Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6231 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 967 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Merkhvm 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt snel en op verschillende manieren het beoogde object vinden en hoeft daarbij niet onnodig lang te scrollen doordat je voldoende filters kunt gebruiken om je keuzes tot een minimum te beperken.

Service
Ik heb nog geen ervaring met de service, maar gezien de professionele indruk die de site maakt, maak ik me daar geen zorgen over.

Assortiment
Alles waar ik als hobby-fotograaf in geinteresseerd ben, kan ik vinden.

Extra toelichting
Ik doe veel met internet, leer van de ervaring van anderen m.b.t. mijn hobby, en ga altijd even kijken op uw site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen Buth 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online een lensdop besteld, keurig in orde.

Service
snelle levering, geen gedoe.

Assortiment
ik geloof at je werkelijk alles kunt kopen bij cameraland.nl

Aanbeveling
zo'n winkel raad je iedereen aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flensjes 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website waar je eenvoudig vindt wat je zoekt. En je vindt bijna altijd wat je zoekt, want het aanbod is zeer groot. Producten voor de fanatieke amateur én de professional. De winkel zelf is prettig gelegen en logisch ingedeeld.

Service
De medewerkers weten van de hoed en de rand en zijn zeer behulpzaam. Ze geven je handige tips en helpen je het juiste product te kiezen.

Assortiment
Ruime keuze, zowel in de winkel als online. Uiteenlopende producten in verschillende prijsklassen voor zowel amateurfotograaf als professional.

Aanbeveling
Ruime keuze, goede service, aardige mensen die weten waar ze het over hebben.

Extra toelichting
Camerland is mijn favoriete winkel op fotografiegebied.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A.Fijma 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Internet pagina geeft een duidelijk en overzichtelijk beeld van uw assortiment. Maar kopen doe ik toch alleen in de winkel zelf.
Kopen op internet doe je alleen als het anders niet verkrijgbaar is, of wanneer alleen de laagste prijs belangrijk is en service niet of nauwelijks telt

Service
Winkel is redelijk dichtbij; in tegenstelling tot internetwinkels kun je hier het product in je handen voelen. Daarnaast is er veel vakmanschap aanwezig van mensen die niet proberen je iets op te dringen, maar uitstekent adviseren.

Assortiment
Zelfs als je bijna niets kan of wilt kopen, is het heerlijk om in de winkel rond te kijken naar al die super mooie apparaten enz.
Dan weet je ook meestal wat je volgende aankoop gaat worden.

Aanbeveling
Natuurlijk kan ik u aanbevelen. Waarom zou een ander niet net zo veel mogen profiteren als ik ?

Extra toelichting
Het voorgaande spreekt voor zich. Daarnaast is mijn camera ( Canon 7d ) een paar weken geleden nog door u, om niets gecontroleerd. Gelukkig was hij nog als nieuw, maar het is wel erg prettig zoiets eens te horen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joren99 05-09-2013

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden en is overzichtelijk.

Service
Snelle bezorging en reparaties goed en snel voor elkaar!

Assortiment
Groot assortiment met alles wat de fotograaf nodig heeft.

Extra toelichting
Cameraland.nl is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

petervand 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kan altijd goed vinden wat ik nodig heb

Service
Als ik een vraag heb word ik altijd goed geholpen

Assortiment
Wat ik zoek hebben ze in het assortiment

Aanbeveling
Gewoon een fijne winkel

Extra toelichting
Ik word altijd goed geholpen en wat ik zoek hebben ze altijd op voorraad. Tevens vind ik ze op facebook leuk met de mensen omgaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arnoud smit 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niets makkelijker dan gewoon bestellen via een website

Service
Lekker snel in huis

Assortiment
Ook de minder gezochte zaken bij jullie gemakkelijk te bestellen

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden. Dus waarom niet een ander doorverwijzen.

Extra toelichting
Alleen maar goede ervaringen. Zowel in de webshop als bij bezoek aan de winkel. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohGHahn 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De indeling is duidelijk en het navigeren is makkelijk. Ik vond snel wat ik zocht

Service
Ook na de garantietermijn van mijn statief werd die kosteloos gerepareerd!

Assortiment
Zou op enkele terreinen wat uitbreiding mogen hebben. Maar aan de andere kant ze hadden op voorraad wat ik zocht

Extra toelichting
Carmeraland is een prettige webshop[ met een prettige fysieke shop in Alkmaar waar de medewerkers adequaat en vriendelijk op alle vragen ingaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gert Jan Tigelaar 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Uitgebreid assortiment, heel veel op voorraad, onafhankelijk en deskundig advies.

Service
Goed. Hoefde nog nooit terug met een aankoop, maar gezien de behandeling twijfel ik niet aan (ook dan) een goede service.

Assortiment
Groot assortiment, erg veel op voorraad en zo niet, dan is levering een kwestie van enkele dagen.

Aanbeveling
Gezien eerder genoemde kwaliteiten als voorraad, service en bediening/adviezen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Scholte 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker simpel navigeren op de website en gemakkelijk online bestellen en betalen!

Service
Als iets niet helemaal duidelijk is, gewoon even mailen en je krijgt meteen een ter zake kundige reactie.
Ook als je belt trouwens.

Assortiment
Breed en uitgebreid in alle prijsklassen. En af en toe hele leuke aanbiedingen en ook occasions!

Aanbeveling
Van harte!

Extra toelichting
Ik heb in de afgelopen maanden bij Cameraland een statief besteld (een Redged RTA-428), een Redged RNB-1N ball head en een Nikon Speedlight SB-26 (occasion). Alles werd snel en probleemloos bezorgd en bevalt uitstekend. Ik ben ook superenhousiast over de manier waarop ik (telefonisch) ben geholpen, toen ik per ongeluk in eerste instantie de verkeerde tripod had besteld. Breed assortiment, goede kwaliteit voor een goede prijs en prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabrina en Michel 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Omdat erg deskundig personeel aanwezig is

Service
Nemen de tijd voor je

Assortiment
Het assortiment is zowel breed als diep

Aanbeveling
Vooral door de bovenstaande aspecten.
Je voelt je heel snel op je gemak.

Extra toelichting
Nette winkel en deskundig personeel, geen moeilijke taal maar gewoon begrijpbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

langevliet fotografie 05-09-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eenvoudig te bestellen en handig op elke pagina contact info

Service
bij vragen over je bestelling duidelijk antwoord en flexibel

Assortiment
veel in voorraad! en gemiddeld meer keuze dan in een standaard foto winkel.

Aanbeveling
Fijne winkel met goede kennis in huis.

Extra toelichting
Kundig personeel en een gedegen advies en een duidelijke website met een goed filter systeem.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

sandra cammeraat 05-09-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet altijd een duidelijk overzicht van de voorraden. Maar ook specifieke wensen, vragen worden online als in de winkel prima behandeld

Service
De aftersales is buitengewoon. Van uitleg over je nieuwe camera en toebehoren tot hrt even voordoen hoe je je camera reinigt,
Zelfs ruim een jaar na dato van aanschaf van een filter werd bij een defect zonder het bonnetje te vragen een vervangende verstrekt

Assortiment
Ik als amateurfotograaf kan voor alles terrecht bij cameraland. Zowel online als in de winkel zelf.

Aanbeveling
Zonder meer een tevreden klant. Personeel geeft duidelijk aan wat wijsheid is en wat niet bij je aanschaf. Geen commerciele verkoop priet praat, maar goed persoonlijk advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrls15 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goede service bij inruilem van occasion lens

Assortiment
Genoeg keus.

Aanbeveling
Personeel wat verstand van zaken heeft. Dat wil je toch als je een camera koopt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

WebChar 05-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Redelijk makkelijk maar soms zijn producten wat moeilijker te vinden en daarom een 7 en niet hoger

Service
Gewoon goed. Meer valt er niet over te zeggen. Valt ook betrouwbaar aan en er is een winkel waar ik wel eens binnen loop. Geeft goed gevoel

Assortiment
Ruim aanbod. Ook de niet zo gangbare artikelen zoals studio- doek en lampen prima te koop

Aanbeveling
Gewoon.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Dick en Mira Hoogenboom 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Verschillende malen zijn wij met kleine en grote problemen terug gekomen en zonder wanklank werden onze problemen verholpen.

Assortiment
Soms is het te uitgebreid in de nu nog kleine winkel, maar dat wordt straks allemaal beter in het nieuwe onderkomen.

Aanbeveling
Op grond van onze ervaringen bevelen wij Cameraland van harte aan. Zowel voor amateur als prof is het een topzaak.

Extra toelichting
Wat moet ik aan bovenstaande nog toevoegen???

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lltrouser 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk, en eenvoudige menustructuur

Service
In de winkel goede en duidelijke service. Mogelijkheden worden goed afgewogen.

Assortiment
Ik heb zelden een winkel meegemaakt met zulk uitvoerig assortiment

Aanbeveling
Voor elke fotoliefhebber wat wils

Extra toelichting
Ik volg cameraland al even via facebook en de website. Ik kijk gewoon niet meer op andere sites. Zo uitvoerig. Leuke acties en aanbiedingen. Prima dus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Skein janternas 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bij cameraland hebben ze bijna al de spullen die je nodig zou kunnen hebben, het is dus erg gemakkelijk dat je op 1 winkel altijd terecht kan.

Service
Prima service, nog nooit problemen gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Moving Pictures 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is wat uit de buurt maar via internet toch heel dichtbij.

Service
Mensen met kennis die de tijd voor je nemen, ook als het druk is.

Assortiment
Nog nooit een nee tegengekomen.

Aanbeveling
Ieder is vrij in z'n keuze maar dit zijn de kenners in deze omgeving!

Extra toelichting
Prima zaak waar ze altijd de tijd voor je nemen of je nou een dure lens of een goedkope compact haalt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara Bakker 05-09-2013 In de winkel gekocht
Almaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Cameraland.nl is een duidelijke gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site.
Opvallend zijn de gekozen kleuren welke rustig zijn aan de ogen waardoor rondkijken op de site prettig is. De gekozen kleuren/kleurstelling zullen ook een groot publiek aanspreken en zijn zeer herkenbaar.Het gekozen lettertype leest vlot en de bediening van de buttons op de site is ook duidelijk, de site is snel van laden.

Service
Vragen worden vlot beantwoord voor iemand iets aankoopt en twijfels of vragen heeft en achteraf kan men ook goed terecht wanneer iets niet lukt of men iets niet snapt. service reikt verder dan een opdringerig aankoop advies. zelfs met een vraag over een niet via Cameraland.nl aangekocht product kun je terecht is ons opgevallen. advies en informatie komen van kundige en deskundige mensen waar je iets van aan kunt nemen.

Assortiment
De keuze is reuze zullen we maar zeggen, maar niet zo verschrikkelijk divers dat er geen keuze meer valt te maken. Voor ieder wel wat wils,van hobbymatig fotograaf tot geoefende of zelfs professionele plaatjesschieter. In vele prijscategorieën, met de juiste prijs/kwaliteit verhouding.In vergelijking met vergelijkbare zaken zeker niet de duurste partij.

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aanbevelen,Reeds meerdere keren gedaan ook. De naam blijft ook lekker hangen en dat is een voordeel, maar de service blijft nog langer hangen en dat is zeer prettig, je durft de site ook aan te bevelen, je zult er niet mee voor schut gaan.

Extra toelichting
Wanneer je wat wilt hebben of gebied van camera, beeld en of geluid is Cameraland.nl een zeer goede optie om eens te bekijken. Zeer duidelijke omschrijvingen van de producten maakt dat het juiste product vinden geen onmogelijke opgave is, wanneer je je eigen wensen kent kun je vlot en naar eigen portemonnee shoppen. het bedieningsgemak en de snelheid van het laden van de diverse pagina's maken winkelen en lezen op deze site ook prettig. Producten worden zeer snel geleverd en regelmatig zijn er zeer aantrekkelijke acties.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

abcymthia 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
duidelijke tabs om mee te zoeken.
wel veel text, maar soms is dat handig

Assortiment
echt veel te vinden, zelfs 2e hands

Aanbeveling
heb ik al gedaan.

Extra toelichting
dit is mijn *snoep site* evenals de facebook pagina. hier kijk ik naar camera's die ik zou willen zodra ik geld heb en hier check it het kunnen van cameras die vrienden hebben gekocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Pauline Aalfs 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles is goed te vinden

Service
Vooral de beurs was geweldig

Assortiment
Zeer compleet

Aanbeveling
Doe ik al

Extra toelichting
Prima shop

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Antoon Leurs 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede navigatiestructuur, eenvoudig en duidelijk

Service
Snelle levering, goed verpakt verzonden. Duidelijke communicatie over status.

Assortiment
Tot nu heb ik alles kunnen vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Zeker. Nog nooit teleurgesteld

Extra toelichting
Cameraland.nl is duidelijk, geeft goede waardevolle informatie, heeft een compleet assortiment en levert snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seebe 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed overzicht, gemakkelijk te "bedienen"

Service
Vraag en antwoord volgen snel op elkaar. Bij problemen worden oplossingen gezocht en gevonden.

Assortiment
Ontzettend uitgebreid

Aanbeveling
Ben ontzettend tevreden vandaar

Extra toelichting
Fijne winkel, goede service, prijs kwaliteit is super, geen slechte ervaringen tot nu toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pjotr63 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk menu in hoofdgroepen, daarbinnen de mogelijkheid te kiezen op merk, prijs

Service
Goede voorlichting en bij een klein defect aan een statief werd gelijk een geheel nieuwe meegegeven.

Assortiment
Veel is op voorraad en anders wordt er direct besteld.

Aanbeveling
Zonder meer één van de beste fotozaken van Nederland.

Extra toelichting
Al met al een bijzonder prettige site en winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berthermans 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het plaatsen van de bestelling was door de eenvoudige opzet van de site makkelijk

Service
Als klant van de webshop wordt je goed geïnformeerd over je bestelling en de aflevering

Assortiment
meer dan mijn hartje begeert

Aanbeveling
betrouwbaar, snel, duidelijk,
klantgericht

Extra toelichting
Het plaatsen van de bestelling was door de eenvoudige opzet van de site makkelijk. Als klant van de webshop wordt je goed geïnformeerd over je bestelling en de aflevering In trefwoorden: betrouwbaar, snel, duidelijk, klantgericht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pinksoup 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk aangegeven artikelen, die in een nieuw venster gelezen kunnen worden; veel praktische adviezen.

Service
Geen persoonlijke ervaring mee.

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment in alle prijsklassen.

Aanbeveling
De site komt regelmatig ter sprake in een forum waarvan ik lid ben, met veel amateur(natuur)fotografen.

Extra toelichting
Aantrekkelijke site, met veel praktische adviezen, veel aanbiedingen van workshops en themadagen (al kan ik daar geen gebruik van maken, omdat ik in het buitenland woon). Ook de regelmatige fotowedstrijden zijn leuk, al vind ik het heel jammer dat die via facebook lopen (met als neveneffect dat vooral het aantal 'vrienden' bepaalt wie er in aanmerking komen voor een prijs).

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

h59 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk toch?

Service
uitstekend, maar niet gaan achteroverleunen.

Assortiment
genoeg keuze, concurerend en een van de goedkoopste.(ik koop online)

Aanbeveling
heb ik al gedaan

Extra toelichting
gewoon zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marjan wijnberger 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je wordt heel goed geholpen en bij aankoop van een objectief o.i.d. kan je die uitgebreid proberen.

Service
zie eerste vraag. Onlangs een nieuwe draagriem gekocht en deze werd aan de camera bevestigd en de oude is verwijderd. Zonder vragen, gewoon service.

Assortiment
Her assortiment is geweldig en er is ook kennis van zaken bij tekst en uitleg.

Aanbeveling
Gewoon een prettige winkel. Jammer dat ik zo ver weg woon, maar via de site word ik ook altijd geholpen.

Extra toelichting
Een fijne winkel, misschien een optie om een filiaal in Zeeland te openen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin_Dekker 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles op de site is goed gerubriceerd en het maakt niet uit en de winkel is voor mij dicht genoeg bij om naar toe te gaan igv problemen.

Service
Goed advies gekregen. Kwam eigenlijk voor een andere camera als waar ik de winkel mee uit liep en ben daar achteraf heel blij mee.

Assortiment
Ze combineren soms artikelen tot kits waar ze dan een actie mee houden. Dat geeft meer vrijheid dan alleen de kits die van de leverancier uit geleverd worden.

Aanbeveling
Prima winkel om in mijn omgeving de internetsite met bezoek van een echte winkel te kunnen combineren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Loerakker 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker thuis uitkiezen waar je naar zoekt. In de winkel kun je dat eventueel nog uitbreiden. Geen zeurende verkopers die na iedere 5 minuten vragen of je al een keuze hebt kunnen maken! (vind ik persoonlijk erg irritant)

Service
Je bent niet zomaar een klant die "effe" tussendoor geholpen dient te worden! Men neemt de tijd voor je en geven raad en advies als je het even niet meer weet. Heel belangrijk als je (nog) geen professioneel fotograaf bent) Men laat je in je waarde.

Assortiment
Een kijkje in de winkel/website is al genoeg motivatie denk ik...

Aanbeveling
Aardige mensen. Weten heel veel af van de spullen die zij verkopen. Dus kunnen je met raad en daad bijstaan en evt. corrigeren. Ook als je alleen maar wat info wilt hebben, neemt men de tijd voor je!

Extra toelichting
Zie motivaties hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elske Verhagen 05-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
Via facebook kan ik prima volgen wat de nieuwtjes zijn, dat vind ik fijn om te weten

Service
Nog geen ervaring mee

Assortiment
Zeer uitgebreid en het nieuwste van het nieuwste!

Extra toelichting
Zowel de aanbiedingen als de plaatjes , fijn om te volgen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

co nl 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het is overzichtelijk, de site werkt snel, je plaatst t in je mandje en voor je t weet heb je t in huis, zonder dat je er de deur voor uit hoeft

Service
er wordt ook hulp geboden buiten de garantietermijn en je kan altijd bellen.

Assortiment
echt heeeeel veel keus, ik kan altijd vinden wat ik zoek.

Aanbeveling
als iemand mijn advies vraagt zou ik hem zeker aanbevelen. heb hem al eens aan mijn zwager aanbevolen, die ook geslaagd is.

Extra toelichting
een 9 omdat ik t een fijne winkel vind, waar ik graag kom , maar een 9 omdat, hoe tevreden ik ook ben, ik vind dat het altijd nog wel ietsiepietsie beter kan, dat moet het streven zijn om goed te blijven scoren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.R. Lens 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Amanda37 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hele makkelijke en duidelijk indeling zodat je snel vindt waar je naar op zoek bent

Assortiment
Er zijn gigantisch veel producten aanwezig.

Extra toelichting
Super winkel met goede service en een uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koen scherer 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
grote voorraad, redelijk geprijsd, alleen soms wat verwarring over informatie die via de mail soms plaatsvindt

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anne Pfaff 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Aanklikken en je bestelling is onderweg naar je toe

Service
Spullen optijd binnen!

Assortiment
Uitgebreid!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Servicje 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op je gemak alles bekijken in de webshop en ook in de winkel. Plus in de winkel ook nog duidelijke uitleg krijgen bij vragen.

Service
Iedereen doet er zijn uiterste best voor je.

Assortiment
Zeer compleet en uitgebreid.

Aanbeveling
Ik kan iedereen deze winkel aanraden op basis van hun kennis om het ook aan een beginner duidelijk te maken waar bepaalde producten voor zijn.

Extra toelichting
Gewoon een heel uitgebreid assortiment, goede service en ze weten waar ze het over hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

1234michel 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer snelle verzending en goed mailcontact

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Camerafanaat 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekfunctie, filters zodat je direct de selectie krijgt die voor jou van belang is. Zo moet het.

Service
Topzaak. Niet alleen via web, maar als je zo gelukkig bent als ik en je woont in de buurt, dan heb je "best of both worlds". Een superwebshop én de beste camerawinkel van Nederland.

Assortiment
Ik ben nog nooit onverrichterzake bij Cameraland vandaan gegaan. On- én offline.

Aanbeveling
Wat kan ik verder zeggen... Het is gewoon een superzaak. Vakbekwaam personeel, geen scholiertje op zaterdag dat geen idee heeft maar kénnis. En ze nemen de tijd voor je. Ook zeker niet onbelangrijk.

Extra toelichting
Cameraland wordt gerund door mensen met passie voor fotografie. Geen dozenschuivers, maar mensen die je helpen de juiste keuze te maken. Kom jij voor product A en denken zij dat product B beter bij je past, dan wordt dat besproken zonder opdringerig te zijn. Super.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ank 46 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De mensen die daar werken kunnen echt goed adviseren en hebben heel veel verstand van de artikelen.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Goed advies, prettig geholpen.

Extra toelichting
Erg fijn dat de mensen bij Cameraland zoveel kennis van zaken hebben en de tijd voor je nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. van de Geer 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zowel via de website als in de winkel kom je altijd bij het product uit wat je zoekt

Service
Altijd klantvriendelijk en meedenkend, kennis van zaken

Assortiment
ik heb nog nooit misgegrepen

Aanbeveling
Ik koop bijna al mijn spullen bij cameraland en dat weten mensen in mijn omgeving, ik geef dat ook altijd door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michkos 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FransC1975 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op loop afstand van mijn huis brede collectie en veel rand apparatuur en onderdelen

Service
Goede kennis en zeer klant gericht

Assortiment
Goed breed in alle klasses iets te vinden

Aanbeveling
Een must om eens gekeken te hebben als foto liefhebber

Extra toelichting
Zoals reeds hierboven beschreven, een winkel met goede service en een klantgericht team

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Cramer 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is gewoon erg gebruiksvriendelijk.
Je vindt snel zonder poespas wat je zoekt.

Service
Diverse keren contact gehad en altijd een goed service ervaren.

Assortiment
Ruime keuze ne voorraad tegen een prima prijs.

Aanbeveling
Al mijn argumenten zeggen eigenlijk al genoeg.
Gewoon een uitstekende site voor de foto liefhebber.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerardus62 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martie3 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed geranschikt onder categorien en producten zijn goed te vinden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

megan1970 05-09-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zo vanuit je huis bestellen is een stuk makkelijker en je kunt je inlezen.

Service
netjes optijd geleverd.

Assortiment
genoeg.

Aanbeveling
prima levering en site is overzichtelijk.

Extra toelichting
overzichtelijk en nette levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Renata Jansen - fotografie 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel categorieën, zeer uitgebreid assortiment en snelle reactie op aanvullende vragrn

Service
Indien de voorraad toch onvoldoende is wordt je direct geïnformeerd. Via mail en/of telefonisch. Snelle bezorging. Altijd bereid tot extra info. Veel inhoudelijke kennis

Assortiment
Zeer groot. Voor zowel de prof als amateur van alles te verkrijgen

Aanbeveling
Prima passend en reeel advies. Aanrader voor iedereen!

Extra toelichting
Hele fijne website met winkel zodat je ook langs kan voor advies of voelen van producten. Top zaak met zeer kundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helmerderaaf 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk

Service
Ook after sales is goed!

Assortiment
Van tas tot tele voor velen

Aanbeveling
Goede spullen voor een goede prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews