Betersport.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Betersport.nl.

Betersport.nl stelt zich voor

Wij zijn Betersport, ruim 15 jaar online aanbieder van vele sportartikelen. Wij geloven dat elke (thuis)sporter zijn of haar persoonlijke doelen kan halen met de juiste materialen en een steuntje in de rug door persoonlijke gebruiks- en trainingstips. Want persoonlijke doelen heeft iedereen, zelfs als je denkt dat je er (nog) geen hebt. Met onze unieke, eigen merken hebben wij zelf de touwtjes in handen als het gaat om design en kwaliteit. En dan hebben we het niet over battle ropes of springtouwen, maar over de figuurlijke touwtjes. Je kent ze wel. Daarmee blijven we werken aan een uitgebreid en gevarieerd assortiment voor sporters van verschillende niveaus, met verschillende wensen en met een verschillend budget. We willen niet opscheppen, maar we hebben écht voor ieder wat wils. En omdat wij hart hebben voor elke (thuis)sporter, helpen we je graag op weg met persoonlijk advies, starttips en een trainingsplan. Met ruim 40 sportieve collega’s doen er alles aan om samen met jou het sportartikel van je dromen te vinden, een persoonlijk trainingsprogramma voor je te maken of te zorgen dat jouw nieuwe aanwinst zo snel mogelijk bij je voor de deur staat.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 89 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mikey123 26-06-2020

Algemene score

1,0
Bestelling geplaatst, zou begin Juni ontvangen. Het is bijna Juni en ik heb nog niks binnen.

Pakket ligt bij DPD al 3 weken, moet onderzoek worden gestart door Betersport, DPD mag deze zelf niet starten maar hoor niks meer van Betersport heb ze meerdere malen gecontacteerd...

Reageer

Enes 24-06-2020

Algemene score

1,0
Ik heb een dumbellset besteld 10 dagen geleden. Deze zo binnen 5 werkdagen worden bezorgd worden. We zijn nu 10 dagen en verder en ik krijg geen reactie op mijn mail, kan ze niet telefonisch bereiken en krijg geen update over een mogelijke vertraging. Drukte vanwege corona kan ik me voorstellen, maar alle webshops hebben daar last van. Geen ander die mij zo laat zitten!

Reageer

Hakan 19-06-2020

Algemene score

1,0
Bestelling geplaatst geen bevestiging mail gehad en niet bereikbaar. Word helaas op emails niet gereageerd. Ik ben nu 1 week verder en ben niet op de hoogte van me bestelling.

Reageer

Geen aanrader! 15-06-2020

Algemene score

1,0
Op de site staat “op voorraad” 1-2 werkdagen
Maar mijn product is helemaal niet op voorraad.
0 mails gekregen hoe lang het duurt.
Bellen moet je eerst 20 min aan de lijn voordat je iemand aan de tel krijgt, krijg ik te horen dat levering 20e is , en als mijne er niet tussen zit dat de volgende over een maand pas komt!
Ze zeiden ook dat mijn product helemaal niet op voorraad was terwijl dat wel gewoon om de site staat!
Duidelijk aangegeven en medewerker zei “oke”
Slecht bedrijf!
Wegens corona begrijpelijk later bezorging maar laat het dan op zijn minst weten hoe lang en zet dan niet op je site dat het op voorraad is!
Wel goedkoop, maar daar moet je ook 2 a 3 maanden op wachten in deze tijd waarschijnlijk!
Geen aanrader dus!

Reageer

Dhr. T.A,A, van Doorn 09-06-2020

Algemene score

2,0
Anderhalf jaar geleden een spinning bike (Magnetic Pro) gekocht. Een jaar lang fijn op gefietst en toen begon de bike rare geluiden te maken. Om een monteur langs te laten komen (of ik moest de bike naar Panningen brengen) moest ik EUR 70,- betalen. Maar goed, monteur geweest en weer even kunnen fietsen. Echter, inmiddels is de monteur viermaal (!) geweest en de bike is weer kapot. Nu wordt er niet meer gereageerd op mijn (nog steeds nette) mails om met een passende oplossing te komen ten aanzien van dit maandagochtend-model.
Het kan een keer gebeuren dat er iets kapot gaat, maar alsjeblieft: los het op!

Reageer

Jacques 08-06-2020

Algemene score

4,0
11 mei een bestelling geplaatst en bevestigd door Betersport. Daarna niets meer gehoord. Mails worden alleen automatisch beantwoord zonder informatie. Telefonisch niet doorheen te komen. Je zou toch zeggen met zoveel medewerkers (zie website) zou je toch wel wat meer service mogen verwachten. Wacht nu nog op het product, of enige informatie.. Volgende keer maar niets meer hier kopen. Denk erover bestelling te annuleren en om firma in gebreke te gaan stellen.

Reageer

Arie. 01-06-2020

Algemene score

4,0
13 mei een bestelling gedaan, wacht nog op het product. Aantal mails gestuurd maar geen terugkoppeling. Vandaag via website contact formulier wederom gereageerd en aangegeven dat ik zeer ontevreden ben en de bestelling wil annuleren. Hopende op nu wel een reactie.

Reageer

EvH 30-05-2020

Algemene score

1,0
Zeer slecht bijna 2 maanden geleden mijn bestelling geplaatst en betaald tot op de dag van vandaag nog niets binnen. Neme telefoon niet aan en reageren niet op mail.

Reageer

Leon 20-05-2020

Algemene score

1,0
Zeer slecht. Ik snap dat het druk is in deze tijd, maar ik wacht nu al 2 maanden op mijn bestelling. Er wordt steeds aangegeven dat de bestelling "volgende week" geleverd gaat worden. Je kan op zijn minst een accurate indicatie geven van wanneer ik mijn bestelling kan verwachten lijkt me...

Reageer

Marie 18-05-2020

Algemene score

1,0
Op 31/03 crosstrainer geleverd gekregen. Was een demomodel, kostte 50 euro minder maar het ging er mij om dat het toestel al opgebouwd was. Na amper 9 dagen gebruik begint het pedaal te kraken. Weerstand klopt ook niet. Meteen schadeformulier ingevuld. Tot op heden 18 mei is er nog geen oplossing. Betersport verschuilt zich achter de leverancier Icon, die op hun beurt ook niet reageren. Hopeloos ! Ik zal hier nooit meer iets bestellen. Er zouden echt stappen moeten ondernomen worden tegen dit bedrijf.

Reageer

Hubert 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelde hometrainer was keurig verpakt en werd volgens afspraak keurig op tijd geleverd. Hometrainer zelf was vrij eenvoudig in elkaar te zetten en makkelijk in te stellen. Al met al een een goede aankoop.

Reageer

Evy B. 11-05-2020

Algemene score

9,0
Betersport heeft een zeer uitgebreid aanbod. Elk product heeft een duidelijke uitleg en specificaties. De levering was extreem vlot (1 dag na bestelling werd mijn fitnesstoestel al geleverd!).
Ik had voor deze website gekozen omdat er ook veel goede reacties waren over de klantendienst. Zo voelde ik me verzekerd dat moest er iets mis zijn, ik goed geholpen zou worden. Gelukkig voor mij is contact met de klantendienst niet nodig geweest.

Reageer

TB 06-05-2020

Algemene score

1,0
Ik heb ook dezelfde ervaring, besteld 1 maand geleden maar tot op heden heb ik nog niet ontvangen en ook niets vernomen. Communicatie was en is niet mogelijk, kreeg steeds automatisch antwoord.

Reageer

GB 04-05-2020

Algemene score

1,0
Slechte communicatie, reageren met een standaard brief, telefonisch niet te bereiken.
Zeer slecht.
Spullen besteld met een garantie dat het binnen 5 en 10 dagen geleverd wordt ivm de corona.
Begrijpelijk.
Maar ik zit nu al 2 weken op spullen te wachten.
Ik hoop mijn spullen ooit nog te krijgen, gezien de slechte reviews.
Maar ik zal in de toekomst hier niets meer bestellen.

Reageer

Rick 29-04-2020

Algemene score

1,0
Wat een aanfluiting dat Betersport, mensen koop hier geen loopband, die van mij gekocht in 2016 voor 1200€, nu 2020 en de loopband doet het niet meer, de loopband uitsluitend in de winter gebruikt 2x per week, contact gezocht met Betersport 3 mails en 6 telefoontjes verder wist **** mij te vertellen dat hier geen onderdelen meer voor te krijgen zijn, want het is een oud model, ze willen wel 20% korting geven op een nieuwe loopband, ze denken zeker dat ik gekke Gerritje ben.

Reageer

Fam Tol 27-04-2020

Algemene score

1,0
Ik wilde een loopband bestellen. Bedrijf levert niet terwijl product wel wordt verkocht. Toen ik hier zelf achteraan ging werd een nieuwe leverdatum met nog eens 3 extra weken wachten voirgesteld.

Reageer

Jos 26-04-2020

Algemene score

1,0
Houden je steeds aan het lijntje trampoline al weken geleden besteld zou er binnen 10 werkdagen zijn, nog steeds niks moet steeds mijn kinderen teleurstellen.

........

Reageer

Rob 26-04-2020

Algemene score

1,0
Verschrikkelijke slechte service. Maanden geleden al review over geschreven, maar soap duurt voort. Helaas, ze durven zelfs een ander product te sturen dan het aangekochte. Ontvangen product heeft een aanschafwaarde van de helft van het gekochte product!!!!! Hierover niet eens communicatie. Ik schakel maar direct door naar Kettler en zal ze daar vragen of ze trots zijn op een bedrijf dat de naam, Kettler, ook in diskrediet brengt.

Reageer

marc 22-04-2020

Algemene score

3,0
In Maart een hometrainer gekocht, snel geleverd,omdat mijn moeder niet met scherm overwqeg kon is deze hometrainer teruggestuurd. Geen reactie dat het is aangekomen,telefonisch onbereikbaar,geen reactie op email.......ik wil mijn geld terug

Reageer

Annemarie 20-04-2020

Algemene score

1,0
Slecht.
Twee kettlebells besteld en betaald. Na drie weken een zwaar beschadigde kettlebell ontvangen. De tweede tot op heden nog niet ontvangen. Bellen, mailen, geen contact mogelijk. Verschuilen achter drukte, het duurt wat langer... Nu na ruim vijf weken nog steeds geen enkele reactie. Zeer slechte service! Ben bang dat ik mijn geld kwijt ben. Hier bestel ik nooit meer.

Reageer

Gedupeerd 17-04-2020

Algemene score

1,0
Helaas ondervinden wij een slechte of beter gezegd geen communicatie. Wij zouden graag wat willen retourneren maar dat gaat zonder communciatie (email/tel/anders) niet lukken. Van retourgarantie is daarom geen sprake bij deze webshop.

Reageer

Jeffrey Bosch 12-04-2020

Algemene score

1,0
Slecht !!!! Na 3 weken nog niks van ze gehoord en niks ontvangen raad niemand aan hier wat te kopen !!!! Walgelijk bedrijf dit is gewoon diefstal

Reageer

Joey 10-04-2020

Algemene score

1,0
Hebben een trampoline besteld met hoes. Hoes was binnen een week binnen. De trampoline zou 2 weken later geleverd worden. Helaas niks ontvangen. Contact opgenomen met bol.com dat deze partij niet te bereiken is. Wacht nog even een week zegt bol.com, dus dat doen we dan maar. En na een week nog niks ontvangen. Nu willen de bestelling annuleren want we hebben immers betaald en krijgen niks geleverd zoals meerdere keren afgesproken. Bedrijf is nog steeds niet bereikbaar. Nu mag bol.com het gaan oplossen want gelukkig hebben we het via hun besteld. Wees gewoon eerlijk dat je niet kan leveren ipv artikel op voorraad. En geef ook de koeriersdienst niet de schuld want die kunnen het gewoon ophalen en leveren als het artikel klaar staat. Ja ik heb met alle partijen contact opgenomen die bij deze zending betrokken zijn. Slecht bedrijf.

Reageer

Christine 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de drukte en dat je een bandje hoort vanwege de topdrukte van deze kanjers, ben ik onwijs blij met dit bedrijf! Ja, het duurt misschien allemaal even wat langer, maar he, ze werken keihard, terwijl wij vanuit onze stoelen dingen bestellen. Ik zou er zo weer bestellen! En de kinderen springen inmiddels heerlijk op de trampoline. Een top verjaardag dus, ondanks de corona, dankzij betersport!

Reageer

Reggie 02-04-2020

Algemene score

1,0
Geen bevestigingsmail over mijn bestelling gekregen. Bellen, mailen, niets werkt om ze te pakken te krijgen. Erg slechte klantenservice.

Reageer

Toon meer reviews