Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6228 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 963 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bhrpebo 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kwam naar een open dag voor lensbaby. Perfecte uitleg en demo. Omdat ik niet om de hoek woon geen tien

Service
uitgebreide demo en verdere personeel ook heel vriendelijk

Assortiment
Volgens mij hebben ze alles

Aanbeveling
Niet helemaal in de buurt, maar wel steeds demo's, open dagen fotoshoots e.d.

Extra toelichting
meer dan alleen een verkoopbalie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corinne delis 28-10-2013 In de winkel gekocht
amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik vind de service super omdat ik toen ik aangaf interesse te hebben in een upgrade van mijn lens ik gratis de nieuwe lens mocht uitproberen.

Assortiment
Ik heb nog nooit gehad dat jullie het niet in huis hadden

Extra toelichting
Super winkel, online alswel de winkels zelf waar ik in alle twee vaker ben geweest. Vooral het huurgedeelte is voor mij belangrijk geweest. Mensen achter de toonbank met kennis van zaken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dumbell59 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Altijd zijn de aankopen super verlopen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kanarie47 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima bestelsysteem, maar ik ga altijd naar de winkel en wordt altijd deskundig geholpen

Service
Je krijgt als klant een zeer goed advies en er wordt ruim tijd aan je besteed.

Assortiment
Ik heb nog nooit meegemaakt dat iets niet te krijgen is.

Aanbeveling
Ik heb een keer zelf een fout gemaakt met het kopen van een canon lens jas (ik weet niet hoe de naam is) Ik had een te kleine gekocht, uitgepakt, maar ze stuurden netjes de juiste maat op.

Extra toelichting
Ik heb een keer zelf een fout gemaakt met het kopen van een canon lens jas (ik weet niet hoe de naam is) Ik had een te kleine gekocht, uitgepakt, maar na gebeld te hebben stuurden ze netjes de juiste maat op.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maurice hoogeboom 28-10-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is voor mij in de buurt en je kan altijd even binnen wandelen voor wat informatie

Service
De mensen in de winkel nemen altijd de tijd voor je of je nou voor een accu kom of een camera van over de 1500 euro dat maakt hun absoluut niet uit.

Assortiment
Het is net een snoepwinkel en mijn portomonee is meestal niet blij met me als ik op bezoek ben geweest maae dat is mijn eigen schuld haha

Aanbeveling
Ik zou hem aan iedereen willen aanbevelen want het is gewoon top daar

Extra toelichting
Ik denk dat wat ik al gescheven heb genoeg is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jans54 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
We zijn naar de winkel toegereden en hadden daarna de camera al mee naar huis dit vonden wij gemakkelijker dan via internet
Ook kon je hier vanalles vragen dat kun je via het internet niet doen

Service
We werden heel vriendelijk en proffesioneel te woord gestaan en alles werd op onze wensen aangepast zodat het gemakkelijk werd om een camera te kopen.

Assortiment
Er werden cameras gepakt naar onze wensen die waren ruim voloende

Aanbeveling
We vonden dat we vakkundige en vriendelijke uitleg kregen en werden niet gepusht om iets te kopen.

Extra toelichting
We vonden het een prettige winkel met vriendelijk en vakkundig personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helmar Franke 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site met goede informatie

Service
Ook al is het druk in de winkel, ze nemen uitgebreid de tijd voor je voor een goed en gedegen advies.

Assortiment
Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het wel. En anders een uitstekend en vaak beter alternatief.

Aanbeveling
Alles is heel duidelijk op de site en in de winkel uitgebreide toelichting mogelijk.

Extra toelichting
Hier nemen ze tenminste nog de tijd voor je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lodewijk Boellaard 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb zelfs in de winkel online betalingen gedaan wanneer het bedrag te hoog was om te pinnen. Zo gepiept.

Service
Zelden extra service nodig gehad, maar de keer dat dat zo was werd adequaat geregeerd.

Assortiment
Bijna alles is in voorraad :-)

Aanbeveling
De beste fotosite/zaak van Nederland. Ook veel aanvullende activiteiten. Prima website; ook interessante Facebook

Extra toelichting
Bedrijven als Cameraland.nl zijn zeldzaam. Deskundigheid, uitgebreid assortiment, goede service en stimulerende initiatieven en activiteiten, perfecte presentatie via internet en sociale media gaan allemaal hand in hand. Daarnaast ben je zelden ergens anders goedkoper uit. Toponderneming! Een begrip in fotograferend Nederland :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

videofilmer43 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zowel in de winkel als op de website werd je prima geholpen.

Service
Snel en to the point geholpen.

Assortiment
Keuze genoeg.

Aanbeveling
een winkel met gemotiveerd en deskundig personeel.

Extra toelichting
Prima zaak met een rijk assortiment en ter zake kundig personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennis Claessens 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Goeie winkel met professionele bediening. ONtzttend veel op voorraad, de kans is klein dat je er niet slaagt! De vernieuwde website vindt ik zelf wat minder gebruiksvriendelijk dan de oude, alhoewel er wel meer functies bij zijn gekomen en het uiterlijk ervan is zeker opgeknapt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

R.Bakker23 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is overzichtelijk. Snel producten te vinden.

Service
Uitstekende service, kennis van zaken.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Hierin onderscheid cameraland zich aanmerkelijk van anderen.

Aanbeveling
Iedereen die een camera wil kopen adviseer ik om naar cameraland te gaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemiek 111 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik woon in Alkmaar, 7 min.fietsen en ik bendur...

Service
Laatste tijd een lens gekocht die niet op mn voorkeurslijstje stond. Me blind overgegeven ad enthousiaste aanbeveling en...geen spijt van gehad..
Ook mn toestel laten checken en voor laten doen hoe je de sensor kan schoonmaken.
Allemaall perfect gedaan..

Assortiment
Tot nu toe alles wat ik op het oog had kunnen vinden in de winkel of op de website

Aanbeveling
Zie boven ! Geen enkele klacht so far..

Extra toelichting
Zie bovenstaand. Tot nu toe geen enkele klacht bij de aankopen die ik gedaan heb. Wordt ook uitermate vriendelijk te woord gestaan. Ik blijf komen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bangalo 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website. Makkelijk parkeren voor de deur.

Service
Deskundige advisering en een snelle respons

Assortiment
Breed assortiment, helaas niet altijd alles op voorraad

Aanbeveling
Heb ik al een paar keer gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne van Versendaal 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel parkeerruimte in de buurt.
En ook via de website gemakkelijk alles te vinden.

Service
Vakkundig personeel wat onmiddelijk voor je klaar staat.

Assortiment
Wat voor mij belangrijk is ook veel professionele apparatuur op voorraad.

Aanbeveling
Ik heb zéér goede ervaring met Cameraland.
Reeds meerdere aankopen daar gedaan.
Ook enkele maanden geleden nog een Redged carbon statief aangekocht.

Extra toelichting
Om kort te gaan alleen maar positieve ervaring ondervonden bij Cameraland. Ook wel via de webshop perfect geregeld en snelle verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Bolijn 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Direct contact met verkoper en prima bereikbare winkel.

Service
Goed meegedacht over de aanschaf van het juiste type extra batterij!

Assortiment
Voldoende ruim assortiment aanwezig.

Extra toelichting
Goede service en klantgerichtheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Wilbrink 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitzoeken op internet en afhalen in de winkel. Kan niet mooier toch!

Service
Deskundige mensen in de winkel! hoe anders dan een media markt e.d.

Assortiment
gewoon heeeeeel veel!

Aanbeveling
je wordt vakkundig geholpen. en krijgt goede adviezen. ze proberen je niet iets aan te smeren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MSteen 28-10-2013

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website , direct gevonden wat ik zocht met uitgebreide beschrijving erbij ! Betalen via iDEAL en de volgende dag in huis ! Super !

Service
Alles heel uitgebreid omschreven op de site, ik had het gekochte artikel al in de winkel bekeken . Bestellen was simpel

Extra toelichting
Alles naar wens, een heel klein deel van het assortiment is concurrerend, maar voor mij is klantvriendelijkheid en service belangrijker dan een iets lagere prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa de Jong-Severijns 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis kun je via internet al het uitgebreide assortiment van Cameraland bekijken. Daarnaast kun je ook via internet de bestelling plaatsen, zelf had ik de voorkeur voor het ophalen van de camera in de winkel.

Service
De medewerkers van Cameraland hebben me prima geholpen en goed advies gegeven over een geschikte camera en accessoires. Daarnaast kon ik ook heel gemakkelijk wat accessoires ruilen.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid; via internet is ook prima te zien of een product op voorraad is of niet. Daarnaast hanteren ze aantrekkelijke prijzen voor de producten.

Aanbeveling
Deze winkel ga ik zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Cameraland heeft me prima geholpen, er loopt zeer kundig personeel rond en ik heb nog niet eerder zo'n uitgebreid assortiment gezien. Daarnaast organiseren ze regelmatig gratis demonstraties in de winkel en workshops die je tegen geringe vergoeding kunt bijwonen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

basketbal17 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
de manier om te bestellen is
easy

Service
mijn hoogste waarde altijd
indien alles naar wens en het
juiste artikel bevat

Assortiment
ik denk dat er van de firma's
uit nog een betere aanvullende
gama kan naar jullie toegericht worden

Aanbeveling
heb dat aan mijn medestudenten
fotografie al doorgegeven
Het is nu aan hen

Extra toelichting
Al bij al naar prijs, kwantiteit en kwaliteit speel je zeker een rol.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Raindrop.nl 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Men komt precies dat gene aandragen wat je nodig hebt.

Service
Service is echt goed.

Assortiment
Ze hebben eigenlijk alles wat je kan bedenken.

Aanbeveling
Echt een toppertje!

Extra toelichting
Men komt precies dat gene aandragen wat je nodig hebt. Service is echt goed. Ze hebben eigenlijk alles wat je kan bedenken. Echt een toppertje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

foto Bert 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik neem aan het gemak van bereikbaarhed.
Goede parkergelegenheid vor de deur.

Service
Niets te veel voor de medewerkers. Goede adiezen.

Assortiment
Heel rui gesoorteerd.

Aanbeveling
Odat Camaraland veel keuze is en goede service en adviezen heeft.

Extra toelichting
Zieboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Calvados2013 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is zeer overzichtelijk, je kunt per merk, artikel,...zoeken, ideaal

Service
Ik ben goed geadviseerd en medewerker gaf zelf advies om een goedkope lens te kiezen want deze was kwalitatief net zo goed als degene die ik wilde. Later heb ik toch nog geruild maar dat was geen enkel probleem

Assortiment
Ik vind dat ze een heel groot assortiment hebben

Aanbeveling
Bij deze winkel heb ik het gevoel dat de medewerkers ruime kennis hebben van de produkten en ze zijn klantvriendelijkheid

Extra toelichting
Ik ben nu een aantal keren bij dezeCameraland geweest en ben altijd goed geholpen maakt niet uit door wie je geholpen wordt service level is hoog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benny L'Homme 28-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zonder verplaatsing tussen een ruim aanbod kunnen kiezen

Service
Wanneer informatie gevraagd wordt, wordt die ook vlot, duidelijk en uitgebreid overgezonden.

Assortiment
De laatste nieuwigheden. Van verschillende merken een ruim aanbod.

Aanbeveling
Heel graag.

Extra toelichting
Niets dan positieve ervaringen met Cameraland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iderooij 28-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site makkelijk alles te vinden

Service
netjes gebeld dat het artikel een dag later geleverd zou worden

Assortiment
veelzijdig

Aanbeveling
duidelijke site goede service

Extra toelichting
duidelijke site goede service snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WéPé Fotografie 28-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geen probleem met de site

Service
snelle levering

Assortiment
zeer ruime keus!

Aanbeveling
met een gerust hart aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

reedland 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Alles is gemakkelijk te vinden , kennis is niet echt nodig

Service
Niets op aan te merken, heb de service eigenlijk niet nodig gehad.

Extra toelichting
Gewoon een goede winkel met een groot sortiment, vriendelijke verkopers als je in de winkel komt. Al met al to. Je wordt als koning behandeld; de klant is immers .....

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sony A58 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website. Aankoop uiteindelijk in de winkel gedaan. We wilden extra advies hebben.

Service
We werden goed en vakkundig geholpen.
Camera was op voorraad en dus gelijk meegenomen..

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment tegen concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Zie bovenstaande motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ABosker 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
zocht een camera, had veel keus bij cameraland

Extra toelichting
prima site, snelle levering, concurrerende prijzen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Carmen Wannee 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Mensen in de winkel nemen de tijd voor je. De winkel is makkelijk te bereiken en genoeg parkeerplaats. Ruim assortiment in de winkel

Assortiment
Ruim assortiment aanwezig.

Aanbeveling
Goede hulp/ overzichtelijk/makkelijk bereikbaar.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Antoon Leurs 28-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer toegankelijk en items zijn makkelijk te vinden

Service
supersnelle levering, goede informatie over status levering en goede en snelle beantwoording van vragen

Assortiment
alles wat ik wilde vinden heeft cameraland

Aanbeveling
ik heb deze winkel al vele malen aanbevolen. zeer goed

Extra toelichting
Er is geen andere webwinkel waar de service, het assortiment en de snelheid zo goed is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Gozeling 28-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het gehele assortiment op de website, kom je er niet uit dan kan je altijd advies vragen

Service
goede bereikbaarheid van de website, het gemak van ideal betalen vlotte levering

Aanbeveling
welke andere winkel heeft zo'n groot assortiment?

Extra toelichting
groot assortiment, goede prijs, ideal betaling, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Holstvoogd 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PieterVR 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima website, en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

1814 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gratis parkeren. Overzichtelijk winkel.

Extra toelichting
Goed advies gekregen, ook over objectieven die ik al had, en hoe die met nieuw camera zouden werken. Opties goed uitgelegd, zonder mij alleen iets te willen verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosemaryn 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldige zaak, die alles klaar heeft en weet wat bij jou en je camera past!

Service
Hele goede kennis over alle camera's en waar jij naar opzoek bent!

Assortiment
Zeer breed, heeft alles ter beschikking waar jij naar opzoek bent.

Aanbeveling
Hele goede zaak op camera gebied!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leggie 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colin Barron 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Extreem vriendelijk en klant gerichte medewerkers die tijd voor de klant hebben, bij groot of kleine aankoop.
Uitstekende inruil mogelijkheden met een eerlijke inruil prijs.

Service
Extreem vriendelijk en klant gerichte medewerkers die tijd voor de klant hebben, bij groot of kleine aankoop.

Assortiment
Ik heb tot op heden nooit op een gewilde aankoop moeten wachten, altijd op voorraad.
Absoluut top

Aanbeveling
Top winkel met een uitstekend assortiment. Ik heb tot op heden nooit op een gewilde aankoop moeten wachten, altijd op voorraad.

Extra toelichting
Ik ben circa 2007 bij het filiaal in Alkmaar binnengewandeld. Heb nog nooit een negatief aspect van deze winkel kunnen vinden op basis van prijs, klantvriendelijkheid, gemak en asssortiment op voorraad. Ook een goede tweede hands assortiment dat vaak veranderd. Deze zaak is zeer geschikt voor alle fotografen van beginnende amateur tot hardcore pro, top..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SFerdi 28-10-2013

Algemene score

7,5

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ruud Oterdoom 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
verstand van Zaken erg goed

Service
Kan snel ruilen

Aanbeveling
parkeer gelegenheid

Extra toelichting
Sony producten

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Geregmond 28-10-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel makkelijk om een keus te maken op een duidelijke site

Service
De eerste camera was niet war we er van verwachte.Deze werd echter zonder problemen omgeruild

Assortiment
Vrijwel alle merken zijn vertegenwoordigd

Aanbeveling
Goede service,vriendelijk personeel en ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Nooij 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De beste winkel met heel veel assortiment en kennis dichtbij huis.

Service
In de winkel helemaal oké, maar bij mailverkeer kan het beter.

Assortiment
Grenzeloos veel!!!

Aanbeveling
Dicht bij mijn huis is er niet beter.

Extra toelichting
Ik zou elke week wel een nieuwe camera willen kopen bij Cameraland.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sleuw 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corason 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Enorme keuze, veel kennis bij personeel, goede parkeermogelijkheid.

Service
De service is gebaseerd op het inlevend vermogen van het personeel. Groot dus.

Assortiment
Vrijwel compleet overzicht, ook sterk in gebruikte apparatuur en accessoires.

Aanbeveling
Volledig.

Extra toelichting
Het is een feest om naar deze winkel te gaan, hoewel mijn portemonnee er vaak anders over denkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 1098 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
altijd netjes geholpen en op gelost.

Assortiment
juiste uitleg en advies gekregen, precies wat we wilde hebben/

Aanbeveling
ieder die een nieuw toestel of onderdeel wil aanschaffen.

Extra toelichting
na diverse reparaties aan onze compact camera, heeft camaraland geregeld dat we het totale aankoopbedrag terug krijgen en hebben een vergelijkend toestel aangeschaft. na diverse problemen een fantastische oplossing, prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton1104 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima geholpen, ik kwam voor een duurdere camera, maar de verkoper adviseerde mij een goedkopere camera. Dit heeft mij het gevoel gegeven dat Cameraland echt voor mij de juiste camera heeft geadviseerd.

Assortiment
Door veel soorten camera's te laten uit testen, is bewezen dat het assortiment uitstekend is.

Aanbeveling
Ik heb deze winkel al verschillende keren aanbevolen, omdat dit een betrouwbare winkel is.

Extra toelichting
Deze winkel is voor mij de winkel om voor mijn hobby het fotograferen de volgende keer weer voor advies en aankopen te bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk van Mourik 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alle informatie snel te vinden en ruim voldoende

Service
goed geholpen en geadviseerd

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
als je een advies wil of een gedegen uitgebreide begeleiding bij je aankoop, dan ben je hier aan het juiste adres

Extra toelichting
Vakkennis, service Inrichting, assortiment maken voor zowel de professionele als de amateur de fotozaak van de regio

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry Melters 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website geeft duidelijke overzichten, de winkel heeft de voorraad op orde. Tevens is de winkel heel goed bereikbaar

Service
Een probleem met een accu werd snel en vakkundig opgelost

Assortiment
Uitstekende keuze, goede voorlichting

Aanbeveling
Prettige sfeer, soms iets te lange wachtrij (erg populair zijn ze!)

Extra toelichting
Prettig, vakkundig, snel en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotoshot 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik koop vaker in de winkel en wat mij opvalt is de enorme kennis die de personeelsleden hebben van hun producten en de vriendelijkheid.

Assortiment
Fantastische sortering

Aanbeveling
Op basis van de bovenstaande criteria, dus van ganser harte.

Extra toelichting
Cameraland hanteert in de winkel dezelfde prijzen als op internet.Je kunt op internet uitzoeken wat je denkt nodig te hebben en in de winkel kun je je keuze voorleggen aan het personeel die je dan ook nog een gedegen advies kunnen geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pheiligenberg 28-10-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede parkeerplaats makkelijk aan te rijden en gratis parkeren

Service
nemen alle tijd voor je om zaken uit teleggen en te demonstreren ook uit uitvoerig proberen is geen punt echt heel fijn

Assortiment
ik heb nog nooit iets niet gevonden

Aanbeveling
ik beveel deze winkel aan aan al mijn fotografie kennissen van wegen boven staande punten ga zo door

Extra toelichting
fijne mensen met verstand van zaken goede adviezen in diverse prijs klasse voor ieder wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Warnars 28-10-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede informatie. Als je ver weg woont is het gemakkelijk om telefonisch goede informatie te krijgen

Service
Geweldige service. Het apparaat wat ik wilde was niet in voorraad. Zodra het binnen was, keurig gebeld.

Assortiment
Volgens mij is alles in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews