Alternate
6.1
Deze score is gebaseerd op 988 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Alternate zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Producten zijn heel goed ingepakt
Na het bestellen van meerdere producten ben ik nog steeds erg tevreden. Dus geen reden om verder te kijken.
Service én verstand van zaken!
Omdat Alternate vlak bij mijn huis zit, bestel ik niet via internet maar ga ik naar de winkel. Daar krijg ik namelijk altijd goed advies, van vriendelijke mensen, op een manier die ook voor een digibeet als ik begrijpelijk is.
Geweldige winkel
Geweldige klantenservice nooit te beroerd om wat te regelen.
Goede levering.
Normale prijzen.
En ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het product dus ik ben hellemaal happy door alternate
Defect product en lang servicetijd
Koop al jaren bij Alternate. Normaal gesproken goede ervaringen gehad tenzij er iets mis was met het product. Dan wordt het lastig.
Nu helaas een nieuwe voeding moeten kopen maar product leek defect te zijn vooraf van installatie. Ik installeer mijn voeding altijd buiten de kast, sluit alles aan, en kijk of het werkt. Dit was niet het geval.
Contact opgenomen met klantenservice. Zij hebben mij een retourformulier toegestuurd en de volgende dag was aan mijn kant het pakket op de post. In de tussentijd maar een andere voeding aangeschaft bij een andere winkel omdat ik toch gebruik moest maken van mijn systeem.
Deze werkte uitstekend. Verder niks veranderd aan de computer. Defect lag dus echt aan het product. Alternate heeft begin februari 2017 het product teruggestuurd naar de fabrikant en ik heb sindsiden niks meer gehoort over wat er verder gaat gebeuren. Er is duidelijk een gebrek aan communicatie naar de klant toe en als ik niet het aankoop bedrag terug krijg ben ik helemaal ver van huis.
We zullen het afwachten maar zoals het nu lijkt is dit mijn laatste bezoek aan Alternate... We zullen zien.
Uitgebreid en goed assortiment
De pc onderdelen staan goed beschreven en vaak ook veel uit een lopende reviews per onderdeel. Daarnaast heb veel onderdelen voor mijn game pc besteld en alles is binnen 1 of 2 dagen geleverd. Alles werkt uitstekend!
Goede Service
Nieuwste Componenten goede service. bij een aanpassing van een bestelling is altijd mogelijk
goede garantie en snel thuis.
Goeie service, grote voorraad
Veel op voorraad, makkelijker parkeren, goeie prijs.
Ze geven goeie uitleg en laten ook alternatieven zien
Lekkere snelle levering zoals altijd
Zelf weer een pc gebouwd uit losse onderdelen.
Met de Pc builder kan het eigenlijk niet misgaan.
Tijdens het proces goede aanvullingen voor de te bouwen pc.
Blijft een echte aanrader.
Prima service
Via Tweakers.net zocht ik een mechanisch toetsenbord. Uiteindelijk besloten de Ducky One TKL RGB aan te schaffen; bij Alternate was deze het goedkoopst en er werd beloofd "voor 22:00 besteld, volgende dag in huis". Deze belofte hebben ze waargemaakt, ik ontving de dag erna het toetsenbord uitstekend ingepakt van de bezorger. Ik heb niet te maken gehad met de customer service, dus daar kan ik helaas niets over zeggen, maar mijn eerste indruk is prima.
superservice en uitstekende uitleg!
zoonlief wilde graag een SSD voor z'n verjaardag, ter vervanging van de huidige hdd in z'n laptop. nu is de laptop nog niet zo oud, maar deze upgrade maakt wel dat z'n laptop weer een stukkie sneller wordt. via klantcontactlijn wat hulp gevraagd over de beste methode van migratie van z'n hdd. hier goede uitleg over gehad, en nadat we de SSD ontvangen hadden gelijk mee aan de slag gegaan. 3,5 uur later was de hdd gekopieerd middels de meegeleverde software en kon de SSD vervolgens zo omgezet worden.
Super Shop!
Ik heb een SSD bestelt via Alternate, hij doet het perfect en was snel geleverd. Fantastische service!
Veel aanbod, goede producten, goede prijs-kwaliteit verhouding en een snelle levering. Echt fantastisch!
Conform aanbod.
Een harde schijf besteld en zoals geadverteerd is deze na 2 dagen afgeleverd. Ook de schijf doet wat er van vewacht mag worden. Geen enkele reden dus om te klagen.
goed service
Eerste Logitech G930 werd netjes en snel geleverd, had helaas conectie problemen, contact gehad met de klanten service, product retour.
netjes een nieuwe opgestuurd gekregen, en deze doet het wel perfect.
prijs/ kwaliteit is goed
Klantvriendelijlk
Ik vind het een toffe webshop, heel veel kortingen en de klantenservice is heel klantvriendelijk. Voor al mijn elektronica zal ik naar Alternate gaan.
Top shop!
Ik heb vaak PC onderdelen besteld bij alternate.nl en en altijd tevreden met de bezorg snelheid, product kwaliteit en product beschikbaarheid. Ook zijn de retour voorwaarden. Dus vandaar een top shop. 10/10.
Bedankt.
Top en snelle service!
Voor 10 uur besteld, volgende dag in huis, iets kapot? geen probleem! zonder moeite kun je het terug sturen en krijg je snel iets nieuws of wordt het voor je gemaakt!
Goede service en snelle levering
Na lang zoeken heb ik voor alternate gekozem omdat de prijs/ kwaliteit altijd top is.
Een aantal weken geleden heb ik via alternate een msi laptop gekocht en alles werkt nog altikd naar behoren, ik zal deze webshop zeker aanraden mij andere.
Prima geholpen. Lekker kort en bondig aangevuld met kennis.
Goede en deskundige service zonder bullshit. Aanrader voor een ieder.
Klein minpunt, deze review MOET minimaal 110 karakters bevatten.
Goede service en snel bezorging.
Ik heb al antaal jaren Alternate gebruikt om PC onderdelen te kopen en de service was altijd goed. Dit keer heb ik 1 x TL9V2E Arctic F12 PWM PST Value pack 5pcs besteld en de levering was snel en uitstekend.
Gewoon goed.
Als sinds lange tijd klant / afnemer bij Alternate.
Duidelijke website en alles is goed te vinden door de juiste categorisering.
Prijstechnisch ook dik in orde - soms is het bij een andere leverancier wel iets goedkoper, maar niet dusdanig veel dat het de moeite is om te switchen
Verpakking van de geleverde goederen ook dik voor elkaar.
Goede service, netjes afgeleverd
Omdat mijn videokaart wat verouderd begon te raken voor surround gaming voor de nieuwere game titels, besloot ik eens op zoek te gaan naar een geschikte grafische kaart die paste binnen de specificaties van mijn totale systeem. Omdat ik al bekend was met alternate en er al vaker onderdelen had besteld besloot ik dit weer bij alternate te doen.
Bij het openen van de website kon ik makelijk bij een geschikte kandidaat komen gezien het feit dat de grafische sektie op de site de kaart die ik dus nu heb gekocht aanbevolen stond.
Ik heb hem besteld op een vrijdag en op zaterdag voor 10 uur was het pakket al netjes afgeleverd.
Het product zat in een ruime doos met goede bescherming. Dus het product kwam keurig netjes uit de doos.
kort samengevat:
Overzichtelijke website met duidelijke gegevens van product en erg snelle service.
Alternate doet wat ze beloven.
Op vrijdag 10 monitoren besteld. Op maandag geleverd in goede staat. Had eerst nog wat vragen. Die werden goed en snel beantwoord. Kon door het aantal ook nog korting krijgen.
Deskundige service
Je wordt hier duidelijk en professioneel geholpen.
Nemen ook echt de tijd om je tevreden de deur uit te sturen
Prima webshop
Alternate bestaat volgens mij al bijna 20 jaar en zo lang bestel ik hier ook al producten. Waren dit vroeger vooral computercomponenten, nu kun je er terecht voor een veel breder assortiment. Of dit goed of slecht is hangt af van wat je zoekt en wat de prijs is ;-)
Waar ik vroeger vooral naar de prijs keek is Alternate niet altijd de goedkoopste meer (deze keer wel overigens), maar wat dan meetelt is de ervaring uit het verleden en de goede naam die ze, in ieder geval bij mij, hebben opgebouwd. Waar ik bij sommige webshops nog wel eens mijn twijfels heb over de betrouwbaarheid etc. hoef ik hier bij Alternate niet meer over na te denken.
Vakmensen helpen je.
Heb 2 computers gekocht incl. schermen. Ondanks mijn voorbereiding toch nog verbeteringen aangebracht in de winkel. Als vakmensen mee denken merk je dat je zelf toch dingen vergeet. Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid.