Betersport.nl

Wij zijn Betersport, ruim 15 jaar online aanbieder van vele sportartikelen. Wij geloven dat elke (thuis)sporter zijn of haar persoonlijke doelen kan halen met de juiste materialen en een steuntje in de rug door persoonlijke gebruiks- en trainingstips. Want persoonlijke doelen heeft iedereen, zelfs als je denkt dat je er (nog) geen hebt. Met onze unieke, eigen merken hebben wij zelf de touwtjes in handen als het gaat om design en kwaliteit. En dan hebben we het niet over battle ropes of springtouwen, maar over de figuurlijke touwtjes. Je kent ze wel. Daarmee blijven we werken aan een uitgebreid en gevarieerd assortiment voor sporters van verschillende niveaus, met verschillende wensen en met een verschillend budget. We willen niet opscheppen, maar we hebben écht voor ieder wat wils. En omdat wij hart hebben voor elke (thuis)sporter, helpen we je graag op weg met persoonlijk advies, starttips en een trainingsplan. Met ruim 40 sportieve collega’s doen er alles aan om samen met jou het sportartikel van je dromen te vinden, een persoonlijk trainingsprogramma voor je te maken of te zorgen dat jouw nieuwe aanwinst zo snel mogelijk bij je voor de deur staat.
8.6

Deze score is gebaseerd op 68 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Betersport.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Skel09-12-2016

Focus roeitrainer

Roeitrainer op internet gevonden. We zijn deze gaan bekijken in de showroom in Venlo waar alles netjes staat opgesteld zodat je de apparaten meteen kunt proberen, en je krijgt ter plekke uitleg. Bezorgen kon maar we hebben hem meteen meegenomen.
Pluspunten
  • showroom om de apparaten te kunnen testen
  • veel keus
  • scherpe prijzen, internetprijs ook in de winkel
Louise08-12-2016

Hometrainer - Fitbike Senator iPlus - Ergometer

Al surfend bij beter sport terecht gekomen. Via de chat plezierig contact met de medewerker. Duidelijke informatie over mogelijkheden van hometrainer. Helaas lukte het de transporteur niet om de bestelling zaterdag nog te leveren. Maandag gelijk het geld terug gestort gekregen.
Pluspunten
  • vriendelijk personeel
  • makkelijk via de chat te bestellen
Minpunten
  • verpakking lastig in takt te houden
Mariëtte06-12-2016

Goede eerste ervaring

Na wat problemen met het online aanmaken van een account en daardoor niet kunnen bestellen, heb ik gebeld met Betersport. Ik werd heel vriendelijk geholpen en de bestelling werd telefonisch ingevoerd. Middels een email met betaal-link kon ik direct betalen. De volgende dag werd mijn bestelling netjes geleverd. Het bijgeleverde boekje van Betersport verontrustte me wel wat, want indien je besluit om de aankoop te retourneren en de verpakking is beschadigd, dan gaat er al 20% van het aankoopbedrag af. En het plastic zit zo vast om de onderdelen getapet, dat het onmogelijk is om de verpakking niet te beschadigen. Op de site van Betersport staat wel een maximum lichaamslengte vermeld voor het artikel dat ik heb besteld, maar geen minimum lengte. En die blijkt wel degelijk van belang te zijn, want dit artikel is minder geschikt voor minder grote mensen (1.60 m).
Pluspunten
  • Vriendelijk, hulpvaardige helpdesk
  • Vlotte bezorging
Minpunten
  • Gegevens op de website zijn ontoereikend.
  • Website blijft hangen op een niet-verplicht veld.

Lydia22-11-2016

Fitness Focus Jet 5

Vandaag precies op tijd de Fitness Focus Jet 5 geleverd gekregen. Netjes verpakt en al voor gemonteerd (demo). Prima product!. Precies als omschreven op de site
Pluspunten
  • Snelle levering
  • Goed bereikbaar via app en telefoon
Bert Willekens11-11-2016

Fitbike race magnetic pro

Deze morgen is de Fitbike race pro netjes en op de aangegeven tijd geleverd. Een half uurtje unboxen, een half uurtje monteren. Klaar voor gebruik!!! Degelijk materiaal, geruisloos, sterk, mooi design. Ben blij met de aankoop. Tijdens het online shoppen was er de mogelijkheid om te chatten met een vriendelijke verkoper. Handig!!!!
Pluspunten
  • Degelijk materiaal
  • Goede prijs
N. Dorenbos08-11-2016

Slechte service!

Ik heb een hometrainer gekocht die gemonteerd afgeleverd zou worden. Bij aflevering bleek dat hij nog niet gemonteerd was. Dit willen/kunnen ze niet alsnog komen doen en terugsturen kan alleen op mijn kosten. Aangezien het ding bijna 40 kilo weegt, ben ik hier dus niet blij mee. Ik koop nooit meer iets bij deze winkel!
Minpunten
  • Slechte service
Brigitte20-10-2016

Garantie tot de deur!

Ik heb een Focus fitness loopband eind vorig jaar gekocht a 1200 euro. Vanaf dag 1 een probleem, sluiting bij inschakelen waardoor de stroom in het hele uitvalt. De loopband maanden niet gebruikt en onlangs verhuisd, misschien lag het aan het oude huis, maar ook hier sluiting en algehele stroomuitval.Heb een nieuwe printplaat gekregen, stroom blijft ok, alleen de band loopt nu voor geen meter. Kan een monteur laten komen voor 100 euro, maar pieker hier niet over, heb 2 jaar garantie. Krijg linkjes naar youtube over de loopmat die scheef zou liggen, alsof dat verband heeft met de printlplaat. Nu radiostilte.....garantie? tot de deur. Voor mij ook nooit meer Betersport.
Ontevreden klant20-10-2016

Nog nooit gehoord van consumentenrecht

Contact opgenomen met BeterSport en toen werd mij verteld dat ik de loopband terug moest sturen en wel op eigen kosten omdat ik geen garantie plus had afgesloten, hallo BeterSport een product hoort bij levering gewoon te werken daar dien ik geen extra verzekering voor af te sluiten indien dat het apparaat niet werkt dat ik kostenvrij blijf. Nooit meer BeterSport, het is mij een raadsel waarom jullie een award hebben gekregen voor beste retailer in de fitness branche.
Pluspunten
  • Snelle levering
Minpunten
  • Slechte service
  • Kent geen consumentenrecht
Kurt De Groote05-10-2016

Perfecte bestelling/levering/service

Alles perfect geleverd op datum en de (zware) verpakkingen op de plaats gezet waar gevraagd. Goede naservice, meteen geholpen via de chat.
Pluspunten
  • levering
  • service
Maud P03-10-2016

Top leverig en Apparaat!

De homegym unit 4 besteld, direct de volgende dag al in huis. Meteen gemonteerd en uitgeprobeerd, het is allemaal een stuk stabieler en hogere kwaliteit dan ik op het begin verwacht had. Ik ben zeer tevreden en raad Betersport ook zeker aan!
Pluspunten
  • Snelle levering
Silvie30-09-2016

Zeer tevreden

Ik ben op zoek gegaan naar een spinningbike voor thuis gebruik. Na goede research te hebben gedaan is mijn oog op de fitbike magnetic pro gevallen. Deze fiets thuis in elkaar gezet en vind het ongelooflijk wat ik heb gekregen voor deze prijs. Enkele showrooms in de buurt bezocht, maar voor deze prijs heb ik niets zien staan. Online besteld en volgende dag in huis!
Pluspunten
  • Snelle levering
  • Scherpe prijs
Anne Hoeben30-09-2016

Top Service, snelle levering

Gisteren contact gehad via de chat. Geholpen met de keuze naar een optrekstang. Betaling ingeboekt door de vriendelijke medewerker. De betaling kunnen voldoen via mail. Vandaag de stang al in huis ontvangen. Ben ontzettend tevreden over de prijs/kwaliteit.
Pluspunten
  • Snelle levering
  • Vriendelijke contact