Alternate - Reviews & Ervaringen

5,0 Lees 1460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Alternate.

Alternate stelt zich voor

Alternate is van oudsher één van de grotere online leveranciers van computers, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. In de loop van de jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met aanverwante producten als huishoudelektronica, gereedschappen en speelgoed. Tegenwoordig worden vanuit logistieke centra in Duitsland, Nederland en België alle landen in Europa beleverd, zowel rechtstreeks naar de eindgebruiker of als fulfilment partner voor andere verkopers. Alternate is daarmee één van de meest succesvolle e-commerce ondernemingen in haar branche.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 51 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

5,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kenneth de Bie 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Service
De verzendkosten moeten jullie is wat aan doen. Wees hier duidelijk in maar ga geen onderscheid in de producten maken en schop aub Afterpay de deur uit. Dat bedrijf stamt uit de DDR.

Aanbeveling
Begrijp me niet verkeerd, Alternate is een prima webwinkel, mooi assortiment, goede prijzen en ga zo maar door. Maar over de service bent ik gewoon niet positief, Media Markt doet het beter. Een ook de verzendkosten moeten jullie is wat aan doen. Wees hier duidelijk in maar ga geen onderscheid in de producten maken en schop aub Afterpay de deur uit. Dat bedrijf stamt uit de DDR. Bol.com is geen IT bedrijf maar ook die weten prima met acceptgiro's om te kunnen gaan dus verwacht ik van jullie niets minder.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Job Visscher 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Gewoon goed

Assortiment
Grote keuze producten van verschillende fabrikanten

Aanbeveling
Goede webshop

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Willem Priem 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online bestellen gaat altijd goed en is erg simpel.

Service
Al mijn vragen worden altijd netjes beantwoord en alles word op tijd geleverd.

Assortiment
Er is nooit iets wat ik hier niet kan vinden.

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden over deze winkel, de enige reden dat ik ze geen 10 kan geven is omdat ik 1 keer een kapotte laptop van ze heb gekocht waar ze niks aan konden doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

joep 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke snelle site

Service
Goede ervaring

Assortiment
Alles wat ik zoek.

Aanbeveling
Altijd tevreden

Extra toelichting
.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Niek Berkelaar 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
PC builder is een prima service

Assortiment
Mooi ruim: ruimste van Nederland

Aanbeveling
Ik raad hem aan aan al mijn vrienden die een pc willen bouwen

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Scorpio616 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Volgens mij waren de hardeware filters vroeger beter, dat je kon selecteren op een bepaald merk, interface en meer

Service
Goede ervaring mee gehad, weinig meer over te zeggen

Assortiment
Nog nooit een onderdeel die ik zocht niet gehad.

Aanbeveling
Zeer zeker mijn favoriete internetshop.

Extra toelichting
Graag de filter functies voor de hardware verder uitbreiden. Dat het bij een grafische kaart mogelijk is om bijvoorbeeld te filteren op merk, chipset, hoeveelheid GDDR en meer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maxime 24-08-2015 In de winkel gekocht
Ridderkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Showroom in de buurt en winkelen in webshow fluitje van een cent. K vind altijd wel wat ik zoek

Service
goede service in de showroom. kreeg goed advies over onderdelen voor een gaming pc

Assortiment
uitgebereid assortiment met een scherpe prijs

Aanbeveling
fijne winkel, kan alles makkelijk retourneren en er is een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Justin Bijkersma 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webwinkel is erg overzichtelijk en logisch ingedeeld, ik zocht een game pc en die heb ik zelf kunnen samenstellen met een klik op de knop.

Service
Een top service! Altijd al je eigen game-pc willen bouwen maar je hebt totaal geen verstand computers bouwen? Laat het dan door Alternate doen, voor een klein extra bedrag voor de inzet krijg je je computer klaar voor gebruik thuis gestuurd.

Assortiment
Alles maar dan ook alles is hier te vinden. Ik heb het hele internet afgezocht om toch nog even te kijken of ik het goedkoper kan vinden, maar nee, zelfs groothandels bieden het niet goedkoper aan. Zoek je ram geheugen? geen probleem kies uit een van de honderden. Maakt zoveel keus het dan niet moeilijk? Nee hoor, er staan bij veel producten reviews van mede klanten onder dus je kan het eenvoudig aan elkaar afwegen om tot een keus te komen

Aanbeveling
Echt wel een dikke 9 van mij. Ik zal hier altijd mijn onderdelen blijven bestellen, makkelijk en eenvoudig, daar hou ik van.

Extra toelichting
Blijf zo doorgaan Alternate, is het enige wat ik kan zeggen. Ik heb nog een SSD hardeschrijf nodig dus die ga ik nu mooi bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

speed 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is goed en overzichtelijk

Service
Bestellen en morgen/overmorgen in huis.

Assortiment
Kan hier allles vinden wat ik nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vinagy 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website werkt gemakkelijk. Alles was zeer duidelijk. Het was gemakkelijk om te bestellen.

Service
Top klantendienst.

Assortiment
Ongelofelijk uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Super prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veldkornet 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kan snel alle producten vinden. Makkelijk om even een account te maken en bestel.

Service
In de avond besteld, volgende dag in huis!

Assortiment
Veel bedrijven hebben meest van de producten niet. Als ik heb iets nodig, ga ik altijd eerst naar Alternate.

Aanbeveling
Nooit een probleem gehad, snel levertijd.

Extra toelichting
N/A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob van eeten 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
sommigen dingen zijn moelijk te vinden

Service
snel een antwoordt op je probleem

Assortiment
je kunt niet alles op voorraad hebben

Aanbeveling
de winkel is best goed

Extra toelichting
handig voor info voor mensen die niks van apparaten weten enz...

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjen 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
De website is aardig netjes ingedeeld maar sommige dingen blijven omslachtig

Service
Garantie verhandeling kan eerlijker behandeld worden. "uit ervaring"

Assortiment
Meer zakenlijke en professionele apparatuur was niet verkeert.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

R van der Poel 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles was makkelijk te vinden en gaf een duidelijke omschrijving van de verschillende producten.

Service
Zoals belooft de volgende dag al in huis.

Assortiment
Grote keus, veel verschillende merken. Voor een goede prijs.

Aanbeveling
Nu al meerdere keren hier iets besteld en nooit een probleem gehad. Alles werkt zoals verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tjiani111 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
het is heel makkelijk om van ding een naar ding 2 te gaan maar het wordt wel snel on overzichtelijk aan de linker kant soms

Service
snel en goed

Assortiment
goed assortiment maar wel weinig desktops om een reden

Aanbeveling
het is een geweldige winkel en ik raad het zeker aan

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

S Pot 20-08-2015 In de winkel gekocht
Ridderkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zonder onnodigeheden snel kunnen bestellen.

Service
snelle reactie op mails. duidelijk garantie bewijs.

Assortiment
alles wat je wil van computers kan je vinden

Aanbeveling
het is de perfecte winkel voor tech enthousiasten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PieterSchool 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De pc builder maakt het eenvoudig om een PC samen te stellen. Het is verder een eenvoudige site om te gebruiken.

P.s. Het design mag wel eens bijgewerkt worden, het ziet er niet erg modern uit.

Service
Een keer problemen gehad met een moederboard, deze was DOA. Opgestuurd naar Alternate en binnen 1 week een vervangend exemplaar in huis zonder extra kosten. Daar kunnen veel online-winkels iets van leren.

Assortiment
Dit is top, heb eigenlijk nog niet meegemaakt dat ik iets niet kon vinden.

Aanbeveling
Gaat richting een 8.5 het enige puntje is dat het niet de goedkoopste winkel is. Zelf heb ik echter liever betere service en kwaliteit als de laagste prijs.

Extra toelichting
Zorg ajb voor een iets moderner design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MarkieT 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Prima site, soms een beetje onoverzichtelijk.

Service
Langzame reactietijd klantenservice.

Assortiment
Heel erg veel.

Aanbeveling
Kan beter qua klantenservice en prijs, maar assortiment is heel erg breed.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ronald 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handige website

Service
Snel en vlot te woord gestaan

Assortiment
Uitgebreid, alles wat ik nodig heb

Extra toelichting
Er was een probleem met de geluidskaart in de nieuwe pc, maar da werd vlot opgelost (nieuwe kaart).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is heel makkelijk. Alleen zou ik graag meer informatie over het product willen. Bijvoorbeeld wat je nu eigenlijk allemaal wel en niet met bijvoorbeeld een Msi ghost pro. Welke games hij aankan en hoe snel is met renderen en editen

Service
Perfect meer niet

Assortiment
Niet alles is er maar meer dan genoeg

Aanbeveling
Gewoon een top winkel. En nog redelijk goedkoop. Wel iets duurder maar dan hebben we wel de beste service die er is top!!!

Extra toelichting
Zet Windows 7 weer in het schap

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles staat makkelijk keurig op een rijtje en voor een goeie prijs.

Service
Bij elk product staat hoe lang het duurt om het product te leveren en voor wanneer je het moet bestellen.

Assortiment
Er zijn veel spullen beschikbaar, en als er een nieuw product komt zoals een nieuwe videokaart dan staat dat heel snel op de website.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan omdat er veel op staat, goeie service, veel producten en zelf vind ik de pc-builder heel fijn/leuk om te gebruiken, niet eens dat ik dan altijd wat bestel maar ik vind het ook gewoon leuk om met de pc-builder een pc in elkaar te zetten.

Extra toelichting
heb eigenlijk de toelichting al gedaan in het cijfer van de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mexx de Zeeuw 18-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Bij 5 punten of minder is een motivatie verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Service
Bij 5 punten of minder is een motivatie verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Assortiment
Bij 5 punten of minder is een motivatie verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Aanbeveling
Bij 5 punten of minder is een motivatie verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Extra toelichting
Zeg niet dat je een product op voorraad hebt wat je helemaal niet hebt

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Corbèn 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De meeste producten zijn makkelijk te vinden op Alternate en ik heb hier dan ook goede ervaringen mee. De website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Service
Ik heb zelf alle producten op tijd geleverd gekregen na mijn bestellingen bij Alternate. Ik heb nooit problemen gehad met leveringen en de meeste producten waren de volgende dag al in huis.

Assortiment
Het assortiment van Alternate is zeer uitgebreid, ik vind echter de prijs soms wat aan de hoge kant in vergelijking tot andere aanbieders van hardware.

Aanbeveling
Ik geef Alternate een 8 vanwege het ruime assortiment en de goede service die zij bieden, de prijs is het enige minpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G van Dijken 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webshop is overzichtelijk en de levering van bestelling gaat vlekkeloos.

Service
Voorbeeld: Mijn voeding was defect geraakt na 2 weken gebruik. Aan service balie gelijk getest en gelijk onder garantie een nieuw exemplaar mee gekregen die nu nog steeds aan de eisen voldoet.

Assortiment
Uitgebreid. Op computer gebied alles kunnen vinden wat ik tot nu toe nodig had.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reudie 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige navigatie en menu's. Fijn om ook te kunnen zoeken met een searchbalk.

Service
Producten worden altijd optijd geleverd, een mail wanneer de bestelling is verwerkt, wordt verzonden en nog een navraag naar kwaliteit.

Assortiment
Qua elektronika is dit mijn webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brend Smits 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen, snel in huis! Altijd!

Service
Vraag=Snel antwoord

Assortiment
Gewoon lekker veel in huis tegenover andere!

Aanbeveling
Niet te vergelijken met andere webwinkels!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung 850 EVO 250 GB SSD en Corsair 4GB RAM 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Simpele en duidelijke navigatie. Goeie feedback bij betaling en duidelijke bevestigings emails.

Service
Altijd nette en snelle verzending. Fijn dat ik het pakket kan volgen en super dat er ook producten zijn met gratis verzending. Pakketten zijn keurig verpakt met voldoende luchtplastic etc. Over klantvriendelijkheid ook zeer tevreden. Toen ik naar jullie toebelde werd ik netjes te woord gestaan en de medewerker had verstand van zaken.

Assortiment
Ik kan hier altijd terecht voor mijn computerspullen. Duidelijke specificaties bij de producten

Aanbeveling
Absoluut de beste hardwarewinkel naar mijn mening. Raad het mijn vrienden altijd aan. En dit is ook de website waar ik alseerste op kijk als ik iets computergerelateerds nodig heb

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Edward L 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig om alles te vinden.

Service
Bestelling wordt vlot verzonden en geleverd.

Assortiment
Breed keuze, heel veel merken en producten.

Aanbeveling
Jammer dat verzendkosten nog te betalen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via mobiel niet altijd het makkelijkste qua gebruik

Service
Nog nooit problemen ondervonden en altijd direct geholpen

Assortiment
Wat een hoop producten, het assortiment wordt steeds groter

Aanbeveling
Deze winkel beveel ik zeker aan. Enige wat ik zonde vind is bij een order boven de €1500,- toch nog steeds verzendkosten worden gerekend, Het is maar ongeveer €4,50 maar dan nog.

Extra toelichting
Duidelijke website met goede service. Hier koop ik graag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim Hendriksen 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is overzichtelijk en het is makkelijk te vinden wat je zoekt.
Het enige wat ik wat minder vind is het sorteren.

Service
Nadat mijn voeding kapot ging heb ik de winkel gebeld, ik kreeg netjes een formulier via de mail.
Na 2 weken nieuwe voeding gekregen.
Nette service aardig te woord gestaan.

Assortiment
Ik heb nooit iets niet kunnen vinden op de site.

Aanbeveling
Prijzen zijn goed, groot assortiment, goede service. 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
de afdeling hardware niet zo overzichtelijk

Assortiment
lang wachten van levertijd

Aanbeveling
Heeft alles wat je nodig hebt maar je moet soms alleen even wachten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JorisJB 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed overzicht. Alles netjes gecategoriseerd en daardoor snel vindbaar.

Service
Al mijn vragen werden serieus en redelijks snel in behandeling genomen.

Assortiment
Deze winkel heeft bijna alles! Vooral over het losse hardware aanbod ben ik zeer te spreken.

Aanbeveling
Nooit problemen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pts 16-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
overzichtelijk ,rustig website

Service
nooit echte problemen

Assortiment
prima

Aanbeveling
komt weinig voor u bent aardig bekend

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Rick 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het zou fijn zijn om producten te kunnen filtreren op specificaties. Ik heb een aantal pagina's gezien die een filter bieden maar die geven niet veel opties.

Service
Ik heb tot nu toe een keer iets besteld en ben daar tevreden mee.

Assortiment
Ik ben een aantal keer dat ik naar een product zocht was dit model niet meer beschikbaar bij Alternate terwijl deze er wel was bij de concurrenten.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment en vaak ook nog eens de goedkoopste.

Extra toelichting
Het zoeken door de lijst met producten op de website zou beter kunnen. Vele andere websites hebben uitgebreide filters die heel erg handig zijn bij het zoeken naar een product dat al mijn wensen vervuld. Hier een voorbeeld: http://www.kieskeurig.nl/laptop

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

D Smeets 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kan zonder enkel probleem door de website navigeren en alles vinden.

Service
Tot nu toe geen problemen of klachten gehad.
Verzenden ging altijd volgens plan.

Assortiment
Prima, veel keus in verschillende artikelen.
Prijs is goed vergeleken met andere shops.

Aanbeveling
Kan niks slechts zeggen over Alternate uit ervaring.
Dus ook vaak aanbevolen door mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Florian 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snel geleverd, als het mis gaat makkelijk om retour te doen (op kosten van Alternate!) Heel vriendelijk en proberen samen met klant oplossing te vinden

Assortiment
Alternate heeft heel snel alle nieuwste hardware en kan binnen een dag leveren, dus je krijgt altijd snel wat je nodig hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rampzooi 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker van uit luie stoel zoeken selecteren en bestellen. Overzichtelijk en duidelijk

Service
service heel goed. Alleen jammer dat na kantoor uren niet te bereiken is

Assortiment
geloof niet dat ik iets niet heb kunnen vinden.

Aanbeveling
door service, assortiment en prijs verhouding mijn vaste toko

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Screech 15-08-2015 In de winkel gekocht
barendrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vind het bestellen en of ophalen erg makkelijk zeker als je thuis alvast de voorbereidingen getroffen hebt voor het ophalen. Ook op locatie kan je mits je nog iets vergeten bent via de computers die daar aanwezig zijn je bestelling wijzigen.

Service
Ik ben super tevreden over de service, het is snel je wordt bij een klein probleem op direct aan de balie geholpen en zelfs met grotere problemen wordt alles piekfijn opgelost!

Assortiment
Zeer ruim assortiment, zeker wat hardware betreft er is eigenlijk bijna niets wat ik niet heb kunnen vinden. het enige wat ik mis is custom water cooling.

Aanbeveling
Niets is perfect maar de alternate komt er zeker wel heel erg dichtbij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rockster 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan namelijk je producten ophalen en niet alleen laten bezorgen en je kan alles makkelijk vinden op de site

Service
Als je bijv. een vraag hebt in de winkel krijg je ook snel en makkelijk antwoord :)

Assortiment
Mis enkelen CPU's in Xeon serie en wat moederborden en dat is jammer voor de variatie

Aanbeveling
Ja dat zou ik doen alleen 1 min punt is dat er geen mobiele website is en dat zou heel erg worden gewaardeert door mij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bas 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede service besteld volgende dag in huis super

Service
de service is gewoon goed had een kapotte msi kaart op gestuurd en kwam gemaakt terug bleek garantie

Assortiment
je vind hier alles wat je nodig hebt om een goede pc te bouwen groot assortiment dus voor ieder wat wils

Aanbeveling
ik kijk hier altijd eerst voor ik spullen aanbeveel aan iemand anders dus bij deze

Extra toelichting
de service staat boven aan en dat vind ik belangrijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Konrad2909 15-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Service
Alles was in orde.

Extra toelichting
Nee niet echt behalve de klantenservice via de telefoon.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Emin Sahin 15-08-2015 In de winkel gekocht
Handelsweg 110 2988 DC, Ridderkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is echt makkelijk om producten te vinden die ik zoek. Zelfs als ik niet meer precies weet hoe een product heet kan ik het toch nog steeds best makkelijk vinden via de website door op de algemene categorieën van apparatuur of software te klikken bovenaan de pagina.

Service
De service in de winkel is wel ruim voldoende. Toen ik vragen had kon ik zo vragen stellen aan de medewerkers van Alternate die in de showroom waren.

Assortiment
Het assortiment van Alternateis uitmuntend! Ik kan altijd wel alles vinden waar ik naar op zoek ben op de website van Alternate. Van software tot bijna alle soorten hardware, het is te vinden bij Alternate.

Aanbeveling
Alternate is een goede winkel. Het heeft aardige werknemers die ook veel verstand hebben van hun beroep.

Extra toelichting
Als het gaat om dingen met computer's gerelateerd zijn adviseer ik mensen echt om even langs de fysieke winkel van Alternate te gaan of wellicht ook op de website te gaan kijken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

graas 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke indeling van de producten

Service
een stabiele levering van de producten die ik heb besteld

Assortiment
veel assortiment in veel productgroepen (er is veel assortiment in pc dingen)

Aanbeveling
zeer overzichtelijk groot assortiment tegen een niet verkeerde prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danny 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles is goed duidelijk!

Service
alles komt keurig netjes en orde optijd als je wat besteld

Assortiment
wat verkopen jullie nou niet?

Aanbeveling
alles op voorraad - lekker snel - geen gezeur! top qualiteit en prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
de site is heel overzichtelijk waardoor je snel en alles kan opzoeken. Dankzij de PC-Builder kun je makkelijk je eigen computer in elkaar laten zetten dus helemaal top!!

Service
Hele snelle levering. Helemaal perfect

Assortiment
de prijzen zijn bijna altijd goedkoper dan ergens anders. Het verschil in de producten is ook zo groot dat er zoveel producten die andere winkels niet eens hebben

Aanbeveling
Dit is voor mij de nummer 1 computer winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bastiaan 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vindt Alternate de makkelijkste webshop onder de categorie hardware etc.

Service
Ik had een vriend geholpen en ik had perongeluk een moederbord gekocht met het verkeerde socket. We hebben alternate een mailtje gestuurd en we konden het moederbordje zo opsturen en een nieuwe uitzoeken.

Assortiment
Ik vindt het assortiment één van de downsides van alternate, puur omdat ik heel erg van bitfenix producten houdt en alternate deze helaas niet verkoopt.

Aanbeveling
Het is een makkelijke winkel die ook nog eens een goede service heeft. Maar voor het kleine beetje extra geld dat je betaalt en het matig beperkte assortiment gaat er toch een puntje vanaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Frank 14-08-2015 In de winkel gekocht
Ridderkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De rubrieken zijn duidelijk en makkelijk te vinden. Daaronder vind je dan eenvoudig wat je zoekt.

Assortiment
Ik richt me dan vooral op de Hardware. Alles wat je nodig zou kunnen hebben heeft Alternate tegen een goede prijs in huis.

Aanbeveling
Compleet, snel, makkelijk vindbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pelgrim 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles in overzichtelijke secties op de website.

Service
1 keer ondeugelijke item gehad werd super snel opgelost.

Assortiment
Grootste van Nederland

Aanbeveling
Ik vertel tegen iedereen die wat nodig heeft ga kijken op site van Alternate

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Jan de Bruin 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering, soms problemen met retouren

Service
Klantenservice is altijd vriendelijk en je bent, muv sommige tijdstippen altijd telefonisch snel aan de beurt.

Assortiment
Goede producten, oudere worden tijdig verwijderd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aron van Leeuwen 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is goed te vinden en ook de pc-builder is gemakkelijk te gebruiken

Service
word soms wat geïrriteerd gereageerd via de mail.

Assortiment
Bijna alles qua hardware is hier te vinden.

Aanbeveling
Prima webshop

Extra toelichting
De wachttijd als je een pc laat bouwen door alternate is erg lang. Heb nog geen ervaring met producten die kapot zijn gegaan.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews