Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6520 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1119 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

riajanssen 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
als ik iets wil vinden han dat op een klantvriendelijke manier. geen ingewikkeld gedoe voor je vind wat je moet vinden.

Service
nou, ik had iets gekocht waar ik achteraf niks mee kon. heb het terug gestuurd en heb meteen mijn geld terug gekregen.

Assortiment
is aardig compleet, tenminste, die produkten die ik zoek kan ik vinden.

Aanbeveling
ik aanbeveel de webwinkel al aan andere fotografen.

Extra toelichting
ik ben persoonlijk gewoon heel tevreden over cameraland.nl. heb er verschillende produkten van oa. mijn canon 7D waar ik super tevreden over ben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vacher 08-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Medewerkers zijn deskundig. Dringen hun mening niet op, maar ondersteunen door het stellen van de juiste vragen. Op deze wijze kom je tot een eigen keuze die goed voelt. Ook al was dit niet de oorspronkelijke gedachte waarmee je naar de winkel kwam.

Assortiment
Zeer ruim assortiment. Op elk gebied vergenwoordigd.

Aanbeveling
in principe een 10, maar je moet altijd een slag om de arm houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pietervdv 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
De service is precies zoals als je van een echte speciaalzaak mag verwachten

Assortiment
Het assortiment is echt overweldigend, zowel voor de beginnende fotograaf als voor de meer gevorderde.

Aanbeveling
Ik ken zelf geen winkel met zo'n uitgebreid assortiment en gespecialiseerde medewerkers.

Extra toelichting
Ik ben meerdere keren in de winkel in Alkmaar geweest en mij viel op, dat de beginnende (hobby-)fotograaf net zo geholpen wordt als de gevorderde en professional.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof Hoving 08-09-2013 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik kwam er voor een fototas. Was al veel op internet aan het zoeken geweest. Bleek dat hier de meeste keuze was en dat was ook daadwerkelijk zo.

Service
Prima geholpen. De eisen die ik had werden snel vertaald in een aantal mogelijkheden

Assortiment
Zie bij vraag Gemak. Ben nog niet zoveel tassen tegelijk tegengekomen.

Aanbeveling
Ben er nu een keer gewest. Heb ook nog even gevraagd naar een lens. Kom er zeker weer. beveel een bezoek aan. Bovendien gemakkelijk bereikbaar met auto en voldoende parkeerruimte.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laan63 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede website met heel veel info, grote voorraad camera's

Service
Je wordt altijd goed geholpen, camera is ook altijd uit te proberen en kan dan evt. Omgeruild worden voor een andere uitvoering

Assortiment
Heel veel voorraad waardoor je nooit voor niks komt.

Aanbeveling
Vanwege het deskundige advies, grote voorraad en uitstekende service

Extra toelichting
Goed geholpen, deskundig advies. Zou een volgende keer hier weer heengaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

DJ Dijkman 08-09-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
We zijn naar de winkel gegaan, een enorme sortering maar vooral een uitstekend advies op basis van onze wensen. Alles uit voorraad leverbaar.

Assortiment
Een zeer breed assortiment voor de amateur t/m professional.

Aanbeveling
Het assortiment icm het goede advies en de tijd die ze hiervoor nemen is heel prettig. De combinatie is tegenwoordig helaas bijna uniek en dat maakt Cameraland tot een topper

Extra toelichting
Het assortiment icm het goede advies en de tijd die ze hiervoor nemen is heel prettig. De combinatie is tegenwoordig helaas bijna uniek en dat maakt Cameraland tot een topper

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ilonka van Leeuwen 08-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel is makkelijk bereikbaar.

Service
De service is perfect. We hebben al meerdere artikelen gekocht en er is genoeg kennis aanwezig.

Assortiment
Het assortiment is prima. Meer keus moet je niet hebben.

Aanbeveling
Ik zou zeggen, iedereen naar Cameraland!

Extra toelichting
Door de goede bereikbaarheid, prima service, het uitgebreide assortiment en de vriendelijkheid van het personeel is het zeer zeker aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René1908 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie lokatie veel spullen op voorraad

Service
Gaan voor het beste voor de klant, niet voor het duurste

Assortiment
Is groot en luisteren naar je en zoeken naar het beste

Aanbeveling
Met grote mate personeel weet wat er te koop is en nemen de tijd voor je

Extra toelichting
Gewoon een prettige winkel om je spullen vandaan te halen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alber2 08-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website, voldoende info, duidelijke opzet

Service
in de winkel, goede service, deskundig personeel, vlotte bediening

Assortiment
ruim assortiment, goede voorlichting, concurrerende prijzen

Aanbeveling
prettige winkel

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

blub39 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
uitstekende winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patje1979 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De web site werkt op de iPad niet helemaal optimaal op de pc werkt deze perfect
Het idee er achter is duidelijk en is is een mooie duidelijke website

Service
De service in de winkel is perfect deze mensen weten waar ze het overhebben
En leggen dingen goed uit als je vragen hebt over een product

Assortiment
Ruime keuze en als ze het niet hebben kan het wel besteld worden

Aanbeveling
Gezien de service en alles er omheen heb ik de winkel al meerdere keren bij vrienden aanbevolen

Extra toelichting
Perfecte service van vakbekwame mensen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Mantel 08-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je voelt je op je gemak in deze winkel omdat je geen haast ervaart bij de verkoper, er wordt tijd voor je genomen.

Assortiment
Gigantisch wat een assortiment, en men weet ook heel goed wat men verkoopt, coplimenten.

Aanbeveling
Tsja, net geen 10 natuurlijk. Er moet iets te verbeteren zijn. Er zijn gerust eer goede winkels, al scoort Camera wel erg hoog bij mij. Misschien nog wat breder in het 2e hands materiaal en dan vooral de duurdere lenzen en body's.

Extra toelichting
Mooie winkel, kundig personeel en breed aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gornik 08-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer goede service met goed advies. Nemen ruim de tijd om je te helpen met je keuze.

Assortiment
Erg veel op voorraad!

Aanbeveling
De beste plek voor advies en zeer scherpe prijzen.

Extra toelichting
Zeer fijne winkel, erg vriendelijk personeel die ruim de tijd voor je nemen en meer dan genoeg op voorraad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beenham24 08-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ook gemakkelijk bestellen, thuis op de bank

Service
Klant behandeling in winkel is snel, professioneel, en met de juiste info

Assortiment
Heel groot aanbod met alles voor de fotograaf

Aanbeveling
Heb ik al gedaanMotiveer je beoordeling

Extra toelichting
Uitstekende winkel met echte professionals die je goed helpen om het juiste product aan te schaffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Ooijevaar 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed bereikbaar, objectieve en vooral praktische advisering.

Service
kundig personeel, die de tijd nemen om een leek zoals ik grondig te informeren.

Assortiment
loop de winkel in en het is in één opslag duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D7000 08-09-2013

Algemene score

6,8

Gemak
De website alleen gebruikt om voorraad te bekijken. Daarna in de winkel product opgehaald.

Service
Goede service. Goede voorlichting. Verder geen poespas. Daar hou ik van.

Assortiment
Groot assortiment. Indien niet voorradig wordt product gewoon besteld.

Extra toelichting
Ik heb meerdere producten aangekocht bij Cameraland. Ik ben altijd netjes geholpen. 1 maal een objectief gekocht die achteraf een niet corrigeerbare afwijking vertoonde. Objectief was daarna ook niet meer leverbaar, en kon dus niet vervangen worden. Ik kreeg toen i.p.v. het aankoopbedrag retour een waardebon t.w.v. het aankoopbedrag. Dit was een beetje jammer, en volgens mij ook niet volgens de regels. Heb toen maar mijn camera ingeruild voor een nieuwe.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

marcker 08-09-2013 In de winkel gekocht
cameraland Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een overzichtelijke wedsite.

Service
een keer een probleem met een lens gehad, ze kennen je. Hoefde niet eens mijn bon te laten zien.

Assortiment
dat is voor mijn ruim voldoende.

Aanbeveling
direct, jullie weten waar jullie het overhebben. En geven eerlijk advies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikonfan73 08-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke en makkelijke site. Overzichtelijk en (bijna) alles wat je nodig hebt als amateur of professional is te krijgen. Snelle bezorging.

Service
Bereikbaar, klantvriendelijk en -gericht. Veel kennis van zaken. Betrouwbaar.

Assortiment
Zie motivatie bij 'gemak'. Prijs-kwaliteit is top.

Aanbeveling
Zie alles hierboven. Ben zeer tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tim 1961 08-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles was makkelijk te vinden en te bestellen ook bij mijn vorige bestellingen

Service
service, tot nu toe geen klachten, maar heb ook nog geen gebruik van de service moeten maken.

Assortiment
assortiment ruim voldoende en de prijzen zijn oke'

Aanbeveling
Overzichtelijke moderne webshop met veel keus

Extra toelichting
ik ben tevreden en bestel hier wel vaker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony 35 M 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
snel te vinden, goede omschrijvingen

Service
prima, geen negatieve dingen mee gemaakt

Assortiment
Zeer groot en goed

Aanbeveling
Zeer de moeite waard om goed rond te surfen

Extra toelichting
Prettige one line winkel die door foto enthousiasten gerund word , volgens mij. Dat schept vertrouwen. Ga zo door

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Thomas Dorff 08-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Ervaren professionals met een passie voor fotografie. Helder en duidelijk advies ook voor de beginnende fotograaf

Assortiment
Grote voorraad. Indien niet voorradig is dit binnen een mum van tijd bestelt. Grote diversiteit van fotoapparatuur en accesoires.

Aanbeveling
Absoluut een geweldige fotozaak.

Extra toelichting
Je wordt er altijd prettig geholpen met een grote dosis vakkennis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hh2063 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Winkel is zeer makkelijk te bereiken parkeren voor de deur. Alles is zeer overzichtelijk in de winkel opgesteld. Staan altijd klaar voor je problemen en worden ook snel opgelost. Eigenlijk aan iedereen, er is voor iedereen wat wils zeer groot en uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolk 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer zeldzaam voor deze tijd; een gespecialiseerde winkel waar je nog dus nog écht heel persoonlijk wordt geholpen. Ondanks de grote drukte in de winkel neemt men alle tijd om je te informeren over je eventuele aankoop. En samen met de klant een goede keuze te maken; welke camera past goed bij de wensen van de klant. Vakmensen!!! Zéér tevreden over de informatie en erg blij met mijn aankoop!!! Cameraland; een aanrader!

Assortiment
Volop keuze, zeer gespecialiseerd. Voor iedereen is er een camera te vinden.
Veel accessoires. Uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Zeer zeldzaam voor deze tijd; een gespecialiseerde winkel waar je nog dus nog écht heel persoonlijk wordt geholpen. Ondanks de grote drukte in de winkel neemt men alle tijd om je te informeren over je eventuele aankoop. En samen met de klant een goede keuze te maken; welke camera past goed bij de wensen van de klant. Vakmensen!!! Zéér tevreden over de informatie en erg blij met mijn aankoop!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop S.1940 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed te vinden en prettige sfeer, er is veel te zien als je even moet wachten. De wachttijden zijn nooit lang.

Service
Grote deskundigheid alle tijd om mij als leek dingen uit te leggen.

Assortiment
Heel breed naar mijn mening is het een groot voordeel als er goede uitleg kan worden gegeven van meerdere merken. Je kunt op deze wijze een betere afweging maken.

Aanbeveling
Zeer zeker vanwege eerder genoemde zaken. Jammer dat er niet meer vestigingen in het land zijn.

Extra toelichting
Een geweldige winkel met een heel breed assortiment. Deskundig personeel en goede telefonische bereikbaarheid wanneer er vragen zijn. Prijs/kwaliteitsverhouding uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mockingjay 08-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn eenvoudig te vinden via de kolom "categoriën" of de zoekbalk.

Service
Vragen worden vrijwel direct beantwoord en de verzending is snel en netjes.

Assortiment
Ruim assortiment: ik heb altijd alles kunnen vinden wat ik nodig had voor mijn camera, van body tot UV-filter tot tas.

Aanbeveling
Ik heb enkel goede ervaring met deze webwinkel

Extra toelichting
Al met al een prima webwinkel die ik graag bezoek om mijn fotografie te verbeteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Thomas 08-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar

Algemene score

3,8

Gemak
De winkel is goed bereikbaar

Service
Personeel zag mij niet staan op een rustige zaterdag morgen. Geen service dus!

Assortiment
Op het eerste oog is alles verkrijgbaar voor de gemiddelde fotograaf.

Aanbeveling
Helaas, men nam niet de moeite mij te woord te staan. Ik heb mijn geld elders uitgegeven. Ik zet hier zelf nooit meer een voet binnen.

Extra toelichting
Waarschijnlijk zag het aanwezige personeel ergeen brood in mij te bedienen. Zo is het lastg kopen. Gelukkig zijn er andere winkels.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Prins741 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Uitgebreide kennis van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bodyl Oosterholt 08-09-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de vindbaarheid van de verschillende producten is erg goed!

Service
bij vragen krijg je direct een goed antwoord terug.

Assortiment
alles wat ik zocht heb ik gevonden in de webshop

Aanbeveling
kan geen enkele reden bedenken waarom ik deze site niet aan zou raden, snelle service, makkelijke website, perfect!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lobke1977 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ik ben eerst 4 keer gewoon wezen kijken

Service
vervolgens kreeg ik uitgebreid uitleg over alles waar ik vraagtekens bij had.

Assortiment
gewoon alles....

Aanbeveling
ik zou nooit naar een andere winkel gaan.

Extra toelichting
een duidelijk en eerlijk antwoord En een heel mooi product gekocht waar ik echt prachtige foto's mee gemaakt heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Geleijnse 08-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Draagriem van BlackRapid gekocht, vertoonde na 4 weken slijtage aan de riem, veroorzaakt door de metalen riembegeleider.
Zonder problem of lastige vragen omgeruild voor een andere draagriem van het merk Carryspeed. Ben daar nog steeds blij mee

Assortiment
Men kan natturlijk niet alles hebben, maar at ik tot nu toe gezocht heb, heb ik ook gevonden. Prijs is concurerend maar niet altijd goedkoper, occasions relatief duur

Aanbeveling
goed en eerlijk advies, goede service,

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

HermanC54 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
wekelijks een mail met goed startpunt om verder te browsen

Assortiment
bijna altijd vind ik de producten waar ik naar zoek

Aanbeveling
kijk voor info en om te bestellen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jan Peter van Zijl 07-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Handige én overzichtelijke website.

Service
Snelle reacties op vragen.

Assortiment
Veel keuze:
veel verschillende apparatuur,
veel verschillende merken.

Aanbeveling
Zeker!

Extra toelichting
Prima zaak.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mikeldeb 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
erg makkelijk en overzichtelijke site.
het is niet moeilijk om dergelijke producten te vinden.

Service
prima, jullie weten waar jullie het over hebben

Assortiment
heel veel keuze, ga zo door.

Aanbeveling
een goede site(winkel) hou je niet voor jezelf !

Extra toelichting
ik ben tot deze hoge beoordeling gekomen op basis van ervaring van familie het volgen van jullie op facebook en het rondkijken op jullie site. (moet eerlijk bekennen dat ik zelf nog niet bij jullie heb besteld) maar het volgende wat ik nodig heb bestel ik zeker bij jullie. ga zo door !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loekie2 07-09-2013

Algemene score

7,5

Gemak
Overzichtelijke site als je weet wat je zoekt

Service
Handig dat er een winkel is waar je je uitgekozen camera kunt bekijken maar waarbij helaas in mijn geval ook veel onjuiste informative werd gegeven en waarbij er door een fout extrakosten warden gemaakt waar geen coulance als in geld of een SD kaartje oid tegenover stond

Assortiment
ruim

Aanbeveling
Goedassortiment en makkelijk dat bij site ook een winkel hoort waar je terecht kunt. Makkelijk met ruilen maar wel zo aardig als je aangeeft dat er een fout gemaakt is.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

erik Bikkel 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is gemakkelijk te vinden

Service
Service is goed

Assortiment
Bijna alles op het commerciële fotogebied hebben jullie

Aanbeveling
Goede fotozaak met ruime sortering en service

Extra toelichting
Prima toko voor een behoorlijke prijs (Y)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Berenice Dijkens 07-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supereenvoudig navigeren en bestelproces

Service
Snelle levering en antwoord op je vragen.

Assortiment
Heb tot nu toe altijd gevonden wat ik zocht dus zou niet weten wat ik mis. Misschien een mooie xx-300mm objectief voor 10 euro ;)

Aanbeveling
Ja absoluut! je wordt keurig geholpen en je vragen vakkundig beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotowuppie 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is overzichtelijk weergegeven en goed te vinden, bestellen en snel thuisbezorgd

Service
Heldere website en bestelproces is ook service

Assortiment
Alles is wel te krijgen via de shop

Aanbeveling
Heldere shop en groooot assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterknol 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het gebruik van de website is eenvoudig en overrzichtelijk, om de producten te kunnen vinden hoef je niet veel parameters in te vullen.

Service
De service is prima, heb zelf geen enkele negatieve feedback hierover.

Assortiment
Er zijn producten die toegevoegd zouden kunnen worden aan het assortiment, het gaat dan veelal om het verdiepen van de merken die jullie vertegenwoordigen. Het verbreden van het assortiment is niet in veel categorieen noodzakelijk als je de rest van het assortiment in ogenschouw neemt.

Aanbeveling
Ik heb met gemak de producten gevonden en heb die netjes ontvangen. Op basis van mijn ervaringen zou ik een ieder aanbevelen via jullie te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Boerenkool013 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Categorien staan links, meestal staan ze bovenaan onder een kopje. Dit moest ik eerst zoeken. Verder gaat alles erg gemakkelijk.

Service
Nooit problemen gehad. Altijd alles verlopen zoals beloofd.

Assortiment
Bijna alles wat ik ooit zocht was aanwezig.

Aanbeveling
Vooral door de positieve promotie op jullie facebook, leuke berichten etc. ben ik erg tevreden over cameraland. Verder zie bovenstaande punten.

Extra toelichting
Niks negatiefs over de website te zeggen. Hoogstens dat andere wel eens een paar euro goedkoper zijn, maar vanwege de service, zal ik het niet laten om het hier te kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Japin 07-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk en direct

Service
zeer gemotiveerd en weten waar ze het overhebben

Assortiment
zo goed als alles te koop, in de winkel of via internet

Aanbeveling
bovengenoemde beoordeling zegt al genoeg.

Extra toelichting
laatst een lens ingeruild en daar voor een andere teruggekocht , uitstekende behandeling en een zeergoede ruil gedaan .Ben meer dan tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danielle noord 07-09-2013 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Cameraland heeft het grootste en meest actuele overzicht producten, scherpe prijzen en supersnelle levering.

Service
Met duidelijke afspraken en een gedreven klantenservice, samen met net dat beetje meer dan hun collega's weten zij zich te onderscheiden als =exceptional=.

Assortiment
Voor camera's en alle toebehoren moet je hier zijn!

Aanbeveling
Van harte aanbevolen, vakkundig personeel, ze doen wat ze afspreken, kortom in 1 woord: geweldig!

Extra toelichting
Van harte aanbevolen, vakkundig personeel, ze doen wat ze afspreken, kortom in 1 woord: geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Oostman 07-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima website, makkelijk zoeken.

Service
Als je vragen stel over een product dat je wilt bestellen word je te woord gestaan alsof je in de winkel bent. vakkundig advies dus.

Assortiment
Ze hebben niet alles, maar wel heel erg veel!

Aanbeveling
Gewoon een hele goede zaak.

Extra toelichting
Je merkt dat er achter de webwinkel een vakzaak zit. De mag die je aan de telefoon krijgt staat even later je zending in te pakken. Ouderwets goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RR Wouda 07-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website. De specificaties worden duidelijk toegelicht. Ideaal voor beginnende fotograaf zoals ikzelf

Service
Levering snel binnen!!

Assortiment
Voor mij, meer dan genoeg keuze. Gemakkelijk met elkaar te vergelijken.

Aanbeveling
Uitstekende service, prima prijs en alles wat je zoekt makkelijk te vinden!!

Extra toelichting
Ik heb diverse keren een bestelling geplaatst om cameraland.nl. De website is overzichtelijk. Het is makkelijk om te vinden wat je zoekt, de uitgebreide specificaties maken het eenvoudig om het juiste product te kiezen. En de levertijden zijn bij mij altijd erg kort geweest.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j.schoone 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Winkel makkelijk bereikbaar en groot parkeer terrein.
Personeel neemt alle tijd voor je. Ik kon de lens na een week gewoon nog omruilen voor een andere lens.

Assortiment
Groot assortiment aanwezig en wordt ook duidelijk getoond. Ik heb precies kunnen kopen wat ik wilde hebben.

Aanbeveling
Ik ben er prima en deskundig geholpen. Men had alle tijd voor me. Er wordt goed advies gegeven. Ook alleen voor advies voel je je daar welkom.

Extra toelichting
Ik heb me laten voorlichten en advies gevraagd over welke foto camera ik het beste kon kopen voor het geen ik er mee wilde doen. Ik heb dit toestel nu 3 jaar en nog geen moment spijt gehad. Dus bleek het een prima advies voor mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Broootje 07-09-2013

Algemene score

7,0

Gemak
Lekekr snel per item door de site.

Assortiment
Niet onderscheidend

Aanbeveling
Beveel nooit dit soort sites bij anderen aan.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

PaulavdP 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snelle levering en eventueel afhalen in Alkmaar, voor mij makkelijk want ik woon dichtbij.

Service
Nemen altijd de tijd voor vraag en uitleg

Assortiment
groot assortiment dat steeds uitgebreid wordt

Aanbeveling
Ik heb prettige ervaringen in deze winkel, zijn niet altijd de goedkoopste maar zijn wel betrouwbaar dus ik raad cameraland aan iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJ66 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is sterk verbeterd met de laatste update. Alle onderdelen die je zoekt zijn nu snel te vinden. Ook snelle respons.

Service
Cameraland reageert goed op vragen, en een bezoek aan de fysieke winkel is ook geen probleem.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, voor beginnende fotografen, maar ook voor experts. Daarnaast goede kennis bij de werknemers!

Aanbeveling
Prima winkel. Ook de fysieke winkel is perfect.

Extra toelichting
Fijne winkel. Goed assortiment. Fysieke winkel prima bereikbaar en goed contact met personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

flashystriker 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
super makkelijke online winkel waarbij alles makkelijk te vinden is met een paar drukken op de knop.

Service
ik heb niet veel service nodig gehad alles was in prima staat en het was ook nog eens in huis voordat je het wist.

Assortiment
Groot assortiment met alles te verkrijgen de prijs vind ik soms wel wat hoog maar het is ook zeker de moeite waard als je ziet wat je ervoor krijgt.

Aanbeveling
op deze website kun je alles vinden wat je maar nodig hebt op het gebied van camera's.

Extra toelichting
zeer tevreden over cameraland.nl geen opmerking over te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Arnold2011 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Aankoop via de duidelijke en overzichtelijke website gedaan. Aankoop opgehaald en betaald in de winkel.

Service
Vakkundig en deskundig in de winkel geholpen.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Je word uitstekend geholpen door servicegerichte vakmensen.

Extra toelichting
Cameraland is een prettige winkel met een ouderwetse service! Ze nemen de tijd voor je om e.e.a. uit te leggen. In zo'n winkel wil je graag geholpen worden. Absoluut GEEN dozenschuivers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elju 07-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Goede, duidelijke en eerlijke voorlichting door vakkundig en vriendelijk personeel.
Geven ons altijd goed advies!

Assortiment
Heel veel producten op voorraad, niet altijd scherp concurrerend maar de deskundige voorlichting weegt daar voor ons tegenop. De voor ons interessante producten in veel prijsklasses aanwezig.

Aanbeveling
Hoofdzakelijk door de vakkundige hulp en adviezen en vrijwel alles op voorraad hebben.

Extra toelichting
We hebben hier meerdere camera,s, objectieven en een verrekijker gekocht. De gegeven adviezen bleken altijd juist. Personeel is deskundig en vriendelijk en ze nemen alle tijd voor je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews