Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6521 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1116 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

csc 12-11-2011

Algemene score

8,3
De website is redelijk overzichtelijk. Ik vond het alleen jammer dat je de objectieven alleen per merk kan kiezen en niet per toepassing voor bepaalde merk camera (b.v. 'voor Sony'). Verder is het OK, gebruiksvriendelijk en snelle service. Het pakket was binnen 2 dagen binnen (zaterdag besteld, dinsdag binnen). Op die dag heb ik bij diverse webshops iets gekocht, en Cameraland was de snelste met levering.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loek1111 11-11-2011

Algemene score

8,5
Zeer goede uitleg na problemen met aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

pm85 11-11-2011

Algemene score

7,2
De afhandeling van de bestelling was prima in orde, soepel en vlot.
Maar: De lens was in suboptimale toestand, kennelijk niet grondig schoon gemaakt. Verwacht iets meer van jullie, ook gaat het maar om een gebruikt product....

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marcello123 11-11-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke site, scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R de G 11-11-2011

Algemene score

9,0
Duidelijk bestelproces en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.v.d.Berg 08-11-2011

Algemene score

9,0
Heeft wat langer geduurd voor ik het bestelde in huis had.Maar dat lag aan de importeur.Daar was het niet verstuurd met de bestelling aan Cameraland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EdMa2 07-11-2011

Algemene score

7,7
Flitser werd snel geleverd, geen verzendkosten. Dit is de zaak waar ik mijn camera recentelijk heb gekocht. Goeie uitleg, verkoper terzake kundig, nam de tijd voor me.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bert 01 06-11-2011

Algemene score

10,0
Nadat ik besloten had welke camera ik zou kopen kwam ik bij de website van cameraland terecht en binnen de kortste tijd had ik mijn camera gevonden en besteld. De aflevering ging ook heel snel, de camera was keurig ingepakt en werd door de bodedienst netjes afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janvannoort2 01-11-2011

Algemene score

9,8
Vrijdag besteld en zaterdag in huis.
Zonder meer de meest overzichtelijke camera site van Nederland.
Enorme voorraad en zeer up-to-date!
Klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Hoogeveen 31-10-2011

Algemene score

8,8
Op de site was keurig aangegeven of betreffende artikelen op voorraad waren.Na de bestelling keurig een mailtje dat mijn bestelling klaar stond , de bestelling volgens afspraak zelf afgehaald. Artikelen stonden keurig klaar , vriendelijk personeel zorgde voor de verdere afhandeling van de betaling en uitleg over het artikel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric Be 31-10-2011

Algemene score

8,5
Besteld en betaald maar de bestelling liet op zich wachten. Na "waar blijft" mail werd er direct actie ondernomen. Toen toch snel gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

marenko 31-10-2011

Algemene score

8,5
Zeer snelle afhandeling. Er zat iets niet bij de bestelling na een telefoontje, is dit direct de volgende dag nageleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manders Totaal 31-10-2011

Algemene score

6,5
Er zou een mail komen met de afleverdatum van de camera. Hij werd echter ineens afgevelerd.
Wel erg snel overigens!

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

R.van Fastenhout 29-10-2011

Algemene score

7,8
In tegenstelling van het mij toegezegde, heb ik mijn bestelling niet de volgende dag ontvangen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Leen van den Oever 29-10-2011

Algemene score

8,0
Snelle en goede levering
De geleverde artikelen doen zeker aan de verwachtingen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joop Brand 29-10-2011

Algemene score

9,0
Ik werd keurig gemaild dat het product weer voorradig was.
Snel besteld en betaald met iDeal.
Werd snel afgeleverd.
Kortom prima geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mecklenfeld 29-10-2011

Algemene score

9,3
Bestelling plaatsen duidelijk waardoor het snel uitgevoerd is en de afhandeling perfect,snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

25bor42 28-10-2011

Algemene score

4,0
Ik heb telefonisch gemeld dat ik een levertijd van 2 weken voor 4 inktkleurtjes wel erg lang vond. Daarna heb ik de bestelling - per mail - geannuleerd. Zonder een bericht van uw zijde is de bestelling toch verzonden.
Uw product is geleverd, maar u bent een klant kwijt.

Henk Franzen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Bert Mo 25-10-2011

Algemene score

9,3
Vrijwel direct na bestelling en betaling (IDEAL) bevestigingen per email. Omstreeks 13.00 U besteld de andere dag goed verpakt samen met faktuur ontvangen. Omdat ik van de koerier de track and trace email niet had ontvangen, nog even gebeld met Cameraland. De telefonische bereikbaarheid was uitstekend en ik werd keurig te woord gestaan. Omdat de zending 100% in orde was kan ik helaas geen beoordeling geven voor after sales. Al met al ben ik tot nu toe zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Denneman 25-10-2011

Algemene score

9,5
Mijn Camara heb ik een half jaar geleden gekocht bij cameraland ik had toen al een goed gevoel over de winkel en heb dus nu de webwinkel benadert en hetzelfde gevoel aan over gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter vR 25-10-2011

Algemene score

9,8
De site is heel duidelijk en met een heel groot aanbod. Alles wat je wil kun je hier vinden. Levering is snel, donderdag avond besteld zaterdag in huis. Aftesales is goed, Op zaterdag had ik een mail getuurd met een vraag en binnen 30 minuten al een antwoord op mijn mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e sanders 24-10-2011

Algemene score

9,0
Webwinkel met een prima service!
De website is nogal Spartaans. Het liefst zou ik zien dat bij de keuze van een artikel, ook de daarmee gerelateerde artikelen (kunnen) worden getoond.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred weemaes 23-10-2011

Algemene score

8,5
Gunstigee prijs zonder verzendkosten en binnen 24 u geleverdncodrenform bestelde.
Gr F

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Daron 67 22-10-2011

Algemene score

9,0
heel tevreden over de mogelijkheid van betalen (ideal)
en de vlotte en levering en de correcte manier van
verpakken en verzenden.tevens kreeg ik snel antwoord op vragen via de mail. Cameraland brengt geen verzendkosten in rekening.Ik ben een nieuwe klant en ik zal zeker weer een beroep op Cameraland doen bij een volgende bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

rene 123 21-10-2011

Algemene score

7,0
Op de website was aangegeven dat het artikel op voorraad zou zijn echter na betaling via i deal ben ik gebeld dat het artikel besteld was en geleverd zou worden als het binnen was, dit was na een een paar dagen. Iets minder snel dan getoond was, maar wel ok.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

pdenos 21-10-2011

Algemene score

8,2
cameraland is een prima zaak. goed producten kleine prijzen
goede verzending

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fdevries62 19-10-2011

Algemene score

8,5
prima geholpen, deze lens had kuren bleef maar focussen. zonder problemen omgeruild voor een nieuwe. deze is wel goed, echt een superlens!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robert-Jan Bottcher 19-10-2011

Algemene score

9,8
Zeer vakkundige hulp via de telefoon en na online bestelling een snelle levering en volledig product.

Geen op of aanmerkingen op Cameraland.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ida Woort 18-10-2011

Algemene score

8,0
Heel prettig en vakkundig/adviserend geholpen in de winkel.
Dank daarvoor,

vriendelijke groet,

Ida Woort
Den Helder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ah2011a 18-10-2011

Algemene score

9,7
Fijne winkel waar je telefonisch goed advies krijgt. Levering was snel. Ook eerdere ervaringen waren goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Be Happy 18-10-2011

Algemene score

9,5
Heldere en duidelijke site, diverse manieren van betaling. Daar de camera niet direct op transport kon werd er zelfs nog telefonisch contact opgenomen om te vertellen dat de verzending een dag vertraging zou hebben. Er zijn veel goede internetwinkels deze hoort zeker bij de top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Horstink 18-10-2011

Algemene score

8,8
De prijs was zeer aantrekkelijk om het nu te kopen.
Aankoop verliep heel soepel en zonder enig probleem.
Ook de betaling met i-deal verliep soepel.
De verzending was binnen 1 dag.
Telelens gelijk uitgetest. Voldoet volledig aan mijn verwachting.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r graas 17-10-2011

Algemene score

5,8
helaas zijn de producten die als voorraad zijn aangegeven niet altijd aanwezig (kan vervelend zijn als je ergens op rekent) en de website verwijst automatisch naar andere interessante producten die niet persé iets te maken hebben met het bestelde product. Het kwam bij mij er op neer dat ik een totaal verkeerde tweede batterij heb besteld omdat de website mij deze adviseerde...

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Erik Nijhuis 16-10-2011

Algemene score

8,0
Er waren wat problemen met de aflevering. Echter de medewerker aan de telefoon was direct aan het werk om het op te lossen. Uitstekende service.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Willardhoei 13-10-2011

Algemene score

10,0
Donderdag laat besteld, Zaterdag ontvangen! Had ik niet verwacht! Hartstikke tevreden met het product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DutchBee 13-10-2011

Algemene score

8,0
product voldoet aan de omschrijving, snelle levering alleen jammer dat er geen computerkabeltje bij zat, ik had telefonisch gevraagd of alles er bij zat incl kabels etc
verder goeie verkoper!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

YvonvL 09-10-2011

Algemene score

9,5
Deze tussenringen wilde ik al heel lang, na de aanbiedingsmail even tel. contact gehad of het inderdaad de juiste waren, en besteld samen met het boekje. Boekje bleek later op de dag op de website uitverkocht. Niet meer verwacht dat het direct mee zou komen maar de volgende dag had ik mijn bestelling al binnen met het boekje. !! Top zo kon ik direct zien dat de website zeer up to date was. !
De tussen ringen werken trouwens perfect !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.v.Thienen 09-10-2011

Algemene score

8,3
goed en snel zonder al te veel moeilijke formulieren
de goederen te bestellen bestelling en levering zijn priema verlopen. after seals nog geen gebruik van hoeven te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fotomaat67 09-10-2011

Algemene score

6,7
Get serienummer van de verpakking komt niet overeen met het serienummer van de lens. De verpakking is reeds opengemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Martje35 08-10-2011

Algemene score

8,0
Het was jammer dat op de website stond dat de roze variant op voorraad was en dat dit niet het geval bleek. Wel werd ik heel netjes gebeld en gevraagd of ik wilde wachten of een andere kleur wilde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Doorn1958 07-10-2011

Algemene score

8,3
De volgende dag na bestelling gebeld door Cameraland dat de bestelde grijze camera wel aanwezig was maar dat de behuizing licht beschadigd was. Het is heel netjes dat er gebeld is. Ik heb toen gekozen voor een zwart exemplaar. Wel jammer dat er geen onbeschadigd grijs exemplaar meer was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

chliu58 07-10-2011

Algemene score

8,8
Na opsturen van bestelling ,ontvang ik geen bericht,dus weet ik niet wanneer ik mijn bestelling
kan ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jenny24 07-10-2011

Algemene score

10,0
Mooie website, heel overzichtelijk en goed ingedeeld.
Snelle levering in prima pakket ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor450 07-10-2011

Algemene score

9,2
Snelle levering, goed bereikbaar, ik had telefonisch wat gewijzigd en nog wat bijbesteld, werd correct geholpen. Met de levering ontbrak 1 onderdeel maar die werd net 1 dag correct nageleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nienfotografie 03-10-2011

Algemene score

8,5
Ik heb bij jullie een 2de hands Canon 1d Mark 3 gekocht.
Toen ik de doos openmaakte was ik benieuwd naar de staat van het toestel, omdat het toch een occasion was.
Het toestel zag er als nieuw uit!!!
En werkt perfect!!
Mijn complimenten voor de service en advies!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

arefel 03-10-2011

Algemene score

8,0
Goede voorraadinformatie op de site, levering conform de indicatie op de site (voor 5'en besteld, dezelfde dag verzonden)

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mark Vogel 02-10-2011

Algemene score

9,3
De fastener sávonds besteld, volgende dag in huis.
Kortom perfect geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v Lieshout 01-10-2011

Algemene score

9,0
De cameratas die ik had besteld was niet meer voorradig. Cameraland heeft mij hier over benadert en gratis een veel duurdere tas geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneloesb 30-09-2011

Algemene score

9,3
De betaling ging erg eenvouding en de bestelling werd binnen zeer korte tijd netjes afgeleverd op het aangegeven adres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meldy01 30-09-2011

Algemene score

9,0
Je wordt goed en vakkundig geholpen, als er iets niet bevalt kan het evt geruild worden. Prima zaak ook de website veel keuzes.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews