Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6242 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 978 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nick3336 31-12-2010

Algemene score

9,3
Prima produkt, zeer snelle levering en vooral ook goede info aangaande tijd van levering. (zelfs te volgen via googlemaps)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

caroline bijl 31-12-2010

Algemene score

8,5
prima levering. vooral het feit dat je goed kunt volgen hoe laat de levering ongeveer is. ook de snelheid is meer dan goed.
website is wat minder overzichtelijk. veel onnodige plaatjes. bijv. de diverse kleuren achtergrondrollen. kun je ook dmv aanklikken doen ipv steeds een nieuw plaatje waardoor je eindeloos moet scrollen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

scheepsspotter 31-12-2010

Algemene score

8,3
Na een zoektocht naar een zoomlens voor mijn aangeschafte Pentax kwam ik op deze site terecht.
Deze duidelijke site met faire prijzen had de door mij gewilde object.
Na het aanmaken van een account in weinig stappen dit objectief besteld.
Netjes was er een mail over de gang van zaken wat leveren betreft.
Met een track & trace nummer kon ik de bestelling volgen.
Deze kwam een dag later netjes verpakt bij ons aan.
Een mooe snelle service die ik allen kan aanraden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frits2000 31-12-2010

Algemene score

9,3
Zeer snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cschupp 30-12-2010

Algemene score

9,3
Prima service: zeer snelle levering + voor een product dat niet meer leverbaar was (Canon lens) hebben zij telefonisch alternatieven voorgesteld en prompt geleverd + een tegoed dat ik had werd meegegeven met de levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van Riel 29-12-2010

Algemene score

8,3
Canon EOS 1000d gekocht in combinatie met de 55-250 IS.Cameraland reageerde snel op een mail met daarin wat vragen omtrend het artikel. Website is overzichtelijk. Dag van levering netjes een mailtje mer daarin de verwachte tijd dat de koerier zou komen. Deze is via een speciale website ook middels GPS te volgen. Pakket was erg netjes en stevig verpakt.Zou er zo weer iets bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Klaas Schippers 29-12-2010

Algemene score

10,0
Goede site en bereikbaarheid. Laagste prijs en vlotte levering. In 1e instantie (nog) geen ervaring met after sales. Tijdens vakantie in Australie bleek de kijker onbruikbaar door defecte lens. Na vakantie werd de kijker binnen een week onder garantie door Camerland vervangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quaterback 29-12-2010

Algemene score

9,0
Snelle afwikkeling. Helpdesk reageert vrijwel direct via mail of telefoon. Als product tijdelijk is uitverkocht wordt er een alternatief aangeboden met korting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alangeler 28-12-2010

Algemene score

9,0
Overzichtelijke, heldere website met professionele uitstraling. Vlotte werking in het bestelproces. Goed proces tbv aanmaken account en beheer eigen gegevens.

Positief verrast over mogelijkheden van tracking en tracing en de updates over levering en aflevertijdstip.

Kom zeker bij jullie terug en zal jullie aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joost duppen 28-12-2010

Algemene score

10,0
n.a.v. website gebeld om te vragen of artikel voldoende voorradig is. Telefoon werd snel opgenomen, vriendelijk medewerker. Het gevoel was direkt goed en je merkte dat hier de tijd voor je word genomen. Iets waar ze in veel fotowinkels nog van kunnen leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oldveld 27-12-2010

Algemene score

7,3
Bestelling ging zeer snel en is netjes afgeleverd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

asterren 27-12-2010

Algemene score

9,2
goede,overzichtelijke website met de juiste informatie en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sopi 27-12-2010

Algemene score

7,7
Prettige website, makkelijk bestellen voor 17.00 uur besteld en inderdaad de volgende dag thuis. Het volgen van je pakketje lukt (nog) niet via je account. Even een belletje en ze vertellen je precies in welke straat de bezorger op dat moment is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ellen_1975 27-12-2010

Algemene score

9,0
Zeer snelle afhandeling, goede voorraadindicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DaBit 27-12-2010

Algemene score

8,0
Donderdagmiddag via de tweakers.net pricewatch op de site van Cameraland aangekomen. Daar de bestelling geplaatst, en via iDeal afgerekend.

Amper 24 uur later arriveerde het pakketje. Daar zat in wat erin zou moeten zitten en het werkte, dus met aftersales geen ervaring.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

wicha 26-12-2010

Algemene score

9,3
ben helemaal tevreden over de werkwijze van het bedrijf
had via de site een flits besteld , deze bleek niet meer voorradig achteraf en heb een andere gekregen zonder moeite , vandaag besteld morgen geleverd . perfect gewoon !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart N. 25-12-2010

Algemene score

8,0
Keurig verpakt en zeer snel geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria Es 24-12-2010

Algemene score

10,0
Aangezien ik pas a.s. maandag terug naar Berlijn reis en mijn camera niet bij mij heb, kan ik -nog- niet beoordelen of het geleverde het juiste is, maar over de afhandeling van de bestelling en de klantvriendelijkheid kan ik alleen maar meer dan tevreden zijn! Een welhaast ongekende luxe in deze tijd van haast en ongeïnteresseerdheid. Wat ik wel een punt vind en minder klantvriendelijk is de bonus van 6 euro die na een eerste bestelling uitgekeerd wordt en binnen een vrij korte periode besteed moet worden. Laat of een faire prijs voor een bestelling betalen, of verleng de periode van inlossen. Nu word je ontmoedigd omdat je het idee krijgt dat je iet mis loopt als je niet op tijd bent,
terwijl je wel wilt blijven bestellen alleen niet zo snel. Gratis bezorgen boven een bepaald bedrag is ook een goede optie en levert werkelijk iets op voor beide partijen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan Hoogendoorn 24-12-2010

Algemene score

9,2
Makkelijk te vinden, felefonisch goed bereikbaar, klantvriendelijk en duidelijk, stipt en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

darknes 23-12-2010

Algemene score

9,0
nl bedrijf en ik woon in België. 's-morgens via internet besteld de volgende middag bezorgd in België. dit ondanks de zeer winterse omstandigheden in Belgisch Limburg. TOP!! kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elka0099 23-12-2010

Algemene score

7,2
Winkel personeel neemt echt de tijd voor je als je vragen hebt tot betrekking van je bestelling.
Het afleveren van je bestelling door dynalogic kan soms wat dagen in beslag nemen omdat kleine bestellingen die door de brievenbus kunnen niet van de winkel door de brievenbus mogen.
Ik kom graag terug om nog eens wat te kopen bij cameraland.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ejee47 22-12-2010

Algemene score

9,8
prettige website, goede en snelle service, telelens was goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcovs 22-12-2010

Algemene score

9,3
Zeer goede telefonische informatie voor de bestelling. Ook voor wat betreft producten die ik beter niet kon mee bestellen.

Keurige levering.
Goed verpakt.

Daarnaast ook nog waardebonnen waar niet mee geadverteerd wordt maar die er wel bij zitten.

Ik ben zeer tevreden.

Nu de camera nog gaan gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k j brian 22-12-2010

Algemene score

10,0
geweldig die track en trace, kon tussen tijd nog even boodschappen doen maar natuurlijk ook vlotte verzending .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerjo197 21-12-2010

Algemene score

7,8
ik heb de levering laten bezorgen , extra voor betaald om de camera tussen 9.00-13.00 te bezorgen , maar de camera was er pas in de loop van de middag , dus de extra kosten van het bezorgen(15 euro) was een beetje zonde . verder ben ik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

charlymale 20-12-2010

Algemene score

8,7
Uitstekende service en snelle levering.
Website en management van Cameraland is doordacht en effecient en heeft hierdoor een positief effect naar de klant.

Mijn complimenten !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

28a35jah 19-12-2010

Algemene score

8,0
Levering: Gevraagd vóór 15 december.
Dat het misschien niet mogelijk was kan ik begrijpen, maar uw melding: aflevering op 16 december volgens uw verzoek is niet leuk.
Verder wel tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

peter610 17-12-2010

Algemene score

8,7
Snelle en correcte levering. Product was ook goed, om schade te voorkomen, verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SkyDancer1972 17-12-2010

Algemene score

9,5
Cameraland heeft een paar goede mensen in dienst die je graag helpen met vragen. Je krijgt meestal binnen een dag antwoordt op je mails. De levering is perfect, je krijgt een mailtje van de dienst die het bezorgd. Overall zeer tevreden over CameraLand..
Eén klein puntje, de site is soms een beetje zoeken, maar als je het hebt gevonden is d keus enorm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sofiejanson 17-12-2010

Algemene score

7,8
Prima service en duidelijke communicatie (en goed nagekomen van afspraken)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

gietijzer 14-12-2010

Algemene score

8,0
snelle en gerichte aanbieding die snel en op het juiste tijdstip geleverd werd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

noorderplas 14-12-2010

Algemene score

9,3
vrijdags gebeld rond 4uur,zaterdags binnen om 3uur ja wat moet ik dat nog zeggen mensen van cameraland aardig aan de telefoon courier idem dus als ik weer iets ga aanschaffen word het zeker cameraland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Kolsteren 11-12-2010

Algemene score

8,3
Bestelling direct verwerkt lag de dag daarop al klaar.
Afgehaald en daarbij snel, deskundig, vriendelijk en correct geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

blokkertje 11-12-2010

Algemene score

8,2
Het enige was dat de filter op de website 82 euro kostte en ik het product kreeg met een prijsje erop van 79 euro.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MartijnElzinga 11-12-2010

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering en makkelijk dat je zelf de bezorgtijd kan kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sony380 10-12-2010

Algemene score

9,3
Ik kocht ook reeds in het verleden met jullie en kon telkens rekenen op een corecte en volledige bestelling,betaling en levering.
Mooi zo. Vriendelijke groeten,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aceros 10-12-2010

Algemene score

9,0
Prima in orde. Makkelijk en duidelijk te bestellen via de website en snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NickK5 10-12-2010

Algemene score

9,5
Perfecte webwinkel, maar ook prettig telefonisch contact en pro-actieve houding medewerkers. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steenman 08-12-2010

Algemene score

9,0
Zeer goede service en advies (voorlichting)
Snelle kevering via web-bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Versteeg - Tiel 07-12-2010

Algemene score

8,0
Naast nette prijzen vooral ook vriendelijk en deskundig personeel. Na vijfentwintig jaar beroepsmatige fotografie valt die vakkennis en betrokkenheid hier echt op.
Een aanrader !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

pclean 07-12-2010

Algemene score

10,0
Bestelling: twee maal artikel gekocht dat niet op voorraad was;, binnen drie dagen was het in huis.

Website: duidelijk

After sales: Ik had kortingsbon vergeten in te voeren: geen probleem, kon alsnog worden verwerkt bij de betaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fictiefje 07-12-2010

Algemene score

9,0
De website ziet er goed uit. Een groot aanbod en daarom is het de eerste keer wel even zoeken.
Een pluim voor de bezorging: ondanks het slechte winterweer - in het hele land had het verkeer er last van - werd de Syder3Pro toch maar een klein beetje verlaat bezorgd.
Jammer, dat er nog geen Nederlandse handleiding bij zat. Als klantenservice zeker aan te raden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Henkes62 04-12-2010

Algemene score

8,8
Mijn bevindingen als volgt: Mooie website, betrouwbare bediening en de aftersale is perfect. Top zaak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ergeefoto 18-11-2010

Algemene score

9,0
Eerste keer dat ik wat voor mijn camera via internet bestel/koop. En dan ook nog helemaal bij Cameraland te Alkmaar. Fantastisch gegaan! Goeie prijs en een prima bezorging. Ze doen echt wat ze beloven bij Cameraland. Ben zeer tevreden en zal dit zeker vaker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verkaart 13-11-2010

Algemene score

9,0
Er was iets niet duidelijk over mijn bestelling bij Cameraland. Hier werd ik gelijk over gebeld waarna ik in overleg de bestelling heb ontvangen op een dag dat ik thuis was. Producten waren ook goed en netjes verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

basrietkerk 12-11-2010

Algemene score

8,3
Prima service, snelle verzending en ook telefonisch goed bereikbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tomwagensveld 02-11-2010

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering. Goed verpakt.
E-mail informatie dag voor levering is uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dekruif 31-10-2010

Algemene score

8,2
Prima ervaring met internet aankopen. Website vooraad status is actueel en snelle levering. Stevig verpakt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

amorphisnl 25-10-2010

Algemene score

9,7
Het product (Redged statief, met balhoofd en tas) is vandaag per post bezorgd. Het is in uitstekende staat en precies zoals op de website wordt omschreven. De kwaliteit van de bezorging is uitmuntend. De informatievoorziening en track & tracemogelijkheid zorgen ervoor dat je precies weet wanneer je het wordt afgeleverd. Ik ben erg tevreden over de geboden communicatie door Cameraland!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoofdbaas 23-10-2010

Algemene score

7,7
prijzen iets hoger dan goedkoopste web winkel, in ieder geval dermate klein verschil dat het de moeite waard is om bij jullie te kopen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews