Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6606 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1155 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

SaldenaandeMuur 24-06-2011

Algemene score

8,5
Al eerder bij cameraland een SD kaart besteld en ik ben super tevreden met de service en de hele snelle levering. Op zondag de kaart besteld en al op dinsdag binnen.

Ga vooral zo door Cameraland.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mirror Image Photography 21-06-2011

Algemene score

9,0
Zoals altijd prima geregeld, keurig gebeld over voorraad van product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vogt 21-06-2011

Algemene score

7,7
ben woonachtig in Frankrijk. Bij verzending krijg ik een tracker opgezonden van (van TNT)maar die werkt niet bij consultering vanuit buitenland. De gevraagde barcode ontbreekt. Omdat het een verzending naar het buitenland betreft is tracking en tracing extra belangrijk lijkt me. Wellicht dat jullie daar iets aan kunnen doen? Overigens complimenten voor de site!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Friku 21-06-2011

Algemene score

8,3
DE site is duidelijk, de beschrijving van het produkt ook, de leveringsvoorwaarden zijn helder en alles ging goed v.w.b. de betaling en toezending.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Alfred Daniels 21-06-2011

Algemene score

7,7
Alles Goed, Maar !!!
1) de tweedehands prijs kan misschien nog wel iets lager.
U heeft bijvoorbeeld nog een Pentax 50-135 voor 750 Euro, maar een nieuwe is te koop voor net onder de 900. Dat is voor een lens, die zo intensief gebruikt wordt als dit formaat, te weinig verschil, dus ik heb een nieuwe besteld bij uw concurrent, met veel garantietermijn.
2) De aflevering kan misschien ook nog sneller. Uw concurrenten leveren de volgende dag. Het internet zoeken is een erg virtuele ervaring. Als een klant dan eenmaal zijn keuze gemaakt heeft, wil ie eigenlijk zo snel mogelijk het ding ook in zijn handen kunnen houden. Ik begrijp dat niet iedereen de volgende dag ook thuis is, maar de mensen kunnen zelf wel kiezen, wanneer ze de bestelling plaatsen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

adwolters 20-06-2011

Algemene score

8,0
Goede ervaring met cameraland.nl

Duidelijke site en ook de aftersales ervaring is positief.

Duidelijke communicatie dat de verzending van het product vertraagd was door een foutje met TNT.

Men had ook niks kunnen zeggen. Heel goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Carpe 19-06-2011

Algemene score

8,0
website is intuitief; gewenste product snel te vinden.
Prijs concurrerend.
Verzending en aflevering product conform belofte op site.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

OnnoTx 19-06-2011

Algemene score

9,2
Telefonisch goed bereikbaar, spullen worden direct verzonden, goeie duidelijk site.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitch1986 19-06-2011

Algemene score

8,8
Vijf minuten na de bestelling werd ik gebeld over het bestelde product en verteld dat het langer zou duren. Meteen kreeg ik advies over een ander (goedkoper) alernatief en kreeg ik het restbedrag terug. Snelle verzending en een goed advies. Dit zouden meer winkels moeten doen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nanno64 18-06-2011

Algemene score

7,8
Beoordeling van de website had een 8 kunnen zijn.
Bij de accessoires van de lens was een verkeerde filter vermeld. Dit werd door Cameraland wel opgemerkt en telefonisch navraag gedaan of wel het juiste filter was besteld en bestelling onmiddellijk aangepast. Overigens is de website op dat punt nog niet aangepast (18/6)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Onrust 18-06-2011

Algemene score

5,2
Verkeerde bestelling geleverd, ipv Swarovski special eyecups die per stuk gekocht moeten worden, kreeg ik twee maal de Swarovksi Winged Eyecup set waar ik niks aan heb omdat mijn oude eyecups kapot zijn. Bij vorige bestelling al een keer iets veel te laat geleverd, terwijl de levertijd aangaf dat ik ze op tijd zou krijgen voor de vakantie.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

j.bijl 18-06-2011

Algemene score

8,5
Mijn eerste aankoop bij cameraland,
zeer snelle levering,product zoals beschreven,
tevreden dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans De Clercq 18-06-2011

Algemene score

9,0
Ik heb de bestekking geretourneerd en wacht op terugbetaling. Als dit vlot verloopt verdient de site een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter van den Brink 18-06-2011

Algemene score

8,5
Snelle levering, goed verpakt en goede communicatie daar omheen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

sootywen 16-06-2011

Algemene score

8,0
ik weet nog niet hoe het toestel werkt want ik mis kabels setjes ik heb hierover gebeld en zou smorgens om 9.00 uur terug bellen als ik thuis was maar jullie zijn zo vroeg konstant in gesprek dit is nog niet geluk en mijn geduld raak op ik hoop het vrijdag middag weer te proberen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

H Joosten 14-06-2011

Algemene score

8,8
superproduct, superlevering, superservice
Ik had ook een (verkeerde) accu besteld, deze werd zonder problemen teruggenomen en geld teruggestort.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edakanja 14-06-2011

Algemene score

8,0
Een prima winkel met de laagste prijzen een min puntje was dat de Track en Trace code pas binnen kwam na een telefoontje of de lens die dag geleverd zou worden, maar prima te woord gestaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NX100-fan 14-06-2011

Algemene score

7,8
ik had gekozen voor verzending, maar later bleek Cameraland in de buurt gevestigd te zijn. Ik kon het product toen alsnog afhalen in de winkel. Super service!

Nadeel van de website: opmaak, kleurgebruik en verminderde doorzoekbaarheid door het enorme aanbod. Groot aanbod is een voordeel, maar een uitgebreider zoekmenu zou handig zijn.

Ik kende Cameraland nog niet, maar nu ik voor het eerst in mijn leven een eigen fototoestel heb ben ik zeker van plan vaker langs te komen! De winkel is een beetje krap en druk (maar da's een goed teken), maar de service is heel goed.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lucky H 14-06-2011

Algemene score

6,5
Enkele malen op de website geweest en dat ging moeizaam. Leek wel een soort van overbelasting, zo langzaam ging dan alles.
Verder een goede afhandeling, alleen is de tracking mail 3 dagen te laat. Ik had het item vrijdag besteld en zaterdag gekregen! Zeer goede en snelle service dus.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Goed

Reageer

Rob van Bruggen 14-06-2011

Algemene score

10,0
Snel en goed afgehandeld. Ben ook twee keer opgebeld om mij informatie over het product te geven en om mij te vertellen, dat het verstuurd was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

voorbijganger 13-06-2011

Algemene score

9,0
Beoordeling gebaseerd op twee bestellingen:
Er is volaan aan de door uzelf gestelde normen.
Deze zijn voor mij ruim voldoende om het rapportcijfer 9 te geven.
De met nvt gemarkeerd aspecten zijn door mij niet
gebruikt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stofmeel 13-06-2011

Algemene score

8,2
Goede keuze mogelijkheid is soort en type. Bulk of ander soort levering. Positief is de lage prijs en snelle levering.
Zoek optie op web site is Oke

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C. ten Bruggencate 13-06-2011

Algemene score

9,3
Telefonisch èn per email goed te woord gedaan en advies gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Berger 12-06-2011

Algemene score

8,8
Levering is helaas iets mis gegaan door het vergeten mee te leveren van de zonnekap (echter werd direct nagestuurd en binnen 1 dag erna binnen).
Zeer goede service en vriendelijk aan de telefoon!

Voor de rest alles perfect in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick-007 12-06-2011

Algemene score

6,0
Slechte service,krijg verkeerde product geleverd. Neem je contact met Cameraland op om duidelijke te maken dat het verkeerde product geleverd is en dat je de juiste producten opgestuurd wil hebben, ja het juiste product sturen we pas op als het andere ontvangen is. Hierdoor ontstaan weer veel extra werk. Uiteindelijk krijg je iemand aan de telefoon die zegt gezien de situatie dat op dezelfde dat nog het product verstuurd word. Maar helaas is dat niet geval. Ze houden je gewoon voor de gek.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

WvR1953 11-06-2011

Algemene score

9,5
Al eerder 'grotere'dingen besteld en naar volle trevendheid was ook toen de afhandeling. Maar ook bij deze erg kleine bestelling verliep dez eop dezelfde perfecte wijze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mikewerkhoven 11-06-2011

Algemene score

6,8
Dp webside was het item op voorraad, maar dit bleek niet waar te zijn. Levering 10 dagen vertraagt, je zal het maar net snel nodig hebben!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

MJZ 10-06-2011

Algemene score

10,0
De webwinkel zelf is erg overzichtelijk, bestellen is simpel en levering is erg snel! Kortom; super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam 12-492 09-06-2011

Algemene score

7,3
Goede informatie over product telefonisch gekregen.
Levering was later dan 1 werkdag na bestelling (vrijdag on line besteld en woe gekregen) voor producten op voorraad, echter wel optijd voordat we op vakantie gingen.
Aftersales was minder goed ivm op de site genoemde cash back korting waarvoor de benodigde informatie niet bij de lens zat. Jullie waren niet op de hoogte van de procedure in deze die we zelf bij de producent hebben moeten achterhalen. De producent stuurt nu zelf ons de cashback code toe.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Noorman64 09-06-2011

Algemene score

9,5
Bijna 2 jaar geleden kocht ik o.a. een i-GQTU GT-120 GPS tracker ( € 54,00) om mijn foto's op GPS coördinaten te kunnen traceren. Simpel en prima apparaatje. Helaas ging enige tijd geleden de product specifieke USB kabel stuk waardoor de GT 120 niet meer opgeladen kon worden. Cameraland leverde zonder factuur buiten de garantie gratis een nieuwe kabel, maar helaas was het product inmiddels gemodificeerd en paste deze kabel niet. Zonder enig bezwaar heeft men vervolgens gratis een nieuwe GT-120 geleverd. Hulde! Dat is service met een hoofdletter S! Ik kan deze winkel van harte aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.E.van Leeuwen 09-06-2011

Algemene score

9,2
Prima winkel, goed geholpen, goed advies,prima service
Veel betere lens gekocht (en uiteraard duurder) dan ik van plan was, maar ben daar erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SV2011 08-06-2011

Algemene score

8,5
Duidelijk webwinkel waarin producten eenvoudig te vinden zijn. Enige minpunt is het product adverteren als op voorraad/direct leverbaar terwijl dit niet zo bleek te zijn. Is na bestelling wel netjes over gecommuniceerd met status updates gedurende de volgende doorlooptijd. Kortom; Goede afhandeling en nette communicatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel_1970 08-06-2011

Algemene score

9,0
occasion ziet er prima uit, keurig verpakt en snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

woodpecker007 08-06-2011

Algemene score

8,0
Bestelling is redlijk op tijd geleverd
Betreft duidelijkheid ook betreft communicatie vice versa ook wel in voorraad of b.v besteld moeten worden mag beter op de site kenbaar gemaakt worden,tenminste dat is mijn ervaring,wat de rest betreft goede afhandeling en levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Radareye 07-06-2011

Algemene score

7,3
Binnen enkele dagen in huis. Ondankt Hemelvaartsdag.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

K.Rooijakkers 06-06-2011

Algemene score

8,3
goede site en snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Moon1976 06-06-2011

Algemene score

8,0
Bereikbaarheid: bedoelen jullie de bereikbaarheid van de winkel of de webwinkel. Webwinkel is voor mij goed bereikbaar, werkt prima. De fysieke winkel zit niet lekker centraal in het land. Een tweede vestiging meer in de randstad zou heel welkom zijn.

Service en advies vind ik bij Cameraland echt prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sputman 06-06-2011

Algemene score

9,0
gebruiksvriendelijke, overzichtelijke site, toont direct evt aanvullende artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ifmen 06-06-2011

Algemene score

9,0
Ondanks dat het produkt niet voorradig was, werd de bestelling prompt geleverd. E-mail communicatie zeer voorspoedig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phbeltman 06-06-2011

Algemene score

8,5
Snel geleverd aan huis. Snelle mail reactie over producten.
Ook eerdere aankopen waren goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berg-65 05-06-2011

Algemene score

8,0
De website geeft alle informatie die nodig is, maar is wel erg druk. De produkt foto vergroting komt niet tevoorschijn in Google Chrome (als je op een thumbnail van een product klikt).

Mijn bestelling was na een dag in huis, vlot en alles was in orde.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

n100 05-06-2011

Algemene score

8,7
snelle levering, goed geholpen aan de telefoon.
minpunt: camera woensdag besteld, zondag in de weekkrant staat camera 10 euro goedkoper, hier is woensdag aan de telefoon niets over gezegd, terwijl dit vast al bekend was

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cybershot 26 05-06-2011

Algemene score

8,8
Snelle levering van het product. Bij telefonisch contact fijne en duidelijke communicatie. Aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

rob.1957 04-06-2011

Algemene score

10,0
Ik had een verkeerde geheugenkaart erbij besteld maar ze namen voor de aflevering telefonisch contact om mij ervoor te waarschuwen en de bestellling aan te passen. De site is overzichtelijk en goed. Een nadeel is dat er zoveel wordt aangeboden dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilcke 03-06-2011

Algemene score

9,0
Zaterdag besteld en dinsdag al in huis op het aangegeven uur. Hulde!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arieferrari 03-06-2011

Algemene score

8,8
Ik ben uitstekend geholpen en zeer tevreden over winkel en website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Renata Jansen 03-06-2011

Algemene score

9,0
Cameraland verstrekt uitstekende adviezen, snelle levering zonder verzendkosten. Voorheen reed ik naar Alkmaar maar dit was een mooie bestelling om te laten versturen. Bij een vraag over de betaling ook keurig en duidelijk te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renetips 03-06-2011

Algemene score

8,5
Lens was niet op voorraad, maar we kregen met een beetje korting een vitrine exemplaar. Prima! Binnen een dag thuis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikke1961 03-06-2011

Algemene score

7,0
Er bleek 1 objectief op voorraad te zijn. Na betaling (van 2 objectieven) ben ik hier over geinformeerd. 2e objectief zal later worden geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

van geleijnen 03-06-2011

Algemene score

9,2
Snelle service en telefonisch perfect geholpen. Scherpe prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews