Alternate - Reviews & Ervaringen

5,0 Lees 1460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Alternate.

Alternate stelt zich voor

Alternate is van oudsher één van de grotere online leveranciers van computers, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. In de loop van de jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met aanverwante producten als huishoudelektronica, gereedschappen en speelgoed. Tegenwoordig worden vanuit logistieke centra in Duitsland, Nederland en België alle landen in Europa beleverd, zowel rechtstreeks naar de eindgebruiker of als fulfilment partner voor andere verkopers. Alternate is daarmee één van de meest succesvolle e-commerce ondernemingen in haar branche.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 50 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

5,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Conan 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is een fijne site op de pc maar op de telefoon werkt hij nog niet zo goed

Service
Besteld zonder problemen en ook ontvangen zonder problemen

Assortiment
Ze hebben niet zo veel van de onderdelen die ik zoek

Extra toelichting
Het is een fijne handige winkel waarvan de prijzen meevallen vooral is de uitverkoop altijd leuk om te kijken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tavet Takesian 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb heel veel producten van deze website gekocht en ze waren allemaal goed. Levering van hoge kwaliteit was en is altijd goed bij alternate.nl

Service
Ik heb af en toe vragen gesteld en die waren duidelijk door de medewerkers beantwoord.

Assortiment
Altijd nieuwe producten bij elke seizoenen. En ook heel veel kortingen op veel assortimenten.

Aanbeveling
Deze winkel krijgt 9 als bedoordeling. Ik heb heel veel producten via deze website gekocht en ik ben helemaal blij mee.

Extra toelichting
Alles is perfect heb geen verdere toelichting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk alles te bestellen

Service
Snelle bezorging, nog geen contact met de service gehad voor problemen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Ruime keuze, snelle levering en goede website om te navigeren

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R IJzerman 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik heb snel hetgeen wat ik zocht gevonden en kunnen bestellen.

Assortiment
Het assortiment is groot en makkelijk te doorzoeken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

rowanj 12-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijke webshop en ff testen in de winkel

Service
service kan beter aan de balie maar voor de rest tevreden

Assortiment
alles wat ik wil hebben ze.

Aanbeveling
scherpe prijzen en gemak van internet bestellen

Extra toelichting
nee niet echt

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

William 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ff naar de site en binnen een paar dagen heb je het in huis.

Service
Heerlijk dat ze ook een shop hebben. Erg goed geholpen aldaar. Veel kennis van zaken.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Fijn dat er ook een shop is om fysiek heen te gaan.

Extra toelichting
Erg fijne winkel en site. Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jamie 12-08-2015 In de winkel gekocht
Handelsweg, Ridderkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik heb producten vergeleken en een complete computer gebouwd via de website en ik had in geen gevallen moeite met de navigatie op de website.

Service
Ik heb onlangs een MSI GTX970 laten inbouwen en mijn gehele computer laten reinigen, binnen 1,5 uur was ik op weg naar huis met een nieuwe, ingebouwde, videokaart een een schone computerkast.

Assortiment
Alles wat ik voor mijn computer nodig heb, is verkrijgbaar via jullie website.

Aanbeveling
Goede service en een groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Glen 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede overzichtelijke site

Service
probleemloos geholpen worden door de uitstekende service

Assortiment
erg veel artikelen, helaas toch het een en ander dat ik soms moet missen

Aanbeveling
super online webshop! een van de, of zelfs DE favoriete webshop van mij

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RV 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
bestelling gedaan, gelijk een reactie en duidelijkheid met betrekking tot verzending product.

Extra toelichting
goede service en duidelijke communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbin Baauw 12-08-2015 In de winkel gekocht
Ridderkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is duidelijk, alles is goed te vinden

Service
Kreeg duidelijk en snel antwoord op vragen via email, heb nog nooit iets geretourneerd.

Assortiment
Alles wat ik zocht op Alternate vond ik

Aanbeveling
Als mensen iets nodig voor PCs raad ik alternate aan!

Extra toelichting
Het is mijn favoriete winkel, voor al de PC dingen gebruik ik alternate.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick Janssen 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Erg overzichtelijk.

Service
Medewerkers zijn erg professioneel.

Assortiment
Aanbod is groot.

Aanbeveling
-

Extra toelichting
N.v.t.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Luuk 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Perfect

Service
Goede en snelle service

Assortiment
Heel groot

Aanbeveling
Is gewoon goed voor iedereen

Extra toelichting
Nee is echt goed 👌🏻

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MarijndeJong 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is makkelijk te vinden op deze site. Je hoeft op deze site niet eindeloos te zoeken voor je iets kan bestellen.

Service
Helaas zit ik nu op mijn pakketje te wachten en de PostNl stopt niet bij mijn huis toch had ik het voor 22:00 besteld. Maar ik moet toegeven dat dit voor het eerst is dat ik zit te wachten. Dus ook hier kun je weinig kritiek op kwijt.

Assortiment
Het assortiment is top. Alles is te vinden en stel dat er iets niet is dan zijn er vijf andere producten met als enige verschil de kleur of het merk.

Aanbeveling
Mijn cijfer is een 8,4. Omdat ik vind dat ze erg hun best doen en de klantenservice van Alternate is top na mijn ervaring.

Extra toelichting
Deze winkel beveel ik erg goed aan.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Steyn Guelen 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website werkt soms niet mee, is soms erg langzaam. Website is wel overzichtelijk.

Service
Goede service, snelle bezorging, meerdere keren besteld en zeer tevreden.

Assortiment
Jullie hebben bijna alles!

Aanbeveling
Goede winkel, goed assortiment, website soms ongemakkelijk maar een snelle bezorging.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 12-08-2015 In de winkel gekocht
Ridderkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is dichtbij genoeg om even snel wat te gaan halen als je iets nodig hebt.

Service
Als je een e-mail stuur met een vraag staat er dat je binnen 24 uur reactie krijgt maar elke keer als ik een mailtje stuur krijg ik meestal binnen een uur al een reactie en zelfs op zondag avond kreeg ik een reactie! Als je bij de winkel binnen komt wordt je snel geholpen door werknemers die er van alles afweten. Ik heb ook een keer een pc van pc builder besteld met een onderdeel die er niet bij stond maar na 1 e-mailtje kwam het allemaal in orde. Ik heb later nog wat dingen laten toevoegen en dat ging ook allemaal soepel in de winkel.

Assortiment
Voor alles wat me elektronica te maken heeft heeft Alternate het wel. Op de site kan je snel en gemakkelijk vinden wat je zoekt.

Aanbeveling
Door de goede Service, Ligging, Assortiment, Prijs en Klantvriendelijkheid vind ik het gewoon de beste elektronica winkel in de buurt (ik woon in Ridderkerk).

Extra toelichting
Ik heb al best veel gekocht bij Alternate en nog nooit problemen gehad met de service. De snelheid van de service is top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robbert 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg handige site en erg overzichtelijk
Zou zo geen betere ict webshop kunnen bedenken

Service
Je word snel geholpen
En reparatie afhandelingen gaan erg snel

Assortiment
Heb tot nu toe altijd alles kunnen vinden wat ik nodig had

Aanbeveling
Alternate jullie zijn een top winkel zelfs mijn vrienden beveel ik jullie aan vanwege de geweldige service en de snelle verzending van bestellingen

Extra toelichting
Dat ik iedereen jullie als webshop ga aanbevelen En hoop dat jullie nog lang blijven bestaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maik 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is goed en makkelijk te vinden.

Service
Als er iets is kan je contact opnemen.

Assortiment
heel breed assortiment, bijna alles is er.

Extra toelichting
Deze site is top! ze hebben wat je wilt, zelf een pc bouwen is makkelijk dankzij alternate!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cleveland 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruim assortiment , duidelijk plaatsen van producten

Service
Medewerkers weten waar ze het over hebben en zijn sociaal en begrip vol

Assortiment
Ruim en duidelijk assortiment

Extra toelichting
Hou het overzichtelijk , upgrade de winkel naar wat luxere look

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin de jonge 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
niks op aan te merken alles goed te vinden

Service
goede retour ooit 1 x moeten doen dus niet veel ervaring ,
bestellen leveren allemaal goed

Assortiment
wat meer keuze in prijs in plaats van product kan handig zijn ( alleen kwaliteit gevoelig uiteraard )

vb led zaklampen van 0 tot 5 euro 3 keuze en zo door ,

Aanbeveling
het kan altijd een x niet lekker lopen ook al is het niet jullie schuld slechte ervaring is slechte ervaring , de 10 haal je nooit bij zo veel klanten

Extra toelichting
blijf lekker actie`s houden daar houden mensen van . en zo verliezen ze je niet uit het oog .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bart 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webshop ziet er goed uit. Soms nog even zoeken naar bepaalde producten, maar deze worden al snel gevonden

Service
Altijd netjes geholpen en keurig behandeld

Assortiment
Je kunt hier na genoeg alles vinden wat je zoekt van veel verschillende merken

Aanbeveling
Zeer goede winkel en een super service!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lesley 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is overzichtelijk en makkelijk te vinden, wat wil je nog meer?!

Service
Zelfs via facebook krijg je snel en duidelijk antwoord!

Assortiment
Genoeg keuzes om uit te kiezen, niet gevonden wat je zocht? misschien nog even wachten dan!

Aanbeveling
Fijn bedrijf/site. de werknemers / klantenservice zijn altijd zeer vriendelijk en altijd bereid je te helpen met elke vraag die je hebt !

Extra toelichting
Prima, betrouwbaar en klantvriendelijk, wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Raamsdonk 11-08-2015 In de winkel gekocht
barendrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Ruim opgezet, met een goed assortiment, je kunt zelf je bestelling regelen maar ook geholpen worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ravincken 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en gemakkelijk bestellen en afrekenen.

Service
snelle levering en gemakkelijk retourneren.

Assortiment
grote diversiteit en keuze

Aanbeveling
Klantvriendelijk en snelle service.

Extra toelichting
website is goed ingericht en de klantbeoordelingen doen veel goed aan mijn keuze van artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bizarxc 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
bestellen is gemakelijk en snel
wat top is dat je ook gelijk kan zien wat een ander van dit product vindt via de beoordelingen op de site

Service
nooit een probleen gehad wel een een retour
ook dit gaat heel simpel met de retourbon

Assortiment
ze verkopen eigelijk alles wat je op computer gebied wilt hebben

Aanbeveling
bestellen is gemakelijk
en ze leveren snel
nooit een probleem gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heine De Jong 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles op de site is voor de hand liggend! gewoon gemakkelijk alles aan klikken.

Service
in het verleden een verkeerd produkt besteld, en dit aan gegeven, binnen een uur al een bericht terug met wat ik moest doen, gewoon geweldig.

Assortiment
Ik heb op deze site alles kunnen vinden wat ik voor mijn pc nodig had, je kan beter vragen, wat hebben ze niet?

Aanbeveling
Dit is de gewoon DE beste webshop die er is, geen enkele klacht over, altijd goed gegaan en op vooraad

Extra toelichting
ik wil alternate bedanken voor hun service, ik ben er enorm blij mee,en wie niet? die zou dan ff een nieuwe "Hardware" moeten bestellen voor zichzelf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MacZim 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online shop, contact met klantenservice eenvoudig te bereiken en om goede adviezen te krijgen.

Service
Vriendelijken, behulpzame service

Assortiment
Vollop aanbiedingen, en genoeg keuze.

Aanbeveling
Ik raad elke computer/elektronica fanaat deze winkel aan.

Persoonlijk favorietje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alex 11-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
de site is zeer overzichtelijk en bij de PC-builder is alles gemakkelijk te vinden en comineren

Service
prima service nooit problemen gehad

Assortiment
alternate heeft een zeer groot asortiment, alleen is het jammer dat sommige producten niet meer verkocht worden bij alternate maar wel bij andere winkels

Aanbeveling
ik zal alternate zeker aanbevelen, vooral omdat het asortiment altijd groot is en je meestal altijd vind wat je nodig hebt voor bijna altijd de laagste prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Streetnerd 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alternate als winkel: goed! betrouwbaar en groot assortiment.
website/userbility: onvoldoende! te druk, navigatie niet logisch en filteren is niet optimaal om producten te zoeken/vergelijken.

Service
Al weer enige tijd geleden dat ik iets heb besteld. levering was gewoon goed.

Assortiment
Zoals eerder vermeld, groot assortiment! top!
prijs soms wat hoger dan andere betrouwbare shops.

Aanbeveling
Goede winkel niet veel op aan te merken.

Extra toelichting
redesign/investeer in website. ziet er outbollig uit. filter/sorteer functie kan beter.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

fredo1971 11-08-2015 In de winkel gekocht
Barendrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zowel in de fysieke winkel als de webshop snelle service.

Service
Service is super, had een defecte ssd die ik kon omruilen voor een ander merk en kreeg zelfs het verschil in contant geld terug. En dit terwijl ik de defecte ssd al een jaar in gebruik had gehad.

Assortiment
Er is ruim voldoende in het assortiment te vinden, zowel voor de beginnende als ervaren pc-bouwer.

Aanbeveling
Dit cijfer geef ik zowel voor de superbe service als de webshop die een mooi ontwerp heeft en waar makkelijk te navigeren is.

Extra toelichting
Ga vooral zo door !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pasqual 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk bestellen, prima beschijvingen

Assortiment
Altijd voldoende keuze en meestal op voorraad

Aanbeveling
snelle leveringen, goed verpakt, prijzen zijn goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wessel van der Schaft ingeschreven als Y Jansen 11-08-2015 In de winkel gekocht
Ridderkerk, Netherlands
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Als je in de winkel even moet wachten kan je rustig aan de tafels zitten met de hoge stoelen die zeer lekker zitten.

Service
Uit eigen ervaring is de Alternate service top ! Heb een aantal weken geleden mijn Game PC ( Die ik natuurlijk bij Alternate gekocht heb. ) naar Alternate toe gebracht voor een nieuwe instalatie. Er was een verkeerde Windows versie op de PC geinstaleerd waardoor ik eigenlijk nog één week moest gaan wachten omdat de agenda vol gepland was. Maar omdat ik zo'n 1 uur van Alternate afwoon hebben ze hem dezelfde dag in 3 1/2 uur tijd opnieuw geinstaleerd. Daar ben ik zeer tevreden over en vandaar een dikke 9 !

Assortiment
De tot nu toe aangeschafde producten waren terplekke ( in de winkel dus ) altijd op voorraad.

Aanbeveling
Door de goede service van Alternate en door de grote voorraad van de Alternate winkel in Ridderkerk zal ik Alternate aan elke gamer aanraden. Als het aan mij ligt zou elke klant van Alternate er zo over denken. Ga zo door met de goeie service !

Extra toelichting
Als ik naar de aankomende jaren zal kijken zal ik een tevreden klant zijn en blijven. Hopelijk geeft Alternate aan elke klant net zo'n goede service als dat er aan mij word gegeven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YellowFlash 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is heel overzichtelijk ingedeeld! Dit betreft bij allerlei producten, zo is het makkelijk per merk te vinden, per artikel groep of gewoon in te typen in de zoekbalk!

Service
De service is snel en duidelijk! Er word per product aangegeven of dit artikel nog leverbaar is of niet en er word aangegeven hoelang het duurt totdat het bestelde artikel aan huis geleverd is.

Assortiment
Het assortiment is erg groot en up to date! Alhoewel ik "oudere" producten wil kopen en deze helaas niet meer te koop zijn via alternate! Dit zie ik niet meteen als slecht maar goed, omdat ze alle up-to-date houden maar ik daardoor helaas niet bij hen kan bestellen!

Aanbeveling
Erg goede service en levering van artikelen, groot scala a (up-to-date) artikelen! Ik raad mensen zeer zeker aan om bij Alternate te bestellen, alhoewel vanwege hun up-to-date assortiment je oudere maar nog steeds goede artikelen(goedkoper dus dan up to date artikelen) niet meer kan bestellen en dus ergens anders moet zijn hiervoor!

Extra toelichting
De online winkel is bij verre beter dan de fysieke winkel, helaas want ze hebben veel ruimte beschikbaar in de winkel maa gebruiken hier weinig van helaas! (Partner woont in Ridderkerk)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Samsung 850 EVO 120 GB SSD 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed gebouwde website gericht op gebruiksgemak.

Service
Goede service.

Assortiment
Geen tekort aan producten.

Aanbeveling
Goede webshop met goede return service.

Extra toelichting
Over het algemeen zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Remco 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenmaal als je weet hoe de site in elkaar zit is het gemakkelijk.

Service
Op vragen via mail, telefoon en sociale media wordt goed, correct en snel geantwoord. Ook bestelling afhandeling gebeurd goed en correct.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oscar 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De webshop is makkelijk en overzichtelijk

Service
Als je een vraag hebt, helpen ze je prima. Had iets sneller gekund alleen.

Assortiment
Ze hebben veel verschillende producten.

Aanbeveling
Het is echt een prima winkel, zeker aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

André vd Broek 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
heel gemakkelijk mijn pc kunnen samenstellen via de handige pc builder. Als ik iets koos werd automatisch alles wat er niet bij werkte eruit gefilterd.

Service
Paar keer gebeld met alternate over mijn bestelling. Altijd een net antwordt gehad en goed geholpen. Toen ik de levering alsnog te lang vond duren kon me bestelling snel omgezet worden en die dag nog afgehaald worden.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb was aanwezig. Wat ik wel misde was een beetje budget gerelateerde hulp. B.v een goedkoper alternatief bij een productkeuze

Aanbeveling
Goede service snel geholpen en prima afgehandeld.

Extra toelichting
Prima winkel en kwa spullen hebben ze nie alles maar wat ze hebben is veel beter geprijst dan de meeste winkels

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

geurwin98 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is eigenlijk een erg duidelijke website, alleen het menu aan de boven- en zijkant kan soms verwarrend overkomen. Als je echter de website vaker bezoekt :) raak je er wel aan gewend. In de fysieke winkel ben ik echter nog nooit geweest :(

Service
Men is eigenlijk altijd bereid om je vragen en problemen te beantwoorden of oplossen. Niks op aan te merken dus.

Assortiment
Dit is zeker 10 punten voor mij. Ik ben het meest geïnteresseerd in de computer hardware en software, en op dat gebied is alles er wat je nodig hebt. Ook voordeelpakketten die je via de mail of folder ziet. Super dus.

Aanbeveling
Erg handige winkel en goede service

Extra toelichting
Nee. Ik vind het top dat je niet word platgemaild als je je eenmaal hebt aangemeld op de nieuwsbrief. Je krijgt af en toe een keurige mail, geen spam o.i.d. Ook vind ik te winacties en alles wat jullie doen via Facebook top.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Schreuders 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel geleverd

Service
Goede service, nette antwoorden

Assortiment
Het assortiment is prima tegen andere concurrenten

Extra toelichting
Als je computer spullen nodig hebt, is dit de echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

senner95 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
mooi geordend, vind makkelijk hetgeen ik zoek. De menu's op de linker zijde van het scherm zijn wel wat onoverzichtelijk...

Service
bij vragen en opmerkingen bij een bestelling krijg 'k altijd tijdig een goed antwoord.

Assortiment
zeker groot genoeg!

Aanbeveling
makkelijk, snel en goede service, meer moet een mens niet hebben

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Mark 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Algehele functionaliteit is er wel, al is er wel een zekere ervaring nodig om alle functies te vinden en gebruiken. Wanneer je de website echter gebruikt om onderdelen te vergelijken schiet deze vaak tekort. (Voorbeeld: Zoek je een monitor van een specifieke resolutie dan is er geen functie om alleen in die resolutie te zoeken.)

Service
Persoonlijk heb ik nooit echt contact gehad met een klantenservice omdat er nooit wat scheelde aan de producten die ik ontvangen heb. Daarom is dit cijfer toegespitst op de levertijd. Voor veel producten kan er tot 22:00 s'avonds besteld worden in tegenstelling tot veel webshops waar bestellingen van na 17:00 pas de volgende werkdag behandeld worden.

Assortiment
Met de nieuwste onderdelen is Alternate vaak een van de eerste aanbieders binnen Nederland. Wanneer je echter zoekt naar oudere hardware kan het voorkomen dat je naar een andere website moet.

Aanbeveling
Ik ben zeer te spreken over deze winkel. Zelf heb ik deze winkel ergens in 2010 aangeraden gekregen door een vriend en heb tot op het heden bijna alle computer onderdelen en toebehoren via deze webshop gekocht. (Behalve als er een te groot prijsverschil was met andere aanbieders.)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike Dik 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bij de pc builder, kun je gewoon aanklikken wat je wilt. Daarna zie je wat voor een componenten erbij passen.. Erg handig.

Service
Gewoon goede service, niks meer, niks minder..

Assortiment
Alles te krijgen wat men nodig heeft voor een goede PC.

Aanbeveling
Ik bestel daar tegenwoordig altijd en nog geen negatieve ervaring gehad..

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Thijs Vriezekolk 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is duidelijk te vinden.

Service
Heb nog nooit een probleem gehad, en alles komt altijd keurig op tijd aan.

Assortiment
Erg breed assortiment.

Aanbeveling
Mijn nummer 1 als het gaat om hardware, gewoon een top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
goede service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels van Aanholt 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ziet er netjes en keurig uit niks op aan te merken.

Service
Erg behulpzaam geven je van punt tot punt details wat het beste is Voor je!

Assortiment
Top producten tot nu to geen problemen met me producten!

Extra toelichting
Ga zo door en jullie zijn al uit gebreid genoeg! Word maar groter hahaha!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giovanni van heijzen 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
ik vind de pc builder van de site top! Vooral als je voor het eerst je eigen pc in elkaar wilt zetten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Wouter Schaeffer 11-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Alles werkt vanzelfsprekend en is duidelijk

Service
Over het algemeen goed, maar de levering was een keer onduidelijk en slecht afgehandeld.

Assortiment
Niks op aan te merken, prima!

Aanbeveling
Duurder dan vergelijkbare winkels

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Martijn 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Altijd een snelle reactie bij problemen

Assortiment
Eigelijk altijd wat ik zoek

Aanbeveling
Als je hardware nodig hebt perfect

Extra toelichting
Prima winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timo 11-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Service
klantenservice onvriendelijk en willen niet helpen

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Alienhunter1970 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeker alles easy te vinden zonder moeite

Service
Nooit problemen gehad met een rma, netjes en vlot afgehandeld, ga zo door

Assortiment
Uitbreiding is duidelijk zichtbaar, gaat zeker goed komen met jullie

Aanbeveling
Ga zo door en ook al zijn jullie niet altijd de goedkoopste , ik ben een blijvende klant

Extra toelichting
Ga zo door met jullie store

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

daveyb078 11-08-2015 In de winkel gekocht
Ridderkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ideale winkel om via Internet te kijken of er iets op voorraad is, om er vervolgens heen te rijden en het op te halen. Jammer dat er niet dezelfde dag bezorgt kan worden.

Service
Zeer netjes geholpen in de winkel, ook eerlijk en netjes een advies dat het ene component ook iets goedkoper kan, omdat deze hetzelfde kan als de ander. Alleen jammer dat de bezorging van een bestelling niet dezelfde dag kan.

Assortiment
Helaas niet alle producten in het assortiment, zoals de MSI R9 290, hierdoor moest ik een nieuwere/duurdere kaart nemen. Deze bevalt uiteindelijk nog beter dan verwacht!

Aanbeveling
De bezorging en het assortiment kunnen beter. En bovendien het is nooit perfect, daarom ook een 9 ipv een 10

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews