Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 860 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul 65 09-05-2011

Algemene score

8,7
Geweldig hoe een camera al minder dan 24 uur later al werd afgeleverd. Ik werd per mail geïnformeerd hoe laat de pakketservice zou komen en kreeg een paar uur voor aflevering een sms met daarin de exacte levertijd. Hulde.
De kwaliteit van onze tweedehands camera is perfect en hij oogt als nieuw.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A1970 08-05-2011

Algemene score

10,0
Alles perfect geregeld. Goed track en trace systeem. Complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John F1960 07-05-2011

Algemene score

8,7
Keurig en snel afgeleverd.
Beter kan niet!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Amateurfotograaf M. 07-05-2011

Algemene score

7,7
Het aantal foto's van de fototas is 1. Dit is zeer gering, waardoor je niet kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Hiervoor moest ik een andere site raadplegen.
De fototas werd op mijn verzoek op woensdag afgeleverd. De order en het tijdstip van afleveren kon worden gevolgd.
Op de dag van aflevering zag ik op het internet een fototas van hetzelfde merk, die een handigere indeling had. Deze fototas stond niet op de site van Cameraland. Ik heb toen een mail verzonden aan Cameraland met het verzoek de door mij bestelde tas om te ruilen voor het nieuwe model van 2011. Ik kreeg echter als antwoord dat Cameraland dit nieuwe model nog niet in collectie had. Ik kreeg helaas niet de aanbieding om een tegoedbon te krijgen voor het nieuwe model.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

gervandenbeuken 07-05-2011

Algemene score

10,0
Perfecte service en levering.
Ook antwoord op vragen per telefoon trefzeker.
Prijs is erg gunstig.
Zal jullie bedrijf aan andere liefhebbers zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remko vd M 07-05-2011

Algemene score

10,0
Precies volgens verwachting ! Goede service mbt status van de levering, nette verpakking, heldere factuur. Ik kom zeker nog een keer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smc van der veer 07-05-2011

Algemene score

8,3
goede service ik krijg nog wat onderdelen die kapot waren maar verders prima zaak. Ik zou het wel fijn vinden als de bezorgkosten niet berekend zouden worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

robls 07-05-2011

Algemene score

7,5
Twee eyecups besteld en één geleverd. Maar weet dat ik de winkel makkelijk kan bellen en probleem snel wordt opgelost. Prima winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

M.G. Vonk 06-05-2011

Algemene score

9,2
geweldig aardige verkopers, behulpzaam en to the point. aanrader voor iedereen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harrie 66 06-05-2011

Algemene score

9,0
bestelling + levering korrekt verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Math Bovens 04-05-2011

Algemene score

7,7
Ondanks het om een occasion ging deze was prima verzorgd binnen 2 dagen werd het bestelde in goede staat afgeleverd.
Van de levering werd ik door mail goed op de hoogte gehouden wat de status was en wanneer de levering plaats vond.
Ik had me al gemeld om de nieuwsbrief te ontvangen zodat ik op de hoogte gehouden wordt van de nieuwtjes en deze ziet er zeer verzorgd uit met duidelijke uitleg.
Zal in de toekomst zeker gebruik maken van hun diensten.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

boekbesteller 28-04-2011

Algemene score

7,0
9 e-mails ontvangen als je 1 boekje besteld is echt teveel van het goede. Ook het verpakkingsmateriaal ziet er rommelig uit en de zending had (goedkoper) door de brievenbus gekund ipv via een koerier als het wordt verpakt zoals Bol.com dat doet.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

MJM1968 25-04-2011

Algemene score

8,8
fijne overzichtelijke website en goede telefonische bereikbaarheid. producten worden mits voor 1600 uur besteld en voorradig de volgende dag al thuis geleverd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

p959 25-04-2011

Algemene score

9,5
Een belletje over de status van een artikel. Er werd gelijk naar gekeken èn gezocht en gereserveerd.
Donderdag gebeld vrijdag binnen.
Dit is klantvriendelijkheid ten top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bosch04 24-04-2011

Algemene score

8,5
Snelle levering, na vragen via telefoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

naamDvO 23-04-2011

Algemene score

7,7
Snelle levering, goed info over tijdstip levering. goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Foeke Kuik 23-04-2011

Algemene score

9,2
Goede service bij vragen, bijna tot op de minuut te tracken wanneer de levering zal plaatsvinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna Hartmans 22-04-2011

Algemene score

8,3
hele snelle levering, Verder was de site ook duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter Demarteau 22-04-2011

Algemene score

9,0
Bestelling, betaling en het regelen voor de aflevering geschiedt super. Het zou alleen ook mogelijk moeten zijn om het pakket bij buren te kunnen af laten leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dijkjes2 22-04-2011

Algemene score

9,2
Prima website, Track&Trace levering uitstekend. Koerier tot aan de voordeur te volgen, dus je weet precies wanneer afgeleverd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

armaas 19-04-2011

Algemene score

8,3
Bestelde tasje was niet op voorraad. Er is een alternatief aangeboden wat niet helemaal goed past. Beetje jammer.

Rest zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

patrick 2011 18-04-2011

Algemene score

8,7
ruime keuze, goede prijzen
spijtig dat uit België on line betaling niet mogelijk is - dus voor levering moet men wachten op de bevestiging van betaling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnvdN 18-04-2011

Algemene score

9,0
Netjes verpakt en de koerier sms-te keurig hoe laat hij er zou zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WDvH62 17-04-2011

Algemene score

8,7
goed overzicht website
goede afhandeling bestelling na betaling
(vooral de daadwerkelijke levering)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

F.Kooij 17-04-2011

Algemene score

9,5
Eerst geinformeerd via helpdesk en werd direct geholpen. Men nam de moeite om het product op aanwezigheid te controleren. Direct besteld via website, betaald met iDeal en de volgende dag in huis. Voor service staan ze voor je klaar en je bestelling is er de volgende dag (en track en trace via code). Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Saarberg 16-04-2011

Algemene score

9,3
Dinsdag om 16.00 uur besteld en bezorgd de volgende dag 's ochtens om 09.15 uur. Grote klasse !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karelappel16 10-04-2011

Algemene score

8,3
Goed overzicht op de website.
Prima nakomen van de gemaakte afspraken.
Levering is goed verzorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cwille 10-04-2011

Algemene score

8,5
Supersnelle service! Nette bezorging.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Frank Peters 08-04-2011

Algemene score

8,5
snelle levering en sms hoe laat bezorging plaats vond. Keurig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xzi 08-04-2011

Algemene score

8,0
De gevonden producten waren op voorraad en snel uitgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

TrickyRicky 06-04-2011

Algemene score

8,5
Goede communicatie. Enkel problemen bij levering. Ik had bijbetaald om in voormiddag te leveren. Tijdens afgesproken periode uiteraard thuis gebleven maar geen bel gehoord en kaartje niet thuis in de bus gevonden.. gelukkig via chat van koerierbedrijf snel een nieuwe levering kunnen regelen maar wel een verloren voormiddag..

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

1952Nico 04-04-2011

Algemene score

8,8
We hadden al goede ervaringen met de winkel, maar ook dit de aankoop via de webshop is ons uitstekend bevallen. Vooral de mogelijkheid aan te kunnen geven wanneer de bestelling afgeleverd moet worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nega 04-04-2011

Algemene score

9,3
In één woord geweldig.
Snel, accuraat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dessel 04-04-2011

Algemene score

8,0
Na bestelling te hebben ontvangen, bleek dit het verkeerde product te zijn. Na telefonische melding werd de juiste lens de volgende dag alsnog omgeruild.

prima opgelost dus.

Wel vindt ik de productinformatie om de site erg beperkt.

Verder alles duidelijk, inclusief het bestelsysteem.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Frans Middelman 03-04-2011

Algemene score

9,0
Het cameratasje zat er niet bij, wat u overigens onmiddellijk gecorrigeerd hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robert526 03-04-2011

Algemene score

9,0
Ik bestel vanwege mijn werk per jaar veel fotoapparatuur. Cameraland onderscheidt zich van andere shops door de goede After Sales / klantenservice. Goed bereikbaar per telefoon, alles is te bespreken (technische info, prijs, retour, kapotte spullen), ze denken met je mee en zijn stuk voor stuk ook foto-freaks.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. van Hattum 02-04-2011

Algemene score

7,3
Ze hadden hem niet op voorraad maar toen ik belde waar het bleef bleek het al die week binnen gekomen te zijn. Toen wel gelijk op de post gedaan en snel in huis. Overigens hebben ze wel gebeld om te melden dat ze hem niet op voorraad hadden, dat was dan wel weer netjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

tdieltie 02-04-2011

Algemene score

8,0
Het artikel dat ik bestelde, moest eerst nog besteld worden. Het duurde echter niet lang voor het binnen kwam en dan werd de levering van het pakket aangekondigd en correct geleverd. Zeer goede service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

MarcK1974 01-04-2011

Algemene score

10,0
Snelle levering. Super goede track and trace. Zal vaker wat bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2011-tienes 29-03-2011

Algemene score

8,8
Zeer tevreden over het voortraject en de levering van de order!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramin87 29-03-2011

Algemene score

9,3
producten van top kwaliteit, levering was snel en op afspraak.

ben er blij mee zal er ook in de toekomst bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A1963 28-03-2011

Algemene score

9,0
Uitstekend! Kom er graag weer voor nog aan te schaffen lenzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolsos 27-03-2011

Algemene score

7,5
Lenskap miste in de verpakking en werd snel naverzonden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Paul van Sonsbeek 27-03-2011

Algemene score

10,0
Altijd netjes en klantvriendelijk te woord gestaan, veel kennis en zeer goede aftersalesservice, geen enkel reden om er niet te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scheepje45 26-03-2011

Algemene score

8,5
De website is zeer overzichtelijk. Daardoor kon ik makkelijk het product vinden. De Hoekzoeker C die ik besteld heb is een kado.
Toen ik mijn bestelling plaatste kon ik aangeven wanneer ik het product wilde ontvangen. Op de betreffende bezorgdag kreeg ik een e-mail van de winkel dat ze mijn product vergeten waren te verzenden en boden mij een andere bezorgdag en tijdstip aan. Daardoor heb ik mijn product toch optijd bezorgd gekregen en ben ik goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken betreffende levering.
Ik ben dan ook zeer te spreken over de service van Cameraland.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smcmdj 26-03-2011

Algemene score

7,5
Snelle levering flexibel in de afhandeling/ nalevering van producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

193495_to09851294_X_hot_12395 25-03-2011

Algemene score

7,7
De bezorging krijgt een onvoldoende omdat deze niet is afgestemd op particulieren. Als je een 40uurige baan hebt is er alleen tegen betaling van het dubbele tarief een zaterdag afspraak te maken. slechts een dag van te voren meldt de verlader hoe laat hij ongeveer komt.
Gaarne TNT gebruiken. Misschien iets minder voor u, maar een stuk vriendelijker voor de ontvanger en bovendien meestal goedkoper. (5 euro ipv de 6 bij u)
En bij niet thuis kan ik het afhalen op het postkantoor

Verder alles prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

ten Have 25-03-2011

Algemene score

8,5
Bestellen ging makkelijk, levering binnen een dag en prima status overzicht tussendoor.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wil_1958 25-03-2011

Algemene score

8,7
De website is zeer logisch opgebouwd en artikelen zijn goed gedocumenteerd.
Afhalen in de winkel is ook prettig. Voldoende parkeer gelegenheid en snelle afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SN fotografie 22-03-2011

Algemene score

8,7
Goede afhandeling van de bestelling, en een snelle levering!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews