Alternate

6.1

Deze score is gebaseerd op 988 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Alternate zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Will14-03-2017

Nog steeds mijn eerste keus

Jaren geleden mijn eerste online aankoop hier gedaan toen dat nog niet zo normaal was en de service is nog steeds net zo goed als destijds. Geven advies als ik er om vraag, vragen worden beantwoord door mensen die weten waar ze het over hebben, als iets niet op voorraad is bieden ze iets gelijkwaardig en over ruilen wordt niet moeilijk gedaan.
Huub de Vrede14-03-2017

Alles perfect en duidelijk.

Er zijn veel websites waar je spullen voor je PC kan kopen, maar ik ken er geen een die zo goed is als ALTERNATE. Er is super gereageerd toen ik hulp nodig had bij mijn pc en dankzij de vriendelijke mensen loopt mijn pc nu perfect! Ik had een best grote levering en alles was perfect verpakt zodat het alles aankon, alles was precies hoe het moest zijn.
Bram14-03-2017

Perfect

Snelle reactie op mijn klacht, alleen jammer dat ze maar een vestiging in Nederland hebben. Ik had een defect moederbord en deze werd meteen vervangen

ErikvH14-03-2017

Snelle levering en nette prijzen

Ik koop regelmatig bij Alternate, omdat ze een breed aanbod aan producten en accessoires voor computers hebben de levering is erg snel, of als het niet op voorraad is krijg je bericht en de prijzen zijn heel netjes. Net een mooie 2TB externe harddisk gekocht voor een superprijs, de volgende dag al geleverd.
Koen kuipers14-03-2017

Super klanten service

Mijn toestenbord ging kapot ik werd super snel en goed geholpen om hem te vervangen helemaal geen problemen gehad echt een super service
N.Tindal13-03-2017

Goede en snelle levering.

Bestel al geruime tijd computeronderdelen en altijd geleverd binnen een dag. Goed verpakt en nooit problemen. Ook telefonisch contact en eventueel terug zenden verloopt zonder problemen.
Devbizz13-03-2017

Oplichters, uitermate slechte service

Ik geef 4000 euro uit in 4 orders, 4 maal een kapot product ontvangen. Service? nee hoor "kan gebeuren" zeggen ze. Vervolgens een nieuwe PC aangeschaft namelijk AMD Ryzen op dag van release. Ook daar een kapot product (de CPU koeler). "We sturen hem wel op, 2-3 weken meneer". Ik koop hem net nieuw maar service nee. Daarna ZES KEER in de winkel geweest omdat ze mij ZES KEER een verkeerde CPU koeler (elke keer met meer geld als bijbetalen) verkochten. Uiteindelijk zelf onderzoek gedaan en een nieuwe koeler opgehaald en ja, paste perfect. Zo is er in korte periode nog meer gebeurd, maar service hoef je niet te verwachten bij deze oplichters, zelfs een "onze excuses meneer" kon er niet vanaf. Ik kom nooit meer bij deze xxx, dat weet ik in elk geval wel. Verder ook foutieve informatie en leugens verteld door de verkopen. Letterlijk "Perfect beeld, geen pixels" werd verteld maar in de praktijk was het geheel anders... en dat voor één product van 1000 euro. Eerlijkheid duurt het langs, ik had het sowieso gekocht maar feit blijft dat er gelogen is om iets te kunnen verkopen. Zo kan ik nog wel een uur door gaan maar zonde van mijn tijd. Kennis bij Alternate is NIET op orde, zeker niet bij nieuwe producten terwijl ALLES al bekend is en -of op internet te vinden is. Klantvriendelijkheid, inlevingsvermogen en begrip (hart) hoef je niet te verwachten want alles is "procedure" bij hun en als je iets koopt wat kapot is kan je in veel gevallen 2-3 weken wachten op een reparatie.
Justus13-03-2017

Super winkel!!!

Ik heb hier bijna alle onderdelen voor mijn game pc gekocht en ook een videokaart gekocht die niet helemaal perfect werkte dus ben terug gegaan en kreeg de volgende dag direct bericht dat ik een nieuwe kon komen halen of thuis kon laten bezorgen.alles bij elkaar ben ik meer dan tevreden met alternate!!
Philip13-03-2017

Goeie service! Netjes geleverd, dik te vreden!

Ik heb voor deze shop gekozen omdat je hier vrijwel alle onderdelen kan bestellen die je nodig is en je bij veel sites slechts de helft kan bestellen. Ook heb ik voor Alternate gekozen omdat ik had gehoord dat jullie betrouwbaar waren
Ad van Die12-03-2017

Geweldige service

Ik bracht mijn computer weg voor een kleine uitdaging zullen we maar zeggen. Wat blijkt de de SSD schijf was toch niet meer zoals het zou moeten zijn. Wat gebeurt heb ik nog garantie op de SSD en Alternate was zo vriendelijk om een aantal belangrijke bestanden voor mij even over te zetten en een nieuwe SSd en Windows er opnieuw op te zetten. Kijk dat noem ik nou een geweldige service. Ik vindt van wel en ik mag iets vinden. Kanjers bedankt.
Bosman12-03-2017

nette aflevering zoals belooft

Makkelijk bestellen en kwalitiet prijs verhouding is meer dan oké , concurrerend zelfs. Het afleveren is dan ook volgens afspraak verlopen.
Casper12-03-2017

Goede winkel met veel keus en deskundige medewerkers.

Snelle levering, veel keus en goed geprijsd (niet de goedkoopste, maar dat maakt het grote assortiment weer goed). Enige minpunt vind ik het gebruiksgemak op mobiel, 2017 en geen mobiele website, een gemiste kans.
Marcel12-03-2017

Al jaren een zeer tevreden klant

In december 2016 ben ik begonnen met het upgraden van mijn server. Ik heb voor de upgrade 3 bestellingen bij Alternate gedaan over een periode van 3 maanden. De leveringen gingen zeer voorspoedig. De benodigde hardeschijven waren keurig in "rammelvrije" speciale doosjes verpakt en de overige items waren afzonderlijk ook netjes verpakt in een grote doos. Omdat ik overdag werk heb ik telkens voor een avond levering gekozen. Ik werd keurig via SMS op de hoogte gebracht dat het pakket die dag zou worden afgeleverd. Dit is overigens niet de eerste keer dat ik iets bij Alternate bestel. Ik bestel daar al vele jaren al mijn hardware. Voor mij een echte aanrader.
Eric the red12-03-2017

Precies wat ik zocht!

Een kleine upgrade gekocht om weer wat games te kunnen spelen. Nu heb ik weer een normale fps, levering was ook binnen een dag geleverd! Top service, top levering en gemakkelijk de drivers te installeren via de bijgeleverde cd!
Daan12-03-2017

Super webshop

Ik heb ondertussen een paar duizend euro besteed bij deze webshop. Lage prijzen, geweldige klantenservice en snelle levering. Functionele website, maar helaas geen mobiele versie. Kortom: geweldig!
Stevan12-03-2017

Alternate zeker geen alternatief!

Één keer in de zoveel tijd schaf ik voor mijn pc het één en ander aan. Dit moet voor mij aan een aantal eisen voldoen voordat ik het daadwerkelijk aanschaf. Of het nou soft- of hardware is, ik ga eigenlijk altijd eerst op onderzoek uit. Nu ben ik al een aantal keer bij Alternate terechtgekomen en ik moet zeggen dat het geen teleurstelling is. De website an sich is overzichtelijk en duidelijk. Ik kon vrij vlot tussen de vele producten manoeuvreren. Daarbij viel mij op dat de keuze groot is, het assortiment is groot en volledig. Ook als je de prijzen gaat vergelijken met andere vergelijkbare aanbieders kom je gauw tot de conclusie dat Alternate gemiddeld genomen vaak op of onder de prijs zit van de goedkoopste aanbieder. Reken daar een snelle service en kwaliteit producten bij op en je snapt waarom ik bij Alternate shop.
Richard12-03-2017

Nooit meer naar een ander gaan .

Deze shop bestaat al heel lang , altijd betrouwbaar en als er dan toch iets niet naar wens is zijn ze heel klantvriendelijk . Overzichtelijke site geen poes pas daar houd ik van .
Dion Roelofs12-03-2017

Gewelig bedrijf en service

ik haal altijd mijn game artikelen/pc artikelen bij alternate vandaan want daar zijn ze voor mij altijd het goedkoopst en er is nooit wat mis mee
Herman12-03-2017

goede ervaring

Ze weten problemen goed op te lossen. Zeer goede ervaring alleen 1 puntje van kritiek is: afgelopen week had ik een simpel sata kabeltje van een paar euro nodig maar ook daarvoor moet je wachten bij het afhaalpunt. Dit is een verbeter puntje maar verders alleen maar lof.
Hans Gerards12-03-2017

Slechte service

Slechte service bij gebleken defect aan laptop. PC drie keer opgestuurd binnen tijdsbestek van 5 maanden. Probleem niet opgelost en ook geen goed alternatief aangeboden. Na inschakelen media (Vara/Belbus) uiteindelijk geld teruggekregen.
Maarten van Keulen12-03-2017

Goede kwaliteit en levering

Al een aantal maanden ben ik lid van Alternate. Met plezier en vertrouwen bestel ik artikelen van de website. De reden dat ik voor Alternate kies is omdat ik de service, snelheid van levering en de kwaliteit van de producten erg goed heb ervaren vanaf het punt dat ik lid ben.
Marianne de Jong12-03-2017

Alternate, de goedkoopste en thuis voordat je het weet!

Een manicuurset gevonden voor de laagste prijs en de volgende dag al in huis, Dacht dat het apparaat het niet goed deed en heb hierover een mail gestuurd naar ALTERNATE en kreeg gelijk antwoord en een kundig advies, waaruit bleek dat ik iets verkeerd deed. Prima service! En heel blij met mijn goede en goedkope aankoop.
Raymond12-03-2017

Op alle vlakken de beste winkel

Vanaf de bestelling tot de levering wordt je de hele tijd op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Zeer snelle levering aan huis en altijd goed ingepakt. Vriendelijke en ervaren hulp als je om assistentie vraagt bij het uitzoeken van de juiste componenten. Verder heeft Alternate een zeer uitgebreid assortiment aan top klasse producten.
Shawn Sparks12-03-2017

Fantastic, fast service!

I work from home and my computer is my working lifeblood. When my couple year old PC went down I needed something to replace it ASAP. I called Alternate and the extremely helpful gentlemen were able to work with me and tell me that I could a PC built and sent within the next couple days. I ordered my PC and it arrived extremely fast, and works amazingly well.
Danny Snijders11-03-2017

fijn toetsenboard

het is een fijn toetsenboard enkel jammer van de numpad dat er een toets niet goed zit en verkeerd bedrukt is . dit is waarschijnlijk een fout van de fabrikant. mijn ervaring is dat alternate dit altijd netjes en juist oplost, ga hier nu ook van uit.