Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 862 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tamahra 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik moest steeds als ik producten had geselecteerd en ik klikte er 1 aan alles weer opnieuw in stellen

Extra toelichting
Ik heb via de 2e hands een objectieve gekocht. Ziet er erg netjes uit. alleen schrok ik wel even toen ik de doos open deed. Ik zag namelijk alleen de tas die ik ook besteld had. Maar wat bleek zat de lenz al in de tas :D

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marikatje 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
word goed verzorgt

Service
snel en goed

Aanbeveling
echt goede cervis

Extra toelichting
ben echt goed ingelicht en goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita1703 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik ben in de winkel geweest en er werd helemaal met mij mee gedacht. Voor ik het wist stond ik met de juiste lens weer buiten, helemaal top!

Aanbeveling
goede service, kwaliteit en prijs!! een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Dommelvos 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
na bestelling twee dagen later bezorgd

Assortiment
Voldoende keuzemogelijkheden om een de juiste keuze te maken

Aanbeveling
Bestellingen via internet verliepen naar wens. Service in de winkel was uitstekend bij eerdere aankopen.

Extra toelichting
De bovenstaande argumentatie moet voor zichzelf spreken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene koster 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kom je wat kopen en weet je alle ins en outs van het artikel sta je zo weer buiten.
Wil je info,dan krijg je die ruimschoots!

Service
niet nodig gehad,alles wat ik gekocht heb werkt naar behoren

Aanbeveling
gewoon een goede zaak met kundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Digityzer 19-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en simpel

Service
Super volgende dag al in huis!

Assortiment
Erg groot en scherpe prijzen...

Aanbeveling
Snel en goedkoper dan concurenten

Extra toelichting
Als ik vergelijk met concurenten is dit super overzichtelijk en simpel levering erg snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma Twint 19-12-2013 In de winkel gekocht
Hoefplan in Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ben heel goed geinformeerd en de camera voldoet prima aan de eisen die ik had

Service
Heel klant vriendelijk namen veel tijd dringen niet aan

Assortiment
Heel veel keus en goede omschrijving van de verschillende camera's

Aanbeveling
Heb de winkel al aan verschillende mensen aanbevolen

Extra toelichting
Ben echt vol lof over de winkel en de manier waar op ik als leek geholpen ben,heb echt een camera die voldoet aan mijn wensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Coenraad Base 18-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
Het advies werd in een prettige sfeer gegeven, er werd goed geluisterd wat ik wilde hebben en de bediening was voldoende inhoudelijk deskundig.

Assortiment
Ik kende Cameraland niet totdat iemand mij 14 december jl. over deze winkel vertelde. Naar aanleiding van deze tip ben ik er direct heen gereden en was onder de indruk van het assortiment aan camera's.

Aanbeveling
In de regio Alkmaar is naar mijn idee geen betere winkel.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Henry D 18-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles gaat heel relaxed bij Cameraland. Ze nemen alle tijd voor je!

Service
Snel, zorgvuldig, degelijk, etc.. En heb je eens een keertje een "probleempje". Alltijd een oplossing klaar.

Assortiment
Alles aanwezig, behalve helaas Leica. Maar ik snap waarom.

Aanbeveling
Heb er al veel de kant van Alkmaar opgestuurd!

Extra toelichting
Lijkt me niet meer nodig toch?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Krewinkel. 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kijken, bestellen, betalen en een dag wachten; is dat gemakkelijk?

Service
zo besteld, zo gekregen, binnen 24 uur

Assortiment
ruim assortiment tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
ik beveel niet snel iets aan maar hier ben ik al jaren een tevreden klant, dus deze durf ik gerust aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mennozr 18-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jnssn 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
prima deal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H B te Pas 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, snel en niet duur.

Service
Goed, kunnen veel bedrijven wat van leren.

Assortiment
Heel veel producten voor een mooie prijs.

Aanbeveling
Ik like de pagina voortdurend en dat doe je niet als een bedrijf je niet bevalt

Extra toelichting
Bestelling correct en snel. Mooi product en prima prijs. Goed aanwezig op Facebook. Kortom een goed bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marga ronhaar 18-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Als een product niet goed werkt, dan wordt dat opgelost.

Assortiment
Producten waren voor 95% aanwezig

Aanbeveling
Prettige persoonlijke bediening en er wordt uitgebreid tijd voor je als klant genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein1834 18-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Parkeren is geen enkel probleem, ruime openingstijden, winkel oogt toegankelijk.

Service
Zeer prettige manier van omgang met klanten, humor, meedenken en adviseren. Rekening houdend met het budget van de klant, op geen enkele manier het idee gehad dat men mij een duurder product wilde verkopen! Goede uitleg over gebruik!

Assortiment
Uitgebreid assortiment, van goedkoop tot zeer duur. In het goedkope segment is duidelijk minder keus, maar dat wist ik van tevoren bij een winkel met dit uitgebreide assortiment.

Aanbeveling
Zeer zeker, uitgebreide keuze, je wordt als klant serieus genomen, men neemt de tijd voor je. Voldoende personeel om ondanks dat men de tijd voor je neemt, toch zo veel mogelijk klanten te helpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Samantha25 17-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk bestellen en afrekennen

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel artikelen in hun assortiment

Aanbeveling
Top webshop!

Extra toelichting
Eerste bestelling gedaan snel geleverd en goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bwgitmans 17-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling gemakkelijk via internet

Service
snelle levering

Assortiment
het artikel dat ik besteld heb was moeilijk verkrijgbaar op andere plaatsen

Aanbeveling
voor de snelle levering en het uitgebreid assortiment

Extra toelichting
prima assortiment en een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris04 17-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Gister besteld vandaag in huis

Assortiment
Voldoende keuze

Extra toelichting
Super snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Johan Vet 17-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is goed bereikbaar ook eventueel via internet.

Service
De service is goed, Ik heb nog geen retour ervaring. De verkoper heeft me wel gewezen op een niet tevreden garantie.

Assortiment
Vanwege het goede assortiment kom ik uit Den Ilp graag naar Alkmaar gereden omdat ik van te voren ook weet dat de spullen op voorraad zijn.
De prijzen zijn ook goed te noemen helemaal als je bedenkt dat het personeel allemaal kundige vaklui zijn die met plezier hun werk doen.

Aanbeveling
Vanwege het assortiment en de vaardigheid van het personeel beveel ik graag Cameraland aan. Ze dringen niet een eigen mening op maar vragen goed naar de wensen die de klant heeft om zodoende een goed advies te kunnen geven.

Extra toelichting
Ik kom al jaren naar tevredenheid bij Cameraland in Alkmaar. Er is altijd iets te doen zie www.cameraland.nl Ik heb ook hun facebookpagina geliked en wordt zodoende altijd op de hoogte gehouden van nieuwigheden en activiteiten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Imca Heinis 16-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Helaas was het produkt wat ik op de website vond, niet meer voorradig in de fysieke winkel. Maar ik werd alsnog verblijd met een goed alternatief.

Service
Prima service. We zijn snel het alternatieve produkt overeengekomen. Ik heb nog een ervaring met retourneren.

Assortiment
Mijn gevraagde produkt was niet meer verkrijgbaar. Blijkbaar een populair produkt wat heel snel uitverkocht was.

Aanbeveling
Prima winkel en website voor amateur en professional voor advies en aankoop!

Extra toelichting
Vond ik vroeger de winkel hoogdrempelig vanwege de service, nu kom ik graag om advies in te winnen en produkten aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Caroline van Rotterdam 16-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik had een Canon Legria HF-R406 besteld, maar de accu ontbrak. Even gebeld met de klantenservice. De accu werd dezelfde dag nog opgestuurd met een vriendelijke briefje EN een gratis SDHC kaart!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Mary de Boer 16-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
op de website was geen beschrijving aanwezig waaruit de flitsset bestond

Service
Er werd ruim de tijd genomen voor uitleg en meedenken over de mogelijkheden

Aanbeveling
Er wordt altijd ruimschoots de tijd genomen voor uitleg en het beantwoorden van de vragen door deskundig personeel.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Weidijk 16-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk in bereikbaarheid, omgang met de klanten

Service
Meer dan genoeg tijd wordt er aan de klant besteed, goede informatie niets is teveel. Wij zijn hier zeer tevreden over

Assortiment
Tja, wat hebben jullie niet in huis.....nagenoeg alles

Aanbeveling
Ik stuur al heel lang iedereen die iets wenst te kopen op camera gebied naar jullie toe

Extra toelichting
Gewoon goed......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnesinwoordenbeeld 16-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de winkel is heel veel op voorraad en je kan alles uitproberen zodat je een goed beeld krijgt van de kwaliteit en hoe iets werkt.
En de webshop is ook nog eens heel uitgebreid.

Service
Duidelijke uitleg. Er worden (vrijblijvend) goede ideeën aangedaan. Enthousiast, deskundig en met begrip voor jouw portemonnee.

Assortiment
Groot, qua merken, types en accessoires.

Aanbeveling
Ik ken Cameraland ook van mond op mondreclame en die aanbeveling was zeer terecht.

Extra toelichting
Het enthousiasme van de medewerkers is aanstekelijk. Goede uitleg en veel uitprobeermogelijkheden. Klantvriendelijk als het gaat om ruilen en eventuele problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PMB11 15-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
heel goed en snel
personeel heel professioneel

Assortiment
heel groot en niet al te duur
2de hands spulletjes lekker goedkoop en met lange garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W Nijhoff 15-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bereikbaar en goede service.

Service
Goede kennis van zaken en meedenken met behoefte van klant

Assortiment
Veel keuze zelfs in occasions.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.A. groot 15-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kleine winkel met een groot assortiment

Service
Medewerker hebben kennis van zaken.

Assortiment
Heel veel!!

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Gewoon goed

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk nikon 15-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Fijne en rustige bediening

Extra toelichting
Een fijne bediening ze nemen de tijd voor je.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric van Lieshout 14-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kijken in de shop, reserveren en halen als het mij uitkomt.

Service
Winkelen onder het genot van een bak koffie

Assortiment
Ze hebben gewoon alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.J. Harms 14-12-2013 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Vrenegoor 14-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zie hieronder.

Service
Zie hieronder

Assortiment
Zie hieronder

Aanbeveling
Zie hieronder

Extra toelichting
Ruim assortiment, advies en uitleg over product en productkeuze. Service indien nodig en vriendelijk personeel. Ze lijken hun klanten ook nog te kennen Of anders doen ze goed hun best te doen alsof :-)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dave van der Lee 14-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gemak zit in het snel op zoeken van wat je zoekt en in een oogopslag zie wat de voorraad is.

Service
Direct antwoord op een gestelde vraag (rechtstreeks via de website en e-mail verkeer.

Accuraat met wat belooft is ofwel erg betrouwbaar.

Assortiment
Alles wat mij hartje begeert.

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Klein 13-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het bestelproces verliep gemakkelijk en vlot. Afwaardering door de onmogelijkheid om een ander Afhaalpunt te selecteren. Steevast blijft deze staan op de eerste van de 4 keuzemogelijkheden. Wel gaf Cameraland aan dat het probleem bekend is en dat er wordt gewerkt, maar hier nu niets aan kunnen doen.

Service
Snelle reacties op emails.

Assortiment
In vergelijk tot andere (web)winkels mag het assortiment wat ruimer zijn. Ook is het geheel niet zo heel erg overzichtelijk.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hanneke van Hattem 13-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is erg handig via een fb link op de site te komen bij het juiste product.

Service
Gisteren besteld , vandaag in huis

Assortiment
Er is zoveel dat ik er hebberig van werd

Aanbeveling
Als de lens het gaat doen zoals verwacht dan kan ik echt iedereen aan rade bij jullie te kopen

Extra toelichting
Ik vind het een hele leuke Facebook pagina en kijk er iedere dag wel even, Dat het gecombineerd wordt met zo mooie website maakt het nog meer af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han Remmerswaal 13-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede toegankelijke site.
Goede uitleg ter ondersteuning van de keuze.

Service
Het loopt allemaal zoals is beloofd.

Assortiment
Lijkt mij ruim voldoende.

Aanbeveling
Ik ben tevreden, dus een ander zal dat ook zijn.

Extra toelichting
Prima en toegankelijk bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hartho 13-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Het was nog mooier geweest als alle benodigdheden bij elkaar stonden.

Service
Als je nog hoger dan een 10 kon geven deed ik dat. Ik had n.l. een verkeerd sd kaartje besteld bij de camera. Maar door het super meedenken van de persoon die dit verzorgd heeft, kreeg ik toch de juiste. Bovendien geld terug in een enveloppe. helemaal geweldig. Mijn hartelijke dank..

Aanbeveling
Alleen al voor de service. Je hebt niet het gevoel dat het zo maar een webwinkel is.

Extra toelichting
Nog een opmerking. Niet te vroeg zijn met het versturen van een beoordelingsformulier. Ik kreeg het pakje ( kennelijk een fout bij post nl ) gisteren pas geleverd, maar al wel 2 x de vraag te beoordelen. Verder zoals boven vermeld heel erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit Frijstein 13-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makelijk

Service
Snel

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Ik doe niet anders

Extra toelichting
Het is heel makkelijk via de website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcia Duarte Photography 13-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Herm 12-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zeer tevreden, snel het product zonder mankeren in huis. Werd zelfs telefonisch benaderd omdat een van de producten niet in voorraad was. Bij deze werd een alternatie aangeboden. Heel fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e te h 12-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snelle eenvoudige handelingen om mijn bestelling te plaatsen

Service
meteen een mail van bestelling, versturen product.

Assortiment
voor mij ruim voldoende

Extra toelichting
prijs kwaliteit / service verhouding zoals versproken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

juffie3 12-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Zeer bekwaam personeel, met verstand van zaken, ieder zijn professionalisering.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bert Knoppert 12-12-2013 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel goed bereikbaar met voldoende parkeer gelegenheid

Service
Goede, vakkundige voorlichting

Assortiment
Zeer uitgebreide keus

Aanbeveling
Ik heb zelf een zeer goede ervaring gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan Berkhout 12-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klikken en je hebt het besteld.

Service
Snelle levering en in de winkel krijg je altijd goed advies.

Assortiment
Ruime keuze uit diverse artikelen.

Aanbeveling
Voor mensen die geen verstand hebben van fotografie zal ik voor informatie over diverse soorten camera's zeker adviseren om naar Cameraland te gaan in Alkmaar.

Extra toelichting
Op de site meteen gevonden welke zonnekap ik nodig had voor mijn lens. Besteld en de volgende dag had ik hem al in huis. Top service noem ik dat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Noorland 11-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rolanddefrens 11-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Oers 11-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een goede omschrijving van het product met een duidelijke foto erbij

Service
terugkoppeling met bezorgdatum en track an trace

Assortiment
jammer dat er populaire producten zijn uitverkocht,
maar vaak is er een goed alternatief

Aanbeveling
dit is nog een van de echte fotozaken

Extra toelichting
Ben vorig jaar in de zaak geweest, koffie, vriendelijk en kundig personeel. en de special in de kerk in alkmaar was natuurlijk een topper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Meijssen 11-12-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het is duidelijk, op merk ingedeeld

Service
het personeel is aardig en volgens mij zeer deskundig, ik krijg nooit het idee dat er alleen maar geld aan mij moet worden verdiend

Assortiment
edr is veel canon , mijn merk . voor de rest heb ik geen idee, o ja , er zijn ook tassen , statieven en de hele santekraam

Aanbeveling
dit doe ik dus al regelmatig !!!!!

Extra toelichting
via facebook kwam ik achter cameraland, ik ben in de winkel geweest en ben perfect geholpen, lens die stuk ging werd gewoon vervangen, camera twee keer schoongemaakt in |Alkmaar, op facebook meteen een reactie gehad opo miojn vraag , prima personeel met alles wat ik nodig heb. ga ik wat nieuws kopen dan weet ik jullie te vinden !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MacFrankyII 11-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel. Hoeft niet te zoeken. Searchengine werkt ptima.

Service
Snel te woord gestaan na telefoontje

Assortiment
Vond wat ik zocht

Aanbeveling
Snelst en goedkoopst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge1000 10-12-2013

Algemene score

7,0

Gemak
Prima, maar zie opmerking hieronder.

Assortiment
Prima

Extra toelichting
Beste Cameraland, Graag wil ik jullie helpen zodat jullie betrouwbare reviews krijgen. Ik krijg namelijk al een mail om deze beoordeling in te vullen terwijl ik mijn product nog niet ontvangen heb. Hierdoor kan ik geen totaaloordeel geven over jullie service. Tevens loopt er iets niet helemaal goed in jullie e-mailprogramma, er staat namelijk " Beste #KLANTACHTERNAAM#," boven de mail. Dat lijkt mij niet helemaal de bedoeling. Tot dusver. Zodra ik mijn product heb ontvangen wil ik graag feedback geven.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

ferschuur 10-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website. Bestellen en betalen verloopt logisch.

Service
's Avonds besteld. Direct bevestiging per email en een dag later al bezorgd.

Aanbeveling
Ruim assortiment, scherpe prijs, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews