Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6250 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 986 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bert wijman 27-06-2010

Algemene score

8,8
Goede en snelle service.
Een mooie snelle aflevering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

d.vanarnhem 27-06-2010

Algemene score

7,5
Verzending verliep keurig.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

mteboekhorst 26-06-2010

Algemene score

9,3
Snel en goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Math Bovens 25-06-2010

Algemene score

8,8
Men heeft een goed overzicht van wat men besteld en wat men moet betalen.
Had een klein probleempje met een licht beschadigd UV filter voor mijn camera na contact opgenomen met Cameraland dit met de nodige egard opgelost binnen 2 dagen nieuw filter in huis zeer snel.
Ik hoop in de toekomst nog vaker gebruik te mogen maken van de diensten van Cameraland als de prijzen concurerend blijven.
Prima ga zo door

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frajacan 25-06-2010

Algemene score

9,2
Alles keurig geleverd en binnen "no time" Prima zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albavos 25-06-2010

Algemene score

8,0
alles werd prima afgehandeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joke Lindenberg 22-06-2010

Algemene score

8,0
Alles ok, prijs, levering en artikel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elbee 22-06-2010

Algemene score

7,8
De zending heb ik niet de volgende dag ontvangen, maar dat kan aan TNT gelegen hebben. Volgens track and trace zat de bestelling op tijd in het afleverproces

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jaros Klomp 22-06-2010

Algemene score

8,0
Duidelijke site met relevante informatie. Snelle en goede levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hbruijne 21-06-2010

Algemene score

8,5
Duidelijke voorraadindicatie.
Gemakkelijk zoeken op de site.
Levering: in 1e instantie vergeten om extra accu bij te leveren. Na 1 telefoontje werd die echter zonder problemen de volgende dag nageleverd.
Zeer concurrerende prijzen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

san1515 21-06-2010

Algemene score

9,7
Ik heb een lens met zonnekap besteld. Toen bleek de zonnekap niet meer op voorraad. Ik heb gebeld en werd zeer keurig te woord gestaan. Men besloot de lens alvast te sturen en de zonnekap na te sturen. Zonder extra kosten. De volgende dag kreeg ik mijn pakketje keurig afgeleverd en wat bleek? De zonnekap zat er toch al bij. Blijkbaar was die toch nog binnengekomen. Dus ik ben al met al heel netjes geholpen. Alles snel en netjes verpakt in huis. Gewoon goed!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sluiman 21-06-2010

Algemene score

8,2
Voor het eerst wat besteld bij jullie en aangezien jullie nog de enige waren die het op voorraad hadden hup besteld en in de auto gesprongen om het op te halen. In de winkel echt super geholpen.

Kan niets anders zeggen dan ; Super !

(Canon 70-200 L4)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Traveler114 21-06-2010

Algemene score

6,5
Ik had graag op de site duidelijk willen lezen dat de Canon 7D camera geen Nederlands exemplaar was. Nu heb ik een Engelstalig boekje erbij en is het nog maar de vraag of de garantie is gegarandeerd.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

conrust 21-06-2010

Algemene score

8,7
Donderdag besteld, vrijdag in huis, netjes verpakt en alles. Helemaal goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hanmeyer 20-06-2010

Algemene score

9,7
Ik was al een tijd op zoek naar een battery-grip voor mijn Canon EOS 5D. Cameraland bleek de enige die hem in voorraad had en was bovendien de goedkoopste.
Het bestelproces verliep vlekkeloos en snel. Reeds de volgende dag kon ik hem in de winkel in Alkmaar afhalen. Bediening hier was buitengewoon vriendelijk. Kortom een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoogendoorn01 20-06-2010

Algemene score

9,0
Kreeg telefonisch de benodige informatiem om een juiste keuze te maken. Toen I-deal er uit lag werd een anderen betalingswijze gehanteerd naar ierders tevredenheid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermansjurgen 19-06-2010

Algemene score

9,0
Ik kan enkel zeggen, na betaling ontvangen te hebben, zeer snel en degelijk geleverd. Daar zou ik nog kopen.

Proficiat.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toshis 19-06-2010

Algemene score

7,8
Snel en goed afgehandeld.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

WatNuWeer 18-06-2010

Algemene score

10,0
Houd er niet van om aftersale
beoordeling te geven, maar zo
punctueel en vlot als deze bestelling verliep heb ik nog
niet meegemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

volendam1973 18-06-2010

Algemene score

9,8
zaken doen met cameraland is één groot feest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JK6065 18-06-2010

Algemene score

8,5
Tegen een zeer goede prijs had ik één dag na het plaatsen van de bestelling van het Canon 50mm F/1.8 objectief met twee lensdopjes in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jdtrip 15-06-2010

Algemene score

8,7
Super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zirschky 15-06-2010

Algemene score

6,5
Op site staat 'voor 16.00 uur besteld, volgende dag in huis'. (met sterretje...???)Had het vrijdags rond 15.00 uur besteld & betaald met Ideal maar de tnt rijdt niet op zaterdag denk ik, want maandag kwam het pas! Zet er even bij dat het om werkdagen gaat of dat het van de tnt afhankelijk is. Ik kon dat nergens vinden, maar als het wel vermeld staat dan is dit niet verzonden...en wordt het cijfer een 8 want het was verder netjes.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Michaud 15-06-2010

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over de goede en snelle afhandeling van mijn bestelling. Evenals over het assortiment en de online informatie over de producten. Een 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bogaers29 15-06-2010

Algemene score

10,0
Prima site, actueel, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fcdvanputten 15-06-2010

Algemene score

7,8
snelle bediening, deskundigheid kon ik niet beoordelen omdat aangekocht product bij mij bekend was.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

tomeekhout 14-06-2010

Algemene score

8,5
Netjes verpakt, optijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

qI995qfE 14-06-2010

Algemene score

8,5
Snellen levering en ook goed te volgen.
Doordat ik inlogde afgelopen vrijdag kon ik iets regelen waardoor ik mijn lens toch nog deze dag kon ontvangen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bjtrip 14-06-2010

Algemene score

10,0
Ik dacht nog altijd dat je naar de winkel moet om te kijken, zien, en kopen.
Mijn ervaring in de winkels, in de afgelopen 14 dagen, hoge prijzen, geen kennis, zijn amper bereidt om iets meer te vertellen over een simpele vraag.
Via Marktplaats ontdekt dat tweedehands absurd opgefokte prijs betekent.
En dan, Cameraland ontdekt,
de prijs was ineens geen discussie meer.
Een telefoontje die wonderen deed, het gaf vertrouwen!!
De aanschaf en het advies om er toch een voorzetlens bij te kopen.
De volgende morgen: IN HUIS.
Mijn zoon (was ook zoekende op hetzelfde moment) gebeld en geadviseerd om Cameraland te bellen.
Beiden zijn we meeeeeer dan tevreden.
Nogmaals hartelijk dank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvandenBaard 14-06-2010

Algemene score

8,5
Prima afhandeling van de Happy Home verrekijker aktie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

mvanengen1986 14-06-2010

Algemene score

7,3
Website was wel ok, tegoedbonnen wel lastig te vinden.
Vervelend dat je verplicht met aangetekende post moet versturen, als je werkt is lastig dat je dan weer op postkantoor moet afhalen en de cadeaubon wordt ook meteen stuk duurder.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

eersteSamsung 13-06-2010

Algemene score

10,0
Beste prijzen, goede service. Terugsturen en ruilen gaat ook makkelijk. Ging zaterdag naar de winkel om te ruilen, niet slim, want het was ontzettend druk, maar snel geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deNiet64 12-06-2010

Algemene score

9,0
De levering was snel, achteraf hadden we een verkeerde lens besteld maar dit was geen probleem. We kregen een goed advies en hebben de juiste lens besteld en de verkeerde retour gezonden. Het totale bedrag incl. de verzendkosten kregen we retour. Erg netjes en snel geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meens 12-06-2010

Algemene score

9,3
Probleemloos en razendsnel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruudbek 12-06-2010

Algemene score

8,5
Snelle levering. Helaas nontbrak de videokabel.
Na telefoontje werd deze echter zeer snel nagezonden.
Prima service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Diederik_ned 12-06-2010

Algemene score

8,3
Besled, betaald en de volgende dag in huis
Keurig, goed verpakt en het is netjes dat ze op je account vermelden; betaald, wanneer verzonden
Keurig BTW faktuur bijgevoegd

Netjes

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

patventura 12-06-2010

Algemene score

9,2
Waar andere bedrijven (Bobshop en cameratop100) niet nakwamen wat ze op hun site en op kieskeurig vermeldden (namelijk snelle levering) deed cameraland dat wel: ik had mijn camera netjes binnen een dag binnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aabbv 11-06-2010

Algemene score

10,0
goeie en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janroen 11-06-2010

Algemene score

8,8
Prettige zaak, gemotiveerd en kundig personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

forensischarts 09-06-2010

Algemene score

9,3
Prima website, vlotte bestelling en levering.
Zou alleen liever willen dat ik het pakje meteen ergens kan afhalen. De bestellers vangen aan de deur altijd bot omdat er overdag niemand thuis is. Dat betekent in de praktijk dat ik mijn bestelling dan pas een dag later heb.
After sales heb ik gelukkig geen gebruik van hoeven maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R.Karregat 09-06-2010

Algemene score

9,3
helemaal top, ik ben blij dat ik voor jullie heb gekozen voor de aankoop van mijn digitale camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fammdeboer 09-06-2010

Algemene score

8,5
Keurig afgeleverd. Snel en goede service (online).

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marsjans 08-06-2010

Algemene score

7,2
Het geleverde product was niet hetgeen ik besteld had, maar wel een vergelijkbaar product.
Na overleg heb ik zelf besloten het product te houden. Er werd direct om een mailtje met mijn adres en bankrekening gevraagd, om het teveel betaalde bedrag terug te kunnen storten.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

MarcelDuyzer 08-06-2010

Algemene score

8,2
printer en papier besteld,werd snel gebeld door Cameraland dat ik verkeerd papier voor deze printer had besteld.
hele goede service van ze

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Solo66 08-06-2010

Algemene score

9,0
Zeer snelle en professionele levering (TNT).

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

pvhecke 07-06-2010

Algemene score

7,5
Bij bestellingen ontbreekt de mogelijkheid om met Visa/Mastercard te betalen.

De verzendig is niet te traceren. IDnr wordt niet vermeld bij "verzonden" bericht/pagina.

Zeer vlotte opvolging bij vragen per Tel/email.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Thijs_alweer 07-06-2010

Algemene score

8,3
's Ochtends besteld, de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

DTTP 07-06-2010

Algemene score

8,5
Zeer snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrsteen 06-06-2010

Algemene score

7,0
Fotolens e.a. aan de zaak opgehaald

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

prins55 05-06-2010

Algemene score

8,7
prima zeer vlotte levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews