Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6523 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1111 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Januari1955 14-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Service was erg goed, alleen bij de inruil van je oude toestel moet je opletten. Kun je beter zelf verkopen of heel goed onderhandelen over de prijs. Als je je oude toestel inlevert voor 150 euro, zie je het twee dagen later voor 350 euro bij de occasions staan. Dit geeft een heel naar gevoel en haalt de blijdschap van je nieuwe camera heel erg naar beneden. DUS LET OP JE INRUILPRIJS!!!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
hansdefotograaf 17-01-2014

Lijkt me heel logisch dat ze er een hogere prijs voor vragen.
Cameraland moet geld investeren in de occasions,ze moeten een advertentie plaatsen en ook nog een jaar garantie geven op de artikelen.
Bovendien wil je als fotozaak ook nog graag geld verdienen!
Heb dit zelf ook meegemaakt en vindt het heel normaal,je kiest voor het gemak van inruilen.(geen gedoe met Marktplaats)

Reageer

Ed 94 14-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer deskundig personeel

Service
Men neemt de tijd om deskundig te informeren,met genoeg personeel.

Assortiment
Van amateur tot beroeps.

Aanbeveling
Nog nooit met een ontevreden gevoel de zaak verlaten.

Extra toelichting
Een van de nog overgebleven top zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MariCamera 14-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De 18-55 lens bleek bij thuiskomst een witte lens te zijn. In de winkel was de demo-variant zwart, dus ging uit van zwart als standaard lens.
Kon de lens wel zonder problemen omruilen voor een zwart exemplaar.
Uitleg en informatie was uitstekend, namen alle tijd voor je.

Assortiment
Producten die we zochten op voorraad en ook aanvullende producten, groot assortiment met verschillende prijsklassen. Goede afweging te maken wat past binnen je budget. Concurrerende prijs.

Aanbeveling
Vraag naar in welke kleur het gewenste product geleverd moet worden helpt de service te verhogen en geeft je een beter gevoel bij thuiskomst

Extra toelichting
Goede winkel. Wordt snel te woord gestaan en geholpen. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je als klant. Uitgebreid assortiment en verschillende prijsklassen tegen concurrerende prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

R. Dasbach 13-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met groot gemak kun je winkelen op de site.
Goed mappen met sub groepen.

Service
een vlotte service. Vooral dat moment van betalen, op de hoogte worden gehouden tot op moment van levering.

Assortiment
een zeer breed assortiment is op de site te vinden.
Gewoon voor een ieder wat wils.

Aanbeveling
Dit is voor mij niet de eerste keer dat ik van de site cameraland.nl gebruik maak.

Extra toelichting
Een aantal keren fysiek in de winkel geweest maar ook een aantal via internet een aankoop gedaan. In de winkel wordt je prettig geholpen waar de verkoper ook nog eens de tijd voor je neemt. Dit kom je ook niet overal meer tegen. Kort samengevat een bedrijf wat zeker aan te bevelen is voor een ander. Ga zo door!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansdefotograaf 13-01-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Medewerkers nemen alle tijd voor je,ook als het druk is.
Je merkt dat je te maken hebt met vakmensen uit de praktijk

Service
Toen ik een objectief wilde kopen dat niet op voorraad was,kon ik zoner probleem tijdelijk een andere lens meekrijgen.
Weekje later geruild,kreeg het aankoopbedrag van de "oude" lens zonder probleem weer terug.
Ook bood men mij een vervangende flitser aan als de bestelling te lang zou duren!

Assortiment
Hebben bijna alles op voorraad,en zo niet is het meestal binnen enkele dagen in huis.

Aanbeveling
Aan iedereen die serieus fotografeert en een professioneel advies wil.

Extra toelichting
Bijna alles is perfect aan deze winkel,alleen jammer dat je soms lang met wachten als het druk is.(maar dan is er verse koffie!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RiSK Photography 13-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Medewerker dacht mee met aangekochte producten

Extra toelichting
Ik kom hier graag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacobs86 13-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering.

Service
Ik maakte een foutje maar dat werd snel opgelost door de medewerkers.

Assortiment
Ze hebben alles wat ik me kan wensen.

Aanbeveling
Snelle en goede afhandeling.

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een macro lens, hier vond ik een 2de hands macrolens die nog zo goed als nieuw was met een flinke korting. Deze kans kon ik niet laten gaan en dus besteld. In eerste instantie lukte de betaling niet omdat ik een foutje had gemaakt aan mijn zijde echter na een mailtje van mij kreeg ik snel reactie dat het geen probleem was en ik het geld alsnog kon overmaken. Toen ik dit had gedaan werd de lens dezelfde dag nog verstuurd en had ik hem de volgende dag al binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke76 13-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik ben voordeliger de winkel uitgegaan dan verwacht door het goede advies wat ik gekregen heb

Assortiment
Ik ben met lenzen de deur uitgegaan die ik niet verwacht had te vinden omdat dit systeem niet meer gemaakt wordt.

Aanbeveling
Je wordt goed te woord gestaan en ze doen ook niet moeilijk om iets goedkopers aan te raden.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over de geleverde de service en de producten die ik gekocht heb bij Cameraland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jademeka01 13-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website was overduidelijk.

Service
Zeer goede service vanuit de winkel en een goede inruil prijs voor mijn 15-85mm lens gekregen.

Assortiment
Zeer ruime keus uit de lenzen waar naar ik op zoek was.

Aanbeveling
Goede bereikbaarheid, goede service, goede inruilprijs wat kan je als klant nog meer wensen?

Extra toelichting
Prima winkel, ondanks de afstand Nieuwegein--> Alkmaar was de trip de moeite waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adam Gasparim 13-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martinheng 12-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle reactie op mijn mail. En snelle bezorging.

Service
Prima

Assortiment
Goed.

Aanbeveling
Gewoon een prima site

Extra toelichting
2e hands camera en lens gekocht zonder deze eerst te zien. Maar is gewoon een goede camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan GM Stet 12-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Levi van boxtel 12-01-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik werd goed geholpen en er werd goed gedacht welk statief het beste voor mij zou zijn.

Assortiment
Wauw, als je cameraland binnen komt word je heel hebberig. Het assortiment is heel erg uitgebreid en de producten zijn goed

Aanbeveling
Aan anderen zou ik cameraland zeker aanbevelen want je word goed geholpen en er word met je meegedagd.

Extra toelichting
Cameraland, is de beste camerawinkel die ik tot nu toe heb gezien want je word goed geholpen en het assortiment is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pier04 12-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Het is een kleine winkel. Bij drukte moet je soms even wachten. Maar als je dan geholpen word neemt men ook de tijd voor je. En er word naar je geluisterd zodat je koopt wat je in gedachten had

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Pesie 12-01-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar , Hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Woon vlakbij en was op een rustig tijdstip in de winkel zelf.

Service
Had mijn videocamera mee om éénpootstatief uit te proberen.
Kreeg ongevraagd handige tip om mbv statief lopend te filmen.

Assortiment
Zocht al een tijdje een zg "dead cat" om hinderlijk windgeruis bij het filmen te voorkomen. In hun collectie dus ook een maat die over mijn mic heen paste!
Kosten : ca 30 euri
Lol en gemak : 300 euri

Aanbeveling
Deskundige medewerkers.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kattie 12-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Het zijn hele aardige mensen,maar ook makkelijk in mijn opzichten,Camera besteld kon hem ophalen en hij was niet aanwezig.Werd mijn verteld uitgeleend aan een fotograaf met een defect toestel,wat ik niet zo netjes vond.Ze hebben mij wel gebeld,dat ze hem uit hadden geleend,maar dat heeft elkaar gekruist.Kreeg de volgende dag een belletje dat hij klaar lag.Ben hem donderdag gaan halen,en hij zat keurig in de doos.Hij maakte de doos open,en volgens mij hebben ze hem zo in de doos gestopt,de vingers en de vegen van de fotograaf zaten nog op het toestel.Er werd ook niet gesproken over de afhandeling dat het zo mis gelopen was.Thuis gekomen camera schoongemaakt accu opgelaten en ingesteld.Wat een beest van van een camera,een perfect ding,jammer dat het allemaal moest verlopen,Een klein excuses of een kleine tegemoetkoming was op zij plaats geweest. Gr J.Kattenburg

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam Berg 12-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
groot assortiment, wordt vakkundig beraten, daardoor moet je niet lang zoeken.

Service
Als Produkt niet aan de eisen voldoet, snelle omruil mogelijk

Assortiment
Zeer groot.

Aanbeveling
Rustige, duidelijke uitleg bij aankoop of inruil van Produkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennoz 11-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JanH23 11-01-2014

Algemene score

10,0

Gemak
Alles verliep vlekkeloos

Assortiment
ruim

Extra toelichting
Veel info en Tips op de pagina

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique Heldens 11-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
telefonisch goed advies gekregen bij de aanschaf van een objectief

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jeroen Nieuwenhoff 10-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Kan makkelijk de producten vinden op de pagina

Service
Nog een ervaring mee gehad

Assortiment
Ruime keuze. Neem deze winkel in mijn vergelijkingsoverzichten.

Aanbeveling
Geen min punten. Dus prima winkel die ik ook kan aanbevelen voor andere

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Sjaak van Die 10-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb eerst gebeld met de vraag of iets te krijgen was en vroeger woonde ik in Haarlem en kocht ik vaak in de winkel in Alkmaar nu woon ik in Elim en bestelde voorts via de website

Service
Er was iets misgegaan met de bestelling, ik had mijn adres opgegeven voor aflever adres en tot mijn verbazing is het afgeleverd op een afhaal adres dit was echter bij mij om de hoek maar ik vond het vervelend en heb dit toch even gemeld, excuses gekregen en zouden uitzoeken waarom dit was gebeurd men heeft mij terug gebeld dat men niet wist hoe dit fout kon gaan.

Assortiment
Het assortiment is enorm en dat was mij al bekend want als iemand uit mijn kennissen kring iets speciaals moet hebben verwijs ik steevast naar cameraland

Aanbeveling
Zie hier boven ik stuur altijd mensen door om eens bij cameraland te kijken of te informeren

Extra toelichting
Cameraland is voor mij de enige fotografie winkel in zijn soort ik heb wel eens dichter bij huis gekeken maar kom toch altijd weer uit in Alkmaar. Meestal stel ik mijn aankopen uit voor de zomer want dan gaan we met de caravan een weekje naar Limmen en dan kan ik de foto boodschappen doen. en dan gaan we vaak via zuid Holland en Brabant weer richting Drenthe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernd23 09-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website van Cameraland is heel toegankelijk en duidelijk.

Service
Bij mijn laatste bestelling was niets mis. Bij een vorige moest het product (tas voor statief) retour gestuurd worden, omdat de tas te krap bleek. Na retournering ontving ik zeer vlot een iets ruimere statieftas. Service is o.k.

Assortiment
Ruim assortiment, veel keuzemogelijkheid.

Aanbeveling
Om redenen van: duidelijke website, ruim assortiment, vlotte levering, goede service.

Extra toelichting
Mijn beoordeling is gebaseerd op: -goede website, toegankelijk, duidelijk -ruim assortiment -vlotte levering -goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Perfors 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk zoeken op een overzichtelijke site

Service
Kreeg bijna direct een mailtje dat er een besteld artikel niet voorradig was.

Assortiment
Ruim assortiment en je kan makkelijk zoeken oa op merk ed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel van Zelst 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel op voorraad en goede kwaliteit

Service
Goed en duidelijk uitleg

Assortiment
Zie 1,2,

Aanbeveling
Goede uitleg en duidelijk uitleg over de verschilllende kwaliteiten.

Extra toelichting
Goede kwaliteits winkel met personeel die er verstand van hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Land1 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In de winkel met alle rust en gemak geholpen om de juiste keuze te maken.

Service
Werd echt meegedacht over waarom hoe en wat is handig.

Assortiment
Ruim compleet assortiment. Voor ieder budget iets.

Aanbeveling
Voor een eerlijk advies zeker.

Extra toelichting
Zoals ook al aangegeven. Zijn we eerlijk, duidelijk eb behulpzaam geholpen. Precies waarvoor we kwamen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterje1963 07-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Men neemt gewoon de tijd voor elke klant, dat merk je als je er staat te wachten. Wachten is altijd minder leuk, maar daarna wordt dit volledig goed gemaakt met uitstekende service.

Service
Ben fantastisch geholpen met erg goede adviezen en tips, echt toppie!

Assortiment
Er is zoveel keus dat het je duizelt, daarom is advies een echte noodzaak.

Aanbeveling
Vanwege de keuze en service zou ik het zeker aan anderen aanraden daar eens te gaan kijken. Tevens is het een van de weinige winkels in de regio met zoveel keuze.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met deze winkel, ook al kostte de aankoop best wel geld, ik ging erg blij en tevreden terug naar huis.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Henriette Veld 07-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kan gewoon naar de winkel toe en dan wordt ik zeer goed geholpen. Ook als ik bel, wordt ik goed te woord gestaan.

Service
Ik had zelf een goede flitsset uitgekozen, maar kreeg op advies daar een veel goedkopere, maar voor mij veel betere flitsset!!!!

Assortiment
Alles is te bestellen, mits het al niet in het assortiment zit.

Aanbeveling
Doe ik al geregeld

Extra toelichting
Heb ik net hierboven gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansdefotograaf 07-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Aanbeveling
aan iedereen die serieus fotografeert

Extra toelichting
Zeer vakkundige en enthousiaste medewerkers die met je meedenken over de aanschaf. Het is altijd weer leuk om er iets aan te schaffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sww 07-01-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online uitgezocht en daarna in de fysieke winkel gehaald.

Service
Netjes en vakkundig geholpen.

Assortiment
Veel keuze

Extra toelichting
Prettig geholpen en accessoires uitzoeken gaat soms makkelijker in een fysieke winkel dan op het web.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans van veelen 07-01-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de omgang van het personeel met de klant. Kwam hier voor het eerst en voelde mij meteen thuis.

Service
was op de motor en kreeg gelijk een bak koffie.....TOP!!!

Assortiment
te gek...

Aanbeveling
ja

Extra toelichting
Hele gemotiveerde indruk over het personeel. Hartelijke en welkom.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R. Groeneveld 06-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles overzichtelijk op een duidelijke en snelle site! Ook de telefonische bereikbaarheid heb ik als uitstekend ervaren, prima geholpen door de medewerkster en professioneel en behulpzaam verder geholpen.

Service
Prima > het was geen probleem om diverse objectieven te bekijken om mijn vragen te kunnen beantwoorden, super klantgericht!

Aanbeveling
snel, behulpzaam, eerlijk, goed bereikbaar en ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark v. D. 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een duidelijke site, goed overzichtelijk. Ook de winkel zelf is goed bereikbaar en er is voldoende parkeer ruimte

Service
Kundige medewerkers in de winkel, ze nemen ondanks drukte in de winkel voldoende tijd voor je, en geven duidelijk en goed advies

Assortiment
Ik was op zoek naar een betaalbare occasion, gevonden via de site en was dus voorradig. De indruk van de winkel is een heel breed assortiment met een grote voorraad, ruim voldoende dus

Aanbeveling
Een fijne goed bereikbare winkel, met kundige en prettige medewerkers, en voldoende voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertmorsink 06-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wat je van een online winkel mag verwachten.

Service
Vlekkeloos.

Assortiment
Ik vind eigenlijk altijd wel wat ik zoek.

Aanbeveling
Op dit gebied is er volgens mij geen betere.

Extra toelichting
Het product bevalt overigens ook. Het is een prachtige aanvulling op mijn lensverzameling. Het handmatig scherpstellen is voor het type foto wat ik met deze lens wil maken geen probleem en de kwaliteit van de foto's is boven verwachting goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Steinvoorte 06-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex_84 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website.
Goede informatie bij productomschrijving.

Service
Het bestelsysteem op de website werkt gemakkelijk.

De medewerker aan de telefoon gaf snel antwoord.

Product op tijd geleverd.

Assortiment
Het product dat ik nodig had, was op voorraad en voor een nette prijs

Aanbeveling
Prettige ervaring, deskundige medewerkers. Leuke Facebook pagina om te volgen als je van fotografie houdt.

Extra toelichting
Duidelijke website, prettige ervaring, deskundige medewerkers. Leuke Facebook pagina om te volgen als je van fotografie houdt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bernard smolenaars 06-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ik kon het gezochte artikel gemakkelijk op uw site vinden en de boekingsprocedure was ook gemakkelijk

Aanbeveling
Mooi assortiment met goede product omschrijvingen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

M. Steinvoord-Verkerk 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Ze hadden de camera op voorraad die ik zocht.

Aanbeveling
Deze winkel beveel ik aan iedereen aan!

Extra toelichting
Deze winkel is top! Veel personeel zodat je niet lang op je beurt hoeft te wachten, duidelijk en eerlijk advies en zeer vriendelijk en deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Brochard 05-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere website

Service
Vragen duidelijk beantwoordt

Assortiment
Wat ik zocht was op voorraad

Aanbeveling
Ik ga dat zeker doen

Extra toelichting
Van bestelling tot oplevering: Perfect afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melanie07 05-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Nemen alle tijd voor je.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Treuren.R 05-01-2014 In de winkel gekocht
Heerhugowaard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De web site is overzichtelijk. Prettig om te kunnen reserveren zonder verplicht te zijn om te kopen

Service
Vlotte en vriendelijke bediening

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Extra toelichting
Ik ben woonachtig in Belgie, ik zoek via de web site wat ik nodig heb en laat het opzij leggen, zodat ik het kan afhalen wanneer ik wer in Nederland ben. Of laat het bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nmbusscher 05-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
wij zijn in de winkel geweest en hebben dus niet on line gekocht, wij wilden duidelijk advies en dat hebben we zeker gekregen, we kwamen met een heel ander idee binnen dan dat we uiteindelijk weggingen. We hebben uiteindelijk een hele andere camera gekocht, maar wel 1 die past bij onze wensen en kunde

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

alexander53 05-01-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Na het laten zien van voorbeelden, tonen van diverse camera's en een heldere uitleg rustig tot een weloverwogen (andere en goedkopere) keus gekomen.

Assortiment
gevraagde en vooraf gekozen diverse modellen in verschillende prijsklasse aanwezig en gebruiksklaar.

Aanbeveling
Ter plaastse ook gedaan waarop mijn zwager uit Noorwegen meteen overging tot aankoop van de EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria1982 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Telefonisch advies gevraagd en vervolgens online besteld. Overzichtelijke site waar ik alles snel kon vinden.

Service
Deskundig telefonisch advies gekregen over welke camera het meest geschikt zou zijn voor me. De volgende dag werd de camera al bezorgd. Een nog te verrekenen korting werd binnen een paar dagen terug gestort.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze.

Aanbeveling
Ik zou cameraland zeker aanraden aan iemand anders. Vanwege het deskundige advies, de keus, de prijzen en de snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henderike 04-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelproces is duidelijk.

Service
Had gebeld voor informatie en werd keurig teruggebeld.

Assortiment
Ik zocht een tweedehands Nikon D700 met weinig clicks en die hadden jullie.

Aanbeveling
Duidelijk, overzichtelijk, goede informatieverstrekking.

Extra toelichting
Ik zocht een tweedehands Nikon D700, maar wel met weinig clicks. Deze hadden jullie in het assortiment. Heb gebeld om wat nadere info te ontvangen, maar toen was het erg druk in de winkel. Ik werd daarna keurig teruggebeld. Product werd meteen verzonden en ik kon het de volgende dag al in ontvangst nemen. Goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van der Lugt 04-01-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petronella17 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
ik had aangegeven dat ik de scanner op wilde halen, maar kon dat nergens terug vinden.

Assortiment
ik keek mijn ogen uit in de winkel. Zoveel als er te koop is.

Aanbeveling
Groot assortiment en heel veel en behulpzaam personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mevrouw J.N. 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ligging van de winkel is meteen te vinden en lekker dicht bij huis.

Service
We werden meteen geholpen. Heel vriendelijke serviceman die goed meedacht en ook een beetje binnen de perken bleef qua budget :-)

Assortiment
Helaas niet geslaagd in het vinden van een camerastatief. Wel blij met de tweedehands lens en rugzak.

Aanbeveling
Vriendelijke service, veel tweedehandsproducten waardoor je ook nog eens budget kunt shoppen en makkelijk te vinden locatie. Echt een aanrader dus!

Extra toelichting
Vriendelijke service, veel tweedehandsproducten waardoor je ook nog eens budget kunt shoppen en makkelijk te vinden locatie. Echt een aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

saskiavantooren 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
De site lag plat. Met een belletje werd het probleem opgelost en kreeg ik een belletje dat de site het weer deed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

henkmeijer023 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het is voor mij een eindje rijden om bij de winkel te komen. Het gemak zit vooral in de uitgebreide keuze en de website met webshop. Ik rijd er wel graag voor om!

Service
de medewerkers zijn erg deskundig en denken mee. Ik kwam voor een nieuwe camera, maar ging met een tweede hands naar buiten en ben erg tevreden met de raad.

Assortiment
Ik kan er alles krijgen wat ik wil en nog meer. De keuze is erg groot.

Aanbeveling
Hier kan je alles krijgen en word je deskundig geholpen!

Extra toelichting
Ik heb al een paar keer iets bij Cameraland gekocht en altijd tevreden met mijn aankoop geweest. Op de website kijk ik meestal eerst wat de mogelijkheden zijn en de prijzen. In de winkel word ik altijd wijzer. Ik word prettig geholpen en ga met een tevreden gevoel met mijn aankoop naar huis.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews