De korte versie van de recensie: BeterSport levert snel en op zich goede producten, maar de communicatie en service is slecht.
De feiten op een rij in de langere versie:
- 28-12-2017 Fitbike besteld via de website
- 29-12-2017 Fiets geleverd
- 30-12-2017 deel 1: Fiets opgebouwd, doos met display bleek geopend, direct gebeld, antwoord was dit dit kwam omdat elke display gecontroleerd werd voordat hij verstuurd werd. Tevens bleek dat de garantie niet voorziet in een thuis-garantie, daarvoor had een aparte thuis-garantie afgesloten moeten worden op een hele onduidelijke plek op de website (namelijk bij “Klanten kochten ook…” in plaats van in het winkelmandje als keuze-optie, dat was veel logischer geweest). Technische dienst (TD) blijkt alleen via een formulier geïnformeerd te kunnen worden.
- 30-12-20-17 deel 2: Fiets verder opgebouwd en aangesloten, en…niks doet het, geen enkele reactie op de display, dus gebeld, maar doorverwezen naar dinsdag 02-01-2017 omdat dan de TD er is.
- Dinsdag 2-01-2018’s ochtends gebeld maar TD krijg je niet te spreken, er moet een formulier ingevuld, worden, binnen 3 werkdagen zou de TD contact opnemen.
- Woensdag 3-01-2018 nogmaals gebeld over de geopende display-doos, medewerker geeft aan dat dit niet niet zo zou moeten zijn, navraag leert dat er steekproefsgewijs gecontroleerd wordt.
- Donderdag 04-01-2018 gebeld om te vragen of mijn verzoek voor de TD in behandeling was, dat was het geval en ze zouden me die donderdag via mail benaderen. Die dag geen enkele reactie van de TD ontvangen.
- Vrijdag 05-01-2018 aan het einde van de dag weer gebeld want nog niks van de TD gehoord ondanks belofte van binnen 3 werkdagen een reactie. Aangegeven wordt dat de TD erg druk was. Prima, kan gebeuren, maar mail een klant daar dan even over. Ondertussen heb ik er geen vertrouwen meer in want er is en gene goed werkend product geleverd, de service is niet goed en de communicatie is onvoldoende. Dus besloten om de fiets retour te sturen. De omzet gun ik dan liever aan een ander bedrijf die deze zaken wel voor elkaar heeft.
- Maandag 08-01-2018 ’s ochtends gebeld om details omtrent het retoursturen te bespreken, medewerker geeft aan dat ik een mail ter bevestiging zal ontvangen waarin ook staat hoe ik de retourkosten kan betalen zodat vrijdag 12-01-2018 de fiets opgehaald zal worden. ’s middag som 17.00 uur nog steeds geen mail ontvangen, dus nogmaals gebeld en de medewerker geeft aan dat hij het in orde zal maken
- En wat staat er ineens achter bij de schuur. Een doos met een andere adapter en display, geleverd door het transportbedrijf. Hier is op geen enkele manier over gecommuniceerd door de TD aan mij en los daarvan had het transportbedrijf de fiets direct retour kunnen nemen. Mosterd na de maaltijd noemen ze dat.
Kortom een ondeugdelijk product geleverd, bureacratische procedures met formulieren niet nakomen van beloften en afspraken, slechte communicatie.
Dus ja bij BETERSport kan heel veel BETER.
- ServiceSlecht
- LeveringGoed