Alternate - Reviews & Ervaringen

5,0 Lees 1460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Alternate.

Alternate stelt zich voor

Alternate is van oudsher één van de grotere online leveranciers van computers, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. In de loop van de jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met aanverwante producten als huishoudelektronica, gereedschappen en speelgoed. Tegenwoordig worden vanuit logistieke centra in Duitsland, Nederland en België alle landen in Europa beleverd, zowel rechtstreeks naar de eindgebruiker of als fulfilment partner voor andere verkopers. Alternate is daarmee één van de meest succesvolle e-commerce ondernemingen in haar branche.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 50 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

5,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Boelie 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Af en toe is het even zoeken naar de juiste onderdelen. Iets meer keuze in filters zou helpen maar alles is te vinden op alternate.

Service
Service is snel en goed. Mocht er iets met bestelling zijn word je hiervan direct op de hoogte gebracht.

Assortiment
Heb hier altijd kunnen vinden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Het is een goeie webshop. Website zou misschien wat vernieuwender mogen maar het werkt wel vertrouwd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mike Banaan 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik vind het fijn hoe de website is ingedeeld ik kan alles vinden

Service
ze hebben me headset goed gerepareerd

Assortiment
Ze hebben veel game spullen

Aanbeveling
ik vind dit de beste media site

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jeroen 20-12-2015 In de winkel gekocht
Ridderkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Slim idee om bestellen & betalen + afhalen te scheiden van elkaar en natuurlijk ook de mogelijkheid om met bestelnummer direct naar de afhaal + betaal sectie te gaan.

Assortiment
Bijna altijd kunnen jullie leveren wat ik zoek.. Alleen Swiftech ben ik niet tegen gekomen bij Alternate

Aanbeveling
Goede zaak, eerlijke prijzen, gemakkelijk aan te rijden, goede leveringen.

Extra toelichting
Nog geen klachten, ga zo door !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chukman 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik kon makkelijk de product ik wil zoeken en het was ook erg duidelijk.

Service
De headset die ik had gekocht kwam op tijd aan en toen het defect was , was het retouren van mijn headset ook heel snel en de headset kwam op tijd aan helemaal nieuw. :)

Assortiment
Sommige prijzen zijn wel hoog voor mensen met een lage salaris, maar het is wel betaalbaar.

Aanbeveling
Een paar dingen kunnen wel verbeterd worden, maar het is een top winkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hoogvorst 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is bij Alternate zéér gemakkelijk bestellen! Zeer snelle levering!

Service
Retour zenden van producten en eventuele defecten die ik gehad heb op hardware werden zeer snel opgepakt, en ik kreeg direct een vervangend product, echt top!

Assortiment
Alternate heeft bijna alles op voorraad wat ik maar bestellen wil, in tegenstelling tot alle computerzaken in de buurt.

Aanbeveling
Ik beveel Alternate absoluut aan bij iedereen die ik spreek die computer/gaming gerelateerde producten wil bestellen.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordy Frijters 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De prijzen worden steeds aangepast wanneer een product duurder/goedkoper wordt. Ook is de verzending snel en wordt er ook gezegt wanneer je het kanb verwacthen als je het nog voor een x-aantal minuten het besteld.

Service
verzending en weten wanneer je product komt.
ook als je vragen hebt krijg je zeer snel antwoord terug

Assortiment
bijna alles wat je maar kan krijgen van items zijn hier te vinden jammer dat sommige items die alleen maar beschikbaar zijn in het buitenland niet hier beschikbaart zijn.

Aanbeveling
ook al hebbne ze echt allen wat maar te koop is voor recente producten en niet sommige dingen die alleen maar besachikbaar zij in het buitenland hebben ze een geweldige service en altijd een zeer goede prijs en wordt de status van de prijs altijd aangepast indien nodig. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 19-12-2015 In de winkel gekocht
In Ridderkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan gemakkelijk bestellen en een overzichtelijke website.

Service
Er is goede service, je wordt goed en snel geholpen.

Assortiment
Het heeft een groot assortiment met goede artikelen.

Aanbeveling
Het is een goede winkel met een groot en goed assortiment met goede service.

Extra toelichting
Een goede winkel en webwinkel, die ik aan al mijn vrienden en familie zal aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jamal 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk bestellen en een overzichtelijke website.

Service
Goeie service doe je kan helpen als je het nodig hebt.

Assortiment
Bijna alles wat ik zoek kan ik hier vinden.

Aanbeveling
Goeie winkel met goede service en een groot assortement

Extra toelichting
Een prima webwinkel die ik aan al mijn vrienden en familie zou aanrade.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lex 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een 8 omdat alles goed te vinden is maar soms zijn de productfilters er niet en dat is jammer

Service
Een tien omdat je altijd snel antwoord krijgt

Assortiment
Omdat je hier echt bijna alles hebt

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan veel andere mensen aan omdat als je iets nodig hebt van computer componenten moet je hier zijn.
En de service is goed

Extra toelichting
Het is een hele fijne webshop vooral zo daargaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onne 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb nu al 3 pc producten bij Alternate besteld en het was een goede service snel thuis geleverd
en het was niet ingewikkeld om te bestellen.

Service
Super goede service snel en netjes thuis bezorgd

Assortiment
Bij alternate het je heel veel keuze uit allerlei dingen.

Aanbeveling
Gewoon een Super winkel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan Baas 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is perfect, alles is goed geordend in categorieën en tabbladen en als je iets wilt vinden dan vind je het! Top Alternate!

Service
Ik heb zelf nog geen gebruik moeten maken van de klantenservice, maar het verzenden ging perfect. Ik had voor 10 uur bestelt en de volgende morgen lag het pakket al bij PostNL en s`middags bij mij thuis. Ook top!

Assortiment
Er was één ding die ik had willen hebben maar die Alternate niet had en dat was de Microsoft Surface pro 4, die heb ik uiteindelijk bij de officiële website gekocht. Maar verder hebben ze *bijna* alles wat je kan bedenken.

Aanbeveling
Omdat er bepaalde webshop zijn die met sommige producten iets goedkoper zijn dan Alternate, maakt Alternate dit weer goed door de vele andere producten met een lage prijs aan te bieden, een overzichtelijke website, en goede service/verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Deze website is volledig, alles is goed ingedeeld. Vooral de PC-builder is zeer handig en werkt perfect.

Service
Na de bestelling word je goed op de hoogte houden van de status van je bestelling, het bellen naar klantenservice is hier ook uiterst aangenaam.

Assortiment
Heel divers assortiment, Veel bekende merken maar ook onbekendere merken die toch een uitstekende kwaliteit hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Davy 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Was erg gemakkelijk om een leverancier voor mijn behuizing processor en ram geheugen te vinden die ook nog is snel leverd met leuke stickers !

Assortiment
Breed assortiment en goed geprijsd verder waren de artikelen makkelijk te vinden.

Aanbeveling
Al met al , snel geleverd zonder problemen, duidelijk assortiment en duidelijke specificaties.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Max Verschoor 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Veel bij jullie besteld, en altijd netjes optijd en snel geleverd! Ook wordt het altijd netjes geleverd!

Assortiment
Er veeel keuze!

Aanbeveling
Winkel waar ik het liefst bestel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dutch Giant 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Producten bestellen via een website is meestal gemakkelijk naar mijn mening. Alternate is hierin niet anders en met iDeal betalen gaat ook prima.

Service
De service van Alternate vind ik persoonlijk fijn. Je word via de mail op de hoogte gehouden van je bestelling en na de tijd sturen ze nog een mail met de vraag of de bestelling goed is verlopen etc.

Assortiment
Ik heb nog maar 4 keer een product besteld bij Alternate, en deze producten waren allemaal gewoon op voorraad dus verder niks op aan te merken.

Aanbeveling
Een hele fijne webshop die over het algemeen tussen een van de goedkopere webshops valt onder de computeronderdelen (ik kijk vaak via Tweakers.net welke het goedkoopst is)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Christiaan Stuut 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Direct bezorgen bij het PostNL ophaalpunt is héél handig. Zelf configuraties van pc's maken via de website is een hele fijne toevoeging voor elke pc enthousiast.

Aanbeveling
Erg fijne winkel. Snelle levering, lage prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitch 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Producten zijn makkelijk vindbaar, bestel en betaalproces simpel en snel.

Service
Altijd snelle en duidelijk aan gegeven levertijden, goed bereikbaar voor contact en oplossingsgericht.

Assortiment
Breed en diep assortiment!

Aanbeveling
Makkelijke, duidelijke website, gestroomlijnd bestelproces, goede (aftersales)service en een breed en diep assortiment. Mijn winkel voor computerhardware.

Extra toelichting
* De dagaanbiedingen mogen wat mij betreft meer geënt op computergebruikers. * De prijzen van sommige artikelen zijn soms wat aan de hoge kant ten overstaan van concollega's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Casper 15-12-2015 In de winkel gekocht
Ridderkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestelproces gaat erg gemakkelijk. waarbij de keuze voor ophalen of bezorgen erg fijn is.

Service
Nooit problemen gehad, ook niet als een product defect bleek (tot op heden 2 keer meegemaakt). Hierop word snel en vakkundig gehandeld.

Assortiment
Je kan bijna alles vinden wat je maar zoekt.

Aanbeveling
Een zeer complete winkel, die goed te bereiken is, een diep en breed assortiment heeft en ook nog een uitstekende service bied.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel dnel kan je alles vinden. Dit door de goede zoekfunctie en de goed geordende webstore

Service
Altijd prima behandeld en snelle levering

Assortiment
Tot nu toe ben ik altijd geslaagd bij alternate

Aanbeveling
Een prime winkel met deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cas kuiper 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je kan makkelijk bij elke categorie komen en kopen is makkelijk.

Service
De service is zeer goed, er zijn vriendelijke mensen bij het serviceteam en ze hebben niet het exclusief btw beleid dat zo irritant is. (btw wordt pas onthuld bij betaling)

Assortiment
Er is gewoon heel veel te kopen. Ik heb alles kunnen vinden wat ik voor mijn computer nodig had.

Aanbeveling
Dit is een zeer goede winkel, ga zo door alternate.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Thepussydestroyer 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goed

Service
Meteen hulp gekregen wanneer nodig

Assortiment
Ze hebben alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 15-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Site is erg makkelijk en duidelijk om te gebruiken, alle prijzen staan overal netjes bij en daardoor is het een gemakkelijke site om te gebruiken

Service
Voor reparaties moet je hier 20 of 30 euro betalen als er iets kapot is gegaan wat onder garantie valt, vind ik een beetje onnodig.

Assortiment
Heel veel dingen op voorraad.

Aanbeveling
Fijne winkel om mijn onderdelen te kopen voor mijn computer.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan 15-12-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
toen ik mijn NZXT H440 heb ik 2 uur in de rij gestaan tot dat ik werd geholpen.

Assortiment
er is heel veel keus, maar niet alle producten staan op de site.

Aanbeveling
het is een goede winkel met veel keus alleen mag de service aandacht krijgen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bas 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
soms wat moeite met vinden op de website

Service
duurde zeer lang voordat ik mijn videokaart terug kreeg van een rma, helaas was deze nogsteeds niet goed gemaakt

Assortiment
veel aanwezig

Aanbeveling
prima winkel!

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Levent Cilgin 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellingen zijn makkelijk te plaatsen, website is erg duidelijk en overzichtelijk

Service
veel informatie over aangeboden producten, goede costumer support

Assortiment
een erg ruim assortiment

Aanbeveling
uitstekende webwinkel!

Extra toelichting
misschien een optie om oudere producten te blijven aanbieden, evt 2ehands hoek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

orangedeuce 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik kwam geen problemen tegen bij bestellen.

Assortiment
Veel keuze. De enige winkel die de muis had waarnaar ik op zoek was.

Aanbeveling
Breed assortiment, maar is niet altijd de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leon starmans 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je kan alles super makkelijk bestellen

Service
als je een vraag hebt reaggeren ze zelfde dag terug

Assortiment
alles wat ik nodig heb

Aanbeveling
niemand is perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yo Majesty 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is logisch ingedeeld via de categorieën, makkelijk vinden waar je naar op zoek bent.

Service
Snel en netjes geleverd, zoals het hoort. Prima service.

Assortiment
Kan altijd voorkomen dat ze iets niet hebben waar je naar op zoek bent maar in mijn geval hadden ze alles, en op voorraad dus direct geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DreetjeDrums 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig te bestellen via internet

Aanbeveling
Duidelijke webwinkel

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Omer 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Het kopen en het is heel makkelijk winkerl

Service
Ik vind dat het beter service moet hebben want ik heb ooit een probleem gekregen met het verzenden

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anneliese de Waal 13-12-2015 In de winkel gekocht
Ridderkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Een nette winkel, waar alles altijd op voorraad is, je wordt goed geholpen en het afrekenen gaat vlot.

Assortiment
Goed assortiment.

Aanbeveling
Een fijne winkel, loopt altijd soepel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nathan Siem 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Meerdere opties voor zoekopdrachten en uitgebreider op merk en gb enz..

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk zoeken.

Service
Geweldig

Assortiment
Divers

Aanbeveling
\geweldig assortiment, snelle levering

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is makkelijk te vinden, en is makkelijk te gebruiken.

Service
Snelle levering, er wordt goed omgegaan met de klant en de contactpersonen zijn aardig.

Assortiment
Ruim assortiment en precies de producten die het meest worden gevraagd.

Extra toelichting
Niks! Gewoon een goede, betrouwbare en snelle winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De Producten zijn makkelijk te vinden in de zoekbalk

Service
Hele snelle bezorgtijden

Aanbeveling
Ik heb deze site aan veel vrienden aanbevolen omdat de prijs niet te duur is vergeleken met andere sites en de bezorgtijden zijn echt toppie !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aron Schreibers 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Dit is toch wel echt DE website om je pc samen te stellen, er is er geen makkelijker!

Service
Ik heb een keer een kappote CPU koeler terug gestuurd , zonder problemen binnen 2 dagen een gloednieuwe gekregen.
Top service!

Assortiment
Jullie hebben echt een gigantisch assortiment , maar af en toe mis ik toch het een of ander qua merken.

Aanbeveling
Eigenlijk een opsomming wat hier boven beoordeeld is : Super makkelijk online je pc samenstellen / bestellen , Top service die je met alles heel goed helpen en natuurlijk een gigantisch assortiment om uit te kiezen.

Oftewel gewoon een goede winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zaal Computers Pc Care 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles verloop lekker snel zonder te veel reclame

Service
een keer iets niet goed besteld, aftersales zit goed en correct in elkaar

Assortiment
Te veel om op te noemen, ook voor de proffesionels goed sortering

Aanbeveling
Ik ga er van uit dat de webshop een afspiegeling is van de winkel

Extra toelichting
Overzichtelijke webshop, je bent snel ter plaatse.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Prima ervaring 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen gaat makkelijk en snel.
Website is soms wat onoverzichtelijk.

Service
Snelle levering, binnen de verwachte levertijd.
(Heb geen ervaring met klantenservice/retoursprocedure)

Assortiment
Het assortiment voldoet zeker aan mijn verwachtingen.
Alles wat ik wilde kopen was te koop via de website.
Bij voornamelijk interne hardware (CPU/GPU etc) hanteert Alternate een iets hogere prijs als verschillende concurrenten. Daarentegen was de prijs van keyboard/muis etc wel lager.

Aanbeveling
Perfecte levering!
Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Helemaal top!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Dju 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
dit was de eerste keer dat ik een gaming pc bouwt en het was super makkelijk met de pc builder.

Service
alles werd op tijd geleverd en netjes ingepakt.

Assortiment
ik kon alles die ik nodig had hier kunnen vinden, alleen sommige producten zijn duurder dan op andere websites maar hier krijg je een betere service en het komt zeker op tijd

Aanbeveling
ik vind het een dikke 10 want je vind alles die je nodig heb voor een gaming pc en met een top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Waseland 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site en veel informatie over de producten die verkocht worden.

Service
Telefonisch goed bereikbaar maar soms duurt het e-mail systeem iets langer. Voor de rest top-service!

Assortiment
Heb nog nooit iets niet kunnen vinden in de webshop

Aanbeveling
Prima webshop, ik raad het ook altijd aan mijn vrienden aan om op Alternate te kijken als ze hardware zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lwout 11-12-2015 In de winkel gekocht
Alternate Ridderkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De PC buider is een perfecte online tool om je PC congfiguratie samen te kunnen stellen. De juiste opties met apparatuur verschijnt zodat je geen verkeerde combinaties maakt. Online een goede website waar je alles kan vinden met recenties van klanten een uitgebreide techn. specs. Ik kan daarna in de winkel snel ophalen wat ik wil, helaas niet meer online te regelen dat je kan afhalen, maar aan de balie gaat het ook snel.

Service
Al meer dan 20 jaar koop ik geregeld nieuwe PC onderdelen, en soms ook voor mijn baas. Service is altijd uitstekend. 1 keer had ik een blu ray speler die ik al een jaar gebruikte en er toen pas achter kwam dat deze geen BD kon branden, terwijl ik wel een RW (lees en brand) speler had gekocht. Het scheelde 1 letter in de code van de Speler. Maar toch kon ik hem omruilen voor de juiste zonder kosten. Ze hadden de verkeerde meegegeven maar na een jaar pas reclameren daar geven de meeste zaken dan geen gehoor aan. Als je eerlijk bent belonen ze dat ook wel eens. Ik had mijn moederbord socket stuk gemaakt (paar pinnetjes verbogen) dat kon gerepareerd worden voor 25 tot 50€. Ik heb direct maar een nieuw gekocht en de kapotte ter reparatie aangeboden. En wat gebeurd er ik krijg de kapotte MB gratis met nieuwe socket thuisgestuurd. Een sinterklaas kadootje van Alternate. Nou dat vindt ik pas service. Ook al is Alternate gigantisch groot geworden sinds ze uit de (ex)garage vertrokken zijn naar hun nieuwe grote pand maar ze letten nog steeds heel goed op de kleintjes/klantjes

Assortiment
Ze hebben altijd de meest gangbare en niet gangbare artikelen. Ook de award winnaars zijn meestal wel voorradig. Voor mij altijd voldoende assortiment om elke 3 jaar mijn PC een update te kunnen geven.

Aanbeveling
Online een goede website met veel info en de winkel is prettig. doordeweeks lekker rustig en goede bediening zoals ik het ervaren heb. Jammer dat de technische dienst wegbezuinigd is, maar als je iets hebt kunnen ze vaak toch nog even direct kijken en zelf repareren als het eenvoudig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 10-12-2015 In de winkel gekocht
Barendrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vele filter en sorteer mogelijkheden. Uitgebreide beschrijvingen en vaak ook reviews van mensen.

Service
Goede vakkennis en bij een probleem altijd goed opgelost. Een ding wat ik vandaag tegen kwam, was dat als ik iets bestel met gratis leveren en daarbij iets anders koop, ik dan ineens wel verzendkosten moet betalen.

Assortiment
Alles op computergebied is hier te koop, loopt eigenlijk altijd voorop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede snelle service

Service
Super

Aanbeveling
Gewoon een goede winkel waar je waar krijgt voor je geld met een goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruben de Smit 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk dingen te vinden

Service
Snel en makkelijk

Assortiment
Veel producten maar soms wel een beetje duur

Aanbeveling
Er goede winkel snel en makkelijk alleen sommige dingen een beetje duur

Extra toelichting
Goede kwaliteit en mooie producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MikkelSmikkel 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is erg duidelijk, vooral de energielabeltjes bij de foto zijn erg fijn als je door lijsten met producten scrollt.

Service
Als er staat: 'Morgen in huis' dan is dat ook echt zo!
Ook aan de telefoon wordt je goed geholpen!

Assortiment
Heel erg breed assortiment, de meeste producten waar ik naar zoek zijn hier te vinden.

Aanbeveling
Over het algemeen een topwinkel! Ik zal alleen wat meer filtermogelijkheden zien als je in een bepaalde categorie rondzoekt!

Extra toelichting
Ik zal alleen wat meer filtermogelijkheden zien als je in een bepaalde categorie rondzoekt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jurgen 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je ziet bij de producten een uitgebreide specificatie lijst. Klikken en bestellen kan het nog makkelijker. Computer configuratie is erg handig.

Service
Nooit problemen gehad.

Assortiment
Ruime keuze uit veel verschillende producten. Waterkoeling gedeelte zou wat uitgebreider.

Aanbeveling
Top winkel met veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joze versteeden 10-12-2015 In de winkel gekocht
ergens rond eindhoven maar daar hadden ze hem niet meer en moesten we even zoeken naar een andere winkel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ik vind het prettig om alles overzichtelijk te hebben

Service
slechte service dan koop ik er nooit meer iets en draai ik mij om en ben ik weg

Assortiment
je moet natuurlijk wel kunnen kiezen anders schiet het nog niet op

Aanbeveling
vriendelijk er is goede keuze en goed advies erop misschien de prijzen iets scherper maken dan zou het helemaal toppie zijn

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remy 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website oogt soms wat druk maar alles is vrij makkelijk te vinden

Assortiment
Ze hebben actuele hardware

Aanbeveling
Heb regelmatig wat besteld bij Alternate omdat ze bij Tweakers pricewatch als een van de goedkoopste uitkomen. Verder is het een betrouwbare winkel die al lang bestaat

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

rick 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik shop vaak bij alternate, De producten die ik zoek zijn snel gevonden op de site. het bestellen gaat echt heel erg snel en krijg het altijd goed aan geleverd mooi in doos en goed verpakt.

Service
de retour zendingen heb ik al 1 keer mee gemaak het opsturen doen ze niet moeilijk over krijg vlot een mail van ze met de retour brief er bij, het duurde alleen heel erg lang om een nieuw product te krijgen en wat er allemaal precies gebeurde ik hoorde een maand lang niks en toen ik belde zou die al opgetuurd worden werd mij vertelt. het is wel een min puntje maar de rest op service gebied allemaal prima.

Assortiment
super groot assortiment kan altijd mijn producten vinden en de prijs is niet verkeerd.

Aanbeveling
ben teverden met alternate een dikke prima krijgen ze van mij en raad ook andere mensen aan om hier producten bij te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Leon Pollé 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is erg duidelijk.

Service
Ik heb wel eens vragen gehad over bepaalde producten, en kreeg erg snel en duidelijk antwoord op mijn vragen.

Assortiment
Top! Veel keus en duidelijke specificaties en beschrijvingen!

Aanbeveling
Gewoon goed geregeld allemaal, ben blij met de service en ook blij met het assortiment.

Extra toelichting
Ik vind het leuk dat jullie zo'n cadeaubonactie doen! Iets wat je niet vaak ziet bij websites die electronische apparatuur verkopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews