Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 963 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John Bart 23-01-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle levering

Service
Goede uitleg

Assortiment
Alles op voorraad

Extra toelichting
Voor de tweede maal iets gekocht bij Cameraland en net zoals de vorige keer perfect geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riny Cornelissen 23-01-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Jullie zijn niet moeilijk!

Assortiment
Jullie hadden wat ik hebben wilde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit Peels 23-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
lekker op de pc bestellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Dubbeld 22-01-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
op de website is het makkelijk te vinden en is vrij duidelijk. voor de rest geen ervaring er mee.Ben naar de winkel geweest.

Service
Winkel makkelijk te vinden wat de professionaliteit betreft denk ik dat het goed zit. Wellicht is het product afhankelijk dat is wel mijn idee/ervaring.Heel duidelijk is dat men heel veel geduld heeft ook als je het soms moeilijk begrijpt. ben wel 10 keer geweest maar dankzij de kennis een goede keus gemaakt.

Assortiment
Heel groot assortiment heel ruime keuze per productgroep wat juist mij heeft geholpen ,
Als je hier niet slaagt wat keuze betreft slaag je nergens.het product is niet altijd concurrerend.vaak wel ergens anders goedkoper maar ja service en aandacht is ook veel waard

Aanbeveling
Zoals gezegd ik ben fantastisch geholpen ,ik ben erg kritisch en door het niet aflatende geduld wat zij mij hebben gegeven toch tot de aanschaf van een hele fijne camera gekomen.

Extra toelichting
Alles bij elkaar genomen kan je bij cameraland binnen komen en advies " op maat" krijgen voor wat je wensen zijn bij een camera. Daarbij mijn grote dank aan allen die er werken voor hun geduld die zij mij hebben gegeven. Voor mij is Olympus Stylus 1 de camera die na 4 weken in gebruik aan mijn wensen voldoet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirkenannelies 21-01-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Dichtbij ongeveer 9 kilometer

Service
Perfect

Assortiment
Geweldig

Aanbeveling
zie bovensttaand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Speedbird787 21-01-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Cameraland is een echte speciaalzaak op het gebied van digitale fotografie. Men heeft een grote keuze aan camera's en objectieven voor de startende fotograaf tot aan de prof. gecombineerd met deskundig advies. Wees niet verrast als je wat langer moet wachten op je beurt in de winkel want er wordt alle tijd voor de klant genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Buissink 21-01-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Is redelijk in de buurt bij mijn woonplaats.

Service
Mijn aankoop van Rainox Wide bleek thuis een vergissing. Matchte niet met Canon. Teruggave was geen enkel probleem.

Assortiment
Ik ben van Canon en vind alles wat ik hiervoor nodig heb.

Aanbeveling
Je vindt er objectieve deskundigheid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Foothill 21-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
na op internet gezocht te hebben zijn we zelf naar de winkel gegaan (we wonen namelijk zélf in Alkmaar en wilden de lens die we op het oog hadden eerst even zien)en werden hier prima geholpen. Onze vragen werden ook keurig beantwoord

Assortiment
van alles te kust en te keur.
We hebben na goed overleg nog wel wat van de prijs van de occasionlens afgekregen omdat er nog maar weinig verschil zat tussen een nieuwe Canon 400mm L en de occasion met gebruikssporen. Top!

Aanbeveling
Zeer zeker! Vakkundig advies;
Qua prijs wel iets duurder dat concurerende fotozaken in Nederland. Maar.... je wordt hier altijd keurig geholpen en wij geven er nu eenmaal de voorkeur aan om een produkt eerst te zien i.p.v. viade website bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Goedhart 21-01-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Structuur website is duidelijk en voorradigheid vsn artikelen ruidelijk en accuraat.

Service
Prettig dat ik direct gebeld werd toe toestel binnen was en be kundig gebolpen

Assortiment
Prima, maar mis nog nieuwste items als de tamron 150-600 lens en Sony FE lenzen

Aanbeveling
Scherpe prijzen en deskundige medewerkers

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

OFBleeker 21-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede web-winkel, geen problemen

Service
goed geholpen, artikel afgehaald in de werkeljke winkel. Prima advies daar.

Extra toelichting
De betrfeffende statiefschroef heb ik niet makkelijk kunnen vinden, uiteindelijk bij Cameraland. Prima afhandeling daarna.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

souvenir 20-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Duidelijke en heldere uitleg +klantvriendelijk te woord gestaan!

Aanbeveling
Een winkel met een ruime keuze aan fotocamera's + accessoires en veel op voorraad.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

bob2015 20-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
voor ons eenvoudig om even naar de winkel te gaan voor advies

Service
prima geholpen in de winkel

Assortiment
was voldoen de keuze in diverse prijsklasse

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Doets 20-01-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotofonkeling.nl 20-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
De winkel is goed bereikbaar, een (gratis) parkeerterrein voor de deur.
Er wordt uitgebreid de tijd genomen om je goed te adviseren, meegedacht over het nut van reparatie/aanschaf nieuwe apparatuur, gekeken naar mogelijkheden voor eventueel 2de hands apparatuur. Duidelijk advies. Zeer hulpvaardig.

Assortiment
Er is zo veel in de winkel. Ook veel accessoires. Zodat ze altijd aan je vraag kunnen voldoen.

Extra toelichting
Veel verstand van hun product. Krijg niet het gevoel dat iets je aangepraat wordt. Denken goed mee. Verplaatsen zich ook in de behoefte van de klant. Klasse service!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

morning musume 20-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wist welke lens ik wilde hebben en kwam m tegen in de webshop.
Daarna langsgereden want bij duurdere aankopen wil ik toch eerst zelf kijken ,zeker bij gebruikte spullen.

Service
Kon de lens proberen of goed was ,heb niet gevraagd of ik er mee naar buiten mocht,dit had mischien wel gekund?
Vroeg nog waarom de eerste eigenaar de lens had ingeruild,dit wist men niet, mischien eens noteren waarom een lens of camera wordt ingeruild, vind dit zelf toch wel belangrijk.
Kon de lens uiteraard meteen meenemen dus dat is goed

Assortiment
Alles is er maar toch had ik de winkel groter verwacht.

Aanbeveling
werd goed geholpen en zeker in combinatie met website weet je de prijzen en vooraad.
ook veel gebruikte artikelen
alleen is het eigenlijk iets te ver rijden voor mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yanina Rozestraten 20-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yolande21 20-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
site is duidelijk, email als het product verzonden is met track en trace code. geen onverwachte kosten

Service
ik had van te voren even gebeld voor informatie en de meneer aan de telefoon nam alle tijd en was erg duidelijk

Assortiment
veel keuze niet alleen de allerduurste artikelen maar ook goedkopere alternatieve

Aanbeveling
totaal geen klachten

Extra toelichting
fijne site, vriendelijke mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Langelaar 19-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy Dhondt 19-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website. Zoeken een bestellen verloopt erg vlot

Service
Prima service. Snelle en correcte levering.

Assortiment
Assortiment volgens mijn behoefte voldoende groot.

Aanbeveling
Absolute aanrader. Dit was niet mijn eerste aankoop en kan Cameraland zeer warm aanbevelen. Je zal je er niet over beklagen.

Extra toelichting
De prijs zat ongelooflijk goed. Dit heeft natuurlijk meegespeeld bij mijn keuze van Cameraland. Maar evenzeer mijn ervaringen met vroegere aankopen. Steeds een perfecte service. Houden Zo!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivoh77 19-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
website werkte niet foutloos

Service
goed geholpen

Assortiment
genoeg keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans de Klerk1 19-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel vakbekwaam personeel in de winkel.

Service
Er werd mij €450,00 bespaard.

Aanbeveling
Goede service en "niet duur"

Extra toelichting
Ik heb mijn nieuwe camara in de winkel gekocht, maar ook daar ben ik zeer tevreden over! Prima advies ( ik kwam voor de Canon 70D, maar werd geadviseerd de 600D te nemen, voor wat ik ermee wilde doen). Scheelde wel een paar honderd Euro's!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingelande64 19-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles was erg duidelijk en simpel om te doen.

Service
Ik heb alleen ervaring met de snelle levering. Voor 17.00 uur besteld en de volgende dag had ik het voor 13.00 uur in huis. Zelfs eerder dan het tijdstip dat werd aangegeven.

Assortiment
Dit product was het enige wat ik wilde hebben, dus er was niet veel te kiezen.

Aanbeveling
Het is een prima site. Erg duidelijk! Ga zo door.

Extra toelichting
Een duidelijke site en een snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Jordaan 19-01-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Reserveren van een aankoop is eenvoudig via internet, met afhalen in de winkel. Een tien als betaling uitgesteld kan worden tot moment van afhalen in de winkel.

Service
Deskundig personeel, geven ook een (eigen) eerlijke mening, laten jou de keus.

Assortiment
Groot assortiment in de winkel, in vergelijking met andere webshops krijg ik het idee dat soms minder artikelen op voorraad zijn, dan bij de anderen. Dat is een min punt wat voor mij gecompenseerd wordt doordat alles van de webshop aanwezig is in de winkel. Ik wil graag eerst iets in handen hebben voor een aanschaf.

Aanbeveling
Voor de bovenstaande vragen, groot aanbod, deskundig personeel, prima service. En dan is de aanbeveling inderdaad voor de fysieke winkel.

Extra toelichting
Uitstekend geholpen bij mijn laatste aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Djerfish 18-01-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Alle mogelijke onderdelen zijn wel aanwezig

Aanbeveling
wat je ook wilt het is wel aanwezig. tevens is de voorlichting goed

Extra toelichting
een goede en plezierige winkel, waar duidelijke adviezen worden gegeven

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Dennis101fc 18-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de oude website was e.e.a. Wat lastiger te vinden, maar nu (na de aankoop) is dit alweer een stuk beter geworden.

Service
Ben hier al geruime tijd klant en dat is niet voor niets. Als je wat zoekt wordt er met je meegedacht en mocht je een keer een probleempje hebben met een artikel, wordt dat in de winkel direct opgelost.

Assortiment
Als je iets zoekt hebben ze het bijna altijd wel, alleen kan het voorkomen dat specifiek merk en type niet in het assortiment van Cameraland zit. Komt echter niet vaak voor.

Aanbeveling
Als je fotoapparatuur of een goede kijker zoekt zal je bij Cameraland niet zo snel de deur uit gaan met iets waar je achteraf spijt van krijgt. Ook als het druk is nemen ze rustig de tijd om je te helpen.

Extra toelichting
Prima winkel, goed advies door kundig personeel en je wordt niets opgedrongen. Nemen de tijd voor je en mocht er een probleem zijn, dan wordt het opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

krijn willemsen 17-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
site is overzichtelijk en bestel vriendelijk

Service
werd netje gebeld over bestelling

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
omdat alle punten gewoon goed zijn die je hierboven noemt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcelvv1368 17-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is gemakkelijk en erg duidelijk. Ik kwam deirect bij het product dat ik wilde.

Service
Snelle levering en ik heb een keer een slechte batterij voor een camera gehad. Een mailtje en ik kreeg direct gratis een nieuwe.

Aanbeveling
Duidelijke website en ook in de winkel in Alkmaar wordt een goede service geleverd. Men is ook er goed op de hoogte van de producten in het assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick Buesink 17-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Zelfs tweedehands is er enorm veel te vinden!

Aanbeveling
Goede service, duidelijke site en groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Blok 17-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Voorheen afhankelijk van winkels die verder afgelegen waren

Service
inmiddels diverse Camera's,lenzen en filters aangeschaft en altijd de juiste voorlichting en service gekregen.

Assortiment
ontdekt dat het assortiment gigantisch is.
Je zal bij Cameraland weinig te horen krijgen dat iets niet op voorraad is.

Aanbeveling
Vanwege assortiment en service.

Extra toelichting
Een uiterst tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nilsdecker 17-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

siepie44 17-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Ik heb een camcorder gekocht de bij behorende 2e accu was niet te vinden. Na uitstekende telefonische hulp was het zo geklaard.

Service
vlotte verzending en behulpzaam aan de telefoon

Aanbeveling
een overzichtelijke website grote sortering etc.

Extra toelichting
hoewel de tweede accu die ik heb gekocht dood was, ben ik toch tevreden vanwege de plezierige hulp via de telefoon

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

pieta snel 16-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gewoon super!!

Service
zeer tevreden

Assortiment
iets duurder

Aanbeveling
Zeer zeker hele goede ervaring

Extra toelichting
Keuze uitstekend Telefonisch heel vriendelijk, Zending op tijd binnen gekregen Gewoon Super Dank jullie wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

naam8001 16-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
We werden heel goed geholpen en goed geadviseerd.

Assortiment
Keuze is ruim voldoende

Aanbeveling
zeker!

Extra toelichting
Een mooie winkel waar je prima wordt geholpen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melvin61 14-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel dichtbij en internetshoo is altyd gemakkelijk.

Service
Goed aangehoord wat mijn eisen waren en zo een goed plan gesmeed voor de juiste keuze van camera.

Assortiment
De keuze is reuze en er ligt genoeg op de plank.

Aanbeveling
Goeie prijzen,goed advies, goede producten, goeie service wat wil je nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Januari1955 14-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Service was erg goed, alleen bij de inruil van je oude toestel moet je opletten. Kun je beter zelf verkopen of heel goed onderhandelen over de prijs. Als je je oude toestel inlevert voor 150 euro, zie je het twee dagen later voor 350 euro bij de occasions staan. Dit geeft een heel naar gevoel en haalt de blijdschap van je nieuwe camera heel erg naar beneden. DUS LET OP JE INRUILPRIJS!!!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
hansdefotograaf 17-01-2014

Lijkt me heel logisch dat ze er een hogere prijs voor vragen.
Cameraland moet geld investeren in de occasions,ze moeten een advertentie plaatsen en ook nog een jaar garantie geven op de artikelen.
Bovendien wil je als fotozaak ook nog graag geld verdienen!
Heb dit zelf ook meegemaakt en vindt het heel normaal,je kiest voor het gemak van inruilen.(geen gedoe met Marktplaats)

Reageer

Ed 94 14-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer deskundig personeel

Service
Men neemt de tijd om deskundig te informeren,met genoeg personeel.

Assortiment
Van amateur tot beroeps.

Aanbeveling
Nog nooit met een ontevreden gevoel de zaak verlaten.

Extra toelichting
Een van de nog overgebleven top zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MariCamera 14-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De 18-55 lens bleek bij thuiskomst een witte lens te zijn. In de winkel was de demo-variant zwart, dus ging uit van zwart als standaard lens.
Kon de lens wel zonder problemen omruilen voor een zwart exemplaar.
Uitleg en informatie was uitstekend, namen alle tijd voor je.

Assortiment
Producten die we zochten op voorraad en ook aanvullende producten, groot assortiment met verschillende prijsklassen. Goede afweging te maken wat past binnen je budget. Concurrerende prijs.

Aanbeveling
Vraag naar in welke kleur het gewenste product geleverd moet worden helpt de service te verhogen en geeft je een beter gevoel bij thuiskomst

Extra toelichting
Goede winkel. Wordt snel te woord gestaan en geholpen. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je als klant. Uitgebreid assortiment en verschillende prijsklassen tegen concurrerende prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

R. Dasbach 13-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met groot gemak kun je winkelen op de site.
Goed mappen met sub groepen.

Service
een vlotte service. Vooral dat moment van betalen, op de hoogte worden gehouden tot op moment van levering.

Assortiment
een zeer breed assortiment is op de site te vinden.
Gewoon voor een ieder wat wils.

Aanbeveling
Dit is voor mij niet de eerste keer dat ik van de site cameraland.nl gebruik maak.

Extra toelichting
Een aantal keren fysiek in de winkel geweest maar ook een aantal via internet een aankoop gedaan. In de winkel wordt je prettig geholpen waar de verkoper ook nog eens de tijd voor je neemt. Dit kom je ook niet overal meer tegen. Kort samengevat een bedrijf wat zeker aan te bevelen is voor een ander. Ga zo door!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansdefotograaf 13-01-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Medewerkers nemen alle tijd voor je,ook als het druk is.
Je merkt dat je te maken hebt met vakmensen uit de praktijk

Service
Toen ik een objectief wilde kopen dat niet op voorraad was,kon ik zoner probleem tijdelijk een andere lens meekrijgen.
Weekje later geruild,kreeg het aankoopbedrag van de "oude" lens zonder probleem weer terug.
Ook bood men mij een vervangende flitser aan als de bestelling te lang zou duren!

Assortiment
Hebben bijna alles op voorraad,en zo niet is het meestal binnen enkele dagen in huis.

Aanbeveling
Aan iedereen die serieus fotografeert en een professioneel advies wil.

Extra toelichting
Bijna alles is perfect aan deze winkel,alleen jammer dat je soms lang met wachten als het druk is.(maar dan is er verse koffie!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RiSK Photography 13-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Medewerker dacht mee met aangekochte producten

Extra toelichting
Ik kom hier graag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacobs86 13-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering.

Service
Ik maakte een foutje maar dat werd snel opgelost door de medewerkers.

Assortiment
Ze hebben alles wat ik me kan wensen.

Aanbeveling
Snelle en goede afhandeling.

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een macro lens, hier vond ik een 2de hands macrolens die nog zo goed als nieuw was met een flinke korting. Deze kans kon ik niet laten gaan en dus besteld. In eerste instantie lukte de betaling niet omdat ik een foutje had gemaakt aan mijn zijde echter na een mailtje van mij kreeg ik snel reactie dat het geen probleem was en ik het geld alsnog kon overmaken. Toen ik dit had gedaan werd de lens dezelfde dag nog verstuurd en had ik hem de volgende dag al binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke76 13-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik ben voordeliger de winkel uitgegaan dan verwacht door het goede advies wat ik gekregen heb

Assortiment
Ik ben met lenzen de deur uitgegaan die ik niet verwacht had te vinden omdat dit systeem niet meer gemaakt wordt.

Aanbeveling
Je wordt goed te woord gestaan en ze doen ook niet moeilijk om iets goedkopers aan te raden.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over de geleverde de service en de producten die ik gekocht heb bij Cameraland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jademeka01 13-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website was overduidelijk.

Service
Zeer goede service vanuit de winkel en een goede inruil prijs voor mijn 15-85mm lens gekregen.

Assortiment
Zeer ruime keus uit de lenzen waar naar ik op zoek was.

Aanbeveling
Goede bereikbaarheid, goede service, goede inruilprijs wat kan je als klant nog meer wensen?

Extra toelichting
Prima winkel, ondanks de afstand Nieuwegein--> Alkmaar was de trip de moeite waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adam Gasparim 13-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martinheng 12-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle reactie op mijn mail. En snelle bezorging.

Service
Prima

Assortiment
Goed.

Aanbeveling
Gewoon een prima site

Extra toelichting
2e hands camera en lens gekocht zonder deze eerst te zien. Maar is gewoon een goede camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan GM Stet 12-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Levi van boxtel 12-01-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik werd goed geholpen en er werd goed gedacht welk statief het beste voor mij zou zijn.

Assortiment
Wauw, als je cameraland binnen komt word je heel hebberig. Het assortiment is heel erg uitgebreid en de producten zijn goed

Aanbeveling
Aan anderen zou ik cameraland zeker aanbevelen want je word goed geholpen en er word met je meegedagd.

Extra toelichting
Cameraland, is de beste camerawinkel die ik tot nu toe heb gezien want je word goed geholpen en het assortiment is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pier04 12-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Het is een kleine winkel. Bij drukte moet je soms even wachten. Maar als je dan geholpen word neemt men ook de tijd voor je. En er word naar je geluisterd zodat je koopt wat je in gedachten had

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Pesie 12-01-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar , Hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Woon vlakbij en was op een rustig tijdstip in de winkel zelf.

Service
Had mijn videocamera mee om éénpootstatief uit te proberen.
Kreeg ongevraagd handige tip om mbv statief lopend te filmen.

Assortiment
Zocht al een tijdje een zg "dead cat" om hinderlijk windgeruis bij het filmen te voorkomen. In hun collectie dus ook een maat die over mijn mic heen paste!
Kosten : ca 30 euri
Lol en gemak : 300 euri

Aanbeveling
Deskundige medewerkers.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kattie 12-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Het zijn hele aardige mensen,maar ook makkelijk in mijn opzichten,Camera besteld kon hem ophalen en hij was niet aanwezig.Werd mijn verteld uitgeleend aan een fotograaf met een defect toestel,wat ik niet zo netjes vond.Ze hebben mij wel gebeld,dat ze hem uit hadden geleend,maar dat heeft elkaar gekruist.Kreeg de volgende dag een belletje dat hij klaar lag.Ben hem donderdag gaan halen,en hij zat keurig in de doos.Hij maakte de doos open,en volgens mij hebben ze hem zo in de doos gestopt,de vingers en de vegen van de fotograaf zaten nog op het toestel.Er werd ook niet gesproken over de afhandeling dat het zo mis gelopen was.Thuis gekomen camera schoongemaakt accu opgelaten en ingesteld.Wat een beest van van een camera,een perfect ding,jammer dat het allemaal moest verlopen,Een klein excuses of een kleine tegemoetkoming was op zij plaats geweest. Gr J.Kattenburg

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews