Alternate

Alternate is van oudsher één van de grotere online leveranciers van computers, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. In de loop van de jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met aanverwante producten als huishoudelektronica, gereedschappen en speelgoed. Tegenwoordig worden vanuit logistieke centra in Duitsland, Nederland en België alle landen in Europa beleverd, zowel rechtstreeks naar de eindgebruiker of als fulfilment partner voor andere verkopers. Alternate is daarmee één van de meest succesvolle e-commerce ondernemingen in haar branche.
6.1

Deze score is gebaseerd op 45 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Alternate zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Rene08-03-2017

Samsung SSD250 GB

Alternate is een geweldige webwinkel. De bestelling gedaan en ja hoor de volgende dag in huis. Super snelle levering. Goeie product omschrijving. Eenvoudig te bestellen.
Friso Fokker08-03-2017

Goede site, goede verzending

De site werkt ontzettend goed, nog nooit problemen mee gehad! Pakketjes vaak de volgende dag al in huis! Prijzen zijn meestal het laagste wat natuurlijk erg fijn is!
jelle51408-03-2017

Duidelijke site en goede service

Alternate is misschien niet altijd de goedkoopste site, maar daar staat wel uitstekende service tegenover. Als er staat volgende dag geleverd is het pakket ook daadwerkelijk de volgende dag in huis. Verder is de site erg overzichtelijk en vind je snel wat je zoekt.

Ledje6908-03-2017

Uitstekende hulp bij uitbreiding geheugen

Onlangs heb ik nieuw geheugen gekocht voor mijn laptop (HP8440p). Het geheugen dat zou moeten werken werkte niet. Daarna mbv de verkoper nog 2 typen geheugen getest. De laatste werkte wel. De verkoper heeft de tijd genomen om het juiste geheugen op te zieken via internet/HP.
Jan08-03-2017
5.0

Wachten

5.0
Wachten voor je kan bestellen en daarna lang wachten tot je eindelijk jan betalen en je spullen mee kan nemen. Reken gelijk af bij het bestellen, hebben de logistiek medewerkers langer de tijd om te zoeken en de klant een gevoeld matig kortere wachttijd
Denissen08-03-2017

Goed bezig

Computer opgestuurd, kreeg hem snel weer retour, gemaakt en wel. Onderdelen vervangen en kreeg details over het probleem.
André08-03-2017

snelle service

snelle afwerking na de bestelling. Zelfs toen het onderdeel niet op voorraad was, binnen een paar dagen alles ontvangen. Super geregeld.
Irvan08-03-2017

Excellent Service

Alternate is one of the shops that I feel good service is their priority. From the user friendly website to their outstanding call center have provided me with a confident to keep returning to them. Although their price isn't always competitive, but knowing that you will get a best service, paying bit of premium becomes less important. Keep up the good work!
Emm08-03-2017

Top levering!

Ik had op een vrijdagavond speakers en een webcam voor mijn pc besteld. Goede en snelle levering ontvangen op zaterdag! De kwaliteit is ook nog eens super! En de prijs niet te vergeten. Vergeleken met verschillende andere sites, maar Alternate was en is de goedkoopste! Top!
Peter Wagemakers08-03-2017

Super Service obv garantie en oplossing

Powerbank gekocht half jaar geleden en laadde niet meer op retour gestuurd en (binnen garantie) nieuwe gekregen die nog beter is. Dat is pas Service waar andere een voorbeeld aan kunnen nemen.
K de wilde08-03-2017

Heel goede service

Product werd goed verstuurd en goede informatie op de website over de producten en kan de helpdesk bellen als er vragen zijn.
Zayin08-03-2017

Seagate BarraCuda, 2 TB Harde schijf

Goed en een ruime keuze in producten raad deze winkel sterk aan! snelle service een goede site en heel snel je pakketje binnen als je bestelt
Gerrit Maassen van den Brink08-03-2017

Uitstekende klantenservice, na foutieve bestelde artikel.

Ik heb vorige week een compleet nieuw game pc besteld, éénmaal binnen gekomen was ik er achter gekomen dat ik een verkeerd moederbord besteld had. Onjuiste chipset kwam ik later achter. Ik heb contact met alternate opgenomen en ze hebben mij telefonisch geholpen bij het uitzoeken van een nieuw moederbord. Het oude moederbord mocht retour en het kreeg het geld binnen een paar werkdagen retour gestort. Zeer tevreden!!
Van meel Computers08-03-2017

Super zaak!

In een woord geweldig! Ik zelf heb een ict zaakje en heb geregeld onderdelen nodig. zeer gemakkelijk te bestellen voor de laagste prijzen. Ook de klantservice is super! altijd vriendelijk en je wordt er goed door geholpen. Alternate is zeker een aanrader!
Paul08-03-2017

Snelle levering, aanrader!

Ik heb de webshop via Tweakers.net gevonden. Ik wasw erg tevreden over de muis en heb hem voor mijn vrouw 's avonds nabesteld. Product werd direct de volgende ochtend geleverd! Ze leveren erg snel en de producten zijn prima verpakt.
Peter08-03-2017

Snel en goed

Ik heb inmiddels een paar keer iets bij Alternate besteld en ben keer op keer tevreden over het proces en product. De prijzen zijn goed, het proces van bestellen eenvoudig en de producten van goede kwaliteit.
Lafeber. H08-03-2017

Geen onnodige problemen, en extra service

Ik heb al een aantal keer producten die gewoon weg defect worden binnen de garantie termijn. Alternate is gelukkig heel klant vriendenlijk met het (ver)helpen van het probleem. Zo had ik een muis die defect was, ze hebben die ingenoomen en na een kort intern onderzoek mij een nieuwe toe gestuurt. Top!
Fons Dijkstra08-03-2017

Leuke verkoopdame aan de telefoon gehad.

Alternate heeft een mooi pakket in zijn computer toeleveringen. Ik snap niet waarom ook elektrische tandenborstels en bbq's en ander huishoudelijk spul in een dergelijk bedrijf thuishoort. Laat dat Blokker doen. Verder blijf ik graag klant vanwege gemotiveerd en deskundigheid personeel. Succes met alles. grt
Jimmywalles08-03-2017

Als vaste klant zeer tevreden

Al jaren koop ik pc onderdelen en toebehoren bij Alternate. Altijd een goede en snelle service en het product is van kwaliteit. Zou er toch iets stuk zijn is wederom de service zeer goed. Zelfs op dit moment is Alternate netjes service aan het leveren met een product wat binnen de garantie stuk is gegaan. Zeer tevreden... ga zo door!!
Johannes van de Velde08-03-2017

snelle levering en goed verpakt

Heldere informatie, een goede prijs en duidelijke voorwaarden, mooie site en een goede prijs kwaliteit verhouding
Tim de bruijn08-03-2017

Goede producten Snelle levering

Ik heb hier tot nu toe heel mijn pcbuild aan onderdelen vandaan, de levering is super snel en goed verpakt. ook heeft alternate een ruim assortiment aan awsome onderdelen !!! 10/10 would recommend
Indy08-03-2017

Stelt zelden teleur

Alternate heeft veel voorradig en artikelen worden altijd snel geleverd. Goed en degelijk verpakt, bestelproces is eenvoudig. In sommige gevallen zijn er andere aanbieders waar een product misschien iets goedkoper is, maar dan nog bestel ik liever bij Alternate, tenzij het niet voorradig is, wat zelden voor komt. Minimaal nadeel: als je hetzelfde product meerdere keren bestelt, is er een kans dat het niet voorradig is, want de voorraad weergave geldt voor 1 product. Als er 1 product op voorraad is, en je bestelt er twee, moet je even wachten.
Kevin08-03-2017

Goede service!

Erg snelle service. Website is goed ingericht en bestellen is makkelijk. Ook de klantenservice is erg behulpzaam geweest met een probleem dat ik had.
S.M.08-03-2017

Goede service en snelle levering.

Ik ben uiterst tevreden over service van Alternate. Ene keer had ik filters voor een stofzuiger besteld en omdat ze te weinig op voorraad hadden werd ik netjes gebeld dat levering een dagje later plaatsvindt. En andere keer een setje van FatMax Krachttangen besteld een kwartier voor 22:00 en die werden volgende dag om 8:00 bezorgd. Kortom, prima winkel en service.
Veccie08-03-2017

Snelle levering en goed service

Ik heb een HTC Vive besteld via de online shop. Deze was binnen een dag al binnen. Met prijsvergelijk is de winkel meestal de goedkoopste in de regio en je word goed en vlot geholpen in de winkel. De winkel in Ridderkerk is goed en snel bereikbaar vanaf de snelweg. Zoiezo tevreden over aankoop, servive en wekelijke updates van aanbiedingen via de nieuwsbrief.. En de HTC Vive.. Rocks 😀