. Goed te bereiken voldoende parkeerplaats.

Service
Top service personeel denkt mee en zal altijd naar de juiste oplossing zoeken

Assortiment
Meer dan voldoende. Ongeacht merk.

Aanbeveling
Iedereen ervaren of niet die opzoek is naar een foto en/of filmprodukt zal ik als eerste doorsturen naar Cameraland

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José54 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Alles staat overzichtelijk in de linker kolom. Je kunt gemakkelijk het merk vinden wat je zoekt. Tevens is het uitgekristalliseerd in accessoires.

Assortiment
Ontzettend veel keuze, alle merken goed vertegenwoordigd. Voor elk wat wils met uitgebreide specificaties.

Aanbeveling
Zeker voor de Noordelingen is het handig dat je ook online kunt bestellen.

Extra toelichting
Wij hebben nog steeds niet zo`n groot concern in bv Groningen of Leeuwarden en moeten dus altijd naar het westen of midden van het land reizen, dus is het handig om het online te bestellen, terug sturen kan immers ook

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Pieterman 43 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ook als je niet tevreden bent, kan het zonder problemen teruggebracht worden.

Service
Ook als de winkel vol is, hebben ze alle tijd voor je, terwijl jezelf te snel klaar wilt zijn om de anderen niet te laten wachten.

Assortiment
zeer groot

Aanbeveling
Door de goede begeleiding en service kan ik het een ander aabevelen

Extra toelichting
Kom er al een paar jaar en ben meer dan goed te spreken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fuzzy1985 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ZonEnRegen 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Prima service, goede bereikbaarheid van de winkel.

Assortiment
Veel keus, ook tweedehands, mooie winkel.

Aanbeveling
Als je van fotograferen houdt kan je bij cameraland uitstekend terecht. Voor een volgende aankoop ga ik weer terug naar cameraland.

Extra toelichting
Cameraland neemt de tijd om je advies te geven, probeert samen met jou om tot de juiste aankoop over te gaan. Goede service! De facebook pagina heeft leuke tips en veel mooie foto's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert1122 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je loopt naar binnen, de kans dat je vrijwel meteen geholpen wordt is groot.

Service
Ze proberen je niet wat aan te smeren.
Ik kwam voor een dure lens en mij eerst een andere geadviseerd welke voordeliger was.
En hiermee kan ik ook uitstekend mee uit de voeten

Assortiment
Veel op voorraad, ik heb nog niet meegemaakt dat wat ik nodig had er niet was

Aanbeveling
Goede service en kennis van de producten.
Veel artikelen op voorraad.

Extra toelichting
Goede service en kennis van de producten. Veel artikelen op voorraad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid Me 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site

Service
TOP

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Ja

Extra toelichting
Ja mooie site goed assortiment goeie service!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

janjans60 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ook zondags open!!!

Service
ervaren personeel, erg vriendelijk en nemen de tijd voor je

Assortiment
breed assortiment ,dus prima zo!!

Extra toelichting
Hele prettige winkel, met fijne ervaren personeel, wij moeten er 1 uur voor rijden maar hebben dat er graag voor over!!! Gewoon Geweldig!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rollingjohn 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super makkelijk iets vinden, zoekbalk op een opvallende plaats.

Service
Daar valt niets op aan te merken, kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Assortiment
Assortiment is m.i. volledig en voor elk wat wils.

Aanbeveling
Wil je iets goeds voor je camera dan zoek maar niet verder, beter is er toch niet wel duurder.

Extra toelichting
Dacht dat ik toch wel volledig genoeg was, ik moest dit even kwijt dus vandaar dat ik deze beoordeling heb ingevuld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick DBCW 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima webshop

Service
Door een fout van mijn zijde tot 3 keer hetzelfde besteld. ik belde ze, hadden ze het zelf al geconstateerd en gecorrigeerd. Perfect geregeld.

Assortiment
Goed assortiment, scherpe prijsstelling.

Aanbeveling
Inmiddels meerdere mensen geattendeerd en allemaal even tevreden!

Extra toelichting
Prima winkel waar je met een gerust hart kunt bestellen voor scherpe prijzen en waar ik snel en vakkundig geholpen werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Texelaar 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de site is mooi uit huis kopen en de volgende dag in huis

Service
Als er een probleem is wordt het altijd opgelost zonder een nadeel voor de klant

Assortiment
99 van de 100 keer hebben ze het opvooraad als je iets besteld

Aanbeveling
Ik stuur als me foto kennissen erheen en komen tevreden thuis

Extra toelichting
De service is top, een grip van een jaar oud werd terug genomen en kreeg het volledigge bedrag terug zodat ik een andere kon kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Retgv 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

luvekini 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is heel overzichtelijk en alles is gemakkelijk te vinden.

Service
Op de service valt niets op aan te merken , prima !

Assortiment
Wie hier niets naar zijn keuze kan vinden is een moeilijk iemand.

Aanbeveling
Ik heb Cameraland.nl reeds meermaals aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fap2 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prama winkel mooi ingedeeld

Service
Prima personeel zeer terzaken kundig

Assortiment
Is gewoond zeer goed

Aanbeveling
in ieder foto aankoop gesprek met vrienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.v.d.Oord 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Voor ons is de winkel dichtbij Schoorl/Alkmaar.
Heeft nagenoeg alles in huis, producten en heel veel kennis

Service
Zelf 2x problemen gehad met mijn pocketcamera Lumix. Werd keurig afgehandeld, en eventueel de mogelijkheid tot een vervangend product.

Assortiment
Zowel camera's als verrekijkers, wat onze interesse heeft. Maar ook alle aanverwante artikelen. Toppie

Aanbeveling
Vanwege uitgebreide collectie en de uitleg en advies.

Extra toelichting
Reeds hierboven toegelicht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A de G. 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Goede en uitstekende service en kundige uitleg en informatie van de medewerkers.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jarkeld 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site is makkelijk in het gebruik, bestellingen incl. voor afhalen in winkel doen is erg makkelijk.

Service
Telefonisch goed bereikbaar, mijn vraag werd goed & duidelijk beantwoord.

Assortiment
Alles wat ik kan verzinnen om nodig te hebben en waar ik niet eens aan gedacht heb is verkrijgbaar.

Aanbeveling
Goede winkel met een uitgebreid assortiment incl. goede occasions.

Extra toelichting
Goede winkel, uitgebreid assortiment, goede ervaring mee gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eppoh Heermans 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik kan snel vinden wat ik zoek, en ook laadt de site snel

Service
Heb een paar keer bij Cameraland besteld. Wel eens opgehaald en weleens laten sturen. Heb wel eens verkeerde artikel ontvangen, maar dat werd toen keurig opgelost.

Assortiment
Op gebied van accessoires (bv camerariemen) mis ik soms nog wel eens iets, en er zijn wel regelmatig artikelen niet op voorraad. (ik kijk vooral voor Fuji objectieven ed)

Aanbeveling
Er is een behoorlijk assortiment en de prijzen zijn goed. De service is goed, alleen is de winkel wel krap, druk en onoverzichtelijk. Dus bij ophalen sta je soms erg lang te wachten. Maar vervolgens krijg je wel alle tijd en aandacht.

Extra toelichting
Ik vind Cameraland een prettige zaak met mensen die verstand van zaken hebben. Je krijgt er goed advies. De inruilprijzen liggen alleen wel erg laag, dus dat doe ik liever ergens anders.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans Carbaat 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is gebouwd met een uitstekende intuïtieve gedachte daar achter.

Service
Cameraland combineert de traditionele verkoop van "spullen" met cursussen en advies.

Assortiment
Ik zou als amateur fotograaf niet direct weten wat ik niet bij Cameraland zou kunnen kopen.

Extra toelichting
Het is m.i. de beste winkel op het vakgebied in de regio boven Amsterdam. Het assortiment op de site is uitstekend en wordt op de beste manier ondersteund door de produkten en diensten in de fysieke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArjenAlkmaar 05-09-2013

Algemene score

7,0

Gemak
Snel en duidelijk

Assortiment
Groot en zelfs groter dan een aantal online concurrenten

Extra toelichting
Supergoede service en uitgebreidde info.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Imca Heinis 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar, De Hoef
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Winkel vind ik iets te klein voor zo'n groot assortiment. Ben altijd bang dat ik iets omstoot. Ook voor rolstoelers niet zo goed toegankelijk (ligt niet aan de bereidwilligheid van de medewerkers, hoor).

Service
Prima! Goed en deskundig advies.

Assortiment
Uitgebreid. Ook fijn dat er tweedehands spullen te koop zijn.

Aanbeveling
Een aanrader dus.

Extra toelichting
Enorm leuk en inspirerend vind ik de Facebook-pagina; creatief, stimulerend. Het delen van foto's en ook het aanbod van cursussen is heel goed.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

aserty 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik begin altijd eerst met de website. Deze is duidelijk en informatief. Soms is het handig om nog extra vragen te kunnen stellen en voor mij is de winkel redelijk dichtbij.

Service
Uitstekend. vooraf telefonisch goed geinformeerd. Later in de winkel nog verder geholpen. Dat maatk het erg plezierig om bij Cameraland te shoppen.

Assortiment
Meer dan goed. Alle belangrijke merken zijn beschikbaar en binnen een merk of productgroep is er bijna in elke prijsklasse een prima keus te maken.

Aanbeveling
zonder meer aan iedereen. Ik ken geen andere fotowinkel die aan Cameraland kan tippen.

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renske dV 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
In de winkel vond ik de serves erg goed. En de medewerkers hielpen elkaar.

Assortiment
Op camera gebied kun je er alles krijgen.

Aanbeveling
Ik zou ze vertellen dat als je echt goed geholpen wilt worden je hier naartoe moet gaan.

Extra toelichting
Ik was nog niet eerder bij Cameraland geweest. Maar een vriend van mij had mij jullie aangeraden. Hij werkt er zelf ook. Nou echt ben zo blij dat ik bij jullie langs ben gegaan voor mijn canon lens EF 24-105/4.0 L. Goede serves klant vriendelijk en wordt serieus naar je geluisterd. Ik vond het heel prettig om daar geholpen te worden. Ook gaven jullie me nog veel tips hoe ik alles uit m'n camera en lens kon halen. Ik loop nu een heel verhaal te typen maar ik kan Het ook in een paar woorden zeggen. Namelijk. Een geweldige, top en fijne winkel. Met fijne medewerkers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikon D7000 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Zowel telefonisch als in de winkel zelf wordt er alle tijd genomen om je te helpen en goed advies te geven.

Assortiment
Op het gebied van fotoapparatuur en bijbehorende artikelen, zoals tassen, is er volop keus in allerlei prijsklassen, zelfs tweedehands.

Aanbeveling
Prima advies en assortiment!

Extra toelichting
Ik ben voor diverse artikelen naar deze winkel gegaan en ben altijd goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Ruiter 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goede service. Ze nemen zeker de tijd voor je met goed advies.

Aanbeveling
Top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Robert vd Eng 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor mij dicht bij, altijd parkeerplek, website is up to date, overzichtelijk en werkt goed

Service
Altijd goede raad en verstand van zaken.

Assortiment
ik vind er altijd de juiste materialen die ik nodig heb.

Aanbeveling
Tot nu toe heb ik al veel vrienden, familie en bekenden naar Cameraland verwezen: je slaagt er voor een goede camera of objectief in het segment dat jij wilt.

Extra toelichting
Ik koop mijn foto-uitrusting bij Cameraland. Punt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roos98 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke website. Niet honderden producten waar je geen wijs meer uit kunt worden maar op kwaliteit geselecteerde zaken.
Bestellen ging erg eenvoudig, logisch en snel.
Betalen was een peulenschil en de bevestiging van de bestelling kwam meteen binnen.

Service
Zee snelle levering en de mogelijkheid om de bestelling te volgen. De uiteindelijke bezorging (gratis!)lag precies in het genoemde tijdvak.

Assortiment
Duidelijk gekozen voor kwalitatief goede artikelen. De prijzen zijn zeer concurrerend. Het door ons gekozen product (camera rugtas) was € 50 goedkoper dan in andere webshops.

Aanbeveling
Vanwege het gemak en het assortiment is het duidelijk dat het doel kwaliteit is.

Extra toelichting
Totaal oordeel is zeer positief vanwege het gemak, het eenvoudige proces, de juiste prijs en de snelle levering. Alles wat wordt beloofd wordt waargemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Hartog 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Altijd wel een medewerker beschikbaar

Service
Diverse keren na aankoop ben ik met vragen teruggekomen

Assortiment
De camera waar je op uit bent is altijd voorradig en ken geprobeerd worden

Aanbeveling
Je gaat altijd met een goed gevoel de winkel uit

Extra toelichting
Een fijne winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roos1998 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Het personeel is hulpvaardig en zeer deskundig!

Assortiment
ook binnen de prijsklasse waarin zocht was voldoende te kiezen. Daarbij geholpen, ben ik nog steeds tevreden met mij n keuze.

Aanbeveling
Met name de deskundigheid vond ik heel opvallend! De verkopers kijken ook naar jou als persoon an als type fotograaf.

Extra toelichting
Goed bereikbare winkel. Groot assortiment met een minimale kwaliteit. Deskundig personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotovando 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar, Hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Ik heb een aankoop in de winkel gedaan. Voor dit soort aankopen heb ik liever persoonlijk contact.

Assortiment
Assortiment is heel divers in allerlei prijsklassen voor elk wat wils.

Aanbeveling
Cameraland is de prettigste winkel in mijn omgeving, goed bereikbaar en vriendelijk en kundig personeel

Extra toelichting
Prima zaak waar een oprechte en eerlijke mening wordt gegeven. Altijd bereid om tips en trucs te delen. Fijne service. Nemen alle tijd in de winkel om van dienst te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJSmeulders 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site is duidelijk met een goedezoekfunctie, de door te lopen procedure bij aankopen is logisch

Service
Snelle, goede service medewerkers hebben veel kennis van zaken

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Goede betrouwbare winkel

Extra toelichting
Goede service, betrouwbaar en veel deskundigheid bij de medewerkers die snel reageren op vragen. Ruim assortiment en een gebruiksvriendelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews