Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6521 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1116 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

EvaLP 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke manier van bestellen en zoeken via de site.

Service
Supersnelle service en bezorging! Klein statiefje er bij cadeau gekregen.

Assortiment
Ik heb een tweedehands camera gekocht via Cameraland voor nog geen kwart van de prijs en het werkt allemaal perfect en ziet er prima uit!

Aanbeveling
Betrouwbaar, snel en goed bereikbaar.

Extra toelichting
Cameraland.nl is goed bereikbaar via alle kanalen, geeft goede service en pakketjes worden snel geleverd. Geen onnodige of vervelende dingen voordat je kunt bestellen en achteraf geen eindeloze mailtjes maar via facebook wel leuke tips (en daar kun je zelf bepalen of je die wil zien ja of nee).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wontolla 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is overzichtelijk en anders wordt het onmiddellijk gehaald

Service
Er is altijd ruim tijd voor je als je met een probleem komt en zeker als je wat wilt aanschaffen

Assortiment
groot en ruim gesorteerd

Aanbeveling
iedereen die van fotograferen houdt moet deze zaak kennen

Extra toelichting
Ik vind Cameraland ene prettige winkel waar je altijd goed wordt geholpen en voorgelicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk N. Bom 05-09-2013 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Mooie webpage, mooie winkel en heel deskundig personeel! En scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rondegrootproducties 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijker kan niet

Service
Zoals het hoort

Assortiment
Je kan niet alles in huis hebben maar cameraland zit er dichtbij

Aanbeveling
Zie de 3 punten hier boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EHT 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via facebook en de eigen overzichtelijke site tal van tips en gemakkelijk te vinden camera,s en tiebehoren.

Service
Snelle afhandeling van de bestelling. Geen problemen , dat is ook service!

Assortiment
Kan het ruimer?

Aanbeveling
De winkel heb ik al meerdere malen aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berber 95 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is heel duidelijk en zeer toegankelijk. Ik ben dyslectisch en dit is een van de weinige websites waar ik daarvan geen last ondervind. Er zijn veel producten overzichtelijk en gerangschikt. Heel goed.
Bestellen is heel gemakkelijk en snel net zoal het betalen.

Service
De service is fantastisch.
Ook na een paar weken kon ik een en ander ruilen. Terwijl ik al een en ander had uit geprobeerd. De bereikbaarheid is zeer goed. Men neemt alle tijd om je te woord te staan. En geen een vraag doen ze af als onzinnig. Je wordt als klant er serieus genomen.
De levertijd is snel, zeer snel.

Assortiment
Alles wat ik heb aangeschaft op het gebied van fotografie heb ik bij Cameraland gekocht. (camera, lenzen, statief, fototas, etc etc. Mijn merk is Nikon. Alles wat ik daar voor wil hebben Ii er en anders willen ze het zelfs voor mij bestellen.

Aanbeveling
Ik stuur regelmatig mensen naar Cameraland toe. Daar moet je zijn als je info wilt hebben. Ze nemen alle tijd voor je. Ook al neem je niets af. Men blijft vriendelijk.

Extra toelichting
Voordat ik iets aanschaft ga je naar Cameraland.nl of naar de winkel. Het loont zeer de moeite. Je komt thuis met kwalitatief zeer goed materiaal. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renardo 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel en zo gepiept

Service
Makkelijk bereikbaar en erg behulpzaam

Assortiment
Alle producten zijn snel leverbaar.

Aanbeveling
Ik geef op alle media bloggen een positivieve feedback.

Extra toelichting
Diverse malen besteld en super snel geleverd. Ook retourneren is simpel, 1 telefoontje is al voldoende kortom voor mij DE numero uno!.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regina de Jager 05-09-2013 In de winkel gekocht
filiaal Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Zie motivatie, hieronder

Aanbeveling
Zie motivatie, hieronder

Extra toelichting
Ik zou iemand aanraden om naar "Cameraland" te gaan omdat er een groot assortiment, merken is aan camera's en bijproducten in verschillende prijsklasse! Daarnaast een goede service betreft advies, voorlichting en kennis! Veelal ook voordeel aanbiedingen. Je hebt ook de keuze in aankoop tussen online of fysiek! Wat ik ook heel goed vind dat als je het nodig hebt een cursus kan volgen! Dus " Cameraland" van alle markten thuis!!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

bianca van oers 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
snelle levering

Assortiment
groot assortiment met voldoende keus, met een goede prijs verhouding

Aanbeveling
zou hem zeker aanbevelen
erg vertrouwd voor mij

Extra toelichting
Prettige winkel om online aankopen te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud kolijn030 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede overzichtelijke website, makkelijk en snel kunnen bestellen. Ook juiste en goed gegevens bij de artikelen.

Service
Uitmunten! Ze nemen de tijd voor je, zowel in de winkel, als aan de telefoon. Ze weten waar ze over praten en geven goede adviezen. Ook als er een goedkopere oplossing is!

Assortiment
Ze hebben bijna alles in huis en als het er niet is, bestellen ze het voor je!

Aanbeveling
Kortom super geregeld en altijd vriendelijk en niet zo opdringerig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NRomijn 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wat je zoekt is gemakkelijk te vinden. Het is overzichtelijk en je kunt zelf volgorde aangeven. Ideaal!!

Service
Als je iets wilt weten word he professioneel te woord gestaan. Leertijden zijn super snel.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Het is eigenlijk nog nooit voorgekomen dat ik iets niet hen kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Zeker! Als ik iets zoek, prive of zakelijk, kijk ik altijd eerst op Cameraland.nl. Dat gun ik een ander ook!

Extra toelichting
Cameraland is een veelzijdig bedrijf wat met haar tijd meegaat. Voor zowel de particuliere- als zakelijke gebruiker kan er gemakkelijk zijn weg vinden en de prijzen zijn vaak zeer aantrekkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Hogendoorn 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
simpel

Service
goede ervaring

Assortiment
zeer uit gebreid voor elke beurs.

Aanbeveling
deskundig personeel,vlotte service.

Extra toelichting
Totaal plaatje van een fotozaak oude stijl,Bijna alles in huis voor een redelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Inge73 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie duidelijke website

Assortiment
Echt heel uitgebreid. .

Extra toelichting
Ruime keus en goed advies van mensen met de benodigde kennis. Dus ook voor specifieke zaken kun je er terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric.D 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lienloon 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Of je in de winkel of via internet besteld het is heel duidelijk wanneer iets wel of niet voorradig is.

Service
Heb in de winkel mijn wensen uitgelegd en kwam met een camera naar buiten die perfect voor mij was. Zelfs nog goedkoper dan een van de instapmodellen waar ik voor kwam. Meerdere keren mocht ik met een peperduur apparaat naar buiten om te proberen !!! In een later stadium kwam ik voor een macrolens en werd wederom super goed geadviseerd.

Assortiment
Voor mij zijn de winkel en de website net candyland ! Zoveel keuze..........

Aanbeveling
Al meerdere malen gedaan, met ook positieve ervaringen. Ze zijn deskundig, goed bevoorraad en zeer betrouwbaar.

Extra toelichting
Super fijne winkel! Mooie duidelijke site !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DaatjeW 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veilig bestellen !!! vanaf me bankje

Service
Snelle mail reactie en een keurig telefonisch advies.

Assortiment
Kijk en zie zelf!!!

Aanbeveling
Alleen maar zowel als online en in de store perfecte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Bon 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Mooi overzicht van technologie en nieuws

Service
Bij vragen over lens bij mijn camera of software voor nabewerking kreeg ik concrete en neutrale informatie wat mij hielp een juist keuze te maken.

Assortiment
Als Canin liefhebber ben ik misschien bevooroordeeld, maar ook ik kreeg advies van een breed aanbod van merken en types.

Aanbeveling
Ik heb inmiddels mijn eigen positieve ervaring van de afgelopen 2 jaar met een aantal liefhebbers ( vrienden en familie) gedeeld, wat al tot tevreden nieuwe klanten heeft geleid.

Extra toelichting
Ervaren advies, scherpe prijzen en geddelde passie. wat wil je nog meer....!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin Zonneveld 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ideaal, en makkelijk

Service
Foutje in de bezorging, maar werd persoonlijk opgelost door Cameraland, perfect.

Assortiment
Hoeven we niet te motiveren, spreekt voor zich!

Aanbeveling
Als je van foto's houd, en je wilt ze zelf maken, is er maar één keuze, en dat is cameraland. simpel.

Extra toelichting
Gewoon een TOP zaak, met TOP mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.a.lotman 05-09-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
of je nu in de winkel bent of webshop je kunt op je gemak kijken

Service
Ik had lens gekocht die niet scherp stelde Werd in de winkel gelijk om geruild

Assortiment
veel op voorraad en anders word besteld

Aanbeveling
goede service en klant vriendelijk

Extra toelichting
Zie al me motieveringen Is gewoon een goede zaak met niet goed geld terug en goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

corke66666 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website en na betaling direct een mail en een order bevestiging.

Service
Snelle levering en goed ingepakte producten.

Assortiment
Ik kijk veel naar reviews voor dat ik nieuwe foto spullen aanschaf. Daarna snel naar cameraland om de bestelling te doen vanwege de scherpe prijzen

Aanbeveling
Nog nooit problemen met een bestelling gehad. Leden van mijn fotoclub kopen hier ook op mijn advies.

Extra toelichting
Het gemak om vanuit je luie stoel veilig aankopen te doen is mijn voornaamste reden om hier regelmatig bestellingen te doen. Het feit dat er een fysieke winkel is geeft toch een vertrouwd gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Roelofs48 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Veel kennis aanwezig

Service
Advies over verschillende camera's uiterst nuttig

Assortiment
Veel keus , in alle prijsklassen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Helderwit 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uit de luie stoel en op elk moment...

Service
Probleemloos...

Assortiment
Tot nu toe alles kunnen vinden en natuurlijk nieuwe gadgets

Aanbeveling
Duidelijke info en afwikkeling..ook nadien is service oke

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe P. 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je moet de deur niet uit

Service
na twee dagen had ik het artikel al in huis

Assortiment
alles wat een fotograaf moet en kan vinden

Aanbeveling
aan zowat iedereen die iets te maken heeft met fotografie en natuur

Extra toelichting
Redged statief plus balhoofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robls 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed te bereiken en parkeermogelijkheden.

Service
Deskundig behulpzaam personeel, maar wachten vanwege drukte is niet zeldzaam.

Assortiment
Veel in huis.

Aanbeveling
Doe ik ook.

Extra toelichting
Bekende zaak uit het analoge verleden. Vertrouwd is het nog steeds, persoonlijk en attent ook in het digitale tijdperk.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Erik Vlaming 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen en betalen

Service
Bij twijvel werd ik eerst gebeld voor de verzending.
Dat voelde goed!

Assortiment
Heel uitgebreid en goed up to date

Aanbeveling
Tenaanzien van voorgaande punten beveel ik deze winkel zeer aan bij iemand anders

Extra toelichting
Ik ben overall tevreden over Cameraland vandaar de 4 negens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sieka van Gelder 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden per trein en stadsbus

Service
Zocht een statief wilde een mooie blauwe zei de verkoper "u heeft wel smaak maar ik zou die niet nemen want die is heel erg duur" hij beval mij een goedkopere aan liet mij het zien hoe het werkte etc etc en nam er de tijd voor. De statief was in de aanbieding en het bevalt mij heel erg goed.

Assortiment
Te veel om op te noemen

Aanbeveling
ik maak ze allemaal lid van de fb site van jullie en stuur ze met regelmaat erheen of ze daadwerkelijk mijn advies willen opvolgen is aan henzelf.

Extra toelichting
Zocht een statief wilde een mooie blauwe zei de verkoper "u heeft wel smaak maar ik zou die niet nemen want die is heel erg duur" hij beval mij een goedkopere aan liet mij het zien hoe het werkte etc etc en nam er de tijd voor. De statief was in de aanbieding en het bevalt mij heel erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StanvdBerg 05-09-2013

Algemene score

8,7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik-John Koevoets 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke heldere site

Service
Niet moeilijk doen indien iets toch niet bevalt.

Assortiment
Zeer breed. Bijna alles leverbaar.

Aanbeveling
Om eerdere argumenten.

Extra toelichting
Totaal aanbod en service is klantvriendelijk en reden om terug te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benny vink 05-09-2013 In de winkel gekocht
hoofddorp

Algemene score

7,2

Gemak
contnue licht voor video is moeilijk ook staan er producten in die niet meer gelevert kunnen worden

Assortiment
Veel producten

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Remco de Ruiter 05-09-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heerlijk apparaat . Makkelijk en werkt snel

Service
Even naar de overkant , de cameraland winkel en de heren vertellen je precies wat je niet weet .

Assortiment
Mooie tasjes hoesje enz.

Aanbeveling
Super winkel goed en ervaren personeel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

patrique33 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

johanna wever 05-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed bereikbaar telefonisch en via mail bereikbaar.en een duidelijke website

Service
reservering was geen probleem bij tweedehands product.

Extra toelichting
toen onze keus was gevallen op een bepaalde lens konden we deze voor een bepaalde tijd reserveren. dit werd zowel telefonisch als per mail bevestigd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ArnoudL 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede service en professionele mensen.

Service
Uitstekend! Snel antwoord via de e-mail of telefoon

Assortiment
Op website niet zoveel producten als vergelijkbare webwinkels.

Aanbeveling
Service is perfect en dat mag best wat kosten!

Extra toelichting
Goede winkel met verkopers die weten waar ze het over hebben!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Worldtraveller 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
n kind kan de was doen, zelfs ik kon hem makkelijk vinden.

Service
Behulpzaam, geen moeite teveel ook al was het voor info.

Assortiment
Ik keek er van op wat jullie hebben.

Aanbeveling
Heb hem al aan mijn vrienden aanbevolen.

Extra toelichting
Was aangenaam verrast door de snelheid en de behulpzame manier van helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed57B 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
winkel is goed bereikbaar, volop gratis parkeerruimte, overzichtelijke site met ter zake doende info, nuttige nieuwsbrieven

Service
deskundige verkopers, ambitieus maar sterk klantgericht

Assortiment
tja, wat hebben zij niet...
veel professioneel spul, maar ook vaak heel betaalbaar.

Aanbeveling
dat doe ik al regelmatig

Extra toelichting
eigenlijk ga ik niet meer naar een andere winkel; ik voel me daar op mijn gemak, wel is het er soms erg druk, maar ja dat heeft een reden !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mooij 1955 05-09-2013

Algemene score

6,8

Gemak
Veel keus en goede site

Service
Nieuwe camera gekocht a77 sony opgestuurd en nu binnen drie maanden weer opgestuurd kreeg terug met verkeerde software ik vind direct nieuw terug

Assortiment
Vell

Aanbeveling
Service niet juist binnen 4 weken iets kapot direct nieuw niets opsturen

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Salomi 05-09-2013 In de winkel gekocht
Ik heb dit ingevuld, doch zoals mijn beoordeling luidt, heb ik nog nooit iets gekocht bij Cameraland
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Ik heb tot nu toe nog niets gekocht bij Cameraland , doch het assortiment is zeer goed.

Aanbeveling
Gezien de zeer goede reviews

Extra toelichting
Toch zal ik een score van 8 geven.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

asfilm 05-09-2013

Algemene score

7,2

Gemak
geen problemen

Service
prima, geen klachten

Assortiment
redelijk goed in de semi-professionele video apparatuur, ook goed voor de profi

Aanbeveling
Met sommige producten goedkoop en verder prima levering.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tinkerdijk 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Loopt altijd soepel en op zijn minst of beter dan bij andere sites.

Service
Helemaal top. Ik krijg gewoon apparatuur met heel veel waarde mee om te gebruiken als dat van mij ter reparatie is.

Assortiment
iig altijd alles in huis wat ik nodig heb.

Extra toelichting
Misschien ben ik bevooroordeeld maar ik ken za al best lang en ben meer dan tevreden. Heb vertrouwen in ze mocht er bij mij wat misgaan. Kan op ze rekenen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroendeRuijter78 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Parkeergelegenheid letterlijk voor de deur.

Service
Zeer kundige medewerkers, er is altijd een persoon die past bij jou als klant

Assortiment
Bijna alles is altijd op voorraad.

Extra toelichting
Verschillende lensen in bezit gehad, altijd goed geïnformeerd. Aangezien het tweedehands assortiment ook prima is, is er voor de enthousiaste amateurfotograaf ook altijd een lens die bij je past.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

p959 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
als je belt of het er nog is, gaan ze zoeken voor je.

Aanbeveling
goede services

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mennox 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Altijd deskundig en vriendelijk

Service
Staan altijd klaar

Assortiment
Alles wat je maar wenst is er een snoepwinkel voor foto liefhebbers

Aanbeveling
Echte aanrader voor elke fotoliefhebber

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Dijksen 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke informatie!

Service
Altijd behulpzaam

Assortiment
Ruime keus!

Aanbeveling
vanwege bovengenoemde aspecten en de deskundigheid!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

paulstam48 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De vorige (oude website) vond ik zelf fijner om dingen te zoeken. Maar de nieuwe site is ook prima.

Service
Altijd goede service, deskundig en betrouwbaar.

Assortiment
Dat wat ik zocht was vrijwel altijd aanwezig.

Aanbeveling
Een van de beste camera winkels van Nederland.

Extra toelichting
Nier langer dralen, gewoon hier je camera halen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert94 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maudvreeburg 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
In de winkel ben ik goed geholpen en geadviseerd, ik kwam thuis met datgene wat ik graag wilde en waar ik nog steeds erg blij mee ben.

Service
Je vragen en wensen worden serieus genomen en er wordt samen bekeken wat het best bij jou past.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

elninjo 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede rubrieken alles is snel vindbaar

Service
service is net zo goed als in de winkel

Assortiment
goed assortiment en duidelijk aangegeven wat er wel en niet is

Extra toelichting
Goede service en goed advies

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BESUYEN 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Altijd snel, effectief en vakkundig geholpen

Assortiment
Vrijwel altijd alles aanwezig

Aanbeveling
Als je in regio Noord-Holland woont, is er bijna geen betere winkel

Extra toelichting
De beoordeling is tot stand gekomen door prima assistentie van het personeel bij de aanschaf van fotomateriaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor de Wit 05-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed online aanbod. Door de grote hoeveelheid producten is het soms lastig een juiste keuze te maken. Daarom ben ik uiteindelijk naar de winkel gegaan.

Service
Was op zoek naar een fotorugtas. Na een voorselectie via de website heb ik in de winkel de verschillende modellen gepast. Hier werd alle ruimte voor gegeven. Alle vragen werden uitstekend beantwoord. Ook werden er goede tips voor gebruik gegeven.

Assortiment
Een erg groot assortiment, waardoor je online soms vrij lang moet zoeken. Mogelijk ligt dit ook aan mijn kritische 'blik'bij het maken van keuzes of gebruik ik de zoekfilters niet goed. Prijzen zijn niet altijd concurrerend, maar liggen goed in de markt.

Aanbeveling
Op de website een goed aanbod. Per mail goede en vlotte reactie. In de winkel uitstekende advies en begeleiding bij aankoop.

Extra toelichting
Gewoon een winkel die weet hoe het moet!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pafra1957 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je loopt de winkel in en je wordt geholpen door vakkundig personeel en je betaald zoals jij dat wilt koop je online dan gaat het net zo makkelijk

Service
Goede service vindt je hier je wordt persoonlijk geholpen door vakkundig personeel dat weet waar het over gaat en als je wat in te ruilen hebt is dat geen probleem

Assortiment
Hier koop je echt wat je wilt van goedkoop tot zeer duur alles is voorradig.

Aanbeveling
heldere uitleg bij wat je koopt wordt niet wat aangepraat

Extra toelichting
kortom een winkel waar je naar toe gaat als je iets nodig hebt of wilt aanschaffen wanneer je nog niet precies weet wat je wil hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews