Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6236 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 972 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lekkerhandig 12-07-2010

Algemene score

5,8
Ik bestelde 2 plastic camerahoesjes, niets meer dan een soort plastic zak voor € 14,95. Dit weigerde men per normale post te verzenden, zodat ik ook nog eens € 6,20 aan aangetekend verzenden kwijt was. Totaal € 21,15 voor wat bleek een wegwerpartikel, werkelijke waarde € 5,00.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

ssmoothy 12-07-2010

Algemene score

8,7
zeer snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bamdeboerupcmail 12-07-2010

Algemene score

9,0
je kan hier veilig winkelen en de producten worden zeer snel verstuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jippeve 12-07-2010

Algemene score

8,0
Goed overzicht, snel bestellen en snel in huis!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

janvandenhoek 12-07-2010

Algemene score

9,0
Bestelling was sneller geleverd dan verwacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johnbervaes 11-07-2010

Algemene score

9,0
duidelijk site, producten gemakkelijk te vinden. Snel besteld en ook snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stalalana 11-07-2010

Algemene score

8,3
snelle sevice.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hekro 11-07-2010

Algemene score

7,2
Website is overzichtelijk, bestelling en betaling is duidelijk.
De levering is snel.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

E.vandeLangenberg 10-07-2010

Algemene score

8,0
Alles is correct verlopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

relime 10-07-2010

Algemene score

8,3
goed en betrouwbaar, ik had alleen wat moeite met bestel- en betaal procedure.
(betalen lukte een paar keer niet maar er werd wel een bestelbevestiging gegeven, nadien snel en correct rechtgezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

I1PlgaRz 09-07-2010

Algemene score

9,2
Alles prima. keurig geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

5TFKDGfp 09-07-2010

Algemene score

9,7
perfect geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tigerpike 09-07-2010

Algemene score

10,0
Super snelle afhandeling! Heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans.luijten0 09-07-2010

Algemene score

10,0
Zeer snelle en correcte afhandeling.Totaal niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cfswartele 09-07-2010

Algemene score

10,0
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wwestenborg 09-07-2010

Algemene score

8,3
Fijn telefonisch contact, snelle levering, prima in orde

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dekkerd 07-07-2010

Algemene score

8,2
Goede telefonische ondersteuning en snelle service. Bedankt!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Inka Blokker 06-07-2010

Algemene score

8,0
Snel geleverd en netjes ingepakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dubbelman 06-07-2010

Algemene score

7,3
niets toe te voegen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Crommenacker vd H.C.J. 05-07-2010

Algemene score

8,7
Makkelijk en zonder problemen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

fonti 05-07-2010

Algemene score

8,3
zeer snelle levering, goed verzorgd.
site ziet er ook overzichtelijk uit. een prettige webwinkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dickvandenhoed 05-07-2010

Algemene score

5,5
Bestelling was prima; camera blijkt echter defect.
Omruil kan niet plaatsvinden omdat ik het doosje niet meer heb???!!! Ik begrijp niet wat het doosje er mee te maken heeft. Ik had toch gewoon een andere camera mee kunnen krijgen en het nieuwe doosje bij u achterlaten? Was bereid afgelopen zaterdag naar Beverwijk te rijden want ik ga vrijdag met vakantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Slecht

Reageer

Henkes62 04-07-2010

Algemene score

8,8
Altijd goed geholpen en een prima service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.streek 04-07-2010

Algemene score

10,0
jullie hebben het goed op de rit,duidelijke site,nette snelle levering,goede beschrijving bij de artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mdvanhelden 04-07-2010

Algemene score

9,2
de medewerkers hebben verstand van zaken.
Je wordt in deze winkel niet behandeld als een nummer.
Zowel in de winkel, online en aan de telefoon ben ik altijd zeer netjes behandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rdee 03-07-2010

Algemene score

9,5
Overzichtelijke website. Snelle levering, 's middags besteld volgende dag het artikel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy1973 02-07-2010

Algemene score

9,0
Alles was gewoon top, website is duidelijk en het produkt naar wens, ik zal hier zeker nog eens bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tz10 gebruiker 02-07-2010

Algemene score

5,7
Verkeerde bestelling afgeleverd,bij telcon lakonieke houding.
(in de trand van"maar dit is toch ook een leuk toestel..")
Daarna bleek de bestelling niet meer te leveren, wegens geen voorraad.....website stond een vinkje!
Na terugzending en opnieuw telcon, prima afhandeling, maar met een andere kleur dan verwacht en een kater!

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

erikbosker 02-07-2010

Algemene score

9,3
Bestelling werd keurig volgens de gegevens op de website afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

infocolourfullphotonl 29-06-2010

Algemene score

8,0
Heel prettig en vakkundig personeel die de tijd neemt voor uitleg van apparatuur.
De bestelling via de website verliep zonder problemen. Het artikel is de dag erna bezorgd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

deruiter.jeathetnet 29-06-2010

Algemene score

8,0
bestelling en levering van de verrekijker liep vlekkeloos. dus daarvoor een 10.

slecht 1 probleem:
Bij kijker zit geen draagriem.
Er zit alleen een riem in de verpakking voor de tas maar helaas niet voor de kijker zelf. Ik wil wel graag de kijker om mijn nek kunnen hangen.

Is het mogelijk die riem nagezonden te krijgen?

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

XXXL 28-06-2010

Algemene score

7,0
Productinformatie op de website kan duidelijker. Ik ben nog niet zo'n doorgewinterde fotograaf dat ik precies weet waar alles voor dient of wat de specificaties zijn.

Ik werd ook in verwarring gebracht door de site: kocht een Canon Powershot D10 met extra batterij en lader. Ging er van uit dat dit een accu voor de camera was en dat er een lader bij de camera zat (te vlug gelezen?), maar het bleek gewoon een lader plus vier AA batterijen. Niet precies wat ik verwachtte....

Bestelling en levering ging vlot, tracking en tracing ok om pakket te volgen.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

l w van der linden 28-06-2010

Algemene score

9,7
snel, op tijd , accuraat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sboelaars 28-06-2010

Algemene score

9,3
Prima service, donderdag lens en tasje besteld, werd nog even gebeld over alternatief tasje omdat de bestelde niet op voorraad was en vrijdag werd de bestelling afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kormeling 28-06-2010

Algemene score

7,2
De website is wat onoverzichtelijk door de vele verschillende product categorieen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

hans zandvliet 28-06-2010

Algemene score

10,0
na 1 telefoontje gedaan te hebben werdt mijn nikon s8000 die moeilijk te leveren is de volgende dag toch geleverd zodat ik deze alsnog op tijd binnen kreeg voor mijn vakantie.
bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert wijman 27-06-2010

Algemene score

8,8
Goede en snelle service.
Een mooie snelle aflevering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

d.vanarnhem 27-06-2010

Algemene score

7,5
Verzending verliep keurig.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

mteboekhorst 26-06-2010

Algemene score

9,3
Snel en goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Math Bovens 25-06-2010

Algemene score

8,8
Men heeft een goed overzicht van wat men besteld en wat men moet betalen.
Had een klein probleempje met een licht beschadigd UV filter voor mijn camera na contact opgenomen met Cameraland dit met de nodige egard opgelost binnen 2 dagen nieuw filter in huis zeer snel.
Ik hoop in de toekomst nog vaker gebruik te mogen maken van de diensten van Cameraland als de prijzen concurerend blijven.
Prima ga zo door

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frajacan 25-06-2010

Algemene score

9,2
Alles keurig geleverd en binnen "no time" Prima zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albavos 25-06-2010

Algemene score

8,0
alles werd prima afgehandeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joke Lindenberg 22-06-2010

Algemene score

8,0
Alles ok, prijs, levering en artikel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elbee 22-06-2010

Algemene score

7,8
De zending heb ik niet de volgende dag ontvangen, maar dat kan aan TNT gelegen hebben. Volgens track and trace zat de bestelling op tijd in het afleverproces

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jaros Klomp 22-06-2010

Algemene score

8,0
Duidelijke site met relevante informatie. Snelle en goede levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hbruijne 21-06-2010

Algemene score

8,5
Duidelijke voorraadindicatie.
Gemakkelijk zoeken op de site.
Levering: in 1e instantie vergeten om extra accu bij te leveren. Na 1 telefoontje werd die echter zonder problemen de volgende dag nageleverd.
Zeer concurrerende prijzen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

san1515 21-06-2010

Algemene score

9,7
Ik heb een lens met zonnekap besteld. Toen bleek de zonnekap niet meer op voorraad. Ik heb gebeld en werd zeer keurig te woord gestaan. Men besloot de lens alvast te sturen en de zonnekap na te sturen. Zonder extra kosten. De volgende dag kreeg ik mijn pakketje keurig afgeleverd en wat bleek? De zonnekap zat er toch al bij. Blijkbaar was die toch nog binnengekomen. Dus ik ben al met al heel netjes geholpen. Alles snel en netjes verpakt in huis. Gewoon goed!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sluiman 21-06-2010

Algemene score

8,2
Voor het eerst wat besteld bij jullie en aangezien jullie nog de enige waren die het op voorraad hadden hup besteld en in de auto gesprongen om het op te halen. In de winkel echt super geholpen.

Kan niets anders zeggen dan ; Super !

(Canon 70-200 L4)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Traveler114 21-06-2010

Algemene score

6,5
Ik had graag op de site duidelijk willen lezen dat de Canon 7D camera geen Nederlands exemplaar was. Nu heb ik een Engelstalig boekje erbij en is het nog maar de vraag of de garantie is gegarandeerd.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

conrust 21-06-2010

Algemene score

8,7
Donderdag besteld, vrijdag in huis, netjes verpakt en alles. Helemaal goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews