Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6521 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1116 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sabrina en Michel 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Omdat erg deskundig personeel aanwezig is

Service
Nemen de tijd voor je

Assortiment
Het assortiment is zowel breed als diep

Aanbeveling
Vooral door de bovenstaande aspecten.
Je voelt je heel snel op je gemak.

Extra toelichting
Nette winkel en deskundig personeel, geen moeilijke taal maar gewoon begrijpbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

langevliet fotografie 05-09-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eenvoudig te bestellen en handig op elke pagina contact info

Service
bij vragen over je bestelling duidelijk antwoord en flexibel

Assortiment
veel in voorraad! en gemiddeld meer keuze dan in een standaard foto winkel.

Aanbeveling
Fijne winkel met goede kennis in huis.

Extra toelichting
Kundig personeel en een gedegen advies en een duidelijke website met een goed filter systeem.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

sandra cammeraat 05-09-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet altijd een duidelijk overzicht van de voorraden. Maar ook specifieke wensen, vragen worden online als in de winkel prima behandeld

Service
De aftersales is buitengewoon. Van uitleg over je nieuwe camera en toebehoren tot hrt even voordoen hoe je je camera reinigt,
Zelfs ruim een jaar na dato van aanschaf van een filter werd bij een defect zonder het bonnetje te vragen een vervangende verstrekt

Assortiment
Ik als amateurfotograaf kan voor alles terrecht bij cameraland. Zowel online als in de winkel zelf.

Aanbeveling
Zonder meer een tevreden klant. Personeel geeft duidelijk aan wat wijsheid is en wat niet bij je aanschaf. Geen commerciele verkoop priet praat, maar goed persoonlijk advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrls15 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goede service bij inruilem van occasion lens

Assortiment
Genoeg keus.

Aanbeveling
Personeel wat verstand van zaken heeft. Dat wil je toch als je een camera koopt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

WebChar 05-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Redelijk makkelijk maar soms zijn producten wat moeilijker te vinden en daarom een 7 en niet hoger

Service
Gewoon goed. Meer valt er niet over te zeggen. Valt ook betrouwbaar aan en er is een winkel waar ik wel eens binnen loop. Geeft goed gevoel

Assortiment
Ruim aanbod. Ook de niet zo gangbare artikelen zoals studio- doek en lampen prima te koop

Aanbeveling
Gewoon.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Dick en Mira Hoogenboom 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Verschillende malen zijn wij met kleine en grote problemen terug gekomen en zonder wanklank werden onze problemen verholpen.

Assortiment
Soms is het te uitgebreid in de nu nog kleine winkel, maar dat wordt straks allemaal beter in het nieuwe onderkomen.

Aanbeveling
Op grond van onze ervaringen bevelen wij Cameraland van harte aan. Zowel voor amateur als prof is het een topzaak.

Extra toelichting
Wat moet ik aan bovenstaande nog toevoegen???

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lltrouser 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk, en eenvoudige menustructuur

Service
In de winkel goede en duidelijke service. Mogelijkheden worden goed afgewogen.

Assortiment
Ik heb zelden een winkel meegemaakt met zulk uitvoerig assortiment

Aanbeveling
Voor elke fotoliefhebber wat wils

Extra toelichting
Ik volg cameraland al even via facebook en de website. Ik kijk gewoon niet meer op andere sites. Zo uitvoerig. Leuke acties en aanbiedingen. Prima dus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Skein janternas 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bij cameraland hebben ze bijna al de spullen die je nodig zou kunnen hebben, het is dus erg gemakkelijk dat je op 1 winkel altijd terecht kan.

Service
Prima service, nog nooit problemen gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Moving Pictures 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is wat uit de buurt maar via internet toch heel dichtbij.

Service
Mensen met kennis die de tijd voor je nemen, ook als het druk is.

Assortiment
Nog nooit een nee tegengekomen.

Aanbeveling
Ieder is vrij in z'n keuze maar dit zijn de kenners in deze omgeving!

Extra toelichting
Prima zaak waar ze altijd de tijd voor je nemen of je nou een dure lens of een goedkope compact haalt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara Bakker 05-09-2013 In de winkel gekocht
Almaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Cameraland.nl is een duidelijke gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site.
Opvallend zijn de gekozen kleuren welke rustig zijn aan de ogen waardoor rondkijken op de site prettig is. De gekozen kleuren/kleurstelling zullen ook een groot publiek aanspreken en zijn zeer herkenbaar.Het gekozen lettertype leest vlot en de bediening van de buttons op de site is ook duidelijk, de site is snel van laden.

Service
Vragen worden vlot beantwoord voor iemand iets aankoopt en twijfels of vragen heeft en achteraf kan men ook goed terecht wanneer iets niet lukt of men iets niet snapt. service reikt verder dan een opdringerig aankoop advies. zelfs met een vraag over een niet via Cameraland.nl aangekocht product kun je terecht is ons opgevallen. advies en informatie komen van kundige en deskundige mensen waar je iets van aan kunt nemen.

Assortiment
De keuze is reuze zullen we maar zeggen, maar niet zo verschrikkelijk divers dat er geen keuze meer valt te maken. Voor ieder wel wat wils,van hobbymatig fotograaf tot geoefende of zelfs professionele plaatjesschieter. In vele prijscategorieën, met de juiste prijs/kwaliteit verhouding.In vergelijking met vergelijkbare zaken zeker niet de duurste partij.

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aanbevelen,Reeds meerdere keren gedaan ook. De naam blijft ook lekker hangen en dat is een voordeel, maar de service blijft nog langer hangen en dat is zeer prettig, je durft de site ook aan te bevelen, je zult er niet mee voor schut gaan.

Extra toelichting
Wanneer je wat wilt hebben of gebied van camera, beeld en of geluid is Cameraland.nl een zeer goede optie om eens te bekijken. Zeer duidelijke omschrijvingen van de producten maakt dat het juiste product vinden geen onmogelijke opgave is, wanneer je je eigen wensen kent kun je vlot en naar eigen portemonnee shoppen. het bedieningsgemak en de snelheid van het laden van de diverse pagina's maken winkelen en lezen op deze site ook prettig. Producten worden zeer snel geleverd en regelmatig zijn er zeer aantrekkelijke acties.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

abcymthia 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
duidelijke tabs om mee te zoeken.
wel veel text, maar soms is dat handig

Assortiment
echt veel te vinden, zelfs 2e hands

Aanbeveling
heb ik al gedaan.

Extra toelichting
dit is mijn *snoep site* evenals de facebook pagina. hier kijk ik naar camera's die ik zou willen zodra ik geld heb en hier check it het kunnen van cameras die vrienden hebben gekocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Pauline Aalfs 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles is goed te vinden

Service
Vooral de beurs was geweldig

Assortiment
Zeer compleet

Aanbeveling
Doe ik al

Extra toelichting
Prima shop

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Antoon Leurs 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede navigatiestructuur, eenvoudig en duidelijk

Service
Snelle levering, goed verpakt verzonden. Duidelijke communicatie over status.

Assortiment
Tot nu heb ik alles kunnen vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Zeker. Nog nooit teleurgesteld

Extra toelichting
Cameraland.nl is duidelijk, geeft goede waardevolle informatie, heeft een compleet assortiment en levert snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seebe 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed overzicht, gemakkelijk te "bedienen"

Service
Vraag en antwoord volgen snel op elkaar. Bij problemen worden oplossingen gezocht en gevonden.

Assortiment
Ontzettend uitgebreid

Aanbeveling
Ben ontzettend tevreden vandaar

Extra toelichting
Fijne winkel, goede service, prijs kwaliteit is super, geen slechte ervaringen tot nu toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pjotr63 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk menu in hoofdgroepen, daarbinnen de mogelijkheid te kiezen op merk, prijs

Service
Goede voorlichting en bij een klein defect aan een statief werd gelijk een geheel nieuwe meegegeven.

Assortiment
Veel is op voorraad en anders wordt er direct besteld.

Aanbeveling
Zonder meer één van de beste fotozaken van Nederland.

Extra toelichting
Al met al een bijzonder prettige site en winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berthermans 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het plaatsen van de bestelling was door de eenvoudige opzet van de site makkelijk

Service
Als klant van de webshop wordt je goed geïnformeerd over je bestelling en de aflevering

Assortiment
meer dan mijn hartje begeert

Aanbeveling
betrouwbaar, snel, duidelijk,
klantgericht

Extra toelichting
Het plaatsen van de bestelling was door de eenvoudige opzet van de site makkelijk. Als klant van de webshop wordt je goed geïnformeerd over je bestelling en de aflevering In trefwoorden: betrouwbaar, snel, duidelijk, klantgericht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pinksoup 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk aangegeven artikelen, die in een nieuw venster gelezen kunnen worden; veel praktische adviezen.

Service
Geen persoonlijke ervaring mee.

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment in alle prijsklassen.

Aanbeveling
De site komt regelmatig ter sprake in een forum waarvan ik lid ben, met veel amateur(natuur)fotografen.

Extra toelichting
Aantrekkelijke site, met veel praktische adviezen, veel aanbiedingen van workshops en themadagen (al kan ik daar geen gebruik van maken, omdat ik in het buitenland woon). Ook de regelmatige fotowedstrijden zijn leuk, al vind ik het heel jammer dat die via facebook lopen (met als neveneffect dat vooral het aantal 'vrienden' bepaalt wie er in aanmerking komen voor een prijs).

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

h59 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk toch?

Service
uitstekend, maar niet gaan achteroverleunen.

Assortiment
genoeg keuze, concurerend en een van de goedkoopste.(ik koop online)

Aanbeveling
heb ik al gedaan

Extra toelichting
gewoon zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marjan wijnberger 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je wordt heel goed geholpen en bij aankoop van een objectief o.i.d. kan je die uitgebreid proberen.

Service
zie eerste vraag. Onlangs een nieuwe draagriem gekocht en deze werd aan de camera bevestigd en de oude is verwijderd. Zonder vragen, gewoon service.

Assortiment
Her assortiment is geweldig en er is ook kennis van zaken bij tekst en uitleg.

Aanbeveling
Gewoon een prettige winkel. Jammer dat ik zo ver weg woon, maar via de site word ik ook altijd geholpen.

Extra toelichting
Een fijne winkel, misschien een optie om een filiaal in Zeeland te openen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin_Dekker 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles op de site is goed gerubriceerd en het maakt niet uit en de winkel is voor mij dicht genoeg bij om naar toe te gaan igv problemen.

Service
Goed advies gekregen. Kwam eigenlijk voor een andere camera als waar ik de winkel mee uit liep en ben daar achteraf heel blij mee.

Assortiment
Ze combineren soms artikelen tot kits waar ze dan een actie mee houden. Dat geeft meer vrijheid dan alleen de kits die van de leverancier uit geleverd worden.

Aanbeveling
Prima winkel om in mijn omgeving de internetsite met bezoek van een echte winkel te kunnen combineren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Loerakker 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker thuis uitkiezen waar je naar zoekt. In de winkel kun je dat eventueel nog uitbreiden. Geen zeurende verkopers die na iedere 5 minuten vragen of je al een keuze hebt kunnen maken! (vind ik persoonlijk erg irritant)

Service
Je bent niet zomaar een klant die "effe" tussendoor geholpen dient te worden! Men neemt de tijd voor je en geven raad en advies als je het even niet meer weet. Heel belangrijk als je (nog) geen professioneel fotograaf bent) Men laat je in je waarde.

Assortiment
Een kijkje in de winkel/website is al genoeg motivatie denk ik...

Aanbeveling
Aardige mensen. Weten heel veel af van de spullen die zij verkopen. Dus kunnen je met raad en daad bijstaan en evt. corrigeren. Ook als je alleen maar wat info wilt hebben, neemt men de tijd voor je!

Extra toelichting
Zie motivaties hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elske Verhagen 05-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
Via facebook kan ik prima volgen wat de nieuwtjes zijn, dat vind ik fijn om te weten

Service
Nog geen ervaring mee

Assortiment
Zeer uitgebreid en het nieuwste van het nieuwste!

Extra toelichting
Zowel de aanbiedingen als de plaatjes , fijn om te volgen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

co nl 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het is overzichtelijk, de site werkt snel, je plaatst t in je mandje en voor je t weet heb je t in huis, zonder dat je er de deur voor uit hoeft

Service
er wordt ook hulp geboden buiten de garantietermijn en je kan altijd bellen.

Assortiment
echt heeeeel veel keus, ik kan altijd vinden wat ik zoek.

Aanbeveling
als iemand mijn advies vraagt zou ik hem zeker aanbevelen. heb hem al eens aan mijn zwager aanbevolen, die ook geslaagd is.

Extra toelichting
een 9 omdat ik t een fijne winkel vind, waar ik graag kom , maar een 9 omdat, hoe tevreden ik ook ben, ik vind dat het altijd nog wel ietsiepietsie beter kan, dat moet het streven zijn om goed te blijven scoren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.R. Lens 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Amanda37 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hele makkelijke en duidelijk indeling zodat je snel vindt waar je naar op zoek bent

Assortiment
Er zijn gigantisch veel producten aanwezig.

Extra toelichting
Super winkel met goede service en een uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koen scherer 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
grote voorraad, redelijk geprijsd, alleen soms wat verwarring over informatie die via de mail soms plaatsvindt

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anne Pfaff 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Aanklikken en je bestelling is onderweg naar je toe

Service
Spullen optijd binnen!

Assortiment
Uitgebreid!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Servicje 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op je gemak alles bekijken in de webshop en ook in de winkel. Plus in de winkel ook nog duidelijke uitleg krijgen bij vragen.

Service
Iedereen doet er zijn uiterste best voor je.

Assortiment
Zeer compleet en uitgebreid.

Aanbeveling
Ik kan iedereen deze winkel aanraden op basis van hun kennis om het ook aan een beginner duidelijk te maken waar bepaalde producten voor zijn.

Extra toelichting
Gewoon een heel uitgebreid assortiment, goede service en ze weten waar ze het over hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

1234michel 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer snelle verzending en goed mailcontact

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Camerafanaat 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekfunctie, filters zodat je direct de selectie krijgt die voor jou van belang is. Zo moet het.

Service
Topzaak. Niet alleen via web, maar als je zo gelukkig bent als ik en je woont in de buurt, dan heb je "best of both worlds". Een superwebshop én de beste camerawinkel van Nederland.

Assortiment
Ik ben nog nooit onverrichterzake bij Cameraland vandaan gegaan. On- én offline.

Aanbeveling
Wat kan ik verder zeggen... Het is gewoon een superzaak. Vakbekwaam personeel, geen scholiertje op zaterdag dat geen idee heeft maar kénnis. En ze nemen de tijd voor je. Ook zeker niet onbelangrijk.

Extra toelichting
Cameraland wordt gerund door mensen met passie voor fotografie. Geen dozenschuivers, maar mensen die je helpen de juiste keuze te maken. Kom jij voor product A en denken zij dat product B beter bij je past, dan wordt dat besproken zonder opdringerig te zijn. Super.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ank 46 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De mensen die daar werken kunnen echt goed adviseren en hebben heel veel verstand van de artikelen.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Goed advies, prettig geholpen.

Extra toelichting
Erg fijn dat de mensen bij Cameraland zoveel kennis van zaken hebben en de tijd voor je nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. van de Geer 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zowel via de website als in de winkel kom je altijd bij het product uit wat je zoekt

Service
Altijd klantvriendelijk en meedenkend, kennis van zaken

Assortiment
ik heb nog nooit misgegrepen

Aanbeveling
Ik koop bijna al mijn spullen bij cameraland en dat weten mensen in mijn omgeving, ik geef dat ook altijd door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michkos 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FransC1975 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op loop afstand van mijn huis brede collectie en veel rand apparatuur en onderdelen

Service
Goede kennis en zeer klant gericht

Assortiment
Goed breed in alle klasses iets te vinden

Aanbeveling
Een must om eens gekeken te hebben als foto liefhebber

Extra toelichting
Zoals reeds hierboven beschreven, een winkel met goede service en een klantgericht team

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Cramer 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is gewoon erg gebruiksvriendelijk.
Je vindt snel zonder poespas wat je zoekt.

Service
Diverse keren contact gehad en altijd een goed service ervaren.

Assortiment
Ruime keuze ne voorraad tegen een prima prijs.

Aanbeveling
Al mijn argumenten zeggen eigenlijk al genoeg.
Gewoon een uitstekende site voor de foto liefhebber.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerardus62 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martie3 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed geranschikt onder categorien en producten zijn goed te vinden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

megan1970 05-09-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zo vanuit je huis bestellen is een stuk makkelijker en je kunt je inlezen.

Service
netjes optijd geleverd.

Assortiment
genoeg.

Aanbeveling
prima levering en site is overzichtelijk.

Extra toelichting
overzichtelijk en nette levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Renata Jansen - fotografie 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel categorieën, zeer uitgebreid assortiment en snelle reactie op aanvullende vragrn

Service
Indien de voorraad toch onvoldoende is wordt je direct geïnformeerd. Via mail en/of telefonisch. Snelle bezorging. Altijd bereid tot extra info. Veel inhoudelijke kennis

Assortiment
Zeer groot. Voor zowel de prof als amateur van alles te verkrijgen

Aanbeveling
Prima passend en reeel advies. Aanrader voor iedereen!

Extra toelichting
Hele fijne website met winkel zodat je ook langs kan voor advies of voelen van producten. Top zaak met zeer kundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helmerderaaf 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk

Service
Ook after sales is goed!

Assortiment
Van tas tot tele voor velen

Aanbeveling
Goede spullen voor een goede prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kakoala 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online alles zien en bestellen

Service
Geen problemen gehad, vriendelijk geholpen

Assortiment
uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Gebruiksgemak, goed assortiment, hulpvaardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meneerlex 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke indeling en zoekfunctie

Service
Prima, behulpzaam en snelle reactie op e-mail

Aanbeveling
Prima webshop met goede retournering indien nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotopouw 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
keuzemenu prima leesbaar

Service
prima

Assortiment
ik koop alleen nikon spullen en die zijn er 8n overvloed

Aanbeveling
combinatie van factoren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

PatrickHaring 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EstherBak 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik zou de zoekfunctie wat uitgebreider maken.

Service
De service in de winkel is top, wordt snel en vakkundig geholpen.
Wegens drukte op zaterdag kan het soms wel eventjes duren voordat je aan de beurt bent maar dan kan je ondertussen lekker rondsnuffelen.

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid en je kunt niet verwachten dat alles op voorraad is.
Op de site kijken of anders van te voren bellen wanneer ze het wel binnen hebben.

Aanbeveling
Ik zou direct Cameraland noemen zodra iemand mijn vraagt omdat ik daar altijd goed geholpen wordt en ze de tijd voor je nemen.

Extra toelichting
Cameraland is voor mij de camerashop om al mijn artikelen aan te schaffen. Ze hebben gemotiveerde mensen en geven zeer goed advies. Ook de lensdagen waarop je terecht kan om de camera schoon te laten maken worden druk bezocht en ik laat hem dan ook regelmatig checken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anita gombault 05-09-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
voorals je niet langs de winkel kan of wil is een website een stuk gemak

Service
goed worden geholpen is wat er gebeurd dus kom je graag terug

Assortiment
veel keus en goede uileg

Aanbeveling
een goede service ,goede spullen en vriendelijke behandeling

Extra toelichting
deze winkel is gewoon in een woord super en zou het ieder aanbevelen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Zralster 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel keuze, en snelle levering, maar net niet genoeg filialen. Ik moet ver rijden als ik het eerst wil testen bijvoorbeeld.

Service
Goeie tips, soms een duidelijke voorkeur voor bepaalde merken over anderen.

Assortiment
Ruime keuze, maar er moet iets meer voor de Videograaf tussen zitten, zoals microphones voor je dslr en mounting rigs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene van der Hulst 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Mocht je toch niet geheel tevreden zijn, word er altijd een oplossing gezocht.

Aanbeveling
Superwinkel! goede snelle levering, goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SJZIJCO 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alle producten staan duidelijk duidelijk per onderdeel op de website.

Duidelijke facebook pagina met superveel leuke weetje, tip's en trucks.

Service
Cameraland, heeft een hele goede service, ze willen je graag helpen, ook op de facebook pagina.

Assortiment
Het assortiment is buitengewoon. Heel veel keuze met voor ieder wat wils. Zowel voor beginners als de professionals. Nieuw en zelfs tweedehands.

Aanbeveling
Het is een duidelijke overzichtelijke winkel en webwinkel.

Extra toelichting
Voor zowel beginners als professional de ideale winkel. Voor tips, trucks en weetjes kun je terecht bij cameraland.nl. Leuke wedstrijden van hoge kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roos Oosterbroek 05-09-2013 In de winkel gekocht
Flevoland
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zelf rondkijken, nummertje trekken en je vraag stellen. Zo kunnen anderen niet voordringen en jij neemt je tijd voor je wensen en vragen.

Service
De medewerkers weten een hoop van de spullen af, dus kun je met al je vragen terecht. Daarnaast geven ze goede tips welke lenzen je onder andere zou kunnen gebruiken voor jouw doeleinden. Zowel voor de beginner als voor de professionele fotograaf is er goede service. Probeer alleen niet een extra mooie deal te maken of iets van de prijs af te krijgen, dat is helaas niet mogelijk.

Assortiment
Cameraland heeft een uitgebreid assortiment. Van camera's, body's en lenzen tot rugtassen en accessoires. Er is veel met elkaar te vergelijken en te testen op locatie.
Wil je een compleet pakket, dan kun je hier voor alles terecht.

Aanbeveling
Het is heerlijk om er rond te neuzen, zowel in de webshop als in de echte winkel. Ga eens naar de fysieke locatie, de koffie is heerlijk.

Extra toelichting
Al met al is cameraland.nl een goede winkel op het gebruik van camera's en accessoires. Ik ben zeer tevreden en zou mijn eventuele volgende aankopen ook daar doen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews