Via de website zakelijk meerdere keren getracht een bestelling te plaatsen, maar door onbekende oorzaak niet gelukt. Omdat we dringend een kapotte PC moesten vervangen maar naar de winkel gereden met een print-out van het winkelwagentje.
Daar aangekomen blijkt de openingstijd verschoven van 10.00 uur naar 11.00 uur dus onverrichter zake weer terug naar de zaak gereden, om na een uur weer terug te moeten komen, om daar vervolgens aan te moeten sluiten in de rijen tussen consumenten.
Kortom een zakelijke balie zou wellicht een aanrader zijn? Ik kom daar immers niet om leuk te shoppen, maar om noodzakelijke producten te halen zodat we snel weer verder kunnen.
Bij de balie vervolgens netjes geholpen, hoewel een aantal dingen niet op voorraad bleken te zijn die volgens de website direct leverbaar waren.
Bij het afrekenen bleek dat ik 1,5% toeslag moet betalen vanwege het afrekenen met een zakelijke creditcard.
Echter kopen op rekening ging niet want de verwerking van de aanvraag daarvoor duurt eveneens een paar dagen! Toen ik aangaf dat ik het in de webshop getracht had te bestellen maar dat dat niet ging, kreeg ik als antwoord dat hij niet wist waarom het niet werkt en dus niets met de toeslag ging doen.
Vervolgens maar betaald, maar tot mijn verbazing staat de toeslag ook niet op de factuur. Kortom er is 1,5% boekhoudkundig verdwenen?
Toen alle gekochte artikelen uit het magazijn gepicked waren, werden deze op de balie gelegd met de mededeling dat er geen tasjes of doosjes waren.. dus weggestuurd met mijn handen vol ter waarde van ruim 800,-.
Als dit de wijze is waarop Alternate met zakelijke accounts om gaat, dan was dit voor mij in ieder geval de laatste keer dat ik hier de computer Supplies voor mijn medewerkers heb gekocht.
- ServiceSlecht
- AssortimentGoed