Alternate

Alternate is van oudsher één van de grotere online leveranciers van computers, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. In de loop van de jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met aanverwante producten als huishoudelektronica, gereedschappen en speelgoed. Tegenwoordig worden vanuit logistieke centra in Duitsland, Nederland en België alle landen in Europa beleverd, zowel rechtstreeks naar de eindgebruiker of als fulfilment partner voor andere verkopers. Alternate is daarmee één van de meest succesvolle e-commerce ondernemingen in haar branche.
6.1

Deze score is gebaseerd op 45 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Alternate zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Martijn09-03-2017

Goed, kan beter

Fijne webshop werkt goed. Wel jammer dat ik na het bestellen eerst zelf contact moest opnemen om te vragen waarom het veel langer dan de aangegeven levertijd duurde. Ik kreeg als antwoord dat er een onderdeel niet op voorraad was maar dat ik deze wel kon vervangen voor zelfde onderdeel van een ander merk. Netjes geregeld verder, maar erg jammer dat ik er zelf achter aan moest om hier achter te komen.
EVD09-03-2017

Elektrische Muizenverjager 20 - 50 kHz

Het zoeken en vinden van het artikel ging makkelijk en snel. Bestelling was zoals gezegd de volgende dag binnen. goede en betrouwbare webshop dus...
Guilaron09-03-2017

Puike service

Goede prijzen, snelle verzending, en mogelijkheid tot afleveren bij een winkel om de hoek. Prima tevreden over hoe alles gegaan is.

Maargen09-03-2017

Gewoon prima

Had nog nooit besteld bij Alternate omdat ik een andere huisleverancier heb. Deze keer was Alternate echter significant goedkoper. Pakket was snel bezorgd en netjes verpakt. Zat nog wat reclame van andere bedrijven in het pakket. Alles prima voor elkaar.
Boelo09-03-2017

Snel bereikbare en goede klantenservice (zakelijk)

Ik had een SSD-kit besteld, deze bleek niet op voorraad. Snel werd een oplossing voorgesteld zodat ik snel aan de slag kon. Was goedkoper, teveel betaalde bedrag werd snel teruggestort.
zalmuta09-03-2017

kwaliteit

je krijg waar voor je geld. wat je ook maar nodig hebt hebben ze hier liggen. ik ben meer dan tevreden met alles wat ik hier heb gekocht.
Liz09-03-2017

snelle levering

zeer tevreden met het product en ook veel voordeliger dan ergens anders. Lage verzendkosten en snelle levering.
C. Blokland09-03-2017

Super bedrijf

Goede service, zeer snel geleverd tegen een uitermate goede prijs! de volgende bestelling loopt weer via alternate.nl
A. Noniem09-03-2017

Breed assortiment, goede prijzen

Online had Alternate de beste prijs. Vandaar deze keuze. Daarnaast geven ze een uitgebreide omschrijving, specs en foto's.
David09-03-2017

Prima levering

Harde schijf besteld. Ging lekker makkelijk. Werd snel en goed ingepakt bezorgd op gewenst adres. Goede prijs.
Hans09-03-2017

Computer probleem correct opgelost

Laptop gekocht hier waren naar een paar dagen toch problemen mee, e.e.a gemeld instructie gekregen hoe je het op moest sturen, en naar een paar dagen een nieuwe laptop ontvangen
koenwijnans09-03-2017

Top service!

Mijn hoofdtelefoon was kapot gegaan, had binnen 3 werkdagen een nieuwe. Top service en communicatie!
Warrens09-03-2017

Perfect geholpen !

Na wat onderzoek te hebben gedaan kwam ik erachter dat alternate aan scherpe prijzen de producten leverde die ik nodig had op een goed werkende site. Verder ben ik zeer tevereden hoe ik in de winkel zelf geholpen ben zeer vriendelijke mensen. Dus al bij al een super winkel ik kom hier zeker meer.
Beauvd09-03-2017

topservice en snelle levering

het is een fijne winkel om spullen te bestellen worden snel geleverd. mochten er ooit problemen zijn lossen ze die ook op binnen een aantal dagen. op mijn werk een complete computer besteld in losse onderdelen waren er wat pinnetjes van het moederbord verbogen netjes teruggestuurd en kreeg binnen 2 werkdagen een nieuwe binnen. dat noem ik nog eens service
E.P.Huigens09-03-2017

Goede service, snelle levering

Al jaren lang klant hier en nog steeds tot tevredenheid. Nog steeds levering binnen één dag, degelijke verpakkingen, geen klachten over garantie of kwaliteit.
E de Jong09-03-2017

Snelle service, na 1 dag stopte onze pc ivm kapot geheugen

Snelle goede service echter na 1 dag de pc aangehad te hebben pc kapot, wachten 2 weken, was het ram geheugen defect. Opgelost maar voor 1400 euro verwacht je tocht iets speciaals. 3e keer naar Ridderkerk gereden a 75km.
Simon. B.C09-03-2017

Zeer Goede Service

Van af het begin af aan had ik altijd bij Alternate mijn computer benodigd heden besteld, omdat het de beste verzorging krijgt.
Guido Tigchelaar09-03-2017

Geweldige service met snelle levering

Ik heb nu al meerdere dingen gekocht bij Alternate en ze zijn allemaal goed en snel aangekomen. zelfs terwijl er een minimale levertijd van 9 werkdagen stond kreeg ik het binnen 3 dagen binnen.
P. Hopman09-03-2017

Scherpe prijzen, snelle levering en goede service

Ik heb al vaker pc onderdelen besteld bij alternate. 3 weken terug wilde ik een nieuwe pc bouwen en ik hoefde niet lang te twijfelen over welke webshop ik zou kiezen. Alternate heeft scherpe prijzen, altijd goedkoper dan in reguliere winkels en meestal goedkoper dan andere webshops. Tot 22:00 u 's Avonds besteld op een werkdag is de volgende dag in huis. Ik had meerdere onderdelen besteld die ik dezelfde week nog nodig had. Per ongeluk een behuizing besteld die pas na 8 dagen zou worden geleverd. Alternate gebeld en er werd gelijk een prima alternatief geboden. Ik hoefde maar 1 dag extra te wachten, alles werd netjes de afgesproken dag geleverd. Ik kan werkelijk niks negatiefs melden over deze webshop. Zou er zo weer bestellen.
Ryan09-03-2017

Prima Winkel!

Heb hier alle onderdelen voor mijn pc vandaan. Was allemaal nieuw voor mij en ben telefonisch goed geholpen door de medewerkers. Bezorging was erg snel, vrijdag avond bestelt en had zaterdag alles al in huis.
Paul09-03-2017

Kennis van zaken en kwaliteit

Regelmatig wat gekocht en over het algemeen goede en eerlijke service. Je hoe nooit lang te wachten voordat je wordt geholpen. Zowel thuis alsook in de shop zelf.
Floris V.08-03-2017

Snelle levering en een goede prijs

Mijn product is snel geleverd tegen een goede prijs. Voor het kopen van een moederbord zou ik deze site wel aanbevelen.
Maikel08-03-2017

Gespecialiseerde verkopers

Ik kon regelmatig bij alternate om mijn computer spullen te halen, ik ben zelf best handig in een computer maken maar toch wordt ik graag hier geholpen voor de service die ze bieden. Enkele jaren geleden een nieuwe pc samengesteld en toen werd mij aangeraden om ipv een 300 watt voeding. Er eentje te nemen die 10.00 duurder was, maar die 550 aan kan... Nu jaren later een upgrade gekocht maar daar hoefde geen voeding bij, want de mijne was sterk genoeg... Scheelt je zo weer een hoop geld
Frank08-03-2017

Snelle levering en goede verpakking.

Product was goed beschreven en voldeed aan mijn eisen. Daarnaast was het artikel ook scherp geprijsd.
Kainive08-03-2017

Top webwinkel

Ik vind dit een erg gebruiksvriendelijke site. Het is erg makkelijk te zoeken en de specificaties staan er netjes bij. Ook is het systeemet afrekenen erg goed. Het duurt niet lang tot je kunt afreken bij je bank. Ook is het een top bezorging, ik had het al in huis de dag nadat ik het bestelde. Conclusie: beste hardware site van Nederland