Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6234 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 969 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patrick Beuken 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
+ filter mogelijkheid op productaanbod aanwezig
- te weinig filters

Service
+ snelle reacties op mail, nette levering

Assortiment
zeer uitgebreid

Extra toelichting
Groot pluspunt van Cameraland is de kennis die men in huis heeft. Cameraland is duidelijk geen dozenschuiver.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Ralf_ 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vind het belangrijk dat een webwinkel ook een echte winkel heeft. Zeker Cameraland die bij mij in de buurt zit is erg makkelijk!

Service
Ook de camera die ik niet bij Cameraland gekocht had, werd gratis nagekeken, super! De medewerkers van de winkel hebben ook echt verstand van wat ze verkopen.

Assortiment
Eigenlijk zouden ze hiervoor een onvoldoende moeten krijgen. Gewoonweg te veel keus.

Aanbeveling
Hier is een klant nog koning!

Extra toelichting
Ik vind cameraland een fijne (web)winkel waar ik graag even naar binnen loop, zowel in het echt als virtueel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Hoosbeek 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo bestelt, zo ontvangen!

Service
Voortgang bestelling via de mail en vragen worden snel beantwoord.

Assortiment
Enorme keuze en meer dan dat. Informatie, events kortom zeer levendig.

Aanbeveling
Bovenstaande zegt genoeg.

Extra toelichting
Kortom, ik kan iedereen cameraland.nl aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hj.blinkhof 05-09-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heerlijk dichtbij en veel op voorraad!!!

Service
Tweede hands lenzen en perfect advies.

Assortiment
ruime directe voorraad.

Aanbeveling
Erg fijn winkelen.

Extra toelichting
snelle online shop met zeer actuele voorraad. Erg fijn om te shoppen zowel online als in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Moontje66 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik vond heel snel alle producten die ik nodig had, de betaling ging heel makkelijk via Ideal en twee dagen later had ik alles in huis

Service
De service is prima, als er vragen zijn worden deze snel beantwoord. De levering was binnen twee dagen binnen.

Assortiment
je kunt uit verschillende producten kiezen uit een breed assortiment, overzichtelijk en duidelijk.

Aanbeveling
Ik geef als adres altijd cameraland.nl door, zodat iedereen kan ervaren wat een fijne webshop en winkel dit is!

Extra toelichting
Ik ben enorm tevreden over cameraland, groot assortiment met voor ieder wat wils. Hier moet je zijn voor je camera en/of alle toebehoren, Hier slaag je altijd!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jefe 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles makkelijk op de website te vinden

Service
Klantvriendelijk en zeer deskundig personeel

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid

Aanbeveling
Dat doe ik regelmatig! Goede sortering en deskundig personeel, duidelijk en eerlijk advies bij aankoop!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim0001946 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is heel snel te vinden, duidelijk en overzichtelijk

Service
altijd snel thuis en netjes verpakt

Assortiment
ruime keus voor elke fotograaf

Aanbeveling
ik ben zeer tevreden en ken geen betere webwinkel

Extra toelichting
zoals ik al in de losse items aangaf een heel vertrouwd adres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Webbes 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed toegankelijke website

Service
Snelle verzending en goed verpakt

Assortiment
Brede keuze van camera merken en toebehoren

Aanbeveling
Goede ervaring

Extra toelichting
Informatie op website goed te vinden Snelle verzending

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Driessen-1970 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
via internet orienteren en in de winkel kopen. Van te voren weet je ook al dat het op voorraad is of niet.

Service
Vlak voor mijn vakantie werkte mijn camera niet goed. Op de laatste dag naar Cameraland gegaan. eea is daar prima opgelost, evt. had ik zelfs een leencamera mee mogen nemen naar Costa Rica.

Assortiment
Ruim assortiment, genoeg keus, ook voor in de studio

Aanbeveling
Voor goed advies en duidelijke uitleg, zodoende een 9.

Extra toelichting
Goed advies, scherpe prijzen en goede service. Prima winkel om foto-apparatuur aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mar61 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Er staat wel heel veel op de site, maar b.v. zijn soms best moeilijk te vinden

Service
prima service, producten worden snel opgestuurd, personeel weet er echt veel van

Assortiment
er is gewoon heel veel

Aanbeveling
prima winkel, betrouwbare webshop, kennis van zaken, heb 'm al vaker aanbevolen

Extra toelichting
prima winkel, betrouwbare webshop, kennis van zaken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Robert1812 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Even wennen, maar prima webshop.

Service
Niets is teveel

Assortiment
Nooit eerder een winkel gezien met zo'n brede collectie!

Aanbeveling
Heerlijke winkel. Snoepwinkel voor de fotograaf.

Extra toelichting
Een kleine winkel met breed assortiment. Veel kennis en klantvriendelijk. Wat wil je nog meer ?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joost tanis 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de site werkt gemakkelijk en is duidelijk

Service
als je vragen hebt helpen ze je goed en duidelijk.

Assortiment
heel ruim assortiment

Aanbeveling
kant gericht

Extra toelichting
goede internet winkel want ze willen niet alleen het dure verkopen maar juist het product dat bij je past.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emilief 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke website
makkelijk bestelproces, logisch
betaling ging ook eenvoudig
fijn om rond te neuzen op de website.

Service
heb zelf alles kunnen vinden, zodoende geen vragen hoeven stellen. Maar de tegemoetkoming op de website is reuze vriendelijk en heeft een heel betrouwbare uitstraling

Assortiment
veel ruimer dan ik verwachtte. prijs is zeker concurrerend!

Aanbeveling
ben heel enthousiast over dit bedrijf!

Extra toelichting
ik vind Cameraland een bedrijf waar ik heel enthousiast van word! Volgen via facebook vind ik een bijzondere aanvulling, vanwege de tips, de aanbiedingen en de prachtige foto's waar ik van geniet. Bovendien is het fijn dat je elke dag een vrolijk "goedmorgen"toegewenst krijgt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvaLP 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke manier van bestellen en zoeken via de site.

Service
Supersnelle service en bezorging! Klein statiefje er bij cadeau gekregen.

Assortiment
Ik heb een tweedehands camera gekocht via Cameraland voor nog geen kwart van de prijs en het werkt allemaal perfect en ziet er prima uit!

Aanbeveling
Betrouwbaar, snel en goed bereikbaar.

Extra toelichting
Cameraland.nl is goed bereikbaar via alle kanalen, geeft goede service en pakketjes worden snel geleverd. Geen onnodige of vervelende dingen voordat je kunt bestellen en achteraf geen eindeloze mailtjes maar via facebook wel leuke tips (en daar kun je zelf bepalen of je die wil zien ja of nee).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wontolla 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is overzichtelijk en anders wordt het onmiddellijk gehaald

Service
Er is altijd ruim tijd voor je als je met een probleem komt en zeker als je wat wilt aanschaffen

Assortiment
groot en ruim gesorteerd

Aanbeveling
iedereen die van fotograferen houdt moet deze zaak kennen

Extra toelichting
Ik vind Cameraland ene prettige winkel waar je altijd goed wordt geholpen en voorgelicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk N. Bom 05-09-2013 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Mooie webpage, mooie winkel en heel deskundig personeel! En scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rondegrootproducties 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijker kan niet

Service
Zoals het hoort

Assortiment
Je kan niet alles in huis hebben maar cameraland zit er dichtbij

Aanbeveling
Zie de 3 punten hier boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EHT 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via facebook en de eigen overzichtelijke site tal van tips en gemakkelijk te vinden camera,s en tiebehoren.

Service
Snelle afhandeling van de bestelling. Geen problemen , dat is ook service!

Assortiment
Kan het ruimer?

Aanbeveling
De winkel heb ik al meerdere malen aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berber 95 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is heel duidelijk en zeer toegankelijk. Ik ben dyslectisch en dit is een van de weinige websites waar ik daarvan geen last ondervind. Er zijn veel producten overzichtelijk en gerangschikt. Heel goed.
Bestellen is heel gemakkelijk en snel net zoal het betalen.

Service
De service is fantastisch.
Ook na een paar weken kon ik een en ander ruilen. Terwijl ik al een en ander had uit geprobeerd. De bereikbaarheid is zeer goed. Men neemt alle tijd om je te woord te staan. En geen een vraag doen ze af als onzinnig. Je wordt als klant er serieus genomen.
De levertijd is snel, zeer snel.

Assortiment
Alles wat ik heb aangeschaft op het gebied van fotografie heb ik bij Cameraland gekocht. (camera, lenzen, statief, fototas, etc etc. Mijn merk is Nikon. Alles wat ik daar voor wil hebben Ii er en anders willen ze het zelfs voor mij bestellen.

Aanbeveling
Ik stuur regelmatig mensen naar Cameraland toe. Daar moet je zijn als je info wilt hebben. Ze nemen alle tijd voor je. Ook al neem je niets af. Men blijft vriendelijk.

Extra toelichting
Voordat ik iets aanschaft ga je naar Cameraland.nl of naar de winkel. Het loont zeer de moeite. Je komt thuis met kwalitatief zeer goed materiaal. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renardo 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel en zo gepiept

Service
Makkelijk bereikbaar en erg behulpzaam

Assortiment
Alle producten zijn snel leverbaar.

Aanbeveling
Ik geef op alle media bloggen een positivieve feedback.

Extra toelichting
Diverse malen besteld en super snel geleverd. Ook retourneren is simpel, 1 telefoontje is al voldoende kortom voor mij DE numero uno!.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regina de Jager 05-09-2013 In de winkel gekocht
filiaal Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Zie motivatie, hieronder

Aanbeveling
Zie motivatie, hieronder

Extra toelichting
Ik zou iemand aanraden om naar "Cameraland" te gaan omdat er een groot assortiment, merken is aan camera's en bijproducten in verschillende prijsklasse! Daarnaast een goede service betreft advies, voorlichting en kennis! Veelal ook voordeel aanbiedingen. Je hebt ook de keuze in aankoop tussen online of fysiek! Wat ik ook heel goed vind dat als je het nodig hebt een cursus kan volgen! Dus " Cameraland" van alle markten thuis!!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

bianca van oers 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
snelle levering

Assortiment
groot assortiment met voldoende keus, met een goede prijs verhouding

Aanbeveling
zou hem zeker aanbevelen
erg vertrouwd voor mij

Extra toelichting
Prettige winkel om online aankopen te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud kolijn030 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede overzichtelijke website, makkelijk en snel kunnen bestellen. Ook juiste en goed gegevens bij de artikelen.

Service
Uitmunten! Ze nemen de tijd voor je, zowel in de winkel, als aan de telefoon. Ze weten waar ze over praten en geven goede adviezen. Ook als er een goedkopere oplossing is!

Assortiment
Ze hebben bijna alles in huis en als het er niet is, bestellen ze het voor je!

Aanbeveling
Kortom super geregeld en altijd vriendelijk en niet zo opdringerig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NRomijn 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wat je zoekt is gemakkelijk te vinden. Het is overzichtelijk en je kunt zelf volgorde aangeven. Ideaal!!

Service
Als je iets wilt weten word he professioneel te woord gestaan. Leertijden zijn super snel.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Het is eigenlijk nog nooit voorgekomen dat ik iets niet hen kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Zeker! Als ik iets zoek, prive of zakelijk, kijk ik altijd eerst op Cameraland.nl. Dat gun ik een ander ook!

Extra toelichting
Cameraland is een veelzijdig bedrijf wat met haar tijd meegaat. Voor zowel de particuliere- als zakelijke gebruiker kan er gemakkelijk zijn weg vinden en de prijzen zijn vaak zeer aantrekkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Hogendoorn 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
simpel

Service
goede ervaring

Assortiment
zeer uit gebreid voor elke beurs.

Aanbeveling
deskundig personeel,vlotte service.

Extra toelichting
Totaal plaatje van een fotozaak oude stijl,Bijna alles in huis voor een redelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Inge73 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie duidelijke website

Assortiment
Echt heel uitgebreid. .

Extra toelichting
Ruime keus en goed advies van mensen met de benodigde kennis. Dus ook voor specifieke zaken kun je er terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric.D 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lienloon 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Of je in de winkel of via internet besteld het is heel duidelijk wanneer iets wel of niet voorradig is.

Service
Heb in de winkel mijn wensen uitgelegd en kwam met een camera naar buiten die perfect voor mij was. Zelfs nog goedkoper dan een van de instapmodellen waar ik voor kwam. Meerdere keren mocht ik met een peperduur apparaat naar buiten om te proberen !!! In een later stadium kwam ik voor een macrolens en werd wederom super goed geadviseerd.

Assortiment
Voor mij zijn de winkel en de website net candyland ! Zoveel keuze..........

Aanbeveling
Al meerdere malen gedaan, met ook positieve ervaringen. Ze zijn deskundig, goed bevoorraad en zeer betrouwbaar.

Extra toelichting
Super fijne winkel! Mooie duidelijke site !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DaatjeW 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veilig bestellen !!! vanaf me bankje

Service
Snelle mail reactie en een keurig telefonisch advies.

Assortiment
Kijk en zie zelf!!!

Aanbeveling
Alleen maar zowel als online en in de store perfecte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Bon 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Mooi overzicht van technologie en nieuws

Service
Bij vragen over lens bij mijn camera of software voor nabewerking kreeg ik concrete en neutrale informatie wat mij hielp een juist keuze te maken.

Assortiment
Als Canin liefhebber ben ik misschien bevooroordeeld, maar ook ik kreeg advies van een breed aanbod van merken en types.

Aanbeveling
Ik heb inmiddels mijn eigen positieve ervaring van de afgelopen 2 jaar met een aantal liefhebbers ( vrienden en familie) gedeeld, wat al tot tevreden nieuwe klanten heeft geleid.

Extra toelichting
Ervaren advies, scherpe prijzen en geddelde passie. wat wil je nog meer....!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin Zonneveld 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ideaal, en makkelijk

Service
Foutje in de bezorging, maar werd persoonlijk opgelost door Cameraland, perfect.

Assortiment
Hoeven we niet te motiveren, spreekt voor zich!

Aanbeveling
Als je van foto's houd, en je wilt ze zelf maken, is er maar één keuze, en dat is cameraland. simpel.

Extra toelichting
Gewoon een TOP zaak, met TOP mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.a.lotman 05-09-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
of je nu in de winkel bent of webshop je kunt op je gemak kijken

Service
Ik had lens gekocht die niet scherp stelde Werd in de winkel gelijk om geruild

Assortiment
veel op voorraad en anders word besteld

Aanbeveling
goede service en klant vriendelijk

Extra toelichting
Zie al me motieveringen Is gewoon een goede zaak met niet goed geld terug en goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

corke66666 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website en na betaling direct een mail en een order bevestiging.

Service
Snelle levering en goed ingepakte producten.

Assortiment
Ik kijk veel naar reviews voor dat ik nieuwe foto spullen aanschaf. Daarna snel naar cameraland om de bestelling te doen vanwege de scherpe prijzen

Aanbeveling
Nog nooit problemen met een bestelling gehad. Leden van mijn fotoclub kopen hier ook op mijn advies.

Extra toelichting
Het gemak om vanuit je luie stoel veilig aankopen te doen is mijn voornaamste reden om hier regelmatig bestellingen te doen. Het feit dat er een fysieke winkel is geeft toch een vertrouwd gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Roelofs48 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Veel kennis aanwezig

Service
Advies over verschillende camera's uiterst nuttig

Assortiment
Veel keus , in alle prijsklassen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Helderwit 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uit de luie stoel en op elk moment...

Service
Probleemloos...

Assortiment
Tot nu toe alles kunnen vinden en natuurlijk nieuwe gadgets

Aanbeveling
Duidelijke info en afwikkeling..ook nadien is service oke

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe P. 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je moet de deur niet uit

Service
na twee dagen had ik het artikel al in huis

Assortiment
alles wat een fotograaf moet en kan vinden

Aanbeveling
aan zowat iedereen die iets te maken heeft met fotografie en natuur

Extra toelichting
Redged statief plus balhoofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robls 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed te bereiken en parkeermogelijkheden.

Service
Deskundig behulpzaam personeel, maar wachten vanwege drukte is niet zeldzaam.

Assortiment
Veel in huis.

Aanbeveling
Doe ik ook.

Extra toelichting
Bekende zaak uit het analoge verleden. Vertrouwd is het nog steeds, persoonlijk en attent ook in het digitale tijdperk.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Erik Vlaming 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen en betalen

Service
Bij twijvel werd ik eerst gebeld voor de verzending.
Dat voelde goed!

Assortiment
Heel uitgebreid en goed up to date

Aanbeveling
Tenaanzien van voorgaande punten beveel ik deze winkel zeer aan bij iemand anders

Extra toelichting
Ik ben overall tevreden over Cameraland vandaar de 4 negens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sieka van Gelder 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden per trein en stadsbus

Service
Zocht een statief wilde een mooie blauwe zei de verkoper "u heeft wel smaak maar ik zou die niet nemen want die is heel erg duur" hij beval mij een goedkopere aan liet mij het zien hoe het werkte etc etc en nam er de tijd voor. De statief was in de aanbieding en het bevalt mij heel erg goed.

Assortiment
Te veel om op te noemen

Aanbeveling
ik maak ze allemaal lid van de fb site van jullie en stuur ze met regelmaat erheen of ze daadwerkelijk mijn advies willen opvolgen is aan henzelf.

Extra toelichting
Zocht een statief wilde een mooie blauwe zei de verkoper "u heeft wel smaak maar ik zou die niet nemen want die is heel erg duur" hij beval mij een goedkopere aan liet mij het zien hoe het werkte etc etc en nam er de tijd voor. De statief was in de aanbieding en het bevalt mij heel erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StanvdBerg 05-09-2013

Algemene score

8,7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik-John Koevoets 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke heldere site

Service
Niet moeilijk doen indien iets toch niet bevalt.

Assortiment
Zeer breed. Bijna alles leverbaar.

Aanbeveling
Om eerdere argumenten.

Extra toelichting
Totaal aanbod en service is klantvriendelijk en reden om terug te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benny vink 05-09-2013 In de winkel gekocht
hoofddorp

Algemene score

7,2

Gemak
contnue licht voor video is moeilijk ook staan er producten in die niet meer gelevert kunnen worden

Assortiment
Veel producten

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Remco de Ruiter 05-09-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heerlijk apparaat . Makkelijk en werkt snel

Service
Even naar de overkant , de cameraland winkel en de heren vertellen je precies wat je niet weet .

Assortiment
Mooie tasjes hoesje enz.

Aanbeveling
Super winkel goed en ervaren personeel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

patrique33 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

johanna wever 05-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed bereikbaar telefonisch en via mail bereikbaar.en een duidelijke website

Service
reservering was geen probleem bij tweedehands product.

Extra toelichting
toen onze keus was gevallen op een bepaalde lens konden we deze voor een bepaalde tijd reserveren. dit werd zowel telefonisch als per mail bevestigd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ArnoudL 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede service en professionele mensen.

Service
Uitstekend! Snel antwoord via de e-mail of telefoon

Assortiment
Op website niet zoveel producten als vergelijkbare webwinkels.

Aanbeveling
Service is perfect en dat mag best wat kosten!

Extra toelichting
Goede winkel met verkopers die weten waar ze het over hebben!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Worldtraveller 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
n kind kan de was doen, zelfs ik kon hem makkelijk vinden.

Service
Behulpzaam, geen moeite teveel ook al was het voor info.

Assortiment
Ik keek er van op wat jullie hebben.

Aanbeveling
Heb hem al aan mijn vrienden aanbevolen.

Extra toelichting
Was aangenaam verrast door de snelheid en de behulpzame manier van helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed57B 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
winkel is goed bereikbaar, volop gratis parkeerruimte, overzichtelijke site met ter zake doende info, nuttige nieuwsbrieven

Service
deskundige verkopers, ambitieus maar sterk klantgericht

Assortiment
tja, wat hebben zij niet...
veel professioneel spul, maar ook vaak heel betaalbaar.

Aanbeveling
dat doe ik al regelmatig

Extra toelichting
eigenlijk ga ik niet meer naar een andere winkel; ik voel me daar op mijn gemak, wel is het er soms erg druk, maar ja dat heeft een reden !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mooij 1955 05-09-2013

Algemene score

6,8

Gemak
Veel keus en goede site

Service
Nieuwe camera gekocht a77 sony opgestuurd en nu binnen drie maanden weer opgestuurd kreeg terug met verkeerde software ik vind direct nieuw terug

Assortiment
Vell

Aanbeveling
Service niet juist binnen 4 weken iets kapot direct nieuw niets opsturen

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Salomi 05-09-2013 In de winkel gekocht
Ik heb dit ingevuld, doch zoals mijn beoordeling luidt, heb ik nog nooit iets gekocht bij Cameraland
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Ik heb tot nu toe nog niets gekocht bij Cameraland , doch het assortiment is zeer goed.

Aanbeveling
Gezien de zeer goede reviews

Extra toelichting
Toch zal ik een score van 8 geven.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews