Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 866 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BurdyK 22-01-2012

Algemene score

8,2
Prima service, goede uitleg, vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hermienuit Amsterdam 22-01-2012

Algemene score

8,0
Snelle reactie, snel geleverd.
En gelukkig hadden jullie nog zo'n lens, want de voorraad in Nederland lijkt bijna op te zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dzynamite 22-01-2012

Algemene score

8,7
Top. s'avonds besteld, dag erna opgestuurd, dag daarna binnen. Exact hetgeen wat ik zocht en ondanks het geringe bedrag, om en nabij een tientje, geen verzendkosten.

TOP!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jen1981 22-01-2012

Algemene score

7,2
Prima site, prima versturing, snel en zorgvuldig!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pim Rutten 21-01-2012

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een vervangende lens voor mijn Canon D400. Via vergelijker.nl vond ik bij cameraland de goedkoopste. Om zeker te weten dat ik de juiste had heb ik gebeld, en kreeg ik direct een zeer vriendelijke dame aan de lijn die mij perfect heeft geholpen. (en goede kennis van zaken had!) Ik heb de lens om 16.00u besteld, om 19.30u (!) kreeg ik bevestiging dat hij verzonden was, en de dag naarna had ik hem al voor de middag in mijn handen! En oh ja, geen verzendkosten! Dus ik kan niet anders dan de volle 10 punten toekennen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

han geurts 20-01-2012

Algemene score

9,0
De levering was zeer vlot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pe1961 20-01-2012

Algemene score

9,5
Snelle afhandeling, prima levering. Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edvl 20-01-2012

Algemene score

9,7
Na het lezen van wat reviews was mijn keuze gevallen op deze monopod. Ik had een vraag of het balhoofd van mijn huidige statief zou passen. Daarvoor gebeld met Cameraland en uitstekend geholpen. Daarna besteld en de volgende dag in huis.
Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woutje1 20-01-2012

Algemene score

8,8
Ontzettend goede service en voorlichting door Steven de medewerker die mij steeds geholpen heeft ! Ze zijn hun hun belofte nagekomen bij Cameraland ! Ze hebben geduld met hun klanten en ook als ik iets niet snapte bleven ze rustig uitleggen hoe en wat . Daar kunnen veel zaken nog wat van leren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 74 20-01-2012

Algemene score

8,7
Goede service en goede telefonische ondersteuning, pretting om als redelijke leek door "vakidioten" geholpen te worden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camera aankoop Iris 17-01-2012

Algemene score

9,0
Gekocht via internet (occasion) en afgehaald in de winkel. De lens is uiterst goed van kwaliteit en de service uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Janssens 17-01-2012

Algemene score

10,0
Zeer vlotte en duidelijke correspondentie
Behulpzaam en bekwaam , goed opgeleid personeel als je vragen hebt
vlotte en correcte behandeling van op het moment van bestelling tot het moment van de levering
snelle levering van de koopwaar

Algemene indruk: zeer tevreden zou ik zeggen ! ;o)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonyboy1956 16-01-2012

Algemene score

8,3
Website mag voor mij ietsjes aangepast worden, net als die van Coolshop bijvoorbeeld, maar voor de rest is het TOP! Met name vandaag bestellen morgen in huis is service van de bovenste plank, bedankt cameraland!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

don de reus 16-01-2012

Algemene score

8,0
Ik ben met de service en het advies zowel telefonisch als in de winkel erg tevreden. Goed assortiment en veelal in voorraad. Snelle levering zonder poespas

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

D.Tenda 16-01-2012

Algemene score

9,8
De bestelling was de volgende al in huis. Super snelle levering. Ben zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mailmaus 15-01-2012

Algemene score

8,3
Had product in bestelling staan. Na 2 weken de telefoon gepakt om te informeren naar de levering. Die middag nog een mail met dat het verstuurd zou gaan worden. volgende dag in huis. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Keubentim 15-01-2012

Algemene score

3,7
Bestelling nog niet gehad. Ik woon namelijk op huisnummer 72-2 en niet op 722, wat het systeem ervan gemaakt heeft. Misschien een idee om dat beschikbaar te maken bij het invulveld.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Icke Marleen 14-01-2012

Algemene score

8,0
een puntje dat toch te verbeteren valt,garantiekaart is niet afgestempeld!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J.F. Slager 14-01-2012

Algemene score

9,0
Nadat ik het bestelde ontvangen heb,heb ik meteen een reaktie per E-mail gestuurd, met mijn waardering en de service die door U verleend is, kortweg in een woord prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EF50 14-01-2012

Algemene score

9,0
Het is gemakkelijk om een product op de website op te zoeken. Door de afbeelding van de accu is te controleren of dat het juiste type is dat ik nodig heb. Deze accu was overigens niet in andere winkels te vinden. Accu werd zeer goed beschermd verpakt tegen vallen e.d. en werd snel geleverd; in het weekeneinde besteld en dinsdag ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oosterhout1 13-01-2012

Algemene score

9,7
Had al gelezen dat de beoordelingen van Cameraland.nl heel goed zijn. Mijn ervaring is hetzelfde. Ik heb eerst gebeld met Cameraland voor informatie over de flitser. Deze was heel duidelijk en volgens zegge zou de flitser dinsdag bezorgd worden en dat was ook zo. Ik zou zeker weer iets bij hun bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Th.H.1955 13-01-2012

Algemene score

9,0
besteld artikel uit voorraad direct uitgeleverd verder geen op of aanmerkingen prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elsje1956 13-01-2012

Algemene score

10,0
Vlotte snelle afhandeling. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

garfield99 13-01-2012

Algemene score

8,7
Bestelling volgens afspraak , levering dag erna deze was eerder dan E-mail voor de controle op de levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Warner Groeneveld 13-01-2012

Algemene score

9,2
Prima service, na telefonisch overleg, spullen via site besteld en een dag later in huis. F-adapter was niet leverbaar, maar na 2 dagen ook geleverd.
Kortom prima bedrijf om zaken mee te doen. Vriendelijke mensen aan de telefoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J v. d. Schuur 10-01-2012

Algemene score

9,0
Vriendelijke behandeld, foutieve levering word snel opgelost, niets dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E KArelse 10-01-2012

Algemene score

4,0
Artikel op voorraad, voor 17:00 uur besteld en betaald. Nu 4 dagen later nog niks geleverd ook geen bericht waarom niet de volgend adga is geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Slecht
EKarelse 11-01-2012

Reactie te primair, inmiddels heeft Cameraland dit per direct opgelost en is mijn bestelling opgestuurd,
Als het goed is, is deze binnen 1 a 2 dagen binnen.

Ben zeer tevreden over de manier waarop Camerland dit
heeft opgelost.

Reageer

nFoto 10-01-2012

Algemene score

8,0
Er stond geen juiste afbeelding bij het product, dit was teleurstellend omdat het product alleen in 1 stand past op de flitser. Er zijn andere kapjes waarbij het in iedere stand past.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kees van Goor 10-01-2012

Algemene score

9,3
Uitstekende camera. Zeer gemakkelijk in het gebruik. De kwaliteit van beeld is uitstekend. Voldoende geheugen, zeker met extra SD kaart. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

123maike 09-01-2012

Algemene score

8,7
Heel snelle service, goede prijs!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Broek999 09-01-2012

Algemene score

6,3
Via google product snel gevonden, site zelf lukte niet goed.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

kipje01 09-01-2012

Algemene score

9,0
Eind 2010 al eens een lens besteld en evenals toen was ook deze levering supersnel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Blok 08-01-2012

Algemene score

9,5
Uitgebreide uitleg op de website over alle aspecten van verrekijkers en gedetailleerde informatie over de diverse modellen.
Bestelling via website duidelijk en soepel, en product de volgende dag bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimmo 08-01-2012

Algemene score

8,5
Good customer service via email and over phone on order being partly delayed due to lack of stock. Good selection of many different brand professional cameras with their accessories required with faire prices.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucien en Kim 08-01-2012

Algemene score

7,2
Orderstatus is beperkt inzichtelijk. De order is een paar weken vastgehouden omdat er iets niet direct leverbaar was. Er stond niet bij welk onderdeel. Een deellevering had in deze wel een uitkomst kunnen zijn.

De pre sales was wel goed en snel. De vraag die we gesteld hadden werd snel beantwoord.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mark1234567890 08-01-2012

Algemene score

7,7
Snelle levering. Vergelijk producten niet altijd even duidelijk. Ook niet alles op voorraad.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jean louis 08-01-2012

Algemene score

9,2
Heb een zeer voordelige aanbieding besteld en zeer snel geleverd gekregen zonder verder gedoe .

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra.. 08-01-2012

Algemene score

8,2
overzichtelijke website makkelijk te bestellen en een snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

onwa49 08-01-2012

Algemene score

8,7
Zeer gunstige prijs, eenvoudige bestelling, zeer snelle aflevering. Alles werkt naar behoren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

SanderGoPro 07-01-2012

Algemene score

9,0
Scherpe prijs en snelle afhandeling. Het pakket in de middag besteld, volgende dag geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

roos5768 07-01-2012

Algemene score

8,3
De lengte van de verlengkabel zal best 2,0 meter zijn.
Maar omdat het een krulsnoer is is de werk ruimte maar 30 cm, dit valt erg tegen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank van O 06-01-2012

Algemene score

9,3
Behalve de scherpste prijs ook nog een supersnelle kosteloze toezending. Helaas was het zonnekapje niet op voorraad, maar ik vertrouw erop dat die binennkort wordt nagezonden. Ben dik tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene_13 06-01-2012

Algemene score

8,2
Bij Cameraland een zilveren flitsparaplu gekocht. Snel besteld en na een paar dagen gratis geleverd.
Helaas was het paraplu'tje stuk (steel was zo geknikt dat ie afbrak). Na bellen hierover werd meteen een nieuwe paraplu opgestuurd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

femkiedv 06-01-2012

Algemene score

8,3
Order is prima afgehandeld. Het enige wat wij misten was (in dit geval bij het zoeken en kopen van een fotocamera) een goed overzicht van de productinfo op een rijtje. En eventueel dat je kunt vergelijken (zeker als je niet precies weet wat je wilt).

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hleja 04-01-2012

Algemene score

8,3
Goed product, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart Aerts 03-01-2012

Algemene score

10,0
Snelle reactie op e-mails met vragen en enorm snelle levering in België!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wisshann 03-01-2012

Algemene score

8,0
Besteld en volgende dag geleverd. Super! Omdoos had m.i. nog wel een paar luchtkussentjes mogen bevatten. Dan had ik een 10 i.p.v. 9 gegeven.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Maayke2012 03-01-2012

Algemene score

5,0
De bestelling duurde lang voordat ik hem in huis had

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende

Reageer

george nic 03-01-2012

Algemene score

9,0
In eerste instantie was deze aanbieding niet op de site te vinden, maar na telefonische navraag (geen in-de-wacht-tijd!!) snel gevonden.
Volgens toezegging levering de volgende dag. Dit ondanks de kerstdrukte.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerssen 03-01-2012

Algemene score

10,0
Ondanks"oud en nieuw"een snelle afhandeling en levering dus inderdaad, voor 17.00u besteld de volgende dag(oudjaarsdag) geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews