Betersport.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Betersport.nl.

Betersport.nl stelt zich voor

Wij zijn Betersport, ruim 15 jaar online aanbieder van vele sportartikelen. Wij geloven dat elke (thuis)sporter zijn of haar persoonlijke doelen kan halen met de juiste materialen en een steuntje in de rug door persoonlijke gebruiks- en trainingstips. Want persoonlijke doelen heeft iedereen, zelfs als je denkt dat je er (nog) geen hebt. Met onze unieke, eigen merken hebben wij zelf de touwtjes in handen als het gaat om design en kwaliteit. En dan hebben we het niet over battle ropes of springtouwen, maar over de figuurlijke touwtjes. Je kent ze wel. Daarmee blijven we werken aan een uitgebreid en gevarieerd assortiment voor sporters van verschillende niveaus, met verschillende wensen en met een verschillend budget. We willen niet opscheppen, maar we hebben écht voor ieder wat wils. En omdat wij hart hebben voor elke (thuis)sporter, helpen we je graag op weg met persoonlijk advies, starttips en een trainingsplan. Met ruim 40 sportieve collega’s doen er alles aan om samen met jou het sportartikel van je dromen te vinden, een persoonlijk trainingsprogramma voor je te maken of te zorgen dat jouw nieuwe aanwinst zo snel mogelijk bij je voor de deur staat.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 79 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Devin 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webshop, zeer gewild product op voorraad en levering werd zeer snel en goed verzorgd. Kon binnen 24 uur al gebruik maken van mijn aankoop.

Reageer

Joris 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wahoo kickr core gekocht. Dit is Vlot verlopen, snel geleverd, geen klachten.

Reageer

Betersport 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een loopband, een duidelijke website, goede instructieve video’s, veel en uitgebreide informatie. Verschillende modellen ook goed te vergelijken. Ook duidelijk waarom een toestel wel of niet geschikt zou zijn. Ondanks Corona, hun levertijd waar gemaakt. Misschien wel duidelijk maken, zeker bij zware apparaten tot waar ze geleverd worden. Ik woon op 3 hoog en de bezorger was alleen, dus niet boven gebracht.

Reageer

Raffy 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goede snelle service. Mijn producten werden op de afgesproken tijd geleverd en goed verpakt.

Reageer

Bas Smit 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geregeld, snel opgestuurd, prima kwaliteit ....................................

Reageer

DESCHOEMAKER E 11-10-2020

Algemene score

10,0
HOI IK STA VERBAASD PRIJS SERVICE LEVERING SPINNER ZWAAR EN ROBUUST GEMAKKELIJK PROGRAMS

Reageer

Airyn 08-10-2020

Algemene score

2,0
Levering super.. niks op aan te merken.. maar helaas loopband werkt niet.. 2 keer gebeld.. op zich heel vriendelijk en zelf eceb moet checken of stekkertjes er in zitten. ..best zwaar om 50 kilo steeds te verplaatsen... .. echter doet het niet..
ben erg teleurgesteld, ik begrijp dat het druk is en dat ze hun best doen. Maandag in huis..donderdag nog niks.. ik moet er achteraan om een nieuw apparaat werkend te krijgen.. dat noem ik geen service.. begreep ook dat ze door drukte andere prioriteiten hebben.. snap ik niet.. heb nog nooit zo een slechte ervaring gehad.. denk er over om het retour te sturen.. wat heb ik er aan als het niet werkt
Officiele reactie van Betersport.nl 16-10-2020

Beste Airyn,

Zojuist hebben wij elkaar telefonisch gesproken.

Wij willen nogmaals onze oprechte excuses aanbieden voor de slechte ervaring die u met ons hebt gehad.

We hopen dat we na het telefoongesprek de negatieve ervaring toch positief hebben kunnen afsluiten.

Met vriendelijke groet,
Team Betersport

Airyn 16-10-2020

Beste team betersport,

Dank jullie voor jullie telefoontje en excuses. Het is allemaal goed opgelost. Waarvoor dank. Ik begrijp ook dat het gekke tijden zijn en jullie het druk hebben, maar ik voelde me niet gehoord, maar door na te bellen en excuses aan te bieden heeft alles goed gemaakt. Succes met jullie bedrijf groet Airyn

Reageer

Thomas Anckaert 08-10-2020

Algemene score

10,0
Wij hebben een loopband Focus Fitness Senator Iplus gekocht op vrijdag en maandag werd deze reeds geleverd op afgesproken tijdstip.
Loopband hebben we geïnstalleerd en werkt naar wens... leuk te kunnen lopen bij slecht weer!

Wij hebben geen problemen ondervonden bij levering, noch op het product!

Reageer

online besteld 07-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online loopband jet5 aangeschaft, de online info was uitgebreid en duidelijk.
de loopband werd keurig op tijd afgeleverd en werd door de bezorger netjes binnen gezet
het uitpakken en op zijn plaats zetten verliep vlot en het afmonteren met 4 schroeven was een fluitje van een cent, we hebben hem nu een paar dagen in gebruik en zijn zeer tevreden.
zal hem zeker aanbevelen bij familie of kennissen

Reageer

Amy 07-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
The delivery time was quick for the product I ordered. Prices are also good. And product was in good condition.

Reageer

Wim 07-10-2020

Algemene score

5,0
had een beschermhoes voor de trampoline bestelt, deze zou 2 dagen na mijn bestelling aan komen. Na een week was er nog niets gekomen, zag toen dat op de tracking app ze 2 x geprobeerd hadden het aan te leveren maar dat het adres niet klopte. Wat dus helemaal niet waar is, heb Betersport toen gebeld maar waar ik eerste 20 minuten in de wacht werd gezet. Die meneer wilde me een mailtje sturen met de reden, maar daar heb ik ook nog niets van gehoord. Ben erg ontevreden en zal in toekomst 2x nadenken voor ik bij Betersport nog eens iets bestel !!

Reageer

Jochem 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website met scherpe prijzen. Het bestelde artikel werd snel en goed verpakt verzonden.

Reageer

Roos 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Halterstang en yogamat super snel geleverd. Goed verpakt, goede prijs kwaliteiten verhouding. Ik zou zeker nog een keer bestellen mocht ik nog iets nodig hebben.

Reageer

Betersport 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering van het door mij bestelde gewichtsvest 20 kg t.b.v. oncologische fysio/revalidatie.
Het veste is gebruiksvriendelijk. Verstelbaar, dus passend te maken en het voordeel is dat je het gewicht zelf kan aanpassen tijdens de training.
Had de eerste week gebruik gemaakt van een rugzak met gewichtjes maar dit niet prettig tijdens de training.

Zeker aan te bevelen!

Reageer

Henk 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie webshop met veel keuze van cardio tot krachttraining ze hebben het allemaal. Ook grotere dingen worden keurig geleverd en snel! Ik vind het helemaal toppy

Reageer

Mario 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service en zeer behulpzaam op alle vragen.
Donderdag besteld vrijdag ochtend mooi geleverd.
Mooi werk doe zo verder

Reageer

Harold 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik nooit een 10 geef (ik kan altijd verrast worden) is deze 9 uitermate betekenisvol.
Net een roei-trainer gekocht.
Zoals beloofd, en wel bijzonder in Corona tijd, de volgende dag bezorgd, met tussentijdse updates over bezorging.
De machine zelf is uitermate degelijk en als voormalig NK wedstrijdroeier voelt hij heel natuurlijk. Geweldige prijs-kwaliteit en perfekte service

Reageer

Rowin82 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super site met duidelijke informatie over de verschillende fitness machines en apparaten. Veel betalingsmogelijkheden. Snelle levering. Lange bijgeleverde garantie bij alle aanschaffingen die duidelijk staan vermeld. Zeer goed wij hebben hier eerst een spinning bike gekocht waar inmiddels al heel wat kilometers op weg getrapt zijn. En onze laatste aanschaf was een crosstrainer. Super apparaat stevig en solide mooi scherm erop en neemt weinig ruimte ook snel geleverd. Erg blij met betersport

Reageer

Kim 05-10-2020

Algemene score

1,0
We hebben een Jet 9 Iplus gekocht, prima apparaat maar groter dan gedacht. Na een paar maanden wegens weinig gebruik, willen we hem retourneren om een kleienere te kopen ook bij Betersport. Maar helaas, geen service, geen support.
Officiele reactie van Betersport.nl 19-10-2020

Beste Kim ,

Vervelend om te vernemen dat u een slechte ervaring bij ons hebt gehad. Als het product nog in de retourperiode zit en u de originele verpakking nog heeft kunnen we een product altijd kosteloos ophalen.

Graag zouden wij met u in contact komen om uw probleem op te lossen. Indien uw case inmiddels afgesloten is zouden wij ook graag vernemen of we nog iets voor u kunnen betekenen om uw ervaring alsnog met een positief gevoel te kunnen afsluiten. Omdat we geen directe order-/contactgegevens van u kunnen vinden op basis van deze review willen wij u vragen ons te mailen met het onderwerp ‘Opvolging vanuit Kieskeurig-review’, op deze manier kunnen we uw bericht sneller terugvinden.

Met vriendelijke groet,
Team Betersport

Reageer

Willem Jan Stokhof 25-09-2020

Algemene score

7,0
Een paar weken geleden een Renz sport R5000 roeitrainer gekocht bij Betersport. Deze maakte na 2x gebruikt te zijn een heel raar bijgeluid. Dit gemeld aan Betersport. Het duurde wel lang voordat er gereageerd werd op mijn melding (ruim 2 weken) maar inmiddels is het product door een monteur van Betersport bekeken en gerepareerd. Er was niet veel mis mee en het bijgeluid dat de trainer maakte was ook inmiddels al zo goed als verdwenen. Hij doet het nu in ieder geval weer prima. Dat is erg fijn!

Reageer

Adriaan 23-09-2020

Algemene score

1,0
3 maanden geleden een le tour de France spinning fiets gekocht bij betersport.
Mooie fiets alleen computer werkt niet.
Opgestuurd naar Frankrijk.
Aantal dagen later belt er een Fransman en begint heel onduidelijk Engels tegen me te praten.
A fijn bijna twee weken verder krijg ik een computer opgestuurd die een display heeft vol krassen en aan de achterkant allemaal lijm resten.
Dus weer bellen.
Nu heb ik nog een derde termijn liggen dat ik niet betaald voor ik een nieuwe heb en die het wel doet.
Kunnen ze dit niet dan de fiets ophalen.

Reageer

Paul 23-09-2020

Algemene score

4,0
Ik heb via Betersport een Salta Comfort ground trampoline (€329) zonder veerkracht gekocht, waar de kinderen deze zomer amper op hebben gesprongen. Na 3 keer telefonisch contact, versturen van mails en video, waarbij het initiatief volledig bij mij lag, ben ik louter afgescheept met oneliners en open deur adviezen. Geen service, compromis of oplossing, maar slechts een verkoopkanaal dat weinig toevoegt.

Reageer

Willem Jan Stokhof 17-09-2020

Algemene score

2,0
Ik heb ruim 2 weken geleden een Renz Sport Roeitrainer R5000 gekocht bij Betersport. Na installatie en 2x te hebben gebruikt begon deze aan te lopen. Ik heb dit via een schadeformulier gemeld aan Betersport, maar nu- 2 weken later- nog geen enkele reactie daarop gekregen. Ook bellen naar de klantenservice heeft niet tot enige reactie van Betersport geleid. Zeer teleurstellend. De roeitrainer zal ik dan maar terugsturen...

Reageer

Brenda 15-08-2020

Algemene score

2,0
Erg slechte webwinkel! In April wat gewichtjes besteld, waarvan de leverdatum iedere keer werd uitgesteld. Uiteindelijk heb ik na 3 maanden de levering geannuleerd..
Wel geld terug gekregen.
Officiele reactie van Betersport.nl 19-10-2020

Beste Brenda,

Vervelend om te vernemen dat u een slechte ervaring bij ons hebt gehad. Helaas is door de extreme drukte van de laatste periode onze service ondermaats geweest en doen we nog steeds ons uiterste best om de nasleep hier van weg te werken. Wij willen hiervoor dan ook onze oprechte excuses aanbieden.

Graag zouden wij met u in contact komen om uw probleem op te lossen. Indien uw case inmiddels afgesloten is zouden wij ook graag vernemen of we nog iets voor u kunnen betekenen om uw ervaring alsnog met een positief gevoel te kunnen afsluiten. Omdat we geen directe order-/contactgegevens van u kunnen vinden op basis van deze review willen wij u vragen ons te mailen met het onderwerp ‘Opvolging vanuit Kieskeurig-review’, op deze manier kunnen we uw bericht sneller terugvinden.

Met vriendelijke groet,
Team Betersport

Reageer

Tangel 03-08-2020

Algemene score

2,0
Onlangs een crosstrainer besteld waar binnen een paar dagen al een onderdeel van loskomt. Meerdere malen geprobeerd contact te krijgen met Betersport maar na bijna 2 weken wachten geen enkele reactie. Telefonisch ook niet te bereiken. Waardeloze service!!
Officiele reactie van Betersport.nl 19-10-2020

Beste Tangel ,

Vervelend om te vernemen dat u een slechte ervaring bij ons hebt gehad. Helaas is door de extreme drukte van de laatste periode onze service ondermaats geweest en doen we nog steeds ons uiterste best om de nasleep hier van weg te werken. Wij willen hiervoor dan ook onze oprechte excuses aanbieden.

Graag zouden wij met u in contact komen om uw probleem op te lossen. Indien uw case inmiddels afgesloten is zouden wij ook graag vernemen of we nog iets voor u kunnen betekenen om uw ervaring alsnog met een positief gevoel te kunnen afsluiten. Omdat we geen directe order-/contactgegevens van u kunnen vinden op basis van deze review willen wij u vragen ons te mailen met het onderwerp ‘Opvolging vanuit Kieskeurig-review’, op deze manier kunnen we uw bericht sneller terugvinden.

Met vriendelijke groet,
Team Betersport

Reageer

Toon meer reviews