Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6231 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 967 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leon Brocken 09-08-2011

Algemene score

7,5
De website is duidelijk en overzichtelijk.
De bestelling verloopt soepel en de volgende dag is de bestelling afgeleverd.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Freddief 08-08-2011

Algemene score

8,3
Werd de dag na de bestelling bezorgd.
De bezorger hielp om de zware doos naar de 3e etage te brengen.
De afdrukken van de R3000 zijn van zeer goede kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Z360 08-08-2011

Algemene score

9,0
Twee Canon Powershot AC adapters gekocht, deze waren 1/3 goedkoper dan bij andere webshops, aanrader.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FranklIndeman 07-08-2011

Algemene score

9,0
Snelle accurate levering door enthousiaste zeer ter zake kundige mensen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Axolotl 07-08-2011

Algemene score

8,0
Snelle levering, goed telefonisch contact. Omschrijving van item in webshop en vindbaarheid kan duidelijk beter (deze tas gevonden via verrekijkers-telescopen Binolyt en niet via de ingang tassen). Geldt bijv ook voor Swaro-statief, staat niet bij statieven maar ook via verrekijkers- telescopen Swarovski. Niet logisch, ik dacht eerst dat jullie deze items niet hadden en ben via google-en op het product bij jullie uitgekomen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam Pouw 06-08-2011

Algemene score

7,0
Op de site staat bij de genoemde lens een filtermaat van 55 mm. Besteld en ontvangen UV filter 55 mm. Echter bij ontvangst blijkt dat de lens een flitermaat 49 mm heeft. Dus het ontvangen 55 mm UV filter kom ik eerdaags omruilen tegen een 49 mm UV filter.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Cloggy 05-08-2011

Algemene score

8,7
Vandaag besteld, volgende dag in huis. Uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

driver319 05-08-2011

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over de snelle levering, zondag bestellen en dinsdag bezorgd, dit is mijn 2e bestelling bij Cameraland en tot nog toe ben ik zeer tevreden.

Op de website zou een uitgebreidere zoekfunctie met filter welkom zijn, je moet nu door een hele lijst lenzen browsen om de geschikte te vinden hierdoor raak je het overzicht snel kwijt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bert hoogland 05-08-2011

Algemene score

9,2
de bestelling liep perfect en daarna was de aflevering zeer snel waarvoor ik cameraland ook een compliment heb gegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mijndert Knoot 04-08-2011

Algemene score

8,2
Mijn 1e aankoop bij Cameraland.nl
Product netjes in doos verpakt ontvangen, zo als het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Loe Holleman 01-08-2011

Algemene score

8,0
Ik had een telefonische vraag omtrent mijn aankoop vóór de eigenlijke bestelling.
Werd perfekt geholpen.
De verrekijker werd de volgende werkdag, na de gedane bestelling, afgeleverd. Prima gedaan!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter van Heerebeek 31-07-2011

Algemene score

8,2
Goede site en uitgebreid assortiment.
Levering de volgende dag echter verstuurd naar factuuradres en niet naar opgegeven verzendadres.
Bij uitpakken bleek de bestelde 4GB geheugenkaart niet aanwezig maar 1 belletje was genoegd om hem nagestuurd te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nico-10 31-07-2011

Algemene score

10,0
Snel gezocht wat ik wilde op de duidelijke website en op de mail die ik stuurde kreeg ik snel een duidelijk antwoordt.
Snelle levering.
Cameraland.NL kan ik zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees van Dommele 31-07-2011

Algemene score

8,0
De bestelling is vlot verwerkt, ondanks het feit dat een van de producten (rainsleeve) moest worden nabesteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul_PD 30-07-2011

Algemene score

9,0
Alles bijna prima.
Nochtans: voor een belgische koper werd er niet vermeld op de site van Cameraland , dat om in aanmerking te komen voor de cash-back actie van Sony dit enkel was voor nederlandse adressen met een nederlands bankrekeningnummer. Voor de volledigheid moet ik wel zeggen dat op de flyer van Sony-Nederland dit wel vermeld was, maar in de gekende 'kleine lettertjes.
Ik vind dat Cameraland daar wel zou moeten op wijzen, als ze hun belgische klanten willen verzorgen.
Ik had daar zelfs nog op gewezen als bijgevoegde opmerking op de defintieve bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

peter BHG 30-07-2011

Algemene score

9,0
heb op maandag een lens besteld voor mijn camera en deze werd de volgende dag al aangeboden door de koerier...

een uitstekende service van cameraland.nl kreeg netjes via de mail de stappen door van de processen die zijn uitgevoerd.

mailde ook nog ivm met een vraag en kreeg netjes binnen paar uur een antwoord op mijn vraag super service...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

amfasis 30-07-2011

Algemene score

8,3
Mijn vraag over de lens werd binnen een werkdag beantwoord. De website is wat druk, maar wel goede zoek&sorteer mogelijkheden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LeoVo 30-07-2011

Algemene score

7,7
Gekozen voor deze webshop omdat ze ruim in de extra onderdelen zitten, helaas wel een onderdeeltje in de bestelling vergeten. Belletje en het was er 2 dagen later (simcardje. Jongen aan de telefoon was kundig.
Nog een reden om hier te kopen, is een echte camera winkel met kennis.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jan twee 29-07-2011

Algemene score

7,7
Snel en goed.
En niet te duur.
Op de website staan er bij verschillende onderwaterhuizen geen specificatie.... heb ik op andere websites moeten op zoeken

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Knelizz 29-07-2011

Algemene score

8,5
Overzichtelijk site, bestellen en met een paar dagen in huis. te volgen via track en trace. zoals het hoort te zijn.

keurige webshop beveel ik zeker aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ebert 27-07-2011

Algemene score

9,0
Goede en snelle levering. Een retourproduct netjes verwerkt en geld teruggestort.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

CP6 26-07-2011

Algemene score

9,5
De heldere website en aantrekkelijke prijzen hebben ervoor gezorgd dat ik voor deze webshop heb gekozen om mijn aankoop te doen. De levering was erg snel en het product was goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ANGID 25-07-2011

Algemene score

10,0
In geen enkele winkel kon ik het product vinden. Besteld via internet bij een andere firma kreeg ik na vier weken te horen dat de batterij nog steeds niet kon geleverd worden. Via uw site was ik op een paar dagen in het bezit van het betreffende product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

compie12 25-07-2011

Algemene score

8,5
Beoordeling goed.
duidelijke overzichtelijke webpage
levering snel en compleet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Katrien5 25-07-2011

Algemene score

8,0
De afleveringstijd was zeer kort. De winkel was goed te bereiken via telefoon voor vragen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maurits Poirot 25-07-2011

Algemene score

9,3
Duidelijke website. Snelle en levering en scherpe prijs. Geen afleveringskosten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LtB87 25-07-2011

Algemene score

8,7
Makkelijk bestellen en betalen. Snel thuisbezorgd. Prima service dus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ogs1972 24-07-2011

Algemene score

8,2
direct na mijn bestelling werd ik gebeld dat het product in een andere verpakking zou zitten als dat op de site was weergegeven maar dat het wel het zelfde was. ik had nog een paar vragen en die werden gelijk beantwoord. goede service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Madeleine Assink 23-07-2011

Algemene score

8,0
Bestellen verliep prima, betaling vlot, alleen verwachtte ik de bestelling de volgende dag, en die kwam pas twee dagen later. Ben verwend door andere webshops met: voor 22.00 uur bestellen = de volgende dag geleverd. Aftersales en bereikbaarheid kan ik niet beoordelen want in dit geval niet nodig geweest.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

brokru 23-07-2011

Algemene score

9,2
Snel geleverd, geen verzendkosten zoals aangeboden op de website. Aftersales heb ik al eens ervaren bij de aankoop van een gebruikte D70s en deze staat op een hoog niveau.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HaVe2 22-07-2011

Algemene score

9,3
besteld product was niet leverbaar. Cameraland adviseerde ander product. Goed advies, snelle reactie en snelle levering. Compliment!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Dromer 22-07-2011

Algemene score

7,8
In eerste instantie bij bol.com besteld. Maar ik had per ongeluk het verkeerde afleveradres geselecteerd. Mailen leverde op dat ze dit niet meer konden veranderen omdat een en ander te ver in 'het proces' zat. Dit terwijl de verwachte levertermijn pas 10 dagen later was. Hoe klantonvriendelijk kun je zijn...

Daarom daar de bestelling geannuleerd (niet meer de moeite genomen om daar opnieuw te bestellen) en via tweakers gekeken naar andere winkels met goede prijzen én beoordeling.

Uitgekomen bij Cameraland. Toestel was op voorraad. Status updates kwamen netjes per mail binnen en camera werd de volgende dag bezorgd.

Aftersales nog geen evaring mee, maar het bestelproces verliep in ieder geval zeer vlot!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Harry Morsink 20-07-2011

Algemene score

8,0
Het winkelt lekker en de accesoires die je bij de camera kunt krijgen zijn uitgezocht en erbij geplaatst
zodat je deze meteen erbij kunt kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arievanduijvenbode 18-07-2011

Algemene score

9,0
Ik heb tweemaal besteld bij Cameraland.nl en allebei de bestelling zijn de volgende werkdag afgeleverd. Tot nu toe heb ik helemaal geen op/-aanmerkingen op cameraland.nl Ga zo door!!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikverm 18-07-2011

Algemene score

9,0
Zo is op een snelle en eenvoudige manier het gevraagde 'in huis te halen'!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinske24 18-07-2011

Algemene score

8,3
Ik heb de camera donderdagmiddag besteld en had hem vrijdag in huis. Perfect. Kreeg keurig bericht dat het pakketje klaar stond voor verzenden en kon het volgen via Track en Trace. Goed geregeld, netjes verzorgd. De website geeft duidelijk aan welke producten op voorraad zijn en geeft per product voldoende informatie om een keuze te kunnen maken. Registreren en kopen gaat gemakkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert Jacobs 17-07-2011

Algemene score

9,0
De door mij bestelde Click elite schoudertas voldeed aan alle gestelde eisen die ik in deze in gedachte had.
Bereikbaarheid, bestelling en levering en de Website
liet aan duidelijkheid niets te wensen over.
Chapeau,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Gerber 17-07-2011

Algemene score

7,2
Het bestelde artikel was incompleet er ontbrak een onderdeel en na melding werd dit meteen opgestuurd en dat ontving ik de volgende dag.
Als men iets verstuurd moet men wel zeker weten of het artikel compleet is.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Peters J. 15-07-2011

Algemene score

9,0
1. Site overzichtelijk; bevat accurate info.
2. Assortiment zeer uitgebreid.
3. Bestelproces en betaalproces snel.
4. Leverings informatie prima.
5. Levering conform belofte.
Naar mijn ervaringen een prima bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tinus30 15-07-2011

Algemene score

8,5
Bestelde artikel was niet op voorraad, dus kreeg ik kosteloos een snellere (daarom ook duurdere) sd-card.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Berkhout 15-07-2011

Algemene score

9,0
Hier een korte beoordeling:
Website duidelijk, telefonisch is cameraland goed bereikbaar en geeft duidelijke antwoorden. Levering uitstekend en snel, maar ook retour artikelen snel verwerkt en geld retour. Kortom een bedrijf waar u rustig kunt kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr K d.............. 15-07-2011

Algemene score

9,3
Jullie hebben een duidelijke overzichgtelijke site wat het zoeken erg makkelijk maakt Alles ging lekker vlot
als je vragen hebt word je goed geholpen er word ruim de tijd voor de klanten genomen
zo doorgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hvandenbuijs 15-07-2011

Algemene score

7,5
Levering was snel,medewerkers zijn erg gemotiveerd en vriendelijk. De website zou eens goed beken moeten worden i.v.m. de zoekmachine die niet altijd goed werk omdat hij niet meedenkt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

g3rard 15-07-2011

Algemene score

8,0
Aankoop/betaling en aflevering ging allemaal vlot.
Ook een mooie website.

Een teleurstelling was het wel toen bleek dat er nog maar één exemplaar verkrijgbaar was van deze aanbieding.
Tijdens de bestelling werd dit niet duidelijk:
ik kon gewoon 2 bestellen (één was bedoeld voor mezelf en één voor een verjaardag) en op de factuur, die ik gemaild kreeg, stonden ook 2 exemplaren.
Achteraf kreeg ik een mailtje waarin stond dat er nog maar één armour verkrijgbaar was..

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

dompie1 15-07-2011

Algemene score

9,0
levering door bedrijf was prima, de postbezorging leverde jammer genoeg 1 dag vertraging op, maar daar kon Cameraland niets aan doen, zij hadden de camera op de dag van bestelling/betaling doorgegeven aan postbezorging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timonus 14-07-2011

Algemene score

8,5
Bestellen via de site was duidelijk, geen enkel probleem. Een dag later was de bestelling al binnen, supersnel dus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Esmee73 12-07-2011

Algemene score

7,0
Snelle levering, goede spullen. Zoekmachine op website kan beter.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Paul Weijenberg 12-07-2011

Algemene score

9,5
Al vaker bestellingen gedaan, altijd snel en vriendelijk bij contact momenten.
Hele fijne snelle, overzichtelijke no nonsense website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aboekel 12-07-2011

Algemene score

8,8
Goede aanbieding en supersnelle levering: de ene dag besteld, de volgende dag in huis.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peer o vic 11-07-2011

Algemene score

8,0
Bijna vlekkeloze afhandeling van de bestelling.
2 hele kleine min puntjes als je ze al zo kunt noemen.
De belofte om te bellen bij invoer GSM komt de koerier niet na.
Kon niet snel vinden voor welke cameratypen het objectief geschikt is.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews