Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6229 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 964 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jenny24 07-10-2011

Algemene score

10,0
Mooie website, heel overzichtelijk en goed ingedeeld.
Snelle levering in prima pakket ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor450 07-10-2011

Algemene score

9,2
Snelle levering, goed bereikbaar, ik had telefonisch wat gewijzigd en nog wat bijbesteld, werd correct geholpen. Met de levering ontbrak 1 onderdeel maar die werd net 1 dag correct nageleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nienfotografie 03-10-2011

Algemene score

8,5
Ik heb bij jullie een 2de hands Canon 1d Mark 3 gekocht.
Toen ik de doos openmaakte was ik benieuwd naar de staat van het toestel, omdat het toch een occasion was.
Het toestel zag er als nieuw uit!!!
En werkt perfect!!
Mijn complimenten voor de service en advies!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

arefel 03-10-2011

Algemene score

8,0
Goede voorraadinformatie op de site, levering conform de indicatie op de site (voor 5'en besteld, dezelfde dag verzonden)

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mark Vogel 02-10-2011

Algemene score

9,3
De fastener sávonds besteld, volgende dag in huis.
Kortom perfect geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v Lieshout 01-10-2011

Algemene score

9,0
De cameratas die ik had besteld was niet meer voorradig. Cameraland heeft mij hier over benadert en gratis een veel duurdere tas geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneloesb 30-09-2011

Algemene score

9,3
De betaling ging erg eenvouding en de bestelling werd binnen zeer korte tijd netjes afgeleverd op het aangegeven adres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meldy01 30-09-2011

Algemene score

9,0
Je wordt goed en vakkundig geholpen, als er iets niet bevalt kan het evt geruild worden. Prima zaak ook de website veel keuzes.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

delta-d 27-09-2011

Algemene score

9,0
zeer goede en overzichtelijke website .

trackingsysteem bij levering nog voor verbetering vatbaar, maar goede info verkregen na telefonisch contact .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mans123 27-09-2011

Algemene score

8,0
de wepsite was niet zo overzichtelijk maar de bereikbaarheid en levering vond ik erg goed

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Thea van der Burg 27-09-2011

Algemene score

8,0
Geweldig !!! Op de website stond niet op voorraad. En ja hoor binnen 2 dagen in huis . TOP.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

hondenfotograaf 26-09-2011

Algemene score

9,2
simpel, duidelijk, snel en goed altijd verpakt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van deelens 26-09-2011

Algemene score

8,7
Prima service! Om 17.30 uur de aankoop betaald en de volgende morgen al bezorgd door TNT. Medewerkster hield de betalingen in de gaten zodat de verzending nog mee kon. Ik ben dan ook zeer te spreken over de service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marlies Oud-Siewertsen 26-09-2011

Algemene score

9,5
Bestellen en de volgende dag keurig in huis, heerlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

59henk1952 26-09-2011

Algemene score

8,8
goede uitleg per telefoon.
Snele levering en goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco Loos 26-09-2011

Algemene score

8,7
Body om 16:45 besteld en andere dag 9:15 in huis. Track en trace email heb ik niet ontvangen maar dat werd vriendelijk verklaard toen ik belde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Foto PFW 25-09-2011

Algemene score

9,3
Altijd goede service en prompte levering. Snelle en duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieneke60 25-09-2011

Algemene score

8,7
Wer hadden een Fugi-camera besteld voor 149 euro. Deze was niet meer leverbaar. We kregen een aanbod om de Samsung 630 (verkoopprijs 166 euro) voor dezelfde prijs van de Fugi te kopen. Meteen gedaan. Prima service dus!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie van der Laan 171 25-09-2011

Algemene score

9,8
Op woensdag een speedlite flitser besteld Canon 580 EXll en donderdag op tijd ontvangen.Prima uitleg over de werking van de flitser op telefonische vragen aan de winkel in Alkmaar.Zeer tevreden over de aankoop van een Canon 5D Mark ll in de winkel.Goede uitleg ontvangen en de verkoper nam ook de tijd om het uit te leggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jogo services 24-09-2011

Algemene score

9,0
Ruime keuze, goede prijsstelling. Levering snel en goed. product voldoet aan verwachting zoals opgewekt in de beschrijving. Minpuntje is het aantal e-mails na de koop over andere aanbiedingen. Dit zijn er teveel. Als je iets hebt gekocht, koop je niet gelijk nog iets. Ik ziet hier niet te wachten en heb het al druk genoeg met mijn werk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

motion2006 24-09-2011

Algemene score

7,3
levering niet de volgende dag helaas

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

aace 23-09-2011

Algemene score

8,5
De site was overzichtelijk. Bestelling ging makkelijk en levering de volgende dag zoals aangegeven op de site zonder complicaties.

Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Canon fotograaf 23-09-2011

Algemene score

10,0
Ik vind Cameraland een uitstekende winkel, met bijzonder deskundige medewerkers en een prachtige website. Ik ben vaste klant.
Het aangekochte produkt voldoet 100% en werd zeer snel bezorgd. Met Ideal geen verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NathalievdH 23-09-2011

Algemene score

10,0
Cameraland was de enige winkel, die de camera op voorraad had, was in heel Den Haag niet te vinden. Ze hebben blijkbaar groot assortiment. Bestelling was er inderdaad de volgende dag. heb ook 2x contact met klantenservice gehad, omdat mijn betaling niet goed ging. Ze zijn vriendelijk, goed bereikbaar en lossen probleem snel en makkelijk op. Complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

draka29 23-09-2011

Algemene score

8,3
Goede service en snelle levering

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Teylinger Borduur Services 21-09-2011

Algemene score

9,0
is gewoon goed van bestelling tot aflevering
ik heb er nog niet met gewerkt dus kan ik niets over zeggen
het zal wel goed gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J. Mager 20-09-2011

Algemene score

9,3
Uitstekende berichtgeving via e-mail na bestelling en opvallend snelle aflevering. Product voldoet aan verwachtigingen dankzij prima productbeschrijving. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

parry 20-09-2011

Algemene score

9,0
besteld en snel geleverd. Alles in orde ook. Dus prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

bemi59 19-09-2011

Algemene score

9,0
prima service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

radareye 18-09-2011

Algemene score

8,0
Zeer overzichtelijke website.
van Ostadelaan goed berijkbaar vanaf Noordhollands kanaal.
Na bestelling met twee dagen gereed bericht over

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Andym 17-09-2011

Algemene score

8,7
Netjes en goed contact. Komen afspraken na.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan willem wolf 16-09-2011

Algemene score

10,0
Ik ben al langer klant van cameraland, altijd goede service, en snelle afhandeling, dit was de eerste resevering bij de webshop, het produkt is afgehaald omdat ik vlakbij woon.
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaco Schoonhoven 13-09-2011

Algemene score

7,7
Ik ben tevreden over de wijze, waarop ik in uw zaak ben ontvangen en geïnformeerd. De verkopers zijn vriendelijk en behulpzaam en weten waar ze over praten!
De kijker is een prima produkt! Dat wist ik al, want ik heb eenzelfde exemplaar, dat door een ongelukje defect was geraakt, erdoor vervangen.
De website zit niet overal even logisch in elkaar, maar mede door mijn ervaring met websites ben ik er steeds toch wel uit gekomen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Friedeke 12-09-2011

Algemene score

7,8
Mijn hoesje wat ik besteld had was beschadigd, toch kreeg ik na overleg deze alvast toegestuurd. Daarna bleek dat het hoesje niet meer te bestellen was (nieuw) en ik kreeg de keuze om een nieuw hoesje uit te zoeken of mijn geld terug. In beide gevallen zou ik het beschadigde hoesje voor niets mogen houden.
Ik heb toen voor een nieuw hoesje gekozen.
Prima service vindt ik!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

jan.58 11-09-2011

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site.
Goede betaalprocedure
Goed op de hoogte gehouden van proces van ontvangst van order tot verzending
goed verpakt aangekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rien Hensen 11-09-2011

Algemene score

8,0
prima product en uitstekende leverings voorwaarden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom Maxwell 11-09-2011

Algemene score

10,0
Het gehele aankoopproces ging snel, makkelijk en foutloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reno2011 10-09-2011

Algemene score

6,0
De levering was snel maar de kit (camera + lens) zat in een verkeerde doos; gelukkig bleken er wel de bestelde producten in te zitten. Al snel bleek de autofocus van de camera niet goed te werken. Ik ben met camera en lens naar de winkel gegaan waar de verkoper wat willekeurige foto's maakte en na een snelle blik op het display van de camera oordeelde dat het wel goed was. Na protest werd de "deskundige" erbij gehaald. Die vond het niet eens nodig om testfoto's te maken en vertelde een hoop onzin. Ik moest maar terugkomen met een paar foto's die met een hoge sluitertijd en kleine diafragma zijn gemaakt. Als die niet goed waren wilde hij er nog wel eens naar kijken. Anders moest ik maar naar het service centrum van de fabrikant gaan. Ik werd nog net niet de winkel uitgezet. Dan maar naar het service centrum van de fabrikant gegaan. Daar werd meteen een gebrek aan het autofocusssyteem van de body geconstateerd wat onder garantie werd hersteld.
De nazorg van Cameraland is mij dus niet goed bevallen; ik werd niet serieus genomen en de deskundigheid laat te wensen over. Ze hadden beter de camera meteen om kunnen ruilen, een service die een aantal andere winkels wel bieden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

J vd Kaaij 10-09-2011

Algemene score

8,5
Ik heb in de loop der tijd verschillende artikelen via de webshop mogen ontvangen en ik heb de ervaring dat het vreselijk goed verzorgd is .als het artikel bv niet op voorraad is word je van de hele gang van zaken keurig netjes op de hoogte gehouden.er zal door mij in de toekomst zeker vaker wat gekocht worden bij cameraland

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricardo de la Bretoniere 10-09-2011

Algemene score

8,7
Zowel aankoop als de levering verliep vrij snel; ik vond het alleen jammer dat er geen afbeeldingen waren van de occasions. Je weet daardoor niet wat je koopt. Het feit dat er een jaar garantie wordt gegeven op deze occasion flitser deed me besluiten om tot aankoop over te gaan.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reporter 17 07-09-2011

Algemene score

8,8
vlotte mogelijkheid om te bestellen en te betalen.
snelle levering.
geen problemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pn.stoop 06-09-2011

Algemene score

9,5
Goeie morgen

Alles perfect geregeld , camera even voor mij in gesteld
zo als datum e.d.
Ben tevreden over de totale afhandeling .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre231 06-09-2011

Algemene score

9,3
Filter was op voorraad voor een goede prijs. Besteld en volgende dag al in huis. Dat was sneller als gedacht omdat ik vrij laat op de dag de bestelling plaatste.
Website is goed toegankelijk en redelijk vlot. Ik kan producten snel vinden. Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ditvoorst 05-09-2011

Algemene score

8,5
Het ging snel, makkelijk te vergelijken en goede aflevering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bengt77 05-09-2011

Algemene score

9,0
Onlangs een camera, lens en UV-filter gekocht bij Cameraland. De website is erg uitgebreid, maar gelukkig ook erg overzichtelijk. Ik wist wat ik wilde kopen, dus de bestelling was snel geplaatst. Wel had ik nog een vraag ten aanzien van garantie. Hiervoor heb ik de winkel gebeld. De telefoon is misschien drie keer overgegaan, toen ik te woord werd gestaan door een jongen die me precies wist te vertellen wat ik wilde weten. De volgende dag al werd alles geleverd, maar helaas met een ander filter dan ik had besteld. Hierop belde ik de winkel weer, waarbij bleek dat het juiste filter niet meer op voorraad was. Er werd me een duurder filter toegestuurd, onder het motto "de fout is nu toch al door ons gemaakt". Erg netjes. Ik heb het verkeerde filter ook per post teruggestuurd. De volgende dat had ik het nieuwe, duurdere filter binnen en was de bestelling naar grote tevredenheid afgerond. Een fijn idee dat deze winkel ook een 'echte' winkel is waar je terecht kunt voor service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renus 04-09-2011

Algemene score

8,0
snelle levering, prima beschrijvingen op website.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet Dekker 04-09-2011

Algemene score

9,0
Ook een simpele zonnekap kon besteld worden via een telefoontje bij cameraland, betaling bij hun binnen, de volgende dag de zonnekap in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico van Hellemondt 04-09-2011

Algemene score

9,0
Nadat het boek niet op voorraad was hebben ze het toch heel snel bezorgt. Dit had ik niet verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk999 04-09-2011

Algemene score

8,0
Het is helaas niet mogelijk om om je bestelling in de avonduren te laten leveren. Nu ben je afhankelijk van een welwillende buur je eventuele vrije tijd. De optie avnondlevering kwam niet voor. Is jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

jerilo 04-09-2011

Algemene score

8,0
Perfect geregeld. 's Middags besteld en de andere dag al in huis en perfect verpakt. Je werd goed op de hoogte gehouden per e-mail.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews