Alternate - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Alternate.

Alternate stelt zich voor

Alternate is van oudsher één van de grotere online leveranciers van computers, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. In de loop van de jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met aanverwante producten als huishoudelektronica, gereedschappen en speelgoed. Tegenwoordig worden vanuit logistieke centra in Duitsland, Nederland en België alle landen in Europa beleverd, zowel rechtstreeks naar de eindgebruiker of als fulfilment partner voor andere verkopers. Alternate is daarmee één van de meest succesvolle e-commerce ondernemingen in haar branche.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 91 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martijn 21-11-2023

Algemene score

4,0
Prijs is goed, klantenservice is waardeloos. Ik probeer nu al 2 dagen contact te krijgen. Op mijn emails wordt niet gereageerd, mij chatberichten blijven onbeantwoord. Mijn vertrouwen in deze webwinkel is weg, dus dit is mijn laatste bestelling bij Alternate geweest.

Reageer

Alternate 29-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alternate heb ik 15 jaar lang bezocht bij de vestiging in Barendrecht. Pijnlijk voor mij is dit geen winkel meer waar ik binnen kon lopen en heerlijk en zeer kundig werd geholpen. Ik ben daar zo deskundig geholpen en dat mis ik heel erg. Er is een specialisme verloren gegaan. Hopelijk komt Alternate weer terug.

Reageer

Ron S 26-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd kan je gemakkelijk en snel bestellen bij de nr 1 computerspecialist Alternate.nl
Niet meer zo dichtbij als vroeger (Barendrecht) maar nog steeds voor mij de beste !

Reageer

Ferry 26-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met veel producten in voorraad. Daar kunnen andere webshops nog wat van leren. Ga zo door Alternate!

Reageer

Jeroen 25-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment, goede prijs, super service en snelle verzending. Wat wil je nog meer. Al jaren trouwe klant.

Reageer

Jeroen 25-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment en goed geprijsd. Super service en snelle verzending. Al jaren trouwe klant.

Reageer

Vamsi 21-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
everything looks legit. Even if I found other stores to have cheaper products. I wanted reliability on what im spending on. So hopefully my products are delivered to me safely

Reageer

Mike Vergeer 19-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had meer gb nodig voor games dus dacht doe het gelijk goed en koop de Samsung 980pro 2tb. er was ook nog een discount erop dus dat top. Alleen vind het een beetje jammer dat je niet echt kan vergelijken op de site zelf, ik moes een extra tablad hebben om de ssd te vergelijken.

Reageer

LV 19-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze in producten, de prijzen zijn heel redelijk en de webshop werkt prima.

Reageer

Anton 13-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leveren altijd keurig op tijd en netjes verpakt.
Heb weer iets besteld ben erg benieuwd hoe het bevalt de Razer Tartarus V2 omdat ik links handig ben.
Ik gebruik het om te animeren.

Reageer

Henny Schadron 13-10-2023

Algemene score

9,0
Netjes te woord gestaan, een leuke aanbieding en eenvoudig om de bestelling af te rekenen.

Reageer

Haans 11-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles wat je wilde weten was te vinden op de site.
Betaling ging snel en eenvoudig, nu rustig wachten op de zachte landing van mij pakket.

Reageer

Su 06-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
De website deed het vandaag rond 22:00 - 22:15 een paar minuten niet meer. Normaliter heb ik hier geen problemen mee. (daarvoor geef ik een 5)

Reageer

Aaron van Bakel 04-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim 10 jaar geleden pc in elkaar laten zetten samen met de expertise van medewerkers van Alternate toen nog in Ridderkerk. In tussentijd ook veel advies en losse onderdelen bij besteld en altijd goed geholpen.

Nu vandaag met de nieuwe aanschaf weer goed geholpen geweest.

Bedankt

Reageer

Edward 04-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ken al Alternate bijna 15 jaar. Aanbevolen door een kennis. Ik heb in de afgelopen jaren meerdere bestellingen gedaan, voornamelijke zelf samengestelde systemen. Afgelopen week weer een keer.
Ik heb een top eind gaming systeem besteld en deze door Alternate laten bouwen. Na het afhalen bleek nog een paar elementen nog niet precies te kloppen, maar zonder problemen zijn deze door de configuratieteam en serviceteam verholpen naar gehele tevredenheid.
Ik geef niet vaak een excellente score, maar deze keer toch 9.5/10, niet alleen vanwege hun snelheid, expertise maar ook zeker hun klantenservice. De laatste brengt de score van een 7.5 tot een 9.5.
- Prijs 9
- Service 10
- Snelheid 10
- Keuze opties 10
- Website 9.5
- Betaling en veiligheid 10
Ik zal zo lang als zij bestaan voor mijn computer behoeften bij hun bestellen, als zij deze service kunnen hanteren.
Ik mis wel hun showroom, maar dat is iets dat ik snap a.d.h.v. de concurrentie en marktwerking. Dus dat score ik niet, omdat hun businessmodel zich aanpast aan de markt. Gelukkig ook, of waren ze misschien verdwenen. Dat zou nou echt jammer zijn.

Kort mijn systeem
i9-13900K, GTX4090, 64GB Mem, 8TB ssd m2

Reageer

PLATON BOUDALIS 03-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Very nice shop and good value for money. A friend recommended me and I am fully satisfied with my purchase

Reageer

Marlo 03-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel al jaren altijd mijn PC onderdelen bij alternate. Naar mijn mening dé plek om je PC te bouwen en bestellen. Hele makkelijke website en vaak leuke acties als een gratis spel. Stuk goedkoper ook dan een bol.com.
Daarnet opnieuw een nieuwe GPU gekocht die bij alternate het goedkoopst is.

Reageer

Rowan 30-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik bestel hier regelmatig, de zendingen komen altijd netjes op tijd aan en de communicatie is helder

Reageer

Arsalan Arsalan 30-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind deze shop heel makkelijk om te kopen. u kunt de compatibiliteit van componenten en specificaties controleren. vooral de prijzen zijn zeer redelijk.

Reageer

PC Robbie 29-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste onlinewinkel voor Pc's en in mijn geval voor onderdelen.Snel een configuratie bouwen, bestellen en leveren,

Reageer

Petey 29-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alternate hanteert erg scherpe prijzen en combineert dat met snelle levertijden en een goed assortiment. Wat wil je nog meer?

Reageer

Danielle 27-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben dol op alternate, ze hebben alles wat ik nodig heb en leveren super snel en als ik dan me pakketje binnen heb krijg ik een grote lach op me gezicht

Reageer

tipi306 26-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren klant bij alternate en alleen maar goeie ervaringen, zowel service als afhandelen garantie.
Zojuist weer een nieuwe pc in onderdelen besteld. misschien elders een tientje goedkoper geweest maar geef mij maar een goeie bekende webwinkel.

Reageer

Nicole 26-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop, werkt soepel en is praktisch.. Goede aanbiedingen en snel geleverd . Ze hebben een ruim assortiment. Wij zijn erg tevreden.

Reageer

Martin 26-09-2023

Algemene score

10,0
Wordt hier altijd keurig geholpen, het assortiment is uitgebreid en de prijzen zijn zeer competitief.

Reageer

Toon meer reviews