Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6236 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 972 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Th.H.1955 13-01-2012

Algemene score

9,0
besteld artikel uit voorraad direct uitgeleverd verder geen op of aanmerkingen prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elsje1956 13-01-2012

Algemene score

10,0
Vlotte snelle afhandeling. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

garfield99 13-01-2012

Algemene score

8,7
Bestelling volgens afspraak , levering dag erna deze was eerder dan E-mail voor de controle op de levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Warner Groeneveld 13-01-2012

Algemene score

9,2
Prima service, na telefonisch overleg, spullen via site besteld en een dag later in huis. F-adapter was niet leverbaar, maar na 2 dagen ook geleverd.
Kortom prima bedrijf om zaken mee te doen. Vriendelijke mensen aan de telefoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J v. d. Schuur 10-01-2012

Algemene score

9,0
Vriendelijke behandeld, foutieve levering word snel opgelost, niets dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E KArelse 10-01-2012

Algemene score

4,0
Artikel op voorraad, voor 17:00 uur besteld en betaald. Nu 4 dagen later nog niks geleverd ook geen bericht waarom niet de volgend adga is geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Slecht
EKarelse 11-01-2012

Reactie te primair, inmiddels heeft Cameraland dit per direct opgelost en is mijn bestelling opgestuurd,
Als het goed is, is deze binnen 1 a 2 dagen binnen.

Ben zeer tevreden over de manier waarop Camerland dit
heeft opgelost.

Reageer

nFoto 10-01-2012

Algemene score

8,0
Er stond geen juiste afbeelding bij het product, dit was teleurstellend omdat het product alleen in 1 stand past op de flitser. Er zijn andere kapjes waarbij het in iedere stand past.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kees van Goor 10-01-2012

Algemene score

9,3
Uitstekende camera. Zeer gemakkelijk in het gebruik. De kwaliteit van beeld is uitstekend. Voldoende geheugen, zeker met extra SD kaart. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

123maike 09-01-2012

Algemene score

8,7
Heel snelle service, goede prijs!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Broek999 09-01-2012

Algemene score

6,3
Via google product snel gevonden, site zelf lukte niet goed.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

kipje01 09-01-2012

Algemene score

9,0
Eind 2010 al eens een lens besteld en evenals toen was ook deze levering supersnel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Blok 08-01-2012

Algemene score

9,5
Uitgebreide uitleg op de website over alle aspecten van verrekijkers en gedetailleerde informatie over de diverse modellen.
Bestelling via website duidelijk en soepel, en product de volgende dag bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimmo 08-01-2012

Algemene score

8,5
Good customer service via email and over phone on order being partly delayed due to lack of stock. Good selection of many different brand professional cameras with their accessories required with faire prices.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucien en Kim 08-01-2012

Algemene score

7,2
Orderstatus is beperkt inzichtelijk. De order is een paar weken vastgehouden omdat er iets niet direct leverbaar was. Er stond niet bij welk onderdeel. Een deellevering had in deze wel een uitkomst kunnen zijn.

De pre sales was wel goed en snel. De vraag die we gesteld hadden werd snel beantwoord.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mark1234567890 08-01-2012

Algemene score

7,7
Snelle levering. Vergelijk producten niet altijd even duidelijk. Ook niet alles op voorraad.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jean louis 08-01-2012

Algemene score

9,2
Heb een zeer voordelige aanbieding besteld en zeer snel geleverd gekregen zonder verder gedoe .

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra.. 08-01-2012

Algemene score

8,2
overzichtelijke website makkelijk te bestellen en een snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

onwa49 08-01-2012

Algemene score

8,7
Zeer gunstige prijs, eenvoudige bestelling, zeer snelle aflevering. Alles werkt naar behoren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

SanderGoPro 07-01-2012

Algemene score

9,0
Scherpe prijs en snelle afhandeling. Het pakket in de middag besteld, volgende dag geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

roos5768 07-01-2012

Algemene score

8,3
De lengte van de verlengkabel zal best 2,0 meter zijn.
Maar omdat het een krulsnoer is is de werk ruimte maar 30 cm, dit valt erg tegen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank van O 06-01-2012

Algemene score

9,3
Behalve de scherpste prijs ook nog een supersnelle kosteloze toezending. Helaas was het zonnekapje niet op voorraad, maar ik vertrouw erop dat die binennkort wordt nagezonden. Ben dik tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene_13 06-01-2012

Algemene score

8,2
Bij Cameraland een zilveren flitsparaplu gekocht. Snel besteld en na een paar dagen gratis geleverd.
Helaas was het paraplu'tje stuk (steel was zo geknikt dat ie afbrak). Na bellen hierover werd meteen een nieuwe paraplu opgestuurd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

femkiedv 06-01-2012

Algemene score

8,3
Order is prima afgehandeld. Het enige wat wij misten was (in dit geval bij het zoeken en kopen van een fotocamera) een goed overzicht van de productinfo op een rijtje. En eventueel dat je kunt vergelijken (zeker als je niet precies weet wat je wilt).

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hleja 04-01-2012

Algemene score

8,3
Goed product, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart Aerts 03-01-2012

Algemene score

10,0
Snelle reactie op e-mails met vragen en enorm snelle levering in België!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wisshann 03-01-2012

Algemene score

8,0
Besteld en volgende dag geleverd. Super! Omdoos had m.i. nog wel een paar luchtkussentjes mogen bevatten. Dan had ik een 10 i.p.v. 9 gegeven.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Maayke2012 03-01-2012

Algemene score

5,0
De bestelling duurde lang voordat ik hem in huis had

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende

Reageer

george nic 03-01-2012

Algemene score

9,0
In eerste instantie was deze aanbieding niet op de site te vinden, maar na telefonische navraag (geen in-de-wacht-tijd!!) snel gevonden.
Volgens toezegging levering de volgende dag. Dit ondanks de kerstdrukte.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerssen 03-01-2012

Algemene score

10,0
Ondanks"oud en nieuw"een snelle afhandeling en levering dus inderdaad, voor 17.00u besteld de volgende dag(oudjaarsdag) geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.A.Zuiderent 03-01-2012

Algemene score

9,0
Goed en zeer snel afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bas van middelaar 03-01-2012

Algemene score

10,0
Vrijdag 30 december besteld en zaterdag ochtend geleverd. Objectief zat netjes verpakt in een kartonnen doos met daarom heen karton opvulling tegen het stoten.
Het objectief heb ik nog niet echt uitgebreid kunnen testen met mijn 60D i.v.m. Het slechte weer maar de paar plaatjes die ik er mee gemaakt heb zien er goed uit.
Cameraland.nl is een echte aanrader, bijna alles op voorraad, snel leverbaar en ook bijna altijd één van de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan1234831112 02-01-2012

Algemene score

8,2
Duidelijke site waarop je snel kunt bestellen. Tijdens bestellen nog even telfonisch vragen gesteld en duidelijk antwoord gekregen. Voor het bestellen heb ik nog enkele vragen per mail gesteld. Hierop werd vaak al dezelfde dag gereageerd.
Bij levering bleek dat er iets ontbrak. Ik heb gelijk gebeld en er werd meteen serieus op ingegaan. Ik werd direct doorverbonden met de persoon die de bestelling had afgehandeld. Hij melde meteen zelf dat hij een fout had gemaakt en ik kreeg dezelfde dag de ontbrekend spullen opgestuurd. Goede after sales dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Daantje0911 02-01-2012

Algemene score

8,7
Duidelijke website en snelle levering!
Heel tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katharina Noord 02-01-2012

Algemene score

10,0
De webshop is overzichtelijk en goed bereikbaar en een snellere levering kan niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

driver319 01-01-2012

Algemene score

9,0
Wederom prima service, heb deze flitser via de site besteld en levering volgde na 2 dagen. Perfect !

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

vd Velden 01-01-2012

Algemene score

8,5
Goede snelle levering en de beste prijs voor deze camera.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Drrrrkkk 01-01-2012

Algemene score

7,8
After sales is bij mij niet van toepassing: ik heb het artikel in de online webshop gekocht, er is verder geen correspondentie geweest.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Eeflien2 31-12-2011

Algemene score

8,0
Via mail een aantal keren contact gehad. Mail werd snel beantwoord en voorzien een goed advies.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

17Ruud 31-12-2011

Algemene score

9,0
Het artikel werd 1 dag later geleverd dan gedacht. Waarschijnlijk door de drukte bij de pakketdienst. Voor de rest dik te vreden...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phamnumen 31-12-2011

Algemene score

8,0
Prima shop, snelle levering. Wel irritant is dat je winkelmandje weer heel snel leeg gemaakt wordt als je even wacht met bestellen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

D. de Winter 28-12-2011

Algemene score

8,0
Cameraland levert snel en correct

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Annelies76 27-12-2011

Algemene score

8,3
Bij de meeste hardcases van Hama was geen beschrijving, dus geen informatie over maten.
Ik had een bepaald type besteld, en werd later gebeld dat deze per ongeluk dubbel verkocht was. Er werd gevraagd voor welke camera deze bedoeld was en werd binnen 5 minuten gebeld dat ze zo'n camera in een ander type hadden gepast en dat ik die daarvoor in de plaats kon nemen. Kortom: prima service
De aflevering was ook perfect.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.P. Kasdorp 27-12-2011

Algemene score

7,5
Twee dozen Canon SG-201 10x15 besteld. Een doos Canon SG-201 10x15 en een doos Canon PR-201 10x15 gekregen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

GrieBus 27-12-2011

Algemene score

6,5
"Op werkdagen voor 17.00 uur met iDeal besteld?" Volgende werkdag in huis*! Helaas duurde het langer. Gelukkig kreeg ik de puffer nog net de dag voor Kerst binnen!

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

T O 27-12-2011

Algemene score

8,7
heel snel en prima verzending!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bestaatdezenaamal 27-12-2011

Algemene score

9,0
een puntje: bij de bevestigingsmail werd vermeld dat ik een code van de post zou ontvangen wanneer de bestelling verstuurd was. dit is echter niet gebeurd. dus ontvangen zonder code, wellicht omdat het middels briefpost is verstuurd. maar dat weet je pas als het in de bus ligt. snelle levering overigens waarvoor dank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aukekoornstra 26-12-2011

Algemene score

9,3
Via een review kwam ik bij Cameraland terecht, waar ik nog nooit van had gehoord. De beschrijving was helder, en de manier van bestellen kwam overeen met eerdere gevallen. De e-mail met mijn nieuwe wachtwoord kwam meteen binnen, zodat de koop binnen tien minuten (van de eerste link tot en met de betaling met iDeal) afgewikkeld kon worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iraj sadeghi 26-12-2011

Algemene score

9,0
Vrindelijke site in gebruik,met uitgebreide assortiment en mooie lage prijs en snele levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JG Blok 25-12-2011

Algemene score

9,3
Duidelijke site, bestellen van artikel eenvoudig, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotostudio Fotastique 25-12-2011

Algemene score

7,3
Camerland is een betrouwbare leverancier. Een groot assortiment op voorraad en in de winkel deskundige ondersteuning. Prettig is dat er tijd voor je wordt gemaakt. Het kan nog zo druk in de winkel, maar of je nu voor iets groots komt als een professionele camera of studiouitrusting of voor iets kleins als een filtertje. Er wordt tijd voor je gemaakt en aandacht aan je geschonken. In een enkel geval kan de vriendelijkheid wel een oppepper gebruiken. Zeer deskundig maar niet altijd even 'vrolijk'

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews