Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6521 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1116 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjolijn de Jongh 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
als je niet in de gelegenheid bent dat je een goede winkel in de buurt hebt is Cameraland een geweldig alternatief

Service
op een probleem en/of vraag wordt je via e-mail vlug en vriendelijk geholpen

Assortiment
best wel uitgebreid, verschillende merken èn goed 2e hands materiaal

Aanbeveling
vanwege het assortiment en die mogelijkheid in 2ehands camera's enz.

Extra toelichting
ik kwam via facebook in aanraking met Cameraland en hoewel ik nog druk aan het sparen ben voor een grotere camera spreekt de (web)winkel me zo aan dat ik sterk overweeg om die dan daar aan te schaffen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Bakker 1976 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke en uitgebreide website en winkel in Alkmaar zit voor mij op 30 km afstand.

Service
Nog geen problemen gehad met producten, maar een nieuwe body eos 60d gekocht, deze was niet op voorraad maar werd snel geleverd.
Daarbij was ook een goede uitleg en springen ze in op wensen van de klant

Assortiment
Ze hebben een groot assortiment, en wat niet op voorraad is wordt snel geleverd.

Aanbeveling
Ik zou Cameraland zonder nadenken aan iemand aanbevelen.

Extra toelichting
Een goede winkel met een groot assortiment en zeer gemotiveerd en vakbekwaam personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van Oppenraaij 15-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Gemak vind ik niet erg belangrijk voor het zoeken naar een camera, accessoires of anders.

Service
Ik had problemen met mijn statief en die zijn zonder problemen opgelost.

Assortiment
Cameraland is zeer goed voorzien van accessoires en camera's

Aanbeveling
Gezien mijn ervaringen zou ik Cameraland zeer zeker aanbevelen met de opmerking dat je echter niet zonder enige kennis van zaken er naar toe moet gaan. Bij de aanschaf van een verrekijker werd de beginfase namelijk waarvoor je de kijker nodig hebt door de verkoper overgeslagen!

Extra toelichting
Zie onder "aanbevelen bij iemand anders"

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Sparkvark 15-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed, overzichtelijk website, betaalgemak.

Service
Bij reclamatie direct antwoord en goede oplossingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Wegman 15-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vind de website van cameraland.nl erg duidelijk en overzichtelijk. Binnen een paar klikken ben je waar je wilt zijn. Bestellen en betalen verlopen ook erg makkelijk.

Service
Hierop kan ik alleen mijn ervaring delen met betrekking tot bestellen. Prima en snelle levering. En vervoersbestendig verpakt!

Assortiment
Uitstekend assortiment! Ik mis niets.

Extra toelichting
Prachtige site-webwinkel. Kijk er vaak even op en droom van de volgende aankoop, welke absoluut bij camera.nl zal plaatsvinden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1DvV 15-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk en overzichtelijk website. Goed aanbod

Assortiment
Een goed, ooverzichtelijk en concurerend aanbod, waarbij ook uit verschillende prijsklassen gekozen kan worden

Aanbeveling
zie hierboven. Een goede website

Extra toelichting
Alleen gebaseerd op website bezoek, uiteindelijk geen aankopen gedaan. Ben og tevreden met mijn laatste winkelaankoop (ook bij Cameraland)

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rob van der Waal 14-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prettig werkende website en levering volgens afspraak

Assortiment
is enorm, ik heb tot nu toe alles kunnen vinden wat ik nodig heb

Aanbeveling
zie bovenstaande opmerkingen, aangevuld met scherpe prijzen!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Iemie Hiemstra 14-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar

Algemene score

6,5

Gemak
Je wordt goed te woord gestaan en correct

Service
ze regelen de klachten netjes en zo snel mogelijk

Assortiment
behoorlijk

Aanbeveling
ze behandelen je als klant waardig

Extra toelichting
je wordt er prettig en correct behandeld

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Slang 14-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website en genoeg parkeergelegenheid.

Service
Mensen met kennis van zaken en nemen ruim de tijd voor je.Goede uitleg over de verschillende merken, b.v lenzen en zeker voor de amateur of beginnende fotograaf geldt dit.

Assortiment
Zeer ruim assortiment aan lenzen encamera's, zowel voor de pro als voor de amateur. Niet voorradig, dan is het binnen een paar dagen besteld en wordt men gebeld dat de materialen gereed liggen.

Aanbeveling
Door de ruime keuze aan lenzen en camera's en de goede uitleg over de aan te schaffen camera cq. lenzen.Tevens geeft men ook de mogelijkheid deel te nemen aan workshops in verschillende types van fotografie. Verder zijn de prijzen van de artikelen scherp ten opzichte van de cocurenten.Ook ruim aanbod van tweedehands materiaal.

Extra toelichting
Ik kom al geruime tijd als vakfotograaf bij cameraland over de vloer en wordt steeds goed en vakkundig geholpen en men luisterd goed naar de wensen van klant. In totaal geeft dit voor mij een prettig gevoel en niet dat het alleen om de poen gaat,zo van snel kopen en wegwezen en zoek het verder maar uit met de handleiding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NielsDV 14-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te gebruiken website ,snel en duidelijk.

Service
Zeer snelle en vlotte service.
Directe medewerking.

Assortiment
Groot assortiment tegen een goede prijs.

Aanbeveling
Aanrader!

Extra toelichting
Snelle service en een zeer uitgebreid assortiment !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keviNikon 14-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site. De informatie die je moet opgeven is redelijk standaard bij online aanmeldingen. Tevens gaat het betalen ook makkelijk

Service
Service is gewoon goed, ik heb geen klachten maar aan geen ervaring met de klantenservice of retour sturen. Wel ben ik in de winkel geweest waar ik met diverse vragen heen ben gegaan en hier uitermate goed en professioneel werd geholpen. Er werkt personeel met verstand van zaken.

Assortiment
Het assortiment is ruim voldoende en uiteraard heb ik wel eens gezocht naar iets wat ik hier niet vond. De prijzen zijn goed concurrerend met andere sites

Aanbeveling
Ik ben dik tevreden over deze winkel dus dan wil ik andere ook graag kennis laten maken met deze goede winkel

Extra toelichting
Leuke maar wel iets te drukke winkel, staat te veel in de winkel. Verder is het een leuke zaak met kundig personeel en een hele goede en betrouwbare website

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

lauty 13-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk, en de blog en academie zijn echt een verrijking van de webwinkel waardoor ik blijf terugkomen.

Service
De service is gewoon goed! Je mag alles uitproberen en passen en dat is prettig.

Assortiment
het assortiment is erg ruim te noemen.

Aanbeveling
Als mensen advies willen of twijfelen tussen bepaalde producten kan je hier goed advies inwinnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.D. Koerse 13-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Buitengewoon behulpzame en kundige medewerkers. Hoewel een stampvolle zaak, alle aandacht werd gegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

FraTaers 13-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De nieuwe website is een achteruitgang t.o.v. de oude. Die zag er weliswaar niet zo gelikt uit, maar alles was met slechts enkele klikken te vinden: tegenwoordig is het lastig om specifieke zaken terug te vinden, met name waar het cameratoebehoren betreft.

Service
Goede ploeg mensen, die weten wat ze verkopen.

Assortiment
Goede producten, vrijwel alle grote en professionele merken zijn vertegenwoordigd, niet aanwezige producten kunnen soms wel geoffreerd worden.

Aanbeveling
Op dit moment is er geen andere winkel waar ik mijn fotospullen wil kopen.

Extra toelichting
Herhaling van het voorgaande: Op dit moment is er geen andere winkel waar ik mijn fotospullen wil kopen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SimonevdZ 13-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lodewijk Wortel 13-09-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Goede adviezen. Indien er problemen zijn worden die direct verholpen.

Assortiment
De meest uiteenlopende producten voor de vakfotograaf met DSRL. Bijna altijd wat je wenst

Aanbeveling
Ook fotografen buiten de regio kunnen hier goed terecht, vaak beter dan in Amsterdam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy van de Lageweg 13-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ik heb zeer prettige ervaring met de winkel. Ik werd prima geholpen. Toen ik later een vraag over een extra lens stelde, werd er ook heel eerlijk gezegd dat ze hem voor de prijs die ik bij een andere winkel ervoor moest betalen, niet kunnen leveren en dat ze me gelijk gaven naar de andere winkel te gaan. Dit is heel eerlijk en daar houd ik erg van.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

saskiabosch 13-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel geholpen en altijd bereid om in d prijs tegemoet te komen

Service
goede service

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
goede en kundige service en ruim assortiment

Extra toelichting
grote winkel met ruim assortiment fijne winkel en vriendelijk personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BLGW 12-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bereikbaar en een ruim assortiment

Service
Kreeg de gelegenheid verschillende camera's vast te houden en proberen. Dan later nog een keer terugkomen? Geen probleem

Assortiment
Volgens mij hebben ze zo een beetje alles

Aanbeveling
Tsja...., waarom eigenlijk niet? Prettige mensen, niet duur en ruim assortiment

Extra toelichting
Ik ben goed geholpen. Ben tevreden over mijn camera en hij was niet te duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

binolyte 12-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Als je in Cameraland belandt,kom je in een soort magazijn dat tot de nok toe is volgepropt met materiaal waar iedere liefhebber zich aan kan vergapen. Het is altijd druk en bedrijvig. Als je geduldig wacht krijg je deskundig advies en ga je met een goede koop naar buiten. Hoewel het niet voor iedereen naast de deur is zou ik toch Cameraland aanbevelen. Of in ieder geval op de website te kijken,

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mic_Kos 12-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Ze helpen je net zoalng totdat je echt van het probleem af bent en je met een glimlach weer weggaat.

Aanbeveling
Alles top geregeld, deskundigheid is zeer goed. Je gaat er altijd met een goed gevoel weg.

Extra toelichting
Super winkel. Organiseren leuke dagen waar je veel te weten kan komen. Deskundigheid in de winkel is hoog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

swarovskifan 12-09-2013

Algemene score

7,8

Gemak
Online bestellen of even in de winkel bekijken (met gratis voor de deur parkeren), het kan allebei.

Service
Ruim de tijd in de winkel. Vervanging van losse onderdelen (ok, dat is ook Swarovski service).

Assortiment
Van Canon heel veel, ruime keuze tassen, veel modellen kijkers. Ik hoef zelden verder te kijken.

Aanbeveling
Goede winkel, maar je moet wel een beetje van autorijden houden, of in de buurt van Alkmaar wonen. De productinfo op de site is nl. voor de meeste producten niet voldoende.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Louise1996 12-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Toen ik net op deze site kwam moest ik een beetje rondzoeken naar waar elk product geordend staat, maar eens je het door hebt is het wel een heel handige site om producten te vinden.

Service
Als je een vraag hebt antwoorden de mensen vrij tot zeer snel en proberen ze het duidelijk uit te leggen.

Assortiment
Jullie hebben een heel uitgebreid assortiment en alles wat ik zocht heb ik hier ook al gevonden

Aanbeveling
Ik zou deze site zeker aanraden aan mijn vrienden als ze een camera of iets in verband met camera's zoeken. Want ik ben er zeer tevreden over.

Extra toelichting
Ik vind het een hele goede site, met een goede service en bezorging. Als ik in de toekomst nog iets nodig heb dan kom ik zeker ook hier kijken of het er is.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertil1402 12-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk te vinden wat je nodig hebt.

Service
vakbekwaam en enthousiast personeel.

Assortiment
grootste asssortiment in de noordelijk Noord Holland.

Aanbeveling
groot assortiment en goed en vakbekwaam personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Doubleyoubee 12-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Altijd vriendelijke behandeling

Assortiment
Voldoet geheel aan mijn verwachtingen

Aanbeveling
zodat zij het zelfde gemak en de service kunnen ervaren.

Extra toelichting
Ben nooit teleurgesteld en perfect geholpen met professionele advies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1919 12-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
winkel is zeer goed te bereiken. goede parkeermogelijkheden.

Service
hulpvaardige bediening die veel van de producten weet.
binnen de mogelijkheden van de garantie optimale service afwikkeling.

Assortiment
alles wat gangbaar en leverbaar is kun je er vinden.

Aanbeveling
er is geen zaak in de wijde omgeving waar je zo vakkundig geholpen wordt

Extra toelichting
daar de punten; bereikbaarheid, service en assortiment optimaal zijn beveel ik deze zaak van harte aan. Het is nog een van de zeer weinige speciaalzaken met zo veel voorraad. Daar moeten we zuinig op zijn!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin83 12-09-2013

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Ik vind de winkelruimte klein. Wanneer er veel klanten zijn is het lastig om het assortiment goed te bekijken

Extra toelichting
Goeie service. Personeel heeft verstand van zaken en kan dit ook begrijpelijk over brengen. Assortiment is groot genoeg om ieder van dienst te kunnen zijn. De winkelruimte vind ik aan de kleine kant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MichelP42 12-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is eenvoudig en snel te vinden

Service
ik heb elke keer snel antwooord op mijn mailtjes ontvangen en ook in de winkel werd ik prima geholpen

Assortiment
De hoeveelheid en diversiteit is voldoende

Aanbeveling
wat moet ik hier overzeggen. ben te vreden en geef dat ook aan bij kennisen

Extra toelichting
Prima winkel met goed en kundig personeel. Fijne winkel om naar toe te gaan.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jan Gee 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snel telefonisch contact en antwoord op mijn vraag. Bestelling daarna 100% correct afgewerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rietveld_Heemskerk 11-09-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vond de oudere internet versie prettiger

Service
vriendelijk personeel die weet waar ze het over hebben en geven goed advies

Assortiment
eigenlijk alles wat ik nodig heb voor mijn fotografie is in de winkel aanwezig

Aanbeveling
dat ik bij Cameraland iedere keer heel goed en prettig geholpen ben, vertel ik dat ook aan mijn kennissen. tevens is de prijs/kwaliteit verhouden erg goed

Extra toelichting
Cameraland heeft deskundig personeel artikelen vrijwel altijd op voorraad en je krijgt goed uitleg bij en advies bij aanschaf van producten. Ook de demodagen zijn goed georganiseerd en interessant, vooral als je op zoek bent naar een product.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin leneman 11-09-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is een fijne winkel, waar men versatnd van zaken heeft.

Service
Verstand van zaken, denken met je mee en geven eerlijk advies

Assortiment
uitgebreid en door de eknnis en kunde van het personeel, krijg je het juiste advies en koop je dus ook de juiste camera voor jou gebruik.

Aanbeveling
ik heb al meerdere personen opver deze winkel verteld.

Extra toelichting
Mijn camera was stuk. zij hebben voor mij geregeld dat ik een juiste beoordeling kreeg van de kosten en rendabiliteit om hem te repareren. was het helaas niet waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AB53 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk , overzichtelijk

Service
Kundig personeel , ongedwongen sfeer . Enthousiaste medewerkers

Assortiment
misschien teveel keus ?

Aanbeveling
Heb na de aankoop nog steeds een positief gevoel .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KarinW4 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
Heeft alles op het gebied van fotografie voor beginner en gevorderde.

Extra toelichting
Duidelijke site. Alles is goed terug te vinden. Goede aanbiedingen via Facebook. Je moet er wel op tijd bij zijn. Goede communicatie per email.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H.Ankele 11-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
makkelijk bereikbaar, ruime parkeergelegenheid en deskundig personeel dat weet waarover ze praten en je goed en eerlijk van advies voorzien. Ze nemen nog de tijd voor je als klant.

Assortiment
Groot assortiment en ruime keuze. Wat niet is ligt binnen een paar dagen voor je klaar in de winkel.

Aanbeveling
Al diverse malen gedaan. Vanwege de hierboven genoemde punten.

Extra toelichting
Deze winkel en het personeel verdiend het gewoon om bij andere te worden genoemd, vanwege de eerder geneomde punten. Aangekocht product 7D in 2012 70-300L in 2013 de rest eerder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma Admiraal 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk.
Ik heb via de website een cursus 'besteld'.
In het cursusoverzicht kon je direct zien op welke data de cursus gegeven werd, en in de agenda kon je op een cursus klikken om naar de info over de cursus te gaan. Erg handig!

Service
Snelle bevestiging van mijn reservering. Bevestigingsmail bevatte duidelijke uitleg van wat ik kan verwachten.

Assortiment
Ruim aanbod aan cursussen. Alle onderwerpen die mij aanspreken worden aangeboden. Ik denk dat zowel beginners als gevorderden zich aangesproken voelen door de ruime keuze.

Aanbeveling
Duidelijke site. Snelle service. En een vorige cursus is zeer goed bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MF70 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk en snel te bestellen. Overzichtelijke site. Goed te vinden artikelen

Service
Geen op of aanmerkingen. Prima service, snel thuis

Assortiment
Zeer uitgebreid, ik ben nog niets tegen gekomen wat jullie niet hebben.

Aanbeveling
Absoluut, betrouwbaar, snel en goed

Extra toelichting
Ik denk dat de motivatie bij de vragen genoeg zegt. Een tevredn klant ;)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

biahuizenga 11-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel geeft veel gemak omdat je met verschillende vragen er goed terecht kunt. Het betreft zowel nieuwe producten, het inruilen van camera of lens of het oplossen van praktische problemen.

Service
Ik vind de service goed. Je wordt snel en deskundig geholpen. De hulp bij het leren reinigen van de sensor heb ik erg gewaardeerd.Een duidelijke fout in de lensvatting van de next 5 die de producent niet voor zijn rekening nam is door Cameraland betaald. Dat is de service die je verwacht, niet altijd krijgt, maar hier wel.

Assortiment
Er is een ruim assortiment zowel wat betreft camera's als andere fotospullen en boeken. Een plezier voor de fotoliefhebber om er rond te kijken.

Aanbeveling
Ik heb de winkel meerdere keren aan fotovrienden aanbevolen. Jammer dat er geen vestiging in Leeuwarden is.

Extra toelichting
Ik ben dus zeer tevreden en rij er graag een eindje voor.Het geeft je ook een goed gevoel dat je met vragen terug kunt komen en goed geholpen wordt. Zo blijft fotograferen een leuke hobby.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van der Velde 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gewenste product is snel via verschillende ingangen te vinden. Bij een 'onjuiste' productcombinatie (verkeerde soort SD-Geheugenkaart) nam men contact met mij op. Het voelt als een persoonlijke benadering. Doorgaan zo !

Service
Een niet direct beschikbaar product werd kosteloos nagezonden, ook al was het artikel tussentijds duurder geworden.

Assortiment
Voor ik een compleet assortiment.

Aanbeveling
De gemakken en voordelen van internet gecombineerd met de service en het gevoel van een echte (speciaal)zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TheTomRoelofs 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De website is super overzichtelijk en ik kan alles prima vinden!

Service
Ik heb nog nooit problemen gehad met jullie service! Iedereen is vriendelijk en de pakketjes komen ook altijd snel aan.

Assortiment
Als ik iets nodig heb dan is deze site de eerste plek waar ik zoek. Jullie hebben alles wat ik me maar kan bedenken!

Aanbeveling
Ik wil dat iedereen het gemak van deze site kan zien.

Extra toelichting
Ik ben hartstikke tevreden met dit bedrijf en zal niet snel ergens anders gaan shoppen. Ik hoop dat het bedrijf kan blijven groeien en een nog beter totaal plaatje kan neerzetten in de toekomst!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick Buesink 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Prima site op de computer, goed te bedienen en duidelijk, overzichtelijk. Alleen jammer dat er geen speciale mobiele versie is, aangezien ik op mobiel zo af en toe wat problemen heb.

Assortiment
Ik ben nog niets tegengekomen wat ik hier niet zou kunnen kopen. Een enorm assortiment op verschillende gebieden!

Aanbeveling
Naar mijn mening de nummer 1 camerashop, omdat se eigenlijk alles hebben wat je nodig hebt.

Extra toelichting
Al met al een prachtige site, duidelijk en overzichtelijk. Helaas niet super mobielvriendelijk, maar werkt toch wel redelijk op mobiel. Groot assortiment en veel tips en informatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

19Jenny 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke website, goede sortering

Service
Perfect, zelf lange tijd na de aankoop is men altijd bereid je op weg te helpen met je problemen.

Assortiment
heel uitgebreid assortiment, en grote hulpvaardigheid bij vragen of onduidelijkheden.

Aanbeveling
goede (web)winkel,ruim assortiment, betrouwbare en goed gekwalificeerd personeel, waar de tijd voor je word genomen en ook de after service fantastisch is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emilevv1974 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Konings 10-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is overzichtelijk maar er missen een paar extra zoekvelden. Als je bijvoorbeeld een zoomobjectief zoekt kan je dat niet aanvinken. Wat mij betreft kunnen de zoekvelden gebruik en ervaring worden weggelaten.

Service
In de winkel wordt ik altijd prima geholpen, men geeft deskundig advies en neemt alle tijd voor de klant.

Assortiment
Uitstekend assortiment, alles wat de veeleisende fotograaf nodig heeft kan je hier vinden.

Aanbeveling
Prima winkel, uitstekende service en assortiment tegen in het algemeen vrij scherpe prijzen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Dohmen 10-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gewoon gemakkelijk van thuis uit uitzoeken lezen en bestellen

Assortiment
ruime keuze bij alle merken

Extra toelichting
Wat ze zeggen doen ze ook, aflevering tot in de puntjes verzorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arjan Loerakker 10-09-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
erg vriendelijk personeel

Assortiment
wat hebben jullie niet????????

Aanbeveling
lees eerdere reacties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolientje24 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eerst gemakkelijk uitzoeken in de webshop en daarna de winkel bezocht. Vrij parkeren en gemakkelijk bereikbaar.

Service
aankopen kunnen geruild worden, uitleg over je toestel ook na een jaar nog even vriendelijk

Assortiment
Alles wat kwalitatief op fotogebied goed is wordt aangeboden. Uitgebreide accessoires met goed advies

Aanbeveling
Duidelijke uitleg en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan twee 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website, met voldoende informatie.
Je leest dat de mensen achter de informatie verstand van zaken hebben

Service
Telefonisch, mail of in de winkel. Deze mensen verstaan hun vak.
Voorheen, lees voor internet, deed ik ook mijn fotozaken hier.
En nu zijn ze nog een van de goedkopere ook.

Assortiment
Ruim voldoende/goed
En uptodate

Aanbeveling
Meerdere vrienden en kennis deze site aanbevolen. Dit komt vooral door de service en vakkennis.

Extra toelichting
Vakmensen met passie voor fotografie. Voor beginners en profs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Florian de Groot 10-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wanneer je nog totaal geen kennis hebt van camera's is het moeilijk te kiezen wat je nou precies wilt. Er zou iets van een kleine hulp tool bij moeten zitten, zodat wij als klant weten in welke richting we moeten kiezen

Service
Heel meegaand en informerend naar de klant

Assortiment
Bijna teveel om uit te kiezen voor de amateur als ik

Aanbeveling
Goede prijzen en info

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

waarom123 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Doordat alle medewerkers weten wat ze verkopen, heb ik het idee dat ik goed ingelicht wordt en een goede produktkeuze kan maken.

Service
Defect aan mijn camera is prima afgehandeld zonder betaling, met eventueel leentoestel (geen gebruik van gemaakt, maar super dat het aangeboden wordt!)

Assortiment
Werkelijk alles op het gebied van fotografie e.d. kun je vinden of bestellen bij Cameraland

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden, met name door het deskundige winkelpersoneel. Ook voor de leek op het gebied van fotografie en film is Cameraland een prima winkel!

Extra toelichting
Ik geloof dat wel duidelijk is dat ik en mijn man zeer tevreden zijn over het assortiment en de service van Cameraland. Nu en dan komen we ons vergapen aan het assortiment, is het niet in de winkel dan wel voor de etalage!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zomerbloemenblauw 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
de mensen in de winkel nemen de tijd voor je en helpen je met je vragen en problemen. Zij denken met je mee.

Assortiment
Assortiment is zeer ruim en ik was aangenaam verrast over de vele artikelen die voorradig waren. Ben meerdere keren goed geslaagd.

Aanbeveling
Omdat ik altijd zeer tevreden weer naar huis ging na een bezoek aan de winkel, ik heel prettig geholpen ben kan ik iedereen, die iets wil op het gebied van fotografie, aanbevelen om eens langs te gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews