Alternate - Reviews & Ervaringen

5,0 Lees 1460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Alternate.

Alternate stelt zich voor

Alternate is van oudsher één van de grotere online leveranciers van computers, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. In de loop van de jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met aanverwante producten als huishoudelektronica, gereedschappen en speelgoed. Tegenwoordig worden vanuit logistieke centra in Duitsland, Nederland en België alle landen in Europa beleverd, zowel rechtstreeks naar de eindgebruiker of als fulfilment partner voor andere verkopers. Alternate is daarmee één van de meest succesvolle e-commerce ondernemingen in haar branche.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 51 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

5,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stijn db 09-03-2017 Via de website gekocht

Na top informatie op de website nu een top pc!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alternate is naar mijn mening de beste website om uw pc onderdelen te halen. Ik heb hier al heel vaak een bestelling gedaan en het is altijd top service!

Zo heb ik al 2 videokaarten hier vandaan, een gtx650 en een gtx 960. Ook heb ik hier een fx8350 processor vandaan, een nieuwe voeding, een koeling en zojuist sinds een week of twee een nieuw moederbord.

Terwijl voor hun de levertijd onbekend was voor dit moederbord en dit al op de website stond werd er alsnog keurig een mailtje gestuurd of ik wou wachten totdat hij binnen was of niet. Binnen een week was dit moederbord alsnog al binnen!

Ook als ik problemen heb met bijvoorbeeld een videokaart kan ik altijd terecht bij alternate. Ik kan gewoon bellen, word direct persoonlijk geholpen en mocht er iets fout zijn met hun geleverde product kan ik het zelfs terug sturen zodat zij hem kunnen nakijken en krijg ik een nieuwe!

Al met al een top winkel waar ik elke keer met plezier bestel. Een echte aanrader!

Mvg

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Koning 09-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
s'avonds om half 11 besteld en de dag erop in de middag al thuisbezorgd. Natuurlijk staat dit op de website aangegeven maar toch vond ik het een supersnelle levering! Daarnaast waren mijn spullen ook goed verpakt met voldoende bescherming. Super service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Creabeaux.nl 09-03-2017 Via de website gekocht

Vertrouwd, snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tja, waarom verder kijken als je weet dat Alternate goede en snelle service heeft. 's Middags rond 2 uur besteld en om 4 uur klaar om op te halen. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CP 09-03-2017 Via de website gekocht

Gewoonweg super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een uitgebreide keus aan producten van goede kwaliteit. Door de goede beschrijving weet je precies dat je het goede ontvangt. Als laatste, niet onbelangrijk, een snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel Hermens 09-03-2017 Via de website gekocht

Producten zijn heel goed ingepakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na het bestellen van meerdere producten ben ik nog steeds erg tevreden. Dus geen reden om verder te kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise 09-03-2017 In de winkel gekocht
Barendrecht

Service én verstand van zaken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omdat Alternate vlak bij mijn huis zit, bestel ik niet via internet maar ga ik naar de winkel. Daar krijg ik namelijk altijd goed advies, van vriendelijke mensen, op een manier die ook voor een digibeet als ik begrijpelijk is.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Brian Evers 09-03-2017 In de winkel gekocht
Ridderkerk

Geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige klantenservice nooit te beroerd om wat te regelen.
Goede levering.
Normale prijzen.
En ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het product dus ik ben hellemaal happy door alternate

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Ger 09-03-2017 Via de website gekocht

Defect product en lang servicetijd

Algemene score

3,0
Koop al jaren bij Alternate. Normaal gesproken goede ervaringen gehad tenzij er iets mis was met het product. Dan wordt het lastig.

Nu helaas een nieuwe voeding moeten kopen maar product leek defect te zijn vooraf van installatie. Ik installeer mijn voeding altijd buiten de kast, sluit alles aan, en kijk of het werkt. Dit was niet het geval.

Contact opgenomen met klantenservice. Zij hebben mij een retourformulier toegestuurd en de volgende dag was aan mijn kant het pakket op de post. In de tussentijd maar een andere voeding aangeschaft bij een andere winkel omdat ik toch gebruik moest maken van mijn systeem.

Deze werkte uitstekend. Verder niks veranderd aan de computer. Defect lag dus echt aan het product. Alternate heeft begin februari 2017 het product teruggestuurd naar de fabrikant en ik heb sindsiden niks meer gehoort over wat er verder gaat gebeuren. Er is duidelijk een gebrek aan communicatie naar de klant toe en als ik niet het aankoop bedrag terug krijg ben ik helemaal ver van huis.

We zullen het afwachten maar zoals het nu lijkt is dit mijn laatste bezoek aan Alternate... We zullen zien.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Mauk 09-03-2017 Via de website gekocht

Uitgebreid en goed assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De pc onderdelen staan goed beschreven en vaak ook veel uit een lopende reviews per onderdeel. Daarnaast heb veel onderdelen voor mijn game pc besteld en alles is binnen 1 of 2 dagen geleverd. Alles werkt uitstekend!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Andre gerritsen Goede Service Goede Service 09-03-2017 Via de website gekocht

Goede Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwste Componenten goede service. bij een aanpassing van een bestelling is altijd mogelijk
goede garantie en snel thuis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 09-03-2017 In de winkel gekocht
barendrecht

Goeie service, grote voorraad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel op voorraad, makkelijker parkeren, goeie prijs.
Ze geven goeie uitleg en laten ook alternatieven zien

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J. Zaal 09-03-2017 Via de website gekocht

Lekkere snelle levering zoals altijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zelf weer een pc gebouwd uit losse onderdelen.
Met de Pc builder kan het eigenlijk niet misgaan.
Tijdens het proces goede aanvullingen voor de te bouwen pc.
Blijft een echte aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Koen 09-03-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via Tweakers.net zocht ik een mechanisch toetsenbord. Uiteindelijk besloten de Ducky One TKL RGB aan te schaffen; bij Alternate was deze het goedkoopst en er werd beloofd "voor 22:00 besteld, volgende dag in huis". Deze belofte hebben ze waargemaakt, ik ontving de dag erna het toetsenbord uitstekend ingepakt van de bezorger. Ik heb niet te maken gehad met de customer service, dus daar kan ik helaas niets over zeggen, maar mijn eerste indruk is prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Raimond 09-03-2017 Via de website gekocht

superservice en uitstekende uitleg!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zoonlief wilde graag een SSD voor z'n verjaardag, ter vervanging van de huidige hdd in z'n laptop. nu is de laptop nog niet zo oud, maar deze upgrade maakt wel dat z'n laptop weer een stukkie sneller wordt. via klantcontactlijn wat hulp gevraagd over de beste methode van migratie van z'n hdd. hier goede uitleg over gehad, en nadat we de SSD ontvangen hadden gelijk mee aan de slag gegaan. 3,5 uur later was de hdd gekopieerd middels de meegeleverde software en kon de SSD vervolgens zo omgezet worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice Golverdingen 09-03-2017 Via de website gekocht

Super Shop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een SSD bestelt via Alternate, hij doet het perfect en was snel geleverd. Fantastische service!
Veel aanbod, goede producten, goede prijs-kwaliteit verhouding en een snelle levering. Echt fantastisch!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ernst Kleeblatt 09-03-2017 Via de website gekocht

Conform aanbod.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een harde schijf besteld en zoals geadverteerd is deze na 2 dagen afgeleverd. Ook de schijf doet wat er van vewacht mag worden. Geen enkele reden dus om te klagen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank Westdorp 09-03-2017 Via de website gekocht

goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste Logitech G930 werd netjes en snel geleverd, had helaas conectie problemen, contact gehad met de klanten service, product retour.

netjes een nieuwe opgestuurd gekregen, en deze doet het wel perfect.

prijs/ kwaliteit is goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ryan 09-03-2017 Via de website gekocht

Klantvriendelijlk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een toffe webshop, heel veel kortingen en de klantenservice is heel klantvriendelijk. Voor al mijn elektronica zal ik naar Alternate gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ashurian 09-03-2017 Via de website gekocht

Top shop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb vaak PC onderdelen besteld bij alternate.nl en en altijd tevreden met de bezorg snelheid, product kwaliteit en product beschikbaarheid. Ook zijn de retour voorwaarden. Dus vandaar een top shop. 10/10.
Bedankt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valmorian 09-03-2017 Via de website gekocht

Top en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor 10 uur besteld, volgende dag in huis, iets kapot? geen probleem! zonder moeite kun je het terug sturen en krijg je snel iets nieuws of wordt het voor je gemaakt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janklaas 09-03-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na lang zoeken heb ik voor alternate gekozem omdat de prijs/ kwaliteit altijd top is.
Een aantal weken geleden heb ik via alternate een msi laptop gekocht en alles werkt nog altikd naar behoren, ik zal deze webshop zeker aanraden mij andere.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IK 09-03-2017 In de winkel gekocht
Barendrecht

Prima geholpen. Lekker kort en bondig aangevuld met kennis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en deskundige service zonder bullshit. Aanrader voor een ieder.
Klein minpunt, deze review MOET minimaal 110 karakters bevatten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 09-03-2017 Via de website gekocht

Goede service en snel bezorging.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb al antaal jaren Alternate gebruikt om PC onderdelen te kopen en de service was altijd goed. Dit keer heb ik 1 x TL9V2E Arctic F12 PWM PST Value pack 5pcs besteld en de levering was snel en uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 09-03-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als sinds lange tijd klant / afnemer bij Alternate.
Duidelijke website en alles is goed te vinden door de juiste categorisering.
Prijstechnisch ook dik in orde - soms is het bij een andere leverancier wel iets goedkoper, maar niet dusdanig veel dat het de moeite is om te switchen
Verpakking van de geleverde goederen ook dik voor elkaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathijs 09-03-2017 Via de website gekocht

Goede service, netjes afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat mijn videokaart wat verouderd begon te raken voor surround gaming voor de nieuwere game titels, besloot ik eens op zoek te gaan naar een geschikte grafische kaart die paste binnen de specificaties van mijn totale systeem. Omdat ik al bekend was met alternate en er al vaker onderdelen had besteld besloot ik dit weer bij alternate te doen.
Bij het openen van de website kon ik makelijk bij een geschikte kandidaat komen gezien het feit dat de grafische sektie op de site de kaart die ik dus nu heb gekocht aanbevolen stond.
Ik heb hem besteld op een vrijdag en op zaterdag voor 10 uur was het pakket al netjes afgeleverd.
Het product zat in een ruime doos met goede bescherming. Dus het product kwam keurig netjes uit de doos.
kort samengevat:
Overzichtelijke website met duidelijke gegevens van product en erg snelle service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LRoumans 09-03-2017 Via de website gekocht

Alternate doet wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op vrijdag 10 monitoren besteld. Op maandag geleverd in goede staat. Had eerst nog wat vragen. Die werden goed en snel beantwoord. Kon door het aantal ook nog korting krijgen.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ramses 09-03-2017 In de winkel gekocht
Ridderkerk

Deskundige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je wordt hier duidelijk en professioneel geholpen.
Nemen ook echt de tijd om je tevreden de deur uit te sturen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sander 09-03-2017 Via de website gekocht

Prima webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alternate bestaat volgens mij al bijna 20 jaar en zo lang bestel ik hier ook al producten. Waren dit vroeger vooral computercomponenten, nu kun je er terecht voor een veel breder assortiment. Of dit goed of slecht is hangt af van wat je zoekt en wat de prijs is ;-)

Waar ik vroeger vooral naar de prijs keek is Alternate niet altijd de goedkoopste meer (deze keer wel overigens), maar wat dan meetelt is de ervaring uit het verleden en de goede naam die ze, in ieder geval bij mij, hebben opgebouwd. Waar ik bij sommige webshops nog wel eens mijn twijfels heb over de betrouwbaarheid etc. hoef ik hier bij Alternate niet meer over na te denken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 09-03-2017 In de winkel gekocht

Vakmensen helpen je.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb 2 computers gekocht incl. schermen. Ondanks mijn voorbereiding toch nog verbeteringen aangebracht in de winkel. Als vakmensen mee denken merk je dat je zelf toch dingen vergeet. Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid.

Reageer

Fieke 09-03-2017 Via de website gekocht

Nog steeds niet happy

Algemene score

4,0
Mijn werkgever laat ons middels een voucher bij Alternate een smartphone aanschaffen. Helaas zijn keer op keer door mij gekozen accessoires niet meer leverbaar. Hou je website up to date, dat voorkomt teleurstellingen!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Jort Breij 09-03-2017 Via de website gekocht

Beste prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij deze winkel kan je elektronica kopen met de goedkoopste prijs voor een goede kwaliteit. Dus als je gaming gear/elektronica zoekt koop het dan bij alternate!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Salty 09-03-2017 In de winkel gekocht

de verkoop was snel gedaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Het aanschaffen van 3 Tb schijf ging heel snel. Maar deze kwam niet hoger dan 1.99 Tb. Met mailen ging goed maar geen gewenst resultaat. Maar diverse mailtjes snel achter elkaar, Formatteren maar helaas bleef 1.99 Tb. Beetje Googlen en dar stond in dat je GPT moest gebruiken in plaats van NTFS, dit gedaan en nu 3 Tb schijf voor nog eens weinig geld.

Reageer

ina 09-03-2017 Via de website gekocht

goede servies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn computer was kapot en ik moest onderdelen hebben maar wel goedkoop. Ik heb op internet gekeken en jullie waren het goedkoopste en ik had al gehoord van mijn vader dat jullie goede serves geven. En dat klopt mijn bestelling was volgende dag al binnen en mijn computer werkt goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gertjan 09-03-2017 Via de website gekocht

Snelle verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alternate is een prima shop. Ze verwerken de bestellingen snel zodat jij het ook snel in huis hebt. Top bedrijf dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce Jacobs 09-03-2017 Via de website gekocht

Prima en supersnelle service

Algemene score

9,0
Ik liep ergens tegen aan en kreeg gelijk antwoord (mail) op mijn vraag. Vandaag besteld, morgen in huis!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 09-03-2017 Via de website gekocht

Doen wat je belooft !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is logisch ingedeeld en lukt het via de normale zoek methode niet dan is er altijd wel via een deel woord bij het bewuste artikel te komen. Leveringen worden keurig na gekomen, verpakking altijd correct en onbeschadigd. Is het er niet dan wordt het ook aan gegeven en keurig op tijd na geleverd. Complimenten. Mijn hardware store !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rik 09-03-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle en correct levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor een TomTom GO6100 welke ik aangeschaft heb, wilde ik nog een draagtasje bestellen.
Dit gevonden bij Alternate aan een zeer scherpe prijs.
Bestelling ging zeer vlot, alsook de levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lex 09-03-2017 Via de website gekocht

Binnen de 24 uur geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De geluidskaart die ik nodig had stond hier op voor voorraad en deze werd ook zoals gezegd binnen de 24 uur geleverd en was hier het voordeligst, een mooi resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Robert 09-03-2017 Via de website gekocht

Goede ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb hier een gas barbecue gekocht van weber.
Prijs was 200 euro lager dan de advies prijs van Weber voor 149euro dus dat laat je niet lopen.Netjes te woord gestaan aan de telefoon want ik wilde weten of alles er wel op aan zat voor die prijs.Ze zijn gaan kijken voor me en idd complete weber.Drie dagen later in huis.Originele Weber in originele doos.Prima tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjoerd H 09-03-2017 Via de website gekocht

Een goede review van producten en vergelijking's punten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als ik onderdelen zoek voor me computer. Kijk ik nooit veder dan deze site. Want de reviews van producten, en de mogelijkheden om tot de kleinste verscheel te vergelijken. Is erg belangrijk als je een goede systeem wilt bouwen. Ze geven ook duidelijk aan of het product dat je wilt hebben op voorraad is ( een flink aantal site's doen dit niet. ). Na de bestelling te hebben geplaatst. ( Wat ook trouwens erg gemakkelijk gaat. ) Ga krijg je netjes een bevestiging in je mail box. En vervolgens krijg je de volgende dag ( als het natuurlijk op voorraad is. ) Netjes de doos met mega veel beschermende producten thuis bezorgd. En kan je aan de gang met het product dat je bestelt heb.

Groetjes een zeer tevreden klant die nu een zware game PC heeft met alle onderdelen van Alternate.

Reageer

Kokolevi 09-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cadeau voor mijn kleinzoon besteld de prijs bij alternate was de goedkoopste ik had nog nooit van Alternate gehoord maar de site was heel duidelijk en de levering was de volgende dag al en heel goed verpakt ben dus erg tevreden over Alternate

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeepjes 09-03-2017 Via de website gekocht

Goed geregelde vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na via andere webwinkels verscheidene problemen te hebben gehad (verkeerde of defecte componenten, lange verzending) ben ik naar Alternate gegaan en direct gekocht wat ik nodig had. Voor 10 uur savonds besteld had ik het volledig in orde de volgende morgen in huis. Ook de retourzending is razendsnel, mail contact verliep vlug en zonder problemen. Binnen 3 dagen was de retourzending van een overbodig geraakt component gefixed. Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

DaveyS 09-03-2017 Via de website gekocht

Gaming pc

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik heb een nieuwe game computer gekocht (zelfgemaakt) voor 1000euro. Met wat vertraging heb ik me computer gekregen alles doet het niks is kapot. Ik ben erg blij dat die het doet heb er veel plezier mee.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ruud 09-03-2017 Via de website gekocht

mede8er MED800X3D - 2000, Mediaspeler

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
tegenwoordig haal ik bij Alternate al mijn pc en andere producten
klantvriendelijk goede uitleg product snel leverbaar
nemen de tijd voor je
gewoon zoals ik als klant graag geholpen wil worden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mr. easy 09-03-2017 Via de website gekocht

levering snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb 2x computeronderdelen besteld en deze werden zeer snel bezorgd. Alles was schokvrij verpakt dus dat is ook helemaal goed.Ze doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baconet 09-03-2017 Via de website gekocht

Tot buiten kantoor tijden bestellen.

Algemene score

9,0
Vaak zoek je 's avonds via de webshop wat uit en dan toch is het de volgende dag binnen.
Dit is zeer effectief.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peet 09-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige prijs , snelle levering

Algemene score

9,0
Goedkoopste prijs hier gevonden.
Snelle levering met track/trace code.
Kan een bestelling bij dit bedrijf iedereen adviseren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Dries 09-03-2017 Via de website gekocht

Goede geluidskaart Asus Xonar DG

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed product met vele instelmogelijkheden. Bovendien goede geluidskwaliteit en daar gaat het uiteindelijk om. De levering ging bovendien erg snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard 09-03-2017 Via de website gekocht

Snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Collega zocht voor vervanging van zijn harddisk wat info, uiteindelijk nog s'avonds laat besteld. Volgende dag opgehaald. Snel geregeld, duidelijke website, goed dat de feviews van klanten er gelijk bij staan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RofRof 09-03-2017 Via de website gekocht

goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed product, werkt goed en na 1 maand gebruik nog geen spijt. 1080p gaming op high settings is een pre en voor 150 euro heb je nog een goedkoop iets ook als je kijkt naar de andere kaarten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews