Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 946 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter Heins 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk opgebouwd. In vergelijking tot de vorige website kan je nu in minder klikken vinden wat je zoekt. De keuze mogelijkheden vind ik ook makkkelijk door wel of geen vinkjes te zetten

Service
Service is prima . Ik heb een keer een tweede hands camera gekocht die stuk was , maar die werd zonder problemen op gestuurd en er werd ook duidelijk bijgezet dat er nog garantie op de sluiter zat. Hij is dan ook gratis gerepareerd.

Assortiment
Ik zou bijna zeggen , stap de winkel binnen en je ziet vanzelf dat de keuze top is.

Aanbeveling
Deskundig personeel. Ze zijn ook eerlijk , geven je ook advies wat je ook nog kan doen. zijn niet gericht op alleen verkoop maar geven ook zaken aan waar jezelf niet aan gedacht heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marbak74 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is altijd makelijk om via Internet te bestellen.

Assortiment
Goed ruim assortiment, met goede prijzen.

Extra toelichting
Cameraland is een goede webshop met goede prijzen, waar ik het afgelopen jaar al meerdere bestellingen heb gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WvdBt 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Vaak zijn de gene met de laagste prijs Daarnaast krijg je via de helpdesk een goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

viaene 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert vd Eng 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel online als in de winkel makkelijk toegankelijk. Altijd parkeerplek vlak voor de deur.

Service
Het personeel is deskundig en geeft goed advies.

Assortiment
Wat ik zoek hebben ze in huis.

Aanbeveling
Inmiddels heeft een aantal mensen op mijn aanraden en naar tevredenheid bij Cameraland een aankoop gedaan

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over Cameraland en ben blij dat er in Alkmaar een zaak zit met deze goede kwaliteit, assortiment en deskundigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lodewijk Wortel 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De enige professional boven het Noordzeekanaal en dicht in de buurt

Service
Er is altijd iemand die ook de prof specifiek advies geeft; en bevalt het niet dan omruilen

Assortiment
Alles op voorraad voor de DSRL-pro

Aanbeveling
Velen (profs en amateurs) hebben mijn raadgevingen opgevolgd

Extra toelichting
De enige professioneel boven het Noordzeekanaal en altijd adequaat geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Fontijn 28-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Aan de website hangt een uitvoerige catalogus, die gemakkelijk te raadplegen is

Service
Zie hier onder

Assortiment
Ik ben niet zo thuis in deze wered maar wat ik nodig had kon uit voorraad geleverd worden.

Aanbeveling
Zie hier onder: een prettig bedrijf, ook al verloopt contact voor merendeel digitaal.

Extra toelichting
Mijn bestelling kwam nooit op mijn adres aan. Ik werd zonder te reclameren op zeker moment spontaan door Cameraland gebeld met de vraag of ik de bestelling wel had ontvangen. Men vermoedde al iets. Zonder veel discussie werd de bestelling ten tweede male geleverd. Met de verontschuldigingen van Cameraland. Waar maak je dat nog mee!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

eddy moens 28-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
via de webshop van cameraland is er niets makkelijker of dat ....

Service
de service is voor de volle honder procent pico bello..

Assortiment
je hebt er heel veel keuze in de artikelen ... keuze zat om het zo te zeggen ..

Aanbeveling
aan iedereen die op zoek is naar dergelijke en degelijke apparatuur

Extra toelichting
cameraland is the place to be ... dus hier moet je zijn .....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vendel 28-10-2013 In de winkel gekocht
hoefplan alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
geen verstand van fototoestellen na wat voorlichting in de winkel bedien je met gemak de camera

Service
vertel wat je wilt en je gaat met de juiste camera de winkel uit

Assortiment
je kunt het zo gek niet bedenken maar cameraland is heel uitgebreid zelfs met tweede hands toestellen

Aanbeveling
aan iedereen die een camera wilt kopen

Extra toelichting
uitstekend personeel ongeacht welke verkoper je aanschiet ze hebben er verstand van

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits de Beer 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik shop er al 20 jaar.
Het is bij me om de hoek en ik wordt er blij van.
Nu nog een koekje bij de koffie...

Service
Altijd goede service en product kennis.
Maar bovenal... goede klanten kennis. !!

Assortiment
Veel is op voorraad en in de nieuwe winkel zal er nog veel meer bij komen.
En is er iets niet is het binnen een paar dagen wel in huis.
Helemaal goed.

Niet perse de goedkoopste maar dat verlang ik ook helemaal niet.
Goedkoop is vaak duurkoop.
Ik betaal liever iets meer (maar dan wel weer dat koekje bij de koffie)

Aanbeveling
Ik denk dat ik in de jaren ondertussen al wel over de 100 klanten naar Cameraland heb gestuurd. En ieder weer tot een volle tevredenheid

Extra toelichting
Cameraland is een super winkel. Vriendelijk en betrouwbaar. Het gaat om en om. De klant is betrouwbaar en het personeel kan daarom nog een stapje verder gaan. Omdat ik er al jaren kom kan ik soms zo even wat testen of in een echte situatie op de set en dat bevalt erg goed. Ik zou er bijna voor naar Alkmaar verhuizen. (maar ik woon er al, dat scheelt weer) Frits

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berthus Visser 24-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Het is een lust om even te winkelen, geen haast met niks, uitleg is super. wat je ook wilt kopen, er is tijd voor je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Garstenveld JJ 19-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mangavalk 17-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles is makelijk te vinden.
alleen soms klopt de description van een artikel niet

Service
perfecte service, eenorm vriendelijk en snel.
maar ook met veel kennis.

Assortiment
ze hebben alles wat ik nodig heb.

Aanbeveling
100% alleen al vanwegen de perfecte service en de kennis.

Extra toelichting
erg geode winkel. geode service, erg vriendelijk en veel kennis. de prijsen zijn wel iets hoger dan sommigen anderen maar service is ook wat waard.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis A 15-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede site! heel overzichtelijk en goede hulp.

Service
Hele goede hulp bij uit kiezen van goede camera, niet altijd de duurste aanbieden maar gewoon die beste die bij jou past!

Assortiment
Veel camera's echt TOP!

Aanbeveling
beste winkel voor het uitzoeken van een camera!

Extra toelichting
Beste winkel ooit! ik koop nergens anders meer mijn fotografieproducten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leffe 13-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar Hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
we zijn goed geadviseerd en de verkoper nam alle tijd om alles van verschillende type camera"s uit te leggen

Assortiment
alle type camera's die voor ons in aanmerking kwamen waren voorradig

Aanbeveling
wij gaan er zelf graag heen, dus gun je dat een ander ook

Extra toelichting
nadat we de camera uitgeprobeerd hadden, gingen we terug met wat vragen en die zijn ons in alle rust en vriendelijk uitgelegd. Als we nog vragen hadden moesten we er zeker mee komen. wij zijn blij met CAMERALAND.NL

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ronniepaparazie 13-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik heb graag heb product in mijn handen voordat ik tot aankoop over ga. Professioneel advies is daarbij een welkome aanvulling.

Service
Geduld als ik niet direct begrijp wat men bedoeld en mij attenderen op een inruil lens die bij mijn camera past i.p.v. een nieuwe te proberen te verkopen.

Assortiment
Als ik het hier niet kan vinden waar dan wel? Mochten ze toch iets niet in huis hebben dan kunnen ze het bestellen

Aanbeveling
Als ik goede ervaringen heb laat ik daar anderen ook graag van mee profiteren.

Extra toelichting
Als beginnend hobbyist in de fotografie werd ik door een collega op deze winkel geattendeerd en daar heb ik geen spijt van. Zelfs als ik even schuil voor een regenbui ben ik welkom en zie ik ondertussen weer nieuwe interessante dingen. Het personeel is in mijn ogen deskundig en behulpzaam en dat is wel zo prettig bij apparatuur als camera's waar ik niet dagelijks mee omgaan.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kimiekim 09-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Geen Problemen ondervonden.

Service
Alles mochten we testen en werd prima uitgelegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tjitske Janet 01-10-2013

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen is echt gemakkelijk. Alles staat er duidelijk en als je via Ideal betaalt heb je binnen een paar minuten al betaalt! :)

Service
Zeer snelle levering en bij vragen kreeg ik dezelfde dag nog antwoord (online)

Extra toelichting
Mocht ik weer eens wat nodig hebben dan bestel ik zeker weer hier!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie2013 30-09-2013

Algemene score

7,0

Gemak
Producten die je voor internetprijzen in N.H. dichtbij kunt bekijken, voelen en kopen.

Service
Goede nieuwsbrieven met aanbiedingen, workshops en demodagen.

Assortiment
Kijk in de winkel en op Cameraland. nl het is leverbaar.

Aanbeveling
Goed assortiment en veel informatie.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

J.Robinson 27-09-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed te bereiken en op site eenvoudig keuzes te maken

Vele cursussen mogelijk

Service
Ook al koop je niet, nemen ze toch de tijd voor je om goed deskundig advies te geven

Assortiment
Ruime assortiment in winkel en op site

Aanbeveling
Hier ben je nog klant en geen nummer

Extra toelichting
Het is een goed gesorteerde winkel met veel accesoires en nette deskundige bediening/advisering

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Linda2013 25-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het doen van een aankoop is zeer gemakkelijk, maar soms wil je producten vergelijken en dat is lastiger.

Service
Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de levertijd van je product. In mijn geval een cursus waarbij je op tijd een mail ontvangt met aanvangsdata.

Assortiment
Voldoende keuze en zeker ook in diverse prijsklassen.

Aanbeveling
Op het gebied van fotografie echt een top site en winkel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Ellenntje 25-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Ik had mijn polaroid 200si op de website gekocht en dat verliep allemaal prima. Zelf duurde het helemaal niet lang voordat mijn pakketje al aan de deur was!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Cameraland. nl 21-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker dicht bij

Service
Ik word altijd heel netjes geholpen bij elke vraag die ik stel word daar de tijd voor genomen, ondanks als het heel druk is

Assortiment
wat je ook zoekt op foto gebied is er, mocht dat er niet zijn word naar een oplossing gezocht.

Aanbeveling
De winkel is zeer overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex Konijn 20-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar/Hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Zeer tevreden over de service en het vertrouwen: alle verrekijkers kunnen buiten en voor de winkel bekeken worden op aspecten als gebruiksgemak en kwaliteit en helderheid. Daarbij besteden de medewerkers voldoende tijd aan mij, terwijl het best druk is in de winkel! Een defect onderdeel van mijn verrekijker werd kosteloos en kundig vervangen!

Assortiment
Er is een enorm aanbod aan verrekijkers en fototoestel in de zaak; en dan heb ik het nog niet eens over de assessoires. Dankzij deze keuzegrootte kan ik zelf een verantwoorde keuze maken voor een toestel.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan vanwege de professionele, hulpvaardige en en vriendelijke medewerkers, die ook over humor beschikken: het is altijd wel gezellig in de winkel.

Extra toelichting
Door de ervaring die ik met de zaak heb opgedaan weet ik dat ik hier kundig, vriendelijk, met humor en niet te duur wordt geholpen. Daarbij heb ik volop keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda van der Stoop 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk te bereiken

Service
Vriendelijk personeel en goed advies

Assortiment
Kom thuis met wat ik zoek

Aanbeveling
prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greenhorn 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitgebreide website veel info

Service
Gewoon goed

Assortiment
Ze hebben toch (bijna?) alles!

Aanbeveling
Als zeer positief!!

Extra toelichting
Een winkel die met een uitstekend sortiment en bijbehorende kennis prima helpt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

chica65 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Er werd goed uitleg gegeven bij de aankoop van een compactcamera naast onze spiegelreflex

Assortiment
Keuze uit diverse merken.

Aanbeveling
Zowel bij de eerste aankoop van spiegelreflex als bij de aankoop van de compactcamera een goede ervaring gehad. Ook voor achteraf vragen stellen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rene Vis 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De website is duidelijke en overzichtelijk. Je komt snel uit bij de artikelen die je zoekt

Service
Een aantal keer heb ik zonder problemen een defect of verkeerd besteld artikel terug kunnen brengen en gewoon mijn geld terug gekregen.

Assortiment
Bijzonder uitgebreid!

Aanbeveling
Goede service en kundig personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dhiniNL 17-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Assortiment
best compleet

Aanbeveling
Leuk webshop

Extra toelichting
Leuk webshop met duidelijk en er is Fotowedstrijden en sale gedeelte. Love sale ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard van oostrom 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik woon in Heerhugowaard dat is relatief dichtbij voor een speciaalzaak op dit gebied, en ik vind het gewoon leuk om naar de winkel te gaan.

Service
Ik heb nadat ik een nieuwe camera gekocht heb ook een nieuwe tas gekocht en de verkoper was heel behulpzaam met het proberen om alle spullen in de verschillende tassen op te bergen.

Assortiment
Kijk maar eens rond en vraag maar eens iets, voor mij is het een grote snoepwinkel!

Aanbeveling
Gezien mijn motivatie van de bovenstaande punten is het wel duidelijk.

Extra toelichting
Alle aspecten om het leuk te maken om naar een winkel te gaan zijn bij Cameraland aanwezig, daarom ga ik ook graag heen voor kleine spulletjes want dan heb je weer een reden om er te zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

michiel roling 17-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
In deze webwinkel vindt je goede producten, de informatie die je krijgt helpt je een goede keuze te maken.

Assortiment
Zeer volledig assortiment van de bekende merken. Ook heeft camerland Veel handige accessoires die je foto-uitrusting completeren.

Aanbeveling
Iedereen die een goed product zoekt zou deze winkel moeten kennen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jos te Schagen 16-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product was op voorraad leverbaar en winkel is van mijn woonplaats goed bereikbaar.

Service
Zeer deskundig advies en snelle bediening in winkel.

Assortiment
Zoeken op de website, zowel per merk als per product is efficiënt en snel.

Aanbeveling
Goede technische advies is een reder voor het wijzen van bekenden naar Cameraland. dat geldt ook voor het enthousiasme en vriendelijkheid van de medewerkers.

Extra toelichting
Overall zeer goede zaak. Breed en uitgebreid assortiment, gekoppeld aan deskundige adviezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Kuijk64 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruime openingstijden en veel kennis zodat je snel en vakkundig geholpen bent.

Service
Deskundig en vooral ook vriendelijk personeel.

Assortiment
Van alle producten is alles in ruime mate in de winkel aanwezig.

Aanbeveling
Omdat we zelf altijd perfect geholpen zijn, is het voor andere mensen misschien een goed idee om ook naar Cameraland te gaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastard63 16-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar - Hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je 'wandelt' simpel door het bestelproces

Service
Medewerkers zijn professioneel en geven de juiste service

Assortiment
Assortiment is boven verwachting

Aanbeveling
Leuke winkel met kwaliteits materiaal

Extra toelichting
Niet alleen online, maar ook in de winkel goed geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.Klaver 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Doordat de meeste artikelen op voorraad zijn en je meestal gelijk geholpen wordt.

Service
Medewerkers zijn gedreven en werken er vaak al wat langer, daardoor is er ook meer kennis.

Assortiment
de meest gangbare merken zijn aanwezig. Je moet toch als je iets wil kopen, het in je handen kunnen houden voor dat je het koopt.

Aanbeveling
Ik zou geen andere winkel hier in de buurt weten met zo'n volledig assortiment en kennis

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.F.Feldberg 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet werd mijn garantieklacht snel en efficient behandeld, nadat ik in de winkel in Alkmaar was geweest.

Service
Mensen in de winkel van Cameraland namen alle tijd om de zaken te regelen. Dat geeft een goed gevoel.

Assortiment
Voor zover ik dat kan bepalen, is het assortiment zeer groot en bied alle mogelijkheden.

Aanbeveling
Gezien het voorgaande heb ik mijn positieve ervaring reeds met meerdere mensen gedeeld

Extra toelichting
Zie mijn antwoorden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolijn de Jongh 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
als je niet in de gelegenheid bent dat je een goede winkel in de buurt hebt is Cameraland een geweldig alternatief

Service
op een probleem en/of vraag wordt je via e-mail vlug en vriendelijk geholpen

Assortiment
best wel uitgebreid, verschillende merken èn goed 2e hands materiaal

Aanbeveling
vanwege het assortiment en die mogelijkheid in 2ehands camera's enz.

Extra toelichting
ik kwam via facebook in aanraking met Cameraland en hoewel ik nog druk aan het sparen ben voor een grotere camera spreekt de (web)winkel me zo aan dat ik sterk overweeg om die dan daar aan te schaffen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Bakker 1976 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke en uitgebreide website en winkel in Alkmaar zit voor mij op 30 km afstand.

Service
Nog geen problemen gehad met producten, maar een nieuwe body eos 60d gekocht, deze was niet op voorraad maar werd snel geleverd.
Daarbij was ook een goede uitleg en springen ze in op wensen van de klant

Assortiment
Ze hebben een groot assortiment, en wat niet op voorraad is wordt snel geleverd.

Aanbeveling
Ik zou Cameraland zonder nadenken aan iemand aanbevelen.

Extra toelichting
Een goede winkel met een groot assortiment en zeer gemotiveerd en vakbekwaam personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van Oppenraaij 15-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Gemak vind ik niet erg belangrijk voor het zoeken naar een camera, accessoires of anders.

Service
Ik had problemen met mijn statief en die zijn zonder problemen opgelost.

Assortiment
Cameraland is zeer goed voorzien van accessoires en camera's

Aanbeveling
Gezien mijn ervaringen zou ik Cameraland zeer zeker aanbevelen met de opmerking dat je echter niet zonder enige kennis van zaken er naar toe moet gaan. Bij de aanschaf van een verrekijker werd de beginfase namelijk waarvoor je de kijker nodig hebt door de verkoper overgeslagen!

Extra toelichting
Zie onder "aanbevelen bij iemand anders"

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Sparkvark 15-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed, overzichtelijk website, betaalgemak.

Service
Bij reclamatie direct antwoord en goede oplossingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Wegman 15-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vind de website van cameraland.nl erg duidelijk en overzichtelijk. Binnen een paar klikken ben je waar je wilt zijn. Bestellen en betalen verlopen ook erg makkelijk.

Service
Hierop kan ik alleen mijn ervaring delen met betrekking tot bestellen. Prima en snelle levering. En vervoersbestendig verpakt!

Assortiment
Uitstekend assortiment! Ik mis niets.

Extra toelichting
Prachtige site-webwinkel. Kijk er vaak even op en droom van de volgende aankoop, welke absoluut bij camera.nl zal plaatsvinden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1DvV 15-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk en overzichtelijk website. Goed aanbod

Assortiment
Een goed, ooverzichtelijk en concurerend aanbod, waarbij ook uit verschillende prijsklassen gekozen kan worden

Aanbeveling
zie hierboven. Een goede website

Extra toelichting
Alleen gebaseerd op website bezoek, uiteindelijk geen aankopen gedaan. Ben og tevreden met mijn laatste winkelaankoop (ook bij Cameraland)

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rob van der Waal 14-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prettig werkende website en levering volgens afspraak

Assortiment
is enorm, ik heb tot nu toe alles kunnen vinden wat ik nodig heb

Aanbeveling
zie bovenstaande opmerkingen, aangevuld met scherpe prijzen!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Iemie Hiemstra 14-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar

Algemene score

6,5

Gemak
Je wordt goed te woord gestaan en correct

Service
ze regelen de klachten netjes en zo snel mogelijk

Assortiment
behoorlijk

Aanbeveling
ze behandelen je als klant waardig

Extra toelichting
je wordt er prettig en correct behandeld

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Slang 14-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website en genoeg parkeergelegenheid.

Service
Mensen met kennis van zaken en nemen ruim de tijd voor je.Goede uitleg over de verschillende merken, b.v lenzen en zeker voor de amateur of beginnende fotograaf geldt dit.

Assortiment
Zeer ruim assortiment aan lenzen encamera's, zowel voor de pro als voor de amateur. Niet voorradig, dan is het binnen een paar dagen besteld en wordt men gebeld dat de materialen gereed liggen.

Aanbeveling
Door de ruime keuze aan lenzen en camera's en de goede uitleg over de aan te schaffen camera cq. lenzen.Tevens geeft men ook de mogelijkheid deel te nemen aan workshops in verschillende types van fotografie. Verder zijn de prijzen van de artikelen scherp ten opzichte van de cocurenten.Ook ruim aanbod van tweedehands materiaal.

Extra toelichting
Ik kom al geruime tijd als vakfotograaf bij cameraland over de vloer en wordt steeds goed en vakkundig geholpen en men luisterd goed naar de wensen van klant. In totaal geeft dit voor mij een prettig gevoel en niet dat het alleen om de poen gaat,zo van snel kopen en wegwezen en zoek het verder maar uit met de handleiding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NielsDV 14-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te gebruiken website ,snel en duidelijk.

Service
Zeer snelle en vlotte service.
Directe medewerking.

Assortiment
Groot assortiment tegen een goede prijs.

Aanbeveling
Aanrader!

Extra toelichting
Snelle service en een zeer uitgebreid assortiment !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keviNikon 14-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site. De informatie die je moet opgeven is redelijk standaard bij online aanmeldingen. Tevens gaat het betalen ook makkelijk

Service
Service is gewoon goed, ik heb geen klachten maar aan geen ervaring met de klantenservice of retour sturen. Wel ben ik in de winkel geweest waar ik met diverse vragen heen ben gegaan en hier uitermate goed en professioneel werd geholpen. Er werkt personeel met verstand van zaken.

Assortiment
Het assortiment is ruim voldoende en uiteraard heb ik wel eens gezocht naar iets wat ik hier niet vond. De prijzen zijn goed concurrerend met andere sites

Aanbeveling
Ik ben dik tevreden over deze winkel dus dan wil ik andere ook graag kennis laten maken met deze goede winkel

Extra toelichting
Leuke maar wel iets te drukke winkel, staat te veel in de winkel. Verder is het een leuke zaak met kundig personeel en een hele goede en betrouwbare website

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

lauty 13-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk, en de blog en academie zijn echt een verrijking van de webwinkel waardoor ik blijf terugkomen.

Service
De service is gewoon goed! Je mag alles uitproberen en passen en dat is prettig.

Assortiment
het assortiment is erg ruim te noemen.

Aanbeveling
Als mensen advies willen of twijfelen tussen bepaalde producten kan je hier goed advies inwinnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.D. Koerse 13-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Buitengewoon behulpzame en kundige medewerkers. Hoewel een stampvolle zaak, alle aandacht werd gegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

FraTaers 13-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De nieuwe website is een achteruitgang t.o.v. de oude. Die zag er weliswaar niet zo gelikt uit, maar alles was met slechts enkele klikken te vinden: tegenwoordig is het lastig om specifieke zaken terug te vinden, met name waar het cameratoebehoren betreft.

Service
Goede ploeg mensen, die weten wat ze verkopen.

Assortiment
Goede producten, vrijwel alle grote en professionele merken zijn vertegenwoordigd, niet aanwezige producten kunnen soms wel geoffreerd worden.

Aanbeveling
Op dit moment is er geen andere winkel waar ik mijn fotospullen wil kopen.

Extra toelichting
Herhaling van het voorgaande: Op dit moment is er geen andere winkel waar ik mijn fotospullen wil kopen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews