Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6236 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 972 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wientjes 08-08-2010

Algemene score

8,0
Ik had de verrekijker gevonden in een beoordeling van Vogelbescherming. Cameraland verkocht hem het goedkoopst. Ze kunnen nog wel een verbetering aanbrengen: eerst kreeg ik de mail dat het artikel niet op voorraad was. Ik kreeg wel een mail als de voorraad was aangevuld, maar ik mocht ook meteen bestellen. Toen ik beter keek bleek de verrekijker nog goedkoper geworden. De goedkopere versie was wel op voorraad. Met een beetje pech had ik dat niet gezien. Dus: haal artikelen weg die zijn vervangen door een goedkopere versie.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

k10plciF 08-08-2010

Algemene score

8,0
De gehele afwikkeling verliep soepel en snel. De Camera die ik bestelde was even niet voorradig, ik werd goed op de hoogte gehouden hierover en een alternatief werd geboden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

dalver 07-08-2010

Algemene score

8,0
Het product was op voorraad en netjes de dag erop geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

JeffW 07-08-2010

Algemene score

8,5
De website is rustig en overzichtelijk opgezet, met een paar klikken ben je bij hetgeen je wilt vinden.

De bestelling, afhandeling en levering ging heel netjes en snel. Mijn pakket werd netjes bezorgd en geen mankementen aangetroffen.

Nu heb ik via internet besteld, maar ik zal zeker wel een keer de winkel echt gaan bezoeken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

herman.tineke 06-08-2010

Algemene score

9,5
De bestelsite, de aflevering en de snelheid waarmee eea was, beoordeel ik als heel erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pderuijter 06-08-2010

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site met duidelijke informatie over bestellen en de producten. Eenvoudige betaling via iDeal, snelle levering in goede verpakking.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

plincky 04-08-2010

Algemene score

7,3
niet altijd een duidelijke beschrijving met details van het product.erg jammer
Product is uitstekend en word netjes geleverd.
Levering is prima en prijzen zijn prima.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

L.kroesemeijer 03-08-2010

Algemene score

7,3
Vond het jammer dat het aangekochte product een dag later werd bezorgd dan ik had gedacht. Juist donderdagavond besteld in de hoop dat het op zaterdag afgeleverd zou worden. Dit gebeurde echter pas op maandag en toen zat ik op m'n werk waardoor ik uiteindelijk het product op dinsdag zelf bij een TNT-shop kon afhalen. Bij andere webshops (Foto Konijnenberg en Kamera-Expres) heb ik hier betere ervaringen mee. Wellicht lag het probleem bij TNT maar als ik Camaraland was zou ik dit wel in de gaten houden. Voor mij is dit wel een belangrijk servicepunt. Camaraland was wel beduidend goedkoper met het product dan de andere webshops, dus daarover niks dan lof.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kurt Brouns 03-08-2010

Algemene score

9,0
website: door contrastverhoudingen(lichtgrijs op donkergrijs) moeilijk leesbaar

bereikbaarheid: n.v.t.

Bestelling en levering:
bestelprocedure perfect, levering door servicevermindering van TNT vertraagd

After Sales: n.v.t.

Uw website staat inmiddels onder "favorieten", ik zal zeker weer bij u kopen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

loekdirkx 03-08-2010

Algemene score

8,0
Vrijdag bestelling geplaatst, maar de volgende dag (zaterdag) niet geleverd. Misschien beter te vermelden dat de 24 uurs levering afhankelijk is van de medewerking van de TPG. Het pakket is gisteren aangeboden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

behrtel 02-08-2010

Algemene score

8,8
Telefonisch afspreken dat ik wordt terug gebeld en inderdaad ook terug bellen!!
Meedenken met het wijzigen van de leverdatum ivm vakantie
Site functioneert niet goed met Apple Safari.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

detsme 02-08-2010

Algemene score

8,0
Keurig te woord gestaan toen ik kontakt opnam voor nadere info. Na bestelling volgende dag product in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jocomuller1 02-08-2010

Algemene score

8,3
website is even wennen,je moet heel goed lezen.
Bestelling en aflevering kon niet beter.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

volbeda 31-07-2010

Algemene score

8,8
Prima advies gehad, alle spullen aanwezig en zeer tevreden met de apparatuur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ROF 31-07-2010

Algemene score

8,3
Goede afhandeling en snelle levering. Wat chaotische website.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

ilse hoekstra 30-07-2010

Algemene score

8,5
Super snelle levering goed verpakt en voldoet aan de verwachtingen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

steen56 30-07-2010

Algemene score

7,0
Website kan duidelijker, iDeal betalen was propbleem.
Telefonisch contact is goed, aflevering is snel en prima verlopen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

koen1975 30-07-2010

Algemene score

9,3
Bij cameraland een spiegelreflex gekocht. Op zondag besteld en op dinsdag binnen. gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annieta 30-07-2010

Algemene score

10,0
Uitstekende service en advies. Het personeel is uiterst vriendelijk en deskundig. Prettige sfeer in de winkel, die goed bereikbaar is. De website is overzichtelijk en het is makkelijk om een bestelling te plaatsen. Info over van alles en nog wat, prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wijsam 27-07-2010

Algemene score

6,3
Betrouwbare zaak!
Via de webwinkel wordt vaak nee verkocht en m.n. nikon producten.
Telefonische servicebereidheid is heel goed kortom een goede winkel om klant bij te zijn.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

wijsam 27-07-2010

Algemene score

6,3
Betrouwbare zaak!
Via de webwinkel wordt vaak nee verkocht en m.n. nikon producten.
Telefonische servicebereidheid is heel goed kortom een goede winkel om klant bij te zijn.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

houthuijsen 27-07-2010

Algemene score

8,5
Beide keren dat ik op de website keek en telefonisch de info natrok, bleek of de prijs, of het wel/niet in voorraad zijn van een artikel niet over een te komen met de info van de website.

Verder prima tevreden over de klantbehandeling.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martinzaltbommel 27-07-2010

Algemene score

8,2
Objectief gekocht en werd binnen 30 minuten na aankoop via internet gebeld met de mededeling dat het de laatste lens betrof en dat de verpakking wellicht iets beschadigd zou zijn. Men vroeg keurig of dat een probleem zou zijn. Bij aanleveren bleek alles perfect in orde te zijn. Aanlevering was helaas niet de volgende dag, maar wel de volgende werkdag (besteld op vrijdag) Goed verpakt, geen enkel probleem.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Tuinman 26-07-2010

Algemene score

7,8
----------- Update review 26-07-2010 -----------
Na een verkeerde levering is mijn kritiek zeer positief opgepakt door Cameraland.

Mijn gemaakte portokosten zijn genereus gecompenseerd met een kortingswaardebon voor een volgende aankoop en een forse korting op een fotocursus.

Ook dat mag gezegd en gezien worden!

----------- Oude review 21-07-2010 -----------
Set voorzetlenzen 58 mm besteld.
Set 55 mm geleverd.

Ben zelf maar heen geweest om te ruilen.

€ 6,20 aan portkosten weggegooid en brandstof voor mijn auto.

Geen compensatie.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

tonyvandenbroek 26-07-2010

Algemene score

9,0
Perfecte service, telefonisch navraag gedaan voor de voorraad, en de spullen waren een dag later in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RWJH 26-07-2010

Algemene score

8,3
Duidelijke, overzichtelijke website, transparant bestellingsproces en vlotte aflevering (binnen 24 uur, zoals toegezegd)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ErikV1972 26-07-2010

Algemene score

8,7
Na wat speurwerk kwam ik via de wat vergelijkingssites op de site van Cameraland uit.

De prijzen zijn er superscherp en het meeste is op voorraad.

Camera Kit besteld plus tas & filter.

Werd gebeld dat de betreffende filter niet op voorraad was, en een ander alternatief aangeboden gekregen.

Keurig afgeleverd voldoende status updates en track &trace tevens de mogelijkheid om extra te verzekeren voor grotere bedragen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s.tencate 26-07-2010

Algemene score

9,0
Alles perfect geregeld . Zeer vriendelijk personeel .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fredjew 26-07-2010

Algemene score

8,3
Super service. Dit is wat je graag wil hebben bij een webshop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kawanneke 25-07-2010

Algemene score

7,2
lkljlhjuig

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

jspreclame 25-07-2010

Algemene score

9,0
Camerland:
Goede service
Uitstekende levertijden

Telefonisch:
Zeer vriendelijk


Kan niet anders zeggen dat ik met plezier de website bezoek en uiteraard ook graag producten bestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xephon 25-07-2010

Algemene score

8,0
Zeer prettige site, overzichtelijk, snelle service met levering.

Aftersales, diverse malen meegemaakt dat als een product terug moet het allemaal erg langzaam gaat en weinig reacties op emails

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

konke006 25-07-2010

Algemene score

9,3
Snelle en zorgvuldige afhandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gonnyklein 23-07-2010

Algemene score

7,2
??

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

lvhouten 23-07-2010

Algemene score

8,5
goede service, ik had een tas besteld die niet paste, zij hebben mij gebeld en een andere tas bijgevoegd, erg netjes

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Tuinman 21-07-2010

Algemene score

3,8
Set voorzetlenzen 58 mm besteld.
Set 55 mm geleverd.

Ben zelf maar heen geweest om te ruilen.

€ 6,20 aan portkosten weggegooid en brandstof voor mijn auto.

Geen compensatie.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

M. Stoelinga 20-07-2010

Algemene score

9,0
Gezien de problemen omtrent de voorraden van de Sony DLSR A500 eerst gebeld met de winkel. Keurig te woord gestaan met aanvullende informatie i.v.m. mijn bestelling op vrijdag en doordat ze verzekerd versturen het niet op zaterdag zal worden geleverd (weekenddag waarop dit soort pakketten niet wordt afgeleverd) het daarom pas maandag zal worden geleverd.
Keurig te volgen Track and Trace.
Netjes en degelijk verpakt.
Het zou mij niet verbazen bij een volgende aanschaf weer op deze site uit te komen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

hhengstmengel 20-07-2010

Algemene score

9,0
Levering verliep goed en zeer snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

johnjmvoncken 20-07-2010

Algemene score

7,5
Goede informatie en correcte levering.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

U6XLlDFi 19-07-2010

Algemene score

8,0
Snelle levering, prima geinformeerd. Alleen staan de verzendkosten niet in verhouding tot de bestelde dvd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Burg70 19-07-2010

Algemene score

9,5
's Middags besteld, de volgende dag in huis. Ik miste een klein onderdeeltje in de doos. Geen probleem of gemor. Werd meteen verzonden en ook een dag later in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

photogenick 18-07-2010

Algemene score

8,5
Snelle levering, nooit geen problemen gehad, al mijn volgende fotografie benodigheden zal ik bestellen bij Cameraland

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fictitious 18-07-2010

Algemene score

8,5
Goede en snelle service/levering.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

gdmbk 18-07-2010

Algemene score

8,0
overzichtelijk, gemakkelijk, snelle levering,

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

bbosch 17-07-2010

Algemene score

7,5
nvt

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

mgtoet 16-07-2010

Algemene score

8,0
ik ben ontzettend tevreden over het bedrijf cameraland

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

carloscalzo 16-07-2010

Algemene score

7,7
Zeer tevreden! Ze waren de goedkoopste met de verrekijker die ik kocht!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jackvdB1962 16-07-2010

Algemene score

8,2
goed en snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

robentan 16-07-2010

Algemene score

8,0
alles is zeer vlot verlopen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

adwmbol 13-07-2010

Algemene score

8,7
Artikel aanvankelijk niet op voorraad. Niet besteld. Wel mogelijkheid om bij voorraad email te laten sturen. Werd enkele dagen later op de hoogte gebracht van voorraadig. Snel besteld én snel geleverd. Perfect!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews