Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 866 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Canon fotograaf 23-09-2011

Algemene score

10,0
Ik vind Cameraland een uitstekende winkel, met bijzonder deskundige medewerkers en een prachtige website. Ik ben vaste klant.
Het aangekochte produkt voldoet 100% en werd zeer snel bezorgd. Met Ideal geen verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NathalievdH 23-09-2011

Algemene score

10,0
Cameraland was de enige winkel, die de camera op voorraad had, was in heel Den Haag niet te vinden. Ze hebben blijkbaar groot assortiment. Bestelling was er inderdaad de volgende dag. heb ook 2x contact met klantenservice gehad, omdat mijn betaling niet goed ging. Ze zijn vriendelijk, goed bereikbaar en lossen probleem snel en makkelijk op. Complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

draka29 23-09-2011

Algemene score

8,3
Goede service en snelle levering

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Teylinger Borduur Services 21-09-2011

Algemene score

9,0
is gewoon goed van bestelling tot aflevering
ik heb er nog niet met gewerkt dus kan ik niets over zeggen
het zal wel goed gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J. Mager 20-09-2011

Algemene score

9,3
Uitstekende berichtgeving via e-mail na bestelling en opvallend snelle aflevering. Product voldoet aan verwachtigingen dankzij prima productbeschrijving. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

parry 20-09-2011

Algemene score

9,0
besteld en snel geleverd. Alles in orde ook. Dus prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

bemi59 19-09-2011

Algemene score

9,0
prima service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

radareye 18-09-2011

Algemene score

8,0
Zeer overzichtelijke website.
van Ostadelaan goed berijkbaar vanaf Noordhollands kanaal.
Na bestelling met twee dagen gereed bericht over

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Andym 17-09-2011

Algemene score

8,7
Netjes en goed contact. Komen afspraken na.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan willem wolf 16-09-2011

Algemene score

10,0
Ik ben al langer klant van cameraland, altijd goede service, en snelle afhandeling, dit was de eerste resevering bij de webshop, het produkt is afgehaald omdat ik vlakbij woon.
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaco Schoonhoven 13-09-2011

Algemene score

7,7
Ik ben tevreden over de wijze, waarop ik in uw zaak ben ontvangen en geïnformeerd. De verkopers zijn vriendelijk en behulpzaam en weten waar ze over praten!
De kijker is een prima produkt! Dat wist ik al, want ik heb eenzelfde exemplaar, dat door een ongelukje defect was geraakt, erdoor vervangen.
De website zit niet overal even logisch in elkaar, maar mede door mijn ervaring met websites ben ik er steeds toch wel uit gekomen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Friedeke 12-09-2011

Algemene score

7,8
Mijn hoesje wat ik besteld had was beschadigd, toch kreeg ik na overleg deze alvast toegestuurd. Daarna bleek dat het hoesje niet meer te bestellen was (nieuw) en ik kreeg de keuze om een nieuw hoesje uit te zoeken of mijn geld terug. In beide gevallen zou ik het beschadigde hoesje voor niets mogen houden.
Ik heb toen voor een nieuw hoesje gekozen.
Prima service vindt ik!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

jan.58 11-09-2011

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site.
Goede betaalprocedure
Goed op de hoogte gehouden van proces van ontvangst van order tot verzending
goed verpakt aangekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rien Hensen 11-09-2011

Algemene score

8,0
prima product en uitstekende leverings voorwaarden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom Maxwell 11-09-2011

Algemene score

10,0
Het gehele aankoopproces ging snel, makkelijk en foutloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reno2011 10-09-2011

Algemene score

6,0
De levering was snel maar de kit (camera + lens) zat in een verkeerde doos; gelukkig bleken er wel de bestelde producten in te zitten. Al snel bleek de autofocus van de camera niet goed te werken. Ik ben met camera en lens naar de winkel gegaan waar de verkoper wat willekeurige foto's maakte en na een snelle blik op het display van de camera oordeelde dat het wel goed was. Na protest werd de "deskundige" erbij gehaald. Die vond het niet eens nodig om testfoto's te maken en vertelde een hoop onzin. Ik moest maar terugkomen met een paar foto's die met een hoge sluitertijd en kleine diafragma zijn gemaakt. Als die niet goed waren wilde hij er nog wel eens naar kijken. Anders moest ik maar naar het service centrum van de fabrikant gaan. Ik werd nog net niet de winkel uitgezet. Dan maar naar het service centrum van de fabrikant gegaan. Daar werd meteen een gebrek aan het autofocusssyteem van de body geconstateerd wat onder garantie werd hersteld.
De nazorg van Cameraland is mij dus niet goed bevallen; ik werd niet serieus genomen en de deskundigheid laat te wensen over. Ze hadden beter de camera meteen om kunnen ruilen, een service die een aantal andere winkels wel bieden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

J vd Kaaij 10-09-2011

Algemene score

8,5
Ik heb in de loop der tijd verschillende artikelen via de webshop mogen ontvangen en ik heb de ervaring dat het vreselijk goed verzorgd is .als het artikel bv niet op voorraad is word je van de hele gang van zaken keurig netjes op de hoogte gehouden.er zal door mij in de toekomst zeker vaker wat gekocht worden bij cameraland

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricardo de la Bretoniere 10-09-2011

Algemene score

8,7
Zowel aankoop als de levering verliep vrij snel; ik vond het alleen jammer dat er geen afbeeldingen waren van de occasions. Je weet daardoor niet wat je koopt. Het feit dat er een jaar garantie wordt gegeven op deze occasion flitser deed me besluiten om tot aankoop over te gaan.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reporter 17 07-09-2011

Algemene score

8,8
vlotte mogelijkheid om te bestellen en te betalen.
snelle levering.
geen problemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pn.stoop 06-09-2011

Algemene score

9,5
Goeie morgen

Alles perfect geregeld , camera even voor mij in gesteld
zo als datum e.d.
Ben tevreden over de totale afhandeling .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre231 06-09-2011

Algemene score

9,3
Filter was op voorraad voor een goede prijs. Besteld en volgende dag al in huis. Dat was sneller als gedacht omdat ik vrij laat op de dag de bestelling plaatste.
Website is goed toegankelijk en redelijk vlot. Ik kan producten snel vinden. Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ditvoorst 05-09-2011

Algemene score

8,5
Het ging snel, makkelijk te vergelijken en goede aflevering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bengt77 05-09-2011

Algemene score

9,0
Onlangs een camera, lens en UV-filter gekocht bij Cameraland. De website is erg uitgebreid, maar gelukkig ook erg overzichtelijk. Ik wist wat ik wilde kopen, dus de bestelling was snel geplaatst. Wel had ik nog een vraag ten aanzien van garantie. Hiervoor heb ik de winkel gebeld. De telefoon is misschien drie keer overgegaan, toen ik te woord werd gestaan door een jongen die me precies wist te vertellen wat ik wilde weten. De volgende dag al werd alles geleverd, maar helaas met een ander filter dan ik had besteld. Hierop belde ik de winkel weer, waarbij bleek dat het juiste filter niet meer op voorraad was. Er werd me een duurder filter toegestuurd, onder het motto "de fout is nu toch al door ons gemaakt". Erg netjes. Ik heb het verkeerde filter ook per post teruggestuurd. De volgende dat had ik het nieuwe, duurdere filter binnen en was de bestelling naar grote tevredenheid afgerond. Een fijn idee dat deze winkel ook een 'echte' winkel is waar je terecht kunt voor service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renus 04-09-2011

Algemene score

8,0
snelle levering, prima beschrijvingen op website.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet Dekker 04-09-2011

Algemene score

9,0
Ook een simpele zonnekap kon besteld worden via een telefoontje bij cameraland, betaling bij hun binnen, de volgende dag de zonnekap in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico van Hellemondt 04-09-2011

Algemene score

9,0
Nadat het boek niet op voorraad was hebben ze het toch heel snel bezorgt. Dit had ik niet verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk999 04-09-2011

Algemene score

8,0
Het is helaas niet mogelijk om om je bestelling in de avonduren te laten leveren. Nu ben je afhankelijk van een welwillende buur je eventuele vrije tijd. De optie avnondlevering kwam niet voor. Is jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

jerilo 04-09-2011

Algemene score

8,0
Perfect geregeld. 's Middags besteld en de andere dag al in huis en perfect verpakt. Je werd goed op de hoogte gehouden per e-mail.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jos 23 04-09-2011

Algemene score

10,0
Product keurig op tijd geleverd. Ze hadden het niet op voorraad in de winkel, ik kreeg een mailtje dat het artikel in het magazijn lag en dat ik het een dag later kreeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Kraak 04-09-2011

Algemene score

6,5
1. Op de website staat ergens aangegeven dat, indien de bestelling vóór 17.00 is betaald, de aflevering de volgende dag plaatst vindt. Ik betaalde in de ochtenduren maar de bestelling werd drie dagen later pas ontvangen.
2. In de orderbevestiging wordt aangegeven dat de vervoerder na aanbieding van het pakket een bericht verstuurt waarmee een code wordt verstrekt om de afwikkeling van de bestelling te kunnen volgen. Ik heb niets van dat alles ontvangen.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

HVOETS 03-09-2011

Algemene score

6,0
Op de site werd niet aangegeven dat het artikel niet op voorraad was. Ik zou dan de bestelling niet hebben geplaatst omdat ik vooruit moet betalen. Na vaststelling dat het artikel niet op voorraad was werd wel de site direct aangepast. Levering duurde langer dan werd beloofd maar is wel goed uitgevoerd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

bobphoto 02-09-2011

Algemene score

9,3
Na één werkdag in huis! Aantrekkelijk geprijsd inclusief omnibouncer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke L 02-09-2011

Algemene score

9,5
Via de website van cameraland mijn bestelling gedaan. Zondag besteld en dinsdag al in huis. Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Rutten 02-09-2011

Algemene score

7,5
prima verlopen. Ik had wel verwacht dat er een (kleine) geheugenkaart in de camera zou zitten. Dat bleek niet het geval. Die heb ik dus weer apart moeten kopen.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

S. van Lunteren 02-09-2011

Algemene score

8,0
Snel geleverd. goed verpakt voor bezorger.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

l.aalders 02-09-2011

Algemene score

8,0
snelle levering en goede aftersales service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

martin1938 30-08-2011

Algemene score

9,5
Keurige behandeling van mijn bestelling en na betaling zeer snel afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotoliefhebber01 29-08-2011

Algemene score

8,2
Flitser bleek niet op voorraad ondanks de vermelding op internet. Toen ik de flitser na ruim een week ontving was de omnibounce er niet bij. Die werd, na mijn mailtje, alsnog geleverd, maar dit duurde precies nog eens een week.
De 2 zendingen waren wel netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Schipper Jan 29-08-2011

Algemene score

7,7
Op het moment van bestelling stond de tas als voorradig dit bleek de volgende dag niet zo te zijn. Beloftes daarna werden wel nagekomen.
Prima produkt, echt een stevige cameratas.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peter58Naam 28-08-2011

Algemene score

7,5
Mail aangekondigd op dag dat bestelling verzonden zou worden. Mail niet ontvangen, dus verbaasd dat bestelling arriveerde.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Nicoad 28-08-2011

Algemene score

8,5
Goede prijs en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marie Grootes 28-08-2011

Algemene score

8,5
Je leert een bedrijf goed kennen als er wat mis gaat met je bestelling.
Prima afhandeling. Snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

GmdOlnx0 27-08-2011

Algemene score

8,7
Ik stel het ten zeerste op prijs dat er op mijn mails onmiddelijk geantwoord wordt.
Ik verwacht mijn bestelling binnenkort en zal dat dan melden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjoerd van Hout 26-08-2011

Algemene score

8,5
De website vind ik redelijk overzichtelijk, ik heb alles kunnen vinden wat ik zocht. De site mist wat punten omdat ik niet heel snel bij een bepaald product uitkom.

Mijn bestelling is meteen goed ontvangen en verstuurd dus geen klachten hierover.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

josjoosten 26-08-2011

Algemene score

9,0
Het product werd tijdig geleverd en was naar behoren verpakt.
Geen lange wachttijden in dien met telefosch contact opneemt.
De website is overzichtelijk. Misschien mag de voorraad nog wat worden uitgebreid.
De aftersales bij dit product was goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RikRik 26-08-2011

Algemene score

7,5
Pakje arriveerde aanvankelijk als een lege verpakking zonder het product, maar keurig geregeld de volgende dag.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Appie uit Zwolle 25-08-2011

Algemene score

8,8
Nette webshop met een goede vermelding van de beschikbaarheid. Combinatie van opbellen en via de webshop bestellen verliep ontzettend goed. Al met al prima service: analoog en digitaal. Een verademing tussen al die webshops die gewoon zo snel mogelijk zo veel mogelijk willen verkopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 2011 23-08-2011

Algemene score

8,3
is de derde bestelling bij cameraland

zeer goede communicatie zowel telefonisch als per mail

prijzen zeer competitief

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Scanner 23-08-2011

Algemene score

9,8
telefoon wordt altijd snel opgenomen en je wordt altijd vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Goede service. Heel veel producten staan op de site. Prima zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toon2011 22-08-2011

Algemene score

8,0
Alles is netjes verlopen, na de betaling is alles zoals beloofd verzonden en is het per besteldienst bij mij afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews