Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6250 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 986 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eduard 07-08-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vakkundig en geduldige medewerker

Service
de eerste vragen van de medewerker wat de klant tot het het besluit was gekomen voor deze aanschaf van de camera,dat vond ik persoonlijk perfect

Assortiment
staat genoeg aan een assortiment in de winkel

Aanbeveling
een prettige zaak om te zijn en te besluiten wat je aankoop is

Extra toelichting
had wel een kopje koffie verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zoom lens 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de advertentie was duidelijk en ik wist wat ik hebben wilde

Service
de afhandeling was snel en correkt

Aanbeveling
de beoordeling van de lens was goed en de verpaking was keurig gedaan

Extra toelichting
ik kan deze winkel aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek Zwikker 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikelen makkelijk te beoordelen op de site.

Service
Snel en vriendelijk.

Assortiment
Van alles tegen redelijke prijzen, genoeg keuze dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Puilke 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke en overzichtelijke keuze kunne maken voor een product.

Service
Omdat het gekozen product niet meer voorradig was kreeg ik een super goed alternatief.

Assortiment
Gewoon ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John van Weenen 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik praat over de webshop want de winkel is voor mij te ver. Maar bestellen via de webshop is heel klantvriendelijk

Service
Ik had een fout gemaakt bij het bestellen in mijn postcode en werd direct gebeld om één en ander af te stemmen.

Assortiment
Alles is zo'n beetje te koop via jullie voor doorgaans redelijke prijzen

Aanbeveling
Ik ben een tevreden klant heb deze week gelijk nog een artikel besteld.
Daarnaast wil ik ook wel eens iets winnen 😉

Extra toelichting
Nee ga vooral zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke 05-08-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Puur omdat we wat verder weg wonen. Maar ze zijn telefonisch altijd goed bereikbaar en behulpzaam

Service
Top. Geen 10 omdat er nog iets te wensen over moet blijven. Prima kennis van de producten.

Assortiment
Ruim. Nog maar één keer gehad dat een product niet op voorraad was.

Aanbeveling
Prima.

Extra toelichting
Blijf zo doorgaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvb 05-08-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles op voorraad en uit te proberen.

Service
Aardig en vakkundig personeel, met de nodige onderhandelingsmogelijkheden.

Assortiment
Zeer volledig. Alles op voorraad, zelfs tweedehands.

Aanbeveling
Zeer goed, vakkundig en uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten Taalman 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website. Producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Bestelde camera was niet meer leverbaar. Werd direct teruggebeld. Snel naar vrijwel identieke camera gezocht. Prijsverschil werd correct verrekend.

Assortiment
Kan altijd vinden wat ik zoek.

Aanbeveling
Prima service. Prima assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo Tak 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wat ik zoek kan ik vinden

Service
voo 24:00 besteld, volgende dag in huis, meerdere betaalmethoden

Assortiment
alles wat je nodig zou kunnen hebben...

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
PTT NL laat het afweten: sturen mail we komen tussen 06:00 en 18:00, vervolgens zorg je, dat je 15:15 thuis bent, om een briefje in de bus te vinden dast ze om 14:05 langs zijn geweest en niemand thuis hebben getroffen DUH! dus nu maandag delivery...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel en makkelijk

Service
Snel en compleet

Aanbeveling
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ron Spoor 01-08-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon de 2e hands camera waar ik belangstelling voor had reserveren vanuit huis.

Service
Ondanks dat de reparatie aan mijn toestel buiten de garantie was betaalde men toch 50% mee.

Assortiment
Ruime keuze aan Nieuwe en 2e hands objectieven / camera's

Aanbeveling
Goede voorlichting bij aanschaf van mijn nieuwe camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 01-08-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Grote keuze, vriendelijke benadering

Service
Zeer goed geholpen en geadviseerd

Assortiment
Zeel breed assortiment, uitgestald en waarneembaar/voelbaar om uit te proberen

Aanbeveling
De winkel is een feest voor alles op het gebied van film tot fotografie in alle prijsklassen. Je kijkt je ogen uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Zijp 01-08-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor effe heen gaan of online bestellen!

Service
Fijne werknemers die je graag willen helpen en deskundig.

Assortiment
Ze hebben echt heel veel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ycsa 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Na de aankoop via de webshop van een Canon EOS 70d body had ik problemen met met mijn telelens. Een medewerker van Cameraland heeft uitgebreid de tijd genomen om mij uit te leggen waar het probleem vandaan kwam.
Bij mijn Redged statief was iets stuk gegaan. Het statief had ik al jaren. Er werd meteen gratis een nieuw onderdeeltje toegestuurd en mijn probleem was opgelost.

Aanbeveling
Personeel dat ter zake kundig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur 01-08-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles in huis, als je een product reserveert dan ligt het keurig voor je klaar als je binnenkomt.

Service
Ze hebben erg veel kennis van zaken, kunnen goed adviseren en zijn vriendelijk. Ik voelde me erg op mn gemak in de winkel.

Assortiment
Grootste assortiment van Nederland volgens mij.

Extra toelichting
Op de webshop vind ik de informatie wat karig. Er staan maar weinig specificaties op en daardoor moest ik het product er op andere webshops bij pakken zodat ik er meer over kon vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michael terreehorst 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handige site.
Gevonden via www.foto-occasions.nl

Service
Snel opgestuurd.
En de lens was netjes met alle toebehoren verpakt.
Zelf nog een gebruiksaanwijzing.
Top!!

Aanbeveling
Makkelijk, overzichtelijk, snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De roller bag werd zoals afgesproken de volgende dag keurig afgeleverd.

Service
Een ontbrekende artikel wat wel op de foto is te zien ontbrak. Na hierover gebeld te hebben werd ik binnen 10 minuten teruggebeld met de mededeling dat bij de importeur/fabrikant (Manfrotto) naar geïnformeerd zal worden. Bericht hierover moet ik nog wel ontvangen.

Assortiment
Ruime keuze, alleen jammer dat de grotere broer Roller Bag 70 niet in het assortiment zit.

Extra toelichting
Mocht ik een positief antwoord of een vervangende oplossing voor het ontbrekende artikel krijgen dan verdient Cameraland een 10 van mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online besteld, snel en zeker.

Service
Hoewel er op de site stond dat het product nog leverbaar was, beek dus dat er alleen nog maar een showroom exemplaar beschikbaar te zijn.
Ik werd hier dezelfde dag nog over gebeld,en dat is de service die er bij hoort, toch?

Assortiment
alleen showroom model leverbaar

Aanbeveling
snelle levering, telefonisch contact....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Teun 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer tevreden, tweedehands objectief gekocht en de staat is absoluut als beschreven.. Ben erg blij met de aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jc 29-07-2016 In de winkel gekocht
alkmaar

Algemene score

6,0

Gemak
je kan er rustig rond kijken, maar waarschijnlijk kwam dit door de drukte.

Service
Kwam voor de nieuwe groothoek lens van canon en kreeg gelijk een tweedehands in mijn handen gedrukt.

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
kwam op een zaterdagmiddag bij een druk winkelcentrum, moeite om een parkeerplek te vinden.

Extra toelichting
orientatie zowel parkeerplaats als in de winkel wat onoverzichtelijk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hugenoot 29-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Persoonlijke benadering is geen probleem om iets te vragen of als bestelling in gang te zetten...

Service
Er is altijd wel iets te regelen...

Assortiment
Hoe ruim wil je het hebben...

Aanbeveling
Heb nog nooit iemand, die ik gestuurd heb, ontevreden gehoord na bezoek...

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PG de Graaf 29-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een goed bereikbare winkel met gratis parkeer gelegenheid. De winkel is overzichtelijk en duidelijk ingedeeld ondanks het enorme aanbod aan camera's en lenzen.

Service
Een vriendelijke bejegening. Duidelijke en eerlijke uitleg bij het inruilen van een objectief. Er werd samen met ons gezocht naar de best haalbare oplossing. Dank daarvoor.

Assortiment
Een winkel vol nieuw en gebruikte camera's, lenzen en accessoires.

Aanbeveling
Een goede uitleg, men nam de tijd ondanks de drukte. Men had oog voor de klant, vanwege de reisafstand werd koffie en eventueel toilet bezoek aangeboden Bijzonder klantvriendelijk.

Extra toelichting
Ondanks de afstand heeft deze winkel mijn voorkeur om een volgend artikel weer daar te gaan kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vanuit je stoel kun ja alles wat nodig is voor foto hobby bestellen

Service
snelle en juiste bezorging en retournering

Assortiment
alles wat ik nodig heb kan ik vinden bij cameraland

Aanbeveling
Soms wil ik het eerst zien voor ik het koop en dan is een internet winkel minder handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 27-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar, gratis parkeerplaatsen, veel keuze in de winkel.

Service
Inruil altijd mogelijk, goede en technisch bekwame uitleg over te kiezen apparatuur.

Assortiment
Heel veel varianten 'op de plank' beschikbaar. Van vele merken, voor de wat 'kleine beurs' tot het serieuze geld.

Aanbeveling
Altijd weer een genot om iets uit te kiezen bij deze winkel. Iedere keer leer ik bij over foto-techniek (of objectieven) tijdens uitleg/discussies met het winkelpersoneel. Niet opdringerig, want ik heb ook wel eens 'nee' gezegd tegen hun advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt zelf kiezen hoe, waar en wanneer de bestelling bezorgd wordt. Kan simpelweg niet beter.

Service
Er wordt alles aan gedaan om de klant te helpen.

Assortiment
Ik kom meer dan eens bij Cameraland terecht.

Aanbeveling
Toppertje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kon niet meteen op juiste pagina komen, maar kan ook aan mijn laptop liggen

Service
Ben gebeld omdat er iets onduidelijk was en kon meteen andere vragen stellen

Aanbeveling
Goede service en medewerkers nemen alle tijd voor je

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Borm 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
helder overzicht, summiere en uitvoerige beschrijving naar wens

Assortiment
brede keuze door breed prijssegment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jennifer 24-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel geholpen

Service
Duidelijk uitleg en hulp. Mensen hebben echt verstand van camera's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harman 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heb eerst telefonisch contact gehad en dat ging vriendelijk en duidelijk.

Service
Had eerder een 2 keer converter besteld en direct retour gestuurd toen mijn lens niet geschikt was ,binnen 3dagen retour en geld terug gestort zonder verdere vragen

Assortiment
Het is vervelend weer een 10 maar is eerlijk verdiend.

Aanbeveling
het is super gegaan via internet geen haken en ogen

Extra toelichting
Nee geen verdere toelichting nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JL 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
product bleek toch niet op voorraad, maar er werd mij een duurder/beter product voor dezelfde prijs geboden

Aanbeveling
zeer goed geholpen (eerste keer)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann deplancke 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de site zoeken, bestellen ( gaat heel gemakkelijk en is overzichtelijk), betalen en klaar is kees.

Service
Volg waar je pakket zich bevindt. En het klopt als een bus.

Assortiment
Altijd al gevonden wat ik zoek.

Extra toelichting
Ook de mensen van post.nl die leveren zijn supervriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Hoppenbrouwer 22-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben al heel lang klant bij Cameraland en wordt heel klantvriendelijk geholpen. Zelfs voor een kleine vraag wordt volop in gegaan alsof je een hele dure camera koopt, geen versehil in behandeldng. Top

Service
Heb je een verkeerde keus gemaakt dan wordt er antijd een redelijke achikking gedaan

Assortiment
Je vist nauwelijks achter het net, vooral wanneer je eerst op de website hebt gekeken.

Aanbeveling
Zie bovenstaande argumenten

Extra toelichting
ik ben heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Addy 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoef het huis niet uit en assortiment is goed

Service
Snelle reactie op retourverzoek en afhandeling daarvan

Assortiment
Uitgebreid en overzichtelijk

Aanbeveling
snel, adequate levering en retourservice en overzichtelijke site

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 21-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima winkel, goed ingericht, duidelijk en overzichtelijk.

Service
Tot zo ver TOP, ben op dit moment nog bezig om het e.a te ruilen maar zie geen problemen. Snelle service en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zonder problemen besteld, volgende dag in huis

Service
Fijn geholpen per e-mail bij het maken van de keuze in spiegelreflexcamera en lens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ko Timmers 19-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niet midden in de stad. Voor de deur parkeren zonder kosten. Balies in de winkel om de boel goed te kunnen uitleggen en bekijken.

Service
Medewerkers luisteren goed naar waar je naar zoekt en vertalen dat naar producten. Nemen de tijd, ongeacht de drukte. En ze laten niet merken dat ze teleurgesteld zijn als je zonder product de winkel uitgaat.

Assortiment
Er is heel veel aanwezig, volop keuze.

Aanbeveling
Het was de eerste keer dat ik de winkel bezocht ik was blij verrast. Keek mijn ogen uit.Later ook nog even de website bezocht en reviews gelezen en bekeken. Naar mijn idee heeft Cameraland het goed voor elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Pronk 19-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer overzichtelijk

Service
Men neemt de tijd, legt goed uit en geeft wat mij betreft gedegen advies.

Assortiment
Voor elke beurs en ieder niveau.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 19-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ruim en overzichtelijk

Service
Deskundig en vlot

Assortiment
Goed

Extra toelichting
Prettige winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website maakt zoeken makkelijk

Service
Werdt teruggebeld over een mogelijke fout in het verzendadres, erg attend

Assortiment
Ook tweedehands

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Castricum 15-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Soms is de informatie niet helemaal duidelijk.

Service
Van binnenkomst tot vertrek, ben ik uitstekend geholpen door een mij bekende werknemer. Niet dat hij alles wist, maar hij deed wel alles wat in zijn vermogen lag om mij zo goed mogelijk te helpen.

Assortiment
Wat mij betreft zou het aanbod in occasions nog groter mogen. Met name in duurdere lenzen voor natuurfotografie. Vooral op macro gebied.

Aanbeveling
Uitgebreid aanbod, vakkundig personeel, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via webshop bestellen gaat vlot en eenvoudig.

Service
Goed en helder advies over aanschaf. Niet kunnen aangeven wanneer een niet voorradig artikel weer leverbaar wordt is klein minpuntje.

Assortiment
Groot assortiment, meeste artikelen uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Prima winkel met deskundige medewerkers en groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 15-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede locatie, in winkel zelf even zoeken bij welke tafel/eiland/verkoper je het beste kunt voegen.

Service
Zeer persoonlijk, prettig en meedenkend geholpen. Met humor, sociaal vaardig en juiste oplossing.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blaauw 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
gemotiveerd hulpvaardig personeel en bereid en stapje extra te doen om de klant met een goed gevoel naar huis te laten gaan.

Aanbeveling
de winkel zag er vol uit met de verkoopeilandjes en balies en dan krijg je met bijv.10 klanten gelijk een overvolle indruk.hierdoor kan je geneigd zijn om weg te gaan.

Extra toelichting
Ik heb alleen een internetbestelling opgehaald en daardoor niet verdiept in het assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

F Nijman 13-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
prettig, voldoende plekken om een rustig advies te krijgen. Als het druk is, is er weinig ruimte om te wachten.

Service
Ondanks de drukte werd er voldoende tijd genomen voor het geven van informatie.

Assortiment
Zo veel keuze, zo veel mogelijkheden. Alles is er.

Aanbeveling
Deskundige medewerkers, klantvriendelijk, ruim aanbod, en vooral: men neemt de tijd voor iedere klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arnold 12-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
geduldige verkoper die goed luistert en begrijp wat je wensen zijn. Product kant en klaar afgeleverd en geinstalleerd. Prettige sfeer, leuk om hier je centjes uit te geven.

Extra toelichting
Overzichtelijk, waanzinnig groot assortiment, geweldige indeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Florian Just 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het ging allemaal ontzettend snel en je kreeg wat je hebt gekocht ;-)

Service
geen problemen gehad dus niet veel communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

InternEd 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede selectie en zoek mogelijkheden.
Wordt ook gemakkelijk met google te vinden.

Service
Werkelijk de volgende dag verstuurd en prima verpakt.
Tevens zat de zonnenkap en een UV filter er al op samen met de afdekkappen.

Assortiment
Je kunt van goedkopere toto top kwaliteits-producten vinden.

Aanbeveling
De volgende keer ga ik gelijk bij Cameraland kijken als ik wat nodig heb.

Extra toelichting
Ga zo door cameraland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pro Moois 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig kiezen, alle specs duidelijk, eenvoudig bestellen en de volgende dag al in huis...

Aanbeveling
Er moet toch iets te verbeteren overblijven...? ;-)

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Charles Duijff 11-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
soms toch even wat onduidelijkheid of men wordt geholpen

Service
goed geholpen

Assortiment
altijd voorraad van wat ik zocht

Aanbeveling
tot nu toe alleen positieve ervaring

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Siliakus 11-07-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle goederen duidelijk gegroepeerd

Service
Eerst tijd om zelf te snuffelen voordat je met gedegen kennis word bijgestaan

Assortiment
Luilekkerland voor de fotografen onder ons

Aanbeveling
Super service dito assortiment

Extra toelichting
Gewoon een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews