Ik heb voor Alternate gekozen, omdat ik vroeger vaak met mijn vader mee ging om producten bij jullie te halen waarmee wij onze eigen computers bouwden. Toen kregen wij altijd goede service. Dit was een paar jaar geleden. Nu is het tijd om een nieuwe computer te bouwen en helaas vind ik jullie service helemaal omgedraaid.
Ik heb meerdere producten: RAM geheugen, fans, een waterkoeling en een ITX case bij jullie gekocht.
Allereerst krijg ik een case zonder schroeven, ik had zelf net niet genoeg waardoor we naar buiten moesten om schroeven te zoeken. Helaas niet gevonden, dus moest langer wachten met het bouwen van mijn computer. Dit vond ik op zich niet zo erg, maar toen gebeurde er het volgende.
Mijn fans bleken binnen de tevredenheidsgarantie van 14 dagen niet genoeg te koelen. Mijn hardware werd te heet en de computer liep weleens vast. Ik heb toen besloten om deze om te ruilen voor een duurdere waterkoeler. Helaas was ik de doos kwijt, dus ik belde de klantenservice en die vertelden mij dat er een waardevermindering zou zijn, maar hoeveel wist hij niet zeker. Dat snap ik natuurlijk goed. In de winkel werd mij echter verteld dat ik blijkbaar de fans teveel had gebruikt (ze zagen er nog heel goed uit en werkten prima) en dat ze het dus niet in konden nemen. Wat ik heel raar vond.
Ook werd mij verteld dat omdat ik het zakelijk gekocht had, ik minder service kan krijgen. Omdat ik als zakelijk persoon zou moeten weten wat ik koop. Dit vind ik ontzettend raar, omdat ik juist naar jullie toe kom voor jullie kennis en specialisme, zodat ik hulp kan krijgen. Blijkbaar is dat niet zo.
Alsnog heb ik de waterkoeling gekocht bij jullie, omdat ik niet zonder een werkende computer wilde zitten.
Overigens had ik voor de aankoop van de waterkoeling de klantenservice gebeld om te vragen of die past op de case die ik bij jullie besteld had. Mij werd verteld dat dit niet het geval was. Omdat het de enige waterkoeling was die RGB kleuren had en leek te passen, ging ik zelf op onderzoek uit. Kostte aardig wat tijd en piekeren, maar ik heb het toen toch maar gedaan omdat ik zag dat het wel kon. En wat blijkt? Het past gewoon en werkt heel goed. Oftewel, ik ben ook nog eens verkeerd geïnformeerd.
Dit is 3x een negatieve ervaring bij jullie en dat vind ik teveel. Jammer.
- ServiceSlecht
- LeveringUitstekend