Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 955 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Naam Berg 12-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
groot assortiment, wordt vakkundig beraten, daardoor moet je niet lang zoeken.

Service
Als Produkt niet aan de eisen voldoet, snelle omruil mogelijk

Assortiment
Zeer groot.

Aanbeveling
Rustige, duidelijke uitleg bij aankoop of inruil van Produkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennoz 11-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JanH23 11-01-2014

Algemene score

10,0

Gemak
Alles verliep vlekkeloos

Assortiment
ruim

Extra toelichting
Veel info en Tips op de pagina

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique Heldens 11-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
telefonisch goed advies gekregen bij de aanschaf van een objectief

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jeroen Nieuwenhoff 10-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Kan makkelijk de producten vinden op de pagina

Service
Nog een ervaring mee gehad

Assortiment
Ruime keuze. Neem deze winkel in mijn vergelijkingsoverzichten.

Aanbeveling
Geen min punten. Dus prima winkel die ik ook kan aanbevelen voor andere

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Sjaak van Die 10-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb eerst gebeld met de vraag of iets te krijgen was en vroeger woonde ik in Haarlem en kocht ik vaak in de winkel in Alkmaar nu woon ik in Elim en bestelde voorts via de website

Service
Er was iets misgegaan met de bestelling, ik had mijn adres opgegeven voor aflever adres en tot mijn verbazing is het afgeleverd op een afhaal adres dit was echter bij mij om de hoek maar ik vond het vervelend en heb dit toch even gemeld, excuses gekregen en zouden uitzoeken waarom dit was gebeurd men heeft mij terug gebeld dat men niet wist hoe dit fout kon gaan.

Assortiment
Het assortiment is enorm en dat was mij al bekend want als iemand uit mijn kennissen kring iets speciaals moet hebben verwijs ik steevast naar cameraland

Aanbeveling
Zie hier boven ik stuur altijd mensen door om eens bij cameraland te kijken of te informeren

Extra toelichting
Cameraland is voor mij de enige fotografie winkel in zijn soort ik heb wel eens dichter bij huis gekeken maar kom toch altijd weer uit in Alkmaar. Meestal stel ik mijn aankopen uit voor de zomer want dan gaan we met de caravan een weekje naar Limmen en dan kan ik de foto boodschappen doen. en dan gaan we vaak via zuid Holland en Brabant weer richting Drenthe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernd23 09-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website van Cameraland is heel toegankelijk en duidelijk.

Service
Bij mijn laatste bestelling was niets mis. Bij een vorige moest het product (tas voor statief) retour gestuurd worden, omdat de tas te krap bleek. Na retournering ontving ik zeer vlot een iets ruimere statieftas. Service is o.k.

Assortiment
Ruim assortiment, veel keuzemogelijkheid.

Aanbeveling
Om redenen van: duidelijke website, ruim assortiment, vlotte levering, goede service.

Extra toelichting
Mijn beoordeling is gebaseerd op: -goede website, toegankelijk, duidelijk -ruim assortiment -vlotte levering -goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Perfors 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk zoeken op een overzichtelijke site

Service
Kreeg bijna direct een mailtje dat er een besteld artikel niet voorradig was.

Assortiment
Ruim assortiment en je kan makkelijk zoeken oa op merk ed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel van Zelst 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel op voorraad en goede kwaliteit

Service
Goed en duidelijk uitleg

Assortiment
Zie 1,2,

Aanbeveling
Goede uitleg en duidelijk uitleg over de verschilllende kwaliteiten.

Extra toelichting
Goede kwaliteits winkel met personeel die er verstand van hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Land1 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In de winkel met alle rust en gemak geholpen om de juiste keuze te maken.

Service
Werd echt meegedacht over waarom hoe en wat is handig.

Assortiment
Ruim compleet assortiment. Voor ieder budget iets.

Aanbeveling
Voor een eerlijk advies zeker.

Extra toelichting
Zoals ook al aangegeven. Zijn we eerlijk, duidelijk eb behulpzaam geholpen. Precies waarvoor we kwamen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterje1963 07-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Men neemt gewoon de tijd voor elke klant, dat merk je als je er staat te wachten. Wachten is altijd minder leuk, maar daarna wordt dit volledig goed gemaakt met uitstekende service.

Service
Ben fantastisch geholpen met erg goede adviezen en tips, echt toppie!

Assortiment
Er is zoveel keus dat het je duizelt, daarom is advies een echte noodzaak.

Aanbeveling
Vanwege de keuze en service zou ik het zeker aan anderen aanraden daar eens te gaan kijken. Tevens is het een van de weinige winkels in de regio met zoveel keuze.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met deze winkel, ook al kostte de aankoop best wel geld, ik ging erg blij en tevreden terug naar huis.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Henriette Veld 07-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kan gewoon naar de winkel toe en dan wordt ik zeer goed geholpen. Ook als ik bel, wordt ik goed te woord gestaan.

Service
Ik had zelf een goede flitsset uitgekozen, maar kreeg op advies daar een veel goedkopere, maar voor mij veel betere flitsset!!!!

Assortiment
Alles is te bestellen, mits het al niet in het assortiment zit.

Aanbeveling
Doe ik al geregeld

Extra toelichting
Heb ik net hierboven gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansdefotograaf 07-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Aanbeveling
aan iedereen die serieus fotografeert

Extra toelichting
Zeer vakkundige en enthousiaste medewerkers die met je meedenken over de aanschaf. Het is altijd weer leuk om er iets aan te schaffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sww 07-01-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online uitgezocht en daarna in de fysieke winkel gehaald.

Service
Netjes en vakkundig geholpen.

Assortiment
Veel keuze

Extra toelichting
Prettig geholpen en accessoires uitzoeken gaat soms makkelijker in een fysieke winkel dan op het web.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans van veelen 07-01-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de omgang van het personeel met de klant. Kwam hier voor het eerst en voelde mij meteen thuis.

Service
was op de motor en kreeg gelijk een bak koffie.....TOP!!!

Assortiment
te gek...

Aanbeveling
ja

Extra toelichting
Hele gemotiveerde indruk over het personeel. Hartelijke en welkom.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R. Groeneveld 06-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles overzichtelijk op een duidelijke en snelle site! Ook de telefonische bereikbaarheid heb ik als uitstekend ervaren, prima geholpen door de medewerkster en professioneel en behulpzaam verder geholpen.

Service
Prima > het was geen probleem om diverse objectieven te bekijken om mijn vragen te kunnen beantwoorden, super klantgericht!

Aanbeveling
snel, behulpzaam, eerlijk, goed bereikbaar en ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark v. D. 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een duidelijke site, goed overzichtelijk. Ook de winkel zelf is goed bereikbaar en er is voldoende parkeer ruimte

Service
Kundige medewerkers in de winkel, ze nemen ondanks drukte in de winkel voldoende tijd voor je, en geven duidelijk en goed advies

Assortiment
Ik was op zoek naar een betaalbare occasion, gevonden via de site en was dus voorradig. De indruk van de winkel is een heel breed assortiment met een grote voorraad, ruim voldoende dus

Aanbeveling
Een fijne goed bereikbare winkel, met kundige en prettige medewerkers, en voldoende voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertmorsink 06-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wat je van een online winkel mag verwachten.

Service
Vlekkeloos.

Assortiment
Ik vind eigenlijk altijd wel wat ik zoek.

Aanbeveling
Op dit gebied is er volgens mij geen betere.

Extra toelichting
Het product bevalt overigens ook. Het is een prachtige aanvulling op mijn lensverzameling. Het handmatig scherpstellen is voor het type foto wat ik met deze lens wil maken geen probleem en de kwaliteit van de foto's is boven verwachting goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Steinvoorte 06-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex_84 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website.
Goede informatie bij productomschrijving.

Service
Het bestelsysteem op de website werkt gemakkelijk.

De medewerker aan de telefoon gaf snel antwoord.

Product op tijd geleverd.

Assortiment
Het product dat ik nodig had, was op voorraad en voor een nette prijs

Aanbeveling
Prettige ervaring, deskundige medewerkers. Leuke Facebook pagina om te volgen als je van fotografie houdt.

Extra toelichting
Duidelijke website, prettige ervaring, deskundige medewerkers. Leuke Facebook pagina om te volgen als je van fotografie houdt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bernard smolenaars 06-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ik kon het gezochte artikel gemakkelijk op uw site vinden en de boekingsprocedure was ook gemakkelijk

Aanbeveling
Mooi assortiment met goede product omschrijvingen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

M. Steinvoord-Verkerk 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Ze hadden de camera op voorraad die ik zocht.

Aanbeveling
Deze winkel beveel ik aan iedereen aan!

Extra toelichting
Deze winkel is top! Veel personeel zodat je niet lang op je beurt hoeft te wachten, duidelijk en eerlijk advies en zeer vriendelijk en deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Brochard 05-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere website

Service
Vragen duidelijk beantwoordt

Assortiment
Wat ik zocht was op voorraad

Aanbeveling
Ik ga dat zeker doen

Extra toelichting
Van bestelling tot oplevering: Perfect afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melanie07 05-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Nemen alle tijd voor je.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Treuren.R 05-01-2014 In de winkel gekocht
Heerhugowaard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De web site is overzichtelijk. Prettig om te kunnen reserveren zonder verplicht te zijn om te kopen

Service
Vlotte en vriendelijke bediening

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Extra toelichting
Ik ben woonachtig in Belgie, ik zoek via de web site wat ik nodig heb en laat het opzij leggen, zodat ik het kan afhalen wanneer ik wer in Nederland ben. Of laat het bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nmbusscher 05-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
wij zijn in de winkel geweest en hebben dus niet on line gekocht, wij wilden duidelijk advies en dat hebben we zeker gekregen, we kwamen met een heel ander idee binnen dan dat we uiteindelijk weggingen. We hebben uiteindelijk een hele andere camera gekocht, maar wel 1 die past bij onze wensen en kunde

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

alexander53 05-01-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Na het laten zien van voorbeelden, tonen van diverse camera's en een heldere uitleg rustig tot een weloverwogen (andere en goedkopere) keus gekomen.

Assortiment
gevraagde en vooraf gekozen diverse modellen in verschillende prijsklasse aanwezig en gebruiksklaar.

Aanbeveling
Ter plaastse ook gedaan waarop mijn zwager uit Noorwegen meteen overging tot aankoop van de EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria1982 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Telefonisch advies gevraagd en vervolgens online besteld. Overzichtelijke site waar ik alles snel kon vinden.

Service
Deskundig telefonisch advies gekregen over welke camera het meest geschikt zou zijn voor me. De volgende dag werd de camera al bezorgd. Een nog te verrekenen korting werd binnen een paar dagen terug gestort.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze.

Aanbeveling
Ik zou cameraland zeker aanraden aan iemand anders. Vanwege het deskundige advies, de keus, de prijzen en de snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henderike 04-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelproces is duidelijk.

Service
Had gebeld voor informatie en werd keurig teruggebeld.

Assortiment
Ik zocht een tweedehands Nikon D700 met weinig clicks en die hadden jullie.

Aanbeveling
Duidelijk, overzichtelijk, goede informatieverstrekking.

Extra toelichting
Ik zocht een tweedehands Nikon D700, maar wel met weinig clicks. Deze hadden jullie in het assortiment. Heb gebeld om wat nadere info te ontvangen, maar toen was het erg druk in de winkel. Ik werd daarna keurig teruggebeld. Product werd meteen verzonden en ik kon het de volgende dag al in ontvangst nemen. Goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van der Lugt 04-01-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petronella17 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
ik had aangegeven dat ik de scanner op wilde halen, maar kon dat nergens terug vinden.

Assortiment
ik keek mijn ogen uit in de winkel. Zoveel als er te koop is.

Aanbeveling
Groot assortiment en heel veel en behulpzaam personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mevrouw J.N. 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ligging van de winkel is meteen te vinden en lekker dicht bij huis.

Service
We werden meteen geholpen. Heel vriendelijke serviceman die goed meedacht en ook een beetje binnen de perken bleef qua budget :-)

Assortiment
Helaas niet geslaagd in het vinden van een camerastatief. Wel blij met de tweedehands lens en rugzak.

Aanbeveling
Vriendelijke service, veel tweedehandsproducten waardoor je ook nog eens budget kunt shoppen en makkelijk te vinden locatie. Echt een aanrader dus!

Extra toelichting
Vriendelijke service, veel tweedehandsproducten waardoor je ook nog eens budget kunt shoppen en makkelijk te vinden locatie. Echt een aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

saskiavantooren 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
De site lag plat. Met een belletje werd het probleem opgelost en kreeg ik een belletje dat de site het weer deed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

henkmeijer023 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het is voor mij een eindje rijden om bij de winkel te komen. Het gemak zit vooral in de uitgebreide keuze en de website met webshop. Ik rijd er wel graag voor om!

Service
de medewerkers zijn erg deskundig en denken mee. Ik kwam voor een nieuwe camera, maar ging met een tweede hands naar buiten en ben erg tevreden met de raad.

Assortiment
Ik kan er alles krijgen wat ik wil en nog meer. De keuze is erg groot.

Aanbeveling
Hier kan je alles krijgen en word je deskundig geholpen!

Extra toelichting
Ik heb al een paar keer iets bij Cameraland gekocht en altijd tevreden met mijn aankoop geweest. Op de website kijk ik meestal eerst wat de mogelijkheden zijn en de prijzen. In de winkel word ik altijd wijzer. Ik word prettig geholpen en ga met een tevreden gevoel met mijn aankoop naar huis.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert Winkelman 03-01-2014 In de winkel gekocht
Allekmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heb niet online gekocht. Maar lijkt me toch een 8 waard als je dit wel doet.

Service
Vindt de service en manier waarop klanten worden te woord gestaan en geholpen oké.

Assortiment
Tevoren even kijken op de website, eventuele aankoop reserveren. Het assortiment is mijns inziens oké.

Aanbeveling
Zonder meer aanbevelen! Wel rekening houden met eventuele wachttijd. Ruimte om te wachten is nu nogal krap, maar zal in de nieuwe winkel een stuk beter zijn, verwacht ik. Koffie, koekje erbij, praathoekje, enz.

Extra toelichting
Door persoonlijke omstandigheden een tijd lang mijn producten bij andere leveranciers gekocht. Maar door de prima en enthousiaste verkopers nu blijf ik voorlopig klant bij Cameraland.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronald Reek 03-01-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlot geholpen en goede uitleg gehad.

Service
Prima uitleg en extra alternatieven aangeboden gekregen zodat we een goede keuze konden maken mbt het te kopen objectief

Assortiment
Direct uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Ik kan deze winkel aan een ieder aanbevelen, ook als je nog beginnend bent in de fotografie

Extra toelichting
Keurige winkel met zeer ruim assortiment en terzake kundige medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stevie2014 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Nog niet nodig gehad

Aanbeveling
Prima en snel afgehandeld

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Elice Jonkie 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De winkel in Alkmaar is vlak bij mijn woonplaats en op de fiets te bereiken. Gemak1
De webwinkel is heel uitgebreid en met goede omschrijvingen van de artikelen. Gemak2
Snelle levering van bestelde spullen. Gemak3

Service
De mensen bij Cameraland doen nooit moeilijk en kwaliteit staat absoluut hoog in t vaandel.
Daarnaast zijn ze eerlijk in hun advies; ze zullen je niet iets aansmeren omdat ze daar lekker veel aan verdienen. Tuurlijk verkopen ze graag maar dan wel spullen waar je blij van wordt.

Assortiment
Niet altijd alles op voorraad

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
De mensen van Cameraland zijn professionals. Ze weten wat ze verkopen en gaan echt voor klanttevredenheid. Ik kom al jaren in de winkel en ben altijd, door verschillende Cameralandmensen, vakkundig en vooral eerlijk geholpen. T'is dat mijn fotografiebudget niet toereikend is, anders ging ik er elke week even heen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Accolade Makelaars 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk parkeren, goed bereikbaar

Service
Leuk en goed geholpen.

Assortiment
Kan ik niet zo heel goed beoordelen maar er staat veel!

Aanbeveling
zie bovenstaand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Fiddelers 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Echter heb ik nog een opmerking. De verpakking/doos van de camera was reeds geopend. Er was geen verzegeling aanwezig. Gelukkig ontbraken et geen onderdelen en de camera werkt naar behoren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hekkelman 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet vanuit de luie stoel
Rustig zoeken

Aanbeveling
Goedkoopst en snel thuis

Extra toelichting
Binnen 3 dagen in huis Ook tijdens de feestdagen

Review criteria:

Goed

Reageer

Jap1 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Op basis van de laatste aankoop vond ik het verkoopproces uitstekend, een tien dus. Enkele keren daarvoor was ik teleurgesteld. Artikel uitverkocht als ik de winkel bezocht nadat ik op de website had gelesen dat het artikel nog voorradig was.
Mijn eerste grote aankoop ( een camera) was ook minder doordat ik me liet verleiden tot de aanschaf van eene produkt dat naderhand niet meer voorkwam in het assoriment.

Assortiment
Geweldige voorraad nieuwe en tweeedehands spullen, super goed adviezen door de aanwezige kennis.

Aanbeveling
Op basis van de laatste aankoop ( dure camera), vond ik de aandacht, adviezen en het uiteindelijke aanbod (inruil en aanschaf) erg goed.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

B. Veerman 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zondags de camera online gereserveerd. Maandagochtend lag deze klaar. Vriendelijke en kundige verkopers. Ze zijn oprecht geïnteresseerd in je en geven goede tips om je verder te helpen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment. Voor ieder wat wils. Prijs is gelijk aan concurrenten. Kwalitatief goede artikelen.

Aanbeveling
Ik raad iedereen aan om eens langs te gaan in Alkmaar om gewoon blij met je aankoop naar huis te gaan.

Extra toelichting
Ik heb een 10 gegeven omdat dit de derde keer in 4 jaar was dat ik in Alkmaar langs kwam en iedere keer weer hetzelfde service niveau heb ervaren. Mede door de ongedwongen sfeer in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kroebel 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb de camera niet via de site gekocht maar in de winkel. Ik werd gelijk geholpen nadat ik E. had uitgelegd waarvoor ik kwam.

Service
De winkel, al jaren bij mij als zeer goed bekend, is prima te bereiken met genoeg (gratis) parkeeruimte. De verkoper was zeer vriendelijk, heeft mij zeer vakkundig geadviseerd welke camera en lens voor mijn doel het beste was. (Ik had van te voren drie mogelijke camera's geselecteerd)

Aanbeveling
Ik heb al vele malen zaken gedaan met Cameraland, met altijd een zeer goed gevoel.

Extra toelichting
Cameraland is voor mij een zeer betrouwbaar adres waar ik graag mijn fotospullen koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peva 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gemak is een groot woord, woon zelf in sassenheim maar als ik bij mijn kinderen op bezoek ben dan ga ik dikwijls naar Cameraland.

Service
ruimvoldoende kennis aanwezig.

Assortiment
wat je ook vraagt , jullie hebben het altijd in huis.

Aanbeveling
je gaat nooit met lege handen naar huis.

Extra toelichting
cameraland is voor mij leerzaam.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Dubbeld 02-01-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zijn uiterst vriendelijk , geduldig , hebben geen haast, Ook na 2 jaar zoeken blijven ze je welkom heten en ben je van harte welkom. Hierdoor hebben ze mij laten zien wat bij mij past en wat goed aan voelde.

Service
kan niet anders zeggen dan dat de service
hoog in het vaandel staat en met wat dan ook ze proberen het op te lossen.

Assortiment
Er is altijd heel veel keus in merken wat je ook maar wilt.Er is altijd wel wat te vinden.
Kwaliteit staat altijd hoog in het vaandel.

Aanbeveling
Als je hier niet slaagt slaag je nergens.

Extra toelichting
Ik heb veel geprobeerd met name ook in andere winkels maar ben steeds weer terug gegaan naar Cameraland omdat zij onvermoeid openstaan voor je problemen met het kiezen van een camera en de uitleg en kennis die daar aanwezig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saska Toon 02-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niets zo gemakkelijk als vanuit je luie stoel een produkt uitzoeken en bestellen.

Service
Meteen na de bestelling kreeg ik een mailtje, waarin stond dat het product verzonden werd en de volgende dag had ik het reeds binnen. Supersnel dus.

Assortiment
Gewoonweg zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Omdat winkelen bij cameraland.nl alle voordelen biedt, die men zoekt in een online shop.

Extra toelichting
Een kijkje op de site smaakt naar meer. Er is zoveel te zien, dat je graag nog eens terug komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Dijk66 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar, ter zake kundig, even buiten fotofraferen om te testen.

Service
Vriendelijk, alle tijd voor je. Voldoende personeel. Experts (zie hiervoor)

Assortiment
Uitstekend, jullie hebben alles.

Aanbeveling
Mijn vriend uit Maastricht is speciaal naar Alkmaar gekomen!

Extra toelichting
Prima zaak, goed geholpen. Veel keus. Ik ben alweer terug geweest voor een volgende aankoop. Zegt genoeg denk ik 😀

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Koning.Smit 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Goede bediening en uitleg. En goede prijs

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C. Vader 02-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het artikel was makklijk tge vinden en te bestellen

Service
Ik had gekozen om het artikel op te halen; het lag gereed toen ik de winkel bezocht.

Assortiment
Het beoogde artikel was op voorraad.

Aanbeveling
Men helpt je vriendelijk en met de nodige kennis van zaken.

Extra toelichting
Prettige winkel met een groot assortiment en kundig personeel en een goed en overzichtelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews