Alternate - Reviews & Ervaringen

5,0 Lees 1460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Alternate.

Alternate stelt zich voor

Alternate is van oudsher één van de grotere online leveranciers van computers, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. In de loop van de jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met aanverwante producten als huishoudelektronica, gereedschappen en speelgoed. Tegenwoordig worden vanuit logistieke centra in Duitsland, Nederland en België alle landen in Europa beleverd, zowel rechtstreeks naar de eindgebruiker of als fulfilment partner voor andere verkopers. Alternate is daarmee één van de meest succesvolle e-commerce ondernemingen in haar branche.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 51 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

5,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GerbenWerkhoven 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is makkelijk te vinden en makkelijk te ordenen

Service
Snelle bezorging, en klantenservice.

Assortiment
Het nieuwste van het nieuwste, maar ook iets oudere computeronderdelen voor een scherpe prijs.

Aanbeveling
Fantastische webshop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cre3PerGuy 11-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost Eertink 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk bestellen via ideal. Toetsenbord hier een stuk goedkoper dan bij andere winkels.

Service
Email van bestelling goed en duidelijk. service links compleet.

Assortiment
mijn Corsair k70 besteld in refurbished en werkt perfect. dit soort producten hebben ze niet bij andere winkels!

Aanbeveling
Goede winkel voor computerartikelen en andere hobbyspullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website heeft duidelijke koppen, maar het specificeren bij zoekopdrachten kan beter.

Service
Altijd binnen 24u reactie gehad.

Assortiment
Groot assortiment, niet altijd de goedkoopste, scheelt een paar euro.

Aanbeveling
Betrouwbaar en goede prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

XFX voeding 550w 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De keuze opties zijn makkelijk te vinden en het is ook overzichtelijk voor de klanten.

Service
Ik vind het service prima ik krijg altijd antwoord op e-mail of op facebook snel. En ze werken ook met de juistheid.

Aanbeveling
Het is een goede winkel voor mensen vind ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacco Van Amerongen 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon goed

Service
snelle Service

Assortiment
ze hebben gewoon een goede leverancier

Aanbeveling
hun hebben gewoon veel spullen wat je kunt kopen en dat is gewoon fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colin 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon alles vinden wat ik zocht!

Service
Als ik vragen had stuurde ik een e-mail met mijn vraag en dan hielpen ze mij altijd.

Assortiment
Vaak is alles op vooraad!

Aanbeveling
TOP winkel!

Extra toelichting
TOP winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacco Van Amerongen 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ik vindt alternate echt een goede winkel vooral voor computer onderdelen ze hebben bijna alles wat je maar zoekt af en toe hebben ze een onderdeel niet maar dat is niet zo erg dan zoek je het op een andere winkel

Service
De service is goed ze reageren snel als je vragen hebt

Assortiment
de leverancier is ook heel goed zo leveren het lekker snel

Aanbeveling
ze hebben gewoon van alles en dat is gewoon heel handig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alternate 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
De filter criteria zijn niet 100% optimaal.

Service
Zeer duidelijke en goede uitleg/hulp indien er een vraag gesteld werd of hulp gevraagd werd.

Assortiment
Ik mis nog enkele producten die ik elders wel vindt.
Met betrekking tot het case-assortiment, hierin ontbreken veel (gevraagde) populaire merken!
Ik denk nu namelijk direct aan BitFenix.

Aanbeveling
In het algemeen een zeer goede winkel, zolang je niks TE speciaal nodig hebt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

fransboumans 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Goktug 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede site, kan bijna alles hier vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

andrem 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
zijn nu ook met de verkoop van witgoed begonnen

Service
warmtepompdroger van AEG en koelkast van Haier besteld. Dag van aflevering kan je zelf bepalen. Vervoerder geeft op dag zelf een tijdvak van 2u aan waarin je product kunt verwachten. 30min voor echte aflevering kregen we zelfs een alert call van chauffeur. Scheelde ons veel onnodig wachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Matthew Schoone 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Er is een goede service. Op het moment dat je iets nite weet of je hebt een product over een bestelstatus kan je altijd bij hun terecht.

Assortiment
Een zeer goed Assortiment. Alle nieuwste onderdelen op een computer of andere elektronica is aanwezig

Aanbeveling
Ik raad deze winkel zeker weten aan. Het is een erg goede en betrouwbare winkel.

Extra toelichting
Ook is het erg goed van althernate dat deze winkel steeds met nieuwe actie's komt om zo te zorgen dat de site up to date blijft.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Kevin Anh Le 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Helemaal toppie

Service
Altijd goed

Assortiment
Lekker veel

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben van den Brink 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb gewoon geen minpunten op deze website.

Service
Snelle service

Assortiment
Heel groot assortiment, alles wat je zoekt hebben ze hier, van speelgoed tot computer onderdelen.

Aanbeveling
Het is gewoon een perfecte winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke categorien

Service
Niet kunnen beoordelen , niet nodig gehad

Assortiment
Groot assortiment

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Niek Karnaokov 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik kon bij de vorige versie van de website alles veel makkelijker vinden. M.b.t de selectie sectie bovenaan de product pagina's.

Service
Nog nooit problemen gehad met een bestelling of rma

Assortiment
Jullie zijn ook de grootste computer winkel in nederland

Aanbeveling
Jullie kregen van mij een 10 als de prijzen niet groter waren dan bij de concurrent. daarin tegen weet ik dat in deze sector de marges minimaal zijn.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

delanojeweetwel 11-08-2015 In de winkel gekocht
Barendrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles is heel overzichtelijk en makkelijk te vinden

Service
de service kan iets beter omdat er moeilijk gedaan werd over een disk writer.

Assortiment
een vrij groot assortiment maar vind het jammer dat er weinig condole artikelen zijn, terwijl er wel bbq's zijn.

Aanbeveling
het is een fijne winkel er het voelt vertrouwt dus kom er graag om mijn spullen te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

mathieu van maurik 10-08-2015 In de winkel gekocht
zwijndrecht

Algemene score

7,8

Gemak
soms wat lang wachten voor je geholpen word bij de winkel zelf, de website is veder goed en duidelijk gemaakt

Service
ondanks sommige producten kapot gingen in een te korte tijd, was er bij alternate vandaan nooit grote problemen gekomen om een vervangend of ander product te geven

Assortiment
groot assortiment, het geneurt alleen best vaak dat er voor een langere tijd het product niet leverbaar is

Aanbeveling
mooie duidelijke site, in de winkel zelf kan het soms een tijd duren voor je geholpen word maar veder geen grote problemen

Extra toelichting
ga weer terug naar het idee van de oude service bali die lost staat van de winkel zelf

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Twanno 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vertrouwde en eenvoudige omgeving

Service
Nooit geen problemen met retourzendingen.

Assortiment
Alternate heeft bijna alles. Ook fijn om vergelijkingen te maken

Aanbeveling
Ook zeker niet de duurste

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bram 10-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Bij bestellingen via internet vind er een snelle bezorging plaats op de eerst volgende werkdag met minimale bezorgkosten.

Assortiment
Alternate heeft een uitgebreid en divers assortiment waarvan veel nog de volgende dag leverbaar is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toni Mijatovic 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bij elke aankoop voor mijn PC die ik bij jullie heb gedaan, heb ik nooit geklaagd, alles werkte prima.

Service
Bij de service van jullie kreeg ik goed uitgelegd hoe ik kon retouren ecetra, alles doet de service prima.

Assortiment
Het Assortiment is opzich wel goed, alleen een paar dingen zijn wel ietsjes duurder dan bij andere winkels, maar dat maakt voor mij niet heel erg uit ivm het feit dat jullie goede service geven.

Aanbeveling
Alternate heeft voor het Assortiment, de service en het gemak goed gescoord, daarom vind ik dit een goede winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HeetHoofd27 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super snel en goede lay-out

Service
Altijd nog de dag erna geleverd, ook super goede service. Snelle reacties en zonder veel gezeur vervangende producten terug gekregen.

Assortiment
Bijna alles wat ik aan elektronica nodig had hebben ze bij alternate. De prijs is meestal iets duurder maar dat vind ik voor de service wel waard.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering en klantenservice die weet waar ze het over hebben.

Extra toelichting
Alternate is mijn favoriete winkel om elektronica te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Vincent 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
met 1 knop naar dagaanbieding en makkelijk besteld

Service
snel bezorgd zonder problemen

Assortiment
ik kijk elke dag wat de webshop te bieden heeft

Aanbeveling
goede prijzen en keuze uit veel producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

diar 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
veel filters

Service
ik ben vaak geholpen met vragen die ik had

Assortiment
alles wat ik qua computeronderdelen heb opgezicht heb ik bijna altijd kunnen vinden

Aanbeveling
goede service heeel wijd asortiment

Extra toelichting
op het moment niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JvD 09-08-2015 In de winkel gekocht
Ridderkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is zeer overzichtelijk, zo ook de showroom, alles is er spik en span.

Service
Vriendelijke medewerkers, ook als ik een e-mail stuur krijg ik snel een mail terug, ook de call me back service is zeer handig!!

Aanbeveling
Top winkel, als ik weer iets nodig heb ga ik zeker naar Alternate toe!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas de Groot 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ik vind het erg makkelijk werken je typed in in de search bar wat je wilt hebben en je vind het gelijk

Service
als je iets niet snapt of problemen hebt kan je gelijk bij jullie terecht zonder enige problemen

Assortiment
Ik zelf kijk vooral op jullie site voor pc gaming maar jullie assortiment is nog veel uitgebreider en dat vind ik het goede aan jullie site

Aanbeveling
Beste site om Gaming Hardware te kopen en zelfs nog andere dingen die je nodig zou hebben voor het huishouden en dergelijke

Extra toelichting
Ik vind jullie een topsite met een goede service en ga door zoals jullie nu bezig zijn!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Pablo Roelofs 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijke site, heel klantvriendelijk. Kan heel snel het product vinden.

Service
Meestal een paar uur na het verzenden van een mail, antwoord!

Assortiment
Ruim assortiment, kan bijna alles vinden wat je nodig hebt.

Aanbeveling
8,5. Goeie site, Aardige klantenservice, Goeie reviews die helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arijan Zymeraj 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon makkelijk mijn onderdelen vinden voor mijn computer.

Service
Had mijn grafische kaart gekocht, er stond op die dag dat het 1-2 dagen duurde, nadat ik hem had besteld stond nogsteeds 1-2, na 2 dagen nog niks ontvangen en kwam ik erachter dat ik 10 dagen moest wachten, voor de rest geen problemen.

Assortiment
alles wat ik nodig heb vind ik hier.

Aanbeveling
Naast een paar kleine foutjes ben ik wel blij om hoe de website werkt.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Job Switser 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel makkelijk betalen en makkelijk te bestellen. Alleen blijft hij soms niet ingelogd op je account wat een beetje vervelend is.

Service
Nog nooit een probleem gehad met alternate, top service!

Assortiment
alles van wasmachines tot computeronderdelen!

Aanbeveling
Bijna perfect, ik ga nergens anders naartoe voor elektronica

Extra toelichting
Gewoon een geweldige online-shop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJL 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
als alles smooth gaat dan is dat wel een beter gevoel dat je bestelling goed behandelt wordt

Service
ik kom altijd terug bij alternate door de geweldige service en dat ze altijd je vragen kunnen beantwoorden.

Assortiment
het shoppen voor iets gaat zo veel makkelijk door een goed en groot assortiment.

Aanbeveling
het is een top winkel ik kom hier elke keer terug.
de service is gewoon heel goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HOTulp 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Door het enorme aanbod ben je soms lang aan het zoeken. Dus heel positief over het ruime aanbod, maar volgens mij valt er hierin wat te behalen

Service
Bij een defect artikel is Alternate heel snel met reageren. Je krijgt als je iets retour moet sturen een mail en daarmee kun je kosteloos je pakket verzenden. De barcode die daarmee binnenkomt is bij de pakketverzending niet te scannen maar wel handmatig op te zoeken.

Assortiment
Wat hebben ze hier nu niet?

Aanbeveling
Ik verwijs eigenlijk altijd naar Alternate als goede website en webwinkel

Extra toelichting
Lees als je iets koopt bij alternate meteen hoelang de garantie periode is. die is soms langer dan je denkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timo 07-08-2015 In de winkel gekocht
Ridderkerk, Nederland
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het zou fijn zijn als je beter en makkelijker op de website dingen kunt zoeken. (verfijning)

Service
gewoon geweldig

Assortiment
er missen een aantal producten.

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

unknown 84 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
lekker overzichtelijk

Service
goed. altijd naar tevredenheid geholpen

Extra toelichting
het is een hele goede site. alleen heeft alternate het verzenden onder rembours weg gehaald. en dat was mijn manier om bij hun te bestellen. en nu het weg is bestel ik maar bij andere sites die wel onder rembour verzenden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ronald 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles wat je nodig hebt kan je vinden door zowel de menuknoppen aan de linker- en bovenkant als de ingebouwde zoekfunctionaliteit.

Service
Alles wat ik heb besteld, heb ik keurig ontvangen. De verzending is goed verpakt en meestal krijg je folders van lopende acties. Kortom: komt de afspraken na!

Assortiment
Veel spullen ruim op voorraad. Sommige artikelen hebben een afwijkende levertijd, maar dat is geen ramp.

Aanbeveling
Komt de afspraken na, goede verzendmethode, ruim assortiment, prijs- kwaliteitverhouding is goed en de website is overzichtelijk. Nog geen gebruik gemaakt van de klantenservice, dus daarover kan ik geen beoordeling geven. Al met al: ik ben een tevreden klant die hier graag terug komt.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan Janssen 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke computer builder om je computer samen te stellen

Service
Als er problemen zijn wordt het snel opgelost

Assortiment
Zeer groot assortiment, bij sommige producten later dan in andere winkels.

Aanbeveling
Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tim Schouten 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is makkelijk om alles te kunnen vinden in deze winkel. Soms moet je het wel even door hebben hoe het werkt maar verder is het uitstekend!

Service
De service is goed, als je ergens moeite mee hebt of je kunt er niet uitkomen is alternate er voor je om je te helpen.
De service van de producten is top! alternate heeft tot nu toe bij mij alles geleverd op de aangegeven datum! Super tevreden mee!
Ik weet niks over de retour procedure,aangezien alles dat ik heb besteld goed zijn werk deed.

Assortiment
Je kan van alles kopen in deze winkel! Als het maar om elektronica draait hebben ze alles! Zoals computer onderdelen, printers en zelfs grasmachines!

Aanbeveling
Deze winkel heeft alles met goede service. Ik ben niet bekend met het retour sturen van de spullen, maar dat zal allemaal wel goed zitten!

Extra toelichting
Een winkel waar ik al mijn elektronica bestel en de winkel waar ik al mijn ideeën opdoe voor nieuwe producten! zoals ssd's of internet kabels

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

knuffelbeest 30-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
vanuit je luie stoel bestellen wat je nodig hebt

Service
vriendelijke medewerkers
onlangs gebeld voor tech. info omtrent nieuwe mobo's en m2. drives
daar wist men totaal te weinig van is mijn indruk
heb zelf met asus Germany hier nu langlopend contact over en dat bevalt beter
een misser voor alternate

Assortiment
ze hebben bijna alles en op voorraad !

Aanbeveling
voor mij de perfekte zaak
zoek op en bestel en betaal en voila....je hebt het zo in huis, geweldig, dat wil ik !
maar het support voor "leken" nee, da's een bruggetje te ver voor alternate helaas

Extra toelichting
het is zo het is een goede webshop snelle levering goed assortiment hierin zijn het geen prutsers, echte pro's maar dat support en t.d. hoekje, khoop het nooit nodig te hebben

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

wintersproet 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
uit de luie stooel besteld

Assortiment
ruime keuze in electronica

Aanbeveling
geen problemen met levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xxxMaverick 02-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Gemak
tja op zich makkelijk een aankoop gedaan maar de service en afhandeling is zeer slecht. hierdoor ervaar ik weinig gemak helaas

Service
Inmiddels anderhalve week verder sinds ik mijn pc heb ingeleverd omdat deze foutmeldingen gaf en compleet vastliep. Na telefonisch contact blijkt dat ze grote achterstand hebben en het weken duurt voordat de technische dienst ernaar kan kijken. Hierover had ik een review geschreven bij tweakers. Toen kwam er een telefoontje. Op zich natuurlijk zeer netjes. Jammer alleen dat ze aangaven dat 'de computer nu op de testbank ligt' en 'we zijn er mee bezig' . Ik kon hem ergens volgende week terugverwachten. Op mijn vraag wat er dan mis was en waarom het een week duurde nadat hij was opgepakt door de afdeling en het versturen kon men mij geen antwoord geven. Een 'verplicht' telefoontje dus maar geen oplossing. zeer jammer

Assortiment
Weinig op aan te merken, vrij compleet

Aanbeveling
Zie hiervoor de motivatie bij de aftersales. Dit is van vitaal belang om op lange termijn te overleven als bedrijf. Waarom kan een coolblue het wel en dit bedrijf niet? zeer jammer

Extra toelichting
Gloednieuwe computer gekocht van bijna 2000 euro, enkele weken plezier van gehad en toen kapot. Opgestuurd en nu al weken wachten op mijn pc. zeer jammer

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Saskia53 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is duidelijk.

Service
Snelle en makkelijke bestellen. Volgende dag al in huis als voorraad is. Ook laten bezorgen bij postagentschap.

Assortiment
Veel bij voor dingen voor computers en verwanten.

Aanbeveling
Prijs is vaak voordeligste.

Extra toelichting
Vrij grote keuze en snelle afhandeling en voordeliger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BenLucas 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Plaatsen eenvoudig

Service
Snelle levering

Assortiment
Het gevraagde op voorraad

Aanbeveling
service

Extra toelichting
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bloempia 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke en overzichtige site

Service
afgelopen week een muismat besteld en bleek niet te werken met mijn muis. dus ik heb mijn probleem gemeld aan hun en dat kon allemaal en mijn geld kreeg ik snel terug .

Assortiment
alles wat je verwacht van zo'n site tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
overall een perfecte site voor mij!

Extra toelichting
top site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meutje 07-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Heerlijk om zelf je brood te bakken ,maar nu nog veel fijner om het te snijden met deze machine ,werkt prettig en gemakkelijk,en was erg goedkoop vond ik .ben er blij mee !!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hansh69 01-06-2015 In de winkel gekocht
Barendrecht

Algemene score

1,5

Gemak
Na diverse aankopen hebben we voor het eerst te maken gekregen met een garantiegeval. Dit geeft bij Alternate enorm veel gezeur en kost je enorm veel tijd. Van enig gemak zijn we ons danook niet bewust.

Service
Alternate weigert garantieverplichtingen na te komen. Je kunt vervolgens geen verhaal halen omdat de winkel niet is aangesloten bij de Geschillencommissie. Tot twee keer toe wordt het apparaat ongerepareerd teruggestuurd.

Assortiment
Het assortiment in de winkel is bijna geheel verwijderd.

Aanbeveling
Een absolute afrader. Een leverancier die domweg weigert garantie na te komen is je goede geld niet waard.

Extra toelichting
In diverse andere reacties op dit forum is al ingegaan op de slechte service, het leek me daarom goed om Alternate in deze review zelf aan het woord te laten over dit onderwerp. NB. onze tablet kon niet meer worden geladen omdat de aansluitbus van de stroomkabel op de tablet defect was geraakt (het pinnetje in het midden bleef in de stekker zitten). Van bijzondere gebruikssporen, zelf openmaken, valschade of wat dan ook was zeker geen sprake. Wil je ook zo'n briefwisseling, koop dan vooral bij Alternate. Geachte heer, Vriendelijk bedankt voor uw email. De tablet had dusdanige schade, dat wij deze niet onder garantie kunnen repareren of vervangen. Het is dan ook niet mogelijk de tablet onder een coulance regeling aan te nemen. Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Alternate Nederland Klantenservice Hans schreef: Beste heer, Dank voor uw reactie. Maar zoiets belachelijks hebben we lang niet gehoord. Dat de kabelisolatie bij de adapter gescheurd is, hadden we zelf niet gezien of gemerkt. Met de adapter is nooit iets anders gedaan dan de tablet opladen en wanneer de adapter niet gebruikt werd, het kabeltje eromheen gewonden. Als de kabel daar niet tegen kan, is dat o.i. zeker een materiaalfout, en zou dit ook in garantie hersteld moeten worden. Dat het oplaadpunt van de tablet in de adapter zit hebben we als eerste gemeld, hierop hebt u aangegeven dat het gebrek in garantie hersteld zou worden. Het gebrek dat we in eerste instantie gemeld hebben, betrof overigens de tablet, niet de adapter. Of er ooit dopjes op de schroefjes gezeten hebben weten we niet, wel weten we 100% zeker dat de tablet altijd met zorg is behandeld, in een tablethoes is bewaard en zeker nooit door ons uit elkaar is gehaald (als dat is wat u suggereert). Als er dopjes zijn verwijderd dan zou dat vorige week bij Alternate gebeurd moeten zijn, of u hebt ons een tablet geleverd met ontbrekende dopjes. De gebreken zijn ruimschoots binnen de garantietermijn gemeld. Wij hebben de tablet altijd met de grootste zorgvuldigheid behandeld. We verwachten van u danook dat u de garantieverplichting gewoon nakomt en de gebreken binnen de garantie herstelt. Met vriendelijke groet, Hans Van: Alternate Nederland Klantenservice Aan: Hans Onderwerp: Re: Yarvik tablet Geachte heer, Vriendelijk bedankt voor uw email. De garantie op het product is komen te vervallen door aanwijsbare schade. Het oplaadpunt van de tablet zit in de adapter. Het koper is zichtbaar van de kabel bij het aanhecht-punt. Daarbij zijn geen dopjes op de schroefjes aan de achterkant aanwezig. Deze zaken zorgen ervoor, dat de garantie op het product komt te vervallen. Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Alternate Nederland Klantenservice Hans schreef: Beste heer, Ik heb onze tablet afgelopen vrijdag in Ridderkerk gebracht en vandaag alweer terug ontvangen, ongerepareerd. Op pakbon staat dat de aanvraag niet onder garantie in behandeling kan worden genomen door de schade aan het oplaadpunt en de kabel. We zijn hier zeer verbaasd over. Ten eerste omdat dit inderdaad precies de klacht is en we die meer dan duidelijk hebben omschreven (zie hieronder), ten tweede hebben we 24 maanden garantie op de tablet. De garantietermijn verstrijkt dus op 09-07-2015. Erg raar dat we de tablet op uw aanwijzing voor garantie naar Ridderkerk brengen en ‘m vervolgens ongerepareerd terug krijgen. Graag uw reactie met (spoedige) oplossing. Met vriendelijke groet, Hans

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

V.I.J. 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het product wat ik wilde hebben stond uitvoerig op de site omschreven en was snel te vinden.
De betaling was snel, efficiënt en betrouwbaar. De gegevens die ingevuld moesten worden waren relevant en ik kwam geen enkel verrassing tegen. Kortom het was duidelijk en geen poespas.

Service
Het contact met de winkel was goed en de vragen die ik per mail stelde werden adequaat op dezelfde dag uitvoerig beantwoord via telefonisch contact en per mail. Na de betaling kreeg ik gelijk een mail met de gegevens en eventuele track code met daarbij duidelijke omschrijving van de rechten en plichten bij het terugzenden. De verzendkosten die betaald moesten worden vind ik binnen redelijke norm.

Assortiment
De monitor die ik heb ontvangen werd keurig verpakt en binnen de gestelde tijd afgeleverd. De prijs van de monitor was behoorlijk concurrerend met andere winkels waar de prijs beduidend hoger is.

Aanbeveling
Hoewel ik ook een andere internet winkel heel goed vind en de naam er niet van zal noemen vind ik Alternate een waardige concurrent ervan. Door hun goede communicatie en duidelijke omschrijving van het product. Ik zal daarom ook Alternate aanbevelen om zaken ermee te doen. Vanwege de reeds genoemde punten.

Extra toelichting
- Alternate heeft een goede communicatie lijn; - het betalen was duidelijk, snel en gemakkelijk; - een mindere punt, het afleveren was buiten de gestelde tijd die PostNl op zijn trackcode aangaf maar daar kan Alternate als winkel niets aan doen. M.a.w. men dient daar wel rekening mee te houden wanneer het via PostNl komt. E.a heeft ook te maken met eventuele drukte op onze wegennet. - Tot slot waar het omgaat; Ik ben tot nu toe uiterst tevreden over het afgeleverde product!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

stefandewal 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijke en duidelijke website

Service
gratis deellevering toen een onderdeel niet op voorraad was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joeyvg76 04-05-2015 In de winkel gekocht
Ridderkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Eenvoudige en duidelijke website. Bestelling plaatsen is zo gepiept. Voldoende betaalmogelijkheden (ook achteraf betalen). Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Alternate heeft een showroom in Ridderkerk waar je altijd terecht kunt voor je aankopen, advies en service.

Service
Alternate heeft een goede klantenservice. Ze zijn bereikbaar via telefoon, e-mail, Facebook en Twitter. Alternate geeft je een goed advies over de producten. Bij een defect product word je altijd goed geholpen door middel van omruiling/geld terug (indien toepasselijk) of reparatie. Aandachtspuntje: reparatietijden zijn redelijk, maar kunnen korter. Je kunt tijd besparen door je garantie rechtstreeks via de fabrikant van het product te laten verlopen.

Assortiment
Alternate heeft een groot assortiment aan diverse artikelen. De artikelen hebben allen zeer scherpe prijzen. Een deel van het assortiment is direct leverbaar, een deel van het assortiment heeft een levertijd. Bovendien wordt er - op een aantal producten na - verzendkosten aan de klant in rekening gebracht. Alternate houdt zich overigens goed aan de vermelde levertijden.

Aanbeveling
Alternate is gewoon een zeer betrouwbare shop. Ze komen hun afspraken na en helpen je altijd bij vragen en problemen. Dus ik zou zeggen: koop met een gerust hart bij Alternate!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gubbe 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen poespas - gewoon een makkelijke proces!

Assortiment
Had precies wat ik nodig had. Alles op een plek, scherp geprijsd en met snelle levering!

Aanbeveling
Geen reden om het niet aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

hvwees 28-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Service
Vandaag voor 22:00 besteld morgen in huis? Nou nee mooi niet!
Op vrijdag besteld, zaterdag afwachten kijken in de postNL app, vertraagd met 1 dag.. (2 dus want het is weekend).
Maandag zou het arriveren, met kunst en vliegwerk iemand op het bezorgmoment thuis te laten zijn... Raad eens? Niets, weer in de App gekeken weer een dag later.
Uiteindelijk dus Dinsdag avond pas in huis, toen ik hierover mailde met Alternate werd ik afgescheept.

Extra toelichting
Toen ik contact zocht met Alternate over de bezorging van deze bestelling werd ik afgescheept met de boodschap het komt vandaag. Dat is niet waarover ik contact zocht.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews