Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1052 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ate Pander 02-04-2012

Algemene score

9,0
Zwarte camera besteld, bleek niet meer voorradig.
Cameraland heeft ons meteen gebeld met de vraag of een zilveren ook goed was, prima service!
Volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

esan 31-03-2012

Algemene score

9,5
Cameraland is een betrouwbare webwinkel met een groot assortiment. De teL leveren producten worden snel en goed verpakt verzonden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dik Schurink 31-03-2012

Algemene score

9,3
Ik heb een goed gevoel bij mijn aanschaf van me lichtmeter. Was vrij volt bij mijn thuis
bezorgt . Wat ik miste was een Nederlandse handleiding maar even naar u bellen en
de volgende dag lag het in de brievenbus mijn compliment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvertJan78 30-03-2012

Algemene score

9,2
prima product, duidelijke info op site, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An1953 30-03-2012

Algemene score

9,2
Netjes op tijd verzonden, goede communuicatie. Ook een telefoontje van mij na aankomst tot volle tevredenheid beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin0590 30-03-2012

Algemene score

8,2
Zondag besteld, dinsdag in huis. Super!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jouke Pieter 28-03-2012

Algemene score

8,0
Vlotte levering na vooruitbetaling. Er was aangegeven dat het bestelde niet op voorraad was.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jouke Pieter 28-03-2012

Algemene score

8,0
Vlotte levering na vooruitbetaling. Er was aangegeven dat het bestelde niet op voorraad was.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

JohanMonique 27-03-2012

Algemene score

6,2
één item werd fout geleverd. rechtzetting blijkt nu problematisch. wel vriendelijke mail maar geen oplossing tot zover.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Slecht

Reageer

fotograafje23 27-03-2012

Algemene score

8,7
Een vraag werd vlot beantwoord, bestelling werd meteen verwerkt, binnen een dag het bestelde in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef Zuure 27-03-2012

Algemene score

8,3
Prima service en promte levering. Webshop zoals het hoort !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paula Duijneveld 26-03-2012

Algemene score

8,7
Vlot geleverd, vriendelijk personeel, parkeergelegenheid voor de deur...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja_1 26-03-2012

Algemene score

8,0
De prijzen zijn heel redelijk, lager heb ik het niet kunnen vinden. De website is makkelijk, al is het zoekveld een beetje verborgen in de rechterkolom. Moet je even weten. Een account aanmaken kost echt niet veel tijd en er worden niet meer gegevens gevraagd dan strikt noodzakelijk is. De afhandeling van de bestelling was goed te volgen, de bestelling was snel in huis. Precies zoals je het hebben wilt eigenlijk. Ik kom er zeker nog eens terug!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bertels Eddy 25-03-2012

Algemene score

7,7
Bestelling geplaatst, betaling liep perfekt alsook de levering, voor de levering zou een Belgische winkel handig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Markofnikoff 23-03-2012

Algemene score

10,0
Super service! Ik had een vraag en deze werd snel en duidelijk aan de telefoon beantwoord, ook het bestellen en verzenden ging prima. Ik kreeg er ook een gratis exemplaar van Zoom magazine bij, misschien is dit gewoon reclame, maar toch een leuke attentie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JPG66 20-03-2012

Algemene score

9,5
Laagste prijs, geen verzendkosten, zelfde dag verstuurd, de volgende bezorgd. product was in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert56321 20-03-2012

Algemene score

8,5
via google snel gevonden wat ik wilde, klikken, bestellen en betalen, de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

rendejo 20-03-2012

Algemene score

9,3
Ik had donderdagavond een boek besteld, welke ik zaterdagochtend geleverd kreeg. Cameraland rekent geen verzendkosten, wat erg te prijzen is. Des te verbaasder was ik dat het boek met 'handtekening ontvangst' werd geleverd. Dat laatste had niet persé gehoeven voor mij, het boek kon ook door de brievenbus. Wel erg netjes dat Cameraland deze wijze van versturen hanteert. Kortom, ik ben erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. van Geffen 19-03-2012

Algemene score

7,3
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling, maar er is een punt waarvan ik vind dat het beter of anders zou moeten. Het volgende, de avond voor aflevering ben ik via de link gaan kijken waar mijn bestelling was en wanneer deze zou worden afgeleverd. Nu de dag daaropvolgend zou de aflevering plaatsvinden, daar was ik toch wel blij mee want die dag zou ik macro foto's gaan maken dus mooier kon niet. Echter toen zag ik de aflevertijd en daar werd ik niet vrolijk van 8.30 tot 21.30 in dit tijdsvak zou de aflevering plaats vinden! Ik had weinig keus dan wachten en inderdaad zo rond 16.00 werd de bestelling afgeleverd. Ik neem aan dat jullie op dit tijdstip weinig of geen invloed hebben het is echter niet meer van deze tijd dat we niet kunnen mededelen, ervan uit gaande dat PTT post en andere bode bedrijven toch ook in tijdsblokken werken, of een pakket vm, nm
of in de vooravond wordt afgeleverd. Verder ben ik dik tevreden met de tussen ringen en de scherpe prijzen die jullie hanteren.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

cvdijke 19-03-2012

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over deze webwinkel! Verzending en de verpakking tot in de puntjes verzorgd en snelle levering. Kan ik iedereen aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peet33 17-03-2012

Algemene score

8,7
Levering zeer snel en produkt goed verpakt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frankhcd 17-03-2012

Algemene score

8,7
Prima prijs, geen bezorgkosten en snelle bezorging. Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kips73 17-03-2012

Algemene score

9,2
Dinsdag eind van de middag besteld. Woensdag al geleverd. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernd23 16-03-2012

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, vlotte levering, geen op- of aanmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton de Zwart 16-03-2012

Algemene score

9,3
Prima, snel, als altijd.
ook telefonische vragen mogelijk, goed dus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Tiu 16-03-2012

Algemene score

7,0
Niet tevreden over:
-voorraad status website
-after sales

Wel tevreden over:
-levertijd producten wel op voorraad
-Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)

Ik had 2 producten besteld (Canon 550D en Pixma MG350 printer) en ik kreeg maar alleen de 550D geleverd de volgende dag. Via het systeem kreeg ik een mail dat de levertijd van de Pixma printer gewijzigd was en ik moest inloggen. Na ingelogd te hebben kon ik de nieuwe leverdatum niet vinden.

Ik heb direct een mail gestuurd en werd dezelfde dag nog teruggebeld dat door "wateroverlast in Thailand dat de fabrieken van diverse leveranciers onder zijn gelopen en productie dus helaas niet mogelijk is, er wordt met man en macht gewerkt om dit zo snel mogelijk op te lossen.". Dit terwijl andere webshops dit product wel op voorraad hadden.

Ik heb mijn geld teruggevraagd en ik heb een tweede reminder gestuurd en een dag moeten wachten voordat ik van Remco antwoord kreeg dat het geld teruggestort zou worden.

Cameraland heeft niet een up-to-date voorraadsysteem en daardoor ben ik niet zeker ervan dat mijn producten tijdig geleverd worden. Dit is mijn laatste aankoop bij Cameraland en betaal ik liever iets meer bij een webshop die zijn zaken wel op orde heeft.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Annita65 14-03-2012

Algemene score

8,0
Aanvankelijk was een verkeerd product en een niet schoon ogend product geleverd waar een andere prijs (lager)op stond. Er is razendsnel, correct en begripvol gereageerd op de klacht en deze is naar alle tevredenheid opgelost mét terugbetaling van het verschil.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

DVN film en video Zwolle 14-03-2012

Algemene score

7,7
Snelle levering als altijd!
Up to date orderinformatie.
Scherpe prijs, dis zelfs binnen enkele dagen werd aangepast aan de concurrentie. Prima webshop dus!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Robbert Hendriks 13-03-2012

Algemene score

10,0
Meestal ga ik naar de winkel, maar had nu geen tijd.
Ik wist wat ik wilde kopen. Snelle en accurate levering. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia van der Zeeuw 13-03-2012

Algemene score

9,0
Na lang zoeken naar de Nikon D300s kwam ik op cameraland terecht, daar hadden ze hem gelukkig nog. Ik werd prettig geholpen aan de telefoon, en had hem na 3 dagen al in huis. SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Rowold 12-03-2012

Algemene score

8,5
Cameraland was de enige mij bekende zaak die het artikel Photoshop Elements 10 kon leveren. Het ging gemakkelijk en snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wil Sely 12-03-2012

Algemene score

8,8
Er zat een extra accu van de bestelde camera niet in de verpakking.
Na telefonishe melding hiervan is de accu per post keurig nageleverd.
Prima verzorgt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellusionist 10-03-2012

Algemene score

8,5
Website ziet er goed uit en verzorgd. Bestelling en levering was perfect. Binnen 1 dag was het product al in huis. After sales nog geen ervaring mee, product pas 2 dagen in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hesuyoro 10-03-2012

Algemene score

9,3
Maandagavond de bestelling geplaatst en woensdagmiddag het pakketje al in ontvangst kunnen nemen. Het pakketje was er bijna eerder dan het bericht dat het was verzonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gortster 08-03-2012

Algemene score

7,0
product is snel en netjes verpakt afgeleverd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Puller 07-03-2012

Algemene score

8,3
Wit op zwart website lastig lezen op een Ipad. Goed gesorteerd, veel producten op voorraad.
Voor de rest goed en snel de behandeling verwerkt. Ook afhalen ging redelijk snel, goed parkeren, een klant voor me op een druuke zaterdagmiddag.
Vooral doorgaan met deze dienstverlening.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjan wijnberger 06-03-2012

Algemene score

10,0
Een supersnelle levering en keurig verpakt kwam het
pakketje aan.
Website is zeer duidelijk en goed te bereiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotopatrique 06-03-2012

Algemene score

8,3
Correcte prijs, goede ondersteuning toen de bestelling door mijn toedoen verkeerd dreigde te lopen en razendsnelle levering. Wat wil een mens nog meer?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

w.janssen-hammer 02-03-2012

Algemene score

8,5
Vriendelijk en behulpzaam personeel en ze doen wat ze beloven.
Goede voorlichting en ruime keus in de produkten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim Walda 02-03-2012

Algemene score

9,5
Razendsnel , goede vooraadstatus informatie. Goede en gemakkelijke uitcheck. Constant inzicht in de status van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal_W 02-03-2012

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website en een snelle afhandeling!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoopvtG 29-02-2012

Algemene score

9,3
Mijn telefonische vragen, de Tokina betrof een occassion, werden vriendelijk en uitgebreid beantwoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Adema 28-02-2012

Algemene score

9,2
Ik kreeg de camera twee dagen eerder dan verwacht (want weekend). Helaas een mechanisch mankement aan de body (het was een vitrine-exemplaar, dat wist ik). Omruilen werd goed en vriendelijk afgehandeld. Ik ben zelf part-time werkzaam in een gewone annexwebwinkel, die van Naturalis en weet hoe belangrijk het is om dit soort problemen adekwaat af te handelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wisselplaat 27-02-2012

Algemene score

9,0
Bestellen gaat simpel en snel. Door gedoe met mijn computer had ik per ongeluk twee keer betaald, maar dit werd snel en efficiënt gecorrigeerd, waarvoor dank!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjonnie2 27-02-2012

Algemene score

8,3
Vind dat alles op de site overzichtelijk is, en dat de bestelling supoersnhel en correct bij mij thuis is afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HoFa 25-02-2012

Algemene score

7,7
Website is goed bereikbaar, overzichtelijk en compleet. De navigatie is gemakkelijk en ook het bestel- en betaalproces is gewoon goed.
De site is niet bijzonder t.o.v. andere fotowebshops maar wel overzichtelijk.
Het afleverproces verliep vlot en voorspoedig mede doordat er gebruik werd gemaakt van het track en trace van TNT.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

M. Hazeleger 25-02-2012

Algemene score

8,0
Prima geregeld, nergens op voorraad bij cameraland wel, eerst even gebeld om te checken, toen besteld volgende dag in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Monitorcalibrator 24-02-2012

Algemene score

8,5
Duidelijke website, snelle verzending.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Eppie47 24-02-2012

Algemene score

8,2
Vlotte levering en prima product.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Verkeerde kleur 21-02-2012

Algemene score

8,5
Product op zich is prima. Echter we hadden een zilveren uitvoering besteld en een witte ontvangen. De zilveren was niet meer op voorraad. Was geen probleem om de witte te houden. Ook de factuur (waar zilver op stond) was geen probleem voor evt After Sales klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews