Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6236 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 972 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jouke 27-12-2016 Via de website gekocht

Geweldige winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede communicatie, behulpzaam personeel, snelle service, product omschrijving is eerlijk (bij demomodel) en product is van goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Goede communicatie
  • Behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T 27-12-2016 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een Canon EOS 1300D - Body + 18-55 DC III besteld. Deze was heel goedkoop (blijkbaar door een foutje op de website van cameraland.nl de helft van de normale prijs) Dit werd mij telefonisch meegedeeld. Desondanks werd de camera toch voor de goedkope prijs geleverd. Heel sportief van Cameraland! Heel erg bedankt voor de super service! Mijn volgende aankoop zal zeker weer bij Cameraland.nl zijn.

Pluspunten

  • Klantvriendelijk
  • Goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jouke 27-12-2016 Via de website gekocht

Geweldige (web)winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en duidelijke communicatie, aardig en kundig personeel, snelle verzending en een goed product. Kortom, het kom ik nog eens terug!

Pluspunten

  • Goede communicatie
  • Snelle verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 26-12-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Gewoon goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na eerst even lekker rond te hebben gekeken goed geholpen door een van de medewerkers. Leuk is dat ze mij ook aanrade nog even goed te kijken naar de gps oplossingen. Uiteindelijk doe ik dat nu via een app ipv een (dure) gadget. Ik ga zeker terug als ik weer wat nodig heb.

Pluspunten

  • Advies
  • Veel op voorraad

Minpunten

  • Tegen de kerst aan is het parkeren een uitdagin.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

WouterKroon 26-12-2016 Via de website gekocht

Vlekkeloze aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, no-nonsense, duidelijk en snelle levering.
10/10 ik zou er zeker vaker bestellen
Ik werd zelfs persoonlijk eventjes gebeld ivm een kleine onduidelijkheid over mijn gegevens, binnen een uur na bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 25-12-2016 Via de website gekocht

aanschaf 2e hands objectief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende en snelle levering via online bestellen. Cameraland website is overzichtelijk en informatief. Objectief opgehaald bij de pakketservice van Primera. Tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne HuVe 25-12-2016

Advies/aanschaf

Algemene score

9,0
Cameraland is voor mij 1 van de beste winkels/online-shop waar ik al meerdere artikelen heb gekocht. Geven een deskundig en eerlijk advies. De bestelling wordt zeer snel geleverd. Aankoop van 2e hands objectieven- met garantie- is betrouwbaar en de prijs redelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mirjam 25-12-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor mij lekker dichtbij, maar als het geen goede winkel was zou ik er niet heen gaan. Goede service, je wordt snel geholpen door deskundig personeel. Je kan ook op de website kijken en kopen, maar vind het zelf prettiger om naar een winkel te gaan voor camera spullen.

Pluspunten

  • Snel geholpen
  • Deskundig personeel
  • Mooie overzichtelijke winkel
  • Makkelijk te bereiken, gratis parkeren

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Andrea 25-12-2016 Via de website gekocht

Aankoop batterij

Algemene score

9,0
Gebeld met de winkel, werd mij deskundig advies gegeven. Ik had een nieuwe batterij voor mijn camera nodig. Er werd uitgelegd dat er een batterij is, die beter tegen koude en warmte kan. Besteld en de volgende dag al in huis. Top.

Pluspunten

  • Er werd geluisterd
  • Goed geadviseerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 24-12-2016 Via de website gekocht

snel en volgens verwachting!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de site gevonden via een advertentie op marktplaats. Het gezochte object was op voorraad en reeds de volgende dag in mijn bezit! Super snel en zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred Barsingerhorn 24-12-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Topwinkel, met mensen die verstand hebben van fotografie

Algemene score

10,0
Er is bij jullie van alles te krijgen van apparatuur voor de alledaagse kiekjes tot apparatuur voor de de beroepsfotografen. Alles mag je ook in de winkel uitproberen en krijg goede adviezen.

Pluspunten

  • Zeer ruime sortering

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.A.P. van Zandbrink 24-12-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Het werd de juiste camera !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele mooie shop met een grote keuze en zeer deskundig advies door verkoper Martijn.Geen moeite was hem teveel en uiteindelijk een camera gekocht die aan mijn wensen beantwoordde. We kregen zelfs nog een heerlijk kopje koffie.

Pluspunten

  • Vriendelijke ontvangst
  • Goed advies
  • Harmonie in shop
  • Deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wino 23-12-2016 Via de website gekocht

Aankoop van een Eos 7D bij Cameraland

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer behulpzaam en meedenkend bij vragen per telefoon. Telefoon wordt snel opgenomen. Bij mij was per ongelijk een 16 Gb SD kaart meegeleverd waar ik een 16 Gb CF kaart had besteld. Na een telefoontje kreeg ik de volgende dag de CF kaart per post thuisgestuurd. De SD kaart mocht ik ook houden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Erik 23-12-2016 Via de website gekocht

Topservice!

Algemene score

10,0
Binnen één dag bestelde goederen ontvangen nadat er was gebeld dat één artikel niet op voorraad bleek. Dit werd vervangen door een duurder product tegen de oude prijs! Klasse!

Pluspunten

  • Goede service
  • Betrouwbaar
  • Snelle levering

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark de Lange 23-12-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde een nieuwe camera en advies daarover. Het advies was top en ik ben heel blij met mijn nieuwe camera. Geweldige service naar mijn mening.

Pluspunten

  • Erg goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 23-12-2016 Via de website gekocht

Goede website en uitstekend bestelproces

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website en bestelproces. Alle stappen zijn duidelijk vermeld. Het bestelde artikel werd snel geleverd en was goed ingepakt.

Pluspunten

  • Duidelijke website en bestelproces
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Felix 22-12-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Uitstekende keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel kan je heel veel vinden op het gebied van fotografie. Inlichtingen vragen is geen probleem. De voorlichting is prima. De artikelen zijn van prima kwaliteit. De prijzen zijn normaal voor de goede artikelen die je in de winkel kan kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

TdeJ 22-12-2016 Via de website gekocht

Simpele webshop met goede productie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop van cameraland.nl is goed opgezet. Je kan makkelijk vinden wat je zoekt en ze hebben een aardig uitgebreid assortiment.

Pluspunten

  • Groot assortiment
  • Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hanneke 21-12-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Winkel met aandacht voor wensen klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een goede camera winkel kwam ik via internet terecht bij Cameraland in Alkmaar. Ook de goede commentaren van een collega maakte dat ik hoge verwachtingen van de winkel had.
Via internet een deel van de door mee gewenste materialen al gereserveerd, zodat ik niet voor niks naar de winkel zou rijden.
In de winkel bijzonder vriendelijk en goed geholpen door deskundig personeel. De verkopers luisterden goed naar wat ik zocht, in welke prijsklasse en voor welke doeleinden. Samen zochten we de materialen (objectief, tas, statief en wat klein materiaal) in een heel gunstige prijsklasse bij elkaar. Ik kreeg er zelfs nog een kadootje bij! Op geen enkel moment heb ik het idee gehad dat de verkopers mij maar wat wilden aansmeren of er een slaatje uit wilden slaan. Zij keken echt naar hoe ik het voordeligst uit kon zijn.
Een volgende keer ga ik zeker weer naar deze winkel.

Pluspunten

  • Bekwaam personeel
  • Deskundig
  • Voordelig
  • Veel keuze in 2e-hands materialen
  • Gunstige prijzen en uitgebreid aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 21-12-2016 In de winkel gekocht

Kundig en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kundig, nemen echt de tijd voor, komen met meerdere alternatieven. Wij zijn geslaagd voor een mooie systeemcamera na goed advies.

Pluspunten

  • Veel kennis
  • Veel keuze
  • Ook occasions
  • Goede uitleg
  • Prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fons Nijssen 21-12-2016 Via de website gekocht

Top!

Algemene score

10,0
Zeer ruime keuze. Prima uitleg. Gemakkelijk besteld. Zeer snel geleverd zonder extra kosten. Prima verpakt. Kortom: top!!!

Pluspunten

  • Ruime keuze
  • Snelle levering
  • Prima verpakt

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 19-12-2016 Via de website gekocht

Canon powershot sx 720hs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
En nieuw fototoestel gekocht en ook kon ik het gebruikte toestel inruilen. Dit alles in en peerdagen geregeld. Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 19-12-2016 Via de website gekocht

Snel, professioneel en fijne klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb bij Cameraland een tweedehandse Canon 5D gekocht met lens. Even gebeld van te voren, kreeg goede info. Besteld en de volgende dag in huis. Perfect afgeleverd. Jammer dat de accu er niet bij zat. Beetje een domper, maar als comensatie kreeg een gloeddieuwe (ipv de tweedehandse) accu. En met een hogere capaciteit. Deze was de andere (werk)dag ook binnen. Fijn dus en goed gecompenseerd!

Pluspunten

  • Duidelijke webshop
  • Expertise
  • Snelle levering
  • Flexibel

Minpunten

  • Bestelling niet compleet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hendrik 17-12-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Aanschaf statief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij komen al jaren op dit adres en nagenoeg altijd tot volle tevredenheid. Eén keer was het wat minder en dat werd perfect opgelost! De service is goed, de kwaliteit ook, de mensen uitermate vriendelijk en de koffie nog lekker ook! Waarom dan geen 10? Simpel je moet altijd blijven streven naar nog beter!!!

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Kennis
  • Service
  • Geduld

Minpunten

  • wel vaak druk, goed voor de zaak zelf hoor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Melissa 17-12-2016 In de winkel gekocht

Erg vriendelijk geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben hier afgelopen week heen gegaan voor mijn eerste spiegelreflex camera. Ik ging naar de winkel zonder enige kennis van spiegelreflex camera's en er werd uitgebreid de tijd genomen om mij te helpen met wat ik nou precies zocht. Ook kreeg ik niet het idee dat ze mij het duurste van het duurste wilde laten kopen wat je vaak hebt in winkels maar kreeg ik echt oprecht goed advies!

Ik vind deze winkel echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LUwland 17-12-2016 Via de website gekocht

Top service, top prijzen, nette levering

Algemene score

10,0
Altijd goede ervaring met cameraland, ruime assortiment, ook in tweedehands en opruiming. Keurige website, kan altijd wel makkelijk vinden wat ik zoek. Top.

Pluspunten

  • Prijs Kwaliteit
  • Assortiment
  • Service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Georges Phlippeau 08-12-2016 In de winkel gekocht
A|lkmaar

geweldig sympathieke winkel .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Naar aanleiding van de website die mij een zeer goed gevoel gaf heb vervolgens een reis van ruim twee uur naar deze zaak gemaakt.
Ik had diverse camera's en lenzen in te ruilen en was benieuwd wat het allemaal nog op zou brengen. Mijn verwachtingen werden niet teleurgesteld. Werd ontzetten fijn en vakkundig geholpen. Allemaal mensen met een passie voor dat wonder dat fotografie heet. Natuurlijk gaat het ook om de centen, maar dat gevoel komt veruit op de tweede plaats.
Ik ben zeer tevreden en met een blij gevoel weer twee uur teruggereden.
En met de overtuiging dat er voor beide partijen een heel goede deal is gesloten. De volgende aankoop gaat zeker weer via Cameraland. Ik gun het ze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cees-ouwerkerk 02-12-2016 Via de website gekocht

Zeer snelle levering bestelde artikelen

Algemene score

9,0
de webshob was zeer overzichtelijk en uitgebreid, en de levering was er de andere dag.
keurig verpakt zodat artikel niet kon beschadigen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

John de Jong 17-11-2016 Via de website gekocht

John de Jong

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top speciaalzaak met geweldig goede service! Bij mijn order ging helaas iets mis wat overigens niet de schuld van Cameraland was. Zij hebben mij desondanks perfect geholpen en zelfs extra diensten aangeboden om hiermee te hulp te schieten. Ik heb een enorm positieve shop ervaring met Cameraland en zal hier in de toekomst met plezier weer iets gaan bestellen.

Pluspunten

  • Veel informatie
  • Veel producten
  • Goed geprijsd
  • Top service voor en na de koop
  • Prettig werkende website

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Page 15-11-2016 Via de website gekocht

Fast Service. Helpful Staff

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Camera Land has a great variety of products and a fast, hassle free service. I am happy to recommend them.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 15-11-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Robert

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk personeel, ruime sortering en men neemt tijd om de klant te helpen. Ook telefonisch een goede ervaring gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DametjeD 15-11-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede winkel, alles in huis en veel kennis! Meestal ook goede service ditmaal alleen een iets minder enthousiaste medewerker, leek afgeleid en niet gemotiveerd om iets aan mij te verkopen. Gelukkig kwam ik gericht en wist ik zelf wat ik wilde. Overig personeel was super vriendelijk.

Pluspunten

  • Veel kennis
  • Alles in huis
  • Ook tweedehands camera's
  • Winkel waar ik terugkom

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Robert van der Eng 15-11-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Advies en aanschaf Sony a7ii

Algemene score

9,0
Op basis van advies van Cameraland een andere camera gekocht dan ik eerst van plan was. Bleek voordeliger en is een fantastische aankoop

Pluspunten

  • Goede vakkennis
  • Duidelijk advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 15-11-2016 Via de website gekocht

Snelle levering van objectief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al eerder bij de winkel apparatuur gekocht, maar toen in de winkel in Alkmaar. Nu via de webshop en een zeer snelle levering van het bestelde objectief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charles Trippelvitz 13-11-2016 Via de website gekocht

Fotowandeling Amsterdam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De wandeling was goed verzorgd, ruim de tijd om informatie over te dragen, rustpunt onderweg.
Uitstekende informatie over alle locaties en personen die relevant waren bij de stadswandeling.
Enthousiaste groepsleider/fotograaf.

Pluspunten

  • aktueel
  • interessant
  • enthousiaste groepsleider
  • informatief

Minpunten

  • Beperkte tijd voor fotografische technieken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Interpress Holland 13-11-2016 In de winkel gekocht

Service klant vriendelijk bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, en klant vriendelijke onderneming. Zeer grote voorraad en arsortiment
Belangrijk is dat je goede informatie krijgt over wat je wild gaan doen met je hobby of vak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caro 11-11-2016 Via de website gekocht

Opzetflits Fuji

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aanbod gereviseerde tweedhandsartikelen en prijzen zijn heel aantrekkelijk. Makkelijke site om jouw artikelen te vinden, snelle levering uit Nederland

Pluspunten

  • Snelle efficiente servive
  • tweedehandsflits heel ok

Minpunten

  • Bijleveren handleiding zou nuttig geweest zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Berkhouwer 11-11-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn ontzettend vriendelijk en deskundig geholpen. De verkoper nam alle tijd om alles over een nieuwe camera uit te leggen en te laten zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 07-11-2016 Via de website gekocht

Snlle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd, zonder verzendkosten, en toch voor een scherpe prijs. Goede feedback gedurende bestel/leveringsproces. Niets op aan te merken deze webshop, een aanrader ...

Pluspunten

  • prijs
  • snelheid
  • Redged in assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FvB 07-11-2016 Via de website gekocht

Heerlijk blij met mijn camera-rugzak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuk winkelen bij Camera Land. Zeer uitgebreide keuze en bovenal, goede prijzen! Levering zeer snel en stipt! Kortom, zeker voor herhaling vatbaar!
Dus niets dan lof! :)

Pluspunten

  • snel
  • uitgebreide keuze

Minpunten

  • geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Beentjes 03-11-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Reparatie lens- en bodyfitting

Algemene score

9,0
Fitting van lens en body waren beschadigd door val. Beide snel en vakkundig gerepareerd. Goed op de hoogte gehouden van reparatiekosten en reparatieduur.

Pluspunten

  • goede communicatie over reparatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Logger 03-11-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Jan Logger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een hele leuke winkel waar je vriendelijk wordt geholpen en nemen ook de tijd voor je
Ga altijd zonder nadenken naar camera land

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter 03-11-2016 Via de website gekocht

Wacom stylus pen zoekgeraakt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De pen was niet meer leverbaar maar Camera land heeft er toch een gevonden en opgestuurd.
Hartelijk bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nice 03-11-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Very Nice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen veredeld magazijn, maar goede en nette overtuigende verkoop/demonstratie ruimte. Geduldige, eerlijke en begripvolle 'bemanning'. Eerlijke prijzen, goeie koffie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Frantsen 01-11-2016 In de winkel gekocht
Hoefplan Alkmaar

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was nog nooit in uw zaak geweest, maar ik keek mijn ogen uit.. mooie winkel, ruim opgezet en een ruim assortiment.
Ik werd snel en vriendelijk geholpen op een leuke mannier.
Zeker dat ik bij jullie terug ga komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.M. 31-10-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Reparatie lens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Reparatie keurig ter hand genomen, schriftelijke bevestiging. Er werd ook nog meegeleefd met mijn balen dat ik lens had laten vallen. :)
De week erna had ik een fotoshoot, en er was geen leenlens beschikbaar. Toen mocht ik een ander toestel met lens lenen. Wat een service. Net toen we dat aan het regelen waren kwam een collega die vertelde net een passende leenlens te hebben binnen gekregen. Er werd meegedacht!!
Leenlens heb ik langer mogen lenen, tot mijn eigen lens gemaakt was. Top!! Zelfs toen ik niet direct tijd had om mijn gemaakte lens op te halen en de leenlens terug te brengen was dit geen probleem. Wat een top service!!
Fijn bedrijf, ze nemen alle tijd voor je en leggen je alles wat je vraagt uit!
Jammer dat ze geen cursussen geven, want ze hebben zo veel kennis en kunnen dit ook goed uitleggen!

Pluspunten

  • service
  • meedenken
  • inschatten wat voor jou geschikt materiaal is
  • beginnend-prof,ieder wordt op zijn niveau geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René Schilder 31-10-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk, snel en een groot aanbod!
Telefonisch werd ik ook goed geholpen en de aftersales is ook perfect.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Groot aanbod
  • Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Heukelom 31-10-2016 In de winkel gekocht
Almaar

Vakundig vriendelijk advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op vrijdag in de winkel geweest, was nog rustig dus er kon voldoende tijd worden genomen voor mijn vragen.
Heb uiteindelijke een mooie tweedehands NIKON gekocht die ik de aankomende 3 weken insentief ga gebruiken, mocht ik na die 3 weken een duurdere camera willen (ook tweedehands) kan ik hem nog omruilen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

heleen 31-10-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Olympus 60mm 1:2,8 Macro

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hier staan mensen met verstand met wat ze verkopen.Jaren ervaring bij al het personeel,heel geduldig is alles goed uitgelegd over de mogelijkheden van de lens.

Pluspunten

  • ruime sortering
  • ervaren personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Armand Filon 30-10-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Nemen tijd voor je, goede uitleg, gewoon top!

Algemene score

9,0
Zij hadden waarna ik zocht. Goede deskundige uitleg. Belangrijk voor mij, ze nemen ze de tijd ervoor, geen opdringerig verkoop gedoe. Goede aanbevelingen. 1 1/4 u. rijden was het waard .Heb vaak anders meegemaakt, Gewoon zoals het kan èn hoort. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews