Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 871 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Een blije klant. 17-07-2017 Via de website gekocht

Vindt dat maar eens! !!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een nog nieuwe zonnekap voor een Minolta telelens 75-300 die uit het stenen tijdperk komt. Is toch wel apart. Snelle levering. Volledig tevreden en blij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemon 17-07-2017 In de winkel gekocht
alkmaar

Vriendelijk en deskundige uitleg en service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een overzichtelijke mooie winkel met vriendelijk personeel.
Niet opdringerig gewoon goede uitleg over vragen die je hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie 16-07-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had de verkeerde lens besteld. Ik heb ze gebeld en ze hebben mij goed advies gegeven zodat ik de juiste kon bestellen en de verkeerde kon ik terug sturen en kreeg mijn geld terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 16-07-2017 Via de website gekocht

Top prijs, probleemloze levering, prima produkt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima TTL flitskabel voor Pentax besteld voor een top prijs. Levering verliep probleemloos. Heb hier in de buurt hetzelfde produkt zien liggen voor 45 euro. Cameraland vraagt er 10!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mark 15-07-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Algemene score

9,0
Heldere site, duidelijke informatie over de producten en eventuele acties en een snelle bezorgservice. Ik ben absoluut tevreden over cameraland.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M. 15-07-2017 Via de website gekocht

Top Service, super snelle levering, goed verpakt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site, snelle levering, prima prijs. Doen wat er op de sitw gezegd wordt, komen sfspraken na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan Hamm 15-07-2017 Via de website gekocht

service prima ge-organiseerd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
betrouwbaar, goede en snelle service. ga zo door met jullie onderneming. een aanbeveling is prima op zijn plek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gwz 15-07-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Deskundige verkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijke en dooortastende verkoper. We werden heel snel geholpen. We wisten wat welk toestel we wilden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen 15-07-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Top adres!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je als hobby fotograaf, of als prof een goed advies wilt en meerdere opties wilt vergelijken ben je hier aan het goede adres. Hier werken vakmensen die houden van fotograferen en er veel van afweten, dit in combinatie met een gigantische voorraad artikelen is echt super! Ook voor occasion ben je hier aan het juiste adres de prijzen zijn bovendien altijd concurrerend laag.
No nonsens shop!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter 15-07-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Super goed geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toen we beschreven waar we de camera voor gingen gebruiken wist de verkoper precies welke bij ons paste: geweldig!
Mooie tas en van alles erbij. Top!
Op naar de Grand Canyon!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Barry veen 15-07-2017 In de winkel gekocht
alkmaar

geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ben ongeloofelijk te vreden ze waren erg behulpzaam ik stelde mijn vraag en ze wisten meteen wat ik bedoelde. ze zijn zeer klant veiendelijk en kan nog een lolletje van ook ik zal zeker een ander aan raden om er ook naar toe te gaan een SUPER winkel is het een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno Siemons 14-07-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service en afhandeling van bestellingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zowel bij de aanschaf (in mijn geval online) of retour indienen van artikelen wordt er correct en snel gehandeld. Cameraland staat daarnaast open voor onderhandeling als het gaat om de prijs van een artikel. Dat maakt Cameraland een prettige winkel om 'zaken' mee te doen en geeft de klant het gevoel serieus genomen te worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry 14-07-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was voor mijn vakantie op zoek naar een camera die snel geleverd moest worden. Cameraland had de betreffende camera op voorraad en had daar ook een aantrekkelijk actiepakket bij. Bestellen ging heel gemakkelijk en via de mail werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang. Het bestelde werd zoals beloofd binnen twee dagen geleverd op de vooraf aangegeven tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Beeldsma 14-07-2017 Via de website gekocht

Goede service, prima kwaliteit voor een lage prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameraland adverteert met lage prijzen. Toen ik mijn bestelling ontving was ik verrast met de kwaliteit, het is topspul voor weinig! Mijn bestelling werd snel en goed verpakt geleverd. Mijn volgende bestelling doe ik wellicht ook bij Cameraland want mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil L'Ortije 14-07-2017 Via de website gekocht

Snelle correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na eerdere bestelling van een camera (Panasonic Lumix TZ80) ook via cameraland was ik nog op zoek naar een bijpassend tasje. Ook dit werd, net als de camera snel en correct geleverd. Ik werd zelfs op de hoogte gehouden van het tijdstip van bezorging. Super !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri 14-07-2017 Via de website gekocht

Supersnel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
precies en supersnel geleverd zoals omschreven in de 2e hands webshop en met 1 jaar garantie.
Ik ga zeker de winkel binnenkort bezoeken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rommert Ydema 14-07-2017 Via de website gekocht

Goede info en snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na aantal vragen welke goed beantwoord werden camera gekocht en volgens afspraak de andere dag al geleverd.
Dus geen achteraf gedoe met niet op voorraad zoals bij sommige andere sites.
Daar zie je dat soms pas nadat je betaald hebt.
Alles dus conform afspraak!
Camara op juiste naam (bedrijf) gezet!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 14-07-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs-kwaliteit, snelle levering. Kon afleveringsadres wijzigen, waardoor ikzelf de tijd kon bepalen om mijn pakket op te halen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mario 14-07-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met een groot assortiment en deskundig advies is deze winkel een aanrader! Vandaag besteld is morgen in huis. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Roding 14-07-2017 In de winkel gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De belangrijkste rede van het oordeel is dat men de tijd neemt om je van een goed advies te voorzien.
Er is een goede kennis op het vakgebied aanwezig wat je enorm helpt bij de keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ankie 14-07-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al een jaar op zoek naar een band om 2 camera's aan te hangen en Camera land had hem. en ook nog voor een goede prijs. Mijn man is er helemaal blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mir 14-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuze snelle levering en niet duur neemt de juiste antwoorden op vragen over artikelen en niet tevreden geld terug

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Arthur Vermeer 13-07-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Rij al jaren naar Alkmaar, wat een geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geweldig assortiment , deskundig advies en geduldig en vriendelijk personeel. Twee camera's voor mijn vrouw gekocht, 1 camera plus lenzen voor mijn kleindochter en flitser en lens voor mijn zelf. Ik RIJ graag eerst vanuit Amsterdam en nu vanuit Wormer naar Alkmaar.

Reageer

G.Goelema 13-07-2017 Via de website gekocht

De ene dag besteld, volgen de dag in huis.Hoe nog vlugger?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het ging deze keer slechts om een omkeer-ring,de volgende keer willigt een ander product, keuze genoeg.Heb nog niet vaak iets besteld, maar enige keren
een telefonisch advies gevraagd en naar te tevredenheid beantwoord gekregen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 13-07-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

professioneel en toch ongedwongen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige winkel en personeel is zowel kundig, vriendelijk en prettig in de omgang.
Zelf geen kennis van camera's en was samen met iemand die dit wel heeft. De verkoper zag kans onze totaal verschillende vragen zo te beantwoorden dat we er allebei wat aan hadden.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

M Kamperman 13-07-2017 Via de website gekocht

Prima tas, snel geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op de site staat duidelijke informatie over het zeer grote assortiment tassen. Er zijn goede zoekfuncties. En de tas werd snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 13-07-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Keurig geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de drukte neemt men uitgebreid en rustig de tijd om je te helpen. Ze leggen goed uit hoe een en ander werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascale 13-07-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. Goede service, goede prijs, snelle levering, voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnD1965 13-07-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Tripple A camera land

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een land met een Tripple A status is zeer betrouwbaar
In camera land is Camera land een bedrijf die deze status heeft
4xscherp
scherp in prijs
scherp in kwaliteit en advies
scherp in levertijd en lever betrouwbaarheid

Met de juiste camera maakt u scherpe foto's

dus 4x scherp

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 13-07-2017 Via de website gekocht

Kans niet voorbij gegaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De jubileumaanbieding van een 80 cm reflectiescherm was zo goed dat ik die niet voorbij kon laten gaan.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Patrick 12-07-2017 Via de website gekocht

Super snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onwijs snelle levering! scherpe prijzen.
Alleen de zoek functie vind ik echt voor geen meter werken.
Dat de search bar uitklapt is echt alles behalve overzichtelijk.
Als ik de exacte titel van een product in typ heeft de site er afentoe nog moeite mee om het te vinden. Voor de rest geweldig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri 't Hooft 12-07-2017 In de winkel gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede voorlichting over gebruik van camera en objectief. Prettig personeel, die naast een goede voorlichting ook zeker niet het commerciële doel van een winkel (verkoop) uit het oog verliezen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Annebeth 12-07-2017 Via de website gekocht

Veel keuze en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze en duidelijke website met goede en uitgebreide toelichting op de beschikbare producten. Het meeste is voorradig, waardoor een snelle levering plaats vindt: volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 12-07-2017 Via de website gekocht

absolute meedenk service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had eerst een lens besteld die helemaal niet op de camera zou gaan werken of passen en meteen werd ik gebeld en werd er een alternatief hier voor gezocht.
super winkel dus, met service zoals we al jaren gewend zijn van ze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 12-07-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar Van Ostadelaan

Prima inruilprijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs bij Cameraland twee camera's ingeruild. Ik had vier gerenommeerde fotowinkels aangeschreven om een vrijblijvend inruilaanbod te krijgen. Twee zaken wilden slechts 1 camera van de twee inruilen maar allemaal boden ze minder dan Cameraland. De 140km naar Alkmaar reed ik graag heen en terug en in de winkel werd alles prima afgehandeld. Goed gedaan Cameraland!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 12-07-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Onafhankelijk advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede winkel, met veel kennis van zaken. Ik vind het mooi dat men mij een van de goedkoopste monopods aanprijst en niet standaard een duurdere !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Texelana 12-07-2017 Via de website gekocht

Webcare is uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke mensen die meedenken en goed advies geven. Een probleem met een bestelling was heel snel opgelost. Wel had de duidelijkheid over een onmisbaar onderdeel online iets beter gekund. Maar zoals gezegd, dat is daarna telefonisch razendsnel en naar tevredenheid opgelost!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petra 12-07-2017 Via de website gekocht

prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel gebruiksvriendelijk, informatief en snelle levering.
via de website gekocht maar voor extra info nog even gebeld. Prima geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henri mantjes 11-07-2017 In de winkel gekocht

Goed, geef de klant wat hij,als docent detailhandel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede adviseurs. Gaat in op de wens klant maar ook advies erbij. Geen dwang en neemt de tijd voor elke klant.

Reageer

Egon Zitter 11-07-2017 Via de website gekocht

Leuke meevaller

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In samenwerking met Zoom 15 euro korting op een 77mm filter gehad dus leuke meevaller. In het verleden ook artikelen gekocht en alles was naar wens en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 11-07-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede informatie, zeer vriendelijk personeel!
Veel sortering en ook nog inruil mogelijkheden. Personeel maakte ons erop attent dat inruilen van de kleinere lens op de grote kon.
Geen opdringerige verkoop.
Gaan er zeker terug voor de volgende aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 11-07-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Product OK, verkoper meer bezig met de vrijdagmiddagborrel

Algemene score

5,0
Dit keer viel de service en verkoper helaas tegen. Hoewel het bezoek half uur voor sluitingstijd was, kon de verkoper het helaas niet opbrengen om 100% aandacht aan mij als klant te hebben. Tussen de uitleg door vroeg hij aan collega of het bier al koud was, er chips was en daarnaast straalde hij behoorlijk uit er eigenlijk geen zin meer in te hebben. Gezien tijdstip heb ik daar op dat moment begrip voor getoond, maar beter was geweest als de desbetreffende verkoper een collega had laten helpen. Het product zelf voldoet, maar in dit geval meer omdat ik mijzelf vooraf al had verdiept in de verschillende modellen.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed

Reageer

Marc 11-07-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een professionele fotozaak met een verkoper die mij duidelijke aanwijzingen gaf waar ik veel plezier aan beleef.
Een zaak om vaak naar terug te keren voor advies of trainingen.

Reageer

Robbedoes 10-07-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

ondanks drukte neemt men wel de tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurige winkel met een uitgebreid assortiment.
Veel keuze en deskundig advies.
Ook zeer veel op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline Schouten 10-07-2017 Via de website gekocht

Supersnelle deal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ten eerste heb ik op CameraLand de beste prijs gevonden, voor de dezelfde kwaliteit. Hiernaast werd het ook nog eens supersnel geleverd, zodat ik niet heb hoeven wachten. Topdeal dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 10-07-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al 2 keer tweedehands spullen verkocht aan Cameraland , ze geven een goede prijs en komen gemaakte afspraken na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Kwast 10-07-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website en heel makkelijk te bestellen. We wisten precies wat we wilde bestellen en de bestelprocedure was heel makkelijk. Zelfs als je het product via een ophaalpunt wilde laten leveren. Regelmatig ook leuke aanbiedingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

S.Bleeker 10-07-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Verstand van zaken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met een bepaalde camera in mijn hoofd kwam ik naar de winkel. Ik dacht dat deze camera aan al mijn wensen zou voldoen. Na verschillende adviezen ben ik vanwege de vele kennis over de producten die ze verkopen, met een hele andere camera naar huis gegaan die tot nog toe heel goed bevalt. Ik ben heel fijn geholpen en een werd een goede camera bij mijn wensen en budget gezocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein 09-07-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Cameraland? Gewoon een Top Shop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al meerdere malen fotospullen bij jullie gekocht en ik ben elke keer weer even fijn geholpen! Maakt niet uit wie je helpt, het gaat allemaal even vriendelijk, eerlijk, en professioneel!

Cameraland hanteert een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Mijn aankopen betrof zowel nieuwe als 2e hands spullen!

De winkel zit voor mij lekker in de buurt maar ik zou zeker niet twijfelen via de webshop te kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marco leloux 09-07-2017 In de winkel gekocht
alkmaar

goede service , zeer klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
uitgebreid assortiment en een goede website, beste service in winkel en zeer klantvriendelijk, goede kennis van het assortiment, makkelijk bereikbare winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews