Alternate - Reviews & Ervaringen

5,0 Lees 1460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Alternate.

Alternate stelt zich voor

Alternate is van oudsher één van de grotere online leveranciers van computers, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. In de loop van de jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met aanverwante producten als huishoudelektronica, gereedschappen en speelgoed. Tegenwoordig worden vanuit logistieke centra in Duitsland, Nederland en België alle landen in Europa beleverd, zowel rechtstreeks naar de eindgebruiker of als fulfilment partner voor andere verkopers. Alternate is daarmee één van de meest succesvolle e-commerce ondernemingen in haar branche.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 51 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

5,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

radicitus 26-03-2013

Algemene score

8,3
* overzichtelijke website, alles goed ingedeeld je krijgt meteen overzicht over de levertijd
* snelle levering
* groot assortiment
* altijd leuke aanbiedingen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Alternate.nl 25-03-2013

Algemene score

9,7
was positief verrast door de wijze waarop de betaling gebeurd
en de snelle levering van het produkt
ook jullie website vind ik mooi overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Helder 22-03-2013

Algemene score

9,2
volgens de web site leverbaar in half april , na 2 dagen binnen .
er wordt niet alleen maar verkocht , ook mee gedacht , een geheugen module voor laptop
meestal niet sneller als 1333MHz maar na even checken 1666MHz .
low profile video kaart gekocht maar te lang , ruilen geen probleem.
Klasse service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sermat 17-03-2013

Algemene score

5,2
Ongeveer anderhalf jaar geleden heb ik bij Alternate een MOBO met geheugenmodules en processor besteld. Dit kwam destijds als een product. Nu heb ik ongeveer 3 maanden geleden de hele set teruggestuurd naar Alternate voor reparatie aangezien het systeem uit bleef vallen en veel haperde. Hier uit bleek dat 1 van de modules kapot was gegaan, deze was netjes vervangen. Tot hier ging alternate goed en had ik niks aan te merken.
Totdat ik het pakket thuiskreeg en deze monteerde. Hieruit bleek dat er nog altijd een defect was, deze zelfs nog erger was als eerst. Direct gebeld, eerst sta je 10 minuten te wachten krijg je iemand aan de lijn die je doorverbindt, ok begrijpelijk. Maar als je dan nog eens 15-20 minuten moet wachten voordat je iemand aan de lijn krijgt dit is geen service, vooral niet als het reparatieafdeling betreft. Maar ja dit kan wel eens gebeuren.

Vanaf hier beginnen het. Wordt verteld dat ik het pakket opnieuw moet opsturen op eigen kosten, schandalig aangezien hun een fout hebben gemaakt. Maar toch gedaan, systeem helemaal netjes ingepakt en de processor netjes schoon terug in zijn doosje gedaan. en weer opgestuurd

2-3 dagen later krijg ik van alternate een email dat mijn processor niet onder de garantie valt omdat er (opeens) koelpasta tussen de pinnen zit en dat er ook verschillende pinnen gebogen zijn. Voordat ik deze had opgestuurd had ik alles goed nagelopen of ik niet iets perongeluk gesloopt had alles wat toen 100% in orde (uiterlijk) geen koelpasta geen gebogen vinnen. Dit uitgelegd, en zei zeggen , Ok kan waar zijn zal het wel tijdens transport gebeurd zijn maar dit verklaart de koelpasta niet. Het enigste probleem hier is dat ik geen koelpasta gebruik maar van die koelstickers.
Enigste wat ze wilden doen was opsturen naar AMD. ok dit hebben ze gedaan maar ben ondertussen 4 weken voor eerste reperatie, en nu weer bijna 7 weken voor de 2de reparatie mijn systeem kwijt.
Heb na 2 weken eens een mail gestuurd waarom het zolang duurt, krijg je als antwoord(uitvlucht) omdat de processor beschadigt aangeboden is duurt een RMA langer met een uitloop van 8 weken. Kom op mensen een RMA gebruik je alleen bij beschadigd of kapot goed.
Daarom krijgen ze van mij voor aftersales een 2.


Voor de rest kan je niet veel klagen over alternate nette website redelijk bereikbaar(zolang ze iets kunnen verkopen).
En als je iets besteld komt het netjes goed verpakt en binnen 24-48 uur binnen

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

nagtwint 11-03-2013

Algemene score

8,8
ik heb onderdelen gokocht voor een pc. mijn cooler was te groot en daar kwam ik na de montage pas achter maar ik kon hem gewoon inruilen zonder probleem XD!!! je word snel en goed geholpen dus een top winkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

masthdn 08-03-2013

Algemene score

3,5
I bought a samsung series 9 laptop (np900x3c) from this website. After about 2 weeks I found out that it has a audio hardware problem and occurs occasionally. I spent a while to fix it by software update. But it didn't work out.
I called them (it was after a month) and explained the problem. The only thing they told was that I can go to samsung service by myself (it took 4 weeks!) or send it to them and they send it!
While the laptop had the problem from the first day and it took a while to found it, I don't know what is "Alternate" service to me. Nothing!!!

Review criteria:

Voldoende
Slecht

Reageer

Karel L. 08-03-2013

Algemene score

4,3
Op de website staat verkeerde info, waardoor ik tot aanschaf ben over gegaan van een telefoon welke uiteindelijk geen NFC bleek te hebben (stond wel op de website). Ik belde hierover, maar ze verzekerden mij dat het op de telefoon aanwezig moest zijn, ook de technische dienst kon er verder weinig over zeggen, of ik de telefoon wilde opsturen. Dat laatste heb ik uiteindelijk op eigen kosten moeten doen, ik kreeg geen antwoordnummer van de klantenservice. Al met al moest ik de klantenservice uitleggen waarom ik dacht dat NFC er niet op zat, alsof de klantenservice niet goed wist wat ik bedoelde. Ik krijg mijn geld terug maar moest leuren om teruggave van de verzendkosten voor de retour (die krijg ik na aandringen ook, maar dan moet ik wel eerst een verzendbewijs laten zien...). Ben verder op geen enkele manier extra gecompenseerd voor het hele gebeuren. Ondertussen staat de verkeerde info nog steeds op de website, het is maar de vraag of ze het er af halen.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

eef schoffelen 08-03-2013

Algemene score

9,0
Geweldig snelle levering. De bestelling is goed te volgen.
Het bestelde is zorgvuldig en degelijk ingepakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willyke93 07-03-2013

Algemene score

9,5
De website is erg duidelijk en fijn, mijn mailtjes werden op dezelfde dag nog beantwoord. Mijn bestelling was er de dag erna en zat heel netjes verpakt in een neutrale kartonnendoos met heel veel bescherming in de vorm van bubbeltjesplastic en luchtzakken! Toen bleek dat ik een beloofde voucher miste omdat die op was en de actie was op = op, heb ik een andere voucher nagestuurd gekregen die ook nog eens meer waard was! 100% tevreden over deze webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vreeland 01-03-2013

Algemene score

10,0
niet duur,prima en snelle levering,gote keus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mr P.G. 28-02-2013

Algemene score

9,7
Bestel regelmatig spullen bij Alternate.nl. Word altijd netjes de volgende dag geleverd (mits op voorraad natuurlijk). Bij het upgraden van mijn pc heb ik Alternate gebeld, en werd netjes te woord gestaan en kreeg goede informatie op mijn vragen. O.a. welke upgrade kit geschikt zou zijn voor mijn eisen.

Toen ik de upgrade kit geïnstalleerd had, bleek de koeler van de processor niet voldoende te zijn en veel lawaai te maken. Na een belletje met de klantenservice werd er netjes kosteloos een nieuwe toe gezonden. In het werk geheugen bleek ook een kleine fout te zitten. Deze heb ik terug gestuurd en een andere bij de plaatselijke pc boer besteld. Het retour gestuurde werkgeheugen werd netjes gecrediteerd.

Dit noem ik nou klantvriendelijk, klantgericht en service gericht!!!

Alternate, ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LBoere 27-02-2013

Algemene score

9,0
De telefoon was gauw gevonden. De informatie was niet echt heel veel, maar ik kijk altijd op verschillende sites dus met elkaar is de info wel compleet voor ik tot aankoop over ga. Het doen van een bestelling, de betalingsmogelijkheden en de afronding zijn snel en duidelijk. De telefoon was met anderhalve dag binnen! Prima verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hedekram 26-02-2013

Algemene score

10,0
Begin december 2012 2x Yarvik Tab467 besteld welke binnen drie dagen werden geleverd. Na enkele dagen bleek 1 van de 2 tabs defect te zijn en deze op maandag retour gestuurd, binnen 4 dagen kreeg ik een nieuw exemplaar.
Echter, ook deze bleek defect en dus direct weer teruggestuurd. Ook nu kreeg ik binnen 4 dagen weer een nieuw exemplaar en deze werkt prima.
Al met al een zeer goede service.
HULDE hiervoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MickeLukas 19-02-2013

Algemene score

4,8
(Excuses voor mijn Nederlands, ik ben oorspronkelijk uit Zweden)

Ik heb anderhalf maand geleden een zelf samengestelde computer gekocht en liet Alternate hem in elkaar zetten. Dit is de 4e computer die ik daar koop en de eerdere drie keren ging het goed.

De eerste levering was 17 dagen na bestelling ipv 6-10 dagen zoals het stond bij de bestellen. Dat kan gebeuren maar het was fijn geweest om niet zelf erachter te gaan en dat ze service genoeg had om te laten weten dat het wat langer ging duren.

Uiteindelijk de computer gekregen en hij maakte ontzettend veel lawaai. Ik had allemaal speciale fans laten inbouwen want m'n partner heeft last van monotone geluiden. Ik deed de computer open en wat zag ik, ze hadden de case stock koeler erin gelaten en alleen maar 1 van mijn 3 fans erin gedaan. De andere twee fans waren niet bijgeleverd en ik had niet de geld ervoor terug gekregen.

Ik ging daarna bellen en ik moest hem terugsturen en de dag erna heeft PostNL de computer opgehaald. (Dit was 30-1, dus 3 weken geleden).

Sinds dan heb ik helemaal niks gehoord van hun kant behalve toen ze extra geld wou hebben omdat er een duik in de behuizing was, en omdat ze andere fans erin wou zetten. Uiteindelijk ging PostNL de behuizing betalen, en andere fans wil ik natuurlijk niet, ik wil gewoon de fans die ik had gekocht.

Ik heb ze meerdere keer geemailed en gebeld en iedere keer zeggen ze dat het druk is en dat ze sorry zijn dat het lang duurt. Ik zit nu 1.5 maanden later, nog steeds zonder een computer en helemaal geen tegemoetkoming van Alternate.

Ik kan niks anders dan Alternate op dit moment STERK afraden!

Mvg,

Aanvulling:
De website van Alternate is heel erg goed. Hij performed goed en is makkelijk te gebruiken. De enige optie wat sterk ontbreekt is de filtering opties wanneer je een computer zelf samenstel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

rakker55 16-02-2013

Algemene score

9,5
Voor 16:00 uur besteld, volgende dag om 12:30 thuis. Prima
Alles werkt prima, en de installatie verliep ook helemaal naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flightation 08-02-2013

Algemene score

5,3
Ik had de Unold 68511 broodbakmachine bij Alternate besteld omdat zij de snelste levering hadden op dat moment. Namelijk 1 a 2 dagen. Was ergens anders wel goedkoper te krijgen maar wou de machine snel hebben. Uiteindelijk was het pas na 1 week bij mij thuis!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

G.Geraets 31-01-2013

Algemene score

9,3
Na telefonische informatie via de website besteld.
Te laat besteld voor levering de volgende dag maar toch binnen
20 uur ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mcarien 30-01-2013

Algemene score

9,5
Via website bestelling doorgegeven, betaald, keurig een terug reactie via mail dat de bestelling ontvangen was. Binnen 24 uur was de zending keurig verpakt in huis.
Prima organisatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loek61 29-01-2013

Algemene score

8,3
Hele duidelijke website, voor een leek zoals ik. Makkelijk te bestellen en hele snelle levering. Compliment

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hanzle1965 28-01-2013

Algemene score

9,2
Is voor het eerst dat ik hier gebruik van maak.
Ik koop al een aantal jaren mijn pc spullen daar ook nieuwe pc met toebehoren gekocht, één opmerking: geweldige kwaliteit voor alle spullen door hun geleverd.
Ik wil één heel groot compliment geven dat ik niet weet hoe hun helpdesk werkt dat zegt genoeg neem ik aan.
Snelheid van leveren als ik online bestel meestal binnen 24 uur geleverd, ook in de winkel zelf gewoon goede service en kwaliteit.
Website heb ik een 7 gegeven omdat ik daar soms door de bomen het bos niet zie en de plaats van sommige producten niet logisch vind.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eliet 28-01-2013

Algemene score

5,0
Zeer veel keuze, deftige prijzen, goeie website.

Zeer slechte service naar gewone bedrijven!!!

Bij vele andere shops kun je als BEDRIJF na enkele bestellingen betalen na ontvangst van factuur (zoals bij Tones, Codima, enz...) maar bij Alternate doen ze hier moeilijk over. Voor gorte bedrijven waar alles via de boekhouding moet gebeuren is dit voor dringende bestellingen zeer vervelend.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht

Reageer

kerlen 26-01-2013

Algemene score

5,0
Nieuwe computer is met 1 geheugen module van 4GB geleverd ipv 2x 4GB (totaal 8GB). Daarnaast is Windows op HDD geinstalleerd ipv SSD, systeem bevat namelijk een SSD bootdisk en een HDD opslagdisk. Melding over beide constateringen bij Alternate wordt slecht opgevolgd. Enige reactie is verzoek om systeem te retourneren. Ik heb aangegeven dat ik OS zelf zal herstellen aangezien een upgrade naar Windows 7 Ultimate reeds ingepland stond. Ik heb voorgesteld om foto's van systeem (verzegeling, geheugenbanken, systeeminfo) door te sturen met het verzoek om een module van 8GB na te sturen. Dit is voor alle partijen de snelste en voordeligste oplossing. Meerprijs van een 8GB ipv 4GB valt in het niet bij de extra verzendkosten en herinstallatie OS. Verschillende malen gebeld omdat ik maar geen reactie kreeg maar iedere keer heb ik na ca 15 minuten de verbinding verbroken. Uiteindelijk iemand te spreken gekregen die alleen kon melden dat het systeem geretourneerd moest worden voor oplossing. De leidinggevende kon ik niet te spreken krijgen, voor een klacht kon ik een mail sturen. Later belden ze terug dat ik foto’s kon maken en kon doorsturen. Volgende dag wordt gemeld dat er direct 4GB nagezonden wordt maar na enkele dagen is deze nog steeds niet ontvangen.
Geen tegemoetkoming, excuses, etc.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Slecht
kerlen 04-02-2013

Enkele dagen na deze referentie heb ik alsnog een geheugenmodule van 4GB ontvangen met enkel een factuur van €0,- zonder verdere toelichting o.i.d. Het geheel was goed verpakt in een grote doos van ca 40x40x40cm met goede bescherming tegen stoten, vallen, etc. Echter de geheugenkaart was onbeschermd in een doosje van 15x6x4cm gestopt en stuiterde letterlijk alle kanten op. Klaarblijkelijk was de binnenverpakking belangrijker dan de geheugenkaart....

Reageer

J. Kok 25-01-2013

Algemene score

9,7
Duidelijke website, snelle levering, levering te traceren, mogelijkheid tot betalen met credit card.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RudiP 25-01-2013

Algemene score

7,7
Medio december een 2GB DDR2-800 upgrade kit besteld voor mijn PC. Betaling via website gedaan en product de volgende dag in de winkel afgehaald. Wachttijd was ongeveer 5 minuten na het afroepen van mijn bestelling op de daarvoor bestemde terminals.

Ik bestel regelmatig bij Alternate en ook deze keer is alles vlot en probleemloos verlopen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

A31 19-01-2013

Algemene score

9,5
Prima winkel, goede service. Ik had een vraag over een specifieke compatibel geluidskaart voor mijn eerder bij hen aangeschafte computerkast. Werd keurig geholpen en het werd uitgezocht voor me. Bovendien snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ssienn 16-01-2013

Algemene score

1,0
1. algemene indruk
Alternate heeft een slechte indruk gemaakt. Het bedrijf is zeer stug met de regels. Het komt bij mij over alsof ze zich achter regeltjes verschuilen en daarmee verliezen ze klanttevredenheid uit het oog.

Ik zou deze winkel zo veel mogelijk vermijden. Ik kom daar niet met plezier binnen. Ik vind service toch heel belangrijk voor wanneer er iets niet goed is met de aankoop. Als bij aankoop blijkt dat er iets mis is met het product zou je toch een vervangend product verwachten. Dat is mij niet gelukt in de winkel. Het product was ook nog eens via koop op afstand aangeschaft.

Het gedrag van de medewerkers( op enkele na ) is ook een minpunt om in mijn ervaring. Enkele voorbeelden hiervan zijn dat:
- twee medewerkers onder elkaar lachen waar de klant bij is
- een medewerker zijn fout goed probeert te praten
- een medewerker op asociaal naar een tenniswedstrijd zit te kijken terwijl hij klanten helpt
- een medewerker wegloopt bij een balie toen er klanten op hem afliepen

2. Casus
Ik heb een macbook pro van 2500 aangeschaft. Deze was telefonisch besteld en afgehaald in de winkel. Dit is een koop op afstand.

Direct na aanschaf de laptop bij dezelfde balie netjes open gemaakt met een stanleymes. De laptop zat dicht met een plakkertje. Deze zag er uit alsof het er voor een tweede keer op was geplakt. Vrij verdacht. Toen ik de doos open deed bleek dat de doos al eerder was open geweest. De kabels lagen er slordig in en de plastic die om de kabel hoort te zitten, lag afgescheurd in de doos.

Ik kan dus zeggen dat ik zeer ontevreden was over de verzending/levering van de doos. Het was blijkbaar geen nieuw product meer en ik hoefde hier geen genoegen mee te nemen.

Ik heb ter plekke om een vervangend product. Hier werd niet gehoor aan gegeven. Ik heb nog eens aangekaart dat het een koop op afstand betreft en dat ik binnen de termijn van 7 dagen recht heb op geld terug, zonder opgaaf van redenen. Ook dit werd geweigerd. Dit kaart nogmaals aan hoe Alternate met de regels om wenst te gaan. Ik ben genoodzaakt om verdere juridische stappen te ondernemen, dus ik ben naar een advocaat gestapt.

Zeer teleurstellend en juridische stappen ondernemen is een tijdrovende investering. Dit bezorgt je alleen maar koppijn. Stap liever naar een andere winkel waarvan ik weet dat ze te vertrouwen zijn

3. Aftersales
Ik was verwezen naar de aftersales service. Ik werd van het kastje naar het muurtje gestuurd. Deze was ook niet bereid om me te helpen. Ik heb uiteindelijk de winkel verlaten met een Macbook pro 15 inch 2500 euro die niet nieuw is en waarvan de doos al eerder is open geweest
1. algemene indruk
Alternate heeft een slechte indruk gemaakt. Het bedrijf is zeer stug met de regels. Het komt bij mij over alsof ze zich achter regeltjes verschuilen en daarmee verliezen ze klanttevredenheid uit het oog.

Ik kom daar niet met plezier binnen. Ik vind service toch heel belangrijk voor wanneer er iets niet goed is met de aankoop. Als bij aankoop blijkt dat er iets mis is met het product zou je toch een vervangend product verwachten. Dat is mij niet gelukt in de winkel. Het product was ook nog eens via koop op afstand aangeschaft.

Het gedrag van de medewerkers( op enkele na ) is ook een minpunt om in mijn ervaring. Enkele voorbeelden hiervan zijn dat:
- twee medewerkers onder elkaar lachen waar de klant bij is
- een medewerker zijn fout goed probeert te praten
- een medewerker naar een tenniswedstrijd zit te kijken terwijl hij klanten helpt.
- een medewerker wegloopt bij een balie toen er klanten op hem afliepen

2. Casus
Ik heb een macbook pro van 2500 aangeschaft. Deze was telefonisch besteld en afgehaald in de winkel. Dit is een koop op afstand.

Direct na aanschaf de laptop bij dezelfde balie netjes open gemaakt met een stanleymes. De laptop zat dicht met een plakkertje. Deze zag er uit alsof het er voor een tweede keer op was geplakt. Vrij verdacht. Toen ik de doos open deed bleek dat de doos al eerder was open geweest. De kabels lagen er slordig in en de plastic die om de kabel hoort te zitten, lag afgescheurd in de doos.

Ik kan dus zeggen dat ik zeer ontevreden was over de verzending/levering van de doos. Het was blijkbaar geen nieuw product meer en ik hoefde hier geen genoegen mee te nemen.

Ik heb ter plekke om een vervangend product. Hier werd niet gehoor aan gegeven. Ik heb nog eens aangekaart dat het een koop op afstand betreft en dat ik binnen de termijn van 7 dagen recht heb op geld terug, zonder opgaaf van redenen. Ook dit werd geweigerd. Dit kaart nogmaals aan hoe Alternate met de regels om wenst te gaan. Ik ben genoodzaakt om verdere juridische stappen te ondernemen, dus ik ben naar een advocaat gestapt.

Zeer teleurstellend en juridische stappen ondernemen is een tijdrovende investering. Dit bezorgt je alleen maar koppijn. Stap liever naar een andere winkel waarvan ik weet dat ze te vertrouwen zijn

3. Aftersales
Ik was verwezen naar de aftersales service. Ik werd van het kastje naar het muurtje gestuurd. Deze was ook niet bereid om me te helpen. Ik heb uiteindelijk de winkel verlaten met een Macbook pro 15 inch 2500 euro die niet nieuw is en waarvan de doos al eerder is open geweest

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

mkerkmeer 16-01-2013

Algemene score

10,0
Via deze weg wil ik aangeven dat ik zeer tevreden ben over de service van Alternate.

Door een fout van mijzelf heb ik het verkeerde besteld. Klantenservice gebeld en die gaf het advies het pakket te weigeren waardoor het terug werd gestuurd naar Alternate. Gelijk het juiste artikel besteld en de volgende dag ontvangen.

1 dag later stond het geld van mijn 1e bestelling al weer op mijn rekening. TOPPIE ALTERNATE !! dat geeft klanten vertrouwen.

Namens een heel tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

home2 05-01-2013

Algemene score

9,0
Zoals altijd, duidelijke website, snelle levering en product TL-WR1043ND wireless router geschikt voor glasvezel werkt prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elmira 04-01-2013

Algemene score

9,0
Alternate heeft overzichtelijke website, zorgt voor snelle levering en beschikt over prima after sales.
Ik werd door hen vakkundig en efficient geholpen.
Voor mij DE winkel waar ik voortaan al mijn aankopen ga doen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DPMB 03-01-2013

Algemene score

9,3
Ik heb al meerder keren bij Alternate besteld. Altijd alles op tijd ontvangen. Telefonisch goed bereikbaar (ook op zaterdag). Retourneren of omruilen bij defect is geen robleem.
"Alternate mijn winkel"

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daffy68 03-01-2013

Algemene score

9,0
Ik had vlak voor de kerst nog een cadeautje voor mijn vrouw nodig en kwam uit op een telefoon. Via Kieskeurig kwam ik uit bij Alternate en kan niet anders zeggen dat ik geen enkele negatieve opmerking kan verzinnen.
- de telefoon was snel binnen
- de communicatie via mail was er goed (volledig met uitleg over eventueel retourbeleid enz.)
- naderhand nog een mail of ik het vooral wil aangeven als er iets niet goed was verlopen
Al met al voor mij een betrouwbare winkel met een ruim assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Daffy68 03-01-2013

Ik vergeet nog aan te geven waarom de bereikbaarheid op een vraagteken staat. Dat heeft er mee te maken dat ik na de bestelling via internet geen contact meer met ze heb gehad, omdat dat niet nodig was.

Reageer

tromp7 31-12-2012

Algemene score

10,0
Prima website en telefonische helplijn. Nette prijzen en snelle verzending.

Dit is hoe een webwinkel hoort te zijn !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

estert 27-12-2012

Algemene score

9,2
Altijd goede en snelle levering, correcte behandeling, en snelle reactie op vragen. Ben al lange tijd vaste klant van deze winkel, en hun service gaat alleen maar vooruit. Zeker aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AloysXDA 22-12-2012

Algemene score

9,0
Eerst gebeld om wat te overleggen wat betreft de monitor die ik bij deze pc zou aanschaffen. Prima te woord gestaan.
Vervolgens 's middags besteld, na 2 werkdagen in huis. Goed en stevig verpakt, alles in orde.
Ik heb al heel wat pc's versleten, maar deze is helemaal top. Zelfs stiller dan mijn HP laptop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.meulendijks7 22-12-2012

Algemene score

6,2
Ik heb 20 december 2012 bij Alternate een ACER laptop type Aspire V-571G gekocht met daarbij een extra garantie voor een periode van 3 jaar. Totale kosten 960 euro. Op 22 december werd de laptop per post bezord. Bij het aanzetten deed hij helemaal niets. Een Alternate gebeld. Ik moest maar langs komen.Heb dat dezelfde dag nog gedaan zij wilden het apparaat niet terug nemen. Alleen repareren kon. Zij konden ook geen ruil apparaat zolang geven. Reparatie tijd minmaal 2 tot 3 weken. Daar sta je dan als consument met lege handen wel 960 euro betaald. Je kunt het niet geloven. Ik wilde of een nieuw apparaat of mijn geld terug ik vond dit een wanprestatie. De balie medewerker haalde er zijn baas bij. Die zij doodleuk dat zij geen DOA afspraak met ACER hadden en dus niets konden doen.Juridisch aanvechten had geen zin volgens hen, dat hadden al meer mensen in het verleden geprobeerd vertelde hij mij met een cynische lach. Zij lieten me een artikel van consuwijzer zien. Schijnbaar hadden zij dit al veel vaker meegemaakt en was het beleid heel duidelijk. De klant heeft een probleem en niet Alternate. De leiding gevende van de klanten service wilde ons niet te woord staan. Ik moest 40 km rijden om bij hun winkel te komen en hij wilde niet eens aan de balie verschijnen. De balie medewerker zij dat ook zijn baas geen mogelijkheden had om meer voor ons te doen. De persoon die dat wel kon doen, konden we niet te spreken krijgen dat was hun beleid nu eenmaal. We konden geen kant op met een apparaat wat kapot uit de verpakking kwam. In hun verkoop voorwaarden is hierover niets te vinden je ben vogelvrij als je bij Alternate koopt.
Dat ik ook nog een extra verzekering had aangekocht deed er volgens hen niets toe. Ik heb ten lange leste het apparaat ter reparatie aangeboden. Wat een frstatie was dit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

frutsel 22-12-2012

Algemene score

1,0
Twee dagen na mijn bestelling heb ik nog niets in huis dus eens even de mails bekeken. Ik heb een bevestiging van de bestelling gehad. Keurig. Orderstatus is niet op te roepen omdat een klantnummer 'niet is ingevoerd'. Er staat dat ik het klantnummer 'onder mijn account' kan invoeren. Helaas is dat onmogelijk, er bestaat gewoonweg geen vakje om het klantnummer in te voeren, wel om wachtwoord etc te wijzigen dus blijf ik in het ongewisse. Maar even de klantenservice gebeld. Jammer het is zaterdag exact 17.01 uur en dus is de klantenservice gesloten. Dat wordt zeker nog een week wachten daar de kerstdagen nu voor de deur staan.
Slechte service, met name de website.Kijk dan tenminste of de eigen procedures gevolgd kunnen worden. En handmatig een klantnummer door de klant zelf in laten vullen na een bestelling...echt niet meer van deze tijd.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

KlaproosII 14-12-2012

Algemene score

9,3
's nachts een notebook besteld, anderhalve dag later al in huis. :)
Ik kon het pakketje via de mij toegezonden link precies volgen.
Het product voldoet geheel aan de verwachtingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fremer 14-12-2012

Algemene score

9,0
Ik heb begin december een pc gekocht via de website van Alternate. De website ziet er netjes en overzichtelijk uit. Zowel voor de apparatuur die er wordt verkocht als ook de informatie over betaling, voorwaarden etc.
De pc heb ik op woensdagavond besteld en vrijdagmiddag werd de pc bij mij thuis bezorgd. Alles keurig verpakt.
Ben erg tevreden over het pc en over de handelswijze van het bedrijf Alternate.
Geen gebruik hoeven te maken van de aftersales dus hierover geen beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gabber65 13-12-2012

Algemene score

9,0
Ik vind vooral de service heel goed 2x een MSI moederbord gekocht 2x omgeruild omdat het artikel steeds fouten aan gaf ben daar een jaar mee aan het tobben geweest. Toch netjes dat ik met bij betaling maar dat wist ik dat dit moederbord duurder was, maar dat is logisch toch. Vind hun winkel en website erg overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.M.1234 12-12-2012

Algemene score

8,2
Goede service. Ik had een tablet gekocht met een SD card. De levering was snel 's avonds om 23:00 uur besteld en de 2de dag al geleverd. Nu bleek de tablet defect te zijn. Gemeld aan Alternate kreeg snel bericht terug dat ik de defecte tablet kon terugsturen. Alternate hield me goed op de hoogte via email wat de status van de klacht was. Ik had een nieuwe tablet in huis 2 dagen nadat ik de defecte had opgestuurd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jbilkes 10-12-2012

Algemene score

8,0
Prima site en zeer goedkoop, had mijn bestelling die ik van zondag eind van de middag deed dinsdag morgen al!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

geosm 09-12-2012

Algemene score

9,2
Produkt aangeschaft mbt prijs/prestatie. Vraag in de aanloop naar de koop werd zeer snel beantwoord. De levering was snel en volledig. De desktop is conform specs. Op vraag in de aftersales werd zeer snel en op positieve, meedenkende wijze gereageerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hazim 07-12-2012

Algemene score

9,5
Uitstekend service, Producten zijn goedkoper dan elders,Een van de top webwinkels, Die USb verlengingskabel is ook uitstekend. Ik raad deze winkel wel iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

leukja 06-12-2012

Algemene score

9,0
Site is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Verloop bestelling per mail duidelijk: bestelbevestiging en- verwerking, verzendbevestiging. Op tijd geleverd. Product goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hasselhof 27-11-2012

Algemene score

8,8
Duidelijke en overzichtelijke website, geen extra kosten tijdens afrekenen maar direct een totaal prijs. Levering is 1 dag uitgesteld om onduidelijke reden, product was op voorraad maar alsnog, netjes en correct verpakt afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Psaico 26-11-2012

Algemene score

10,0
Uitstekende website. De PC builder om je eigen PC samen te stellen is erg overzichtelijk en geeft veel informatie.
Een onderdeel paste niet en daarover is mobiel gebeld zodat ik gelijk een ander onderdeel kon kiezen.
Zondagavond besteld en vrijdag al aangekomen via TNT. Erg vlot dus.
De computer werkt prima. Niets dan lof voor Alternate.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronline2 23-11-2012

Algemene score

9,0
Professioneel bedrijf, voor zowel zakelijk als particulier.
Uitstekende info betreft artikelen ook of deze al dan niet op voorradd zijn. Je komt dus nooit voor niets. Ook wordt je afhankelijk van drukte snel en op de juiste wijze geholpen, door verkopers met kennis van zaken. Gewoon Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marianneth 22-11-2012

Algemene score

8,8
Ben heel goed geholpen met de telefonische service , ze nemen alle tijd om uit te zoeken wat je nodig hebt en de bestelde monitor is snel bezorgd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kb9 21-11-2012

Algemene score

9,3
Eerst gebeld om zeker te weten of binnen een dag kon worden geleverd. Prima te woord gestaan.
Vervolgens 's middags besteld, volgende ochtend in huis. Goed verpakt, alles in orde.
Voor dit product niet de allergoedkoopste maar wel goede prijs en de goedkoopste die zo snel kan leveren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen Evers 18-11-2012

Algemene score

8,7
's Middags besteld, de volgende dag in huis. Groot assortiment, scherpe prijzen, lage verzendkosten, snelle levering. Niks te klagen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews