Betersport.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Betersport.nl.

Betersport.nl stelt zich voor

Wij zijn Betersport, ruim 15 jaar online aanbieder van vele sportartikelen. Wij geloven dat elke (thuis)sporter zijn of haar persoonlijke doelen kan halen met de juiste materialen en een steuntje in de rug door persoonlijke gebruiks- en trainingstips. Want persoonlijke doelen heeft iedereen, zelfs als je denkt dat je er (nog) geen hebt. Met onze unieke, eigen merken hebben wij zelf de touwtjes in handen als het gaat om design en kwaliteit. En dan hebben we het niet over battle ropes of springtouwen, maar over de figuurlijke touwtjes. Je kent ze wel. Daarmee blijven we werken aan een uitgebreid en gevarieerd assortiment voor sporters van verschillende niveaus, met verschillende wensen en met een verschillend budget. We willen niet opscheppen, maar we hebben écht voor ieder wat wils. En omdat wij hart hebben voor elke (thuis)sporter, helpen we je graag op weg met persoonlijk advies, starttips en een trainingsplan. Met ruim 40 sportieve collega’s doen er alles aan om samen met jou het sportartikel van je dromen te vinden, een persoonlijk trainingsprogramma voor je te maken of te zorgen dat jouw nieuwe aanwinst zo snel mogelijk bij je voor de deur staat.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 90 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hagenaars 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Ik had een loopband besteld en die is de andere dag al geleverd, helaas was die stuk en gebruikt. Blijkbaar verkopen ze ook gebruikte, niet gezien bij aankoop. Na enkele dagen wachten gebeld en het is weer opgehaald. Perfecte service, maar schrijf aub groot en duidelijk zichtbaar dat het gebruikte waar is. Deze negativiteit was niet nodig geweest.

Reageer

Khan 15-10-2020

Algemene score

2,0
Een loopband van 1000 euro aangeschaft. De gaatjes zijn verkeerd geboord, ik kan het dus niet in elkaar zetten. Al een week aan het wachten op reactie. Heb twee keer een mail gestuurd, 1 keer een reparatieverzoek en al 2 keer gebeld. Nooit kopen bij betersport, doe het bij de betrouwbare zaken als coolblue, pas achteraf gezien anders had ik dit nooit gedaan. Zie dat er ook enorm veel klachten zijn nadat ik hierop ben gaan googlen. Deze zie je niet terug op website betersport daar is het een en al lof.

Reageer

S Broekhuizen 15-10-2020

Algemene score

1,0
Het product wat ik had besteld bij betersport.nl werd bezorgd met beschadigingen. Meer dan vaak getracht in contact te komen met de klantenservice maar deze geven totaal geen gehoor op emails en de telefoon is alleen maar bezet (of de hoorn ligt er standaard naast).
Officiele reactie van Betersport.nl 19-10-2020

Beste ,

Vervelend om te vernemen dat u een slechte ervaring bij ons hebt gehad. Helaas is door de extreme drukte van de laatste periode onze service ondermaats geweest en doen we nog steeds ons uiterste best om de nasleep hier van weg te werken. Wij willen hiervoor dan ook onze oprechte excuses aanbieden.

We hebben u zojuist een mail gestuurd met een voorstel om uw negatieve ervaring positief af te sluiten.

Met vriendelijke groet,
Team Betersport

Reageer

Ger 14-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlotte levering helaas niet compleet en dit werd supersnel gecorrigeerd, top!

Reageer

Thijs 14-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, artikel is conform website. Productomschrijving was zeer uitgebreid hetgeen heeft bijgedragen tot het kunnen maken van de juiste keuze.

Reageer

Robin 14-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en snelle communicatie vanuit Betersport omtrent proces van bestellen. De levering was supersnel en conform beloftes en het geleverde product was ook als verwacht. Ik vond alleen de website van de pakketdienst niet heel duidelijk.

Reageer

Bokx 14-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus
Waardering van Kieskeurig
Keus om het in termijnen te betalen
Snelle levering
Vriendelijke bezorger
Behulpzame medewerker die uitgelegd heeft hoe het apparaat in elkaar gezet moest worden.
Met als resultaat, zeer tevreden met de hardloopband. Naar alle verwachtingen.

Reageer

T 14-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed stevig product. Prijs en kwaliteit is in verhouding goed.
Met in elkaar zetten wat verwarrend omdat er een pakket met bouten bij zit maar ook al een gedeelte aan bouten al in het product zit, wat er dan eerst weer uit moet om het vervolgens aan elkaar te kunnen zetten. Deze bouten vallen niet op, hierdoor ook gemaild naar Klantenservice, maar geen antwoord op gekregen helaas.

Reageer

Wil 14-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima levering, goede informatie aan telefoon. Gebeld of artikel op voorraad is, netjes geholpen door medewerker

Reageer

aidani 13-10-2020

Algemene score

10,0
Service was top. Een snellere levering had niet gekund. Ook de transporteur was top. Afspraak nagekomen zoals afgesproken. Hij heeft zelfs geholpen de loopband binnen te zetten. Alles top. Super.

Reageer

Dennis Kleinherenbrink 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne overzichtelijke webshop.
Bestelling was makkelijk te plaatsen, helaas moeilijke bezorging bij complexen.
Is uiteindelijk toch goed gegaan na bellen met bezorger.

Reageer

Huib 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijke en gebruiksvriendelijke site. Supersnel geleverd. Precies binnen beloofde tijdsvenster. Grote klasse.
Product volledig naar verwachting. Eenvoudig af te monteren. Daarna direct te gebruiken.

Veel plezier aan spinning bike.

Reageer

Baeckelandt 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke informatie met video's op de site. Snelle afhandeling en levering van product. Top!

Reageer

jos 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop goed, goede informatie over product door medewerker, proberen je niet het duurste te verkopen.
Goede prijs kwaliteit verhouding .kopen en meteen meenemen super.

Reageer

Guy V. 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering en correcte prijs.
toestel zat goed verpakt om schade te voorkomen. instructies waren gemakkelijk te volgen.
toestel maakt alle verwachtingen waar.
zeker een aanrader!

Reageer

Johan 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vorige wek maandag d SenzC7000 crosstrainer besteld en woensdagmiddag op de mat. De deur kon niet meer open of dicht. 90 kilo en groot! Het uitpakken en zodanig demonteren dat ik hem uit de doos kon krijgen was al een klus. Twee trappen opsjouwen met de buurman een volledige workout. Maar hij staat en werkt fantastisch en is , heel fijn, fluisterstil.....!

Reageer

Ronald 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering op afgesproken moment en top producten. Reeds tweede keer dat ik bestelde en opnieuw geen problemen.

Reageer

Hagenaars 13-10-2020

Algemene score

3,0
Nieuwe Loopband gekocht, maar kreeg een gebruikte vol krassen en kapot. Direct na openmaken servicepunt gemeld en gevraagd om het op te halen en nu, na 5 dagen totaal niets gehoord.
Baal verschrikkelijk. Ik wil mijn geld terug. Schrijf eerlijk als je een 2e hands ding verkoopt en maak je prijs daar dan ook naar. Nu kost het 378,00 voor rotzooi.
Officiele reactie van Betersport.nl 15-10-2020

Beste Hagenaars,

Zojuist heb ik u proberen te bellen maar kreeg u helaas niet te pakken.

Ik heb even naar uw order gekeken. We zagen dat u een bestelling had gedaan van een demo model. Een demo model en kan mogelijk beschadigen bevatten zoals vermeld staat op de website bij het product.

Het kan zijn dat u dit wellicht over het hoofd heeft gezien. Graag zouden we met u in contact komen om uw negatieve ervaring toch nog positief af te sluiten. We hebben u ook een mail gestuurd met wat informatie.

We horen het graag van u!

Met vriendelijke groet,
Team Betersport

Reageer

Devin 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webshop, zeer gewild product op voorraad en levering werd zeer snel en goed verzorgd. Kon binnen 24 uur al gebruik maken van mijn aankoop.

Reageer

Joris 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wahoo kickr core gekocht. Dit is Vlot verlopen, snel geleverd, geen klachten.

Reageer

Betersport 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een loopband, een duidelijke website, goede instructieve video’s, veel en uitgebreide informatie. Verschillende modellen ook goed te vergelijken. Ook duidelijk waarom een toestel wel of niet geschikt zou zijn. Ondanks Corona, hun levertijd waar gemaakt. Misschien wel duidelijk maken, zeker bij zware apparaten tot waar ze geleverd worden. Ik woon op 3 hoog en de bezorger was alleen, dus niet boven gebracht.

Reageer

Raffy 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goede snelle service. Mijn producten werden op de afgesproken tijd geleverd en goed verpakt.

Reageer

Bas Smit 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geregeld, snel opgestuurd, prima kwaliteit ....................................

Reageer

DESCHOEMAKER E 11-10-2020

Algemene score

10,0
HOI IK STA VERBAASD PRIJS SERVICE LEVERING SPINNER ZWAAR EN ROBUUST GEMAKKELIJK PROGRAMS

Reageer

Airyn 08-10-2020

Algemene score

2,0
Levering super.. niks op aan te merken.. maar helaas loopband werkt niet.. 2 keer gebeld.. op zich heel vriendelijk en zelf eceb moet checken of stekkertjes er in zitten. ..best zwaar om 50 kilo steeds te verplaatsen... .. echter doet het niet..
ben erg teleurgesteld, ik begrijp dat het druk is en dat ze hun best doen. Maandag in huis..donderdag nog niks.. ik moet er achteraan om een nieuw apparaat werkend te krijgen.. dat noem ik geen service.. begreep ook dat ze door drukte andere prioriteiten hebben.. snap ik niet.. heb nog nooit zo een slechte ervaring gehad.. denk er over om het retour te sturen.. wat heb ik er aan als het niet werkt
Officiele reactie van Betersport.nl 16-10-2020

Beste Airyn,

Zojuist hebben wij elkaar telefonisch gesproken.

Wij willen nogmaals onze oprechte excuses aanbieden voor de slechte ervaring die u met ons hebt gehad.

We hopen dat we na het telefoongesprek de negatieve ervaring toch positief hebben kunnen afsluiten.

Met vriendelijke groet,
Team Betersport

Airyn 16-10-2020

Beste team betersport,

Dank jullie voor jullie telefoontje en excuses. Het is allemaal goed opgelost. Waarvoor dank. Ik begrijp ook dat het gekke tijden zijn en jullie het druk hebben, maar ik voelde me niet gehoord, maar door na te bellen en excuses aan te bieden heeft alles goed gemaakt. Succes met jullie bedrijf groet Airyn

Reageer

Toon meer reviews