Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6521 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1116 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

krikkiebe 14-04-2012

Algemene score

8,3
Vlotte website, makkelijk te bestellen. Enkel jammer dat je niet met creditcard kan betalen, maar voor de rest prima in orde. Snelle levering, zelfs in belgië. Product perfect in orde. Een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

P. Lindeman 14-04-2012

Algemene score

9,0
Cameraland krijgt van mij 4 x een 9 omdat ze het gewoon goed doen. De klant staat centraal en dat straalt deze fotozaak ook uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Coene 11-04-2012

Algemene score

8,2
Na telefonisch kontakt goede informatie inzake internet.De aanbieding op internet was duidelijk Nederlands model zwart, leuke prijs met extra accu,kort en zakelijk. Andere zaken boden van 1 tot 4 trappen, extra's aan waar altijd wel iets bijzat wat je niet wilde en daarmee verviel het voordeel.
De aanbieding die ik kreeg op mijn derde accu was top! Mijn komplimenten, Ik ben zeer te vreden over jullie behandeling en erg blij met de nieuwe panasonic TZ 30 een hele verbetering met de TZ 5

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kuipers44 10-04-2012

Algemene score

7,3
cameraland heeft een snelle afhandeling van het produkt
ik had het produkt binnen 2 dagen in huis
dat vind ik netjes

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

1IVision 09-04-2012

Algemene score

9,0
Bestelling correct volgens afspraak geleverd. Niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Garstenveld JJ 09-04-2012

Algemene score

9,3
Ivm ziekte niet zelf kunnen ophalen (wat ik normaal gesproken doe) dus voor het eerst via de webwinkel van cameraland besteld en zeer tevreden met de informatie die mij via mail werd toegezonden,de mogenlijkheid van het kunnen volgen van mijn bestelling bij het postbedrijf,en de snelheid van bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alfacon 09-04-2012

Algemene score

10,0
Zeer goede voorlichting in de winkel
Goede aandacht en uitleg
Zeer vakkundig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grozja 08-04-2012

Algemene score

6,7
Alles prima verzorgt door Cameraland! Alleen "volg uw bestelling via Postnl" is qua aangegeven aflevering-tijd een ongemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Breken 07-04-2012

Algemene score

9,3
duidelijke website, kan niet sneller geleverd worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mar61 06-04-2012

Algemene score

8,3
Snelle verzending en prima service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Terwijn 06-04-2012

Algemene score

9,0
Al eerder een bestelling gedaan en ook dat was goed geregeld allemaal. Voor mij dan ook geen andere optie.
Alleen de prijs zou een mogelijkheid zijn ergens anders te gaan kijken. In dit geval geen verschil.
Daarom de keuze voor Cameraland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

franklindeman 03-04-2012

Algemene score

9,0
Deskundige adviezen en snelle levering tegen een concurrerende prijs: wat wil je nog meer...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Hol 03-04-2012

Algemene score

8,0
Prima ondanks dat volgens de website het artikel niet in voorraad zou zijn, toch daags erna geleverd.
top!!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Conbit 02-04-2012

Algemene score

7,3
Snelle levering en goede telefonische bereikbaarheid

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ate Pander 02-04-2012

Algemene score

9,0
Zwarte camera besteld, bleek niet meer voorradig.
Cameraland heeft ons meteen gebeld met de vraag of een zilveren ook goed was, prima service!
Volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

esan 31-03-2012

Algemene score

9,5
Cameraland is een betrouwbare webwinkel met een groot assortiment. De teL leveren producten worden snel en goed verpakt verzonden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dik Schurink 31-03-2012

Algemene score

9,3
Ik heb een goed gevoel bij mijn aanschaf van me lichtmeter. Was vrij volt bij mijn thuis
bezorgt . Wat ik miste was een Nederlandse handleiding maar even naar u bellen en
de volgende dag lag het in de brievenbus mijn compliment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvertJan78 30-03-2012

Algemene score

9,2
prima product, duidelijke info op site, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An1953 30-03-2012

Algemene score

9,2
Netjes op tijd verzonden, goede communuicatie. Ook een telefoontje van mij na aankomst tot volle tevredenheid beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin0590 30-03-2012

Algemene score

8,2
Zondag besteld, dinsdag in huis. Super!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jouke Pieter 28-03-2012

Algemene score

8,0
Vlotte levering na vooruitbetaling. Er was aangegeven dat het bestelde niet op voorraad was.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jouke Pieter 28-03-2012

Algemene score

8,0
Vlotte levering na vooruitbetaling. Er was aangegeven dat het bestelde niet op voorraad was.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

JohanMonique 27-03-2012

Algemene score

6,2
één item werd fout geleverd. rechtzetting blijkt nu problematisch. wel vriendelijke mail maar geen oplossing tot zover.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Slecht

Reageer

fotograafje23 27-03-2012

Algemene score

8,7
Een vraag werd vlot beantwoord, bestelling werd meteen verwerkt, binnen een dag het bestelde in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef Zuure 27-03-2012

Algemene score

8,3
Prima service en promte levering. Webshop zoals het hoort !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paula Duijneveld 26-03-2012

Algemene score

8,7
Vlot geleverd, vriendelijk personeel, parkeergelegenheid voor de deur...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja_1 26-03-2012

Algemene score

8,0
De prijzen zijn heel redelijk, lager heb ik het niet kunnen vinden. De website is makkelijk, al is het zoekveld een beetje verborgen in de rechterkolom. Moet je even weten. Een account aanmaken kost echt niet veel tijd en er worden niet meer gegevens gevraagd dan strikt noodzakelijk is. De afhandeling van de bestelling was goed te volgen, de bestelling was snel in huis. Precies zoals je het hebben wilt eigenlijk. Ik kom er zeker nog eens terug!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bertels Eddy 25-03-2012

Algemene score

7,7
Bestelling geplaatst, betaling liep perfekt alsook de levering, voor de levering zou een Belgische winkel handig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Markofnikoff 23-03-2012

Algemene score

10,0
Super service! Ik had een vraag en deze werd snel en duidelijk aan de telefoon beantwoord, ook het bestellen en verzenden ging prima. Ik kreeg er ook een gratis exemplaar van Zoom magazine bij, misschien is dit gewoon reclame, maar toch een leuke attentie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JPG66 20-03-2012

Algemene score

9,5
Laagste prijs, geen verzendkosten, zelfde dag verstuurd, de volgende bezorgd. product was in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert56321 20-03-2012

Algemene score

8,5
via google snel gevonden wat ik wilde, klikken, bestellen en betalen, de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

rendejo 20-03-2012

Algemene score

9,3
Ik had donderdagavond een boek besteld, welke ik zaterdagochtend geleverd kreeg. Cameraland rekent geen verzendkosten, wat erg te prijzen is. Des te verbaasder was ik dat het boek met 'handtekening ontvangst' werd geleverd. Dat laatste had niet persé gehoeven voor mij, het boek kon ook door de brievenbus. Wel erg netjes dat Cameraland deze wijze van versturen hanteert. Kortom, ik ben erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. van Geffen 19-03-2012

Algemene score

7,3
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling, maar er is een punt waarvan ik vind dat het beter of anders zou moeten. Het volgende, de avond voor aflevering ben ik via de link gaan kijken waar mijn bestelling was en wanneer deze zou worden afgeleverd. Nu de dag daaropvolgend zou de aflevering plaatsvinden, daar was ik toch wel blij mee want die dag zou ik macro foto's gaan maken dus mooier kon niet. Echter toen zag ik de aflevertijd en daar werd ik niet vrolijk van 8.30 tot 21.30 in dit tijdsvak zou de aflevering plaats vinden! Ik had weinig keus dan wachten en inderdaad zo rond 16.00 werd de bestelling afgeleverd. Ik neem aan dat jullie op dit tijdstip weinig of geen invloed hebben het is echter niet meer van deze tijd dat we niet kunnen mededelen, ervan uit gaande dat PTT post en andere bode bedrijven toch ook in tijdsblokken werken, of een pakket vm, nm
of in de vooravond wordt afgeleverd. Verder ben ik dik tevreden met de tussen ringen en de scherpe prijzen die jullie hanteren.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

cvdijke 19-03-2012

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over deze webwinkel! Verzending en de verpakking tot in de puntjes verzorgd en snelle levering. Kan ik iedereen aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peet33 17-03-2012

Algemene score

8,7
Levering zeer snel en produkt goed verpakt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frankhcd 17-03-2012

Algemene score

8,7
Prima prijs, geen bezorgkosten en snelle bezorging. Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kips73 17-03-2012

Algemene score

9,2
Dinsdag eind van de middag besteld. Woensdag al geleverd. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernd23 16-03-2012

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, vlotte levering, geen op- of aanmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton de Zwart 16-03-2012

Algemene score

9,3
Prima, snel, als altijd.
ook telefonische vragen mogelijk, goed dus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Tiu 16-03-2012

Algemene score

7,0
Niet tevreden over:
-voorraad status website
-after sales

Wel tevreden over:
-levertijd producten wel op voorraad
-Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)

Ik had 2 producten besteld (Canon 550D en Pixma MG350 printer) en ik kreeg maar alleen de 550D geleverd de volgende dag. Via het systeem kreeg ik een mail dat de levertijd van de Pixma printer gewijzigd was en ik moest inloggen. Na ingelogd te hebben kon ik de nieuwe leverdatum niet vinden.

Ik heb direct een mail gestuurd en werd dezelfde dag nog teruggebeld dat door "wateroverlast in Thailand dat de fabrieken van diverse leveranciers onder zijn gelopen en productie dus helaas niet mogelijk is, er wordt met man en macht gewerkt om dit zo snel mogelijk op te lossen.". Dit terwijl andere webshops dit product wel op voorraad hadden.

Ik heb mijn geld teruggevraagd en ik heb een tweede reminder gestuurd en een dag moeten wachten voordat ik van Remco antwoord kreeg dat het geld teruggestort zou worden.

Cameraland heeft niet een up-to-date voorraadsysteem en daardoor ben ik niet zeker ervan dat mijn producten tijdig geleverd worden. Dit is mijn laatste aankoop bij Cameraland en betaal ik liever iets meer bij een webshop die zijn zaken wel op orde heeft.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Annita65 14-03-2012

Algemene score

8,0
Aanvankelijk was een verkeerd product en een niet schoon ogend product geleverd waar een andere prijs (lager)op stond. Er is razendsnel, correct en begripvol gereageerd op de klacht en deze is naar alle tevredenheid opgelost mét terugbetaling van het verschil.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

DVN film en video Zwolle 14-03-2012

Algemene score

7,7
Snelle levering als altijd!
Up to date orderinformatie.
Scherpe prijs, dis zelfs binnen enkele dagen werd aangepast aan de concurrentie. Prima webshop dus!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Robbert Hendriks 13-03-2012

Algemene score

10,0
Meestal ga ik naar de winkel, maar had nu geen tijd.
Ik wist wat ik wilde kopen. Snelle en accurate levering. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia van der Zeeuw 13-03-2012

Algemene score

9,0
Na lang zoeken naar de Nikon D300s kwam ik op cameraland terecht, daar hadden ze hem gelukkig nog. Ik werd prettig geholpen aan de telefoon, en had hem na 3 dagen al in huis. SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Rowold 12-03-2012

Algemene score

8,5
Cameraland was de enige mij bekende zaak die het artikel Photoshop Elements 10 kon leveren. Het ging gemakkelijk en snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wil Sely 12-03-2012

Algemene score

8,8
Er zat een extra accu van de bestelde camera niet in de verpakking.
Na telefonishe melding hiervan is de accu per post keurig nageleverd.
Prima verzorgt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellusionist 10-03-2012

Algemene score

8,5
Website ziet er goed uit en verzorgd. Bestelling en levering was perfect. Binnen 1 dag was het product al in huis. After sales nog geen ervaring mee, product pas 2 dagen in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hesuyoro 10-03-2012

Algemene score

9,3
Maandagavond de bestelling geplaatst en woensdagmiddag het pakketje al in ontvangst kunnen nemen. Het pakketje was er bijna eerder dan het bericht dat het was verzonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gortster 08-03-2012

Algemene score

7,0
product is snel en netjes verpakt afgeleverd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Puller 07-03-2012

Algemene score

8,3
Wit op zwart website lastig lezen op een Ipad. Goed gesorteerd, veel producten op voorraad.
Voor de rest goed en snel de behandeling verwerkt. Ook afhalen ging redelijk snel, goed parkeren, een klant voor me op een druuke zaterdagmiddag.
Vooral doorgaan met deze dienstverlening.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews