Alternate - Reviews & Ervaringen

5,0 Lees 1460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Alternate.

Alternate stelt zich voor

Alternate is van oudsher één van de grotere online leveranciers van computers, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. In de loop van de jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met aanverwante producten als huishoudelektronica, gereedschappen en speelgoed. Tegenwoordig worden vanuit logistieke centra in Duitsland, Nederland en België alle landen in Europa beleverd, zowel rechtstreeks naar de eindgebruiker of als fulfilment partner voor andere verkopers. Alternate is daarmee één van de meest succesvolle e-commerce ondernemingen in haar branche.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 50 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

5,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

amachils 15-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Service
Zolang ik maar veel besteld en niet klaagt zijn ze oké, maar als er iets niet klopt is hun service zeer slecht.

Aanbeveling
Ruime keuze en veel op voorraad, maar bij problemen is hun klantenservice beneden alle peil

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Vumba 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker thuis kunnen bestellen

Service
Vragen en of klachten worden serieus genomen

Assortiment
Ze hebben bijna alles wat je zoekt

Aanbeveling
Ben vele jaren klant, en altijd tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Teun 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Online consument 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Uitgebreide overzichtelijke site.

Service
Prima op tijd geleverd, zoals aangegeven.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Ik koop al jaren bij Alternate en tot dusver goed bevallen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Eenvoudig te bestellen.

Service
In de avond besteld, dag erna geleverd door PostNL. Heldere communicatie.

Aanbeveling
Prima ervaring met deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

trolloos 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke webwinkel

Service
Snel geholpen duidelijk voorwaarden en goedkoop.

Assortiment
Ik denk dat deze winkel alles wel heeft.

Aanbeveling
Ik heb geen 10 gegeven omdat dat te makkelijk is.

Extra toelichting
Ik moest een pakje retour sturen en daar werd totaal niet moeilijk over gedaan ook al was het mijn eigen fout dat ik wel eens impuls aankopen doe waar ik later spijt van krijg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk een bestelling te plaatsen en te betalen.

Service
versturing ging meteen, de volgende dag werd geleverd zoals beloofd

Aanbeveling
zie bovenstaande items

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruud borst 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
kijk gemakelijk en de dag er op in huis super

Service
alles netjes af geleverd

Assortiment
alles ruim voldoende

Aanbeveling
altijd alles op tijd geleverd en netjes verpakt

Extra toelichting
gewoon goede shop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John Simons 31-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

2,2

Gemak
Ik wil een moederbord bestellen, de ene dag is het er, ik stel er een vraag over en ineens zit het niet meer in het gamma (2x gebeurt vwb het moederbord)

Service
Ik kreeg mijn samengestelde computer met een kapot moederbord (3 weken na bestellen) ik deed als voorstel om een nieuw moederbord op te sturen zodat ik de kapotte kan vervangen en terugsturen. Ik moet zelf een nieuw moederbord bestellen (en betalen) waarna ik het kapotte moederbord kan terugsturen en pas na beoordeling door alternate mijn geld terug krijg. De garantie op de PC vervalt. Ik mag ook de hele PC terug sturen, maar gezien de levering zolang duurde ben ik hem dan weer enkele weken kwijt. Ze hebben trouwens willens en wetens de PC verzonden met een kapot moederbord, ik kon aantonen dat dit niet tijdens het transport is gebeurt.

Assortiment
Je stelt een PC samen, en ineens is er iets weg uit het gamma wat er de dag ervoor nog stond. Dit is me 4x gebeurt bij een en dezelfde bestelling (1x met een processor, 2x met een moederbord, 1x met de kast)

Aanbeveling
Ze zijn totaal niet flexibel, en erkennen hun eigen fouten niet.

Extra toelichting
Vermijd deze winkel. Je kunt via de configurator een compleet systeem samenstellen, maar wat niet past sturen ze gewoon los mee op (dingen waar je zelf dus ook niets mee kunt)

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Dennis 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De webwinkel is zeer overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Betalen geeft ook geen problemen.

Service
Goede service. Van mij zouden ze iets sneller mogen reageren. Het retourneren van producten is erg duidelijk en vlot. Ze zijn bij mij elke keer (dus ook bij het retourneren) de levertijd nagekomen.

Assortiment
Ze hebben erg veel, daar mag ik niet over klagen. Het is de prijs die tegenvalt t.o.v. andere webwinkels. Deze prijs valt vaak hoog uit, wat jammer is, want veel klanten gaan dan toch naar andere winkels. Ik heb zelf veel bij Algernate gekocht, maar voor duurdere dingen (waarbij het prijsverschil groter is) ga ik toch naar andere winkels.

Aanbeveling
Bijna alles aan deze winkel is fijn. Goede service, fijne website, maar de prijs is het minpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

R harkema 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
in een oog op zicht kun je alles vinden ook voor de gewone mensen top alternate

Service
heb ik nog geen ervaring mee maar dat zal wel goed zitten

Assortiment
prima ook voor de oudere pc genoeg onderdelen te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Vink 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle info is duidelijk vindbaar.

Service
Meestal gratis verzending

Assortiment
Van alles wat

Aanbeveling
Alternate is een oud gediende die iedere keer weer beter wordt en waar je als je binnenkomt je meteen weer thuis voelt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fonville 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles is mooi gecategoriseerd

Service
de levering is altijd wel op tijd geweest

Assortiment
ik kan altijd wel wat vinden wat ik nodig heb

Aanbeveling
alternate is niet duur en bestellen is gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles is goed ingedeeld, het enigste wat lastig te vinden is zijn de cooling fans voor in een pc case.

Service
mijn bestellingen zijn altijd snel en optijd binnen, toen ik een keer een verkeerd moederbord had besteld werd ik supergoed geholpen.

Assortiment
duidelijk en groot assortiment. graag had ik wel meer accesoires gezien op mijn pc kast op te fleuren.

Aanbeveling
een 9 omdat er altijd ruimte moet blijven voor verbetering. gevoelsmatig zeker een 10!

Extra toelichting
supergoede uitgedachte webwinkel, ik kijk hier graag dagelijks op!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wessie3000 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website met snelle levering.

Service
Een keer defect product direct opgelost

Assortiment
Alles wat ik nodig heb is er

Aanbeveling
Soms zijn producten goedkoper bij concurenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dani 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is duidelijk onderverdeeld in verschillende onderdelen, Ook is het bestellen zeer eenvoudig en weet je waar je aan toe bent!

Service
Service is goed als ik bel/mail (wat zelden nodig is) helpen ze graag en goed, Retour kan ik niet eens beoordelen aangezien dit nog nooit nodig is geweest.

Assortiment
Alles wat ik tot nu toe wilde kopen en/of nodig heb gehad was bij Alternate te koop. De prijs is meestal een van de goedkoopste.

Aanbeveling
Dit is een van de weinige webwinkels waarbij ik 100% vertrouwen heb in de service en de bescherming van het pakket wat ik Koop.

Extra toelichting
Goede service, goede verpakking , Goede producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jort 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
leuke site mooi aangeleekd alleen de filter opties als ik iets aan het zoeken ben zouden wel iets beter mogen.

Service
als je een vraag heb wordt het netjes behandeld.

Assortiment
ze hebben bijna alles wat je ooit nodig zult hebben ik bestel tegenwoordig standaard op alternate aangezien ze veel hebben en snel wordt geleverd

Aanbeveling
gewoon een nette webwinkel met goeie service

Extra toelichting
als je iets van elektronica nodig hebt zou ik het hier bestellen. aangezien de geweldige service en een ruim assortiment.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brendan 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden op de site, omdat de site heel overzichtelijk is. Het betalen gaat ook altijd makkelijk en snel.

Service
Meestal wordt je goed geholpen, maar het kan zijn dat je een keer een minder vriendelijk persoon voor de telefoon krijgt.

Assortiment
Alles wat ik heb willen bestellen bij Alternate was altijd op voorraad, er zijn maar weinig dingen die ze niet op voorraad hebben.

Aanbeveling
Het is een goede winkel, vooral door de kwaliteit dat er geleverd wordt en nog belangrijker de spullen die ze verkopen zijn meestal goedkoper dan ergens anders.

Extra toelichting
Ik beveel deze site aan aan iedereen die elektronica koopt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nick 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer goede lay-out, dit zorgt voor veel gemak bij het zoeken naar spullen op de site.

Service
Komt haar afspraken na en bezorgtijden liegen er niet om. :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jeffry 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer overzichtelijke website
en alles is makkelijk te bestellen

Service
de service is prima
allen zal de algemene voorwaarde voor vaste klanten wel wat soepeler mogen

Assortiment
zeer veel product mogelijke heden en een uitgebreide keuze in merk en type

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martijn 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke verdeling in categorieën, maar vooral het aangeven van duidelijke voorstellen. Als ik een moederboard kies, geeft hij aan welk type processor en geheugen hier bij past

Service
Bestelde cooler was kapot ontvangen, snel geholpen met de retour en gratis teruggestuurd. zelfs tijdens de kerstdagen.

Assortiment
veel aanwezig, voorraden lijken te goed up to date te zijn.

Aanbeveling
Erg tevreden over service en hulp op het gebied van Computer hardware.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy Hendrix 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Nooit problemen gehad met bestellen of door de website browsen.

Service
Altijd vriendelijk en hulpzaam

Assortiment
als gamer is dit de hemel

Aanbeveling
Ook al is Alternate op sommige producten wat duurder (en dan gaat het zich om 1 tot 5 euro) beveel ik mensen nog Alternate aan omdat de service goed is.

Extra toelichting
Fijne jaarwisseling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luuk 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede internet pagina en makkelijk te bestellen.

Service
als er iets verkeerd gaat een goede afhandeling en terug name van het produkt

Assortiment
grote hoeveelheid producten waar je uit kiezen kunt

Aanbeveling
een goede servise

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan Prins 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de pc builder vind ik zelf heel handig en je ziet meteen wanneer dingen niet overeen komen

Service
had een probleem dus had gebeld en werd meteen op afstand geholpen

Aanbeveling
super winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

moos roncken 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
ik kan rustig kijken geen irritante reclame etc

Service
ik krijg mailtjes binnen waneer het verzonden is Allemaal fijna dingen en kom snel binnen

Assortiment
Meestal wel op assortiment maar als het er niet is duurt het redelijk lang voor een nieuwe

Aanbeveling
Ik vind het een perfecte site met altijd goeie hulp snelle reactie

Extra toelichting
nee hoor

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Coen 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg gemakkelijke website om dingen te vinden.

Service
Nog nooit problemen gehad.

Assortiment
Ze hebben niet alles maar wel alle populaire dingen.

Aanbeveling
omdat het een gemakkelijke winkel is geef ik het een 9.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric Bult 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel keuze in producten. Overzichtelijke website, goede pc builder en alles makkelijk te vinden

Service
Ooit een keer terug gegaan voor een kapotte muis, gelijk opgelost met een nieuw exemplaar. Levertijd perfect en goed met mijn klacht omgegaan

Assortiment
Assortiment heel overzichtelijk. heel veel producten. soms iets duurder dan andere webshops ,maar je krijgt een perfecte service ervoor terug

Aanbeveling
Goede winkel. goede showroom mooi uitziende website. in 1 woord fantastisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michaelbink 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heel veel dingen op voorraad en meestal binnen een dag bezorgd

Service
met defecte dingen super service met omruilen!

Assortiment
wat ik al eerder zei ontzettend veel artikelen en bijna alles op voorraad. en anders staat de levertijd erbij.

Aanbeveling
als er wat besteld word voor pc of dergelijke kijk ik meestal niet verder dan alternate. meestal zijn ze ook nog de goedkoopste lage verzend kosten veel artikelen op voorraad en een super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JasperMSI 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is zeer uitgebreid en makkelijk.

Service
Nog niet nodig gehad

Assortiment
Veel aanbod.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kevin 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles is goed weggezet zodat je vanaf het begin kan selecteren wat je nodig heb en daardoor snel je spullen kan vinden.

Service
ik heb gebeld om mijn spullen die ik gekocht heb op een ander adres te laten bezorgen en ook daar kwam het op tijd aan. het was zeer makkelijk om dat via de telefoon te regelen.

Assortiment
heb assortiment is heel groot. er staat alleen niet duidelijk aangegeven wat je daadwerkelijk krijgt. qua extras. ik wil nu graag een bureaustoel kopen maar ik weet nu niet of de kussentjes erbij zitten.

Aanbeveling
een goeie winkel waarbij je alles snel en makkelijk kan vinden. goeie service en handelingen bij telefonische hulp en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Domenic 25-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Erg Handige site
ik kon alles goed en duidelijk vinden

Assortiment
echt bijna alles wat ik zocht hadden ze hier

Aanbeveling
Erg Handige site
ik kon alles goed en duidelijk vinden
echt bijna alles wat ik zocht hadden ze hier

Extra toelichting
een erg goede site

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jhinderks 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Het is overzichtelijk en daardoor gemakkelijk.

Service
Levering + afhandeling bestelling + vragen is goed en netjes

Assortiment
Genoeg artikelen , over het algemeen duurder dan concurrenten maar de service maakt veel goed.

Aanbeveling
Ik beveel anderen ook alternate aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Fred 25-12-2015 In de winkel gekocht
barendrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk parkeren en snelle service

Service
nog niet nodig gehad

Assortiment
hebben zowat alles op voorraad

Aanbeveling
snel,makkelijk bereikbaar,en goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens Venhorst 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het is allemaal makkelijk en snel te vinden als je weet wat je zoekt of het nog niet helemaal zeker weet

Service
als je iets besteld dan is het al vrij snel bij je

Assortiment
alles wat ik persoonlijk wilde opzoeken heb ik gevonden dus ik vind het een ruim assortiment

Aanbeveling
ik beveel het aan iedereen aan het is een top winkel

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

turan 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
ze helpen goed

Assortiment
super en veel aanbiedingen

Aanbeveling
ook top word je geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kunt redelijk vlot door alles heen, en alles lekker snel in het winkelwagentje doen.

Service
De service is perfect, is er een probleem dan reageren ze meteen en alles wordt netjes afgehandeld.

Assortiment
Alternate heeft een heel breed assortiment, veel producten die hier aangeboden worden, hebben simpelweg andere winkels vaak niet.

Aanbeveling
Het is kortom gewoon een top online webshop!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 24-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website. Jammer dat er niet meer als gast te kopen is.

Service
Gaat bijna nooit fout. Paar keer dat het fout ging is het goed opgelost

Assortiment
Veel voorradig van veel merken.

Aanbeveling
Voor sommige artikelen wat prijzig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eimert van Middelkoop 23-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
goeie zoekfucties, heel overzichtelijk.
Als je wat wil hebben kan je door alleen de goede filter toe te passen het juiste product vinden.

Service
toen ik een grote bestelling ging doen van meerdere producten was alles volgens de site aanwezig en zou dus meteen verzonden kunnen worden. Na een paar dagen stuurde ik een mail of mijn bestelling al verzonden was, maar dat was niet zo, want er was iets niet op voorraad en dus moest dat nog binnen komen. Dit kwam waarschijnlijk doordat ik mijn bestelling had veranderd (via de mail). toen was ik al bijna 3 weken verder, in die tijd was het moederbord goedkoper geworden, daar was ik niet mee eens dat mijn bestelling nog niet eens verzonden was. Ook dit was een probleem, waarom weet ik niet. Uit eindelijk was ik de Service zo zat dat ik naar de concurrent ben gegaan waar dit probleem niet zo erg was.

Assortiment
Alternate verkoopt niet veel, maar alleen de goeie merken worden hier verkocht. Waardoor dit kleine assortiment niet hinderlijk is.

Aanbeveling
door de slechte service geef ik dit een vier, omdat ik altijd goeie evaringen met dit bedrijf heb gehad, totdat ik veel meer kocht.

Extra toelichting
de site is goed, maar service en administratie moet nog hier en daar wat bij geschroeft worden.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

Kevin 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles op de site is duidelijk aangegeven. Medewerkers helpen je graag en snel. Goede omschrijvingen en specificaties bij de vele producten. Handige afrekenmethodes.

Service
Zeer goede en snelle levering!

Assortiment
Ik vind dat je veel verschillende keuzes hebt. Bij elk product staat een goede omschrijving waardoor ik alle producten goed met elkaar kan vergelijken. Ook duidelijke specificaties.

Aanbeveling
Ik heb hier nog niet zo veel besteld, maar ben heel erg tevreden. Alternate.nl is een van mijn favoriete winkels. Puur omdat ik van technologie houd. Ook is de levering en hulp gewoon goed!

Extra toelichting
Ik kan die 50 euro cadeaubon goed gebruiken om een tweede Asus monitor erbij te kopen :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alex 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle levering, prima prijzen

Service
snellle levering zelfs in het weekend besteld

Assortiment
groot asortiment, helaas missen sommige producten wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PainSama 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is uitstekend georganizeerd kon per direct vinden wat ik wou. Gellukige word er op elk item gezecht of het nog tekoop is of als het pas binnen 8 werkdagen binnen kan komen. Ik vind dat persoonlijk geniaal. Bestellen ook geen probleem overzicht is sleak en clean and kon gerust mijn bestelling maken zonder enige fout. Lekker smooth!

Service
ik zal eerlijk zijn, Heb nog nooit in hier vragen nodig want elk item / product die hier word verkocht is voll met details dat all mijn vragen beantwoord hebben. Verzenden is perfect! Alles op tijd.

Assortiment
Alternate voor mij is het beste voor mij, Ze hebben letterlijk alles en ik ben zeer tevreden er mee. Heb zelf alles wat ik graag wou via alternate. Alternate heeft zelfs te veel haha als we gaan kijken van computer / hardware / software en ook nog is speelgoed voor kinderen? tja perfect !

Aanbeveling
Ik heb geen reden om minder te kiezen, Mijn ervaaring met alternate is altijd perfect gegaan en heb ook all mijn vrienden er op geweezen dat ze hier hun stuff moeten kopen! Beste store ever.

Extra toelichting
Ja ik hoop dat jullie ook winkels kunnen beginnen in rotterdam! dat zou echt nice zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeppe Piersma 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website heel erg overzichtelijk en producten zijn goed ingedeeld in categorieen. Bestellen ging razend snel!

Service
Hele goede service, zelfs bezorging op maandag. Helaas moet je zelfs op hele grote orders +500 euro verzendkosten betalen.

Assortiment
Hebben alles wat je zoekt, tenminste op het gebied van computers. Voor iets anders heb ik alternate.nl niet gebruikt.

Aanbeveling
Hele goede winkel. Is wel een beetje aan de prijzige kant, maar ze hebben af en toe echt hele goede acties en daar moet je dan zeker gebruik van maken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Lussenburg 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een zeer duidelijke en overzichtelijke website. Heeft alles wat je nodig hebt.
Voor alle Hardware/Software kom ik altijd weer terug bij Alternate.

Service
Snelle service met goede hulp, uitleg altijd duidelijk en kunnen je vrijwel op alle vragen 100% helpen.

Assortiment
Heb nog nooit iets niet gevonden wat ik nodig had op alternate.

Aanbeveling
Ik kan iedereen Alternate aanraden om je inkopen te doen. Voor ieder wat wils, van duur tot goedkoop. Ook fijn met klantbeoordelingen op artikelniveau. Bezorging is snel maar kan (in deze tijd) wel sneller.

Extra toelichting
Ik hoop dat ik een keer iets win met een actie! Verder keep-up-the-good-work!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjibbe Koekoek 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is prima navigeerbaar en het niet moeilijk om te vinden wat je zoekt. Sommige onderdelencategorieën kunnen echter nog wel iets uitgebreider, zoals b.v. de mogelijkheid om koeling fans op formaat te sorteren (140, 120, etc). Maar dat is een beetje zout op slakken leggen.

Service
Niet veel direct te maken gehad met hun service. Bestellingen werden snel verstuurd, kwamen uitstekend verpakt aan, niets te klagen.

Assortiment
Voor zover ik kan beoordelen blijft Alternate de 'hardwareboer' met veruit het breedste assortiment gekoppeld aan scherpe prijzen vergeleken met de concurrentie.

Aanbeveling
In mijn ervaring het beste adres voor PC-onderdelen.

Extra toelichting
Deze korte recensie is volledig georiënteerd op hardware/pc-onderdelen, aangezien dat mijn klandizie bij Alternate betreft.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ruud 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
zoeken is makkelijk op deze site

Service
je wordt snel en goed geholpen

Assortiment
ik gebruik deze site om naar onderdelen voor mn computer te zoeken omdat deze site gewoon alles heeft qua onderdelen.

Aanbeveling
mooie en makkelijke site, goede service en goede prijzen

Extra toelichting
ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobLammerts 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en goed bereikbaar.

Service
Goede service, probleem met mijn geassembleerde systeem was binnen 1 week opgelost, wat erg snel is! Goede en duidelijk service, ze weten wat ze te bieden hebben.

Assortiment
Groot assortiment en alles gaat weg voor een goede prijs. Goede service + goede prijs = Alternate

Aanbeveling
Zoals hierboven beschreven is dit een zaak met goede service en een goede prijs. Echt waar voor je geld!

Extra toelichting
Alternate is een winkel die hart voor de zaak heeft!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MiteZZ 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles makkelijk te vinden en in de juiste groepen geordend

Service
1x een probleem gehad met een product en werd top opgelost

Assortiment
Bijna elk product waarna ik zoek is te vinden bij alternate

Aanbeveling
Al jaren een goede belevenis

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Niek 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik bestel eigenlijk alleen maar bij Alternate maar als ik iets bestel ben ik altijd 100% tevreden, jullie hebben een uitstekende en overzichtelijke webshop met veel aanbod en lage prijzen.

Service
ik heb ooit bij jullie een benq scherm ooit gekocht waarvan toen ik hem binnen kreeg er een paar dooie pixels in zaten, toen heb jullie klantenservice gebeld en werd heel vriendelijk behandeld en heb vervolgens het scherm terug gestuurd en weer een nieuwe ontvangen.
mijn enige min punt was dat het wel meer dan een week duurde voordat ik mijn nieuwe scherm weer binnen had.

Assortiment
zoals ik al eerder beschreef hebben jullie een breed aanbod in elektronica en heb ik nooit een product niet kunnen vinden in jullie webshop.

Aanbeveling
omdat ik het een top winkel vind, maar niet perfect.

Extra toelichting
heb ook vaker op Firstlook producten bij jullie gekocht zoals mijn gaming muis en mechanisch toetsenbord.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Raaf 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bestellen.

Service
Uitstekende service.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Prettig winkelen.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

FlorisHuilmand 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vind het een geweldige winkel omdat je gewoon online een pc kunt bouwen zonder problemen echt top!!!

Service
Alles is lekker snel binnen.

Assortiment
Er ontbreekt niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews