Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6228 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 963 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem1986 09-07-2011

Algemene score

6,7
Omdat er een onderdeel ontbrak, heb ik een e-mail gestuurd, maar hier werd na vijf dagen nog niet op gereageerd. Toen de telefoon gepakt en gebeld. Verhaal uitgelegd en ze gingen kijken of ze het onderdeel nog hadden liggen. Ze zouden me diezelfde dag of de dag erna hierover terugbellen, maar dat is nooit gebeurd. Uiteindelijk kreeg ik twee dagen later een mail dat ze het onderdeel hadden besteld en dat het naar mij verstuurd was. Uiteindelijk had ik dus een complete set, maar de communicatie was niet allerbest.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Tineke0025 08-07-2011

Algemene score

9,2
Prima zaak, vriendelijke en deskundige service, snelle afhandeling en overzichtelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Connie Bakker 08-07-2011

Algemene score

8,7
Prima bereik via website en telefonisch. Levering ook goed geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hedyharts 07-07-2011

Algemene score

8,3
Ik ben zeer tevreden over de aankoop, en over de verzending. De ene dag besteld en andere dag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vic75 04-07-2011

Algemene score

9,7
Ik werd uiterst vriendelijk en vakkundig telefonisch te woord gestaan toen ik belde hoe lang de levertijd zou zijn. Er stond nl 2 tot 3 werkdagen, maar als ik voor 12.00u bestelde, zou het de volgende dag binnen zijn! En ze hebben woord gehouden, top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thebartman1978 04-07-2011

Algemene score

9,0
Goede service en bereikbaarheid. Personeel doet moeite voor je!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alaska58 04-07-2011

Algemene score

9,5
zeer goede en vlotte afhandeling en bezorging zeer goed verpakt en opgestuurd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Franzen 04-07-2011

Algemene score

7,0
Op fotografie heb ik voorlopig alles wat ik nodig heb. Ik bestel doorgaans alleen nog inkt voor mijn printer. En die procedure om de verschillende kleurtjes op de bestelbon te krijgen is traag en omslachtig. Als het dan nog een paar dagen moet duren om dat pakketje in de 'bus' te krijgen...? Daar moeten jullie (webtechniek) is wat aan doen. Verder even goeie vrienden.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Fijko2 04-07-2011

Algemene score

7,5
Na lange levertijd is het verkeerde product geleverd. Teleurstellend.

Er moet worden gezegd dat ik niet weet waar de fout ligt. Wellicht niet bij Cameraland waar we overigens goede ervaringen hebben.l

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

ArnoudV70 02-07-2011

Algemene score

8,7
Telefonisch informatie gekregen. camera was snel geleverd en de 2e accu was ook binnen een paar dagen geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

siebren de haan 02-07-2011

Algemene score

7,7
het artikel was niet op voorraad. hier werd ik over gebeld met een indicatie van de levertijd en het artikel werd inderdaad binnen deze termijn opgestuurd.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hans Hennequin 01-07-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering en via telefonisch contact goede informatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaapvdham 01-07-2011

Algemene score

8,0
ik kan gemakkelijk vinden wat ik zocht. Leuk aan een website is natuurlijk te vinden wat je níet zoekt. Net een winkel. Belangrijk is natuurlijk een betrouwbare voorraadmelding. In mijn geval klopte dit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk bosman 28-06-2011

Algemene score

8,8
Camera in de krant gezien , via website donderdags besteld ,krijgt meteen bevestiging via de mail & factuur , Word vrijdags gebeld dat er wat mis is gegaan met versturing via Tnt of het erg is dat ik de camera maandags ontvang, was geen punt ,krijg ik hem
toch nog op zaterdags geleverd Klasse.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sanderlo 28-06-2011

Algemene score

8,0
De website zou nog wel wat verbeterd kunnen worden, vooral zoeken/filteren op specificaties en/of prijs ontbreekt. Verder mooie winkel en goed geholpen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

eerdrome 27-06-2011

Algemene score

9,0
prima sevrice maar ik zag later dat de prijs bij andere webshops beduidend lager was! dat motiveert niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moon1967 27-06-2011

Algemene score

8,2
Het product was niet op voorraad eerder dit jaar. Na ca. 3 of 4 maanden kreeg ik de mail dat het weer op voorraad was met de link dat ik het kon bestellen. Helaas werkte de link niet goed, dus na een mailtje kreeg ik wel snel reactie dat het niet goed was, maar inmiddels was opgelost. Ik heb het toen direct besteld en met I-Deal betaald, maar de levering duurde nog wel 1,5 week.
Ik bestel vaker bij Kamera-Express en als het daar op voorraad is en ik bestel voor 17.00 uur, is het de volgende dag binnen. Ik weet niet of dat voor Cameraland.nl ook haalbaar is?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

JCR260469 26-06-2011

Algemene score

8,0
Besteld op dinsdag na 17.00 uur. Tevens direct betaald. Men hanteerd bestellen voor 17.00 uur is dag later in huis. Correct mailtje op woensdagavond dat product vertuurd is. Donderdag product in huis.
Perfecte service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Frans443 26-06-2011

Algemene score

6,0
Na mijn bestelling heb ik via de telefoon en via email contact gehad met een medewerker (op dinsdag)
Hij zou het nog dezelfde dag opsturen, woensdag nog niks ook geen track en trace nr
gebeld en gemaild, op het bellen zou men mij terugbellen wat niet is gebeurd en op de email van woensdag is niet gereageerd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Peterfoto 26-06-2011

Algemene score

8,0
Hoop dat Cameraland voldoende keus houdt en voorraad van Olympus artikelen en niet alleen voor de PEN serie maar juist voor de e-serie. Nu moesten onze zoon en dochter naar Rotterdam om (beiden) een e-5 te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees uit Rotterdam 25-06-2011

Algemene score

8,5
Mijn allereerste bestelling resulteerde in een verkeerd model dat werd toegestuurd.. Foutje. Na gebeld te hebben kreeg ik direct de volgende dag het juiste artikel binnen en geld om mijn foute levering terug te kunnen sturen.
Nou als dat geen top service is !!!!!!
Super geregeld!
Ik weet jullie zeker weten weer te vinden ,

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbie52 25-06-2011

Algemene score

9,0
De kaartjes waren goedkoop en ze werden supersnel geleverd. Zondagmiddag bestelt en maandagavond in huis. Echt super.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

SaldenaandeMuur 24-06-2011

Algemene score

8,5
Al eerder bij cameraland een SD kaart besteld en ik ben super tevreden met de service en de hele snelle levering. Op zondag de kaart besteld en al op dinsdag binnen.

Ga vooral zo door Cameraland.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mirror Image Photography 21-06-2011

Algemene score

9,0
Zoals altijd prima geregeld, keurig gebeld over voorraad van product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vogt 21-06-2011

Algemene score

7,7
ben woonachtig in Frankrijk. Bij verzending krijg ik een tracker opgezonden van (van TNT)maar die werkt niet bij consultering vanuit buitenland. De gevraagde barcode ontbreekt. Omdat het een verzending naar het buitenland betreft is tracking en tracing extra belangrijk lijkt me. Wellicht dat jullie daar iets aan kunnen doen? Overigens complimenten voor de site!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Friku 21-06-2011

Algemene score

8,3
DE site is duidelijk, de beschrijving van het produkt ook, de leveringsvoorwaarden zijn helder en alles ging goed v.w.b. de betaling en toezending.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Alfred Daniels 21-06-2011

Algemene score

7,7
Alles Goed, Maar !!!
1) de tweedehands prijs kan misschien nog wel iets lager.
U heeft bijvoorbeeld nog een Pentax 50-135 voor 750 Euro, maar een nieuwe is te koop voor net onder de 900. Dat is voor een lens, die zo intensief gebruikt wordt als dit formaat, te weinig verschil, dus ik heb een nieuwe besteld bij uw concurrent, met veel garantietermijn.
2) De aflevering kan misschien ook nog sneller. Uw concurrenten leveren de volgende dag. Het internet zoeken is een erg virtuele ervaring. Als een klant dan eenmaal zijn keuze gemaakt heeft, wil ie eigenlijk zo snel mogelijk het ding ook in zijn handen kunnen houden. Ik begrijp dat niet iedereen de volgende dag ook thuis is, maar de mensen kunnen zelf wel kiezen, wanneer ze de bestelling plaatsen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

adwolters 20-06-2011

Algemene score

8,0
Goede ervaring met cameraland.nl

Duidelijke site en ook de aftersales ervaring is positief.

Duidelijke communicatie dat de verzending van het product vertraagd was door een foutje met TNT.

Men had ook niks kunnen zeggen. Heel goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Carpe 19-06-2011

Algemene score

8,0
website is intuitief; gewenste product snel te vinden.
Prijs concurrerend.
Verzending en aflevering product conform belofte op site.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

OnnoTx 19-06-2011

Algemene score

9,2
Telefonisch goed bereikbaar, spullen worden direct verzonden, goeie duidelijk site.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitch1986 19-06-2011

Algemene score

8,8
Vijf minuten na de bestelling werd ik gebeld over het bestelde product en verteld dat het langer zou duren. Meteen kreeg ik advies over een ander (goedkoper) alernatief en kreeg ik het restbedrag terug. Snelle verzending en een goed advies. Dit zouden meer winkels moeten doen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nanno64 18-06-2011

Algemene score

7,8
Beoordeling van de website had een 8 kunnen zijn.
Bij de accessoires van de lens was een verkeerde filter vermeld. Dit werd door Cameraland wel opgemerkt en telefonisch navraag gedaan of wel het juiste filter was besteld en bestelling onmiddellijk aangepast. Overigens is de website op dat punt nog niet aangepast (18/6)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Onrust 18-06-2011

Algemene score

5,2
Verkeerde bestelling geleverd, ipv Swarovski special eyecups die per stuk gekocht moeten worden, kreeg ik twee maal de Swarovksi Winged Eyecup set waar ik niks aan heb omdat mijn oude eyecups kapot zijn. Bij vorige bestelling al een keer iets veel te laat geleverd, terwijl de levertijd aangaf dat ik ze op tijd zou krijgen voor de vakantie.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

j.bijl 18-06-2011

Algemene score

8,5
Mijn eerste aankoop bij cameraland,
zeer snelle levering,product zoals beschreven,
tevreden dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans De Clercq 18-06-2011

Algemene score

9,0
Ik heb de bestekking geretourneerd en wacht op terugbetaling. Als dit vlot verloopt verdient de site een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter van den Brink 18-06-2011

Algemene score

8,5
Snelle levering, goed verpakt en goede communicatie daar omheen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

sootywen 16-06-2011

Algemene score

8,0
ik weet nog niet hoe het toestel werkt want ik mis kabels setjes ik heb hierover gebeld en zou smorgens om 9.00 uur terug bellen als ik thuis was maar jullie zijn zo vroeg konstant in gesprek dit is nog niet geluk en mijn geduld raak op ik hoop het vrijdag middag weer te proberen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

H Joosten 14-06-2011

Algemene score

8,8
superproduct, superlevering, superservice
Ik had ook een (verkeerde) accu besteld, deze werd zonder problemen teruggenomen en geld teruggestort.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edakanja 14-06-2011

Algemene score

8,0
Een prima winkel met de laagste prijzen een min puntje was dat de Track en Trace code pas binnen kwam na een telefoontje of de lens die dag geleverd zou worden, maar prima te woord gestaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NX100-fan 14-06-2011

Algemene score

7,8
ik had gekozen voor verzending, maar later bleek Cameraland in de buurt gevestigd te zijn. Ik kon het product toen alsnog afhalen in de winkel. Super service!

Nadeel van de website: opmaak, kleurgebruik en verminderde doorzoekbaarheid door het enorme aanbod. Groot aanbod is een voordeel, maar een uitgebreider zoekmenu zou handig zijn.

Ik kende Cameraland nog niet, maar nu ik voor het eerst in mijn leven een eigen fototoestel heb ben ik zeker van plan vaker langs te komen! De winkel is een beetje krap en druk (maar da's een goed teken), maar de service is heel goed.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lucky H 14-06-2011

Algemene score

6,5
Enkele malen op de website geweest en dat ging moeizaam. Leek wel een soort van overbelasting, zo langzaam ging dan alles.
Verder een goede afhandeling, alleen is de tracking mail 3 dagen te laat. Ik had het item vrijdag besteld en zaterdag gekregen! Zeer goede en snelle service dus.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Goed

Reageer

Rob van Bruggen 14-06-2011

Algemene score

10,0
Snel en goed afgehandeld. Ben ook twee keer opgebeld om mij informatie over het product te geven en om mij te vertellen, dat het verstuurd was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

voorbijganger 13-06-2011

Algemene score

9,0
Beoordeling gebaseerd op twee bestellingen:
Er is volaan aan de door uzelf gestelde normen.
Deze zijn voor mij ruim voldoende om het rapportcijfer 9 te geven.
De met nvt gemarkeerd aspecten zijn door mij niet
gebruikt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stofmeel 13-06-2011

Algemene score

8,2
Goede keuze mogelijkheid is soort en type. Bulk of ander soort levering. Positief is de lage prijs en snelle levering.
Zoek optie op web site is Oke

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C. ten Bruggencate 13-06-2011

Algemene score

9,3
Telefonisch èn per email goed te woord gedaan en advies gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Berger 12-06-2011

Algemene score

8,8
Levering is helaas iets mis gegaan door het vergeten mee te leveren van de zonnekap (echter werd direct nagestuurd en binnen 1 dag erna binnen).
Zeer goede service en vriendelijk aan de telefoon!

Voor de rest alles perfect in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick-007 12-06-2011

Algemene score

6,0
Slechte service,krijg verkeerde product geleverd. Neem je contact met Cameraland op om duidelijke te maken dat het verkeerde product geleverd is en dat je de juiste producten opgestuurd wil hebben, ja het juiste product sturen we pas op als het andere ontvangen is. Hierdoor ontstaan weer veel extra werk. Uiteindelijk krijg je iemand aan de telefoon die zegt gezien de situatie dat op dezelfde dat nog het product verstuurd word. Maar helaas is dat niet geval. Ze houden je gewoon voor de gek.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

WvR1953 11-06-2011

Algemene score

9,5
Al eerder 'grotere'dingen besteld en naar volle trevendheid was ook toen de afhandeling. Maar ook bij deze erg kleine bestelling verliep dez eop dezelfde perfecte wijze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mikewerkhoven 11-06-2011

Algemene score

6,8
Dp webside was het item op voorraad, maar dit bleek niet waar te zijn. Levering 10 dagen vertraagt, je zal het maar net snel nodig hebben!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

MJZ 10-06-2011

Algemene score

10,0
De webwinkel zelf is erg overzichtelijk, bestellen is simpel en levering is erg snel! Kortom; super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews