Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1054 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

WilliamV 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
er staan op de site artikelen die al verkocht zijn.

Service
snel terug gebeld nadat bleek dat een gereserveerd artikel toch niet meer leverbaar was.

Assortiment
veel keuze, anders te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Zeddicus Procesdraperie 02-01-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Goede bereikbaarheid, vriendelijke mensen en uitstekende bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

6684 01-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Ik had van te voren mijn keuze al bepaald via de site maar werd even goed zeer goed geholpen met de uitleg van het gekochte artikel.

Aanbeveling
De tijd die aan de klanten wordt besteed is geweldig , ook al is het druk.

Extra toelichting
Een prima winkel, grote voorraad en duidelijke uitleg. Ook informatie over een camera die we helemaal niet wilde kopen maar wel interessant vonden was geen probleem. En we kregen informatie over de website.

Review criteria:

Goed

Reageer

Tomasz77 01-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen problemen Alles duidelijk

Service
! jaar garantie vooe 2de hands lens - prima !

Assortiment
Brede keuze van optica en andere hardware.

Extra toelichting
Algemeen goed. Enige probleem heb ik gehad was moeite met telefonisch contact met Cameraland. Hoop ik dat probleem was de tijd tussen kerstmis en nieuwe jaar : )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud uit Limburg 01-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Imhann 31-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Prima service na klein defect camera, goed geholpen met garantie!

Assortiment
Had ook nog een filter nodig in afwijkende maat. Op vakantie nergens verkrijgbaar, bij cameraland gewoon op voorraad.

Aanbeveling
Medewerkers met echt verstand van zaken die de tijd voor je nemen, ook als het drukker is in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BenG1963 31-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
voor mij dicht is de fysieke winkel in de buurt. Ik vindt persoonlijk een face to face contact prettig.Over bestellen via het internet kan ik niet oordelen

Service
goed advies en men neemt de tijd voor je.

Assortiment
goed uitgebreid tot nu toe alles aanwezig wat ik bij jullie heb gekocht.

Aanbeveling
zie hieronder

Extra toelichting
vanwege de betrouwbaarheid, service en gedegen personeel adviseer ik jullie bij vrienden en bekenden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phon 31-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De winkel is heel goed te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.
Zeer ter zake kundige mensen die de tijd voor je nemen en echt een keuze naar jou doel te proberen te maken.
Het enige nadeel is dat er soms veel mensen in de winkel zijn en het oppervlak niet al te groot is,maar er is mee te leven.

Assortiment
Er is enorm veel keuze en een goede voorraad, ook van modellen die pas uit zijn.De prijs is redelijk concurrerend, en mocht het al een ietsje duurder zijn dan de goedkoopst dan maakt de service en de informatie dat meer dan goed.

Aanbeveling
Op dit moment zou ik geen winkel weten met meer deskundigheid.

Extra toelichting
Een zeer goede indruk van de winkel en het personeel. Het is niet mijn eerste camera die ik daar koop en waarschijnlijk ook niet mijn laatste.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Sameer Siddiqui 31-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop is overzichtelijk zodat je snel kunt vinden wat je zoekt. Het afhandelen van de bestelling gaat ook prima.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snel, scherpe prijzen.

Extra toelichting
Een goede, betrouwbare webshop met scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Arpro 30-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk en artikelen makkelijk te vinden

Service
nog geen ervaring

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
goed toegankelijk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

JJMC 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel en website makkelijk bereikbaar

Service
Goed advies gekregen

Assortiment
Tot nu toe altijd alles op voorraad

Aanbeveling
prettige winkel en goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jokerdag 30-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
EEn overzichtelijke webstek was voorhanden om de dingen die ik nodig had te kunnen bestellen.

Service
Eén dag na de het plaatsen van de bestelling werd het pakje me reeds bezorgd.

Assortiment
Het is me niet duidelijk of een zonnekap voor een Nikon 5100 via Cameraland kan besteld worden?

Aanbeveling
duidelijk, snelle keurige levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Inge B123. 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site. Er staat op voorraad en dat is het dus ook. Precies zoals het moet.
Duidelijke foto's en specificaties.

Service
Ondanks kerstperiode was de bestelling er heel erg snel. Goed verpakt, er was niets beschadigd.

Assortiment
prima

Aanbeveling
prima om er iets te bestellen.

Extra toelichting
prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo groot 57 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Redelijk in de buurt

Service
Prima advies en omruilmogelijkheid.

Assortiment
Ontzettend veel meestal op voorraad

Aanbeveling
toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotografie Egmond 30-12-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
winkel is aan krappe kant, maar wel ok, echter ik zou niet snel met kinderwagen naar binnen gaan

Service
top, goed advies

Assortiment
altijd heel veel op voorraad

Aanbeveling
in grote mate, blijft fijn om in een winkel prachtig speelgoed aan te schaffen of niet soms ;-)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camerawandelaar 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke webwinkel zonder accounts aanmaken e.d.

Service
Keurige verzending, ook naar afhaalpunten mogelijk, aftersales geen ervaring mee.

Assortiment
Hier vond ik de cameratas die ik zocht, en nog een goede aanbieding ook!

Aanbeveling
Positief tot nu toe!

Extra toelichting
Bij cameraland de rugzak gevonden voor zowel mijn camera, lens en drinkflessen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fonteijn 30-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

KopiSusu72 29-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op website makkelijk kunnen vinden waar ik naar op zoek was. Ben naar de winkel in Alkmaar gegaan, omdat ik het persoonlijke contact prettig vind en ook direct apparatuur kan bekijken en vasthouden.

Service
Tijdens aankoop in winkel goed en deskundig geholpen. Echter geen ervaring met retouren/reparaties e.d. Kan hier verder geen beoordeling over geven.

Assortiment
Ruim assortiment, zeker op gebied van occasions en de prijs-kwaliteit van de aangeboden occasions.

Aanbeveling
Ik zal Cameraland zeker aanbevelen aan anderen, met name voor deskundig advies op gebied van camera's en toebehoren.

Extra toelichting
Zie bovenstaande opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Esther Swaager 28-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
1 klik op hetgeen wat je wilt bestellen en het zit in je winkelmandje

Service
totaal niets op aan te merken

Assortiment
tweede hands is minder in assortiment. vond niet wat ik zocht

Extra toelichting
omschrijvingen en foto's duidelijk. vlugge ontvangst van het bestelde. keurige bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Vi 28-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alleen als je zelf helemaal niets hoeft te doen krijg je een tien ;)

Service
Ideal transactie verliep niet goed ivm uitvallen internet.
Hierover gebeld, vraag is goed opgepakt en er is gelijk actie ondernomen.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Mooie producten, snelle service, goede prijzen.

Extra toelichting
Een gebruikte Fuji 18-55 gekocht voor een redelijke vraagprijs. Objectief ontvangen, en inderdaad in de staat zoals beschreven op de site. Tevreden klant dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cees Bood 27-12-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HNBteA 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Afink 27-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker dicht bij. Plus eerst zoeken via de site dan naar de winkel

Service
Al jaren klant en altijd goed geholpen

Assortiment
Alles aanwezig te veel om op te noemen

Aanbeveling
Aan iedereen van beginner tot prof.

Extra toelichting
Goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

martin Benschop 27-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supergemakkelijk online bestellen en bezorgadres kiezen.

Service
Zelfs tegen de kerst een "lullig" pakketje van nog geen 5 euro de volgende dag bezorgt.

Extra toelichting
Gewoon een superwinkel, als zij het niet hebben bestaat het niet, of is het troep wat ze niet eens willen verkopen. Perfecte service en zeer snel thuisbezorgt.Flash diffuser pop-up

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram Sperling 27-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Extra toelichting
Heb twee lenzen gekocht in laatste 3 weken. Kreeg goed advies en ben blij met die lenzen. Ze doen het goed.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Smitinbeeld 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Wieringa 27-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op je computer aangeven wat je wilt hebben, versturen en twee dagen later had ik het thuis.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Alles klop en is zoals het hoort.

Extra toelichting
Plezierige winkel om te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikon D5200 26-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles wat ik wilde kopen was op voorraad. Geen wachttijd, direct uitproberen.

Service
Deskundige uitleg van de camera. Ik miste een specifiekere uiteenzetting van de specificaties (vergelijking hiervan). Het bleef wat algemeen.

Assortiment
Alles aanwezig, prima.

Aanbeveling
Prettig gevoel bij het doen van een dergelijke grote aankoop. En dat tegen prijzen die concurrerend zijn met internetaanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lies53 26-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Wij zijn naar de winkel geweest in Alkmaar en daar kun je de auto makkelijk parkeren. Dat was voor ons gemak.

Service
De service is goed. We werden goed geholpen en men nam de tijd voor ons.
We hebben zelfs de mogelijkheid om de camera te proberen en als het niet de goede keuze blijkt deze terug te brengen.

Assortiment
Omdat we tweedehands wilden was het assortiment natuurlijk niet zo groot maar dit was onze eigen keuze.

Aanbeveling
Cameraland kan ik iedereen aanbevelen. Ze houden hier geen verkooppraatjes om maar te kunnen verkopen. Ze luisteren naar wat je wilt en daar adviseren ze in en ze blijven objectief.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hannie49 24-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk met you tube voorbeelden

Service
Keurig direct gebeld i.v.m. Voorraad en andere kleur

Aanbeveling
Prettig en snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edith Patricia 24-12-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
ruime keuze van allerlei soorten camera's en toebehoren.

Aanbeveling
Vriendelijke medewerkers die met geduld je vragen beantwoorden.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Yvan D.M. 24-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Baard 23-12-2013

Algemene score

10,0

Gemak
simpelweg snel geholpen, zowel met technische vraag als met aanschaf objectief

Service
zoomlens had speling, snel als 'geen probleem' beoordeeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 1951 23-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar, Van Ostadelaan.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik was voor de eerste keer bij jullie en werd onmiddellijk professioneel geholpen. Veel aandacht op de vragen die stelde en het geheel gaf mij een uitstekend gevoel.

Service
Alles is top geregeld.

Assortiment
Als je bij Cameraland niet kan vinden waar je naar op zoek bent, zal je het ook nergens anders vinden. Geweldig wat een assortiment en vooral mooie spullen.

Aanbeveling
Vriendelijk en professioneel geholpen.

Extra toelichting
Ik was vanmiddag voor de eerste keer in jullie winkel en ging met waardevolle spullen de deur uit. Voel me echt als klant geholpen. Kunnen veel winkels wat van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Konijn 23-12-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Terra Bidet 23-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mijn nieuw gekochte artikel is nog niet ontvangen (1 1/2 dag) maar alle vorige Nikon D50 accessoires en objectieven zijn hier gekocht, plus tas. Service en bediening perfect.

Service
Je wordt snel en accuraat geholpen met goede advisering.

Assortiment
je kunt niet alles op voorraad hebben, maar bij Cameraland moet het gek lopen wil je niet slagen.

Aanbeveling
Liefst met eigen ogen deze winkel bewonderen. Wij wonen in Frankrijk, maar voor service kun je hier terecht, helemaal nu in het 'internet tijdperk'.

Extra toelichting
nadere uitleg overbodig. Graag nog wel commentaar op onze net aangekochte Nikon D70 body. Zaterdag's besteld, kan 's maandagsmorgens nog niet zijn ontvangen. (vakantieadres Biddinghuizen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tinus Lubbersen 23-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke en duidelijke webwinkel.

Service
In de winkel staan vakkundige mensen die je met veel plezier en passie helpen.

Assortiment
Als je hier niet slaagt, stop maar met zoeken want dan is het er niet. Het assortiment is zeer compleet, de winkel staat ook bomvol met camara's en randapparatuur.

Aanbeveling
In alle opzichten een perfecte combinatie Winkel+webwinkel!

Extra toelichting
Zeer tevreden over de hulp en uitleg en de tijd die voor je genomen wordt om alles uit te leggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr. Hendrik J. 22-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bereikbaar vanaf de snelweg!

Service
Goed geadviseerd en ervaren mensen met kennis van zaken.

Assortiment
Genoeg, winkel is niet erg groot, maar dit komt waarschijnlijk omdat er vaak veel mensen aanwezig zijn.

Aanbeveling
Absoluut, prijs is goed en mensen die je fatsoenlijk uitleg geven.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Pipo33 22-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
prima bediening

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
heb zo langzamerhand genoeg ervaring ervoor

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Kelders Lukas 22-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kan er zo naar binnen lopen, er zijn aparte desk waar je wordt geholpen. Dus echt een op een.

Service
Samen een camera uitgezocht, alle voor en nadelen besproken. uit eindelijk tot een goed product samen gesteld. deskundig personeel.

Assortiment
De meest bekende merken zijn er op voorraad, ze verkopen bijna geen nee.

Extra toelichting
Deskundig personeel, aantrekkelijk geprijsd, en je kan er gewoon terecht met vragen. dus niet alles via internet. je kan echt alles zien en voelen dus niet alleen van een plaatje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phoneshop 21-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site prettig om een review te bekijken

Service
Zeer prettig vakkundig klantvriendelijk personeel, die werkelijk alles uit de kast halen om de klant te laten kiezen zonder opdringerig te zijn. Wij hebben dit als heel prettig ervaren

Assortiment
Enorm

Aanbeveling
Reeds gedaan aan familie en collega's

Extra toelichting
Zo zouden alle winkels met hun klanten om moeten gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick van Velzen 21-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel is dichtbij en op de website kan je goed uitzoeken wat de mogelijkheden de diverse producten hebben

Service
Personeel is erg vakkundig en vriendelijk

Assortiment
Van alle markten thuis en heel veel op voorraad in de diverse productgroepen

Aanbeveling
Als je zo goed geholpen wordt beveel je deze winkel ook aan aan anderen

Extra toelichting
Een heel erg goede winkel waar je goed wordt geadviseerd en geholpen. Adviezen, vragen niets is te gek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 1959 21-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Soms is het vinden van een product niet echt simpel
Vorige website was voor mij overzichtelijker

Service
Kan het nog beter ??

Assortiment
Hebben bijna alles in huis of binnen een paar dagen leverbaar

Aanbeveling
Zeer klant vriendelijk en behulpzaam en geduldig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis Vis 21-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ldegroot 21-12-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoe beoordeel je gemak ?
binnen lopen met een probleem en goed geholpen worden .

Service
Iets kopen wat niet compleet is en ook dat wordt zonder probleem geregeld

Assortiment
ik denk dat je daar niet snel mis grijp

Aanbeveling
waar wil je in de buurt naar toe met zo'n assortiment en service?

Extra toelichting
wat kan ik nog meer zeggen , zie boven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marinusie 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer gebruiksvriendelijk

Service
Super service, de verkoper heeft zeker 1,5 uur voor ons uitgetrokken

Assortiment
Alles is te krijgen op fotogebied en dan ook alles nog op voorraad.

Aanbeveling
Je word hier zeer professioneel geholpen.

Extra toelichting
Ik ben een amateur op het gebied van fototoestellen en kwam met het idee binnen om een mooie spiegelreflexcamera te kopen en liep na heel veel toestellen gezien te hebben met een systeemcamera de winkel uit en ben er super blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos van benthem 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk site opbouw en snelle pagina's eenvoudig betalingsproces. Straalt vertrouwen uit.

Service
Klasse beantwoording van mails ook op de opvolgende vragen! Idem telefoongesprek.

Assortiment
Veel van alles!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet1 946 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dichtbij, een uitstekende voorlichting en info en advies

Service
prima advies er wordt zelfs advies gegeven om bepaalde dingen niet te kopen. welke met redenen onderbouwd wordt

Ik heb de ervaring als je met iets terug komt dat defect is wordt er terstond kosteloos een nieuwe ding overhandigd

Assortiment
Flinke sortering van allerlei apparatuur

Aanbeveling
zeker doen prijzen zijn oke en het personeel is zeer vriendelijk en vakbekwaam

Extra toelichting
Al mijn apparatuur heb ik bij Cameraland gekocht nu heb ik mijn derde camera via hun aangeschaft al mijn objectieven, reportage flitsers en hulp apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

landrover101fc 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik hoefde niet de deur uit om dat gene te zoeken wat ik nodig had

Service
na een telefoon gesprek met een medewerker van de winkelover een uitverkocht produckt werd een zeer goed alternatief geboden

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
als zeer goed en behulpzaam personeel

Extra toelichting
zeer tevreden ,en artikelen vlot geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 1943 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je voelt je meteen "op je gemak" als je de winkel binnenloopt. Prima service, zeer geduldig en deskundig,

Service
Men neemt alle tijd voor je en de mensen doen je, als het nodig is, nuttige voorstellen.

Assortiment
ongelooflijk!

Aanbeveling
Om bovenstaande redenen zou ik deze winkel aan een ieder aanbevelen.

Extra toelichting
Lees al het bovenstaande en je weet genoeg. Maar je moet het aan den lijve ondervinden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews