Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6523 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1108 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan 01-07-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk bestellen via de website en een snelle levering !! Ook de garantie bij het product \ is goed.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TST87 01-07-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goed meedenken en eerlijk advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren terug een en ander gekocht, toen een goede ervaring en nu weer (Spyder3).

Personeel schat je kennis van het product in en komt met juiste aanvullende informatie en denkt mee zonder te pushen. Zij weten waar ze over praten en dat merk je in het advies.
Mooi dat je alles mag proberen en er werd een reële prijs aangeboden voor de inruil apparatuur.
In mijn geval kreeg ik bij de aankoop de screen-protectors voor de camera als cadeau, dat is altijd leuk.
Weer een goede ervaring met Cameraland.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin Zonneveld 01-07-2017 Via de website gekocht

Fantastische winkel met zeer gekwalificeerd personeel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al eerder twee camera's hier gekocht. perfect geholpen.
Vandaar steeds weer terug. Heb je en probleem alles is oplosbaar bij hun.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meg 30-06-2017 Via de website gekocht

Goed assortiment en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een SDXC Extreme Pro 64GB 95MB/s V30 gekocht. Die hebben ze zeker niet overal dus ik ben tevreden over het aanbod. Nog een extra gelukje dat die kaart ook nog in de aanbieding was. Snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 30-06-2017 Via de website gekocht

Cameraland is ok.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website met voldoende info om een goede keuze te kunnen maken. De prijzen zijn zeer concurrerend en de afhandeling in de winkel is heel duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 30-06-2017 Via de website gekocht

Prima snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben via Zoom.nl bij deze shop gekomen en heb daar voor het eerst iets besteld. De levering ging snel en zonder problemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jo 30-06-2017 Via de website gekocht

Uitgebreid assortiment en prima aanbiedingen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima keus voor alle vormen van fotografie.
Ook de assesoires zijn zeer uitgebreid.
En niet onbalangrijk: de gunstige prijzen en kortingscoupon zijn aantrekkelijk.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Schellekens 29-06-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere website met goede zoekfunctie en duidelijke uitleg. Keuze, winkelwagen, betaling verliepen vlekkeloos. Aflevering verleiep velkkeloos, goed verpakt en op tijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van de Born 29-06-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De schop is te ver voor mij, daar ik in Zuid Limburg woon en dus gekozen om via de site te bestellen die goed en zeer overzichtelijk is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-Freerk Kloen 29-06-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameratas en geheugenkaart gekocht. Geheugenkaart paste niet in mijn camera. Vriendelijk te woord gestaan door een medewerker en teruggestuurd. Geld terug moet ik nog afwachten, maar dat komt vast goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johny 29-06-2017 Via de website gekocht

Niet content.

Algemene score

1,0
Ik heb jullie een mail geschreven in verband met de update van de removu r1 + en tot op heden heb ik nog altijd geen deftige respons reus gekregen. Dit laat een beetje aan de wensen over. Als klant zou ik graag een goeie feed back terug krijgen waar ik nog steeds op wacht. Ik heb de Removu R1 bijna 1 week en kan hem nu nog niet gebruiken. Wat ik trouwens heel jammer vind. Hopende op een spoedig antwoord en een goeie uitleg van uwentwege. Mvg , Johny

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed

Reageer

J. van der Zanden 28-06-2017 Via de website gekocht

Snelle verzending, service onbekent

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere malen voor cameraland gekozen, altijd goed.
Daarom bij deze printer ook weer cameraland.
Bij meerdere shops voor de zelfde prijs.
Keuze niet moeilijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Atilla 28-06-2017 Via de website gekocht

Super geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes, keurig op tijd geleverd
Tevens de site bezocht ziet er allemaal professioneel uit. Ruime keuze zeker een aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dwiegje 28-06-2017 Via de website gekocht

heel snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goedkoper dan enkele andere webwinkels, snelle service. Het product was stevig verpakt. Niks op aan te merken;

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid Holtkamp 28-06-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar Hoefplan

ik zocht een goede verrekijker. Aangeboden en gekocht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat hun assortiment ruim is en de medewerkers verstand van zaken hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 28-06-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Fijne bediening!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was nog nooit bij Cameraland geweest omdat de fysieke winkel voor mij (Rotterdam) wat uit de buurt ligt. Aangename verrassing, persoonlijke aandacht en ook eerlijk meedenken. Een heel prettige ervaring welke je niet meer zo vaak meemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Kroon 28-06-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Alsof ik een cadeautje kreeg.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam voor een zoomlens om de roofvogels in mijn omgeving vast te leggen en gezien mijn budget keek ik naar een Tamron 18-200. Na advies gevraagd te hebben waarbij mij verteld werd dat ik daar wat meer zoombereik voor nodig heb verliet ik de winkel met een 2e hands Nikon 70-300 waarop ik een dusdanige korting kreeg dat het in m'n budget paste. Er werd mij gezegd dat ze klanten graag tevreden weg zien gaan en dat is bij mij zeker gelukt, al vermoed ik dat ze op mij geen stuiver winst gemaakt hebben. Ik kwam er voor het eerst en werd behandeld als een trouwe klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.M.H. Michiels 28-06-2017 Via de website gekocht

goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de indeling van de site vind ik prima goede aanbiedingen zowel casback als ook anderen aan biedingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 28-06-2017 Via de website gekocht

Boven verwachting goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was mijn eerste bestelling bij cameraland en alles ging zeer snel en dat tegen zeer scherpe prijzen. Mijn bestelling werd de volgende dag al aangetekend geleverd en er zat zelfs een leuk extra bij (Lens schoonmaak doekje)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 28-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een week geleden bestelde ik een objectief wat tot mijn verrassing een dag later reeds bezorgd zou worden. Voor mij gunstig was dat ik een PostNL locatie op kon geven om de bestelling af te halen. In de track en trace informatie stond inderdaad aangegeven dat een dag later de bestelling er zou zijn.
Echter de datum werd door PostNL driemaal verschoven met de mededeling "aangemeld maar nog niet ontvangen" Ongerust heb ik contact met Cameraland opgenomen die mij verzekerden dat het objectief vanaf het magazijn verzonden was. Drie dagen na de bestelling ben ik na gaan vragen bij het afhaalpunt, en inderdaad, de bestelling was wel degelijk 1 dag na de bestelling op het afhaalpunt. Bedankt Cameraland, iets minde PostNL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Syndromeda 28-06-2017 Via de website gekocht

Totaal geen klachten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het aanbod is erg groot, de prijs meestal mee van de laatsten. Tot hiertoe had ik nooit klachten bij hen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 28-06-2017 Via de website gekocht

Snel en efficiënt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Naast de snelle levering zonder enig oponthoud en goede voortgangsmelding, kun je je ook via de reviews prima inlezen en oriënteren op het product en op ondersteunende artikelen. Kortom, totaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doornbos 28-05-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Service is super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwaliteit .mensen die weten waar ze over praten . snel en gemakkelijk . een winkel waar je met plezier naar toe gaat

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winston.B 26-05-2017 Via de website gekocht

Mooi en uniek cameratas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is precies wat ik zocht voor mijn Sony-QX1. Goed en stevig materiaal, past perfect en je krijgt er een handig nekkoord bij. Levering was snel en vlekkeloos.
Geniet nu al een maand van het product en zit er een beetje mee te paraderen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jozef van Dongen 18-05-2017 Via de website gekocht

Een dikke tien...!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik shop al jaren bij Cameraland.nl en toen ik onlangs een nieuwe spiegelreflexcamera Sony A68 kocht, had ik voor 95% van de specificaties al uit de omschrijving gehaald, doch deze Sony heeft een 4-D scherpstelling, iets wat ik nog niet helemaal begreep. Een telefoontje, en Camerland legde het mij helemaal uit, vakkundig en zeer vriendelijk. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 16-05-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Service en voorraad, perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam één minuut voor sluitingstijd binnen om een nieuwe camera en drone te kopen, en zelfs toen hielp het personeel mij met alle liefde. Het personeel weet veel af van de producten en heeft een grote voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 13-05-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Zeer tevreden

Algemene score

8,0
Vanwege het ruime assortiment en de ongedwongen en deskundige service. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

nieuwpoort 12-05-2017 Via de website gekocht

super snel levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
volgende dag in huis erg snel geleverd en duidelijk wanneer het wordt geleverd! zag dat het via cameraland het meest voordelig was dat is ook mooie mee genomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gertjan van der zSleen 12-05-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Zeer goede voorlichting

Algemene score

9,0
Binnenkomend voor de aanschaf van een statief werden al mijn vragen beantwoord en (on)mogelijkheden netjes getoond. Verkoper nam rustig de tijd en heb geen enkele keer push-commercie vernomen. Hier kom ik terug!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francis 11-05-2017 Via de website gekocht

Fantastisch advies en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn foto's hadden een vlekje op steeds dezelfde plek en als af-en-toe-fotograaf wist ik niet wat ik hiermee kon doen. In de afgelopen jaren had ik de camera al 2x laten schoonmaken bij de vakfotograaf maar ik wilde wel graag weten of ik hier zelf iets mee kon doen. Door te googelen kwam ik bij Cameraland, vervolgens gebeld en advies gevraagd. Zo kreeg ik dus (de volgende dag al!!) een blaasbalgje en een reinigingssetje in huis. Vervolgens volgens de telefonische aanwijzingen mijn camera gereinigd en inderdaad: vlekje is weg op de foto's. SUPER!! Cameraland, hartstikke bedankt, jullie hebben deze amateur gigantisch goed geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 11-05-2017 Via de website gekocht

Altijd goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Juiste artikel en direct verzonden en vooral goed advies.
Website overzichtelijk. Geen gezeur bij retour of garantie!

Reageer

mike 10-05-2017 In de winkel gekocht
alkmaar

goede uitleg

Algemene score

9,0
het was behoorlijk druk in de shop maar werd toch vlot geholpen
ik was op zoek naar een camera maar was nog niet zeker welk type ik had wel wat huiswerk gedaan maar wilde toch wat bevestiging van iemand die er verstand van heeft.
de verkoper liet mij nog wat alternatieven zien (nieuw en gebruikt) stelden goede vragen omtrent te verwachte gebruik en samen zijn we tot een camera gekomen
het werd de canon eos 760 d waar ik nu stevig mee aan het oefenen ben naar volle tevredenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Fransen 10-05-2017 Via de website gekocht

Dik tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De door mij bestelde lens werd direct de dag erna al geleverd en zelfs in de originele verpakking en verder goed beschermd verpakt. De lens was in topconditie zonder enige beschadiging of krasjes. Dus dik tevreden.
Cameraland Bedankt en tot snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boerema 09-05-2017 Via de website gekocht

Snelle Levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
als enige webshop had CameraLand de Bynolyte WPR 8X42 DCL verrekijker nog op voorraad. gelijk besteld en de volgende dag al inhuis kunnen hebben als Post NL de tijd indicatie in de app tenminste voor elkaar had gehad helaas kwam de bezorger 6 uur te voeg. hier kan Camera Land natuurlijk niks aan veranderen

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Paul 09-05-2017 Via de website gekocht

Schitterende bijstand aan de klant + prima oplossingen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door mijn eigen schuld bestelde ik een verkeerd type zonnekap( Canon ES-62 i.p.v. ES-68). Toen ik mijn fout opmerkte, nam ik telefonisch contact op. Ik kreeg onmiddellijk een zeer simpele, afdoende manier aangeboden om dit euvel op te lossen ( geen ingewikkelde procedure maar een heel eenvoudige ruil). En kijk, nog geen 3 dagen later waren alle problemen van de baan en zit de juiste zonnekap reeds op mijn lens! Schitterende klantenservice ! Hier blijf ik zeker klant !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edith Lambermon 09-05-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Camerland altijd goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de site (heel handig!) had ik 2 objectieven besteld. In de winkel kreeg ik het advies om ter plekke met beide objectieven enkele foto's te maken, zodat ik het verschil kon zien en een goede keuze kon maken. Uit eerdere ervaringen weet ik dat wat je 2e hands koopt altijd goed is en mocht er onverhoopt toch een minpuntje zijn, dan wordt dat netjes opgelost. Ik ben heel tevreden met al mijn nieuwe- en 2e hands aankopen en adviseer iedereen die een camera of andere foto apparatuur zoekt, naar Cameraland te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Lorie 09-05-2017 Via de website gekocht

Fantastische service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb onlangs een camera gekocht bij Cameraland en ben zeer tevreden van de service die ik gekregen heb. Ik heb snel antwoord gekregen op een vraag die ik via mail gesteld had en ben tevreden met het antwoord. Heb mij een demotoestel gekocht en enkel de doos was een klein beetje beschadigd maar dit was ook op voorhand vermeld. Voor de rest is het toestel in perfect staat en ben ik er zeer tevreden mee! Het was ook een zeer snelle levering. Ik heb donderdag besteld en had het toestel al op zaterdag in mijn handen in België! Een echte aanrader voor iedereen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 09-05-2017 Via de website gekocht

krijgen wat je wil

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke omschrijving en ook krijgen wat er staat. de website is makkelijk te doorzoeken en het product goed beschreven en gefotografeerd

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nelize 09-05-2017 Via de website gekocht

Camera

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een uitstekend product en heb er veel gemak van, ook zijn de foto's mooi scherp waar ik blij mee ben. Goede service

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Anja 08-05-2017 Via de website gekocht

Superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bestellen en een zerre vlotte afhandeling van zaken. Zo wil je het als klant hebben. De website is helder. Van de aangeprezen tweedehands waren weet je wat er te verwachten is.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma Heijnen 08-05-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Enthousiaste vakkundige medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ga graag naar de winkel zelf omdat het voelt als een snoepwinkel, ik kijk graag naar het grote assortiment wat jullie hebben en laat me graag adviseren omdat ik als hobby fotograaf zeker niet alle wijsheid in pacht heb en zo nog een hoop van jullie kan leren.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Frank 06-05-2017 Via de website gekocht

Helemaal niks mis mee!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie prijs, laat op de avond besteld, en inderdaad de volgende dag nog bezorgd ook, precies zoals beloofd. Helemaal goed!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

kvdoorn 05-05-2017 Via de website gekocht

Goede wijn behoeft geen krans!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Om niet altijd mijn sony a300 met de nodige lenzen mee te hoeven zeulen, zocht ik een camera die alles in zich had en liefst meer dan de Sony a300. Vroeger (1980) altijd met een Nikon gewerkt, vandaar mijn keuze op Nikon. De A900 trok mijn aandacht vanwege de zeer goede specificaties en mogelijkheden maar ook door de redelijke prijs van deze camera.
De keuze van 'Cameraland' was ook niet moeilijk gezien de reputatie die het bedrijf heeft.
Goed verpakt en de sublieme service om dezelfde dag te leveren vond ik heel bijzonder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 05-05-2017 Via de website gekocht

Supersnelle en keurige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor cameraland gekozen door het grote assortiment en de snelle levering. Alles wat ik zocht is ook waargemaakt en bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FRans Vermeir 05-05-2017 Via de website gekocht

Ik kan u feliciteren om de heerlijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een Eos D5 gekocht. Die is stuk geraakt. Teruggestuurd en na enkele dagen, hersteld bij mij thuis afgeleverd.
Duimen te kort om te zeggen hoe tevreden ik ben!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van geelen 05-05-2017 In de winkel gekocht
hoefplan alkmaar

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Remco intervenieerde terecht bij het kopen van een adaptor micro 4/3
Leverde in plaats daarvan een tweedehands telelens.
Voldoet uitstekend.
Goede uitleg.
(Enige dagen tevoren minder mededeelzame medewerker over hetzelfde onderwerp)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wj snel 05-05-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Zeer goed geholpen de verkoper had verstand van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geholpen door de verkoper ben al meer in deze winkel geweest en als je goed geholpen ga je ook terug naar de winkel.
En een groot assortiment accessoires voor de camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 03-05-2017 In de winkel gekocht
hoefplan

gewwon lekker normaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed advies gekregen, lijkt wel alsof ze je kennen......
9 gegeven omdat er een item bij de demo model camera ontbrak ondanks controle door verkoper ( en ikzelf)
moest dus even terug, werd meteen weer goed geholpen. klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bibi 03-05-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Hele goede en klantvriendelijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn ouders hadden hier in het begin een van de eerste versies van de Sony Alpha gekocht. De service was toen al goed. Na mijn toenemende interesse in fotografie ben ik naar deze winkel teruggekomen. De eerste keer kwam ik om informatie te vragen over wat voor soort camera geschikt zou zijn voor mijn soort gebruik. Er werd voor mij alle tijd genomen en ik werd professioneel te woord gestaan. Ik ben hierna nog een tweede keer teruggekomen om een beslissing te maken. Met behulp van een van de personeelsleden heb ik uiteindelijk mijn perfecte camera gekozen. Ik ben zeer tevreden over het aanbod en de hulp van het filiaal in Alkmaar.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendriks 02-05-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

geweldig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bij de aankoop was het erg druk in de winkel maar de verkoper die mij hielp nam alle tijd om alles uit te leggen en te laten zien.
niets was te veel verschillende objectieven werden naar voren gehaald en uit gelegd TOPPIE!!!!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews