Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6521 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1116 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Diederik L. de Nikon fan. 17-12-2011

Algemene score

9,0
De prijs is ten opzichte van de concurrentie gunstig dit heeft mij doen besluiten tot de aanschaf over te gaan. Een prachtproduct van Nikon Telé-zoom 28-300mm. De bestelling en levering gingen zoals het hoort. Snel duidelijk en correct.
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Een volgende aanschaf zal ook bij Cameraland gebeuren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luc Hostyn 17-12-2011

Algemene score

8,5
Ik had pas deze review ingevuld of ik merkte de mail waarop een alternatief geboden werd voor het niet-passend tasje , waarvoor dank.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

P.Bosman 17-12-2011

Algemene score

8,8
Ik heb een onderwaterhuis besteld via de website. Het gewenste artikel was redelijk makkelijk te vinden. De bestelling en betaling was erg eenvoudig en veilig. Binnen drie dagen had ik mijn onderwaterhuis thuis liggen. Heel plezierig was het feit dat er geen bezorgingskosten gerekend werden. Ik ben een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Bosman 17-12-2011

Algemene score

8,8
Ik heb een onderwaterhuis besteld via de website. Het gewenste artikel was redelijk makkelijk te vinden. De bestelling en betaling was erg eenvoudig en veilig. Binnen drie dagen had ik mijn onderwaterhuis thuis liggen. Heel plezierig was het feit dat er geen bezorgingskosten gerekend werden. Ik ben een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lombaerts 16-12-2011

Algemene score

9,3
Ik heb voor bestelling/levering een lagere score gegeven omdat het aantal mogelijkheden tot betalen te beperkt is. Meeste e-shops maken betaling mogelijk via credit card of Paypal. Voor de rest niets dan goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

naam665 14-12-2011

Algemene score

9,0
Goede en snelle service en levering. Duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasserfall 13-12-2011

Algemene score

8,0
Lens was op voorraad, en geleverd in originele verpakking (dus geen kit lens zoals
bij een concurrent die ook nog eens duurder is).
Snelle levering, geen problemen gehad, dus prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HARP Photo 13-12-2011

Algemene score

9,0
Prima service van Cameraland. Tevens ook een goed prijs. Prima gelopen en goed geïnformeerd. Hier blijf ik kijken als ik spullen nodig heb. Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny Heijnekamp 13-12-2011

Algemene score

9,5
Mijn verkeerd opgegeven bestelling werd d.m.v. een bestelcode voor een ander product zonder problemen snel opgelost. De nieuwe bestelling was binnen enkele dagen binnen. Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

the real Butcher 13-12-2011

Algemene score

8,2
uitstekende communicatie en levering correct volgens afspraak/melding

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spike5 11-12-2011

Algemene score

7,0
Een (bij)artikel was (niet) meer op voorraad. Hiervoor geld teruggekregen in enveloppe bij bestelling. Had graag via email of brief willen vernemen dat artikel niets was geleverd. En ook had ik graag willen weten wanneer dit wel weer geleverd kan worden. Temeer omdat ik deze opmerking a; bij bestelling had aangegeven.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

sarah19790 11-12-2011

Algemene score

7,0
Cashbackvoucher en Workshopvoucher waren niet bijgevoegd, na een telefoontje is mij beloofd deze na te sturen.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Hans van der Zon 10-12-2011

Algemene score

10,0
De prijs was zeer concurrerend.
Er waren geen leveringskosten.
Een leveringsdetail is snel en in goed overleg opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

teejoo 09-12-2011

Algemene score

8,5
Prima website, prijs is ook erg interessanr en de levering snel. Dus dat doen we vaker

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

J. van der Zanden 09-12-2011

Algemene score

9,0
Goede voorlichting.
Netjes verpakt.
Goede prijs-kwaliteits verhouding.
Wat ook belangrijk is, verzenden zonder extra kosten.
Het product ziet er netjes uit en voelt goed aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pdvd78 09-12-2011

Algemene score

9,3
Alles zeer snel geregeld, alle artikelen gelijk de volgende dag in huis! Topservice! Ik was onbekend met Cameraland.nl maar via de website motorvision.nl ben ik er op terecht gekomen. Hie rga ik zeer zeker vaker spullen bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

squeeze1 09-12-2011

Algemene score

8,8
simpel bestellen betalen en een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

volvomalden 06-12-2011

Algemene score

9,2
Uitstekende kwaliteit voor een zeer gunstige prijs. De lader die ik ontving was ook nog een merklader, bij andere shops krijg je voor dit geld niet eens imitatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.zijtveld 06-12-2011

Algemene score

9,2
na een 550d van een kennis bekeken te hebben,geshopt op internet en zo bij camaraland terecht gekomen.
uiters snelle levering.
bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S1961 06-12-2011

Algemene score

8,3
bestelling op voorraad en de volgende dag al afgeleverd, top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim Stolwerk 04-12-2011

Algemene score

8,0
Telefoontje gehad over artikel dat toch niet meer op voorraad was, overleg over alternatieve afleverdatum. Uiteindelijk alles keurig op tijd geleverd,

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

jos480 04-12-2011

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke website. Snelle en correcte afwerking van de bestelling. De volgende dag al in huis. Goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van nijlen 03-12-2011

Algemene score

10,0
zeer snelle afhandeling van de aankoop,goede konsumenten service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Struik 02-12-2011

Algemene score

8,5
Na telefonisch contact, goed advies en verder snelle afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zonbestraal21 02-12-2011

Algemene score

9,0
Vooraf goede instructie wat we nodig hadden.
Aanschaf ging snel en gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rietbroek 28-11-2011

Algemene score

9,0
Vlotte levering en goede prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dolf de Duif 28-11-2011

Algemene score

7,0
Op de website niet volledig duidelijk dat de cadeaubon alleen in de winkel geldig is en niet voor de webshop.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

JurjenT 27-11-2011

Algemene score

8,3
Prima prijs, goede omschrijving op de site en snelle levering.

Ik wilde betalen via iDeal, alleen mijn bank (van Lanschot) stond er niet tussen!?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

olderdutch 27-11-2011

Algemene score

9,0
Behalve boven beoordeelde aspecten is mijn keuze voor Cameraland ook gebaseerd op het feit dat ze 2 weken bedenktijd hanteren met geld terug garantie als het product niet bevalt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g.engelbertink 27-11-2011

Algemene score

9,3
Mijn zoon heeft eigenlijk de bestelling aangereikt i.v.m.sinterklaas.Ik ben heel tevreden over de afhandeling van bestelling enh bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elbee 26-11-2011

Algemene score

7,8
snelle levering, zonder verzendkosten. Produkt is ok

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

buitb 25-11-2011

Algemene score

8,2
snel geleverd, zonder verzendkosten: prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M.Vreeken 25-11-2011

Algemene score

9,0
Het was lastig een "actieproduct" en een ander artikel in één winkelmandje te krijgen.
Het betrof een studioset €149,- en een flitsverloopstukje voor Sony.
Uiteindelijk gelukt.
Zeer tevreden over het product en de snelheid waarmee werd bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjolijn1957 25-11-2011

Algemene score

9,0
Prima service. Kwaliteit van het product kan ik nog niet beoordelen. Te kort in bezit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nikonlien 23-11-2011

Algemene score

8,5
binnen 24 uur in huis, geweldig!
nu nog hopen dat ik als sint het juiste artikel heb gekocht. stel dat ..., is ruilen dan mogelijk?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Inge Busser 21-11-2011

Algemene score

8,3
Heb tot nu toe alleen een boek bij jullie besteld, maar ben daarover erg tevreden. Het lag al bij mij op de mat toen ik het nog lang niet verwachtte.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ImageAndPaper 20-11-2011

Algemene score

8,5
De levering was snel en het aangekochte product was netjes verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

DharnaS 20-11-2011

Algemene score

8,7
Zeer ruime keuze en uitstekende afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

B de Ruiter 19-11-2011

Algemene score

8,0
Het artikel was maanden geleden volgens de webshop niet op voorraad.
Vond dit erg lang duren en bleek het na telefonisch contact toch op voorraad te zijn.
Het artikel besteld en zeer tevereden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Renardo36 19-11-2011

Algemene score

10,0
Was op zoek naar een filterset met ND verloopfiter en kwam via internet op Cameraland.nl die genoeg filtersetjes en filters aanbood voor een mooie prijs.

Bestellen is makkelijk en was zo gebeurd, met ideal betaald en de volgende dag het pakketje al binnen.

Makkelijk en snel. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. de Jager 18-11-2011

Algemene score

9,0
Prima geregeld. Op zondag via internet besteld en dinsdag keurig thuis bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Nieuw023 18-11-2011

Algemene score

10,0
Snelle afhandeling na betaling, goed verpakt en verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robfoto 18-11-2011

Algemene score

8,5
Zonder problemen spullen besteld. Jameer dat er geen negatief bewaarstroken zijn maar dat doet verder niets af aan de winkel. Zoeken op de site is het enige dat niet altijd oplevert wat ik zoek.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Dille 1 16-11-2011

Algemene score

7,7
Bestelling goed verlopen. Levering iets later dan verwacht (bestelling op 6/11 en levering op 14/11). Bij het product zit er geen handleiding noch de onderhoudsvoorschriften. Ondank Bynolyt 25 jaar garantie geeft blijkt dit niet uit de meegeleverde factuur noch uit enig ander meegestuurd document.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

MichelvA 15-11-2011

Algemene score

8,8
Er ging een kleinigheid mis met de iDeal afhandeling en dan blijkt hoe effektief men kan handelen. Dat tekent voor mij wel hoe men er hier bovenop zit. Verder is de snelheid van levering enorm hoog. Was in mijn geval niet belangrijk omdat dit een kerstkado voor mijn vriendin wordt ;-) maar werkt toch fijn.
Al met al grote tevredenheid hier.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo B. 14-11-2011

Algemene score

8,0
Camera via de website gekocht. Website is overzichtelijk. Opgehaald in de winkel. Goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Adi2011 14-11-2011

Algemene score

9,3
very nice shop, very diverse goods, very good and fast delivery

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robuga 13-11-2011

Algemene score

8,7
Snel (na 1 dag) mijn nieuwe Son@77 afgeleverd.Helaas géén zonnekap in doos. Gebeld, correct en vriendelijk te woord gestaan. Zonnekap nageleverd bij een andere lopende bestelling. Bij testen camera bleek een technisch mankement aanwezig. Gebeld en probleem doorgesproken. Zonder probleem nieuwe camera gekregen. Na 1 dag binnen. Klasse dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Only Me 12-11-2011

Algemene score

9,0
Ik heb nog nooit zo'n snelle levering ontvangen. Binnen 24 uur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ifilch 12-11-2011

Algemene score

9,7
Fast, simple and reliable service to order and pay online. Quick delivery. Moderate prices, good choice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews