Betersport.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Betersport.nl.

Betersport.nl stelt zich voor

Wij zijn Betersport, ruim 15 jaar online aanbieder van vele sportartikelen. Wij geloven dat elke (thuis)sporter zijn of haar persoonlijke doelen kan halen met de juiste materialen en een steuntje in de rug door persoonlijke gebruiks- en trainingstips. Want persoonlijke doelen heeft iedereen, zelfs als je denkt dat je er (nog) geen hebt. Met onze unieke, eigen merken hebben wij zelf de touwtjes in handen als het gaat om design en kwaliteit. En dan hebben we het niet over battle ropes of springtouwen, maar over de figuurlijke touwtjes. Je kent ze wel. Daarmee blijven we werken aan een uitgebreid en gevarieerd assortiment voor sporters van verschillende niveaus, met verschillende wensen en met een verschillend budget. We willen niet opscheppen, maar we hebben écht voor ieder wat wils. En omdat wij hart hebben voor elke (thuis)sporter, helpen we je graag op weg met persoonlijk advies, starttips en een trainingsplan. Met ruim 40 sportieve collega’s doen er alles aan om samen met jou het sportartikel van je dromen te vinden, een persoonlijk trainingsprogramma voor je te maken of te zorgen dat jouw nieuwe aanwinst zo snel mogelijk bij je voor de deur staat.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 90 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

vic 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
mooi snelle levering, en een erg goede prijs! betalen wat het waard is en niet overdreven veel.

Reageer

Ans 27-10-2020

Algemene score

5,0
Prijs van het apparaat is goed, levering duurde wat langer maar dat lag meer aan de transporteur, apparaat zat kapot in de doos en het duurde bijna 1 week voordat we reaktie kregen naar aanleiding van het schade formulier wat we ingevuld hadden.

Reageer

Kim S. 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De Fitbike Hometrainer Senator aangeschaft. Mijn vader had deze hometrainer onlangs aangeschaft en na er zelf op gefietst te hebben besloten hem ook aan te schaffen. Een erg fijne hometrainer vind ik zelf! Veel mogelijkheden, fijne zithouding en goed op lengte verstelbaar.

Betersport is een leuk bedrijf met enorm veel keuze. Goede snelle service en vriendelijke bediening.

Ik kom hier graag nog eens terug!

Reageer

J. Overmars 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na contact gehad te hebben met enkele vragen over het te kopen product, zeer vriendelijk geholpen en dan ook besteld. Savonds rond 18.00 uur besteld, dus ik verwachtte het pakket 2 dagen later. Na een update per mail bleek het product de volgende dag al bezorgd te worden. Eerder dan verwacht, topservice!

Reageer

ad 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Waterrower roeimachine aangeschaft, flitsend binnen 2 werkdagen thuis geleverd.
Bij ingebruikname bleek echter dat de zitting zich niet liet borgen in de geleiders. De verkoopafdeling heeft adequaat en snel gereageerd en inmiddels is er een verzoek naar de dealer om het probleem op te lossen.

Ik ben nieuwsgierig hoe snel dat serviceverzoek wordt opgepakt en wat de oplossing wordt. Voorlopig ervaar ik deze winkel als klantvriendelijk, hoe de importeur hier mee omgaat moet ik afwachten...

Reageer

Kris V. B. 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keep up the good work ! Zeer snelle levering, behulpzaam contact, deskundige uitleg, ... kortom sterk aanbevelingswaardige shop voor een immens gamma aan sportartikelen.

Reageer

Janhen 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het roeiapparaat de rouw 2 geweldig. Makkelijk in elkaar te zetten met een goede beschrijving zelfs voor een vrouw van 67 zoals ik. Snel geleverd en goed verpakt.

Reageer

Tom 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor betersport.nl gekozen omdat de fietstrainer die ik zocht hier wel op voorraad was. De bezorging was zoals aangegeven in de webshop en in de bestellingsbevestiging.

Reageer

Monique B. 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is goed overzichtelijk met de juiste informatie over de producten. Gelijk na de bestelling van de loopband een bevestiging ontvangen. Verder precies op de hoogte gehouden van het leverproces. Ondanks de grootte van het product, gratis bezorgd en binnen 2 dagen kon ik al op de loopband lopen, top!

Reageer

Peter Gerritsen 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede informatieve website. Bestelling en betaling correct verwerkt. Netjes e-mail van de verwerking.
Super snelle levering van een artikel (Spinningbike) wat verder als moeilijk leverbaar leek!
De vrachtwagen was er zelfs een dag eerder dan we zelf hadden verwacht.
Artikel netjes en correct verpakt en eenvoudig te monteren. Duidelijke handleidingen, Goed voorbereid vwb kabeltje e.d.
De eerste km's zaten er 's avonds al op :-)
maw zeer tevreden!

Reageer

De bezorgdienst in ieder geval NIET..! 27-10-2020

Algemene score

6,0
Weinig documentatie bijgeleverd.. Ik - man van 78 - werd onaangenaam verrast dat er een pakket van 39 kilo op de begane grond bij de ingang van de flat werd gedumpt en de twee jonge bezorgers mij alleen lieten. Ik heb het pakket zélf naar de 8e verdieping mogen sjouwen...!

Reageer

Johan 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe Tacx neo 2t gekocht vrijdag besteld maandag in huis Prima geregeld ook nog even contact gehad met de klantenservice en dat ging ook prima. Netjes terug gebeld om mijn vraag te beantwoorden.
Gr. Johan

Reageer

Job 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om toch aan mijn beweging te komen tijdens de corona crisis ben ik op zoek gegaan naar een spinningbike, uiteindelijk na lang overwegen de "Spinningbike - FitBike Race Magnetic Pro" gekocht. En zeker geen spijt gehad van deze aankoop! Door de mogelijkheid van Betersport om in 3 termijnen te betalen kon ik mij deze spinningbike veroorloven.

Ik heb het artikel vrijdag avond besteld en maandag ochtend alweer in huis en in perfecte staat!

Reageer

Chris Teuben 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een roeitrainer besteld. De bestelling kon ik via track&trace volgen en op maandag vanaf 9:00 's ochtends zou er een update volgen over het tijdstip. De vrachtwagen stond al om 8:15 uur voor de deur maar dat was gelukkig geen probleem want ik was al aan het thuiswerken. Wel was er een probleem met de doos. Die bleek zwaar gehavend te zijn en deze is in overleg met de chauffeur direct weer de vrachtwagen in gegaan. Direct gebeld met klantenservice en ik kreeg de keuze: geld terug of een vervangend exemplaar. Ik koos voor de tweede optie. Twee dagen later toch maar een email gestuurd om te vragen hoe lang het zou gaan duren. Toen bleek dat ze op mijn reactie zaten te wachten of de roeitrainer, ondanks de beschadigde verpakking, nog heel was. Daar ging dus iets mis. Ik heb de situatie toen nogmaals uitgelegd en een uur later kreeg ik bericht dat er een nieuwe roeitrainer onderweg was. Jammer van het misverstand maar het werd goed opgelost. Geen cijfer 10 vanwege de lange telefonische wachtrij en het rommelig registreren van de melding maar wel een cijfer 8 vanwege het snelle reageren op email en de verder nette afhandeling.

Reageer

Arie 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben gekozen voor de nieuwste uitvoering van de Fit Bike Ride 5 omdat deze goed uit de bus kwam bij eerdere beoordelingen.
Wij vinden het een fantastisch product ook met name wat betreft prijs/kwaliteit verhouding, het in elkaar zetten is eenvoudig te doen mede door de bijgeleverde duidelijke instructiefolder.
De levering door Betersport is perfect gegaan, alles ging zoals beloofd.
Wij zijn zeer tevreden.

Reageer

Elisavet 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correct en snelle levering. Voor 18u besteld en de volgende ochtend kreeg ik mijn toestel.
De toestel moest gemonteerd worden maar het ging vlot en het werkt perfect.

Reageer

CJD 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en in goede staat! Je hebt veel aanbod en de prijzen zijn niet extreem hoog. Al met al een hele fijne website om te bestellen!!

Reageer

Pieter Hoogvliet 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service, Top team en TOP kwaliteit. Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar. Ga zo door..

Reageer

nijsgu 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website is duidelijk en gemakkelijk in gebruik. De hometrainer werd de dag na bestelling geleverd. De beschermingsmat was niet bij de eerste levering maar werd enkele dagen later nageleverd.
Correcte prijs en de hometrainer is super !

Reageer

Piet 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke site, goed te volgen, zeer snelle levering die ook nog eens goed te volgen was via de mail.

Reageer

Marijke 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Roeitrainer Row 2 besteld, stond volgende dag al voor de deur, na telefonisch contact door chauffeur. Dus niet onnodig thuis wachten. Hulp via e-mail voor laatste technische stap, kwam binnen 2 uur. Excellente service en naverkoopdienst.

Reageer

mariska 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle, keurige levering. vrijdag besteld en maandag geleverd. bezorger zette alle 6 de dozen droog in de veranda.

Reageer

AJ 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service (zelf in corona tijden), overzichtelijke website, prima product en accurate reviews.
Zeer tevreden

Reageer

JPBruinsma 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was voor mij geen bekende website om fietsspullen te kopen, maar door omstandigheden toch een keer geprobeerd. Conclusie: ging helemaal super! makkelijk bestelproces en snelle levering! Betersport.nl is zeker voor herhaling vatbaar.

Reageer

Roggeman Edith 24-10-2020

Algemene score

1,0
Tot nu toe kan ik over de levering van de loopband niks positief zeggen.Bij het openen van de verpakking en het plaatsen van de band zat er namelijk een electrische bedrading afgebroken.Na 2 e-mails en 1 telefoon hebben we nog geen reactie gekregen!!!!!!!!Hoe wordt dit opgelost?????
Officiele reactie van Betersport.nl 27-10-2020

Beste ,

Vervelend om te vernemen dat u een slechte ervaring bij ons hebt gehad. Helaas is door de extreme drukte van de laatste periode onze service ondermaats geweest en doen we nog steeds ons uiterste best om de nasleep hier van weg te werken. Wij willen hiervoor dan ook onze oprechte excuses aanbieden.

Graag zouden wij met u in contact komen om uw probleem op te lossen. Indien uw case inmiddels afgesloten is zouden wij ook graag vernemen of we nog iets voor u kunnen betekenen om uw ervaring alsnog met een positief gevoel te kunnen afsluiten. Omdat we geen directe order-/contactgegevens van u kunnen vinden op basis van deze review willen wij u vragen ons te mailen met het onderwerp ‘Opvolging vanuit Kieskeurig-review’, op deze manier kunnen we uw bericht sneller terugvinden.

Met vriendelijke groet,
Team Betersport

AnneKe 28-10-2020

Hi Edith,

Ik heb precies hetzelfde probleem.
De loopband die ik heb gekocht is kapot. Geen elektrische stroming.
Na 6 telefoon gesprekken, 7 e-mails geen oplossing.
De ergste koopervaring die ik heb ooit!
Klantenservice bestaat niet en ze zijn best arrogant.
Het bedrijf zijn oplichters.

Reageer

Toon meer reviews