Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1052 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Calvados2013 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is zeer overzichtelijk, je kunt per merk, artikel,...zoeken, ideaal

Service
Ik ben goed geadviseerd en medewerker gaf zelf advies om een goedkope lens te kiezen want deze was kwalitatief net zo goed als degene die ik wilde. Later heb ik toch nog geruild maar dat was geen enkel probleem

Assortiment
Ik vind dat ze een heel groot assortiment hebben

Aanbeveling
Bij deze winkel heb ik het gevoel dat de medewerkers ruime kennis hebben van de produkten en ze zijn klantvriendelijkheid

Extra toelichting
Ik ben nu een aantal keren bij dezeCameraland geweest en ben altijd goed geholpen maakt niet uit door wie je geholpen wordt service level is hoog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benny L'Homme 28-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zonder verplaatsing tussen een ruim aanbod kunnen kiezen

Service
Wanneer informatie gevraagd wordt, wordt die ook vlot, duidelijk en uitgebreid overgezonden.

Assortiment
De laatste nieuwigheden. Van verschillende merken een ruim aanbod.

Aanbeveling
Heel graag.

Extra toelichting
Niets dan positieve ervaringen met Cameraland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iderooij 28-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site makkelijk alles te vinden

Service
netjes gebeld dat het artikel een dag later geleverd zou worden

Assortiment
veelzijdig

Aanbeveling
duidelijke site goede service

Extra toelichting
duidelijke site goede service snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WéPé Fotografie 28-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geen probleem met de site

Service
snelle levering

Assortiment
zeer ruime keus!

Aanbeveling
met een gerust hart aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

reedland 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Alles is gemakkelijk te vinden , kennis is niet echt nodig

Service
Niets op aan te merken, heb de service eigenlijk niet nodig gehad.

Extra toelichting
Gewoon een goede winkel met een groot sortiment, vriendelijke verkopers als je in de winkel komt. Al met al to. Je wordt als koning behandeld; de klant is immers .....

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sony A58 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website. Aankoop uiteindelijk in de winkel gedaan. We wilden extra advies hebben.

Service
We werden goed en vakkundig geholpen.
Camera was op voorraad en dus gelijk meegenomen..

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment tegen concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Zie bovenstaande motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ABosker 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
zocht een camera, had veel keus bij cameraland

Extra toelichting
prima site, snelle levering, concurrerende prijzen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Carmen Wannee 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Mensen in de winkel nemen de tijd voor je. De winkel is makkelijk te bereiken en genoeg parkeerplaats. Ruim assortiment in de winkel

Assortiment
Ruim assortiment aanwezig.

Aanbeveling
Goede hulp/ overzichtelijk/makkelijk bereikbaar.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Antoon Leurs 28-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer toegankelijk en items zijn makkelijk te vinden

Service
supersnelle levering, goede informatie over status levering en goede en snelle beantwoording van vragen

Assortiment
alles wat ik wilde vinden heeft cameraland

Aanbeveling
ik heb deze winkel al vele malen aanbevolen. zeer goed

Extra toelichting
Er is geen andere webwinkel waar de service, het assortiment en de snelheid zo goed is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Gozeling 28-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het gehele assortiment op de website, kom je er niet uit dan kan je altijd advies vragen

Service
goede bereikbaarheid van de website, het gemak van ideal betalen vlotte levering

Aanbeveling
welke andere winkel heeft zo'n groot assortiment?

Extra toelichting
groot assortiment, goede prijs, ideal betaling, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Holstvoogd 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PieterVR 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima website, en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

1814 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gratis parkeren. Overzichtelijk winkel.

Extra toelichting
Goed advies gekregen, ook over objectieven die ik al had, en hoe die met nieuw camera zouden werken. Opties goed uitgelegd, zonder mij alleen iets te willen verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosemaryn 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldige zaak, die alles klaar heeft en weet wat bij jou en je camera past!

Service
Hele goede kennis over alle camera's en waar jij naar opzoek bent!

Assortiment
Zeer breed, heeft alles ter beschikking waar jij naar opzoek bent.

Aanbeveling
Hele goede zaak op camera gebied!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leggie 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colin Barron 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Extreem vriendelijk en klant gerichte medewerkers die tijd voor de klant hebben, bij groot of kleine aankoop.
Uitstekende inruil mogelijkheden met een eerlijke inruil prijs.

Service
Extreem vriendelijk en klant gerichte medewerkers die tijd voor de klant hebben, bij groot of kleine aankoop.

Assortiment
Ik heb tot op heden nooit op een gewilde aankoop moeten wachten, altijd op voorraad.
Absoluut top

Aanbeveling
Top winkel met een uitstekend assortiment. Ik heb tot op heden nooit op een gewilde aankoop moeten wachten, altijd op voorraad.

Extra toelichting
Ik ben circa 2007 bij het filiaal in Alkmaar binnengewandeld. Heb nog nooit een negatief aspect van deze winkel kunnen vinden op basis van prijs, klantvriendelijkheid, gemak en asssortiment op voorraad. Ook een goede tweede hands assortiment dat vaak veranderd. Deze zaak is zeer geschikt voor alle fotografen van beginnende amateur tot hardcore pro, top..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SFerdi 28-10-2013

Algemene score

7,5

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ruud Oterdoom 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
verstand van Zaken erg goed

Service
Kan snel ruilen

Aanbeveling
parkeer gelegenheid

Extra toelichting
Sony producten

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Geregmond 28-10-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel makkelijk om een keus te maken op een duidelijke site

Service
De eerste camera was niet war we er van verwachte.Deze werd echter zonder problemen omgeruild

Assortiment
Vrijwel alle merken zijn vertegenwoordigd

Aanbeveling
Goede service,vriendelijk personeel en ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Nooij 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De beste winkel met heel veel assortiment en kennis dichtbij huis.

Service
In de winkel helemaal oké, maar bij mailverkeer kan het beter.

Assortiment
Grenzeloos veel!!!

Aanbeveling
Dicht bij mijn huis is er niet beter.

Extra toelichting
Ik zou elke week wel een nieuwe camera willen kopen bij Cameraland.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sleuw 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corason 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Enorme keuze, veel kennis bij personeel, goede parkeermogelijkheid.

Service
De service is gebaseerd op het inlevend vermogen van het personeel. Groot dus.

Assortiment
Vrijwel compleet overzicht, ook sterk in gebruikte apparatuur en accessoires.

Aanbeveling
Volledig.

Extra toelichting
Het is een feest om naar deze winkel te gaan, hoewel mijn portemonnee er vaak anders over denkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 1098 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
altijd netjes geholpen en op gelost.

Assortiment
juiste uitleg en advies gekregen, precies wat we wilde hebben/

Aanbeveling
ieder die een nieuw toestel of onderdeel wil aanschaffen.

Extra toelichting
na diverse reparaties aan onze compact camera, heeft camaraland geregeld dat we het totale aankoopbedrag terug krijgen en hebben een vergelijkend toestel aangeschaft. na diverse problemen een fantastische oplossing, prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton1104 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima geholpen, ik kwam voor een duurdere camera, maar de verkoper adviseerde mij een goedkopere camera. Dit heeft mij het gevoel gegeven dat Cameraland echt voor mij de juiste camera heeft geadviseerd.

Assortiment
Door veel soorten camera's te laten uit testen, is bewezen dat het assortiment uitstekend is.

Aanbeveling
Ik heb deze winkel al verschillende keren aanbevolen, omdat dit een betrouwbare winkel is.

Extra toelichting
Deze winkel is voor mij de winkel om voor mijn hobby het fotograferen de volgende keer weer voor advies en aankopen te bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk van Mourik 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alle informatie snel te vinden en ruim voldoende

Service
goed geholpen en geadviseerd

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
als je een advies wil of een gedegen uitgebreide begeleiding bij je aankoop, dan ben je hier aan het juiste adres

Extra toelichting
Vakkennis, service Inrichting, assortiment maken voor zowel de professionele als de amateur de fotozaak van de regio

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry Melters 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website geeft duidelijke overzichten, de winkel heeft de voorraad op orde. Tevens is de winkel heel goed bereikbaar

Service
Een probleem met een accu werd snel en vakkundig opgelost

Assortiment
Uitstekende keuze, goede voorlichting

Aanbeveling
Prettige sfeer, soms iets te lange wachtrij (erg populair zijn ze!)

Extra toelichting
Prettig, vakkundig, snel en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotoshot 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik koop vaker in de winkel en wat mij opvalt is de enorme kennis die de personeelsleden hebben van hun producten en de vriendelijkheid.

Assortiment
Fantastische sortering

Aanbeveling
Op basis van de bovenstaande criteria, dus van ganser harte.

Extra toelichting
Cameraland hanteert in de winkel dezelfde prijzen als op internet.Je kunt op internet uitzoeken wat je denkt nodig te hebben en in de winkel kun je je keuze voorleggen aan het personeel die je dan ook nog een gedegen advies kunnen geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pheiligenberg 28-10-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede parkeerplaats makkelijk aan te rijden en gratis parkeren

Service
nemen alle tijd voor je om zaken uit teleggen en te demonstreren ook uit uitvoerig proberen is geen punt echt heel fijn

Assortiment
ik heb nog nooit iets niet gevonden

Aanbeveling
ik beveel deze winkel aan aan al mijn fotografie kennissen van wegen boven staande punten ga zo door

Extra toelichting
fijne mensen met verstand van zaken goede adviezen in diverse prijs klasse voor ieder wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Warnars 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede informatie. Als je ver weg woont is het gemakkelijk om telefonisch goede informatie te krijgen

Service
Geweldige service. Het apparaat wat ik wilde was niet in voorraad. Zodra het binnen was, keurig gebeld.

Assortiment
Volgens mij is alles in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Tinga 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer kundig en vriendelijk personeel. Prijzen zijn concurrerend. Ook alternatieven worden aangedragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 97 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het was makkelijk te vinden en heel overzichtelijk opgesteld.

Service
Ik had hem binnen 4 dagen in huis, dus dat was erg fijn. Alles zat in de doos en was gewoon compleet.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen, je wordt snel geholpen (online) en ze hebben een ruim aanbod aan spullen voor een lage prijs.

Extra toelichting
Ik vind het een goede betrouwbare webshop. Ik had het gekochte product snel in huis, en hij werkt goed. Ik ben er heel erg blij mee, en ben blij dat deze winkel de laagste prijs had!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

sijave 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
op internet zoeken en telefonische ondersteuning
dat maakt het echt gemakkelijk

Service
fantastisch bemiddeld met Canon voor een probleem na garantie tijd

Assortiment
bijna te veel, maar dure produkten werden afgeraden

Aanbeveling
verschillende keren al gedaan...................

Extra toelichting
gewoon een prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars V. 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gwindel 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vlot te vinden informatie via zoekfunctie

Service
zeer competent personeel die duidelijk voor en tegen van diversqe producten (of versies) kunnen becommentarieren zonder zelf een bepaald product op te dringen

Assortiment
ruime keuze en de overgrote meerderheid van de producten op voorraad

Aanbeveling
ben altijd goed geholpen en koop geregelds bij deze firma

Extra toelichting
Soms twijfel ik weleens welk model van camera ik zal aanschaffen of welk type objectief nu voor mijn doel het meest geschikt is. Bij dit bedrijf krijg ik telkens goede informatie en kan ik uiteindelijk zelf beslissen wat ideaal voor mijn doel is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slot69 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
We hadden problemen met de voeding. De heren verkopers hebben goed geluisterd en het probleem opgelost. Er wordt goed meegedacht over welk soort toestel het meest geschikt is.

Assortiment
ER is echt voor elk budget en voor elk wat wils. Van beginner tot bejaarde en van amateur tot professional. Veel accessoires. Ruime keuze.

Aanbeveling
Mooie website; vriendelijk, deskundig en klantgericht personeel met humor en een goed assortiment. Goed bereikbaar met gratis parkeren.

Extra toelichting
Professioneel personeel dat meedenkt binnen jouw wensen en budget. Veel personeel aanwezig. Soms moet je wachten, maar dan is het ook druk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.D. Bus 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website met handige filterfuncties. Uitkomsten van zoekacties gaven het resultaat dat werd verwacht.

Service
Ruim voldoende parkeergelegenheid in nabijheid van de winkel. Bekwame en vriendelijke bediening

Assortiment
Meer keus dan je mag verwachtten. Alles is er, je mist niets tegen redelijke prijzen.

Aanbeveling
Ik weet niet waar je beter geholpen zou kunnen worden.

Extra toelichting
Bij cameraland ben ik goed en vriendelijk geholpen. De bereikbaarheid is uitstekend evenals de keuzemogelijk-heden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van Wijk 28-10-2013 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis uitzoeken, direct bestellen en de deur niet uit!

Service
Leveringssnelheid is OK

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin Lust 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar, locatie de Hoef
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Op aanraden van een vriend naar deze winkel gereisd. Het was de trip zeker waard. Bij binnenkomst tref je een overzichtelijke winkel aan, met vakkundig personeel dat hun vakgebied kent. Vooral de mogelijke alternatieven die werden aangedragen kwamen positief op mij over. Ze zijn niet gericht op de duurste verkoop, maar op de verkoop waar jij als klant tevreden mee bent.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

H van Beest 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wij hebben in de winkel gekocht dus kan geen online beoordeling geven

Service
Wij zijn uitvoerig voorgelicht ondanks dat winkel vol was met klanten, ik heb de indruk dat aan iedereen zelfde aandacht wordt gegeven.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaxHavel Consultancy 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik ben door een specialist te woord gestaan, die genoeg verstand had van de te verkopen materialen, dat ik een beslissing kon nemen over de aankoop. Ik ging met een voldaan en zeer tevreden gevoel de zaak uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed Zieren 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ben er redelijk snel en nooit voor niets.

Service
Perfect altijd goede raad en een oplossing.

Assortiment
Ruim assortiment is het niet voorradig dan wordt het bestelt.

Aanbeveling
Omdat je vakkundig wordt geholpen en nooit onverrichterzake de zaak verlaat.

Extra toelichting
Proffesioneel, vakkundig klantvriendelijk en een ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

René2263 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
We waren in de winkel in Alkmaar en die is uitstekend vindbaar en aan te rijden. Bij binnenkomst heerste een geanimeerde drukte, maar er bleek genoeg personeel om ons min of meer direct aan te spreken. En meteen op professionele, prettige wijze. We werden eerst uitgebreid gevraagd naar wensen en situatie (vanaf welk niveau beginnen we?), en daarna goed geadviseerd. We gingen weg met het gevoel een goede koop te hebben gedaan.

Aanbeveling
Eigenlijk zonder meer, zeker voor mensen die beginnend zijn.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Inez Geling 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is duidelijk; winkel in Alkmaar is goed bereikbaar.

Service
Beide keren dat ik (toch wel wat grotere) aankopen heb gedaan bij Cameraland, ben ik zeer uitvoerig geholpen: van verschillende camera's werd info uitgeprint, kreeg het advies dit eerst even rustig ergens met een kop koffie nog eens door te lezen en dan terug te komen en te kiezen etc. De adviezen waren volledig en sloten aan bij mijn niveau als amateurfotograaf.

Assortiment
Prima; ik had nog wel iets meer keuze in occasions gewild van bijv. Pentax, maar ik begrijp dat je hierin afhankelijk bent van wat je zelf binnenkrijgt.

Aanbeveling
Mijn persoonlijke ervaring is goed, dus dan zal ik het een ander ook aanbevelen.

Extra toelichting
Overall ben ik heel positief, vooral doordat het personeel echt weet waar ze het over hebben. Het zijn allemaal mensen die zelf actief zijn in de fotografie en die ervaring hebben met de camera's etc. die ze verkopen; je krijgt dus ook hun ervaringen in gebruikersgemak etc. mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BirdiePiet 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Cameraland is dichtbij in mijn eigen woonplaats. Via het klantenbestand hebben ze altijd eenvoudig al je gegevens bij de hand voor het maken van een snelle, overzichtelijke factuur.

Service
Altijd vakkundig advies en tips bij de aankopen die je doet.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, alles wat ik wil kopen is eigenlijk altijd meteen op voorraad. Concurrerende prijzen, hoewel ik sommige accessoires wel eens goedkoper kan bestellen bij anderen via internet.

Aanbeveling
Je vindt er in principe alles wat je zoekt op fotografie gebied en krijgt bijzonder goed advies.

Extra toelichting
Topwinkel met een groot assortiment en zeer vakkundig, vriendelijk personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tienos 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt zowel via de website kopen als in de winkel.

Service
Prima

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Beemsterboer 28-10-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website werkt goed

Service
gemotiveerd personeel, gaf ongevraagd tip inzake software

Assortiment
zij hadden wat ik zocht

Aanbeveling
prima zaak goed te bereiken

Extra toelichting
Zo hoort een winkel te zijn, meer dan een webshop door kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louk Numan 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk bereikbaar, ruime winkeltijden, van te voren al kunnen " shoppen" op de site, site met heel veel info, alles op voorraad.

Service
kundig en vriendelijk personeel, oplossing gericht, problemen goed oplossend, ook demo's in het " veld"

Assortiment
tot nu toe nog nooit iets gemist.

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
door bovenstaande kun je eigenlijk nergens anders een camera of aanverwante artikelen kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkuz48 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is mogelijk, niets wordt je opgedrongen

Service
Alles gaat zoals de klant wil of kan

Assortiment
Een enorm assortiment zelfs in accessoires en 2e hands is er keus genoeg

Aanbeveling
Ik steek mijn handen voor ze in het vuur.

Extra toelichting
Er is niemand die in deze winkel niet goed geholpen of geadviseerd is of zal worden. Cameraland is de meest relaxte winkel waar ik ooit geweest ben, ga er graag heen, er wordt je niets opgedrongen, alles hangt van de klant af en zo hoort het ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tip-Top 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon TOP

Service
Prettige mensen
met hart voor de zaak en oog voor de klant

Assortiment
Fantastisch en zo dichtbij

Aanbeveling
Loop naar binnen en ontdek het zelf.

Extra toelichting
Top!!! Ga zo door Cameraland, de aanhouder wint.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arlette23 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
moet je huis niet uit

Service
heel snel geleverd...

Assortiment
zeer grote keuze

Aanbeveling
ik ben echt heel tevreden
ook wat prijs betreft !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews