Betersport.nl

Wij zijn Betersport, ruim 15 jaar online aanbieder van vele sportartikelen. Wij geloven dat elke (thuis)sporter zijn of haar persoonlijke doelen kan halen met de juiste materialen en een steuntje in de rug door persoonlijke gebruiks- en trainingstips. Want persoonlijke doelen heeft iedereen, zelfs als je denkt dat je er (nog) geen hebt. Met onze unieke, eigen merken hebben wij zelf de touwtjes in handen als het gaat om design en kwaliteit. En dan hebben we het niet over battle ropes of springtouwen, maar over de figuurlijke touwtjes. Je kent ze wel. Daarmee blijven we werken aan een uitgebreid en gevarieerd assortiment voor sporters van verschillende niveaus, met verschillende wensen en met een verschillend budget. We willen niet opscheppen, maar we hebben écht voor ieder wat wils. En omdat wij hart hebben voor elke (thuis)sporter, helpen we je graag op weg met persoonlijk advies, starttips en een trainingsplan. Met ruim 40 sportieve collega’s doen er alles aan om samen met jou het sportartikel van je dromen te vinden, een persoonlijk trainingsprogramma voor je te maken of te zorgen dat jouw nieuwe aanwinst zo snel mogelijk bij je voor de deur staat.
8.6

Deze score is gebaseerd op 68 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Betersport.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Carin31-07-2017

Hometrainer Fite Bike ride 5

Een zeer spoedige levering en netjes verpakt ben erg blij met de hometrainer Een stevige fiets voor een mooie prijs
Astrid30-06-2017

Goede service

Wij ontvingen een crosstrainer die niet werkte, en ontvingen binnen een week een nieuw exemplaar. Dank aan contactpersoon Koos. Goede service!
Ingrid Smets11-06-2017

Geweldige service!

Groot aanbod, heel veel uitleg over de toestellen en uitgebreid keuzeadvies. Levering kunnen kiezen en geleverd zoals overeengekomen.

L Vlak09-06-2017

Goede service

Ik heb een aantal problemen gehad met hetgeen ik besteld heb. Betersport heeft een prima klantenservice en lossen problemen op een prettige manier op.
Therdin30-05-2017

Vlotte service

Keurig verzorgde aflevering, vlotte behandeling, goede site ook voor senioren (zoals ik), gebruiksaanwijzing via de site te downloaden.
JacqA16-05-2017

Prima eerste kennismaking

Duidelijke, informatieve site. Directe respons op live chat met vriendelijke behandeling. Prettig dat ik de bezorgdag kon kiezen. Mijn bestelling was keurig en goed beschermd tegen beschadiging ingepakt. En last but not least... ik ben aangenaam verrast over de bijzonder goede (prijs-)kwaliteit van de geleverde crosstrainer waardoor ik hier met veel enthousiasme mee aan de slag ga!
HaraldTomba11-05-2017

Dramattisch slechte klantenservice

Helaas geen positieve ervaring met deze hometrainer. Begrijp ook niet dat deze steeds als beste is getest! Op de website van www.betersport.nl staan alleen maar positieve reviews, heb na mijn ervaring een negatieve geplaatst ( voordat de situatie eindelijk was opgelost door Betersport) maar die negatieve review verscheen niet op hun website bij het artikel dat ik gekocht had. Dus zeer vreemd, heb gevoel dat deze reviews niet echt zijn of ze plaatsen alleen de positieve. Had hier de hometrainer, type fitbike 5 HRC, binnen gekregen. Na openen van de doos zagen wij meteen dat de beugel waar het zadel aan moet worden bevestigd was helemaal verroest. Verder bladderde al een 10 cm stuk verf van de hometrainer af. Was volgens Betersport maar een kleine beschadiging. Als je het aanraakte bladderde het er zo vanaf, hele verflaag lag op het frame/hometrainer en zou je zo met je vinger kunnen verwijderen over de gehele fiets. Was heel gedoe om wat geregeld te krijgen. Omruilen kon niet want moest ik de retour kosten betalen! Kon hem dus retour sturen maar alleen op mijn kosten €35,-. Uiteraard niet mee akkoord gegaan, Betersport levert een heel erg beschadigd en verroest ding. Daar ben ik als klant niet verantwoordelijk voor maar de webshop. Dan is juridisch ook zo bij ondeugdelijk dat alle kosten voor de Verkoper zijn. Omdat dit hele gedoe meer dan een week duurde heb ik ergens anders een hometrainer besteld en die is super. Bedrijf zal neem ik aan wel betere spullen verkopen maar dat weet ik niet en begin ik ook nooit meer aan. Volgens Betersport was deze Hometrainer het beste kwalitatieve product in hun assortiment. Dan zult u begrijpen dat dan al helemaal geen vertrouwen meer in eventuele andere producten heb. Na ruim 1 week en na tig e-mails, telefoontjes en chat is het eindelijk opgelost. Is de hometrainer hier gratis opgehaald. Tip voor Betersport, neem je klant serieus! Dat is uiteindelijk wel gedaan nadat ik aangegeven had dat ik nú een oplossing wilde of ik zou via juridische weg kant op gaan. Dus is nu gratis opgehaald en nu moet Afterpay factuur nog worden weggehaald. Gezien de vele correspondentie en de steeds niet meewerkende houding van Betersport, al zeggen zij van wel. Ook hun aanbod voor de verzendkosten te verlagen van €35 naar €20,- vond ik niet correct. Ging alleen akkoord met een gratis retour! Dat is uiteindelijk gelukt!
Gertie Hanskamp09-05-2017

Vlotte aflevering met duidelijke afspraken.

Site zag er veelbelovend uit. Reviews waren positief. Bestelling en betaling verliep vlot. Aflevering was te volgen en werd duidelijk aangegeven wanneer het artikel afgeleverd zou worden. Hetgeen ook gebeurde.
Loopband focus fitness jet 205-05-2017

Snelle verwerking

De prijs is goed en ze hebben leuke acties. De kwaliteit is ook prima. Bestellen ging erg makkelijk en de levering was snel.
Terry02-05-2017

Zeer tevreden over Beter sport

Prima shop, overzichtelijk, prijs/kwaliteit is goed. Snelle levering (je kan zelf bepalen wanneer de bezorging plaats vindt). Al met al, zeer tevreden.
M. Y.02-05-2017

Verschrikkelijke aftersales!

Hier is mijn ervaring met BeterSport. Ik heb een bestelling geplaats en vriendelijk gevraagd (via mail) of ze het kunnen afleveren bij de lokale post, in dit geval 'Bpost'. Ze hebben het adres gewijzigd maar ik heb geen track & trace nummer ontvangen dat officieel erkend wordt door Bpost. Zo gezegd heeft het transportbedrijf waar BeterSport mee samenwerkt mijn pakje afgeleverd bij Bpost maar dat is niet gebeurt. Mijn pakje is dus verdwenen. Ik heb BeterSport ingelicht hieromtrent en zij willen hier niet verder op ingaan,je verder helpen doen ze helemaal niet, als je pakje verdwenen is dan heb je dikke pech. Als consument verwacht je wel wat meer garantie. Ook het telefonisch contact was verre van klantvriendelijk. Ik raad de mensen absoluut niet aan om iets te bestellen via deze webshop, je zou wel eens bedrogen kunnen uitkomen!
Polleke25-04-2017
3.0

2 maal gebrekkige produkten geleverd

3.0
Vorig jaar een hometrainer en loopband gekocht. Loopband was bij uitpakken op 6 plaatsen kappot. Hometrainer 3 keer stuk in 14 maanden. Heeft me een hoop tijd en ergernis gekost maar van een verlenging van garantieperiode was geen sprake.
Jack de Vries03-04-2017

Betrouwbaar bedrijf

Wij hadden de FitBike 5 besteld met de gedachte dat het product zeer snel leverbaar zou zijn. Er stond tenslotte 'vandaag voor .. besteld, morgen in huis'. Dat was niet het geval! Wij meteen op hoge poten een boze mail gestuurd......... Maar het probleem lag gewoon bij ons. Niet goed gelezen: "op aanvraag te leveren"! Er werd direct gereageerd op de mail en netjes uitgelegd dat het toch duidelijk op de site stond. Excuses van ons is op zijn plaats. Het product is netjes binnen de afgesproken tijd geleverd.
Pieter02-04-2017

Zeer goede naverkoopdienst

Ik heb voor betersport gekozen door de goede revieuw's en kan deze enkel maar beamen .Na toch wat problemen met de crosstrainer is dit opgelost geraakt dank zij de goed naverkoopdienst .
Crisostomo31-03-2017

Fantastische service en hulp

Service was top, had eens een klein probleem en hulp was direct onderweg en snel opgelost. Klantenservice is top !
ad23-03-2017

Goede prijs / kwaliteits verhouding

Jammer van de wat lange levertijd. Wel te begrijpen met deze kennelijk populaire filets. Erg tevreden over. Bijzonder stil en goede ergonomie.
Dirk20-03-2017

Vriendelijke en goede service

Op zoek naar een nieuwe cross trainer werd ik in de zaak in Venlo uitstekend geholpen, kon verschillende typen uitproberen en kreeg to the point antwoord op mijn vragen. Duidelijke vragen naar de wensen en hier adequaat op in gaan. Hulp na aankoop bij het in de auto laden van zware doos. Bovendien was ik nog op zoek naar een paar trappers voor mijn hometrainer, Deze werden gevonden en mocht ik gratis mee naar huis nemen, als ze niet voldeden kon ik alsnog contact opnemen om verder te overleggen en verder te zoeken naar een goed paar.
Joël20-03-2017

Keurig!

Makkelijk bestellen, goede informatie per mail over betaal-, bestel- en bezorgstatus. Advies en extra info opvragen via chatfunctie is ideaal en werkt goed. Inloggen via mobiel/tablet met account werkte bij mij niet. Omdat je snel geholpen wordt per chat is dat voor mij geen probleem geweest. Betalen onder rembours (betalen aan de bezorger bij levering) is zonder meerkosten mogelijk.
Karin20-03-2017

Goed advies in winkel maar levering kan beter

Het advies in de winkel is prima. Afspraak was 2 weken levertijd. In de mail stond 4 weken maar dit werd na een reactie op mijn mail meteen gecorrigeerd in 2 weken. Afleveren was minder succesvol. Een hele dag zitten wachten maar niemand gezien. Werd tussentijds wel op de hoogte gebracht maar steeds veel te laat. Uiteindelijk zijn ze de volgende dag gekomen. 2 Dagen verlof moeten nemen dus.
Pomestichting Zeeland.15-03-2017

Betrouwbare service

Ik ben zeer goed behandeld met al mijn vragen. xxx gaf mij goed advies. Het advies was breed te noemen hij gaf inzichten waar ik nog niet aan had gedacht. Kortom een zeer goede medewerker. Ik ga andere collega's in mijn professionele omgeving attenderen op deze winkel.
Erik.07-03-2017

goede voorlichting !!

Duidelijk verhaal over de mogelijkheden van deze crosstrainer, dankzij dit verhaal heb ik nu een crosstrainer die precies past bij mijn wensen.
Jan06-03-2017

Levertijd op website?

Na bestelling via de website bleek opeens dat de bestelde FitBike 5 niet op voorraad was en pas na drie weken leverbaar zou zijn. Slordig dat dit niet op de website stond. Tijdens de wachttijd bleek de hometrainer opeens 25 Euro goedkoper te zijn op de website. Van Betersport hier geen melding van gehad wat ik wel zo netjes gevonden zou hebben aangezien ik er al onvoorzien op moest wachten. Zelf via de chat hier op gereageerd en kreeg meteen bevestiging dat ook ik de FitBike voor het goedkopere bedrag geleverd zou krijgen. De uiteindelijke levering zelf, via een transporteur, verliep vlekkeloos. Al met al een beetje gemengde gevoelens bij dit bedrijf.
Vermeulen05-03-2017
5.0

Op voorraad ?

5.0
Op voorraad bij leverancier is een verkoop tool! Op voorraad is hier bestellen en wachten, wachten, mailen, wachten! Niet tof, als ik dat wist had ik zeker niet gekocht maar ergens anders. Dit is gewoon; inkoop bij verkoop en geen stock op voorraad. Of zit de leverancier soms in Tokio?
Anneke02-03-2017

Top service!

Ik was op zoek naar een loopband en kwam op deze site terecht. De chatfunctie is echt fantastisch. Er werden vragen gesteld en met mij gekeken wat voor mij het beste zou zijn. Maar niet door me te pushen, maar echt gewoon adviserend. Heeft mij echt geholpen in het maken van de keuze! Een eventueel verbeterpunt zou zijn als er een service zou zijn om het product ook op de juiste plek in huis te krijgen. Mijn loopband moest naar de 1e verdieping en dat was erg lastig. Logisch misschien, een loopband is zwaar, maar daar had ik zelf niet over nagedacht. Zou me geholpen hebben als ze daarover geadviseerd hadden. Maar dit weerhoudt me er zeker niet van nog eens bij betersport.nl te bestellen.
Monique27-02-2017

Betersport.nl, de naam klopt al...

kwam deze shop tegen omdat ik op zoek was naar een goede maar betaalbare hometrainer. via de online chat wat informatie en advies over de hometrainer opgevraagd en werd meteen prima geholpen. Later op dezelfde manier de hometrainer besteld. Levertijd zou eind februari worden. Geen probleem. Week later werd ik gebeld dat ie toch eerder geleverd kon worden. Goede service, omdat ik via chat had besteld werd de hometrainer onder rembours geleverd. Kreeg op tijd mail met faktuur en bezorggegevens. Kortom, prima advies, service en levering!