Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1040 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lienloon 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Of je in de winkel of via internet besteld het is heel duidelijk wanneer iets wel of niet voorradig is.

Service
Heb in de winkel mijn wensen uitgelegd en kwam met een camera naar buiten die perfect voor mij was. Zelfs nog goedkoper dan een van de instapmodellen waar ik voor kwam. Meerdere keren mocht ik met een peperduur apparaat naar buiten om te proberen !!! In een later stadium kwam ik voor een macrolens en werd wederom super goed geadviseerd.

Assortiment
Voor mij zijn de winkel en de website net candyland ! Zoveel keuze..........

Aanbeveling
Al meerdere malen gedaan, met ook positieve ervaringen. Ze zijn deskundig, goed bevoorraad en zeer betrouwbaar.

Extra toelichting
Super fijne winkel! Mooie duidelijke site !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DaatjeW 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veilig bestellen !!! vanaf me bankje

Service
Snelle mail reactie en een keurig telefonisch advies.

Assortiment
Kijk en zie zelf!!!

Aanbeveling
Alleen maar zowel als online en in de store perfecte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Bon 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Mooi overzicht van technologie en nieuws

Service
Bij vragen over lens bij mijn camera of software voor nabewerking kreeg ik concrete en neutrale informatie wat mij hielp een juist keuze te maken.

Assortiment
Als Canin liefhebber ben ik misschien bevooroordeeld, maar ook ik kreeg advies van een breed aanbod van merken en types.

Aanbeveling
Ik heb inmiddels mijn eigen positieve ervaring van de afgelopen 2 jaar met een aantal liefhebbers ( vrienden en familie) gedeeld, wat al tot tevreden nieuwe klanten heeft geleid.

Extra toelichting
Ervaren advies, scherpe prijzen en geddelde passie. wat wil je nog meer....!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin Zonneveld 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ideaal, en makkelijk

Service
Foutje in de bezorging, maar werd persoonlijk opgelost door Cameraland, perfect.

Assortiment
Hoeven we niet te motiveren, spreekt voor zich!

Aanbeveling
Als je van foto's houd, en je wilt ze zelf maken, is er maar één keuze, en dat is cameraland. simpel.

Extra toelichting
Gewoon een TOP zaak, met TOP mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.a.lotman 05-09-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
of je nu in de winkel bent of webshop je kunt op je gemak kijken

Service
Ik had lens gekocht die niet scherp stelde Werd in de winkel gelijk om geruild

Assortiment
veel op voorraad en anders word besteld

Aanbeveling
goede service en klant vriendelijk

Extra toelichting
Zie al me motieveringen Is gewoon een goede zaak met niet goed geld terug en goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

corke66666 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website en na betaling direct een mail en een order bevestiging.

Service
Snelle levering en goed ingepakte producten.

Assortiment
Ik kijk veel naar reviews voor dat ik nieuwe foto spullen aanschaf. Daarna snel naar cameraland om de bestelling te doen vanwege de scherpe prijzen

Aanbeveling
Nog nooit problemen met een bestelling gehad. Leden van mijn fotoclub kopen hier ook op mijn advies.

Extra toelichting
Het gemak om vanuit je luie stoel veilig aankopen te doen is mijn voornaamste reden om hier regelmatig bestellingen te doen. Het feit dat er een fysieke winkel is geeft toch een vertrouwd gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Roelofs48 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Veel kennis aanwezig

Service
Advies over verschillende camera's uiterst nuttig

Assortiment
Veel keus , in alle prijsklassen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Helderwit 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uit de luie stoel en op elk moment...

Service
Probleemloos...

Assortiment
Tot nu toe alles kunnen vinden en natuurlijk nieuwe gadgets

Aanbeveling
Duidelijke info en afwikkeling..ook nadien is service oke

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe P. 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je moet de deur niet uit

Service
na twee dagen had ik het artikel al in huis

Assortiment
alles wat een fotograaf moet en kan vinden

Aanbeveling
aan zowat iedereen die iets te maken heeft met fotografie en natuur

Extra toelichting
Redged statief plus balhoofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robls 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed te bereiken en parkeermogelijkheden.

Service
Deskundig behulpzaam personeel, maar wachten vanwege drukte is niet zeldzaam.

Assortiment
Veel in huis.

Aanbeveling
Doe ik ook.

Extra toelichting
Bekende zaak uit het analoge verleden. Vertrouwd is het nog steeds, persoonlijk en attent ook in het digitale tijdperk.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Erik Vlaming 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen en betalen

Service
Bij twijvel werd ik eerst gebeld voor de verzending.
Dat voelde goed!

Assortiment
Heel uitgebreid en goed up to date

Aanbeveling
Tenaanzien van voorgaande punten beveel ik deze winkel zeer aan bij iemand anders

Extra toelichting
Ik ben overall tevreden over Cameraland vandaar de 4 negens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sieka van Gelder 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden per trein en stadsbus

Service
Zocht een statief wilde een mooie blauwe zei de verkoper "u heeft wel smaak maar ik zou die niet nemen want die is heel erg duur" hij beval mij een goedkopere aan liet mij het zien hoe het werkte etc etc en nam er de tijd voor. De statief was in de aanbieding en het bevalt mij heel erg goed.

Assortiment
Te veel om op te noemen

Aanbeveling
ik maak ze allemaal lid van de fb site van jullie en stuur ze met regelmaat erheen of ze daadwerkelijk mijn advies willen opvolgen is aan henzelf.

Extra toelichting
Zocht een statief wilde een mooie blauwe zei de verkoper "u heeft wel smaak maar ik zou die niet nemen want die is heel erg duur" hij beval mij een goedkopere aan liet mij het zien hoe het werkte etc etc en nam er de tijd voor. De statief was in de aanbieding en het bevalt mij heel erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StanvdBerg 05-09-2013

Algemene score

8,7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik-John Koevoets 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke heldere site

Service
Niet moeilijk doen indien iets toch niet bevalt.

Assortiment
Zeer breed. Bijna alles leverbaar.

Aanbeveling
Om eerdere argumenten.

Extra toelichting
Totaal aanbod en service is klantvriendelijk en reden om terug te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benny vink 05-09-2013 In de winkel gekocht
hoofddorp

Algemene score

7,2

Gemak
contnue licht voor video is moeilijk ook staan er producten in die niet meer gelevert kunnen worden

Assortiment
Veel producten

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Remco de Ruiter 05-09-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heerlijk apparaat . Makkelijk en werkt snel

Service
Even naar de overkant , de cameraland winkel en de heren vertellen je precies wat je niet weet .

Assortiment
Mooie tasjes hoesje enz.

Aanbeveling
Super winkel goed en ervaren personeel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

patrique33 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

johanna wever 05-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed bereikbaar telefonisch en via mail bereikbaar.en een duidelijke website

Service
reservering was geen probleem bij tweedehands product.

Extra toelichting
toen onze keus was gevallen op een bepaalde lens konden we deze voor een bepaalde tijd reserveren. dit werd zowel telefonisch als per mail bevestigd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ArnoudL 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede service en professionele mensen.

Service
Uitstekend! Snel antwoord via de e-mail of telefoon

Assortiment
Op website niet zoveel producten als vergelijkbare webwinkels.

Aanbeveling
Service is perfect en dat mag best wat kosten!

Extra toelichting
Goede winkel met verkopers die weten waar ze het over hebben!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Worldtraveller 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
n kind kan de was doen, zelfs ik kon hem makkelijk vinden.

Service
Behulpzaam, geen moeite teveel ook al was het voor info.

Assortiment
Ik keek er van op wat jullie hebben.

Aanbeveling
Heb hem al aan mijn vrienden aanbevolen.

Extra toelichting
Was aangenaam verrast door de snelheid en de behulpzame manier van helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed57B 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
winkel is goed bereikbaar, volop gratis parkeerruimte, overzichtelijke site met ter zake doende info, nuttige nieuwsbrieven

Service
deskundige verkopers, ambitieus maar sterk klantgericht

Assortiment
tja, wat hebben zij niet...
veel professioneel spul, maar ook vaak heel betaalbaar.

Aanbeveling
dat doe ik al regelmatig

Extra toelichting
eigenlijk ga ik niet meer naar een andere winkel; ik voel me daar op mijn gemak, wel is het er soms erg druk, maar ja dat heeft een reden !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mooij 1955 05-09-2013

Algemene score

6,8

Gemak
Veel keus en goede site

Service
Nieuwe camera gekocht a77 sony opgestuurd en nu binnen drie maanden weer opgestuurd kreeg terug met verkeerde software ik vind direct nieuw terug

Assortiment
Vell

Aanbeveling
Service niet juist binnen 4 weken iets kapot direct nieuw niets opsturen

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Salomi 05-09-2013 In de winkel gekocht
Ik heb dit ingevuld, doch zoals mijn beoordeling luidt, heb ik nog nooit iets gekocht bij Cameraland
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Ik heb tot nu toe nog niets gekocht bij Cameraland , doch het assortiment is zeer goed.

Aanbeveling
Gezien de zeer goede reviews

Extra toelichting
Toch zal ik een score van 8 geven.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

asfilm 05-09-2013

Algemene score

7,2

Gemak
geen problemen

Service
prima, geen klachten

Assortiment
redelijk goed in de semi-professionele video apparatuur, ook goed voor de profi

Aanbeveling
Met sommige producten goedkoop en verder prima levering.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tinkerdijk 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Loopt altijd soepel en op zijn minst of beter dan bij andere sites.

Service
Helemaal top. Ik krijg gewoon apparatuur met heel veel waarde mee om te gebruiken als dat van mij ter reparatie is.

Assortiment
iig altijd alles in huis wat ik nodig heb.

Extra toelichting
Misschien ben ik bevooroordeeld maar ik ken za al best lang en ben meer dan tevreden. Heb vertrouwen in ze mocht er bij mij wat misgaan. Kan op ze rekenen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroendeRuijter78 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Parkeergelegenheid letterlijk voor de deur.

Service
Zeer kundige medewerkers, er is altijd een persoon die past bij jou als klant

Assortiment
Bijna alles is altijd op voorraad.

Extra toelichting
Verschillende lensen in bezit gehad, altijd goed geïnformeerd. Aangezien het tweedehands assortiment ook prima is, is er voor de enthousiaste amateurfotograaf ook altijd een lens die bij je past.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

p959 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
als je belt of het er nog is, gaan ze zoeken voor je.

Aanbeveling
goede services

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mennox 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Altijd deskundig en vriendelijk

Service
Staan altijd klaar

Assortiment
Alles wat je maar wenst is er een snoepwinkel voor foto liefhebbers

Aanbeveling
Echte aanrader voor elke fotoliefhebber

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Dijksen 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke informatie!

Service
Altijd behulpzaam

Assortiment
Ruime keus!

Aanbeveling
vanwege bovengenoemde aspecten en de deskundigheid!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

paulstam48 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De vorige (oude website) vond ik zelf fijner om dingen te zoeken. Maar de nieuwe site is ook prima.

Service
Altijd goede service, deskundig en betrouwbaar.

Assortiment
Dat wat ik zocht was vrijwel altijd aanwezig.

Aanbeveling
Een van de beste camera winkels van Nederland.

Extra toelichting
Nier langer dralen, gewoon hier je camera halen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert94 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maudvreeburg 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
In de winkel ben ik goed geholpen en geadviseerd, ik kwam thuis met datgene wat ik graag wilde en waar ik nog steeds erg blij mee ben.

Service
Je vragen en wensen worden serieus genomen en er wordt samen bekeken wat het best bij jou past.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

elninjo 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede rubrieken alles is snel vindbaar

Service
service is net zo goed als in de winkel

Assortiment
goed assortiment en duidelijk aangegeven wat er wel en niet is

Extra toelichting
Goede service en goed advies

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BESUYEN 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Altijd snel, effectief en vakkundig geholpen

Assortiment
Vrijwel altijd alles aanwezig

Aanbeveling
Als je in regio Noord-Holland woont, is er bijna geen betere winkel

Extra toelichting
De beoordeling is tot stand gekomen door prima assistentie van het personeel bij de aanschaf van fotomateriaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor de Wit 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed online aanbod. Door de grote hoeveelheid producten is het soms lastig een juiste keuze te maken. Daarom ben ik uiteindelijk naar de winkel gegaan.

Service
Was op zoek naar een fotorugtas. Na een voorselectie via de website heb ik in de winkel de verschillende modellen gepast. Hier werd alle ruimte voor gegeven. Alle vragen werden uitstekend beantwoord. Ook werden er goede tips voor gebruik gegeven.

Assortiment
Een erg groot assortiment, waardoor je online soms vrij lang moet zoeken. Mogelijk ligt dit ook aan mijn kritische 'blik'bij het maken van keuzes of gebruik ik de zoekfilters niet goed. Prijzen zijn niet altijd concurrerend, maar liggen goed in de markt.

Aanbeveling
Op de website een goed aanbod. Per mail goede en vlotte reactie. In de winkel uitstekende advies en begeleiding bij aankoop.

Extra toelichting
Gewoon een winkel die weet hoe het moet!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pafra1957 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je loopt de winkel in en je wordt geholpen door vakkundig personeel en je betaald zoals jij dat wilt koop je online dan gaat het net zo makkelijk

Service
Goede service vindt je hier je wordt persoonlijk geholpen door vakkundig personeel dat weet waar het over gaat en als je wat in te ruilen hebt is dat geen probleem

Assortiment
Hier koop je echt wat je wilt van goedkoop tot zeer duur alles is voorradig.

Aanbeveling
heldere uitleg bij wat je koopt wordt niet wat aangepraat

Extra toelichting
kortom een winkel waar je naar toe gaat als je iets nodig hebt of wilt aanschaffen wanneer je nog niet precies weet wat je wil hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J.G. Admiraal 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon duidelijke informatie vinden over mijn gewenste objectief

Service
Ik werd zeer goed geholpen in de winkel, met extra informatie over fotobewerking via Lightroom

Assortiment
Ruime assortiment

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over het gekochte product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mooiweer42 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Toen we na de aankoop van een fototas hier thuis iets aan ontdekten, hebben we hierover gebeld, omruilen was geen enkel probleem. Verder wordt je in de winkel zeer vriendelijk en terzake kundig geholpen. Ook werd direct geholpen met een probleem met een toestel dat niet in deze winkel gekocht was. Hulp bij vragen over eerder gedane aankopen werd spontaan en heel vriendelijk geboden. Het personeel heeft plezier in hun werk, een verademing.

Assortiment
Het assortiment is zodanig, dat er voor ieder wat wils is, misschien wel iets te ruim.

Aanbeveling
Hier kom je graag terug!!!!

Extra toelichting
de beoordeling van het gemak slaat op de webwinkel en dat is niet van toepassing, omdat we in de fysieke winkel geweest zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma de Wit 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site staat niet bovenaan, terwijl de prijzen gelijk zijn.

Service
Alle tijd wordt voor je genomen! Goede, deskundige uitleg.Bij twijfel omtrent de aankoop van een product wordt goede raad gegeven zonder aan te dringen op een aankoop. Zelfs een objectief 2 weken op proef mogen gebruiken!

Assortiment
Alles wat ik wilde was aanwezig.De prijzen zijn hetzelfde als de concurenten

Aanbeveling
Alleen goede ervaringen en deskundig advies.

Extra toelichting
Om op te vallen in Google en vergelijkings- sites is het misschien raadzaam op te vallen door de plaatsnaam (Alkmaar) te accentueren, omdat het uiteindelijk toch prettig is het dure product te kunnen bekijken, waardoor je bij die winkel koopt. Prijzen maken niet uit...

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dionne Beunder 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kon online makkelijk vinden wat ik zocht en ook was het erg overzichtelijk als ik verschillende camera's en accessoires wilde vergelijken.

Service
Uitmuntend!! De werknemers hebben echt verstand van wat ze verkopen en komen ook met goede adviezen en tips waardoor je uiteindelijk met de beste koop de deur uitloopt. En ook geven ze je totaal niet het gevoel dat het om het verkopen gaat want ze geven je de beste prijs.

Assortiment
Ze hebben alles in huis, zodat je alles in 1 keer kunt kopen. Van de grote tot de kleine artikelen.

Aanbeveling
Ik heb dit al gedaan en zal dit ook blijven doen.

Extra toelichting
Ik ben erg gecharmeerd van deze winkel, zowel over het assortiment als de service en de kennis van de medewerkers. Daar is deze beoordeling dan ook op gebaseerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hindy 05-09-2013

Algemene score

6,8

Gemak
overzichtelijke site

Service
Snelle reacties op vragen

Assortiment
erg uitgebreid!!!

Aanbeveling
voor iedere fotograaf een aanrader

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Rik van TopPix Fotografie 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kan snel vinden wat ik zoek, maar de hoeveelheid producten is enorm, soms teveel.
Gelukkig is de telefonische service perfect. Oh, sorry, volgend kopje.

Service
Zeer kundige mensen, echt fotografie mensen die het beste voor je uitkiezen en daarna kijken welk product het goedkoopste is met dezelde goede werking.
Ik voel me altijd begrepen en ik kan net zo vaak bellen en mailen wat ik wil, ik wordt geweldig geholpen. Daarom stuur ik ook iedereen naar jullie door.

Assortiment
Goed, en genoeg

Aanbeveling
Zie het kopje service, sorry voor de rommel in de antwoorden :D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Karto 05-09-2013 In de winkel gekocht
den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is prima en gemakkelijk te doorbladeren.
Info is ook up to date.
Gebruik de info om een artikel te kunnen beoordelen.
Voor aanschaf ga ik altijd naar de winkel

Service
Service en deskundigheid is ook heel goed.
Advies wordt ook graag gegeven en zijn ook zeer behulpzaam om een alternatief te zoeken.

Assortiment
Assortiment is voor de doorsnee koper voldoende.
Voor speciale wensen kan je ook goed laten informeren voor een andere alternatief

Aanbeveling
Voor iedereen doe goed en goedkoop de laatste artikelen wilt kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiepko Lubbers 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Geweldige site met uitgebreid assortiment. Goede service en vooral snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Janneke Mensink 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijker kan niet!

Service
perfecte service, snelle levering

Assortiment
assortiment genoeg, wat ik zocht heb ik gevonden, en het is super!

Aanbeveling
heb het al aanbevolen aan iedereen die er naar vroeg :-)

Extra toelichting
cameraland is een super organisatie, snelle service en veel op voorraad, ik heb erg veel plezier van mijn camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent van den Burg 05-09-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor mij is de locatie ideaal. Goed te bereiken voldoende parkeerplaats.

Service
Top service personeel denkt mee en zal altijd naar de juiste oplossing zoeken

Assortiment
Meer dan voldoende. Ongeacht merk.

Aanbeveling
Iedereen ervaren of niet die opzoek is naar een foto en/of filmprodukt zal ik als eerste doorsturen naar Cameraland

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José54 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Alles staat overzichtelijk in de linker kolom. Je kunt gemakkelijk het merk vinden wat je zoekt. Tevens is het uitgekristalliseerd in accessoires.

Assortiment
Ontzettend veel keuze, alle merken goed vertegenwoordigd. Voor elk wat wils met uitgebreide specificaties.

Aanbeveling
Zeker voor de Noordelingen is het handig dat je ook online kunt bestellen.

Extra toelichting
Wij hebben nog steeds niet zo`n groot concern in bv Groningen of Leeuwarden en moeten dus altijd naar het westen of midden van het land reizen, dus is het handig om het online te bestellen, terug sturen kan immers ook

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Pieterman 43 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ook als je niet tevreden bent, kan het zonder problemen teruggebracht worden.

Service
Ook als de winkel vol is, hebben ze alle tijd voor je, terwijl jezelf te snel klaar wilt zijn om de anderen niet te laten wachten.

Assortiment
zeer groot

Aanbeveling
Door de goede begeleiding en service kan ik het een ander aabevelen

Extra toelichting
Kom er al een paar jaar en ben meer dan goed te spreken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fuzzy1985 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ZonEnRegen 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Prima service, goede bereikbaarheid van de winkel.

Assortiment
Veel keus, ook tweedehands, mooie winkel.

Aanbeveling
Als je van fotograferen houdt kan je bij cameraland uitstekend terecht. Voor een volgende aankoop ga ik weer terug naar cameraland.

Extra toelichting
Cameraland neemt de tijd om je advies te geven, probeert samen met jou om tot de juiste aankoop over te gaan. Goede service! De facebook pagina heeft leuke tips en veel mooie foto's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews