Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6523 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1111 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gortster 08-03-2012

Algemene score

7,0
product is snel en netjes verpakt afgeleverd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Puller 07-03-2012

Algemene score

8,3
Wit op zwart website lastig lezen op een Ipad. Goed gesorteerd, veel producten op voorraad.
Voor de rest goed en snel de behandeling verwerkt. Ook afhalen ging redelijk snel, goed parkeren, een klant voor me op een druuke zaterdagmiddag.
Vooral doorgaan met deze dienstverlening.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjan wijnberger 06-03-2012

Algemene score

10,0
Een supersnelle levering en keurig verpakt kwam het
pakketje aan.
Website is zeer duidelijk en goed te bereiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotopatrique 06-03-2012

Algemene score

8,3
Correcte prijs, goede ondersteuning toen de bestelling door mijn toedoen verkeerd dreigde te lopen en razendsnelle levering. Wat wil een mens nog meer?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

w.janssen-hammer 02-03-2012

Algemene score

8,5
Vriendelijk en behulpzaam personeel en ze doen wat ze beloven.
Goede voorlichting en ruime keus in de produkten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim Walda 02-03-2012

Algemene score

9,5
Razendsnel , goede vooraadstatus informatie. Goede en gemakkelijke uitcheck. Constant inzicht in de status van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal_W 02-03-2012

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website en een snelle afhandeling!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoopvtG 29-02-2012

Algemene score

9,3
Mijn telefonische vragen, de Tokina betrof een occassion, werden vriendelijk en uitgebreid beantwoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Adema 28-02-2012

Algemene score

9,2
Ik kreeg de camera twee dagen eerder dan verwacht (want weekend). Helaas een mechanisch mankement aan de body (het was een vitrine-exemplaar, dat wist ik). Omruilen werd goed en vriendelijk afgehandeld. Ik ben zelf part-time werkzaam in een gewone annexwebwinkel, die van Naturalis en weet hoe belangrijk het is om dit soort problemen adekwaat af te handelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wisselplaat 27-02-2012

Algemene score

9,0
Bestellen gaat simpel en snel. Door gedoe met mijn computer had ik per ongeluk twee keer betaald, maar dit werd snel en efficiënt gecorrigeerd, waarvoor dank!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjonnie2 27-02-2012

Algemene score

8,3
Vind dat alles op de site overzichtelijk is, en dat de bestelling supoersnhel en correct bij mij thuis is afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HoFa 25-02-2012

Algemene score

7,7
Website is goed bereikbaar, overzichtelijk en compleet. De navigatie is gemakkelijk en ook het bestel- en betaalproces is gewoon goed.
De site is niet bijzonder t.o.v. andere fotowebshops maar wel overzichtelijk.
Het afleverproces verliep vlot en voorspoedig mede doordat er gebruik werd gemaakt van het track en trace van TNT.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

M. Hazeleger 25-02-2012

Algemene score

8,0
Prima geregeld, nergens op voorraad bij cameraland wel, eerst even gebeld om te checken, toen besteld volgende dag in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Monitorcalibrator 24-02-2012

Algemene score

8,5
Duidelijke website, snelle verzending.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Eppie47 24-02-2012

Algemene score

8,2
Vlotte levering en prima product.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Verkeerde kleur 21-02-2012

Algemene score

8,5
Product op zich is prima. Echter we hadden een zilveren uitvoering besteld en een witte ontvangen. De zilveren was niet meer op voorraad. Was geen probleem om de witte te houden. Ook de factuur (waar zilver op stond) was geen probleem voor evt After Sales klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

geen beer 21-02-2012

Algemene score

9,0
Duidelijke site en zeer snelle levering zonder kosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patme28 21-02-2012

Algemene score

8,3
Hallo ik heb op de site Cameraland aangegeven op de hoogte te willen blijven wanneer deze lens weer op voorraad zou zijn want hij was uitverkocht.
Ik heb na 2 weken een mail gekregen dat ze er weer waren en er meteen een besteld deze was dan ook binnen 2 Dagen geleverd.

Ik ben dus zeer tevreden en de lens bevalt super een echte aanrader als aanvulling op de standaard lens.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JeroenGI 20-02-2012

Algemene score

9,5
Netjes bereikbaar voor vragen en snelle levering met goede communicatie over de status van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry43 19-02-2012

Algemene score

9,7
Na goed telefonisch contact bestelling geplaatst. Bestelling was goed verpakt de volgende dag in huis. prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein Knip 18-02-2012

Algemene score

7,0
Snelle en prima levering. Website vind ik donker en onoverzichtelijk. in vergelijking met andere fotografenwebsites vind ik het niet fijn winkelen.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

N.van lierop 18-02-2012

Algemene score

9,0
goede en snelle servies na telefonische contact.
hebben wij de camera snel ontvangen.
we hebben tot opheden nog geen vragen.
maar die zullen nog wel komen.
als wij ergens niet uit komen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Hoogenboom 74 18-02-2012

Algemene score

8,5
Shop gevonden via tweakers.nl was het goedkoopste

Product was in voorraad, kwamen geen extra verzendkosten bij. Besteld en met ideaal afgerekend. Daarna netjes mailtjes gehad. Eerste over bestellingen, toen betaling en vervolgens verzendstatus. Allemaal prima en snel binnen 1 à 2 dagen.

Zeer tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

B.V. 17-02-2012

Algemene score

8,5
Had er één besteld met ongebruikelijke schroef en werd gebeld of ik dat wel zeker wist en hiermee werd ik behoed voor aanschaf van het verkeerde product.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr Brenters 17-02-2012

Algemene score

8,0
Alles is goed gegaan,alleen ik heb een minpuntje,dat is dat het product een batterypack is en ik met mijn gedachte,dat er batterijen bij waren,doch niets is minder waar.Het staat er nl niet in dat ze er wel of niet bij zitten.Verder niets dan lof.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JohanWS-67 17-02-2012

Algemene score

9,8
Snelle levering, heldere site, bij nabellen binnen 3 seconden contact en prettig te woord gestaan. Kortom, voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Borf Timsius 17-02-2012

Algemene score

9,0
Perfecte levering en organisatie vooraf, om dat mogelijk te maken, temeer daar het een artikel betreft dat door velen werd/wordt aangeboden maar niet meer leverbaar blijkt te zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hans van Ooijen 17-02-2012

Algemene score

8,0
Goede service en snelle afhandeling

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

egbertjan1953 16-02-2012

Algemene score

8,0
heel tevreden over de snelle levering,
zal in de toekomst zeker gebruik maken van jullie site
om een vergelijk te maken of om iets te bestellen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

MNeefjes 15-02-2012

Algemene score

9,3
De website is helder en overzichtelijk. Ik heb Cameraland gebeld omdat ik twijfelde tussen een paar zaken. Na dat advies heb ik de bestelling geplaatst. De volgende dag werd het al door de post aangeboden.
Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik de Boer 15-02-2012

Algemene score

9,0
Prima service alleen net iets teveel aandrang op bijproducten zoals filters sd-kaart, maar heb wel aan die aandrang toegeven dus alleen verwijt aan mijzelf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m Spruijt 14-02-2012

Algemene score

8,0
gebeld afspraak gemaakt en snel binnen goede website en duidelijk e mails wat er gebeurt top dus!!
en een redelijke prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Peter-1963 14-02-2012

Algemene score

9,0
binnen 24 uur in huis. Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keja999 13-02-2012

Algemene score

10,0
Prima website, snelle levering zonder verzendkosten, goede prijs en goede informatie via mail over status bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam Jos 13-02-2012

Algemene score

9,5
Goed advies en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Arnoldus 12-02-2012

Algemene score

8,7
Er was enige onduidelijkheid over de adresgegevens, dezelfde dag ben ik nog gebeld om dit te corrigeren. Prima hoor!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Keysersoza 11-02-2012

Algemene score

8,5
Goede overzichtelijke internet website met duidelijke prijzen. Product snel en in goede orde ontvangen. Dus goede prijs, snelle levering en een goed product. Prima zaken doen met Cameraland.nl

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen van Noordwijk 10-02-2012

Algemene score

8,7
Alles vlot en prima verlopen. Twee kantekeningen:
- op website stond niet aangegeven dat er geen externe lader bij de camera werd geleverd of dat die mogelijkheid bestond. Omdat in alle reviews melding werd gemaakt van externe acculader werd nu imlpiciet bij mij de indruk gewekt dat externe lader zou worden meegeleverd.

- De bestelde extra accu zat in verpakking die geopend was. Te weinig reden voor veel 'fuzz' met retourzendingen, en gezien de overige positieve ervaring geen reden voor groot wantrouwen, maar wel slordig. Ook omdat er geen verklarend briefje bij zat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjaak Hooiveld 07-02-2012

Algemene score

7,2
Levering heeft lang geduurd, maar daar kon Cameraland ook niets aan doen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Fotografist 06-02-2012

Algemene score

8,5
Sneller dan verwacht bezorgd.
Product was bijzonder goed verzorgd. Beter dan verwacht. Complimenten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michiel1972 06-02-2012

Algemene score

6,3
Bewust voor een ander afleveradres gekozen maar in de partijk is het factuuradres toch aangehouden als aflevradres. Jammer.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Digi-Dilia 06-02-2012

Algemene score

8,8
Bestelling en levering:
De bestelling werd wel direct verzonden, maar ik kreeg geen track-trace code toegestuurd. Dit ging niet automatisch met de barcode van het pakket. Ik moest 2 keer naar de winkel bellen voordat ik die kreeg. Daarna kon ik pas op de website van postnl kijken of mijn pakket onderweg was en hoe laat het bezorgd zou worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

beertje1995 05-02-2012

Algemene score

8,7
Prima geregeld wat levering betreft.Alleen stond er geen uitgebreide info over het onderwaterhuis op de website en geen foto.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nikkor50mmf18gafs 05-02-2012

Algemene score

7,0
Pas na 3.5 week werd mijn product geleverd. Dat kwam denk ik door het feit dat de fabrikant van mijn product last had van het noodweer in Thailand eind vorig jaar. Maar toen het bericht kwam dat de lens onderweg was, was hij wel binnen een dag geleverd. Dat was erg goed!

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

J. Mastemaker 05-02-2012

Algemene score

10,0
Goede informatie, perfect contact en snelle levering. Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leen1943 05-02-2012

Algemene score

6,2
Helaas stuurde men mij het verkeerde product op maar na contact met de klantensevice is dit opgelost.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht
Goed

Reageer

hr.f.van westerhout 05-02-2012

Algemene score

8,2
Direct informatie staat van besteling betaling.verzending.inhoud boek in overeenstelling met wat men vermeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

PeterQQ 05-02-2012

Algemene score

8,7
Diverse bestellingen altijd keurig volgens afspraak geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Th van Bolderen 04-02-2012

Algemene score

7,5
snelle en goede service en de prijs is ok.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

fnfotografie 04-02-2012

Algemene score

8,5
Prima service. Telefonisch werd nog even doorgegeven wanneer de bestelling geleverd zou worden. Fijne winkel met betrokken vakmensen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews