Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6231 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 967 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

monique vercouteren 25-10-2016 In de winkel gekocht
alkmaar

goed gehoplen goede uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
super geholpen en de uitleg was ook goed. aardig personeel. nemen de tijd voor je kreeg zelfs lekker bakkie koffie bij de uitleg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 23-10-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Fujinon X-T2 en lenzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen woensdag heeft Lars mij uitstekend geholpen met het uitleggen van de basiszaken rondom de aanschaf van de nieuwe Fujinon X-T2 (met 10-24, 18-55 en 55-200 lenzen) en de Fujinon flitser EF-42. Alle tijd, een dikke anderhalf uur, nam hij voor me. Uiteraard tussendoor koffie! Cameraland is een zaak waar deskundige verkopers je helpen, een goede uitleg en goed advies geven én tijd voor je nemen! Bedankt Lars!

Pluspunten

  • deskundigheid
  • de tijd voor je nemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Homan 21-10-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Raamstatief

Algemene score

9,0
Autoraam statief precies zoals verwacht ,snelle levering niet duur dus gewoon goed! Via Ideal betaald .Prima geregeld Cameraland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Softlink 21-10-2016 Via de website gekocht

Winkel?

Algemene score

9,0
Via Internet besteld, dus geen winkel gezien. Het juiste apparaat gevonden tegen de juiste prijs. Keurig.

Pluspunten

  • Bestellen
  • Snelheid
  • Bezorging

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans L. 21-10-2016 In de winkel gekocht
Van Ostadelaan Alkmaar

door Hans Lodder

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameraland heeft heel veel goede apparatuur, ook ocassions. Ze verlenen goede service.
Primadeluxe! Het is altijd een plezier om met ze te kletsen en de nieuwste spullen en de mooiste ocassions te bekijken.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mano 21-10-2016 Via de website gekocht

Batterij voor camera volgende dag al binnen. . Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super winkel. Aardige en behulpzame mensen. Batterij online besteld en was er de volgende dag al...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReneAP 21-10-2016 Via de website gekocht

Zoals altijd weer prima geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Werderom een artikel (monopod) besteld wat op de beloofde dag werd bezorgd. Het artikel was goed en veilig verpakt.

Pluspunten

  • Zeer ruime sortering
  • Goede en snelle levering
  • Zeer deskundig personeel

Minpunten

  • Geen enkele

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sini van der Elst 19-10-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

klantvriendelijke relaxe winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Men is niet opdringerig maar reuze duidelijk in de uitleg en gebruik van het door u gezochte produkt. Na mijn aankoop was er toch een foutje ingeslopen doordat er iets niet was bijgeleverd.
Bij terugkomst bleek de verkoper er meer moeite mee te hebben als ikzelf en heeft hij mij uitstekend geholpen. Ik noemde het zelfs nog een geluk bij een ongeluk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ad v Haaften 17-10-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Algemene score

10,0
Je vindt er een hele ruime keus aan spullen.
Bijna teveel, voor mij is het een snoep winkel
Het personeel is heel vriendelijk en neemt alle tijd voor je.
je gaat niet met de verkeerde spullen naar his
Kom zeker nog een keer langs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 17-10-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede hulp gehad met het kopen van een nieuwe camera. We zijn naar cameraland gegaan omdat ze echt alles fysiek in de winkel hebben. lenzen die ik verder alleen in webshops zag hebben zij staan.
Daarnaast wordt er tijd gemaakt voor je.
Ook de prijzen scherp.

Pluspunten

  • Goed advies gekregen
  • Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 16-10-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke omschrijvingen bij de artikelen zodat je precies de verschillen kunt zien voor de correcte keuze

Service
bestelde artikel was niet op voorraad. volgende werkdag werd persoonlijk contact opgenomen om de verwachte levertijd door te geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 15-10-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Dhr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ZEER goede service en redelijke prijs, gewoon goed ja meteen een goede indruk , na dat een apparaat niet goed functioneerde gelijk een nieuwe aangeboden ,Perfect hoor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greta 15-10-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe camera. Super..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kwam binnen met een verouderde camera en ging weg met een nieuwe waar veel foto's op kunnen. Super... Toen ik later nog het snoertje voor naar de pc kwam kopen kreeg ik het ook nog voor de helft van de prijs. Is dat service of niet....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Evi 15-10-2016 Via de website gekocht

Super tevreden van de service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb vanuit België en cameratas besteld en de dag erna had ik ze al in huis. Veel webwinkels beloven dat maar zelf webwinkels in België krijgen dit niet altijd klaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 15-10-2016 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shop was me aangeraden door een kennis. De website was overzichtelijk en werkte goed. De levering was supersnel, ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 13-10-2016 Via de website gekocht

Een tevreden klant.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn videocamera een Sony DCR-SR290E had na 9 jaar de geest gegeven. Al zoekende op Internet kom je de website van Cameraland tegen. Opvallend was het aantal uiterst positieve beoordelingen over de goede service en deskundigheid. Dat klopte met de medewerker van Cameraland die ik aan de telefoon kreeg. Op mijn vragen werd een deskundig antwoord gegeven. Logisch dat ik mijn nieuwe videocamera hier bestelde. Voor wat hoort wat. De dag erop werd de nieuwe videocamera al thuisbezorgd. Dat is wel erg snel. De Sony FDR-AX33 is een fantastische videocamera met 4K. De beelden zijn zo mooi op mijn Samsung TV met 4K. Ik ben erg tevreden en gelukkig met de keuze. Tot mijn verrassing bleek mijn videoprogramma Pinnacle 19 ook het specifieke formaat van deze Sony te ondersteunen.

Pluspunten

  • Deskundigheid
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 10-10-2016 Via de website gekocht

Aankoop 70-300/4-5.6 LD Di Macro Nikon lens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al eerder een aankoop gedaan bij cameraland en ook nu weer zeer tevreden. Duidelijke webshop, snelle, kosteloze levering en kwalitatief goed materiaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 09-10-2016 Via de website gekocht

Top service en snelle levering en antwoord.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had de verkeerde afstandsbediening besteld. Deze kon ik kosteloos retourneren en de juiste bestellen. Super service en snel antwoord. TOP!!!

Pluspunten

  • Snelle goede service
  • Snel antwoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onkie 07-10-2016 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na bestellen bleek product niet meer op voorraad. Daarover netjes gebeld. Uiteindelijk werd het product twee werkdagen later geleverd, dan de originele bezorgdatum

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cameraland 06-10-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Wat wordt hier bedoeld?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanwege de deskundigheid van de medewerkers, de klantvriendelijke en persoonlijke behandeling en de wijze waarop men tot een oplossing probeert te komen waar beide partijen zich in kunnen vinden.

Pluspunten

  • Persoonlijke benadering van klanten
  • De aanwezige kennis bij de medewerkers
  • De tijd die men uittrekt om goed te adviseren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja Hartong 05-10-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Fijn geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Men neemt de tijd om je de verschillende opties te laten zien. Er is ook goede kennis over de artikelen die men verkoopt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

L.J.Hoep 05-10-2016 In de winkel gekocht
van Ostadelaan 290-292 1816 JH Alkmaar

Fotocamera kopen in de winkel met veel keus en goede uitleg.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel veel keus in diverse film en fotocamera's en een super goede bediening en ook een hele goede uitleg van diverse camera's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard 03-10-2016 Via de website gekocht

Goed geholpen en geadviseerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige mensen en behu[pzaam. Dus de overtuiging dat het goed is, neem je dan ook aan.
De zending was ook binnen zoals gezegd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard Koel 03-10-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Ik ben uitstekend geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kreeg goede vakkundige uitleg en een prettige bediening. Zeer grote sortering foto-materiaal De Canon zonnekap wordt gratis nagezonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lodewijk Boellaard 29-09-2016 Via de website gekocht

Vertrouwen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het getuigt van vertrouwen dat ik een kostbare body bestel en betaal, zo'n twee maanden voordat het product geleverd kan worden... Cameraland is dat vertrouwen waard :-)

Pluspunten

  • Vakkundig
  • No nonsense

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronald de Heer 29-09-2016 Via de website gekocht

Canon lens inruilen voor ander type

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
groot assortiment, goede service en niet moeilijk doen over prijsonderhandeling, verder een snelle levering

Pluspunten

  • groot assortiment
  • goede prijzen
  • snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul van Sonsbeek 29-09-2016 Via de website gekocht

Een ECHTE vakhandel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Stuk voor stuk klantvriendelijk en met kennis van zaken, bestellen via website gaat top maar een bezoek aan de winkel is zeer de moeite waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 29-09-2016 Via de website gekocht

Snelle levering, zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Avonds een Monopod besteld en al direct de volgende dag op verzending. Snel gehandeld door Cameraland, met een hele scherpe prijs. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. van der Kolk 25-09-2016 Via de website gekocht

Mooie lens voor mijn camera

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op zoek naar een goede tweedehands lens voor mij Nikon D500.
En kwam een nette onderhouden juweeltje tegen bij cameraland.
Een mooie nikor micro AF 60mm 1:2.8D.
Hij werkt super en is netjes verpakt verzonden!!!
Top jullie hebben weer een tevreden klant!!!

Pluspunten

  • Netjes en snel geleverd
  • Goed onderhouden lens
  • Makkelijk te vinden
  • Goed omschreven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 25-09-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

een goed gesprek een uitstekende deal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat doe je met een oude SLR als je een nieuwe systeemcamera hebt: inruilen en cashen. Of een goede deal maken. Dat laatste is wat je bij Cameraland zeker kan. Een goed gesprek over behoeften om de 'kit' completer te maken (compleet ben je volgens mij nooit) volgde. En daarmee de ruimte voor een nog betere deal. Mijn kit is nu weer een stukje completer en mijn fotoplezier groter. Een 10 nog net niet, omdat ik nog niet alles heb kunnen uitproberen. Maar zeker: tot de volgende keer Cameraland!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joshua44jos 25-09-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Kwaliteits winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment en deskundig en vriendelijk personeel. Webshop is overzichtelijk en gunstig geprijsde artikelen.

Pluspunten

  • Assortiment
  • Deskundigheid personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annalien 24-09-2016 Via de website gekocht

bestelling via site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prachtige winkel, mooi groot, handig verschillen info plekken waardoor je rustig info kan vragen
nog geen gebruik gemaakt van aparte studiodeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.hendrix 24-09-2016 Via de website gekocht

Canon lens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service! Ik had perongeluk de verkeerde lens besteld nog voor de verzending hebben ze de lens omgeruild en had ik de volgende dag de juiste lens in huis.

Pluspunten

  • Snelle service
  • Mooie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Petrie 23-09-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Leentoestel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de trouwdag van mijn zoon had weigerde mijn spiegelreflex-camera dienst te doen. Kreeg gelukkig voor die dag een leentoestel mee en kon de fotoshoot doorgaan, everybody happy. Wat een geweldige service-actie. 5 sterren 10 punten en een warme douche.

Pluspunten

  • Uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 23-09-2016 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijs van de camera was gelijk aan andere leveranciers. Maar omdat ik al eerder bij Cameraland had gekocht besloot ik dat weer te doen. Snelle levering en goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Amanda 21-09-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Lens gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had gebeld vanuit Rotterdam om een lens op te halen die ik die avond nodig had. Hij was nergens meer te krijgen. Hij heeft de lens snel gevonden en apart gehouden. Hij wilde zelfs iets langer blijven als ik de sluitingstijd niet zou halen! Super lief. Ook goed geholpen in de winkel. Thank you!!

Pluspunten

  • Service
  • Vriendelijkheid

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

walter van nuland 21-09-2016 In de winkel gekocht
alkmaar

regionale klantvriendelijkheid landelijke professionaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
IK kom hier al enige jaren , on en offline. De winkel is laatst verbouwd gtoter en nog beter gepresenteerd maar door de klantvriendelijke en aanwezigheid van kennis kom ik hier graag weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Stoutenbeek 19-09-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Aankop Leica camera

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastisch vakkundig advies, heel veel geduld en een grote sortering! Vooral omdat ik eigenlijk twijfelde
Tussen twee cameras, was t verhelderend dat de verkoper de voor en nadelen uit wilde leggen! Chapeau!!

Pluspunten

  • Sortering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Zwemmer 19-09-2016 Via de website gekocht

Leica D-lux en Rodenstock UV filter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een heerlijk winkel en webshop. Werkelijk een verademing om in de winkel te zijn. Geen dozenschuivers en praatjesmakers maar mensen met verstand van zaken met een passie voor fotograferen. Ik bof maar met zo'n winkel in de buurt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L'ORTIJE 17-09-2016 Via de website gekocht

Prima snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en correcte levering, komen belofte na. Ook van het verloop van de levering werd ik goed op de hoogte gehouden.

Pluspunten

  • Goede service
  • Doen wat ze beloven

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeannette 17-09-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via internet een statief besteld, maar helaas bleek het niet het statief dat ik in gedachten had. Met het hele spul terug naar de winkel in Alkmaar. Ruilen was geen enkel probleem. Enorm assortiment en keuze. Vriendelijke medewerkers die echt tijd voor je nemen.

Pluspunten

  • Enorm assortiment
  • Vriendeliijke medewerkers

Minpunten

  • (Te) veel te kiezen
  • Soms wat lang wachten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. 16-09-2016 Via de website gekocht

Snelle service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service. Op zondag besteld en dinsdag in huis. Door een foutmelding bij Ideal het geld per bank overgemaakt. Hierover een mail gestuurd en gelijk een reactie ontvangen. Goede service en netjes verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos Vromen 15-09-2016 Via de website gekocht

Keurig geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product voldeed aan de beschrijving, de levering binnen de beloofde termijn en dat allemaal voor een redelijke prijs.

Minpunten

  • Foto's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

peter 15-09-2016 In de winkel gekocht
Ostadelaan Alkmaar

vriendelijk en met geduld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben een leek op het terrein van de fotografie. Zocht een compacte en gebruiksvriendelijke camera. Vriendelijk en met geduld werd ik geholpen bij de aankoop van een simpele camera.

Pluspunten

  • assortiment
  • goed advies
  • goede prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bea 15-09-2016 Via de website gekocht

Aankoop 2e hands Canon objectief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online besteld dankzij een goede beschrijving van het product. Snelle levering. Objectief is in bijna nieuwstaat. Ik ben zeer tevreden over zowel het objectief als de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Schwarzberg 13-09-2016 Via de website gekocht

Snel leverering (zondag)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een gebruikt Olympus camera gekocht. Zaterdag bestelt en zondag gearriveerd! Jij zie wel dat het gebruikt is maar het werkt goed. Alleen was niet alle kabels er bij. Geen groot probleem, maar Cameraland kan het iets duidelijker maken en better laten zien was zij verkoopt.

Pluspunten

  • Znel

Minpunten

  • Onduidelijk wat jij koop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. van Minnen 13-09-2016 In de winkel gekocht
In Alkmaar

UV filter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben al jaren zeer tevreden over deze winkel, vlotte bediening en zeer kundig personeel.
Mijn filter was door een val gesneuveld, door de ruime voorraad snel weer een nieuwe erop gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edo Vooijs 13-09-2016 Via de website gekocht

gewoon goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig bestellen op een duidelijke website en gemakkelijk betalen, artikelen goed verpakt en snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke Bergman 13-09-2016 In de winkel gekocht
Camara land hoefplan Alkmaar

2 de maal camera gekocht bij camara land

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel niet opdringerig met het verkopen van een camera.
Goede uitleg nemen de tijd voor jou als klant. Goed geholpen.
Ging met een goed gevoel naar huis.
Hier is de klant koning.

Pluspunten

  • Geduld prettig geholpen
  • Kennis van zaken

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Piet 11-09-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goed advies bij aankoop DJI Osmo

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Opvallend, bij binnenkomst (eerste bezoek 'live') kleine balies waar ik direct wordt aangesproken. Plezierig, want als zelfstandig ondernemer is tijd geld. Omdat de omschrijvingen bij de verschillende aanbieders onduidelijk zijn eerst gebeld en Gerard gesproken. Direct 'to the point' informatie waarna ik besloten heb naar de winkel te komen. Op locatie diezelfde mentaliteit met een andere medewerker. Zonder omhaal dozen legen en bekijken wat er nu écht in zit. Per saldo dik €50,- bespaard en binnen een kwartier stond ik met alles wat ik nodig had weer buiten.

Pluspunten

  • to the point
  • service gericht
  • snel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews