Alternate

6.1

Deze score is gebaseerd op 988 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Alternate zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Mooi werk.10-03-2017

Netjes en snel geleverd.

Goede keuze mogelijkheid en snelle levering Leuke producten. Verrassend ook speelgoed. Leuke producten
Bram de Mooij10-03-2017

Goede telefonische service

Telefonisch kreeg ik deskundige antwoorden op mijn vragen waarna ik tot een bestelling over ging. Aflevering volgde snel. Mijne nieuwe PC voldoed aan de verwachtingen.
nick keeris10-03-2017

goede prijs snelle levering

bij alternate een MSI Radeon RX 480 GAMING X 8G, videokaart gekocht voor 249 euro (is bij andere winkels 299 euro) , op zondag besteld en is dinsdag geleverd . verpakking was goed en kaart werkt perfect.

Ferdi Kharag-Ram09-03-2017

Super geweldig goede service (zonder gekheid)

Ik wou graag een game pc kopen en deze webshop werd mij aanbevolen door mijn zwager die ook vaak spullen voor zijn pc via deze webshop besteld. Ik koos er voor om zelf een pc te samenstellen en door alternate te laten assembleren en ik kan er maar 1 ding over zeggen en dat is geweldig. Eenmaal besteld werd ik de volgende ochtend gebeld met de mededeling dat de systeemkast niet op voorraad was en of ik ook graag een andere wou zodat de pc op tijd verzonden kon worden, want anders zou het nog een week duren. Ik koos er voor om toch een week te wachten, maar na drie dagen kreeg ik hem thuis gestuurd! Super service van alternate. Ik ga hier zeker vaker shoppen en ik beveel deze shop iedereen aan! Medewerkers van alternate bedankt! Mvg, Ferdi Kharag-Ram & Hilly Haakma
B09-03-2017
3.0

Geen echt verstand van computers

3.0
10 jaar terug kwam ik bij Alternate omdat zij echt verstand van zaken hadden. Helaas is de ervaring nu anders. Ik was bewust naar de winkel gegaan om een PC samen te stellen met specifieke wensen. De verkoper was zeer vriendelijk, maar gebruikte hun eigen website om producten en specs op te zoeken. Dat kan ik thuis ook. Ik had een vraag over wisselframes (deze verkopen ze al jaren), maar daar had de verkoper en geen van zijn collega's verstand van. Daarnaast had ik specifieke wensen voor videobewerking, maar helaas is mij een dure gaming videokaart geadviseerd die absoluut niet ondersteund wordt door de videobewerkingssoftware die ik gebruik. Ik heb de klantenservice gebeld, zij boden mij een alternatieve kaart aan die eveneens niet werd ondersteund. Ik heb expliciet gevraagd of deze kaart wel ondersteund werd door de software, zij beweerden van wel. De softwareleverancier heeft zelfs een lijst gestuurd en desondanks bleef Alternate beweren dat de kaart wel geschikt was. Uiteindelijk zijn ze wel zo netjes geweest om aan te bieden mijn geld terug te geven. Alternate wilde achteraf ineens kosten in rekening brengen terwijl zij een verkeerd advies hebben gegeven. Na meerdere discussies en mailwisselingen uiteindelijk wel mijn geld teruggekregen. Zonde dat dit bedrijf zo achteruit is gegaan.
Riesje09-03-2017
5.0

After sales is erg slecht, prijzen zijn scherp

5.0
De site is overzichtelijk en ik kon snel vinden wat ik zocht. De bestelling is snel gereed en ook de bezorging gaat lekker vlot en is tegen geringe prijs ook 's avonds mogelijk. Als er echter wat mis blijkt te zijn, dan wordt het vervelend. Laptop werkte niet goed, er werd eerst moeilijk gedaan. Nadat ik zelf met MSI had geschakeld en die aangaf dat het om een DOA ging, gaf Alternate zelf ook aan dat ze hem zeker als DOA zouden behandelen en dat ie omgeruild kon worden. Nieuwe laptop bleek hetzelfde probleem te hebben. Dit heb ik direct met MSI afgehandeld, echter terugbetaling geschiedt via de webwinkel. Als je als webwinkel schadeloos wordt gesteld door de fabrikant middels een creditatie, betaal je eigen klant dan ook zo snel mogelijk terug en loop het proces niet te vertragen!! En houd geen bullshit verhaal op als de terugbetaling mislukt is. Mij werd verteld dat de terugbetaling geblokkeerd was, en dat ze het meteen opnieuw zouden proberen. Dat gebeurde dus niet en toen ik weer belde werd gezegd dat de terugbetaling bij de boekhouding in behandeling was. Is ook niet waar, hij ging gewoon pas de volgende week met de creditatie-batch van Alternate mee, want mislukt is mislukt, een nieuwe creditering voeren ze dezelfde week niet meer uit en dan heb je als klant gewoon pech. Maar zeg dan gewoon dat deze de volgende week meegaat en beloof niet iets wat niet waar is! Ook de reden waarom de creditatie mislukt was is nooit boven water gekomen. Dat schept weinig vertrouwen. Ik zal heel eerlijk zijn: bij Coolblue doen ze dit honderd keer beter!
Daniel09-03-2017

Prima!

Goed product, snel ontvangen en voor een zeer goede prijs. Naast de laptop ook een controller en een game gekregen. Al met al zeer tevreden! De laptop werkt op zich prima, alleen niet tevreden over de touchpad die telkens nadat de computer in slaapmodus heeft gestaan niet meer kan scrollen/zoomen.
Bram dekker09-03-2017

Prima qwaliteit

Kwaliteit prima zat wel deukje in me case, ach kan alternate ook niet zo veel aan doen. Voor de rest prima
Lithion09-03-2017

Betrouwbaar

Betrouwbare snelle levering, daar mag de prijs een paar pleuro hoger voor zijn dan de competitie, Alternate levert kwaliteit in goede transportverpakking.
NilsEggink09-03-2017

Duidelijk en betrouwbaar

Duidelijke website met genoeg informatie. Prima communicatie en mooie producten. Zeker aan te bevelen!
Etocom09-03-2017

Defecte SD Schijf

2 jaar gelden een SD schijf aangeschaft via Alternate, maar vorige maand bleek deze defect te zijn. Via een relatie in de buurt snel een andere schijf kunnen aanschaffen en vervolgens daarna Alternate gebeld en er bleek dat er nog garantie op de schijf zat. Ik kon voor aankoopbedrag een ander product aanschaffen. Dit werd een printer en restant van het bedrag werd keurig terug gestort, De printer was binnen 2 dagen in huis en ik wil Alternate bedanken voor de goede en snelle service.
Anna09-03-2017

Prima!

Bij Alternate heb ik een stijltang gekocht vanwege de goede prijs. Het werd de volgende dag, keurig verpakt, thuis afgeleverd. Ik ben zeer tevreden.
Mitchel09-03-2017

Alternate

Alternate, Alternate is een winkel met vele producten binnen de elektrotechniek. Zo heb je onderdelen voor pc's maar bijvoorbeeld ook monitoren en tuinbouwapparatuur. Alternate is een bedrijf welke gepassioneerd hiermee omgaat, de service is op top niveau, de werknemers weten waar ze het over hebben en de levering gaat zoals ze het aangeven. Ik heb hier al meerdere malen producten besteld, van PC onderdelen tot kleine kabels. En van alle plekken waar ik onderdelen of dergelijke heb besteld blijf ik Alternate een van de beste vinden. Ik heb al meerdere malen deze site aan mensen aanbevolen en heb besloten dit nu ook via de review op de site te doen. Mocht je iets nodig hebben, en je wilt zeker weten dat je krijgt waar je om vraagt. Zoek dan niet verder Alternate is de place to be. Voor alle werknemers van Alternate, blijf zo doorgaan! Ik hoop dat mijn review heeft geholpen met een verder besluit.
HK09-03-2017

Snel geleverd en netjes ingepakt!

Snel geleverd en netjes ingepakt. Ook een van de weinige betrouwbare webshops die mijn product aanbood. Een klein nadeel is dat je voor iets van 130 euro en wat 'bijna' door de brievenbus pas toch nog 3 euro verzendkosten moet betalen. Anders dan dat altijd of voor Alternate!
Peter Schilt09-03-2017

Goed assortiment, goede en snelle levering en service!

Vaak komt deze shop naar boven via tweakers pricewatch als meest complete en een van de goedkoopste winkels. Bovendien altijd snelle verzending en goede service als het nodig is.
Pinkpanther09-03-2017

Goede service

Gemeld dat mijn artikel defect was, opgestuurd, door jullie nog een keer getest of ook echt kapot was. Naar maker terug gestuurd, mijn hele aankoopbedrag terug ontvangen! Zeer snel en fijn geregeld. Heb meteen weer iets nieuws besteld.
Jo09-03-2017

Zeer tevreden met levering

Enkele malen vragen gesteld via mail en ook telefonisch, telkens snel antwoord en ook vriendelijk! Eenmaal bestelling geplaatst ook snelle afhandeling van de facturatie. Ook een zeer snelle levering levering. Super handig via de lever plaatsen! Zeker een aanrader... volgende keer weer!!!!
Nicky Serpenti09-03-2017

tevreden

ik heb all een aantall keren besteld en het komt altijd op tijd aan en als er iets mis is word het optijd verteld wat er gebeurt is. ik heb ook wel eens vragen gesteld en krijg altijd wel goeden informatie terug. website is heelduidelijk voor mij
Emile09-03-2017

Snelle service

Goede webwinkel. Alternate heeft mij goed geholpen. Mijn SSD is binnen de garantie stuk gegaan. Deze kon ik terug sturen en de volgende dag had ik al bericht dat ze de SSD hadden getest en ik een nieuwe kreeg. Heel fijn dat het zo snel geregeld is.
Marvin de Jong09-03-2017

Top online store!

Ik heb een aantal dingen voor mijn pc gekocht. En het is zeer goed verpakt! Heel veilig met lucht platic. En het is niet al te duur (na mijn mening) ik moet alleen nog een upgrade kit voor mijn pc te halen en dan heb ik mijn pc compleet :)
AFL09-03-2017

snelle levering

een erg breed en verrassend assortiment tegen scherpe prijzen. ook snelle reactie op vragen/ verzoeken via de web site
Stijn db09-03-2017

Na top informatie op de website nu een top pc!

Alternate is naar mijn mening de beste website om uw pc onderdelen te halen. Ik heb hier al heel vaak een bestelling gedaan en het is altijd top service! Zo heb ik al 2 videokaarten hier vandaan, een gtx650 en een gtx 960. Ook heb ik hier een fx8350 processor vandaan, een nieuwe voeding, een koeling en zojuist sinds een week of twee een nieuw moederbord. Terwijl voor hun de levertijd onbekend was voor dit moederbord en dit al op de website stond werd er alsnog keurig een mailtje gestuurd of ik wou wachten totdat hij binnen was of niet. Binnen een week was dit moederbord alsnog al binnen! Ook als ik problemen heb met bijvoorbeeld een videokaart kan ik altijd terecht bij alternate. Ik kan gewoon bellen, word direct persoonlijk geholpen en mocht er iets fout zijn met hun geleverde product kan ik het zelfs terug sturen zodat zij hem kunnen nakijken en krijg ik een nieuwe! Al met al een top winkel waar ik elke keer met plezier bestel. Een echte aanrader! Mvg
Ton Koning09-03-2017

Supersnelle levering!

s'avonds om half 11 besteld en de dag erop in de middag al thuisbezorgd. Natuurlijk staat dit op de website aangegeven maar toch vond ik het een supersnelle levering! Daarnaast waren mijn spullen ook goed verpakt met voldoende bescherming. Super service!
Creabeaux.nl09-03-2017

Vertrouwd, snel en goed

Tja, waarom verder kijken als je weet dat Alternate goede en snelle service heeft. 's Middags rond 2 uur besteld en om 4 uur klaar om op te halen. Top!
CP09-03-2017

Gewoonweg super

Een uitgebreide keus aan producten van goede kwaliteit. Door de goede beschrijving weet je precies dat je het goede ontvangt. Als laatste, niet onbelangrijk, een snelle levering.